Elinvoimajohtajaprosessi, mitä mieltä?

Jäätelökauppias

Ihme touhua kaupunginhallituksella!
Viisi ekan kierroksen hakijaa oli tosiaan palikkatesteissä. Palikkatestien jälkeen hallitus päätti yksimielisesti laittaa viran uuteen hakuun. Hakijoilta puuttui kuuleman mukaan paljon tärkeitä ominaisuuksia, mm. johtajaominaisuus ja "särmä"...
Sitten tulee uusia nimekkäitä (lue: koulutettuja) hakijoita, joita ei edes ehditä haastatella, kun Rölli itse ja pj. haluaa runnoa suosikkinsa (lue: henkilökohtainen tuttu) läpi.
Testaajan mukaan juuri Peippo pärjäsi huonoimmin. Hänellä myös huonoin koulutus: tradenomi. Näitä tradenomeja on Huittisissa markettien kassoilla pilvin pimein...
Peippo on pienen kunnan elinkeinoasiantuntija (lue: yritysneuvoja), mutta mikä tärkeintä, hän on pj. Yli-Kännön henk.koht. tuttu ja kepulainen. Julkisella puolella todellakin aina valitaan s o p i v i n ei pätevin. Tässä ei häviä nyt muu kuin huittislainen elämänmeno ja liike-elämä. Rölli ja pj. Yli-Kännö paukuttaa henkseleitä, kun ei tullut edustavaa/koulutettua/verkostoitunutta ja aikaansaavaa elinvoimajohtajaa.

92

7505

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Uus-elinkeinoasiamies

      Nuo Elinvoimajohtajat ja Hyvänolonjohtajat on kuntien hallintolössissä kaikkein tarpeettomimpia virkoja. Kaikissa kunnissa kuntalaiset pistää vastaan, että miksi tuollaista kalleimman palkkaluokan hallintoläskiä ylipäätään kerätään pientenkin kuntien kannettavaksi.

      Tällainen virka on yksinkertaisesti tarpeeton.

      Ennen oli Elinkeinoasiamies kunnassa, ja sai parin tonnin palkkaa, eikä sekään mitään ihmeitä saanut aikaiseksi. Nyt on Elinvoimajohtaja, sen palkka on 5.000 - 6.000 €/kk, eikä se saa yhtään sen enempää palkkansa eteen aikaiseksi.

      Tavallinen tradenomi osaa istua siellä Elinvoimajohtajan tuolissa ihan yhtä hyvin kuin Hallintotieteiden Tohtorikoulutuksen saanutkin. Kumpikaan ei silti saa mitään sellaista aikaiseksi. Ei mitään sellaista, joka tällaista pientä kepulaiskuntaa ja sen elinkeinoelämää jollain lailla auttaisi.

      • Anonyymi

        Tämä on totta!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä on totta!

        Tarpeeton ja tuon lopettamalla tulee säästöä,eikä menetetä mitään.


    • Tanokas-kappeli

      Odotettavissa runsaasti ohutta yläpilveä: korkealla liitäviä strategisia suunnitteita ja lukemattomia periaatteellisia palavereja, uusia työryhmiä, käsittämättömiä termejä, paljon paperia joilla ei ole arkipäivän kanssa mitään tekemistä ja joiden tuloksia ei voi mitenkään mitata. Budjetoidaan aluksi vaikka miljoona mielikuvamarkkinointiin pääkaupunkiseudulla.

    • Einsteini

      Huittisten Kuntapäättäjillä on niiiiin paksut kateuslinssit silmillä, että huonompikin vieraspaikkakuntalainen hakija otetaan ennen oman kylän hakijoita. Huonoja päätöksiä on ennenkin täällä tehty, mutta nyt tuli todellinen pohjanoteeraus. Hyi, hävetkää koko junttihallitus ja teidän likainen poliittinen peli.
      Toivottavasti joku tekee valituksen ja päätösvalta uudesta johtajasta annetaan muulle taholle, kuin tälle kateuden sumentamalle kuntajohtajalle ja junttijoukolle. Äänestäjät tahtovat Huittisten ja huittislaiset tuntevan johtajan. Tällä valitulla on verkostot Varsinais-Suomessa, ei Satakunnassa. Haluttiin jotain hohdokasta, ei peräkylän plikkaa.

    • Röllinvihaaja

      Alueviestistä "saksittu":
      Ihmettelevä 28.11.2017 13:09
      Kepu petti taas. Joukko eläkeläisiä ja yksi sikalanhoitaja haastatteli elinvoimajohtajaehdokkaita… Lopputulos tämä. Hyvä Huittinen!

      • eiröllejälisää

        Ei voinut muuta ottaa,rölli(peltsi jos joku ei vieläkään tunne nimeä)saa tuota vietyä ja
        puoluekantakin sopi rölleille.Toivottavasti joku löytää perusteet pykälistä valittaa!!


      • Ihmettelijä111

        Uusi elinvoimajohtaja on jäävi tehtävään niin kauan, kunnes luopuu yrityksestään/ yrityksensä hallituksen puheenjohtajuudesta / sidoksista. Elinvoimajohtajana ei voi toimia omaa yritystä pyörittävä yrittäjänä, koska eturistiriita voi tulla mahdolliseksi tehtävää hoitaessa.


    • nuukajussi

      Täysin turha virka . Jos tämä tytteli ensin pyörii kaupungin palkkalistoilla muutaman
      vuoden saamatta mitään aikaiseksi ja toteaa että ei ole resursseja.
      Ei yrittäjä usko näihin teorioihin .
      Verojen ja veroluonteisten maksujen alentaminen kannustaisi investoimaan.

    • Oikeusjakohtuuskaikessa

      Heippa! Löysin tämmöisen ao. kommentin Lauttakylä-lehdestä. Myös Alueviestissä on asiallisia kommentteja valinnasta. Pitäisikö päättäjien perääntyä ja vetää asia takaisin pöydälle? Liekö menettely edes ollut oikea? Voitiinko käsitellä maanantaina eli oliko asia esityslistalla?

      Huittisten kaupunki onnistui houkuttelemaan monikymmenpäisen joukon hakijoita (42 15), joista 39:llä oli yliopistossa suoritettu maisterin tai tohtorin tutkinto. Rekrytointiprosesessin luonteesta omaa tarinaansa kertoo se fakta, että kukaan näistä maisterin tutkinnon suorittaneesta EI ollut edes siinä määrin tehtävään sopiva, että olisi tullut nostetuksi vaalissa edes ehdolle?! Annettinkohan kansainväliselle työkokemukselle, kielitaidolle ja siten eurooppalaiselle alueiden väliselle yhteistyölle edes ajatusta? Kylmää on tulevaisuudessa Suomen maaseutujen kyyti jos voimavarat rekrytoidaan riittävän tutuista,matalimman koulutuksen saaneista kandidaateista.

    • Likkaonmaajussi

      Millä ajalla meinaa pestiä Huittisissa pyörittää, kun on sukupolvenvaihdoksen kautta tullut yrittäjäksi sieniviljelyyn? Olen sitä mieltä, että plikka ei luovu kotitilasta, kuin korkeintaan nimellisesti . Lapsukaiset alkavat pyörittää kotifirmaa, kun äitee autoilee Huittisiin suojatöihin. Tai sitten tekee Elinvoimajohtaja työtä etänä, sienipoiminnan välissä.
      Ei todellakaan muuta ja maksa verojaan tänne.
      Peltsi olisi voinut tehdä muutakin kuin pyörittää peukaloitaan, niin ei olisi tätä kallista turhakevirkaa tarvinnu tänne perustaa.

      • Likkaeiolekaanmaajussi

        Anteeksi, minulla oli väärää tietoa. Plikka on jo saanut omat bisnekset pyllylleen. Siksi oli Huittisissa työnhaussa. Kepua on plikan kiittäminen.


      • voihankelesentään

        Siis onko totta että kepu petasi Törmän entiselle oppilaalle suojatyöpaikan kun
        omat bisnekset kaatui!!


    • RutavanReino

      Antakaahan nyt valitulle edes mahdollisuus ennen kuin lynkkaatte kokonaan. Sitä paitsi jos ei kaupungissa ole elinvoimaisia yrityksiä ketään houkuttelemassa nykyisten lisäksi, niin ei ole jatkossa kaupunkilaisille palveluitakaan. Koulutus on sivuseikka, jos henkilö osaa hommansa.
      Vai oliko maistereissa joku jolla oli todella kovia näyttöjä vastaavasta tehtävästä?

      • Mitä-vaan-pohjatietoa

        "Antakaahan nyt valitulle edes mahdollisuus ennen kuin lynkkaatte kokonaan. Sitä paitsi jos ei kaupungissa ole elinvoimaisia yrityksiä ketään houkuttelemassa nykyisten lisäksi, niin ei ole jatkossa kaupunkilaisille palveluitakaan"

        Antakaa nyt malliksi jonkinlainen lista niistä aikaisemmista aikaansaannoksista.

        Eli niistä yrityksistä ja työpaikoista, joita Huittisten aikaisemmat Elinkeinoasiamies, Voimatekijäjohtaja, Elinkeinojohtaja, Yli-Elinvoimajohtaja tms. kunnan virkahenkilö on kyennyt tähän kuuntaan luomaan ja houkuttelemaan.

        Antakaa edes lista jossa tällainen henkilö on 10...20% osuudella tehnyt jotakin ratkaisevaa, että näitä työpaikkoja ja elinvoimaa on syntynyt.

        Sanokaa EDES JOTAKIN, mitä aikaisemmat Elinkeinoasiamies...etc ovat työpaikkojen syntymisen eteen tehneet. Kertokaa edes mönkään menneistä hankkeista.

        -Edes jotakin. Sanokaa.


      • KAteusviekalatkinvedestä

        Huittislaiset eivät tarvitse enää yritysneuvojaa. Se homma täällä jo osataan ja on järjestetty. Tarvittaisiin tiedekorkeakoulusta valmistunut sivistynyt ihminen lobbaamaan (muualla kuin maatalousnäyttelyissä) ja kirkastamaan Huittisten imagoa.
        Nyt tämä valinta ja hallituksen maalaiskomediaa muistuttava toiminta tahrasi ja nolasi maineemme. Tämä on niin puupäisten hommaa... Hei, tähän hommaan oli ainakin kolme yliopistosta valmistunutta huittislaista pyrkimässä. Heidän vikansa oli taustalla oleva "vanha raha" ja/tai menestyvät yritykset. Kepulaisten omat bisnekset eivät kestä tässä sarjassa. Siksi näin.


    • kristallipallosta

      Elinvoimajohtaja on messias. Tuo biotalouden Nokiat ja piilaaksot Huittisiin. Nuoriso ei enää muuta pois.

    • nättikylläon

      Ensimmäinen edellytys olisi ollut muutto Huittisiin,myös käytännössä ei pelkästään paperilla.
      Ellei edes sitoudu paikkakuntaan sen vertaa että asuisi täällä,ei voi muuta vaatiakkaan kun
      palkan nauttimista kannattamattomien omien bisnesten tueksi.Kohta varmaan hakee palkallista
      opintovapaata ja rölli myöntää sen.

    • Tuotekehityspaja

      Kehitys kehittyy ja on juostava yhtä nopeasti kuin muut. Esimerkiksi Kouvola Innovation eli Kinno järjestää tammikuussa kaksipäiväisen, englanninkielisen koulutuksen EU-rahoituksen hakemiseen. Satakunnan ammattikorkeakoulu on käynnistänyt tuotekehityspajan, mutta yhteistyötä tehdään enimmäkseen julkisen sektorin kanssa ja alkuideat olivatkin Rölli-elokuva, älylatu, sataman viestintä ja muoviosa.

    • Hakuprosessi

      Ihmettelen, miksi noita 15 uuden hakijan hakemuksia käsitelty? Onko edes katsottukaan? Todella ammattitaitoista meininkiä! Tulee maalaiskomedia väkisinkin mieleen

      • 56378

        Ylipäätään turha virka . Mitä apuja tai neuvoja kykenee antamaan henkilö
        joka ei itsekään tiedä.
        Ehkä käy kotona lukemassa vanhasta oppikirjasta mitä nyt kuuluisi tehdä.


    • eiootaaskaantotta

      Huittinen ei enää elä pelkästään maataloudesta. Tänne tarvitaan yrityksiä jotka tuovat työpaikkoja. Elinvoimajohtajan tehtävä on mielestäni ensisijaisesti pitää kaupunki elinvoimaisena ja hankkia niitä yrityksiä tänne työllistämään. Nyt kävi niin, että saatiin kepulainen maatalousyrittäjien lobbari. Ei hänellä ole asiaa samaan neuvottelupöytään suurten yritysten kanssa, tuskin pientenkään. Ei ole riittävää koulutusta eikä kokemusta.

    • Laahtari

      Elinkeinojohtaja, kepulainen.
      - ei varmasti saa tai halua isoja yrityksiä duunareineen huittisiin
      - valtataistelu ollut jo kymmeniä vuosia sama
      - jo käyrän ajoista
      - puhutaan toista mutta sovittu jo sisäpiiris asiat
      - hk scan esimerkki, tulis työväen valta

    • Jokurotisentään

      Jännää... Odotan jonkun ryhdikkään huittislainen tekemää kunnalisvalitusta tästä vaalista tai sitten Peipon ilmoitusta, että ei ota virkaa vastaan. Tätä odotan enemmän kuin joulupukkia.

    • kauppaopistolainen

      En ota kantaa entisiin, nykyisiin tai tuleviin viranhaltijoihin. Luin lehdestä Petteri Orpon haastattelun, että "Kasvun pitää pysyä kahden prosentin luokassa koko 2020-luvun, jotta pystymme hoitamaan ne palvelu- eläkelupaukset, jotka Suomessa on annettu."
      Satakunnan Kansa 3.12.2017, s. 7.

      • Otteri-Perpo

        Suomella tai Petteri Orpolla ei ole mitään mahdollisuutta omilla sanomisillansa omilla toiveillansa vaikuttaa siihen että kasvaako taloutemme 2020...2030 vai supistuuko se.

        Kokoomus on ollut hallituksessa 2007 vuodesta lähtien, eikä se koko sinä aikana saanut lamassa olevaa talouttamme kasvupyrähdykseen.

        Koska omaa rahapolitiikkaa, ja omaa rahaa meillä ei Euron vuoksi enää ole, niin ei ole mitään keinoja vaikuttaa talouden ja viennin elvytysmielessä. Menojen ja etuisuuksien leikkausta on tehtävä jatkuvasti koko 2020...30 vuodet, jos tulot ei kasva.


    • KunnonYrittäjä

      Ei yksikään poliitikko nosta tätä maata takaisin kestävän kehityksen raiteille, vaikka niin vaalitohinoissaan lupaavatkin. Sen tekee ainoastaan tämän maan yritykset ja niiden työntekijät.
      Eikä muuten maanviljely ole yrittämistä!

    • Apuuvapuupäät

      Kuulin "puupäähallituksen" (=kepu, SDP, vas.) erään puupääjäsenen sanoneen, että Peipolla oli parhaat paperit. No juu, aivan varmasti. Varmasti parhaat kepujäsenpaperit, tradenomipaperit ja opaspaperi siihen miten sössitään oma yritystoiminta.
      Kuka näitä puupääjäseniä yleensä valtuustoon äänestää? Hyvä kysymys. Tässä kohdin lienee kyläyhdistyksen väki, entiset aate- ja työsisaret. Osaamisella, ammattitaidolla, koulutuksella yms. ei ole mitään tekemistä sen kanssa kuka valtuustoon ja sitä kautta hallitukseen tulee valituksi. Siksi tulee näitä typerääkin typerämpiä päätöksiä, kuten tradenomi ja maatalousyritysneuvoja Peipon valinta elinvoimajohtajaksi. Voi meitä!

      • sopiviavaan

        Huittisiin ei pätevää ole valittu milloinkaa,jos edes hyvä,niin on lähtenyt kiireesti.
        Tänne valitaan sopivia(=kepun jäsenkirja)ja sillä hyvä.


    • nuukajussi

      Täysin turha virka.
      Paperinpyörittäjiä on jo nykyisessä organisaatiossa riittävästi.
      Jos olisi kysytty Setälän Penttiä ko työhön olisivat edellytykset parantuneet
      huomattavasti. Hänellä on kokemusta ja näkemystä asioiden eteenpäinviemiseksi.

      • Penalle-soittoa

        Onko Pena tällä hetkellä vapaana vai? Mulla olisi yksi toinen kiireinen homma johon voisi just Penan ottaa tekijäksi. Se yleensä saa aikaseksi, kun hommaan alkaa.


    • Pätevinkehiin

      Nyt äkkiä joku tekemään valitus virkavalinnasta. Muulla ei tähän katastrofiin pysty muutosta saamaan.

    • Paikkakuntalaisiapeliin

      Jokilevo jyrää merkeissä kokoustettiin. Paikalla myös uusi elinvoimajohtaja Peippo. Ei vakuuttanut. Ei sitten mitenkään.
      Voi kepu, minkä teit.

      • Kepulitpettääainas

        Hän onkin kepulina sopiva Röllin Ojalan ja Jyrän seuraan,ei siihen sakkiin pätevä sovi


    • KovinohutCV

      Kaikki oleellinen uudesta Elinvoimajohtaja Peiposta oli SK (Satakunnan Kansa) keskiviikkona 10.12. :
      Tradenomi , kotipaikka Pöytyä, verkostot Varsinais-Suomessa, kepun mandaatilla YLÄNEEN valtuustossa, harrastukset muksujen kuskaaminen ja partio , kotiseutuyhdistys...
      Olisi nyt sanonut edes harrastavansa opiskelua ja muuta itsensä kehittämistä. Niin ja kontakti Huittisten ex-elinkeinojohtajan löytyy: Eila Törmä on opettanut hänelle koulussa 20 v. sitten markkinointia...
      Harvinaisen hyvä ja avartava lehtikirjoitus. Kiitos Arja Harjunmaa!

      • kepulienhommiaon

        Tuokin vielä.tietääkö kukaan mainita nimeltä yhtään työllistävää paikkaa jonka Törmä
        sai Huittisiin?? Eu hankerahoja kyllä tuli,mutta ne menivät konsulteille ja Porilaisille
        Priztekeille Huittisten kautta.


    • keinojaelinvoimaan

      miksi tällaisessa pikkukaupungissa pitää olla niin paljon johtajatitteleitä tähän elinvoimajuttuunkin olisi riittänyt joku koordinaattori olisi säästetty palkkamenoissa, jos ylipäätään tuo nyt niin tarpeellinen olisi ollut.

    • rahaeikasvapuussa

      edellisen lisäksi eikö siellä opetuspuolellakin ole ihan liikaa niitä johtajia joiden palkkamenot rasittavat kaupungin jo heikkoa rahatilannetta.

    • ItekkinHain

      Huittinen tarvitsee UUSIA IDEOITA sekä tunnettavuutta !

      Kaikilla ihmisillä pitää olla tunne - että Huittinen on PARAS paikka maan päällä !

      • jotaintarttistehdä

        Olet oikeassa,mutta kun kepulla on vain maatalous ja omista reviireistä kiinnipitäminen
        hinnalla millä hyvänsä,niillä ei tunnettuvuutta viedä eteenpäin.Paras esimerkki on heidän
        presidenttiehdokkaansa,eivät itsekkään äänestä.Johto pitäisi vaihtaa ensin ja sitten alkaa
        uudistaa koko systeemi!!


    • nuukajussi

      Kaupunki palkkaa kiihtyvällä vauhdilla täysin turhanpäiväistä paperinpyörittäjien joukkoa.
      Pelkkää kustannusten nousua muutenkin heikkoon taloustilanteeseen.

      • Kepumakemefeelsick

        Niinpä. Koulutusjohtaja pitäisi poistaa ja laittaa elinvoiman alle. Näin muissa kaupungeissa.
        Peiposta ei tähän ole. Nyt toimielin valmistelemaan koulutusjohtajan viran lakkauttamista ja tehtävien siirtoa elinvoiman alle. Elinvoimajohtajan paikka uudelleen hakuun ja koko valintaprosessi ulkopuolisen tahon hoidettavaksi, jotta saadaan paras ja pätevin viranhaltija.
        Kuka näistä puupäähallituksen jäsenistä testasi esim. Peipon kielitaidon? Ainut kielitaitoinen ja koulutettu hallitusjäsen oli jäävännyt itsensä koko prosessista.
        Testaajan (konsulttitoimisto) mukaan Peippo pärjäsi testeissä surkeimmin. Lisäksi mm. kv-osaamista ei ole lainkaan, ei verkostoja Satakunnassa, ei kielitaitoa, jne. jne.


    • The_Kush

      En tunne Peippoa tai hänen papereitaan. Kritiikki on silti aiheellista laajemminkin. Meritokratian heikentyminen ajaa taloutta alas: sitä saa mitä tilaa. Eläkevirka on aika huono malli yhteisten asioiden hoidosta. Naiseus ei ole valintaperuste. Kokemus ei ole valintaperuste. Meriitti on valintaperuste.

    • pendoliinot

      Puhut vähän mutta asiaa. Osaajia tarvitaan.

    • Pistetäänvalintauusiksi

      Ei osaa edes kirjoittaa...
      Lukekaapa Lauttakylän lehdestä sivu 10, Visiitti Riikka Peippo.
      AMK-koulutuksella ei opi edes kirjoittamaan saati havainnoimaan...
      Katukuvamme ei ole elinvoimainen, paikallisuutta ei täällä osata arvostaa,..
      Puhuu vain omasta arjestaan ja sen sujumisesta Pöytyällä/Yläneellä.
      Hoh hoijaa!

    • Tämä-on-hoidettava

      Aika monet kaupungit ovat jo pitkään perustaneet uusia Digitalisointijohtajan vakansseja. Mikähän mahtaa olla tilanne Huittisissa, onko Digitalisointijohtajan valinnasta keskusteltu jo kaupunginvaltuustossa?

      Tässä kannattaisi edetä nyt nopeasti, ettemme jää muista kunnista jälkeen, koska maailma digitalisoituu nyt sellaista vauhtia.
      On hyvä saada mahdollisimman nopeasti joku koordinoimaan koko Huittisten talousalueen digitalisointihankkeita.

    • välttämätöntitteli

      jep ja jos vielä joku johtajatitteli puuttuu virastolta niin brändijohtaja olisi ihan ehdottoman tärkeä....

    • The__Kush

      Käykää kattomassa uutta Kouvolaa. Siellä on kaikki kultaa. Kehitysyhtiö Kouvola Innovation nyppii kaikki EU-tuet.

    • Mallia-maailmalta

      Googlettamalla tsekkasin, ja tuollaisia Digitalisointijohtajia ei ole toistaiseksi missään, kun ollaan vasta Helsinkiin perustamassa. Toinen asia josta Helsinki on kuuluisa on että siellä on kaksi kertaa joka viikko ilmaisten, Hurstin leipäpussien jakelu köyhille. Jonoissa on tällä hetkellä 3.000...3.500 helsinkiläistä ihmistä joka kerta.

      Tietääkseni Huittisissa ei ole mitään ilmaista, vanhentuvien leipien jakelupisteitä ollut koskaan? Ollaan täällä mukavassa sikatalouspitäjässämme jäljessa sekä leipäjonojen että digitalisointien suhteen.

      • Apuaeitarjolla

        Ei huittisissa kehdata mitään leipää jaella näyttää köyhältä ja talolliset on aina pitänyt huolen siitä että oma suu se on lähempänä eivät he anna ruoka apua köyhälle.Heittää ylimääräiset ruoat mielummin vaikka tunkiolle tai antaa sialle


    • The_Kush

      ...ja valtio tekohengittää vanhoja rakenteita ulkomaisella velalla.

    • Jokurotisentäänvihdoin

      Nyt sitten perustettiin SE TYÖRYHMÄ, joka tod.näk. ei johda mihinkään. Palaveria, palaveria. Ryhmässä tietysti Peipon valitsijat ja ystävät: puheenjohtajana yllättäen sikamies ja pääkepu Yli-Kännö, jäsenenä avuton/hajuton/mauton Rölli Peltomaa, sihteerinä uusi elinvoimajohtaja vastavalittu Peippo. Pöytäkirjaa osaa pitää ja papereita kirjoittaa tradenomikoulutuksella.

      Eikö nyt olisi voinut valita elinvoimajohtajaksi henkilön, joka olisi hoitanut nämä elinvoima-asiat itse kuntoon?! Tämä Peippo nyt näyttää tarvitsevan kaiken maailman (kalliiksi tulevia!) työryhmiä. Ja mitä annettavaa on joka paikassa hilluvilla Yli-Kännöllä, Peltomaalla ja Isotalolla? Perus-Simo ehdotti eläkeläis-Lintusta (vas.) mukaan työryhmään. Siinä sitä olisikin ollut vaikuttava ja elinvoimainen ryhmä!! Kepu pettää aina ja amen.

      • voihansentäänkls

        Simon kiukuttelu ei voi johtua muusta kuin dementiasta,vai että Lintunen joka juuri
        sanoi ettei ymmärrä asioita kun on vasuri!!On siinä ryhmässä elinvoimaa,ei yhtään
        ammattilaista kehittämään paikkakuntaa.Vielä Röllikin??mukana??Hänhän ei ole
        saanut aikaiseksi mitään muuta kuin tuon elinvoima prosessin joka ainoastaan
        tulee kalliiksi,ei muuta.


      • nuukajussi

        Jokilevo jyrää on oiva esimerkki elinkeinojen vahvuudesta.
        Tähän yrittäjien tempaukseen ei ole kaupungin osallistumisella osuutta.
        Kaupunki ei tarvitse enempää paperinpyörittäjiä .
        Päättäjiltä on unohtunut oma työtehtäviensä ja fokuksensa hoito .


    • Dommage

      Tarjolla tehtävään oli erittäin kielitaitoisia ja koulutettuja henkilöitä. Jos hakemukset olisi luettu, olisi huomattu, että rekrytoitavissa olisi ollut sekä kokemusta (Huittisten pääelinkeinon osalta) että valmiutta toimia kansainvälisissä verkostoissa. Kunnat verkostoituvat ja lobbaavat Euroopan tasolla ideoita uusista alueellista toimintamalleista. Miten kaukainen mahtoi olla ajatus, että Huittinen olisi voinut puhua Suomen maaseutualueiden äänellä näillä foorumeilla?

    • JJMies

      Miksi ihmeessä Peippo tunki itsensä JJ hommaan? Osallistu palavereihin ja pippaloihin. Naama joka kuvassa.Ei tää JJ ole kaupunkin homma lainkaan.

      Edelleen sitä mieltä että joku muu olis pitäny valita.
      Kylälehtosen Minna olisi ollut hyvä tai joku muu paikkakuntalainen.

      • Kaunisnainen9

        Kyllä Peipolla oli tietääkseni paras CV hakijoista ja mitä tapahtumiin tulee kaupunkin alueella kyllä viranhaltian kuuluu olla paikalla jo kaupunkin imagonkin takia.Kun niissä yleensä on kävijöitä myös muilta paikkakunnilta niin on hyvä kaupunki on edustettuna paikalla ja hyvin tämä Peippo jj: ssä hommansa hoiti.


      • ÄlyHoi
        Kaunisnainen9 kirjoitti:

        Kyllä Peipolla oli tietääkseni paras CV hakijoista ja mitä tapahtumiin tulee kaupunkin alueella kyllä viranhaltian kuuluu olla paikalla jo kaupunkin imagonkin takia.Kun niissä yleensä on kävijöitä myös muilta paikkakunnilta niin on hyvä kaupunki on edustettuna paikalla ja hyvin tämä Peippo jj: ssä hommansa hoiti.

        Et usko itsekään kirjoittamaasi...


      • peipposiakeväällä

        Tuohon pitäisi ottaa kantaa tapahtuman puuhanneiden,oliko kaupunkin
        osuudella merkitystä.Itse tapahtuma näytti onnistuneelta.


      • PuuhamiesJJ

        Ei ollut osuutta. Hyvin pärjättiin ja pärjätään jatkossakin ilman.


      • Meritokratia
        Kaunisnainen9 kirjoitti:

        Kyllä Peipolla oli tietääkseni paras CV hakijoista ja mitä tapahtumiin tulee kaupunkin alueella kyllä viranhaltian kuuluu olla paikalla jo kaupunkin imagonkin takia.Kun niissä yleensä on kävijöitä myös muilta paikkakunnilta niin on hyvä kaupunki on edustettuna paikalla ja hyvin tämä Peippo jj: ssä hommansa hoiti.

        Älkää älykkäät ihmiset provosoituko. Peippo täällä kehuu itse itseään.
        Kukaan yrittäjä tai koulutettu ihminen ei kehu.


    • kiinanruusut

      Onko Jokilevon yrittäjillä Kiina-yhteyksiä? Ainakaan lauantaina kiinalaisia ei kauheasti näkynyt. Miten edistää Jokilevon ja Shanghain verkottumista? Tutustumismatka? Mutta kumpi tulee kummalle kylään?

      • olisikosideaa

        Peipponen on muuttolintu,joten menkööt Kiinaan.


    • 69812

      Onko elinkeinojohtajan työsaavutuksista mainittavia tuloksia?

      • VoiMeitä

        Ei ole. Helena Kaitanen ideoi ja tekee. Pitäähän jokaisella osaamattomalla johtajalla olla osaava ja ahkera alainen.


      • Peltopoika
        VoiMeitä kirjoitti:

        Ei ole. Helena Kaitanen ideoi ja tekee. Pitäähän jokaisella osaamattomalla johtajalla olla osaava ja ahkera alainen.

        Jos Peippo luuleekin olevansa kuningatar joka vain käy juhlissa ja näyttäytymässä.
        Minihame vie katseen pois naamasta.


      • olisikotuossa

        Varmaan paras Ojalan pompotettavaksi kun ei irtisanoutunut
        kuten ajattelemaan kykenevat ovat tehneet.Siina virkaa


    • kessääpukkaa

      olin kyllä tosi pettynyt kun ei näkynyt elinvoimajohtajaa rompetorilla, ainakin tunnin puhe olisi pitänyt pitää...............=) puhumattakaan että autonäyttelyssäkään ei näkynyt kyseistä tyttöä. olisi ollut ihan kohdillaan saada koeajoseuraa ;)

      • virkaikanavain

        Virka-aika rajoittaa,Jokilevon lauantaista tuli ylitöiden takia
        melkein kesä vapaata jo.


    • TyhjänSaaPyytämättäkin

      Huittisissa oli oikein Seutukuntaseminaari. Ylen alueuutisissa puhui itse Rölli.
      Miksi Peippo ei esiintynyt uutisissa tai edes lehtijutuissa?
      Olisi nyt esittänyt elinvoimaisia ajatuksia.
      Ei tainnut olla mitään sanottavaa.

    • Titityyy

      Mikä peippo.on montaa eri lajia .

      • MTKhaePois

        Toivottavasti tää peippo on sellainen muuttolintu, että osaa lentää kohta pois ja valita uuden pesintäpaikan.
        Oliskos sika yli-kännillä P likalle pestiä tarjota, täällä käy pelkästään veronmaksajien kukkarolle.


      • voivainarvailla

        Taitaa olla jurripeippo aikaansaannoksista päätellen??


    • The_Kush

      Hyvä työntekijä heittää rahnaa enemmän sisään kuin ottaa palkkaa.

      • voihantunarit

        En ihmettele enää jos sukset tökkii Huittisissa,eilen katselin kun Sika Martin
        ja Isotalo menivät Pakarin pihalla johonkin bussiporukkaan.Kyllä hävetti
        jos menivät paikkakuntaa edustamaan.Toisella helteellä IKL asu musta
        puku ja paita sekä molemmilla kauhea kaljamaha.Röllliä ei näkynyt.


      • JuntitMaailmalla

        Kunnallisjohdon seminaarissa Tampereella erottuivat huittislaiset taas "edukseen"...............


      • minäkinihmettelinsitä

        Voi"keles"ei kait menneet Huittislaisia edustamaan tuon näköisinä!!


    • Lääninrovasti

      Kyllä tais Törmä ja Stenforssi saada kaupungin niin sekaisin toisilleen rahaa siirtelemällä ja oikeat yrittäjät suututtamalla et ei pysty kukaan enää seurauksia korjaamaan.

    • PaskaHaiseeJaBanjotSoi

      Ei ole peipolla muuta duunia kuin kulkea pitkin kylää nappailemassa itsestään typerääkin typerämpiä selfieitä.
      Mitätöntä puuhastelua vain saanut aikaan.
      Nyt menee nuorten vohvelikioski Leijonille. Elinvoimaa hei!

    • MissäReiluKädenpuristus

      Kättelin Peipon kanssa.
      "Kädenpuristus" jäi mieleen.
      Kuin olisi velttoa silakkaa hetken pidellyt.

    • Anonyymi

      Nykyinen elinvoimajohtaja Peippo on nyt istunut virassansa 5 vuoden ajan. Eihän tämmöiset toimistossansa istuvat virkajohtajat oikeasti mitään einkeinotoiminnan eteen lopulta pysty tekemään. Ei ole Peippokaan pystynyt, vaan alaspäin menee työpaikkojen ja yritysten määrä Huittisissa koko ajan.

      Voisi lopettaa koko tarpeettoman viran, jos kivalle Peipolle löytyisi joku korvaava suojatyöpaikka samalla. Näköjään Alajärven kaupunki ettii itselleen uutta Elinvoimajohtajaa.
      https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/elinvoimajohtaja-473321/

      Vaatimukset ei ole mitenkään ylivoimaisen vaikeat tässä:

      "Elinvoimajohtajan keskeisiä tehtäväkokonaisuuksia ovat
      - kaupungin elinvoiman edistäminen sekä hyvinvoinnin
      ja terveyden edistäminen
      - yhteistyö ja verkostoituminen sidosryhmien kanssa"

      Jos toi Riikka tosiaan hakisi Alavudelle töihin, voitaisiin meillä tämä tarpeeton toimisto kunnantalolta lopettaa kokonaan pois. Sievoinen rahasumma säästöä, ja se voidaan käyttää vaikka kaupungin nousevien sähkölaskujen maksamiseen.

      • Anonyymi

        Kannatetaan!


      • Anonyymi

        Lehtiartikkelin mukaan uusi kaupunginjohtaja Viveka esittää kaupungin hallitukselle esitystä hyvinvointipäällikön viran perustamista !!


      • Anonyymi

        Yrityskiihdyttämökin jämähtänyt kaupungintalon sisuksiin ,


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Johtajia palkataan kiihtyvällä tahdilla syystä että nykyisten johtajien taidot eivät riitä . Tarvitaan lisää johtajia tukemaan nykyisiä, ja jos tämäkään ei riitä palkataan konsulttiyritys auttamaan .


    • Anonyymi

      >" Yrityskiihdyttämökin jämähtänyt kaupungintalon sisuksiin , "

      Kyllä se siellä vaan on olemassa, ja se tekee taustalla joka päivä hyvää työtä.Lisäksi Yrityskiihdyttämö on vain pieni osanen vielä suurempaa, Huittisten alueenerittäin laajaa yrityspalvelukokonaisuutta, joka on nimeltään "Hubi - HullunaBisnekseen."

      "Hubi - Hulluna Bisnekseen!
      Tarjolla on mm. alkavien ja olemassa olevien yritysten neuvonta,
      yrityskiihdyttämö, opiskelijayhteistyö, koulutustietoa ja työvoimapalvelut."

      Elinvoimajohtaja R. Peippo kertoo mielellänsä Hubin tarjoamista erittäin laajoista palveluista.

      • Anonyymi

        Tuloksista vaan ei ole vielä kertonut vaikka on kiihdytellyt jo vuosia!!!


      • Anonyymi

        Näyttöjäkin jo on. Joku yrittäjäksi aikova oli jo viime viikolla jättänyt soittopyynnön Yrityskiihdyttämön asiantuntijoille. Yrityskiihdyttämö palaa asiaan ja soittopyyntöön niin pian, kuin siihen vaan on työkuormien puolesta mahdollista palata.


    • Anonyymi

      Ei kyl tiedä itkeä,vai nauraa kun kuuleekin sanan: "elinvoimajohtaja" 🫡😂😒😄

      • Anonyymi

        Lietemies geggo begillä on elinvoimaa,ns.makkaramestari ja pitkä kurssi takana


      • Anonyymi

        V. 2017 tämä v. 2023 lopputulos oli jo ennustettu.
        Hallitus, joka teki valinnan on laitettava vastuuseen.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5035
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3307
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1442
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1285
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      258
      800
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe