Taas on pankkopoika urakalla häiriköinyt palstaa.

On se metka, ettei Suomi24 ylläpito osaa ratkaista tuollaista häiriköijän aiheuttamaa sotkua. Olisiko tosiaan aika palauttaa luotsit palstoille, opettamaan sitä sanavapautta. Tämä häiriköinti palstoilla ei sellaista ole.

20

289

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Häirikkö.mikä.häirikkö

      Häiriköinti jatkuu vanhojen hölmöjen ketjujen nostoilla. Ettei pääse älyllinen tarinointi kepupalstalla vauhtiin.

      • Höyryävä.paska

        Mitä se sinunkin älyllinen ?


    • Nemoron

      Näkyy jatkuvan, sama tyyppi nostelee vanhoja juttuja tviiteillään, ja tietysti ne ...

    • koeta-rauhoittua

      Mielikuvitus tekee sinulle tepposia. Lepää ja lenkkeile, elämässä on muutakin kuin sinun katkera kauna keskustaa ja keskustalaisia kohti.
      Minuakin olet haukkunut pankopojaksi ja pankomajuriksi ja ties kuinka monta muuta kirjoittajaa.
      Minua se ei haittaa mutta sinulle siitä on muodostumassa ongelma.

    • Hesa.kuseeNytKintuilleen

      Ei tämä ole vanhaa asiaa, ihan nykyhetkeä. Jos ei vasurit ja vihreät kestä todellisuutta, mitä sitten helsinkiä olette asuttamassa näillä. Se on vastuuta myös, kun halutaan lisää näitä mainittuja. Hassua, että näin asutetaan ja helsingin veroäyriä juuri tipautettiin reilusti; 0,5 %. Pormestari Vapaavuori oli sen takana, ainakin itse niin sanoi, esityksensä meni läpi. Maalaisjärjellä veroa olisi pitänyt se sama nostaa 19 prosenttiin.

      http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/573790-oleskeluluvan-saaneet-muuttavat-nyt-helsinkiin-vaestonkasvu-tana-vuonna-liki-10-000

      https://www.facebook.com/groups/184085073617/permalink/10155749236418618/

      Ihan lainakseni "taas"; Pekka Vuori>
      "Helsingin kasvu kiihtyy, syyskuun loppuun mennessä kasvua 8000, eli 1700 enemmän kuin viime vuonna vastaavana aikana. Tänä vuonna kasvua saattaa tulla lähes 10000. Merkittävä osa kasvusta näyttää olevan peräisin oleskeluluvan saaneiden turvapaikanhakijoiden muutoista, erityisesti muualta Suomesta Helsinkiin."

      • tukeja.nimejä

        Anteeksi herra P. Akkomielle, mutta olette jo moneen kertaan toistaneet samaa asiaa. Nyt olisi hyvä hetki laittaa kiljukannu pois ja odottaa pään selviämistä.


    • Pahenemaan päin taas palsta, pankkomajurilla joku pirun kaamosmasennus ja paska lentää palstalla.

    • niinväärin-niinväärin

      Juu, Vääriä linkkejä lähetetty ja vääriä keskusteluja nostettu ylös ja väärää puoluetta kannatettu.

      On se niin väärin, Sipilän syytä tämäkin.

      • Kepulisti.pihalla.taas

        Niin että pankkopoika on taas huumepäissään häiriköinyt palstaa oikein urakalla.


      • Dornium
        Kepulisti.pihalla.taas kirjoitti:

        Niin että pankkopoika on taas huumepäissään häiriköinyt palstaa oikein urakalla.

        Käämit sillä raukalla palaa häiriköinnin lisääntymisestä päätellen.


    • TiuTauTulkku

      Palsta täynnä demarijuttuja? Kyllä viiraa pahasti keputrollilla.

    • sairas.mikä.sairas

      Sekopäiseltä näyttää tosiaan keputrollin toiminta.

    • Pankko.mielettömänä.taas

      Alkaa palstahäirikkö pankkomajurilla menemään ytarinat hiukan mauttomuuksien puolelle, mutta minkäs teet. Moukka on moukka.

    • Eipä.lupaavalta.vaikuta

      Kovin korkealle ei kyllä voi keskustalaista keskustelumoraalia arvostaa. palsta täynnä demareista.

    • Melcola

      Pankkomajurin kaveri on huolissaan siitä, miten keskusta kirjoitetaan. Ketä se kiinnostaa niin kauan, kun keskustan palsta on täynnä pankkomajurin omalaatuisia juttuja SDP;stä ja Halosesta.

      • Kaino.Kalmar

        Onhan se tärkeätä, vaikka keskustan palstaa tuosta vasemmalta näpätessä, päätyykin pankkomajurin häiriköintipalstalle SDP;stä ja Halosen eläkkeestä.


    • Lepakoita tuntuu olevan pankkiksella kupolissa taas.

    • NiiNiiMutkuMutku

      Palkittu talousnobelisti tyrmää USA:n verouudistuksen historian suurimpana verovedätyksenä - näin tavallista kansaa yritetään puijata
      Keskiviikko 29.11.2017 klo 21.51
      Taloustieteilijä Paul Krugman pitää Yhdysvaltain republikaanien verouudistusta silmänkääntötemppuna, joka lopulta suosii kaikkein rikkaimpia keskiluokan ja pienituloisten perheiden kustannuksella.

      Yhdysvaltain presidentti Donald Trump haluaa saada verouudistuksen läpi. Nobel-palkittu taloustieteilijä Paul Krugman arvostelee The New York Timesin kirjoituksessaan ankarasti republikaanien ajamaa lakiesitystä.
      Yhdysvaltain presidentti Donald Trump haluaa saada verouudistuksen läpi. Nobel-palkittu taloustieteilijä Paul Krugman arvostelee The New York Timesin kirjoituksessaan ankarasti republikaanien ajamaa lakiesitystä. (EPA/AOP)
      Republikaanipresidentti Donald Trump on ajanut innokkaasti veroalennuksia. Verotusta koskevaa uudistusta on markkinoitu niin, että amerikkalaisille jäisi palkasta enemmän rahaa käteen verojen jälkeen. Republikaanisenaattorit runnoivat tiistaina läpi päätöksen siitä, että uudistuksesta on tarkoitus äänestää senaatista jo tällä viikolla.

      - Hieno päivä veronalennuksille ja republikaanipuolueelle. Isoin voittaja on kuitenkin hieno maamme, Trump twiittasi.

      Nobel-palkittu taloustieteilijä Paul Krugman lyttää The New York Timesin kirjoituksessaan republikaanien kaavaileman verouudistuksen täysin. Hän kuvailee sitä "historian suurimmaksi verovedätykseksi" ja tulonsiirroksi pieni- ja keskituloisilta perheiltä suuryrityksille ja yhtiöiden omistajille.

      - Yritysverotus laskee jyrkästi. Samaan aikaan tavallisilta perheiltä nyhdetään rahat pois useilla veromuutoksilla, jotka itsessään ole isoja juttuja, mutta yhdessä ne muodostavat merkittävän veronkorotuksen lähes kahdelle kolmesta keskiluokan veronmaksajista, Krugman jyrisee tekstissään.

      Muun muassa CNN on uutisoinut jo aiemmin, miten verouudistus toisi ensimmäisiksi vuosiksi verohelpotuksia myös pienempituloisille. Niiden tarkoitus on tasata verouudistusten tuomien korotusten vaikutusta. Esityksen mukaan verokevennykset vaikutuksineen kuitenkin hupenevat tai katoavat kokonaan vuoden 2025 jälkeen, siinä missä esimerkiksi tavallisen kansan terveydenhuoltokustannukset kasvaisivat pysyvästi.

      "Kukaan ei oikein tiedä..."

      Mielenosoittaja vaati Trumpin tornin edustalla New Yorkissa viime viikolla, ettei republikaanipuolue tukisi Trumpin "murhanhimoista verovedätystä". (EPA/AOP)

      CNN kertoo, että esimerkiksi yhteisövero laskisi esityksen mukaan 35 prosentista 20 prosenttiin vuoden siirtymäajan jälkeen. Republikaanit ovat perustelleet, että yrityksiä koskevan verotuksen alennukset maksavat itsensä takaisin piristyvän talouskasvun ansiosta. Krugmanin ohella monet muut talousasiantuntijat ovat kyseenalaistaneet, johtaisivatko republikaanien kaavailemat uudistukset todella talouskasvuun. Tutkittua tietoa ei hänen mukaansa oikein ole.

      Krugman kuvailee tekstissään vedätystä niin suureksi, ettei hänen mukaansa ole edes selvää, ketä siinä oikein vedätetään. Keskiluokkaisia veronmaksajia, ihmisiä jotka välittävät alijäämäisestä budjetista vai molempia.

      Hän kirjoittaa, että mikäli joku huomauttaa verokevennysten aiheuttamasta budjettivajeesta, republikaanit puolustautuvat sanomalla, että ne eivät ole pysyviä. Jos joku taas huomauttaa siitä, että uudistus suosii kaikkein rikkaimpia, republikaanit muistuttavat väliaikaisista kevennyksistä ja sanovat, että tulevat kongressit tekevät niistä pysyviä.

      - Pointti on tietenkin se, että nämä väittämät sulkevat toisensa pois. Joko tämä lakiesitys on suuri veropiikki keskiluokalle tai valtava lovi budjettiin. Kumpi se on? Kukaan ei oikein tiedä. Luultavasti edes ihmiset, jotka tämän hirvityksen kirjoittivat, eivät tiedä. Mutta jotakuta vedätetään, ja pahasti, hän kirjoittaa.

      Mikäli palkkojen verotuksen kevennyksistä tulisikin pysyviä ja niiden aiheuttama vajaus jäisi budjettiin ammottavaksi loveksi, Krugmanin mukaan republikaaneilla on siihenkin ratkaisu. Hänen mukaansa republikaanit esittäytyisivät siinä tapauksessa tunnollisina alijäämäisyyden vastustajina ja paikkaisivat vajeen leikkaamalla muun muassa terveydenhuollosta ja sosiaaliturvasta.

      Demokraatit vastustavat

      Demokraatit ovat tyrmistyneitä siitä, että senaatin budjettikomitean republikaanit runnoivat esityksen senaatin äänestettäväksi niukasti äänin 12-11. Demokraattien mukaan asiasta ei ehditty keskustella ensinkään.

      Demokraatit valittivat, että läpi mennessään esitys lisäisi Yhdysvaltain 20 biljoonan dollarin valtiovelkaan 1,4 biljoonaa dollaria lisää kymmenessä vuodessa. Republikaaneilla on Yhdysvaltain kongressissa enemmistö sekä senaatissa että edustajainhuoneessa.

    • Odorium

      On tämä palsta metka. Aiheuttaa selvästikin pakkomielteista lapsetusta ja häiriköinti käyttäytymistä.

    • Pankkopoika.Galigula

      Taas kulkee lujaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      193
      4384
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      240
      2375
    3. 133
      1657
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1351
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      181
      1127
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      80
      1066
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1064
    8. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      57
      1000
    9. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1000
    10. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      71
      985
    Aihe