Kertoo kepulaisesta keskustelumoraalista tämä

Sisältötuotantoa

palstan sisällöt. Eipä juurikaan keksustaan liittyvää näy. Jonkun sekopään demari juttuja kylläkin, vaikka kyse on keskustan palstasta.
No, sellaiset nokkamiehet kuin äänestajatki. Hiekkolahjaisia ja epärehellisiä.

13

216

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pidättäydy vain puolueen lempinimessä kepu, sillä sen virallisempi muoto keskusta on perin vaikea kirjoittaa oikein. Kaikkein eniten kepulaisille itselleen.

    • Onnea.uudelleYritykselle

      Olisiko liikaa vaadittu kun olet keskustan palstalla, että oppisit kirjoittamaan puolueen nimen oikein ensin, kun se luonaa, sitten kirjoitat. Harjoittele pariviikkoa alkuun. Sipilän nimen osaat paremmin kirjoittaa, jopa nimimerkkiin olet sen osannut oikein laittaa.

      • Melcola

        Eikö olisi ensin syytä saada jonkinlaista älyllistä, keskustaa ja sen harjoittamaa politiikkaa koskevaa sisältöä palstalle. Häiriköivä matalaotsa pankkomajuri aisoihin, joka ei ymmärrä että SDP:llä on oma palsta. Presidentilläkin on oma palsta, ja saada pankkomajuri ymmärtämään, että Halosen eläke on ihan oikein.
        Sen jälkeen voimme leikkiä sinun asettamaasi neron leikkiä, jossa keskitymme kirjoitusasuun, toivottavasti myös pankkomajuri.


      • Jytilä_Ite
        Melcola kirjoitti:

        Eikö olisi ensin syytä saada jonkinlaista älyllistä, keskustaa ja sen harjoittamaa politiikkaa koskevaa sisältöä palstalle. Häiriköivä matalaotsa pankkomajuri aisoihin, joka ei ymmärrä että SDP:llä on oma palsta. Presidentilläkin on oma palsta, ja saada pankkomajuri ymmärtämään, että Halosen eläke on ihan oikein.
        Sen jälkeen voimme leikkiä sinun asettamaasi neron leikkiä, jossa keskitymme kirjoitusasuun, toivottavasti myös pankkomajuri.

        Tuli kirjoitusvirheet omaan nilkkaan.


      • Kaino.Kalmar

        Miksi sillä on väliä, miten sen kirjoittaa. Lähes kaikki tuntuvat tietävän, minkä puolueen palsta tämä on. Se selviää tuosta vasemmalta, siitä kun näpäyttää vaan haluamansa puolueen palstaa. Keskustan nimeä kun näppää, näkyy tulevan pankkomajurin SDP palsta.


    • Lepakoita tuntuu olevan pankkiksella kupolissa taas.

    • NiiNiiMutkuMutku

      Palkittu talousnobelisti tyrmää USA:n verouudistuksen historian suurimpana verovedätyksenä - näin tavallista kansaa yritetään puijata
      Keskiviikko 29.11.2017 klo 21.51
      Taloustieteilijä Paul Krugman pitää Yhdysvaltain republikaanien verouudistusta silmänkääntötemppuna, joka lopulta suosii kaikkein rikkaimpia keskiluokan ja pienituloisten perheiden kustannuksella.

      Yhdysvaltain presidentti Donald Trump haluaa saada verouudistuksen läpi. Nobel-palkittu taloustieteilijä Paul Krugman arvostelee The New York Timesin kirjoituksessaan ankarasti republikaanien ajamaa lakiesitystä.
      Yhdysvaltain presidentti Donald Trump haluaa saada verouudistuksen läpi. Nobel-palkittu taloustieteilijä Paul Krugman arvostelee The New York Timesin kirjoituksessaan ankarasti republikaanien ajamaa lakiesitystä. (EPA/AOP)
      Republikaanipresidentti Donald Trump on ajanut innokkaasti veroalennuksia. Verotusta koskevaa uudistusta on markkinoitu niin, että amerikkalaisille jäisi palkasta enemmän rahaa käteen verojen jälkeen. Republikaanisenaattorit runnoivat tiistaina läpi päätöksen siitä, että uudistuksesta on tarkoitus äänestää senaatista jo tällä viikolla.

      - Hieno päivä veronalennuksille ja republikaanipuolueelle. Isoin voittaja on kuitenkin hieno maamme, Trump twiittasi.

      Nobel-palkittu taloustieteilijä Paul Krugman lyttää The New York Timesin kirjoituksessaan republikaanien kaavaileman verouudistuksen täysin. Hän kuvailee sitä "historian suurimmaksi verovedätykseksi" ja tulonsiirroksi pieni- ja keskituloisilta perheiltä suuryrityksille ja yhtiöiden omistajille.

      - Yritysverotus laskee jyrkästi. Samaan aikaan tavallisilta perheiltä nyhdetään rahat pois useilla veromuutoksilla, jotka itsessään ole isoja juttuja, mutta yhdessä ne muodostavat merkittävän veronkorotuksen lähes kahdelle kolmesta keskiluokan veronmaksajista, Krugman jyrisee tekstissään.

      Muun muassa CNN on uutisoinut jo aiemmin, miten verouudistus toisi ensimmäisiksi vuosiksi verohelpotuksia myös pienempituloisille. Niiden tarkoitus on tasata verouudistusten tuomien korotusten vaikutusta. Esityksen mukaan verokevennykset vaikutuksineen kuitenkin hupenevat tai katoavat kokonaan vuoden 2025 jälkeen, siinä missä esimerkiksi tavallisen kansan terveydenhuoltokustannukset kasvaisivat pysyvästi.

      "Kukaan ei oikein tiedä..."

      Mielenosoittaja vaati Trumpin tornin edustalla New Yorkissa viime viikolla, ettei republikaanipuolue tukisi Trumpin "murhanhimoista verovedätystä". (EPA/AOP)

      CNN kertoo, että esimerkiksi yhteisövero laskisi esityksen mukaan 35 prosentista 20 prosenttiin vuoden siirtymäajan jälkeen. Republikaanit ovat perustelleet, että yrityksiä koskevan verotuksen alennukset maksavat itsensä takaisin piristyvän talouskasvun ansiosta. Krugmanin ohella monet muut talousasiantuntijat ovat kyseenalaistaneet, johtaisivatko republikaanien kaavailemat uudistukset todella talouskasvuun. Tutkittua tietoa ei hänen mukaansa oikein ole.

      Krugman kuvailee tekstissään vedätystä niin suureksi, ettei hänen mukaansa ole edes selvää, ketä siinä oikein vedätetään. Keskiluokkaisia veronmaksajia, ihmisiä jotka välittävät alijäämäisestä budjetista vai molempia.

      Hän kirjoittaa, että mikäli joku huomauttaa verokevennysten aiheuttamasta budjettivajeesta, republikaanit puolustautuvat sanomalla, että ne eivät ole pysyviä. Jos joku taas huomauttaa siitä, että uudistus suosii kaikkein rikkaimpia, republikaanit muistuttavat väliaikaisista kevennyksistä ja sanovat, että tulevat kongressit tekevät niistä pysyviä.

      - Pointti on tietenkin se, että nämä väittämät sulkevat toisensa pois. Joko tämä lakiesitys on suuri veropiikki keskiluokalle tai valtava lovi budjettiin. Kumpi se on? Kukaan ei oikein tiedä. Luultavasti edes ihmiset, jotka tämän hirvityksen kirjoittivat, eivät tiedä. Mutta jotakuta vedätetään, ja pahasti, hän kirjoittaa.

      Mikäli palkkojen verotuksen kevennyksistä tulisikin pysyviä ja niiden aiheuttama vajaus jäisi budjettiin ammottavaksi loveksi, Krugmanin mukaan republikaaneilla on siihenkin ratkaisu. Hänen mukaansa republikaanit esittäytyisivät siinä tapauksessa tunnollisina alijäämäisyyden vastustajina ja paikkaisivat vajeen leikkaamalla muun muassa terveydenhuollosta ja sosiaaliturvasta.

      Demokraatit vastustavat

      Demokraatit ovat tyrmistyneitä siitä, että senaatin budjettikomitean republikaanit runnoivat esityksen senaatin äänestettäväksi niukasti äänin 12-11. Demokraattien mukaan asiasta ei ehditty keskustella ensinkään.

      Demokraatit valittivat, että läpi mennessään esitys lisäisi Yhdysvaltain 20 biljoonan dollarin valtiovelkaan 1,4 biljoonaa dollaria lisää kymmenessä vuodessa. Republikaaneilla on Yhdysvaltain kongressissa enemmistö sekä senaatissa että edustajainhuoneessa.

    • keksustaanliittyvää

      Kotiin elättämisen sijaan Suomessakin pitäisi tiukasti ajaa miljoonan eläkeläisen palaamista takaisin työhön.

      Eläkkeiden yleinen puolittaminen olisi hyvä alku.

    • OpiEdesTämä

      Oikeinkirjoituksesta... Puolueen nimen oikea kirjoitusmuoto on maalaisliitto.
      Nimenomaan pienellä.

      • maalaisliitto

        on maalaisliitto,
        vaikka voissa paistais,
        tai nimeä vaihtais...


      • soosossuttt
        maalaisliitto kirjoitti:

        on maalaisliitto,
        vaikka voissa paistais,
        tai nimeä vaihtais...

        Samoin kuin SDP ja vasurit, ovat yhdessä kommareita. Sovitaan niin..


      • keksustaanliittyvää
        soosossuttt kirjoitti:

        Samoin kuin SDP ja vasurit, ovat yhdessä kommareita. Sovitaan niin..

        Kyllä ne ovat punikkeja vaikka voissa paistaisi.


      • eimaalaisliitolla

        ole mitään tekemistä poliittisen keskustan kanssa,
        ne hujauttaa kokkareista heittämällä oikealta ohi,
        nimessäänkin valehtelevat,
        30 luvullakin maalaisliiton terroristit,
        murhasivat fasismin kiimassa...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      193
      4414
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      240
      2385
    3. 133
      1657
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1351
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      183
      1139
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      80
      1076
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1064
    8. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      57
      1000
    9. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1000
    10. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      71
      985
    Aihe