Vihdoin kunnon kirppari

Jossu1922

Ihanaa saada hyvä kirppari Jämsään. On kuulemma huokea ja hyvä. Upeaa tavaraa pilvin pimein. Tästä minä tykkään.

t. Jossu

113

6528

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tepi2seen

      Mahtavaa. Upeeta. Vien kaikki vanhat tavarani ja naapurin romut sinne heti kun kerkiän.

    • Heti-innostuin

      Siellä on kuulemma hienot asiakkaatkin, jotka kahmivat pöydät tyhjiksi heti kun sinne jotakin tavaraa vie, eivät sotke pöytiä sekaisin eivätkä varastele puhumattakaan siitä että rikkoisivat tavaroita tai vaihtelisivat niihin halvempia hintalappuja. On se niin hyvä!

    • Mutsi00

      Kyllä ne varkaat ja pöytien sekoittajat löytävät tiensä myös uudelle kirpputorille. Jos kerta muiltakin kirppiksiltä häviää tavaraa pilvin pimein. Ja eihän se ole ollut vasta kuin päivän auki!

      • Justiinsajuueivaantajua

        Sarkasmi on taitolaji. Ja sen ymmärtäminen näköjään vaikeaa


    • Tsarmavaan

      Saa nähdä koska Pirkkis nöyrtyy laskemaan hintojaan. Luultavasti pakko jossakin vaiheessa, kun ei täällä kahdelle kirpparille riitä asettajia.

      • Asiakas64

        Hiljaista oli Pirkkisellä, pöydistä puolet tyhjinä ja lopuilla osa lähes kaatis tavaraa.


      • Kannattaako-jo-käydä
        Asiakas64 kirjoitti:

        Hiljaista oli Pirkkisellä, pöydistä puolet tyhjinä ja lopuilla osa lähes kaatis tavaraa.

        Jokohan Pirkkis kirpputorin uudella jatkajalla on pöydät täydet?


      • kiertelijä

        Kaipaan Pirkkis-kirppistä , siellä oli mukava käydä .


    • joku2017

      näköjään jämsänkosken arvo ry rouva on keksinyt uuden tavan rikastua,jos pelaa samalla lailla kun jämsänkoskella kirputori on sitten niin epäsiisti ja kuuleman on lähtenyt varkaille asiakaiten tavaroita.luulen ettei tule kauan tollainen pyörimään ja miten voi hyväntekeväisyys yhdistys periä pöytävuokria 30e?

      • Isolta_kirkolta

        Kateus, kateus, kateus ja kateus. Ominaisuus, jonka jokainen paikkakunnalla oleva heinähannun poikanen imee jo äidinmaidosta. Sillä sit jaksaa pyristellä katkerana läpi Jämsän nurkkakuntaisuuden.


    • Limbo-Laaninen

      Kerro nyt missäpäin moinen ihmetys on avattu?

      • mää10

        Jämsässä vanhan oro-liikkeen tiloissa. Oisko teollisuuskatua.


    • helppotulla

      silirimpsis sileä tie.. ja piha.

    • Kirppujenluvattukaupunki

      Jämsässä on nyt 4 kirpparia. Oliko tälle oikeasti mitään kysyntää?

      • Minun mielestä ei, koska kirppareita on ihan tarpeeksi. Jämsässä 4 ja koskella 1. Ja tuntuu että mistään ei saa kunnon vaatetta tai tavaraa.


      • Rauno-Repomies
        mamma51 kirjoitti:

        Minun mielestä ei, koska kirppareita on ihan tarpeeksi. Jämsässä 4 ja koskella 1. Ja tuntuu että mistään ei saa kunnon vaatetta tai tavaraa.

        kaupasta saa rahalla ostaa kunnollista tavaraa ihan maksukyvyn mukaan. Meille persaukisillehan kirpparit on tarkoitettu.
        Sitä saa mitä tilaa!


      • Rauno-Repomies kirjoitti:

        kaupasta saa rahalla ostaa kunnollista tavaraa ihan maksukyvyn mukaan. Meille persaukisillehan kirpparit on tarkoitettu.
        Sitä saa mitä tilaa!

        Tiedän kyllä että kaupasta saa tavaraa, mutta olisi kiva ostaa myös kirppiksiltä joskus ihan kunnon tavaraa eikä roskaa.


      • EiKaiOlePakkoOstaa
        mamma51 kirjoitti:

        Tiedän kyllä että kaupasta saa tavaraa, mutta olisi kiva ostaa myös kirppiksiltä joskus ihan kunnon tavaraa eikä roskaa.

        Älä osta sitä roskaa. Ei se roskan myyjä tyhmä ole, vaan sen roskan ostaja.


      • Taina-Tiina
        mamma51 kirjoitti:

        Tiedän kyllä että kaupasta saa tavaraa, mutta olisi kiva ostaa myös kirppiksiltä joskus ihan kunnon tavaraa eikä roskaa.

        Koti piha kirpiksiltä saa aina laatu tavaraa ja halvemalla kuin varsinaisilta kirppiksiltä. on paljon ihan uuden veroista ja hyvää laadukasta vaatetta.


      • laatutavaraa

        Pelastusarmeijan ja Punaisen Ristin kirppikset ovat mielestäni molemmat hyvin toimivia, ja tavaralahjoituksista saatavat varat menevät hyvään tarkoitukseen.


      • LehdissäOllutTotuuksia
        laatutavaraa kirjoitti:

        Pelastusarmeijan ja Punaisen Ristin kirppikset ovat mielestäni molemmat hyvin toimivia, ja tavaralahjoituksista saatavat varat menevät hyvään tarkoitukseen.

        Paljonkohan todellisuudessa niistä myynneistä menee ns hyväntekeväisyyteen? Veikkaan, että noin 10-15 prossaa


      • Kirppisjuna-meni-jo

        Nykyäähän melkein kaikilla kirpputoreilla on vaan rätei, lumpui, rikkonaisii astoita ja leluja ja haisevia kirjoja ja lehtiä. Laiskat pitävät arvottomille rojuilleen kirppupöytiä kun sellaiset tavarat eivät netissä menisi lainkaan kaupaksi


      • eräs
        mamma51 kirjoitti:

        Tiedän kyllä että kaupasta saa tavaraa, mutta olisi kiva ostaa myös kirppiksiltä joskus ihan kunnon tavaraa eikä roskaa.

        tulkaa jyväskylään, niin kyllä löytyy


    • analyytikko

      Ryhdytään vielä pesemään toistemme pyykkiä niin saadaan liiketoimintaa Jämsään.

    • ihanperseestä2

      Ei Joulua nää tämä huusholli.

    • Pitääpäkäydä

      Pakkohan se on pöytävuokralla kattaa tilan vuokra. Tuskin se on kultakaivos pitäjälleen.. Rupee oleen vaan melkoinen monialayritys tuo yhdistys, ei muuta kuin jaksamista vetäjälleen.

    • Yläkerranväki

      Onko reilua, että voittoa tavoittelematon yhdistys tulee naapuriin pitämään kirpparia halvemmilla hinnoilla, kun ite joutuu pitämään sellasia hintoja, joilla elää ja vähän tienaakin kuten yrittäjän kuuluu.

      • Sivustaseuranneena

        Kummallista on kuitenkin että yhdistyksen nimissä muita hyväntekeväisyysjärjestöjä polkemalla yritetään itseä korottaa ja nostaa paremmaksi.. Niinkuin nyt näkyy vaativan fb:ssä Spr:ltä joulujuhlaa maahanmuuttajalapsille.. ihan ällöttävää yrittää kerätä pisteitä maahanmuuttajien hyljeksijöiltä tuollaisella piilokettuilulla omaa arvoa lisätäkseen... Ensinnäkin mikä pakko maahanmuuttajia on käännyttää kristiuskoon jouluineen? Entä jos he järjestäisivät meidän lapsille omia uskonnollispohjaisia kulttuurisia juhliaan "koska pitäähän lapsilla ramadanin päätösjuhla olla"-mentaliteetilla niin johan siitä äläkkä nousisi.. kunnioitetaan heidän juhlia ja he kunnioittaa meidän juhlia. Arvostan Arvon konkreettista auttamistyötä, mutta en kyllä tuota tapaa vaatia itselle tunnustusta tehdystä avustustyöstä kettuilemalla ja dissaamalla sekä spr:lle (kilpailija tavaran vastaanotossa ja kirpputoreilussa) että maahanmuuttajille. Se kertoo lähinnä Arvon taustahenkilöiden huonosta harkintakyvystä ja etiikasta.


    • uunoonnumero1

      Ei kirppiksen idea ole saada rahaa vaan itelle tarpeetonta kamaa kierrättää todella halvalla.

      • Uunojoo

        Ja tilan vuokra, sähkö, henkilöstö kulut, verot.... ? ... ei hyvää päivää..


    • jämsä265

      ja onkohan ottanut huomioon että noista pöytävuokrista pitää maksaa myös verot, ei mene enään hyväntekeväisyyteen

    • sepi567

      kenenkähän rahalla tai luottokortilla pyöritää totakin firmaa,olen kuullut niin paljon todella ala arvosta käytöstä tolta rouvalta

      • huhhups

        kuulin että yhdistyksen nimissä oli kaupungin asunto


    • Eiooarvostusta

      Saako täältäkään kuittia ostoksistaan ? Vai onko sama kun koskella, kassa vaihtaa nauhaa koneeseen jossa ei oo mustetta ... Jep jep..

    • jämsä265

      eihän sitä kuittia voi kirjoittaa kun pistää omaan taskuun rahat

      • Eiarvostusta

        Yhdistyksilläkin pitäs olla kirjanpito, mutta ei ilmeisesti Arvolla


    • Sivullinenseuraaja

      No eiköhän joka lantti mee laskuihin vuokriin yms. joita varmasti piisaa tuossakin hyväntekeväisyystoiminnassa... Tuskin hän rikastuu. Toivottavasti myyjät saa omansa pois. Muuten on välillä mopo karannu yhdistykseltä. Polttaa itsensä loppuun tuolla touhullaan..

      • hyväntekeväisyyskö

        Polttaa ittensä loppuun jooo... eikös hän puhu, et ei ne puheet vaan ne teot ...hahahaa..silleen just..


    • 100vuotta

      Anteeksi vain kaikki kirjoittajat jo etu käteen. Mistäköhän tässä nyt kirjoitellaan? Onkos kenelläkään hajua, kenen nimissä tätä hommaa pyöritetään ja kenen varoilla? Löytyisikö se tieto vaikka yritysrekisteristä tms? Alkupää vaikuttaisi paikan avaajalta ja hänen maniloimiltaan tms. avustajista. Sitten juttu muuttuu , mennään jo asioihin, joista tietäminen vaatii enemmin kuin minä tiedän. Olisiko kunnan päättäjillä tai näiden mahdollisten tukijoiden tai korvausten maksajilla mitään kantaa näihin temppuihin?
      Olen entinen ja nykyisin eläkkeellä oleva yrittäjä. Yrittäjänä en ole käynyt ojanpohjalla, muusta olen toivottavasti päässyt jo ainakin luodolle.
      Arvostan kaikkia pienyrittäjiä. kuten Pirkkiksen pitäjää. 2000- luvun alkupuolelta olen käynyt siellä, ja käyn satunnaisesti edelleenkin. Joskus, ja aika monta kertaa meillä oli siellä myyntipöytä.
      Silloin kirppishomma toimi. Vaimo oli (on varmaan edelleenkin) ihminen joka tiesi mikä antiikki tai lasten vaatteet tulee nousten kohisten ostajien TOP- 10 listalle. Itse tiesin taiteesta ja antiikista jonkin verran. Sen tietämyksen avulla tuli tehtyä aika hyviä löytöjä monista paikoista.
      Pirkkiksen parhaita ostoksia oli pronssiveistos. Se oli n. 60 cm korkea patsas naisesta, joka piti omenaa kädessään. Hinta oli muistaakseni silloin 300 Markkaa. Tutkin veistosta, ja tulin siihen tulokseen, ettei ainakaan kaikki tästä veistoksesta ole väärennyt. 0tin kuvan veistäjän nimen (Roussou) ja teoksen nimen (Charhtröö tms.) Minulla oli jo silloin toimivat nettiyhteydet ja sain selvitettyä jotain. Taiteilija oli 1800- luvulla elänyt ranskalainen ja teos oli nimeltään "Viehkeys". Patsas oli jonkin vanhan laivan somisteita. Pari päivää myöhemmin kävin Pirkkiksellä ja sain ostettua sen 250MK:lla. Pidin sitä muutaman vuoden, 3-4 vuotta, ja laitoin Huutonettiin. Patsas lähti Outokumpuun muutaman prosentin voitolla, ja euroina yli markkahinnan. Luulen, että ostaja oli tyytyväinen. olin minäkin. Tämä on kirpputorikauppa.
      Tähän alkuperäiseen kirpparijuttuun palaten, jos kyseessä on sama henkilö, joka Myllymäessä aloitteli (tarkemmin ottaen hänen toimestaan) autokorjaamotoimintaa joskus viime keväänä? Pajalla oli hyvät laitteet ja työkalut, päteväntuntuinen asentaja. Käytin vanhan autoni leiman hakureissulla katsastusasemalla, mutta oli inssin mielestä vielä laitettavaa. Ajoin Myllymäkeen saman tien ja sovimme asentajan kanssa aikataulusta. Kaveri soitteli parin päivän päästä ja kertoi , että avaimet on viety ja homma ei onnistu. Kertoi vähän muutakin homman tiimoilta. Oli hiukan paskamieli tämän kaverin ja niiden ammattikoulun mopopoikien puolesta, jotka kiskoivat pihdeillä nastoja valkoisen Volvon talvirenkaista kesäkeliä silmälläpitäen.
      Taitaa jotain tapahtua sen pajan suhteen. Viime aikoina se valkoinen Volvo on ollut siellä pihassa ja tavaraa on kannettu pihalla?
      Reilu peli ja osaajat kehiin. Tuet ovat tarpeen, tukien saajien vilpittömyys ja kyky/taito/kokemus/aito halu ja ennen kaikkea osaaminen opettaa tulisi selvittää juurta jaksain
      Minulla ei enää tällä iällä ole käsittääkseni isompaa hätää selvitä tästä loppuelämästä. Vuosia voi olla vielä turhan paljon jäljellä, vaikka kuinka yritän niitä vähentää tupakoimalla ja joka päivä ryyppäämällä.
      100- vuotis itsenäisyyspäivää viettäville lukijoille ja Suomen sekä maailmojen kansoille.: Tärkeintä ei rukoilla apua. vaan kiittää siitä mitä olet saanut. Joka päivä, iltapäivällä kun syön päivän pääaterian, kiitän Yläkerran suurempaa siitä ateriasta, juomasta, tästä päivästä ja eletystä elämästä. Ja lähetän terveisini Isälle, Äidille, kaikille niille jotka antoivat meille tämän nyt 100vuotiaan itsenäisyyden.

      • palelee3

        Eiköhän nämä maahanmuuttajat ole jo rikkaita ennestäänkin. ehjemmät ja kalliimat vaatteet on kuin monella muulla. eikö he tarjoa 10.000 kun pääsee suomalaisen kanssa naimisiin.


      • Tolkkua

        Kyllä. Vain rikkaimmilla on ollut varaa maksaa heitä salaa kuljettaneille.


    • Tiedonetsijä
      • Kiinnosti

        No eipä mitään tietoo löydy vaikka kuinka yrittäs ostaa ??? Että silleen ..


    • jämsä265

      ennen oli sentään jämsnkosken kirpparilla asialliset ja palvelu henkiset myyjät jotka osasivat asiakas palvelun,nyt ei muuta kun istutaan ja räplätään puhelimella on mennyt tosi huonoksi,ja näyttää olevan alaikäisiä paljon töissä siellä,ei taida tollaiseen olla kukaan halukas edes menemään töihin

    • mimmi2000

      outoa on että nyt mamulapsille järjestämässä jotain juhlaa kun tietojeni mukaan hän ei hyväksy maahanmuuttoa,,,onko siinäkin mieli muuttunut,,,seuraillaan seuraillaan ,,,toivottavasti kirppumyyjät saa tilinsä ...

    • Eskonpuoti

      Eiköhän kirppareiden aika alkaa olla ohi ,on Face ja tori.fi

      • Ja huuto.net. Itse olen sen kautta paljon ostanut ja myynyt!


    • risakenkä

      kävimpä aamulla ärrällä ja katsoin kun auvilan pojat pelasi kourassa useita 50e ja 20e seteleitä. hyvät on partapojilla tulot. ja kalliit vaatteet

    • beethooven

      Hyvää ei ole enää missään paitsi Helsingissä keväällä ja syksyllä kaikille avoin siivouspäivä tapahtuma. Silloin rahoo tulee niin penteleesti ihan kuin vanhaan hyvään Valtterin kirppiksen aikaan parhaimillaan vuosia sitten.

    • LiekköottanuttaisitEI

      Onhan tolla Arvon myyjättärellä suuret unelmat luulla että pääsee pirkkisen tasolle.. kun käy Arvolla koskella niin kaikki tavara pölyn peitossa ja samat rätit kannettu jämsään kirpputorille. Eikä Arvon myyjätterellä muutakuin tuulen huuhtoma piiip..kukaan työntekijä ei kahta kuukautta tässä hyväntekeväisyys"kirpputorissa" kauaa viihdy...

      • Isolta_kirkolta

        Taas yks katkera lapsen tasolle jäänyt aboriginaali itkemässä. Käy edes kerran elämässä isolla kirkolla, niin opit jotain


      • Rättitäti

        Saa nähdä kauan tämäkin yritys hänellä pystyssä? Kyllä Jämsässä on paljon laadukkaampia ja myyjät näissä kirpputoreissa kohteliaita ja ystävällisiä kuin tässä kyseissä yrityksessä.. ja onko tämä kosken liiketila huolehdittu ,eikös se ollut niin että hän ei vuokria maksele edes sinne ilmankos on paikka kuin ammuttu ja varmasti jotain sienen alkua mutta mikäs siinä. Toivottavasti ei mene muiden ja firman rahat omaan taskuun.


    • Koskelainen

      On se ihme, että uutta yrittäjää kehutaan, niin kommentti poistetaan. Tätä se kateus teettää!!

    • konstit-on-monet

      Eikös Jämsänkoskella ollu 2000-luvun alkuvuosina semmonen Työttömien Yhdistys, joka myi vettä suoraan vesihanasta astiaan laskettuna Venäjälle aitona lähdevetenä. Ite Salamine (missäs se ahkera työväenliikkeen mies muuten lorvailee ja piileskelee taas?) oli varmaan vesihanan vipua kääntelemässä.

      • Proletaari-Klubi

        Salamine täytti elokuussa 62 vuotta. Eläkeikä mänii karkuu melekeen samoa vauhtia, mitä Salamine vanhenii. Kesteäkö maksa vai poksahtoako, ennen ku työväin liikkeen mies peäsii oikiisti eläkkeelle?


      • kumpi

        oliko nyt kyseessä velekamäestä vai oinaalasta kotosin oleva,kun molemmille on maistunnu


      • mummopyörä

        Se Salamine, joka asu 15 vuotta sitte Viiskulman tornitalossa ja sen jäläkee Vitikkalan pellolla Peltotellä.


    • jämsä265

      ei ainaskaan tätä yritäjää monikaan kyllä kehu

    • aikunnonkirppari

      Kävin katsomassa , mikä on siellä meininki. Ajattelin ehkä pöydän vuokrata, kun ei tarvii myynnistä provikoita maksaa.
      Tulipa todettua, että kuuluu sarjaan alta rukkasenpainoiset. Ei maksa vaivaa viedä sinne myyntiin yhtään mitään. Pöytiä vähäisesti, niistäkin moni tyhjänä. Mitään mielenkiintoista ei ollut myöskään myynnissä, kun pöydät silmäilin. Ei varmaankaan ole pitkäikäinen yritelmä. Olisi toivonut yläpuolella olevalle naapurille kunnon kilpailijaa.

      • KunMikäänEiKelpaa

        Kyllähän se asia niin on, että sinäkin saisit ne romus myytyä vaikka "linja-autopysäkillä" jos hinnat olis kohdallaan.
        Ei se asiakas jätä ostamatta haluaamaansa tavaraa jos "miljöö" ei olekkaan huippusiisti.
        Teille Jämsäläisille ei näköjään kelpaa mikään ja heti ollaan valittamassa jos joku mitätön asia ei olekaan viimeisen päälle...
        Sinun kannattaisi miettiä, miksi kyseisiä myyntipaikkoja kutsutaankin "kirpputoreiksi"?


      • jämsä265
        KunMikäänEiKelpaa kirjoitti:

        Kyllähän se asia niin on, että sinäkin saisit ne romus myytyä vaikka "linja-autopysäkillä" jos hinnat olis kohdallaan.
        Ei se asiakas jätä ostamatta haluaamaansa tavaraa jos "miljöö" ei olekkaan huippusiisti.
        Teille Jämsäläisille ei näköjään kelpaa mikään ja heti ollaan valittamassa jos joku mitätön asia ei olekaan viimeisen päälle...
        Sinun kannattaisi miettiä, miksi kyseisiä myyntipaikkoja kutsutaankin "kirpputoreiksi"?

        tais omistajaa ottaa päähän kun joku uskaltaa totuutta kirjoitaa,


      • uytreww

        Joo, sama tuli mieleen


      • KunMikäänEiKelpaa

        Mieleenhän saa tulla mitä vain... Mutta en todellakaan ole omistaja, mutta pöytäni siellä on ollut muutaman päivän ja toista sataa on jo tilillä.


      • Tulivaanmieleen

        Onhan sun romut kelvannu, jos noin paljolla oot myynny... Ja sitten vielä sanot että jämsäläisille ei mikään kelpaa.... Jep jep


      • ÄveritsTavarits

        Lukihäiriökö? Venäläiset ne tavarat osti, eikä köyhät Jämsäläiset.


      • Tulivaanmieleen

        Outo kirppis kun siellä rekataan ostajan väestötiedot...mutta kuittia ei saa ???????


      • Velokalhu

        No mitähän kummaa sinä sillä kuitilla sitten tekisit? Meinaatko ken ties verovähennyksiin?


      • vaikkavessapaperilla
        Tulivaanmieleen kirjoitti:

        Outo kirppis kun siellä rekataan ostajan väestötiedot...mutta kuittia ei saa ???????

        milläs nyt pyyhitään perse jos ei kuittia saa


      • poikkesinkans

        Poikkesin kanssa kattomassa paikan. Osa tavarasta näkyy olevan siirretty Pirkkikseltä sinne ja ei mitään mielenkiintoista . Varmasti yli 90% sellaista roinaa jonka oikea osoite olis erkki salminen oy. Mutta ihmisillä näkyy olevan käsittämättömiä tunnearvoja sille krääsälle. Mitenkään muuten ei voi sitä hinnoittelua ymmärtää. Mutta meitä on niin monenlaisia hamstraajia.


      • Tulojakin

        Hyvä vinkki! Kerroppa vielä, paljonko Salminen OY näistä romuista sitten maksaa? Tähän asti olen joutunut aina maksamaan, paitsi elektroniikkaromuista...


      • KunMikäänEiKelpaa kirjoitti:

        Mieleenhän saa tulla mitä vain... Mutta en todellakaan ole omistaja, mutta pöytäni siellä on ollut muutaman päivän ja toista sataa on jo tilillä.

        Vau, siellähän sit tienaa hienosti jos parissa päivässä tulee jo satasia. Täytyy olla aika laatukamaa myynnissä.


      • Tulivaanmieleen kirjoitti:

        Outo kirppis kun siellä rekataan ostajan väestötiedot...mutta kuittia ei saa ???????

        Eikös nykypäivänä pitäisi saada kuitti joka ostoksesta. Ainakin muut kirppikset ja kaupat niitä aina tyrkyttää.


      • TuliVaamielee
        Tulivaanmieleen kirjoitti:

        Outo kirppis kun siellä rekataan ostajan väestötiedot...mutta kuittia ei saa ???????

        Mitä helevettiä ne venäläiset rikkaat turistit kirpputorille rahojaa raahais 😂😂😂


    • vggvgvv

      Siispä harmaata taloutta,ei vainen,eihän sellaista kirppiksillä tai torissa esiinny. Muuten vaan sattuu tuota uuttakin roinaa kertyyn nurkkiin ihan useampia settejä samaa tavaraa :))

    • Lindorff18

      Kirpparit auki miten sattuu, ei ainakaan näkyvillä olevat aukioloajat ja päivät pidä paikkaansa . Ja se "kahvila" koskella ollut suljettu jo pitkään. Eikä siellä myllymäessäkään mitään toimintaa ole tainnu olla. Korjatkaa jos olen väärässä .

    • jämsä265

      eihän niitä pysty pitämään auki kun ei saa enään työkokeilulla ihmisä töihin,on johtaja itse pilannut kaikki.onneksi nyt tulee ent alkon tiloihin uus kirpputori ja siellä on kunnolinen vetäjä.kyllä toi arvon touhu on lopun edellä

    • KolmattaSataa

      Tyhjensimme tänään vuokraamamme pöydän em. kirpputorilla ja saimme oikein selvän kuitin bruttomyynnistä/-pöytävuokrasta/nettotulosta, sekä tavaroihin kirjoittamamme hintalaput, joten olemme oikein tyytyväisiä asialliseen palveluun. Suosittelen...

      • Kuititon

        Kuitissa pitää näkyä myös nämä ;elinkeinonharjoittajan nimi, yhteystiedot ja y-tunnus,
        kuitin antamispäivä,
        kuitin tunnistenumero tai muu yksilöivä tieto.


    • lumi01

      Kyllähän Arvo ry:n rouva taas tempun teki. Hän itse kirjoittaa Arvo-kirpputori, hyväntekeväisyyttä paikallisille asukkaille sivulla kuinka poliisit tuli pilaamaan hänen tyttärensä synttärit. Unohti vaan kertoa että oli tarjonnut alkoholia alaikäisille. Siinä meillä hyväntekijä.

      • Kirppistäti

        Ja poliisit ihan synttärit sitten pilasivat , voi surku !! Että tuo kehtaa .


    • sdcxkkk

      vähän tahtoo mennä puurot ja vellit sekasin...

      • 987456321

        Eipä yllätä tämäkään toiminta ko.henkilön kohdalla, ei sitten yhtään.


    • hohhoijjaaa

      eipä taida olla ainoastaan puurot ja vellit sekaisin....tainnu välillä olla ohjauskeskuksessakin jotain

    • Mänö232

      Hyvä kirppari on!

    • Oyte

      Voi tätä kateuden määrää..........

    • Onvu

      Mulle on ihan sama kuka kirpparia pitää . Kunhan mun tavarat käy kaupaksi!!!!!!!!!!!!

    • jämsä265

      olen kuullut tuolta kylältä et tämä rouva joutuu oikein oikeuden eteen ja on kuuleman kovia syytöksiä,siihen loppuu kirparin pito,jos ei jatka naisvankilassa kirparia

    • Rcob

      Voi, voi......kuulin kylältä.....just......nehän ne tietää.....kerro lisää näitä satuja!

    • Jööpäs1

      Aina voi kokeilla itse kirpparin pitoa jos tuntuu , että siitä raha tulee helpolla!!!!!

    • Oqea

      Kannattaa miettiä mitä tänne kirjoittaa. Helposti saa nykyään tietää kuka kirjoitti. Jotkut kirjoitukset ovat tosi loukkaavia.

      • lainausta

        Juurihan poliisi on radiossa moneen otteeseen toistellut, että tämmöisiä hömppäjuttuja ei edes ruveta tutkimaan, vaikka joku niistä kävisi heille itkemässä. Heillä kun on ihan täysi työ saada aikansa ja resurssinsa riittämään oikeiden rikosten selvittelyssä. Pitkittävät jutun esitutkintaa yli 3 kuukauden, minkä jälkeen ei enää saa mistään IP-osoitteita sitä vanhemmista kirjoituksista


    • 6lllllll

      jos kylältä kuulee jotain,varsinkin s-marketin nurkilta,se on taatusti totta.siellä on koulutettua väkeä,palikka.

    • Tyylö

      On kokemusta , että on tutkittu. Tosin näitähän kirjoittaa katkerat ihmiset jotka eivät tee muuta kuin purkavat pahaa oloaan.

      • lumi01

        On kokemusta , että on tutkittu. Tosin näitähän kirjoittaa katkerat ihmiset jotka eivät tee muuta kuin purkavat pahaa oloaan kirjoitti Tyylö. Itse voin sanoa että mitä täällä on kirjoitettu on täysin totta. Ja mielestäni on ihan sama ottaako poliisi minuun yhteyttä näistä asioista mitä minä olen kirjottanut. Kaikki mitä olen kertonut on totta ja tiedän että tämä poliisasiakin jossa ko. henkilön juhlat pilattiin on totta. Miksi niitä pitäisi kaunistella. Minulla ei ole paha olo enää mutta joo olen katkera ko. henkilölle siitä miten hän on minua aikanaan kohdellut. Onneksi olen pikkuhiljaa pääsemässä ylitse siitä.


    • mnbvcxz321

      luulitko sitten saavasi ihailua ja kehuja,kun aloit täällä firmaasi mainostamaan...siis haloo
      täällä tulee rehellistä paalautetta

    • eitoistakertaa

      Kerran olen kyseisellä kirppiksellä käynyt ja se todennäköisesti riitti. Ei herättänyt minkäänlaista mielenkiintoa. Kävin siellä siinä mielessä, että saattaisin vuokrata sieltä pöydän. Enpä vuokraa.

    • Tyylö

      En ole kirpparin pitäjä. Olen asiakas kylläkin ja kiertänyt monia kirppareita. Mutta en ole katkera kenellekkään. Olen muuttanut Jämsään noin vuosi sitten.

      • bnmvcxz

        muutit Jämsään??? Mikä voi ajaa ihmisen noin äärimmäiseen tekoon?


    • Päräs3

      Mikähän täällä olevien ÄO?

    • Pytst

      Elkää viekö huonoa tavaraa kirppareille!!!!!!!!

    • Pötky

      Pääasia, että voi myydä jossakin tavaroita ja se on mulle tärkein.

    • Näläksi

      Olen ihan tyytyväinen kun sain myytyä hyvin vaatteita tällä kirpparilla.

    • Lötkönä

      Hirveitä nää palstat kun voi haukkua ketä tahansa. Tuskin asianomaiset lukevat näitä. Näin olen kuullut.

      • kolmas-kerta

        Niin se Uuraisten huutikeisarikin sanoi, että Suomi24 palstaa ei auta käydä lukemassa ollenkaan, jos meinaa mielenterveytensä säilyttää.


    • köyhienkamu

      Jos rehellisiä ollaan, niin kannattaisi nyt panostaa pelkästään tohon uuteen Jämsän kirppariinsa ja jättää ne Jämsänkosken ylihinnotellut lääväkirpparit pois ja se ihmisten ns.auttaminen, josta ei saa kiitosta ja sit itketään, kun vaan moititaan, eikä kehuta maasta taivaaseen. Oikea auttaja ei odota mitään vastalahjaa, keltään. Eikä huutele somessa auttamisestaan. Saati odota kiitoksia tai vastapalveluksia. Suomessa on kaikille perustoimeentuloturva. Kyllä täällä pärjää ilman arvoapujakin. Moni tykkää uudesta kirpparista, joten panostus siihen. Kosken kirpparilla pyydetään hulluja hintoja mm.astioista, joilla ei mitään arvoa. Somessa jaetaan kaikkea ilmasin. Eiköhän se riitä.

    • jämsä265

      kyllä todella on tullut siisti kirputori jämsänkosken s marketin yhteyteen,arvosana 10

    • jämsä265

      jostain luin että kosken kirppari pistää ovet lukkoon eli lopettaa

    • Lanson

      Voi vide näitä jämsäläisiä. Ennen sanottiin...että Jämsän ylpeät...nykyään että Jämsän katkerat....miten teillä menee. Noin niin kuin omasta mielestänne? Huutelette hävyttömyyksiä nimimerkkien takaa...kuka uskaltaa tulla esiin omalla nimellään...? Ei kukaan sillä sitä se savolainen verenperintö teettää!

    • Jops

      Onko olga vielä vielä toissä niikuin kesällä .sai asiakkaita rempseällä olemuksella eikä ollu viimosta hintaa vaille se myynnin tapa nisdä liikkeissä.

      • Sippet

        Eipä ookaan typykkää ollu vähään aikaan myynti hommissa???


      • Lapsilaumako
        Sippet kirjoitti:

        Eipä ookaan typykkää ollu vähään aikaan myynti hommissa???

        Jokohan olga on uuvestaan pieniin päin?


      • Pikit

        Hyvä et tullee yritykseen jatkajia.


      • Pesot

        Onkos nainen löytänyt miehen täältä päin.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6729
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4360
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2783
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2090
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1643
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1437
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1141
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1114
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1081
    Aihe