Naiset eivät halua miesten lähestyvän...

IhastuminenKielletty

Keskipojanmaa lehti jatkaa MeeToo kampanjaa ja miehen ajamista nurkkaan...

Täytyy vähän ihmetellä, että miksi naiset vaativat miestä tekemään aloitteen, kun naiset ovat tehneet siitä seksuaalisen härinnän, jos mies lähestyy naista.
Naiset siis haluavat pysyä sinkkuina lopun elämää.
Naiset ovat ajaneet tällä seksuaalisen häirinnän leimalla miehiä kohtaan, ettei enää yksikään ujo ja naista kunnioittava mies, joka on ihastunut uskalla enää lähestyä naista pelätessään syyllistyvänsä seksuaaliseen häirintään.

Lehdessä oli kriteerit mm. miten säilytät herrasmiehen maineen, etkä syyllisty naisen seksuaaliseen häirintään:
- Älä kosketa ilman lupaa. Kysy lupa naiselta saatko halata.
Tähän koskettamiseen liittyy kaikki naisen koskettaminen, ei saa enää koskettaa tai hipaista edes naisen kättä, jos kaupassa kolikoita kassalla olevalle naiselle antaa, niin ei saa koskettaa naisen kättä edes vahingossa.

- Älä kommentoi naisen ulkonäköä, varsinkaan intiimialueita.
Tämä koskee kaikenlaista kommentointia kokonaan, Enää ei naiseen ihastunut mies kommentoida naisen ulkonäköä vaikka: olet kaunis, silmäsi ovat kauniit, sinulla on kauniit hiukset ym. mikä ei ole intiimi aluetta koskevaa kommentointia, jota tuskin ujo ja naista kunnioittava mies rohkenisi mennä kommentoimaan.

-Älä ahdista naista millään tavoin.

Naiset, älkää siis tämän jälkeen ihmetelkö miksi miehet eivät enää lähesty teitä, varsinkaan ujo, arka ja muutenkin naisen lähestymisen vaikeaksi kokevat miehet.
Nainen, jos olet huomannut, että mies on ihastunut sinuun, mutta miehen käytön muuttuukin yht'äkkiä etäiseksi, mies ei enää katso silmiisi, lopettaa hymyilemisen ja yht'äkkiä mies ei enää vaikutakaan sinusta kiinnostuneen, ei puhu ja katsoo toisaalle.
Syy on se, että MeeToo kampanjan seurauksena mies ei enää uskalla osoittaa ihastumistaan ja kiinnostustaan naista kohtaan, koska pelkää syyllistyvänsä seksuaaliseen ahdisteluun.

Mies on edelleen ihastunut ja tunteet kiehuvat miehen sisällä, mutta mies säilyttää malttinsa ka kotiin päästyään alkaa purkamaan tunteitaan hakkaamalla vaikkapa nyrkkeilysäkkiä, koska ne ihastumisesta aiheutuneet tunteet on pakko purkaa, muuten paine nousisi liian korkeaksi.
Ei tarvitse ihmetellä miksi tästä eteenpäin yhä useampi yksinäinen mies naisen puutteessa voi päätyä siihen viimeiseen tekoon eli itsemurhaan.
Tekotapoja on monia, junan alle, autolla rekan alle, pyörällä rekan alle, hyppy jyrkänteeltä, hirttoköysi, itsenä ampuminen ym.

Todellinen seksuaalinen häirintä on tuomittavaa, eikä sallittua, mutta nyt naiset ovat tehneet asiasta niin laajan, että kaikki leimataan seksuaaliseksi häirinnäksi.
Niin naiseen ihastuminen, naisen lähesyminen, treffit ym. on seksuaalista häirintää, koska taustalla on seksuaalinen tarve ja tavoite suhde naisen kanssa.

Nainen ei voi aavistaa, kuinka valtavan yksinäistä ja raskasta elämä suurimmaksi osaksi on ilman rakastavaa, hellään ja mukavaa naista.
Kyllä sitä vaan usein toivoo, että saisi loppua koko elämä, ei ole paljon merkitystä yksinään vaan olla ja elää.
Naisilla tuskin on tällaisia tuntemuksia, kun eivät halua miesten enää heitä lähestyvän.
Nainen ehkä onkin sellainen, että nainen pärjää hyvin ilman miestäkin.

17

284

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuomari-turmio

      Joo olisi varmaan parasta ottaa härkää sarvista kiinni ja nostaa sekin navetassa lehmien karsinaan ja katsoa kuka lehmä valitsee.

      Tätä asiaa on pyöritelty esillä ihankuin punaista vaatetta miesten silmien edessä on tainnut unohtua, että kun esillä on komea uros, niin naiset riitelevät vetämällä toisiaan tukasta sekä rääpien naamat ruvelle.

      Me rumat koskien molempia sukupuolia taidamme olla turvassa sukupuolisesta häirinnästä vaikka hiukan toivoisimme, että joku joskus ystävällisesti hiukan koskettelisi.

      Hulluus leviää helposti median avustuksella ja se saa unohtamaan meidät jokapäiväisen elämän taistelun leivästä.

      Meillä on oikeistohallitus joka voisi katkaista tästäkin asiasta olevat "valeuutiset" poikki, mutta kun kaikki pyörivät saman sontakasan ympärillä, niin on helppo edistää sotea ja alentaa suurituloisten verotusta.

    • niin.niin

      Olipa negatiivinen ja provosoiva kirjoitus, voi, voi.. Tsemppiä naisen etsintään sinulle!

      • tuomari-turmio

        Enhän minä itsestäni kerro, mutta liika on liikaa ja käytetystä tavarasta vitonenkin piisaa.

        Onko tämä "naisliike" tärkeämpää kuin kehitysmaitten vapaat raiskaukset.

        Pysyisivät asiassa eikä asioiden yläpuolella.


    • tähänontultu

      Jokainen joka haluaa ymmärtää mitä avaaja tarkoitti ja olen hänen kanssaan täysin samaa mieltä.

    • Tasa-arvoaKiitos

      Olikos Suomen ylioppilaskuntien liitto feministinen ? Tuntuu feminismi olevan voimissaan ? Miesten ja lasten asema ja oikeudet ?

    • kiitosmuttaeikiitos

      Voit hymyillä ja katsoa naista silmiin hetkisen ajan mutta sen jälkeen on parasta uppoutua muuhun tekemiseen ja antaa olla.

    • Perholainencowboy

      Aika hankala paikka jos sattuu naisista pitämään uskaltaako edes jutella

    • Shemale_Sonja

      Joillakin tuo käsitys lähestysmistavasta on hieman vailinainen järjenpuutteen takia. Vaikka meillä naisilla, leidareillakin ne tissit ja perseet on, niin se ei oikeuta ketään niihin kajoamaan fyysisesti ilman lupaa, paitsi vahingossa hipaisun nyt ymmärtää varmaan paatunein feministikin.
      Minua ei katselu haittaa, koska onhan se kiva tietää olevansa haluttu, joitakin tämäkin häiritsee ja ei se minulta pois ole, jos he eivät halua tulla katselluiksi. Kovia olette raiskareiksi syyttämään jokaista tummahipiäistä, mutta itse teette ihan yhtä primitiivisiä asioita joka päiväisessä arkielämässänne. Ei tietenkään kaikki, mutta yleistetään nyt takaisin kun aloittaja niin tahtoo.

      Minulle ja monelle muille naisille (niille tavallisillekin versioille kauniimmasta sukupuolesta) on ihan samantekevää kumpi sen aloitteen tekee. Eletään kuitenkin 2000-lukua ja typerät traditiot ja perinteet ovat jääneet osittain jo unholaan monessa asiassa.

      "Täytyy vähän ihmetellä, että miksi naiset vaativat miestä tekemään aloitteen, kun naiset ovat tehneet siitä seksuaalisen härinnän, jos mies lähestyy naista.
      Naiset siis haluavat pysyä sinkkuina lopun elämää.
      Naiset ovat ajaneet tällä seksuaalisen häirinnän leimalla miehiä kohtaan, ettei enää yksikään ujo ja naista kunnioittava mies, joka on ihastunut uskalla enää lähestyä naista pelätessään syyllistyvänsä seksuaaliseen häirintään."
      Haluaisitko sinä, että nainen tai homomies lähestyisi sinua tarraamalla kiinni perseestäsi ja tönisi sinua seinää vasten samalla kun kourisi muniasi? Epäilen.
      Osa naisista haluaa pysyäkin sinkkuna loppu elämänsä. Siihen on monia syitä. Yksi merkittävä syy on kuitenkin se, että miehet ovat joko vässyköitä, sikoja tai molempia. Vetoat siihen, että etenkään ujot miehet eivät uskalla lähestyä naista enää. Niin no jos ei uskalla lähestyä muuten, kuin pää täyteen viinaa vedettynä ja käytöstavat naulakkoon unohtaneina, niin saatte pysyä sinkkuina ja ujoina loppu elämänne. Omassa käytöksessänne se syy on. Ujois on kuitenkin sellainen luonteenpiirre, mikä vetoaa enemmistöön naisista. Siinä on jotakin söpöä monen mielestä. Mutta jos et uskalla tehdä aloitetta tai vastata myöntävästi, kun sinua pyytääkin ulos rohkea nainen, niin turha siitä on naisia syyttää jos uskallat olla heidän kanssaan tekemisissä ainoastaan alkoholin vaikutuksen alaisena. Alkoholisteista tykkään vain pieni osa naisista, jostain kumman syystä - ja ujoilla alkoholisteilla ei ole niissä piireissä vientiä. Valitan. Vuodatuksesikin olet kai kirjoittanut humalassa.

      En jaksa siihen sen kummemmin tarttua, koska minulla on muutakin tekemistä ja ennen kaikkea ihana, hyvätapainen ja kohtelias mies. Hän osaa helliä, hän on hyvä, hän ei ryyppää, ei käy kirkossa, ei ole muutenkaan päästään vialla, mutta ei hän myöskään ole täydellinen. Hän on vain minulle täydellinen. Aww. Hän on myös perhanan hyvä rakastelemaan! Eikä hänellä ole pieni ego, eikä elin... ♥

      - Shemale Sonja

    • Entäsitte

      Hakkaraisen teko kuuluu kulttuuriin niin so what! Aivan turha rikosilmoitus!

    • tuhannentuherontaneli

      Riukunaiset, kuivat kärttyläiset ovat vain kateita kun kukaan ei molskautele poskelle eikä nipistele persauksista.

    • Pitäkööt

      Tunkkinsa.

    • VellitSekaisin

      Mitä tarkalleen tarkoittaa aloitteen tekeminen???
      Onko aloite, että aloittaa juttelemaan naisen kanssa, vai onko juttelu naisen kanssa lähestymistä?
      Onko aloite esim. kahville, treffeille pyytäminen tai puhelin numeron pyytäminen.
      Eikö kahville voi pyytää, vaan siitä syystä, että haluaa tarjota naiselle kahvit.

    • Maakuntalaatto

      Ennen oikein tyrkyttivät ja jos äitiinsä tulevat suorastaan pyytävät.

    • Anonyymi

      Anonyymi

    • Anonyymi

      Tapasin Shemalen Sonja sattumalta livenä kevättalvella 2018. Juttelimme kumpikin rehellisesti pitkän aikaa keskenämme asioista. Pyysin luvan häneltä halatä häntä. Hän antoi halata. Halasin häntä lujasti ja pitkään. Hän sanoi, että ei halua pussata kanssani. Sanoin hänelle, että en halua ketään pussata, koska koen sen olevan epähygieenistä. Se oli todella hyvä ja todella avoimin mielin tapahtunut tapaamisemme, josta minulle jäi pelkästään hyvä muisto.

    • Anonyymi

      Aina pitää tehdä aloitteita joilla on merkitystä elämään.
      Tanseissa pitää heti kysyä "saako" ja vaikka joskus tulee korville, niin aina joskus myös SAA.

      Onko oikein, että naista pitää tansittaa metrin päästä silloin tulee molemille turha reissu.

    • Anonyymi

      MeeToo on lihavien rumien feministien keksimä juttu, kun he eivät onnistu niin kukaan ei voi onnistua .............. ??? näin se taitaa olla

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6323
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4066
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2476
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1970
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1458
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1326
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1070
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1016
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      991
    Aihe