Viisumi netistä

Virpsa

Kokemuksia netin kautta ostettuun viisumiin kambodzaan. Onnistuuko miten? Miten tuo ladattava kuva siihen, värillinen vai mustavalko, ja pitääkö olla skannattu oikeasta passikuvasta? Jostain luin että käy mikä tahansa digikuva. Entä kestääkö lentokentällä phnom phenissä viisumin saaminen kuin kauan ja käykö siellä normaali mustavalko passikuva? Kiitos jos joku vastaa.

5

153

  Vastaukset

  • Netti viisumista ei tietoa mutta jos matkustaa tuonne kannattaa ottaa yhteyttä facebook: Soukong Chen asuu poipet työskentelee yrityksessä bussines. +855 89 595 758 , Auttaa kaikissa viisumi ja majoitus asioissa, toimii matkaoppaana, vaimolla pieni vaateliike,homma hanskassa rehellinen viisumin järjestäjä, tulee vastaan thaimaan puolelle jos tarvetta. puhuu hyvää englantia. terveisiä Ekiltä suomesta.

  • En tiedä kestääkö kauan lentokentällä tai mihin aikaan viisumeita yleensä saa.

   Otin viisumin netistä. Kävin valokuvaamossa, otatin passikuvan digitaalisena, tuli sähköpostiin. Tein viisumihakemuksen ja latasin kuvan siihen. Viisumi tuli nopeasti. Kaikki meni helposti ja toimi hyvin.

  • Olemme myös ostaneet pari kertaa viisumimme netistä Sri Lankaan ja Venäjään, ja kaikki meni hyvin. Katso lisää täältä https://venajanviisumi.fi/

  • Kesllä lensin Siem reapiin ja lentokentältä ostin viisumin. Aikaa kului noin 5 minuuttia. Ennen passin tarkastusta oli viisumitiski, jonka ääressä istui neljä virkailijaa ja seinällä näkyi erilaisten viisumien hinta. Ensimäiselle virkailijalle luovutin etukäteen täytetyn viisumihakemuksen (lentoemäntä antoi koneessa kaavakkeen), värillisen passikuvan ja passini. Virkailija kysyi kauanko olen Cambodiassa. Viisumin hinta oli 30 dollaria. Viisumin kirjoittaminen kesti noin 5 minuuttia ja toinen virkailija luovutti minulle passin takaisin viisumeineen. Helppoa kuin heinänteko. En suosittele nettiviisumia, koska paikan päällä viisumin saanti on näin helppoa.

   • Käy varmaan mustavalkoinen kuva?


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   2546
  2. Nyt on kyllä Soffa juubassa

   Ihan känninen postaus. Partsielämää jee...alamäki vai putki
   Kotimaiset julkkisjuorut
   66
   2337
  3. Pitkän parisuhteen salaisuus, vai onko sitä

   Vuosia vaan tulee lisää ja tuossa se kumppani pysyy rinalla vaikka en ole mikään ihanne mies, kaikilla kai vikansa. Pitää vain hyväksyä toinen ja olla
   Parisuhde
   49
   1104
  4. Onko Martinalla tuparit?

   Ja onkohan niihin kutsuttu Stefu ja Sohvi?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   52
   866