Aihe

nenänvalkaisu

elli-täti

Olen tässä kuussa juonut vaan kaksi kerta, enkä edes perättäisinä päivinä. Alan pikkuhiljaa valmistautua vuoden 2018 tammikuun nenänvalkaisuun.
Oletteko te muutkin jo valmistautumassa nenänvalkaisuun?

4

89

  Vastaukset

  • Noin vähän ottaneena, mitä Ellitäti ei nenän pohjavärikään edellytä nenänvalkaisua sinänsä.
   Tänään näin spanttiautomaatilta lähtiessäni AB:n pyrkivän herrasmiehen. Kovin terve puna peitti koko misterin lärvendaalia..
   Suurin surminkaan en olisi ohjeistanut nuorempaa kollegaa siemailun vaaroista, enpä tietenkään.
   Kuitenkin mielessäni toivotin häntä liittymään nenänvalkaisijoiden seuraan...nottei joulunaikoihin teholle vaan joutuisi.

   Otan wäkijuomaa 730 kertaa vuodessa + tarjoushörpit. Ei passa lotrata, nottei vaan tavaksi tule. psta.

   • Itsenäisyysiltaa! Joko sata on otettu lasista? Minäpä vielä vähän naukkailen punkkua ja arvostelen kansakunnan juhlapukeutumista. Huomenna menen lähipubiin aamukaljalle selvittämään päätä ja keskustelemaan herrojen kanssa pukukoodeista ja kravatin väristä!


   • Onkos Ellitäti jo selvinnyt itsenäisyysjuhlista? Onko nenänvalkaisu vielä muistissa, vai tyhjeneekö pää samaan tahtiin kuin pullot?


  • Jos ottaa neljän päivän aikana kaksi känniä, niin se ei ihan vähääkään ole. Minä olen valmis tipattomaan tammikuuhun. Syyllisyyden tunteet, ahdistus ja pelko tulevaisuuden mahdollisesta kurjuudesta viinanhimoineen vaivaavat enemmän kuin fyysinen krapula.
   Olen itse löytänyt yhden syyn juomiselle. Ilmeisesti on joitakin käsittelemättömiä asioita, joita hämärrän juomiselle. Kun olen muutaman illan ottamatta, tulee mieleen ikäviä asioita menneisyydestä, sellaisia, joissa olen joutunut alakynteen ja jossa on jotenkin narrattu. Ja sitten alkaa tavaton harmitus, joka kiertää ajatuksissa. Humalaa seurannutta kurjaa tunnetta on helpompi kestää kuin käsittelemättömiä asioita. (Olisiko samaa kuin viiltelyssä, fyysinen kipu on helpompi kuin henkinen, sitä ongelmaa ei toki ole.) Yritän selvänä päästä menneisyyteeni käsiksi, siksi yritän tipatonta tammikuuta. Toivon useita mukaan tulijoita.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1782