Miksi jotkut n.40v mammat luulee

herätkäää

olevansa vielä hehkeitä ja haluttavia? Ei kuulkaa kolmikymppiset miehet katsele nelikymppisiä sillä silmällä.

41

772

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ähäkuttisullekloppi

      No, karismastahan se on kiinni. Joillaki sitä on joillaki ei ;) Itse tsekkasin markkina-arvoni viime viikolla ja - käyttääkseni kieltä jota sinäkin ymmärrät - jälleenmyyntiarvo on ilmeisen hyvä ajetuista kilometreistä huolimatta ja onhan maalipinnassakin vasta vähän kolhuja ;) En todellakaan ole täydellinen, mutta niin vain tilaa ja katseita löytyi, drinksua tuli ja mukaan pyydettiin. Luultiin n. 10v nuoremmaks. Kovana kuitenkin pysyin :) Mutta ei tässä siis mtn hätää...

      • voielämänyt

        Ai baarissa saatu huomio ja pari ilmaista drinkkiä on sulle merkki haluttavuudestasi? Mitäköhän sieltä baarista haetaan.


      • hoooratsu
        voielämänyt kirjoitti:

        Ai baarissa saatu huomio ja pari ilmaista drinkkiä on sulle merkki haluttavuudestasi? Mitäköhän sieltä baarista haetaan.

        No ei edes "sitäkään"ehkä haluta niiltä sun parjaamilta siiderivalailta ;) Ootko koskaan miettiny et kaikki naiset ei heti haluu naimisiin! Suomessa kyllä miehissä todella surkea taso ja hyvännäköiset ovat todella narsistisia ja sietämättömiä...


      • Nautinelämästäin
        hoooratsu kirjoitti:

        No ei edes "sitäkään"ehkä haluta niiltä sun parjaamilta siiderivalailta ;) Ootko koskaan miettiny et kaikki naiset ei heti haluu naimisiin! Suomessa kyllä miehissä todella surkea taso ja hyvännäköiset ovat todella narsistisia ja sietämättömiä...

        Lopeta leena jo. Nämä kirjoitelmat ei muuta tosiasioita. Todellakin en itse edes saman katon alle ukkoa ota. Nuoremmat miehet kelpaa sänkykaveriksi ja ei se pahitteeksi ole,että ne maksaa ja tarjoaa. Ei pelkästään pari drinkkiä. Muutakin maksaneet. Kiva kiiitti moiii. Ps Jos oon horo niin senkus. Ei se haittaa :D


    • Ei.noin.yksiselitteistä

      Kyllä monet 40 vuotiaat naiset on ihan haluttavia, ikäistensä ja heitä vanhempien miesten mielestä.
      Paljon on ollut myös puhetta siitä, kuinka näitä naisia nuoremmat miehetkin kiinnostuu heistä. Se on kiinni vain siitä, miltä nelikymppinen näyttää.
      Ei nelikymppisen naisen tarvitse enää ollakaan välttämättä, kolmikymppisten miesten mielestä haluttavia, eikä sen ikäisistä miehistä kiinnostuneita. Siltikään, vaikka olisivatkin haluttavia nuorempien miesten mielestä. Mutta nelikymppisiä naisia ei kannata alkaa mollaamaan vielä mammoiksi.
      Tuskin tämän näköisille nelikymppisille ja yli nelikymppisille naisille nyrpistelee kolmikymppiset miehetkään, saati kehtaisivat mammoitella heitä.
      Tsekatkaa linkistä nelikymppisiä kaunottaria.
      https://www.metropoli.net/viihdeuutiset/uskomattoman-kauniit-40-vuotiaat-naiset-10-kuvaa/

      • aidatjjaseipäät

        Oli kyse suomalaisista tavallisista 40v mammoista, ei linkkisi takana olevista supermalleista, joiden työhön kuuluu näyttää hyvältä ja monenlaista "laittoa" on tehty.


      • Uffaggaaa

        Se on tuo lenaliepo jotenkin angstissaan.


    • Se40vnuorekasmamma

      Kyllä jotkut katsoo;) Jopa 26v . Toista se on 55-56vuotiailla naisella;)Kukaan ei katso.

    • jorsg

      Nainen, miksei mieskin, on hehkeä ja haluttava sopivan ikäisen silmissä.
      Katselkoon kukin itselleen sopivia ja sopivan ikäisiä. Jos nainen pukeutuu ja meikkaa yms, ei se tarkoita, että nainen haluaa kaikkien 0-100 v miesten kiinnostusta.

      • Säälisinkösua

        Kyllä se lähempänä kuuttakymppiä alkaa ketuttaa itseä nuoremmat naiset,jotka vielä liitää ja juhlii.


      • nglaghlg
        Säälisinkösua kirjoitti:

        Kyllä se lähempänä kuuttakymppiä alkaa ketuttaa itseä nuoremmat naiset,jotka vielä liitää ja juhlii.

        En usko, jos ne nuoremmat kärvistelee näiden ukkojen kanssa jotka esittelee itseäänTinderissä tai pelaa sairaita pelejä. Ei yökerhon vessassa oksentaminenkaan ole loppupeleissä niin hienoa. Tietenkään ei ole kiva olla yksin, mutta eiköhän aina joku löydy jos ei ole itse ihan asshole...


    • huhhuhsentäs

      Ei pelkkä ikä mitään ratkaise ulkonäöstäkään. Olen ite päälle nelikymppinen ja ikäistäni jonkin verran nuoremman näköinen. Mulla on lisäksi tuttavia, joilla on itseään nuorempia miehiä ihan pysyvissä parisuhteissa. Väitän, että fyysiseltä kunnoltani saatan olla paremmassa kunnossa kuin moni kolmikymppinen lisäksi tykkään sellaisesta hassuttelusta, että moni ikäiseni tai vanhempi mies on henkisesti ihan liian jämähtänyt. Mutta monesti sitä tapaa sellaisia jäykkiä, tapoihin pikntyneitä miehiä, joita esimerkiksi ihmetyttää ja naurattaa miten toikin lyyli viittii tolleen revitellä ja mitähän sekin itestään luulee. No, ei mitään, enkä itestäni luule muutenkaan mitään ihmeellistä, mutta hauskaa on kiva pitää ja onnex kaikki ei vielä kolmikymppisinäkään ole tollasia tiukkuksia.

      • Eimitäänmuuta

        Juuri näin. Antaa vinkujien vinkua. Kateellisia ovat;)


    • ykskuollutm

      40v mamma on kuollut jo, sosiaalisesti, fyysisesti, henkisesti, se on selvä. Näin mulle on kerrottu ja tämän uskon. Ei ole mtn syytä uskoa toisin se mitä omakin silmä (viel hädin tuskin) peilistä yms. näkee.

      • Onnellistentähtienalla

        Minä katson ulkonäön ja luonteen. 55v akat on kettuja. Heitä riivaa vaihdevuodet tai ne pitäisi olla jo väistymässä. 40v on vielä vaikka lisääntymiskykyinen. Esimerklinä presidenttimme puoliso. Hän on valinnut vanhemman rakkaan. Itse jätin 14v nuoremman varakkaan miehen. En vaan jaksanut lapsellisuuttaan. Tällä hetkellä olen vapaassa suhteessa viiskymppisen miehen kanssa. Kaipaan omaa rauhaa,mutta saan sitä hellimistä ja seksiä näin kätevästi. En tiedä mikä aloittajan pointti. Onko katkera jollekin? Tuskin tuo hetkauttaa ketään. Eniten itseä tuo yli 50 ikä vähän kammottaa. Vielä noin 10v matkaa siihen. Mutta joo. Nuoremmaksi on minuakin luultu. Ei se haittaa. En juo enkä polta. Kivaa päivää ihan kaikille.


    • sinkkumies30jotaki

      Miksi jotkut parikymppiset luulee olevansa aikuisia kun ei ole vielä elämänkokemusta tarpeeksi, olen mies ja tottakait mut leimataan jännämieheksi kun kommentoin näin vaikken ole jännämies vaan ihan normaali MIES, oma itseni enkä vedä roolia tai ole tarvett atodistella mitään.

      Kun nyt kuitenkin katkera aloittaja tänne laukoo "totuuksia" mistä ei näy tietävn mitään koska on luultavasti stereotyyppisesti ajatteleva ns mies jonka mielestä naisen tehtävä on vain miellyttää ja antaa pesää ja niin että mies ainoastaan tyydyttää tarpeensa.

      Et ole selvästi kenenkään 40 naisen kanssa koskaan ollut tai edes harrastanut seksiä, mitä on itellä tullu vastaan pari tollasta niin ensinäkin vaikuttivat älykkäämmiltä ja järkevämmiltä kuin osa nykyajan parikymppisistä, sillä toisella oli aivan mahtava vartalo, ei ole sekään mulle pääasia mutta siis oli kuin parikymppisellä se vartalo, pitänt huolta itestään, paikatkin oli pysyny tiukkana, oikeastaan ei ole monella nuoremmallakaan niin hyvin lantionpohjalihakset treenattu kuin hänellä, olisin suhteeseen hänen kanssaan halunnut ja hänkin olisi kuulemma mutta hänellä oli niin huono itsetunto ettei siitä tullut mitään, itse koitin kaikkeni ja yritin että nähtäis muissakin kuin seksin merkeissä mutta jossain vaiheessa jouduin sanomaan että jos hän ei tule yhtään vastaan niin tää oli tässä ja ilmaisin sen aikuissmaisesti toista loukkaamatta, hän kertoi kuinka just alottajan kalaset kp miehet olivat vähätelleet häntä lähes koko elämänsä ajan, kun kehuin hänen vartaloaan ja ulkonäköään kauniskin oli niin jouduin vakuutteleen että oikeasti asia on näin.

      Inhottava että just tollasten miesten takia moni ton ikänen nainen ei uskalla enää luottaa.
      Vaikka itsekkin olen luonteeltani kiltti en kuitenkaan liian kiltti, vahva niin henkisesti kuin fyysisestikin, empattinen, naisen huomioon ottava, romanttinen, rohkea, osaan sängyssäkin hommani ja on niitä huonojakin puolia mutta kuitenkin kaikinpuolin hyvä mies aikuiseen parisuhteeseen.

      Ja ei ollut mikään pelinainen koska ihan jo elämänkokemukseni takia ja tiettyjen vastoinkäymisten takia sekä siksi että on myös herkkä luonteeltaan ja tunneälyä löytyy niin osaan lukea ihmistä, tunnistan kyllä kieroilijan lähes aina ja vaistot ollu lähes aina oikeassa.

      Että ennemmin kuin katkerana tänne tilität niin aloittaja voisit olla mies kerrankin ja kattoa peiliin ja miettiä jäörjellä millanen on hyvä nainen ja lähtisit palstalta ihan irl etsimään niin löytäsit varmasti, katkera asenne ja haukkuminen ja yleistäminen ei auta.

      Olen itse reilu kolmekymppinen ja ikäiseni ja vanhemmat naiset joita tullut vastaan ovat seksikkäitä ja suurin osa sinut ittensä kans ja uskaltavat olla omia itseään.

      Jos olet kolmekymppinen niin aika lapsellinen on ajatusmaailmasi, edes rpovona tämä ei ole hauska alotus.

      Älkää naiset antako mahollisuutta miehelle joka noin käyttäytyy ja ajattelee, ottakaa se hyvä sillon kun on nokan edessä, olkaa rohkeita ja tutustuklaa enmmän jos joku vähänkään vaistojen ja sydämen puolesta tuntuu hyvältä. Siihen minäkin pyrin.

      • ihanapostaus

        ihana, kiitos
        suukko ja hali sinne


      • Seurailija_

        Älä huoli, eivät tasokkaat, itsestään huolta pitäneet aikuiset naiset kiinnostu henkisesti köyhistä pojuista. Ei sytytä sitten yhtään, jos mies ei ole älyllisesti samalla tasolla.


    • sori.nyt.näin.on

      Kyllä ap:n kommentti vaikutti ihan selvästi "pikkupojan" kirjoitukselta;
      katkeralta ja kateelliselta, voi voi sinut on varmaan joku fiksu hyvännäköinen sinua vanhempi nainen lempannut ja nyt pitää palstalla purkaa tuntemattomiin. Sulta puuttuu elmänkokemusta!

    • Elänelämääni

      Olen 40v mamma ja en todellakaan elä muiden mieltymysten mukaan. Heh. Aloitus on leenan provo. Oma vanheneminen ja ulkomuoto vaivaa. Kateus. Kateus.

    • jäijotenkinmieleen

      riippuu katsojasta

      näin pari päivää sitten hottiksen 40 miehen
      telkkarissa, missäpä muuallakaan
      yllättäen suomalainen

      ei - tämä ei liittynyt tähän mitenkään, kunhan sanoin

    • annajoolla

      naiset ja miehet

      kenenkään ei pidä pudota polvilleen siksi
      että herra tai rouva X:n toiveet jossain toisella planeetalla ovat jotain ihan muuta

      tajuatteko: jos pekka tykkää mustikkapiirakasta, se ei tarkoita sitä, että sinä olisit kelvoton.
      Anna sen tykätä ja jatka sinä matkaasi.

      Ei kukaan voi miellyttää kaikkia, eikä kukaan ole olemassa vain täyttääkseen jonkun unelmatarpeita.

      AP : miksi sä kuulutat täällä, minkälaisesta maidosta SINÄ tykkäät?
      Mitä sitten?

      • Uffaggaaavalluveti

        Onko järkee vai eimikä. Mitä se kelle kuuluu kuka katsoo ketä.


    • Derfty

      Hei kauniit ”ikääntyneet” naiset. Lapset on lapsia. Ei pidä välittää. Miehenä voin sanoa, että te naiset olette upeita. Me miehet opimme teiltä jatkuvasti jotain uutta. Kuten auton jarrupalojen vaihtotarpeen.

      • vihreääteetä

        aika harva mies tajuaa enää autosta mitään tai jos tajuaa,
        maha on niin iso, että ei enää taivu huoltoon

        Parasta jättää huollot huoltoliikkeeseen. Sanoo vaikka renkaanvaihdossa, että esim.
        "voisitteko katsoa onko jarrut ok..?"
        ja sitten vie auton huoltoon.

        Ammattilaiset on sitä varten, että ne tietää tollaset jutut. Peruspertti ja -pirjo tankkaa ja lisää tuulilasinperunestettä. Jos autosta tippuilee osia - huoltoon. Jos auto kolisee oudosti - huoltoon ja kuski kahville.


      • Derfty

        Tiedoksi, että vaimo ei todellakaan tiedä autosta mitään. Oli vähän läppä, mutta reilusti yli nelikymppiset naiset on upeita.
        Nimimerkki: On kiva rakastaa.


    • yks32v

      Voin kertoa, kun olin 4 viikkoa sitten eräissä hautajaisissa,olosuhteitten johdosta, halasin erästä tuon ikäistä naista.Tunne vei täysin mukanaan,sen naisen naiseus,en olisi laskenut irti ellei olisi ollut pakko.Luulen sen osittain johtuneen siitä, kun siinä kirkon aulassa oli rauhallinen tunnelma,vain yksi vanhempi rouva kukkien kanssa.Kaunis nainen oli mielestäni ja hänessä oli sitä jotain,mitä joissain naisissa on,se on melkein käsin kosketeltavaa.Olen vahvasti sitä mieltä,että se on jotain mitä naisille kehittyy iän myötä,sellaista ei ole nuorilla naisilla,en ole ainakaan koskaan huomannut.Mutta jokainen etsii,mitä haluaa,itse tiedän mitä haluan ja se on parasta mitä tiedän naispuolisista.

    • Yksin5555

      Minä masturboin James Deanin kuvaa katsellen.

    • Oijoijoiiii

      Jokanen on yksilö. Ei missään laki kiellä olemasta nuorekas ja viriili. Itse en luule itsestäni mitään,mutta kummast olisi vientiä edelleen. Tosin olen nykyään a seksuaali. Mikä oikeuslie esim aloittajalla yrittää määrätä toisia mihinkää muottiin. Heh. Naurattaa.

    • Jotkut katselee ja se riittää.

      • pisteleekö

        Juuri niin se riittää. >Moni 40-60 vuotias nainen on kauniimpi kuin nuori hoitamaton vytärölihava löllökkä.


    • Hehvaan

      Leena katso sitä omaa kroppaa. Selkämakkaratkin melkoiset. Ja posket kaipaa kohotusta. Ja suupielet on katkeruudesta alaspäin. Et sinä minun viehättävyyden arvostelusta paremmaksi muutu ja vierähtää yksin vanhuus. Myös luonne ja käytös sinulla luotaantyöntävää. Nämä totuudet satuttaa.

    • jätätäditrauhaan

      Miksi aloittaja luulee 40v mammojen luulevan tuollaista ja tekee siitä ihan aloituksen? Meneekö 40v lehmät niin pahasti 30kymppisen tunteisiin???

      • Arjakoh

        Leen olet sairas. Ihmiset ei ole lehmiä.


    • Puumatätskä

      Käytän ns toyboysysteemiä. Olen yli 40 ja hyvä tavara. Nuita poikia on kiva nussii. Jaksavat pitkään.

    • Boy123456

      40v joka urheilee pitää huolta itsestään voi näyttää paremnalta,kun 30v siiderivalas..Kyllä mä 28v miehenä pidän seksikkäistä ja hyvinsäilyneistä puumista..kiihkeitä ovat,eivätkä jää perään roikkuu..nam nam kuumat puumat..

    • Semammajokaluuleeliikoja

      Yli 50v ämmät ostaa mustilta miehiltä munaa ulkomailla.

      • Kaunisp

        Ja 50 vanhat ukon rohjot käy Thaikussa. Onneksi olen 40 seksikäs ja hyvinsäilynyt nainen ja vienti vetää. Nuoria miehiä jonoksi asti,mutta naiset säilyykin paremmin.


      • Lklontotuus

        Naiset käy mustii rantapoikia rahalla panee .


    • Sunjutut

      Yksi asia. Mulle on aivan sama, mitä jotkut luulee ; )

      • Gimmatjamä

        Kun katsot leena peiliiin... Hui. Olet kateellinen nuoremmille. Se on se pointti. Täällä itkemällä ei tule muutosta. Entistä enemmän me hehkutaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      4985
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3277
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1245
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      728
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      697
    Aihe