uusi maitohappo bakteeri

kivistää

Symbi sys alflorex onko kellään kokemusta kyseisestä kapselista? Lääkäri suositteli sitä minulle tuon ärtyneen suolen hoitoon.mutta on aika kallis minusta ja kun siinä sanotaan että voi aluksi pahentaa oireita niin en vielä ostanut.Minulla suurin ongelma on vatsakivut melko kovat myös vatsan turvotus,toiminta ne vielä jotenkin kestän mutta tuo kipuilu vie mielen maahan.ruokavalio on melko suppea paljon olen karsinut pois samoin on tutkittu molemmat tähystykset ja ultra tehty.Kertokaapa onko kokemusta tuosta"lääkkeestä"tai muita vinkkejä miten selviää vai onko se vaan että pitää oppia elämään ärtyneen suolen kanssa.Kohta olen jo mielenterveys potilas!!!

89

52094

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Alflorex

      Ostin tuotteen heti kun se apteekkin tuli noin kuukausi sitten. Olen lukenut tuotteesta paljon englanninkielisiltä keskustelupalstoilta ja tullut siihen tulokseen, että ihmiset ovat olleet siihen todella tyytyväisiä. Tuote on ollut USA:ssa myynnissä jo 15 vuotta, mutta eri nimellä. On myös tieteellisesti todistettu, että IBS potilaista muistaakseni yli 60 prosenttia tästä avun saa. Itse et huomannut pahentuneita vatsavaivoja aloittamisesta, mutta olen lukenut että monelle on tullut vatsa ensin kipeäksi MUTTA sen jälkeen kun kuuria vain on jatkanut on vatsa parantunut ja myös IBS vaivat kadonneet tai huomattavasti lieventyneet. Että älä jätä kuuria sitten kesken, koska sitten siitä ei ole mitään apua. Itse aion syödä tätä 2kk testi mielessä vatsavaivoihini, mutta mitään pahaa sanottavaa minulla ei tästä ole. Suosittelen ehdottomasti testaamaan edes sen kuukauden.

    • kyllä tähänkin vaivaan luonnon yrtit auttaisivat

      • kivistää

        Kiitos Alflorex kiva kuulla että olet kokeillut ja ilmeisesti myös apua käytöstä saanut?kunhan tästä joulua"hässäkästä"on päästy minä myös aion kokeilla,nyt koitan mennä litalginilla Gastrobene jauheella ja typistetyllä ruokavaliolla.En uskalla lähteä kokeilemaan mitään uutta koska pelottaa että kuulun niihin joilla alkuun tulee vielä lisää vaivoja näissä nykysissä on jo tarpeeksi.Kirjoittelehan oletko saanut hyvän vastikkeen jaauttaako oikeesti KIPUUN se mulla pahin vaiva.Elän toivossa ja toivon että sinua auttaa.


      • Alflorex
        kivistää kirjoitti:

        Kiitos Alflorex kiva kuulla että olet kokeillut ja ilmeisesti myös apua käytöstä saanut?kunhan tästä joulua"hässäkästä"on päästy minä myös aion kokeilla,nyt koitan mennä litalginilla Gastrobene jauheella ja typistetyllä ruokavaliolla.En uskalla lähteä kokeilemaan mitään uutta koska pelottaa että kuulun niihin joilla alkuun tulee vielä lisää vaivoja näissä nykysissä on jo tarpeeksi.Kirjoittelehan oletko saanut hyvän vastikkeen jaauttaako oikeesti KIPUUN se mulla pahin vaiva.Elän toivossa ja toivon että sinua auttaa.

        Aiheuttaako ilmavaivat sinulle vatsakipuja? Oletko koittanut ihan vain Cuplatonta joka pilkkoo ilmaa suolistossa? Myös imodium plus auttaa siihen, ettei vatsa mene sekaisin ja sisältää myös samaa ainetta kuin Cuplaton. Itse en uskalla vielä ääneen sanoa mitään tästä Alflorexistä, sillä pelkään että tämä on liian hyvää ollakseen totta.


      • jajatkuu

        Alflorex oletko vielä syönyt"nimimerkki"kapseleita auttaako vai oliko hetken huumaa?Ostin nyt tänään ja alan kokeillut mutta pelottaa kauheesti jos vielä lisääkin kipua!!Oliko sulla myös kipuja vai "pelkkää"toiminnallista vaivaa? Onko muita jotka syövät tätä Alflorexia odottelen vastausta mielenkiinnolla.


      • Anonyymi

        Ei pidä sotkea mitään luonnon yrtti juttuja vaivaan joka on lääketieteellisesti hoidettavissa. Ei se niin ole että ne luonnon yrtit jotenkin olisivat hoitoa vatsa sairauksiin. Moni saanut maksa vaurioita niistä . Ja jos saa niistä vakavia vaurioita niin mikään vakuutus ei korvaa .
        Käytetään sanaa luonto että ihmiset luulisivat näitä ns lääkkeitä jotenkin luonnontuotteiksi. Tehtaissa niitäkin valmistetaan .
        Joten vatsa kivut ovat asia joista käydään lääkärissä ja syödään lääkkeet joita lääkäri kirjoittaa.
        Ja jos jossain lääkkeestä lukee että vaiva voi huonontua alussa niin. Se ei koske automaattisesti kaikkia , sillä ottaa aikansa kun vatsa tottuu uuteeen lääkkeeseen , mutta lääke auttaa vatsavaivoihin.


      • Anonyymi
        jajatkuu kirjoitti:

        Alflorex oletko vielä syönyt"nimimerkki"kapseleita auttaako vai oliko hetken huumaa?Ostin nyt tänään ja alan kokeillut mutta pelottaa kauheesti jos vielä lisääkin kipua!!Oliko sulla myös kipuja vai "pelkkää"toiminnallista vaivaa? Onko muita jotka syövät tätä Alflorexia odottelen vastausta mielenkiinnolla.

        Jos jo ohjailee itsensä siihen että saa enemmän kipuja niin voi saadakin. Normaalisti sitä luotetaan siihen että lääke auttaa,
        Eikä tehdä niin suurta numeroa asiasta , näitä lääkkeitä syö sadat ihmiset ja voivat hyvin


    • ei mitkään hapot ...

      • Anonyymi

        Minulla oli kauan vatsa kipeänä yhden ajanjakson. Sitten söin. Hapansilakkaa en yhtä enkä kahta vaan neljä kappaletta, ja ihme kyllä siihen loppui ripuloiminen , en ollut uskoa todeksi ensin ,joten luulen että eräissä sairauksissa vatsa tarvitsee eräänlaisia happoja myös.
        Joten kun kauan syö jotain tavallista ruokaa josta puuttuu esim normaali suolaisuus niin ei ihme että vatsa ei toimi mutta sekin on niin että joka vatsa sairaudella on eri syyt, se mikä on yhdellä ei välttämättä ole toisella vaikka oireet voivat esiintyä samalla tavalla .
        Joskus on liian vähäinenkin syöminen vahingoksi vatsan toiminnalle. Jotkut ovat esim lopettaneet suolan käytön kokonaan , vaikka muuten ovat sitä käyttöneet koko elämänsä ajan joten ei ihme jos vatsa alkaa reagoimaan.
        Moninaiset ovat syyt vatsan oikreikuihin


    • Jotakinvinkkejä

      Maitohappobakteereissa auttaminen on yksilöllistä mutta mitä useammalla auttaa niin hyvä on kokeilla. Erittäin hyvä valmiste on apteekista saatava ratiopharm b. Voit kokeilla yhtä tai useampaa tablettia aterian yhteydessä.

      Typistävä ruokavalio auttaa aluksi mutta ruokavalion pitäisi silti olla monipuolista. Monelle sopii mm kala ja kana.

      Varsinkin vitamiineja pitäisi saada riittävästi. Erittäin tärkeitä tuntuvat olevan b-ryhmän vitamiinit. Mieluiten näitä olisi hyvä saada ruoasta. Vitaminoinut mehut on hyvä idea jos voi juoda.

    • happo syövyttää sisäelimet TULEE REIKÄ

      • OnHyväOlla

        Pikku Miikaelille "MiikkaelR
        18.12.2017 16:50"

        vatsassa on sellaiset hapot että syövyttää kaikkea maallista, vai millä luulet kaiken tunnissa parissa sulavan.
        Kasva ja ota asioista selvää.


      • Anonyymi

        Kuulehan MiikkaelR:

        Noitten hyödyttömien sivaltelujesi sijaan voisit osoittaa järkevyytesi kommenteissasi tai kommentoimattomuudellasi. Luulisi sinunkin kuulleen jossakin elämäsi vaiheessa vatsahapoista ja siitä, että vatsassa kuuluu olla happoa. Muiden muassa maitohappobakteerit kuuluvat ihmisen suoliston normaaliin sisältöön. Jos oikeasti haluaisit auttaa osallistumisellasi, et heittelisi enemmän ja vähemmän kettuilua osoittavia "vihjeitä", vaan kertoisit asiallisesti, mitä tiedät. Kukaanhan ei tässä ollut vetämässä laboratorion myrkkykaapista löytyvästä 2,5 litran ruskeasta lasipullosta 37% suolahappoa vatsaansa!

        Miksi erilaisia ravintolisiä sitten tarvitaan? Kun ansainta- ym. "pakollisten" kiireiden takia luonnollisesta elämästä vieraantuneet yhteiskunnan massaoravanpyörään alistuneet ihmiset syövät "ravinnokseen" näitä EINEKSIÄ - niin tapahtuu seuraava huijaus:

        - Sen sijaan, että käyttäisimme prosessoimattomia luonnontuotteita, ostammekin valmista "ruokaa", josta elintarviketeollisuus on LISÄMAKSUA vastaan poistanut enimmät hivenaineet, hyödylliset bakteerit ja mineraalit. Tätä helppoa "pikaravintoa" popsiessamme jäämme vaille tarvitsemiamme luonnon ILMAISEKSI tarjoamia Välttämättömiä_Hyötyjä.

        - Niinpä tarvitaan apuun lääketeollisuus, joka LISÄMAKSUA vastaan tarjoaa erilaisissa "ravintolisissään" nämä "ravinnostamme" saamatta jääneet Välttämättömät_Hyödyt ja tavalla, joka ei ole sellaisessa tasapainossa, kuin Luoja on viisaudessaan tarkoittanut, jos tyytyisimme luonnon tarjoamaan ravintoon.

        No koska jokainen meistä on hieman tai paljon erilaisessa tilanteessa "ravinnon" ja muun elämän sisällön kanssa, niin kukaan ei voi tietää "ravintolisälääketehtaassa", paljonko mitäkin puuttuu avun tarpeessa olevalta yksilöltä - eikä sitä, miten hänen vatsansa ottaa vastaan tämän pitkään puuttuneen Välttämättömän_Hyödyn. Joten on siis pakko turvautua keskiarvoihin ja annostella hyödyllisiä maitohappoa tuottavia bakteereja sopivalta näyttävä annos. Annos voisi olla pienempi, ja vaikutukset kivuttomampia, mutta samalla vähemmän tehokkaita. Joten se 3,5 grammaa valmistetta voi olla sinulle liian suuri aloitusannos ja vatsan pyrkiessä sopeutumaan virheelliseen olotilaan se ei ole valmis äkilliseen parannukseen - samalla, kun jollekin toiselle se on täysin ok-annos.

        Joten: Kun kerran olet yhteiskunnan suosittelemassa oravanpyörässä tahkoamassa rahaa pilattujen einesten ja niitä täydentävien ravintolisävalmisteiden oravanpyörässä mielitekoinesi ja lainanmaksustresseinesi, niin koeta edes ymmärtää, että aloitat maitohappobakteerivalmisteen käytön vaikka puolen gramman aloitusannoksella. Ja lisäät vähitellen päiväannosta kun toteat, että vaikutukset eivät aiheuta shokkia vatsallesi.

        Ja sitten kun olet saanut vatsasi hyväksymään nuo syömästäsi "ravinnosta" puuttuvat Välttämättömät_Hyödyt, niin opettele hankkimaan sellaista ravintoa, jossa kaikki tarpeellinen on KAUPANPÄÄLLE luonnon LAHJANA ja aivan oikeassa suhteessa keskenään, niin voit lopettaa maksamasta RUUAN PILALLEPUHDISTAMISESTA sekä PUHDISTUKSESSA POISTETTUJEN Välttämättömien_Hyötyjen hankkimisesta lisävalmisteiden muodossa.

        Luuletteko tosiaan, että Ruokavirasto on sitä varten, että sinulla menisi hyvin? Lähtökohtana heillä on tasapainoilu teollisuuden intressien kanssa aikana, jolloin ihmiset eivät tiedä, mitä elämän tulisi olla!


      • Anonyymi

        Siirtyisitkö, MiikkaelR, lasten pöytään, kiitos; aikuiset yrittävät tässä keskustella.


      • Anonyymi

        Jos jotain hapanta syö muun ruuan kanssa niin se neutralisoi kyllä vatsan toiminnan.
        En ole koskaan kuullut että jokin hapan tuote aiheuttaisi mitään reikää vatsaan


    • ExIBS

      Todellakin auttaa! Olen kokeillut kaikki mahdolliset ja mahdottomatkin poppakonstit, nyt olen todella tyytyväinen ja kunnossa.

      • jajatkuu

        Siis tuo Alflorex AUTTOI?!!sitäkö tarkoitit ?kauanko söit kun alkoi vaikuttamaan minä vasta muutaman käyttänyt toivon että auttaisi minuakin. Olen kovasti iloinen puolestasi exibs!!! Tää on niin ikävä vaiva. Kiinnostaisi todella tietää auttoiko kaikkiin vaivoihin ja Pidätkö tiukkaa ruokavalioa.Kiitos jos viitsit vastata.


      • haluutietoa

        Löysin tämän keskustelun minulle myös lääkäri suositteli kyseisestä tuotetta on hänelle myös uusi"tuote" mutta kehoitti kokeilemaan.Minulle tehty myös kaikki tutkimukset vatsaan ja suolistoon myös ylä vatsan ultra diagnoosi tuo ibs. Kaikenlaista olen kokeillut ruokavalio maitohappo bakteereja kipulääkettä ym.onko lisää kokemuksia kertoa kyseisestä "lääkkeestä"vai onko samanlaisia kuin esim relatabs yms.täällä näyttää että vaan yksi avun saanut.No kaikki ei toki palstalla käy.Mutta jos tietoa voisiko saada vastauksia.


      • Anonyymi

        Hei
        Viikon syönyt ja olen kuin seitsemännessä taivaassa, kaikki vaivat pois ja virkeä. Uskomatonta miten vatsan vointi on kokonaisvaltaista hyvinvoinnille💕


      • Anonyymi

        Kiva kuulla. Aloitan tänään.


    • kokeiluunsiis

      Itse olen 2 vuotta rampannut lääkärissä vatsakipujen vuoksi. kaikkea on tutkittu. (oli myös 3-vuotta sitten umpilisäkkeen tulehdus.) Tähystetty paksusuoli ja vatsalaukku, muutamat divertikkelit löyty, ihan normaalia siis. Ärtynyt paksusuolen oireyhtymä, no se oli jo tiedossa, joten ei mitään uutta. Ruokavalio on vuoden sisällä muuttunut tosi paljon. Pahimmat ruoka-aineet: sokeri ja maito, maidon jouduin lopettamaan kokonaan, eli maitoallergia, sokeri kaikessa määrin, koskee myös hedelmiä, banaani on ainut jota sietää pienessä määrin. Puolen vuoden aikana laihtunu 8kiloo ainoastaan ruokamuutosten takia. Myös jo aiemmat allergiat lukuunottaen viljat (paitsi kaura), liiat lisäaineet, aromivahventeet ym. niin ruokavalio on aika niukka. Useimpia marjoja onneksi voi syödä :) Sitten voin kertoa että paljon on ollu maitohappobakteerit kokeilussa, lievittävät, muttei poista kipua. Tätä suositteli lääkäri nyt kokeilemaan, joten kiitos tiedoista. Voitätäelämätä.

    • SymbiSys

      Alflorex kokeilussa toista päivää, muita tuntemuksia ei ole ollut kuin vähän huono olo ja vatsannipistely pari tuntia siitä kun olin ekan kapselin ottanut.
      Huono olo helpotti kuitenkin pian.
      Todellakin toivon että tästä löytyy apu Ibs-vaivoihin :)

    • toivottavasti_auttaa

      Ravitsemusterapeutti suositteli tätä minulle IBS-vaivoihin. Varoitti, että kolmannella viikolla käytön aloittamisesta oireet yleensä pahenevat ennen kuin paranevat. Sanoi myös, että jos eivät auta sen ensimmäisen paketin aikana niin eivät toimi sillä yksilöllä eikä kannata jatkaa syömistä.

      Aloitin ja jo 4. päivänä huomasin selvän eron. Minulle ei tullut kolmannen viikon kohdalla mitään pahenemista, mutta monta kuukautta oli todella hyvä tilanne, vaikka väärää ruokaa syödessä tilanne kyllä edelleen paheni väliaikaisesti. Kapselit loppuivat nyt 2 vk sitten enkä ole saanut ostettua lisää ja päätin kokeilla toisia lääkärin suosittelemia kapseleita, joista olin saanut näytepaketin. Sellaisia, missä on jotain piparminttuöljyä. Ensinnäkään ne eivät toimi näin kahden viikon kokemuksella, mutta nuo alflorexin maitohappobakteerit ovat selvästi poistuneet elimistöstä nyt, koska mahaongelmat tulivat voimakkaina takaisin ja kipu on taas jatkuva. Juuri menossa apteekkiin hakemaan lisää niitä. Enkä enää jatkossa lopeta niiden käyttöä.

      Voin siis omasta kokemuksestani sanoa, että Alflorex toimii minulla, mutta huomioi nuo ravitsemusterapeutin vinkit sen sopivuudesta, ettet syö turhaan, jos vaikka ne eivät juuri sinulla toimikaan. Kannattaa ehdottomasti kokeilla.

      • SymbiSys

        Oon nyt viikon käyttänyt Alflorexia, en vielä huomaa mitään eroa, toki ei tilanne ole huonommaksikaan muuttunut.

        Onko sulla kipujen lisäksi muita oireita?
        Mulla vaivat jatkuneet puoli vuotta, kipuja ei ole ollenkaan, pääasiassa vaan ripulia, ja mikä kurjinta, aina aamuisin....siinä sitä sit saa arpoa että uskaltaako lähteä liikenteeseen vai ei.

        Fodmap käytössä, psylliumia kaksi kertaa päivässä ja nyt tuo Alflorex.


      • Toivottavasti_auttaa

        Mulla on kipujen lisäksi myös turvotusta, pahoinvointia, ilmavaivoja, närästystä ja monta vuotta jatkunut jatkuva ripuli. Ripuli loppui neljäntenä päivänä aloitettuani Alflorexin. Alkoi nyt lopetettuani reilun viikon päästä uudestaan. En edes tajunnut kuinka paljon se on auttanut ennen kuin lopetin ja pikku hiljaa kaikki vaivat ja kivut palasivat. Fodmap myös käytössä, mutta ei pelkästään auta.
        Syö se eka purkki loppuun, mutta jos ei auta siinä ajassa niin tuskin auttaa myöhemminkään.


      • SymbiSys

        Joo, meinasin sitkeästi syödä purkin loppuun, kaikki apu on tervetullutta.
        Labrakokeilla on kaikki mahdollinen testattu, tähystyksessä en ole käynyt.
        En tiedä oisko syytä käydä, mitä sieltä sit vois löytyä kun kaikki kokeet oli ok...?
        Ripuli on kurjaa, varsinkin kun se painottuu aamuun kun pitäisi töihin lähteä..ahdistaa jo ja öisin heräilen murehtimaan että mitäköhän aamu tuo tullessaan.


      • Toivottavasti_auttaa

        Kaikista mun vuosia jatkuneista oireista huolimatta en meinannut uskoa lääkäriä eikä kokeista koskaan löytynyt mitään ja menin lopulta tähystyksiin ennen joulua. Mutta ei niistä mitään löytynyt ja se laittoi tuolle ravitsemusterapeutille joka suositteli Alflorexia.
        Jos seuraa fodmappia ja tuntee mitkä ruuat ei sovi itselle niin ei siinä oikein paljon muuta voi muuta kuin vähentää stressiä, koska se pahentaa. Aloitin ihan tästä syystä päivittäisen meditaation 9kk sitten, koska mulla oli oireet niin pahoina, etten enää muuta keksinyt. Meditaatiolla on tutkitusti suuri vaikutus stressiin ja hyvinvointiin. En yleensä ole ihminen, joka sellaiseen lähtisi, mutta on tehnyt ihan valtavasti hyvää niin stressiin kuin muutenkin. Silti pahimpina stressikausina lähtee homma lapasesta ja joka kerta kun syön suklaata (ja sitä on niin vaikea olla syömättä, erityisesti stressaantuneena). Joten niiden aamujen jännittäminen vain pahentaa niitä aamuja. Mulla sitä jatkui niin kauan, että ehti oppia elämään ripulin kanssa ja oli tosi outoa, kun se loppui yhtäkkiä. Toivon todella, että nuo auttaisi sulla. Jos eivät auta niin kokeile seuraavaksi Probactiol Duoa tai Precosaa. Molemmista kuullut IBS-hoitona, mulla ei Precosa itsellä auttanut, mutta tuota ekaa en ehtinyt kokeilla, kun löysin Alflorexin.


      • SymbiSys
        Toivottavasti_auttaa kirjoitti:

        Kaikista mun vuosia jatkuneista oireista huolimatta en meinannut uskoa lääkäriä eikä kokeista koskaan löytynyt mitään ja menin lopulta tähystyksiin ennen joulua. Mutta ei niistä mitään löytynyt ja se laittoi tuolle ravitsemusterapeutille joka suositteli Alflorexia.
        Jos seuraa fodmappia ja tuntee mitkä ruuat ei sovi itselle niin ei siinä oikein paljon muuta voi muuta kuin vähentää stressiä, koska se pahentaa. Aloitin ihan tästä syystä päivittäisen meditaation 9kk sitten, koska mulla oli oireet niin pahoina, etten enää muuta keksinyt. Meditaatiolla on tutkitusti suuri vaikutus stressiin ja hyvinvointiin. En yleensä ole ihminen, joka sellaiseen lähtisi, mutta on tehnyt ihan valtavasti hyvää niin stressiin kuin muutenkin. Silti pahimpina stressikausina lähtee homma lapasesta ja joka kerta kun syön suklaata (ja sitä on niin vaikea olla syömättä, erityisesti stressaantuneena). Joten niiden aamujen jännittäminen vain pahentaa niitä aamuja. Mulla sitä jatkui niin kauan, että ehti oppia elämään ripulin kanssa ja oli tosi outoa, kun se loppui yhtäkkiä. Toivon todella, että nuo auttaisi sulla. Jos eivät auta niin kokeile seuraavaksi Probactiol Duoa tai Precosaa. Molemmista kuullut IBS-hoitona, mulla ei Precosa itsellä auttanut, mutta tuota ekaa en ehtinyt kokeilla, kun löysin Alflorexin.

        Precosaa käytin koko syksyn ja tuntuu ettei siitä ollut apua.
        Mutta se johtuu varmaan siitä etten ollut vielä käynyt ymmärtänyt/ tiennyt aloittaa syömään fodmapin mukaisesti.
        Aina olen ollut herkkävatsainen mutta onhan nämä oireet nyt toki jo ihan muuta kuin vatsan satunnainen reagointi esim rasvaisiin, tulisiin yms ruokiin.
        Nyt on tasan viikko alflorexia käytetty, innolla odotan sitä että purkki on tyhjä....
        Stressi on varmasti ollut osasyy vaivojen alkamiseen, reilu vuosi sitten elämä mullistui kun tuli ero ja se on ollut elämäni kipein kokemus.
        Tietyllä tapaa tämä on melkoinen noidankehä kun nyt stressiä aiheuttaa tää vaiva, muutenhan tässä alkaa jo elämä voittaa, aika on parantanut.
        Onneksi työnantaja ymmärtää tilanteen kun olen siitä avoimesti kertonut.
        Aloititko meditoinnin ihan itseksesi vai saitko neuvoja mistään?


      • Toivottavasti_auttaa

        Luin Mia Jokinivan Stressin luomuhoito -kirjan ja sitten latasin kännykkään Headspace-sovelluksen, jonka kanssa meditoin. On tuossa kirjassakin hyviä ohjeita, mutta mun kiireinen pää tuntuu tarvitsevan ohjausta, aivakin toistaiseksi. Elän yksin kahden pienen kanssa ja on sen verran haastavaa hiljentyä, että tuo on kyllä auttanut alkuun.
        Mulla oli myös monta tosi raskasta vuotta, jotka laukaisi IBSsän ja nyt kun elämä on vihdoin rauhoittunut niin en uskonut, ettei tämä menekään ohi. Mutta ei näytä menevän, joten on pitänyt opetella pysyviä keinoja hallita stressiä ja onneksi tuo Alflorex auttaa mulla. Pitää vaan opetella elämään ilman suklaata, mikä on kyllä ihan käsittämättömän vaikeaa, kun mistään muista herkuista en tykkää ja jostain syystä reagoin kaikista eniten suklaaseen..


      • SymbiSys

        Mulla on ollut jo vuosia tapana pitää yksi herkkupäivä viikossa, ja suklaasta pidän minäkin. Oon laktoosi-intolerantti ja sen myötä suosinut tummaa suklaata tai raakasuklaata.
        Äskettäin löysin Brunbergin laktoosittoman maitosuklaan ja se ei tunnu aiheuttavan mitään erityisiä oireita.
        Eihän se toki vedä vertoja normimaitosuklaille, mut ihan erilaista herkkua kuitenkin kuin oikein vahvat tummat suklaat.
        Oon kyllä ihan valmis luopumaan mistä tahansa ruoka-aineesta, kunhan vaan tietäisin mistä.
        Päivä kerrallaan on mentävä ja kuulosteltava, oon vielä niin alussa tällä taipaleella.
        Viljat oon jättänyt pois kauraa lukuunottamatta.
        Kauppareissuilla vierähtää normaalia enemmän aikaa tuoteselosteita lueskellessa, esim vehnää tungetaan vaikka mihin!..raivostuttavaa.
        Se että öisin heräilen murehtimaan aamua ja mahdollista "ripulirumbaa" ,on tosi kuluttavaa ja tulevaisuus pelottaa.
        Uskomattoman paljon tää rajoittaa elämää ja vie iloa.
        Pidän työstäni ja tunnen pahaa mieltä siitä jos aamulla joudun ilmoittamaan etten uskalla lähteä liikenteeseen, mut kuten jo kerroin,olen saanut täyden tuen pomoltani...se toki helpottaa.


      • Toivottavasti_auttaa

        Yllättävän pskamainen sairaus tämä on, koska vaikka sinänsä vaaraton ja ”harmiton” niin tekee arjesta aika vaikeaa, koska mahan ja suoliston ympärillä pyörii hyvinvointi aika tiukasti.
        Mulla meni monta vuotta, että opin mitä en voi syödä, mitä voin syödä vähän ja mitkä on oireettomia. Se ravitsemusterapeutti antoi siihen nyt myöhässä kuitenkin selkeät ohjeet ja valitti sitä, ettei niitä anneta heti alussa kouraan potilaalle. Eli googleta, miten se tehdään oikeaoppisesti niin selvität parissa kuukaudessa, mitä voit syödä ja mitä et. Ne viljat on kyllä varsin todennäköiset. Pitäisi ensin jättää kaikki ne kielletyt ruoat ja ottaa sitten yksitellen maisteluun ensin pienemmällä annoksella ja sitten vähän isommalla. Mutta ensin pitäisi puhdistaa suolisto kaikesta.
        Mulla on esim. viljat, kahvi, alkoholi, suklaa ja mansikat ihan ehdoton ei. Heti tulee oireita ja ihan pienistä määristä. Sitten on paljon sellaisia kuten paprika, jota voin syödä jonkin verran jos syön muuten ”puhtaasti”. Stressiaikoina pitää välttää sitten niitä vähän siedettäviäkin. Mullakin on laktoosi-intoleranssi ja vehnäallergia lisänä, joten välillä meinaa pää levitä tässä hommassa. Tuntuu välillä todella raskaalta tämä arpominen ja jatkuva laskeminen, ja mulle onkin muodostunut aamiainen ja iltapala, jotka on joka ikinen päivä samat, ettei tarvi miettiä, mitä söisi.
        Tässä kaikessa vitutuksessa on myös se meditaatio auttanut, oppinut hyväksymään asiat sellaisina kuin ne on. Joskus voi vain omaan asenteeseen vaikuttaa ja IBS on hyvä esimerkki siitä. Tämän kanssa on vain opittava elämään ja tuossa talvella syöpäpelkojen keskellä tämä tuntui jo ihan leppoisalta taudilta. Sen verran yleiseksi muodostunut, että jospa ne keksii tähän vielä jonkun pysyvän ratkaisun.
        Onneksi sulla on joustava työ ja hyvä pomo. Mulla on myös ja mahdollista pitää etäpäiviä, jos menee todella vaikeaksi. Mutta jos yhtään piristää niin kerronpa kuinka vaikea olo oli, kun yhtäkkiä ei ollutkaan ripuli! Tottunut siihen täystyhjennykseen aamuisin, niin kevyt olo kuitenkin, vaikka siinä on omat haasteensa. Sitten kun yhtäkkiä onkin ekaa kertaa kolmeen vuoteen kakka tiukalla niin meinasin kuule jättää ne pillerit heti pois, kun oli niin tukkoinen ja raskas olo. Kaikkeen tottuu, hyvässä ja pahassa :)


      • SymbiSys

        Kuulostaa kyllä hyvältä tuo että Alflorex on auttanut sinua noin hyvin, ihan tässä toiveet viriää että jospa itselläkin...
        Viikon käytön jälkeen vaikuttaa kyllä tehoavan, mutta päivä kerrallaan on mentävä.
        Omassa lähipiirissä ei löydy kohtalotoveria, joten on ollut kiva kirjotella ja kuulla kokemuksiasi.
        Välillä tuntuu että olen kovin yksin tämän vaivan kanssa.
        Olen pitänyt ruokapäiväkirjaa yli kaksi kuukautta, nyt en enää niin tiiviisti kun olen jo löytänyt itselleni sopivia ruokia yms.
        Jos kokeilen jotakin uutta niin sen merkkaan toki ylös.
        Aamu-ja iltapalat on minullakin aina samat, ruokaa olen valmistanut kanasta ja kalasta, punaista lihaa olen vältellyt mutta tekisi mieli kokeilla koska käsittääkseni fodmap ei sitä kiellä.
        Ehkäpä pääsiäisenaikaan kokeilen, siinä on kuitenkin useampi vapaapäivä kärsiä seurauksia rauhassa jos huonosti käy.
        Oletko käyttänyt psylliumkuitua ja jos olet niin mitkä on kokemuksesi siitä?
        Minulla se on ollut päivittäisessä käytössä, eihän se toki mitään paranna mutta sitoo vettä.


      • Toivottavasti_auttaa

        Punainen liha aiheuttaa monella ummetusta tai vatsavaivoja, jos sitä ei ole tottunut syömään, mutta ei sen pitäisi IBSsään vaikuttaa, koska siinähän on nimenomaan kyse tietynlaisten hiilihydraattien sietämisestä (fodmap eli Fermentable Oligo-, Di and Monosaccharides And Polyols) eikä lihassa ole hiilareita. Itse syön kaikkea eläinperäistä huonolla omatunnolla, mutta en voi jättää eläinproteiineja, koska maha ei kestä useimpia kasviproteiineja. Syön silti usein kasvisruokaa. En käytä maitotuotteita, mutta ruuanlaitossa käytän kauramaitoa ja -kermaa. En syö psylliumia, saan tarpeeksi kuituja ruuasta eikä sillä ollut vaikutusta ripuliin, kun joskus kokeilin.
        Pidin ennen ruuasta ja ruuanlaitosta, mutta nykyään ei ole enää ruokahalua ja on usein pahoinvointia niin siitä on tullut aika pakonomaista toimintaa. Jää usein syömättä ja kun yritän lapset opettaa syömään kaikkea niin en jaksa laittaa kahta eri ruokaa. Se ei tietty auta yhtään, että jättää syömättä, mutta monesti on maha niin turvonnut jostain mitä söin lounaalla, ettei voi syödäkään mitään ennen iltapalaa. Mulla on käsilaukussa aina laktaasientsyymejä ja gluten-go entsyymejä, jos joutuu syömään jotain jossa on maitoa tai viljaa. Ne laktaasitabletit auttaa laktoosi-intorelanssin kanssa ja ne gluten-got auttaa aika hyvin jos muuten on maha kunnossa.
        Mulla on monella tutulla ja ystävällä IBS, mutta nämä on tosi yksilökohtaisia juttuja. Alussa kaipasin minäkin juttukaveria, mutta kun on jatkunut niin pitkään niin ei sitä enää kamalasti mieti, paitsi tietenkin silloin kun on ns. tilanne päällä ja koko elämä pyörii mahan ympärillä pari päivää.
        Sain haettua eilen apteekista vihdoin Alflorexia, toivottavasti pian helpottaa. Voin luvata, etten lopeta enää toista kertaa.
        Et ole yksin ongelmiesi kanssa, toivottavasti elämäsi tasapainottuu ja löydät harmonian tässä suossa rämpimisessä. Valitettavasti pikaratkaisuja ei ole ja vaikka joskus jostain syystä hetkeksi helpottaa niin aina tulee huonoja kausia. Joten siksikin on niin tärkeää oppia suhtautumaan tähän oikein ja opetella itselle sopivia stressinhallintakeinoja. Mulla liikunta auttaa stressiin, mutta jos itse tai lapset sairastaa eikä pääsekään liikkumaan niin stressitasot nousi ennen taivaisiin ennen kuin otin tuon meditaation osaksi arkea.


    • SymbiSys

      Tuo gluten-go onkin minulle ihan uusi juttu, niin paljon kun asian tiimoilta olen googlaillut niin en ole siihen törmännyt.
      Täytyykin ottaa selvää.
      Ennenkuin sain tämän ibs-diagnoosin, ehdin jo kokeilla vaikka mitä mahdollista..jätin aamukahvin juomatta, kun tuntui että sen jälkeen tuli aina kiire vessaan, ruis jäi pois jo syksyllä kun kuulin että se aiheuttaa helposti vatsavaivoja ja punainen liha tuntui silloin jotenkin liian "raskaalta" ruualta kun maha oli jo ennestään arvaamaton.
      Diagnoosi helpotti vähän koska olin jo pelännyt vaikka mitä.
      Toki olisin toivonut että löytyy joku sellainen vaiva johon löytyy täsmälääke ja selkeä ruokavalio.
      Fodmap on tosin helppo siinä mielessä että löytyy lista siitä mitä pitää välttää, eikä se kuitenkaan ole hankala noudattaa kunhan tottuu. Ihan yksiselitteinenhän se ei ole, kun olen kokemuksia lueskellut, sietokyky on niin yksilöllinen.
      Vältettävien listalla on paljon sellaisia ruoka-aineita mistä pidän kovasti, mutta niinkuin totesin, olen valmis tekemään mitä tahansa että saan tasapainon elämääni.
      Olen huomannut googlatessani että ibs on todella yleinen, mutta kuuluu niihin vaivoihin mistä ei juuri kahvipöydässä keskustella :)
      Harmi sinänsä, vertaistuki voisi auttaa monia, voisi jakaa kokemuksia ja vinkkejä.

      • Toivottavasti_auttaa

        Tosiaan, se fodmap-lista on vain lista niistä tuotteista, jotka sisältävätkö fodmap-hiilihydraatteja. Todennäköisesti suurin osa ei silti aiheuta oireita kaikille, saati pienissä määrissä. Sen ruokavalion tarkotus on alussa rauhoittaa vatsan tilanne ja sitten kokeilla mitkä niistä ei sovi kullekin kokonaan, sopii pienissä määrin tai sopii ihan normaalisti. Moni luulee, että kaikkia niitä pitää välttää, koska eivät koskaan saa hyviä ohjeita. Ottaen huomioon, kuinka monella on IBS, on todella valitettavaa, että terveydenhoidon ammattilaisten asenne on niin välinpitämätön, tietämätön ja ylimalkainen. Jos saisi alussa kunnon ohjeet, vinkit ja kokonaisvaltaisen neuvonnan ruokavalion lisäksi esim tuohon stressinhallintaan niin tämä ei tuntuisi niin epätoivoiselta ja turhauttavalta.
        Suosittelen kokeilemaan sitä Gluten gota vasta kun maha on hyvällä tolalla, ne entsyymit siis pilkkoo gluteenia sun oman suoliston puolesta, mutta se gluteeni silti voi ärsyttää sun suolistoa.
        Jos lohduttaa niin todennäköisesti voit tulevaisuudessa syödä montaa ruoka-ainetta siltä nykyiseltä kieltolistaltasi, ainakin jossain määrin. Pitäisi vaan saada stressi loppumaan ja suolisto rauhoitettua. Äärimmäisen helppoa siis :D


    • SymbiSys

      Googlailin tuon gluten-gon ja löysin myös tuottee nimeltä Multienzyme-go, se pilkkoo hiilihydraatteja, rasvaa ja proteiiniakin.
      Mutta luulen että en noita kumpaakaan nyt tähän hätään aloita, annan tuolle alflorexille mahdollisuuden ja katsotaan sitten noita muita apuaineita :)

      • Toivottavasti_auttaa

        Juu, on olemassa paljon erilaisia entsyymejä, joilla voi ruuansulatusta tehostaa. Mutta meidän tapauksessa ei taida tarvita tehostamista :D nuo ei ole parhaita entsyymejä eikä halvimpia, jos sellaisia kaikkea pilkkovia haluaa. Esim. Ruohonjuuressa voi käydä kyselemässä.


    • pöhomaha

      Olen tyytyväinen Alflorexiin. Yksi purkki on syöty, eikä minulla ollut olotilan pahenemista alkuvaiheessakaan. Lähden hankkimaan toisen purkin.

    • Helpottunut

      Olen käyttänyt Alfloreksia nyt kuukauden verran ja kokemukset ovat postiiviset. Kolmen viikon käytön jälkeen selvä käännös suoliston oireilussa. Puoli vuotta oli maha löysällä ja nyt tosiaan viikon verran aivan normaali. En voi kuin suositella. Innolla odotan jatkuuko vatsan toiminta hyvänä, ostin juuri uuden purkin.

    • Vatsani

      Minulla oli pahoja vatsavaivoja ja kaikki testit tehtiin, eikä mitään löytynyt. Aloin syömään Alfloreksia ja vatsavaivat hävisivät ja sain syödä taas ihan kaikkea. Söin kaksi purkkia ja kaksi kuukautta ja maha oli niin hyvässä kunnossa että ajattelin etten enää tarvitse niitä, mutta nyt viikon jälkeen käytön lopettamisesta vatsavaivat taas palasivat, joten huomenna apteekkiin ja näyttää siltä että syön noita hamaan tulevaisuuteen saakka.

    • Anonyymi

      Minkälaisia alku oireita 1-3 ekana päivänä on ollut?

      Juuri aloittanut

      • Anonyymi

        Minäkin olen käyttänyt alflorexia vasta viikonpäivät. Jotenkin tuntuu, kuin turvottelisi enemmän, ei ainakaan näin alussa tunnu paremmalta. Pitää nyt malttaa sinnikkäästi käytää purkillinen loppuun..
        Minulla siis on myös IBS- diagnoosi ja olen jo useamman vuoden ollut fodmab-dieetillä, eli välttänyt fodmab-hiilareita.
        Silloin kun pystyn olemaan niin kurinalainen kuin suinkin mahdollista, kuukaudesta toiseen, niin oireet pysyvät täysin poissa ja olo on kaikin puolin hyvä.
        Mutta pienikin lipsahdus ruokavaliossa laukausee suolistovaivat uudelleen, eikä ne sitten ihan pian korjaannukkaan!
        Suklaa on yksi kompastuskivi ja laukausija, vaikka tarkistan sentään, ettei sisällä vehnää missään muodossa. Oireet olisivat vielä pahemmat, jos vehnää olisi mukana. No, ylipäätään mitään makean herkuttelua ei kannata ajatellakaan. Eikä viljoja lainkaan.
        Kyllähän tähän tiukkaan ruokavalioon tottuu ja sopeutuu, mutta aina joskus iskee aivan järjetön ruisleivän hinku, tai vaikka sokerimunkki-hinku. Enimmäkseen voitan kiusauksen.
        Nyt siis kokeilussa Alflorex - olis kyllä upeaa jos se auttais vaikka niin, ettei pieni lipsahdus silloin tällöin laittaisi heti suolistoa sekaisin.


    • Anonyymi

      Söin kolme kuukautta alfloreksia. En huomannut mitään vaikutusta.
      Sitten aloin juoda vähän laktoositonta AB-piimää päivittäin,
      Vain puoli lasillista lounaan ja päivällisen yhteydessä,
      se auttoi ainakin vähän vatsan oloon ja toimintaan.

    • Anonyymi

      Minä olen nyt 3.5 viikkoa syönyt ja huhhuh mitkä turvottelut! Vatsassa koko ajan hurinaa, vatsa löysällä ja olen kuin ilmapallo. Ostan kyllä vielä toisen purkin jotta näen onko nämä nyt vain pillereiden aloitukseen kuuluva paheneminen. Toivon saavani apua ärtyvän suolen oireyhtymääni...

      • Anonyymi

        Täällä auttaa. Lähes jatkuva vatsan löysällä olo ja ilmavaivat loppu kuin seinään parissa päivässä.
        Testasinpa vehnäleipää ja pizzankin. Semmosia mitä ei oo vuosiin voinu syödä, eikä heittäny vatsaa löysäksi.

        Kohta eka purkki syöty mutta meinaan kyllä jatkaa..alle euro päivässä on pieni hinta. Säästää takas normaali ruuassa.


    • Anonyymi

      Voihan maitohap.bakt.auttaa.Mutta pahin on vehnä jaruis,ohra.Itse kun eksyn joskus näihin niin kyllä on vatsakipuja oikealla alhaalla ja koko vatsa turpoaa...allergiaa on myös.Kaikki tulee kuumotuksena päänahasta.Allergia lääkkeet vähän auttaa.Kun on vielä siitepölyä,heinät heikompi...kesä menee aivastellessa.Kamalaa kaupoissa pesuaine hullujen ohi kun menee..
      Aivastusbuumi iskee...Ihmiset äkkiä väistää...SILLON KORONA...KÄYTÄN MASKIA KOSKA SE TODELLA SUOJAA...NYT MAAILMAN TILANNE SELLAINEN ETTÄ SUOSITUS ON KÄYTTÄÄ MASKIA.ILMAM VAIVAA OLIS HYVÄ TALLUSTAA.TSEMPPIÄ KAIKILLE😅😍

    • Anonyymi

      Hei. Mulla on nyt kolmas viikko menossa ja turvotus ja kivut on kyllä aikamoisia. Alkaa melkein aina kun on syönyt jotain.Yritän kuitenkin syödä tuon purkin loppuun ja toivon parasta.

      • Anonyymi

        Itse olen kärsinyt IBS oireista varmaan 15vuotta. Välillä on ollu parempia aikoja, välillä huonompia. Laktoosi-intoleranssi myös. Vatsa turpoaa iltaa kohti ja olo on tukala. Useimmiten ummetusta, joskus pakki taas toimii ylikierroksilla. Apteekissa suosittelivat aflorexia. Kolmen viikon kohdalla aloin huomaamaan että vatsa ei turvottele, olo on energisempi ja tuntuu että urheilukin sujuu paremmin. Siis kokonaisvaltaisesti parempi olo. Toinen purkki menossa nyt, hieman on hintavaa mut on sen arvoista. Kestää syödä sellaistakin mikä normaalisti on aiheuttanut ongelmia suolistossa.


    • Anonyymi

      Sitä pitäisi syödä pitkän aikaa ja ottaa aina samaan aikaan päivästä.
      Söin pari kuukautta. Ei tullut mitään eroa entiseen joten lopetin.

    • Anonyymi

      Olen syönyt alflorexiä muutaman viikon ja tuntuu että auttaisi vatsavaivoihini. Ripuli ja ummetus vaihtelivat aiemmin vuoronperään jopa saman päivän aikana. Aamuisin kahvin jälkeen ei meinannut vessaan keretä ja iltapäivällä / iltaisin oli sellainen ummetus että ei tiennyt tuleeko papanat ulos vai jääkö matkalle. Hirveä turvotus ja vatsakivut. Aion kyllä jatkaa näiden syömistä. Ripuli on loppunut ja vatsa toimii muutoinkin paljon paremmin.

    • Anonyymi

      Ostin ko lääkettä viime viikon keskiviikkona - nyt on maanantai - ja voisin sanoa, että olen torstaista lähtien ollut suunnilleen kivuton!

    • Anonyymi

      Olen syönyt kuukauden ko tuotetta ja on auttanut jonkin verran. Vatsan toiminta rauhoittunut ja ilmavaivat vähentyneet. Vain kerran 3 viikkoon vatsa vähän ollut sekaisin mutta sekään ei niin paha kuin aiemmin oli.
      Aion jatkaa vielä kokeilua ensi kuun

    • Anonyymi

      Söin 2 kk ja minulle se ei auttanut. Sain vain kovia ilmavaivoja.

      • Anonyymi

        Aloitin Aflorexin käytön lääkärin suosituksesta. Kokeilun aikana huomasin että itsellä tyhjään mahaan aamuisin otettu ei tee ilmavaivoja kuten päivällä ruuan lomassa tekee. Jatkan käyttöä. Hyvä tuote.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aloitin Aflorexin käytön lääkärin suosituksesta. Kokeilun aikana huomasin että itsellä tyhjään mahaan aamuisin otettu ei tee ilmavaivoja kuten päivällä ruuan lomassa tekee. Jatkan käyttöä. Hyvä tuote.

        Aion itse aloittaa Alflorex käytön heti kun saan sitä ostettua. Hyvä että kerroit että otat sen tyhjään mahaan aamuisin koska ohjeessa sanotaan vain 1 kaps vrk. Mulla ripuli IBS. Toivottavasti saan apua kun ripuli on nyt kestänyt kohta 2 viikkoa. Itse en ole koskaan saanut mitään ohjeita en lekureilta enkä hoitajilta, puhumattakaan että olisin päässyt ravintoterapeutille ohjeita saamaan, eikä eläkeläisellä ole varaa mennä yksityiselle. Viime vuosi oli niin kamalan stressaava että pitemmän aikaa rauhallisena ollut IBS aktivoitui rytinällä Joulun jälkeen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aion itse aloittaa Alflorex käytön heti kun saan sitä ostettua. Hyvä että kerroit että otat sen tyhjään mahaan aamuisin koska ohjeessa sanotaan vain 1 kaps vrk. Mulla ripuli IBS. Toivottavasti saan apua kun ripuli on nyt kestänyt kohta 2 viikkoa. Itse en ole koskaan saanut mitään ohjeita en lekureilta enkä hoitajilta, puhumattakaan että olisin päässyt ravintoterapeutille ohjeita saamaan, eikä eläkeläisellä ole varaa mennä yksityiselle. Viime vuosi oli niin kamalan stressaava että pitemmän aikaa rauhallisena ollut IBS aktivoitui rytinällä Joulun jälkeen.

        Sama täällä, ibs todettu pari kuukautta sitten, kaikki muut tutkimukset tehtiin, paitsi kolonoskopia. Myöskään vatsalaukku tms ei tutkittu, kun ei ole suurempaa närää itellä. Mulla turvotus, ilmaa mahassa, kaamee mahan kurina ja ilmasta johtuva kipu sekä silloin tällöin myös tähän liittyvä ripuli. Aloitin 5 pv sitten alflorexin, ja nyt jo tuntunee hieman paremmalta. Toki pitäs käyttää kuulemma 2-4 viikkoa, jotta vaikutuksen huomaa kunnolla. Toivon, että saan tällä rauhan mahalleni.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sama täällä, ibs todettu pari kuukautta sitten, kaikki muut tutkimukset tehtiin, paitsi kolonoskopia. Myöskään vatsalaukku tms ei tutkittu, kun ei ole suurempaa närää itellä. Mulla turvotus, ilmaa mahassa, kaamee mahan kurina ja ilmasta johtuva kipu sekä silloin tällöin myös tähän liittyvä ripuli. Aloitin 5 pv sitten alflorexin, ja nyt jo tuntunee hieman paremmalta. Toki pitäs käyttää kuulemma 2-4 viikkoa, jotta vaikutuksen huomaa kunnolla. Toivon, että saan tällä rauhan mahalleni.

        Jatkoa.. Nyt kaks viikkoo takana ja maha on kyllä parempi. Pakko myöntää, että jos nyt syö jotain ihan mitä sattuu, ni maha menee surkeeseen kuntoon, mut paranee jo seuraavaksi päiväksi.


    • Anonyymi

      Olin ensin sitä mieltä, että ei toimi varmaankaan, kun olen jo 30 vuotta vaivasta kärsinyt. No, ei se ota jos ei annakaan, kokeillaan sitten. Enää en antaisi pois! Elämänlaatu parani kerrasta 110 %.

    • Anonyymi

      Minulla on ummetuspainotteinen. 4 viikon kuurin söin, tilanne vaan paheni.

    • Anonyymi

      Oon itse käyttänyt nyt kuukauden tuotetta ja olen 100% tyytyväinen. Itsekin kärsin pahoista krampeista, ripulista ja ummetuksesta vuoronperään. Oireet helpottunut todella paljon. Suolen toiminta tasapainossa ja normaali. Kivut lähes olemattomat. Turvotusta aika ajoin mutta ei enää niin paha kuin aikaisemmin. Suosittelen!!

    • Anonyymi

      Käytin noin 4 kk Arnica-luontaistuotteen spirulinaa ja clorellaa sisältävää Vicolon- maitohappobakteeria, auttoi mielestäni ja sisältää tärkeitä ravinto-aineita, sen joutuu tilaamaan. Herkkä vatsani oireilee helposti, täytyy kokeilla jatkossa muitakin, toisten suosittelemia tuotteita, joita ilmeisesti saa apteekista suoraan.

    • Anonyymi

      Ostin ja olen ottanut, mutta eipä juuri auta. Lopetinkin sitten. Aiemmin otin Idoformia, ja se tuntui auttavan. Minulla tauti pitää välillä hyviä taukoja, tai on niin lievä, että olen pärjännyt. Visibliniä otan säännöllisesti. Josku se auttaa, mutta ei aina. Silti hyväksi suolistolle, joten sitä käytän. Nyt pahempi jakso, jolloin ostin Alflorexin, mutta ei siitä apua tullut.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Olisi mielenkiintoista tietää kuinka monella vatsavaivat alkoivat antibioottikuurista?

      Kun antibiootit vaikuttavat myös vatsan hyvien bakteerien kantaan, joten vatsa menee pitkäksi aikaa sekaisin antibiooteista. Joskus jopa kuukausia tai vuosiakin.

      Ulkomailla lääkärit usein määräävät antibioottien kanssa otettavaksi maitohappobakteereita vatsan suojaksi. Kannattaa kokeilla samaa täälläkin jos lääkäri antibiootteja määrää. Samalla kun haet apteekista reseptillä antibiootin, nouda myös paketti jotakin monikirjoista maitohappobakteerikapselia.

      • Anonyymi

        Kuinkahan moni ärtynyt suoli ja muu vatsavaiva olisikaan pystytty estämään jos suomessakin määrättäisiin aina antibioottien kanssa maitohappobakteereita?
        Vuosien lääkärissäjuoksut vältettäisiin jos vatsaa osattaisiin suojata kuurien aikana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuinkahan moni ärtynyt suoli ja muu vatsavaiva olisikaan pystytty estämään jos suomessakin määrättäisiin aina antibioottien kanssa maitohappobakteereita?
        Vuosien lääkärissäjuoksut vältettäisiin jos vatsaa osattaisiin suojata kuurien aikana.

        Minulle tuli valtava röyhtäily viime antibioottikuurista. Siitä on jo melkein pari vuotta, mutta sen jälkeen on vatsa kuohahtanut aina kun edes jotakin pikkuisen syö tai juo pelkän lasillisen vettä. Seuraa ainakin kymmenen minuuttia röyhtäilyä. Joskus aamuisin jopa tyhjä vatsa röyhtäyttää.


    • Anonyymi

      Vähän yli kaksi viikkoa syönyt Symbiosys Alflorex maitohappobakteereita ja ainakin itselläni vasen ylävatsan nipistely ja ylimääräinen kuplinta on lähes poistunut. Aikaisemmin vasen alavatsa ja vasen ylävatsa turvotteli, kupli ja nipisteli ja nyt nämä vaivat ovat alkaneet vähenemään. Alavatsassa vielä pientä turvottelua.

    • Anonyymi

      Itselläni kiusallinen IBS vaiva ja nämä tabletit ovat ainoat, jotka toimii. Suosittelen!

    • Anonyymi

      Olen käyttänyt jo aika. Monta kuukautta oloni on parantunut .ei niin usein WC käyntejä eikä. Kipuja. ! Suosittelen !!

    • Anonyymi

      On yksi maitohappobakteeri tuote maailmassa yli muiden ja se on tässä. 450 miljardia bakteeria yhdessä annoksessa! 8 eri bakteerikantaa.

      Iso suositus https://elataysilla.com/vivomixx/

    • Anonyymi

      Moikka!

      Neljä vuotta sitten minulle suositeltiin ko. tuotetta apteekissa. Jätin ostamatta, hinnan takia. Se oli virhe. Sillä nyt olen viikon verran ottanut kapseleita aamupalan yhteydessä ja jo toisena päivänä huomasin vatsan toiminnassa eron!
      Olen kärsinyt ikuisuuden löysistä kellertävistä ulosteista, joissa aina sulamatonta ruokaa. Nyt tullut kiinteitä normaaleja tuotoksia. Vitsit, miten paljon iloa normaalista kakasta!
      Olen ollut aina huono noudattamaan fodmap ruokavaliota. Nyt olen syönyt ihan normaalisti. Ihan käsittämätöntä, miten suuren muutoksen tää on tehnyt. Lukuisia halvempia maitohappobakteereita olen käyttänyt, tämä on ainoa, mikä selvästi auttaa. Iltaisin maha ei ole enää mallia loppuraskaus.

      Minä suosittelen!

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meillä on käytetty tuota 5-7 vuotta, 1 aamulla.
        luin että on juuri sopivia maitohappoja jne.
        https://fi.iherb.com/pr/california-gold-nutrition-lactobif-probiotics-30-billion-cfu-60-veggie-capsules/64009

        Meillä syödään juuri tuota samaa iHerb 30 miljoonan tavaraa. Ensin syötiin jotain purkissa olevaa samaa ja nyt tuota paremmin pakattua. Kaikkia on kokeiltu, siis ruokavalioitakin, Fodmap:pia viimeisenä. Ehkä olisi hyvä, mutta ei jaksa noudattaa.
        Nyt on jäänyt pois vakituiset vatsalääkkeet ja vakituinen 3x2 Pamol 500 syöminen. Liian usein kahvia on kyllä pahinta, mutta mitä sitä muutakaan tekisi eläkkeellä.


    • Anonyymi

      5 päivän ajan syöty kyseistä valmistetta. Huomannut, että vatsa on näiden 5 päivän ajan tuntunut mylvivän entistä voimakkaammin ja on ns. täysin sekaisin. Ilmeisesti kuuluu jollain tapaa asiaan, kun kuuri on aloitettu?

    • Anonyymi

      Ensimmäinen purkki meni lähes kokonaan ilman merkittävää muutosta, mutta heti kun toinen purkki rasahti auki, niin tuntuu, että vatsa välittömästi rauhoittui. Eli kyllä se sen kuukauden itselläni vaati ennen kuin tuloksia syntyi. Aiemmin joutui käymään aamuisin vessassa kahteen otteeseen - ennen ja jälkeen aamupalan ja muutenkin aterioinnin jälkeen seuraava toimenpide oli aina vessavisiitti. Nykyisin pystyn tosiaan syömään aamiaista sekä lounastamaan ilman, että vatsa lähtee saman tien oikuttelemaan. Vähän kuulosti aluksi liian hyvältä, kun muiden kokemuksia ja jopa apteekkarin kehuja kuuntelin, mutta pakko se on nykyään itsekin Alflorexia suositella.

    • Anonyymi

      Oletteko avanneet kapselia ja ottaneet vaan osan aloituksessa? Minulle aiheuttaa vatsakipua, aloitin näin. Mutta ei parempi sekään.

      • Anonyymi

        Minulla sama ,vasta kolme ottanut ja vatsa entistä kipeämpi,kauheat krampit!!Voiko olla ohi menevää?Jos tällaista jatkuu ei ilmeisesti ole minulle apua.Lisää kokemuksia tuosta aloituksesta kiitos jos on kokemuksia jakaa.Olo epätoivoinen lääkäri tätä ehdotti IBS vaivoihin?!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minulla sama ,vasta kolme ottanut ja vatsa entistä kipeämpi,kauheat krampit!!Voiko olla ohi menevää?Jos tällaista jatkuu ei ilmeisesti ole minulle apua.Lisää kokemuksia tuosta aloituksesta kiitos jos on kokemuksia jakaa.Olo epätoivoinen lääkäri tätä ehdotti IBS vaivoihin?!

        Minä myös ottanut vasta viikon ja kauheat vatsakivut ripuli ja krampit!! Enpä taida jatkaa olo pahempi kuin kuin IBS vaivat mihin se on määrätty!? Lääkäri kehuskeli tuotetta ylitsevuotavasti , mutta kai se niin on ettei kaikki sovi kaikille,paljon tältä kapseliltaodotin vaan surukseni turhaan...Joku täälläkin kertoi huomanneensa hyviä vaikutuksia jo muutaman päivän päästä,hyvä jos avun saanut hieno juttu se hänelle:-)


    • Anonyymi

      Itse kärsin toiminnallisesta vaivasta ja ilmavaivoista. Kokeilin tätä aiemmin kk verran, tuntui että auttoi heti ekasta kapselissa lähtien. Joten päättelin että täytyi olla sattumaa. Lopetettuani vaivat palasivat. Nyt olen toista kk tätä syönyt. Taas sama fiilis että apua tuli heti. Kai se on uskottava. Paljon parempi tilanne on nyt ainakin ollut. Eihän tämä varmaan kaikille samoin toimi, mutta ainakin tähän toiminnalliseen ja runsaisiin ilmavaivoihin on tuntunut auttavan. Ruokavaliota ei vars ole. Mitä nyt vehnää vähän yritän välttää ja kauraa suosia.

    • Anonyymi

      Aloitin kolme päivää sitten, vatsa ollut vähän löysempi kuin ennen, mutta tämä on vain hyvä juttu, sillä aiemmin oli ummetusta.

      Jännä lukea miten monella täällä vehnä aiheuttaa oireita. Kävin miettimään sitä, kun reilin ajan söin maitohappobakteereita ja vehnäleipää eikä tullut mitään oireita, mutta heti kun palasin kotiin (ja lopetin maitohappobakteerit) niin vehnä ei taas sopinut. Yritin hirveästi tutkia että onko kotomaisessa vehnässä jotain erikoista, mutta liekö ollutkin ne maitohappobakteerit... tästähän tulee mielenkiintoinen testi!

    • Anonyymi

      Hei, gastroenterologi suositteli Alflorexia. Päätin aloittaa loman jälkeen. Alle viikon annostelun jälkeen oireet ovat hankaloituneet ja uusia tullut. En ole varma pystynkö jatkamaan ja miten päästä vaiheen yli. Käännyin palstan puoleen sillä ajatuksella, että muilla olisi kokemuksia. Suositushan on, että jatketaan ja hiljalleen tasaantuu. Nm Uusi dg

    • Anonyymi

      Ostin kalliin paketin. Aluksi tuntui pari päivää vatsanväänteitä, mutta sitten on tuntunut varsin tepsivältä. Viikko käyttöä takana. Jos näin hyvä, aion jatkaa. Olen miettinyt "kuvittelenko vain, että se auttaa... ", mutta kyllä se ärtyneesen suoneen minulla ainakin auttaa. Hinta saisi tippua alemmas.

    • Anonyymi

      Tyttärelläni on ollut todella pahoja vatsakipuja välillä joutunut menemään ambulanssilla sairaalaan. Hänen terveydenhoitaja suositteli Symbi SYS alflorex ja 3 viikkon kuluttua hänen vatsaoireet hävisi. Itse kokeilin myös ja turvotus vatsassani on huomattavasti vähentynyt. Toki tulee muistaa, että vatsassa voi olla myös muutakin johon nämä kapselit eivät vaikuta eli on aina hyvä käydä lääkärissä tutkimassa.

    • Anonyymi

      Aloitin alflorexin käytön tiistaina nyt on siis torstai. Vatsa on mennyt pahemmaksi, minulla siis on todella voimakkaat suolistoäänet ja apteekissa suositeltiin tätä vahvasti. Koulussa on koko ajan noloja tilanteita en pysty enään olla siellä. Vatsa jyllää enemmän ja ripulia. Äänet ovat voimistuneet ja lisääntyneet. Onko muilla ollut tälläistä?!? En malttaisi käyttää purkkia loppuun kun vain pahenee oireet ja en kouluun pysty mennä.

    • Anonyymi

      Sain vatsaluennolta tätä, olen nyt käyttänyt n.2 vkoa. Vatsa rauhoittunut, löysempi uloste , sanoisinko että yleisesti parempi olo.

    • Anonyymi

      IBS lisääntyy länsimaissa liikkumattomuuden ja huonojen elintapojen. IBS ei tule kuntoon pelkällä ruokavaliolla vaikka saisit kuinka hyvin ja käyttäsit kaikkia valmisteita. Ne voi lieventää oireita, mutta oireet palaa takaisin.

      Suolistolle voi huonosti koska emme liiku ja varsinkaan tee sellaista liikuntaa missä koko suolisto, vatsan seutu ja hermosto saa venytystä ja liikuntaa. Moniko IBS ihmisistä liikkuu monipuolisesti? IBS on länsimainen todellinen ongelma koska sellainen on kohta kaikilla. Siihen ei ole lääkettä koska se johtuu siitä että elämme sillä tavalla mikä ei ole ihmisille luonnollista.

      Jokainen suomalainen kärsii pian vaivasta jos elämä korvautuu a. Liikkumattomuuden la b. Huono ruoka ja ateria rytmi c. stressi d. Ei pureskella ruokaa.

      Yksistään jo istuminen surkastuttaa suoliston sellaiseksi että on ummetusta/ripulia. Istumisen jälkeen vedät ison annoksen ruokaa suolelle joka ei ole saanut liikuntaa? LOPPUTULOS ON KIVUT JA RIPULI. Sitten stressaat loputtomassa suossa, ahmit, nukut huonosti jne. Mitä voit odottaa pitääkö suolen toimia normaalisti? Hyvät ihmiset korjatkaa kuntoon peruselämä ja sitten vasta menkää lääkäriin.

    • Anonyymi

      Sain apua Alflorexista ummetukseen.
      Jos hyvä tilanne jatkuu, jatkan käyttöä.

    • Anonyymi

      Mulla kolmas viikko menossa, ja melkein 2 viikkoa ilman mahakipu ja kohta meen apteekkiin ostamaan lisää, jos näin jatkuu, kyllä on mahtavaa.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1372
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1265
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1170
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1052
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1006
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      993
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      979
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      971
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      970
    Aihe