Kulkukoirat raatelivat turisteja Napolissa

VesikauhuVaara

Napolissa liikkuu vaarallisia kulkukoiralaumoja, jotka ovat käyneet ihmistenkin kimppuun. Luin juuri eräästä lehdestä tapauksen, jossa kulkukoirat olivat raadelleet pahasti turistin.
Niissä on siellä mm tappavaa vesikauhua ja jos sellaisen pureman saa, niin ilman nopeaa hoitoa seuraa varma, kivulias kuolema.

11

1296

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 8765

      Vai että luit juuri eräästä lehdestä.... Ihanko oli paperilehti, vai unohditko liittää linkin?

    • gfgdsfgdfsgfdgfgdf

      Tuohan on mielenkiintoista, en ole nähnyt tuollaista vaikka seuraan Italian tapahtumia aktiivisesti.

    • Järkyttävää

      En voi muuta kuin ihmetellä miten joku voi käydä kyseisessä paikassa, se on aivan järkyttävän likainen, haiseva ja täynnä rikollisia. Täällä Euroopassa pahimmat rikolliset, julmat tapot muutaman euron takia tevät tulevat kyseisestä maasta, tuntuu että sikäläiseen kulttuuriin ei kuulu ihmisyyden kunnioittaminen, ei minkään sortin omantunnon tuskia näyttäisi paatuneilla varkailla olevan. Järkyttävää.

      • 8765

        Jos nyt kaikkien kirjoitusvirheiden joukosta ymmärsin viestisi sanoman, niin sinulla on yllättävän negatiivinen näkemys paikasta, jossa et ilmiselvästi ole koskaan käynyt.


    • setotuus

      Napolissa on paljon historiaa ja napolilaisista osan juuret tulevat syvältä Kreikassa. Kreikassa on jopa Napoli/Napuli niminen paikkakin jos katsoo karttaa tarkemmin. Se joka inhoaa syvästi Napolia inhoaa myös Kreikkaa. Lisäksi on aivan upeita maisemia mutta ne eivät löydy Napolin kaupungista, vaan sivummalta kuten saaret Capri ja Amalfi. On täysin oma syy jos ei mene näkemään kauniita maisemia, jos haluaa jäädä sekamelskaiseen keskustaan! kyllä minullekin tyrkytettiin kaupunkikierrosta Napolissa, mutta en ottanut ja näin hienompaa. Täytyy lähteä näkemään hienompaa vaikka saarille, jos haluaa hyviä kokemuksia. Napoli on vastakohtien kohde: on ystävällisiä sydämellisiä ihmisiä mutta myös täysiä piruja minulla kokemusta molemmista, on hyvää ruokaa, mutta ne saarten maisemat ovat näkemisen arvoiset ja kauniimpia kuin usea muu Euroopan kohde.

      Sää on usein erinomainen juuri Napolin seuduilla on talvella lämpimämpää kuin Roomassa, jossa sataa usein talvella.

      Kulkukoirat ovat ongelma monessa muussakin kohteessa, se on totta. Kulkukoirat ovat ongelma myös Espanjassa, Kreikassa, naapurissa Venäjällä sun muualla. Viime kesältä löytyi yksi karmea uutinen kreikan kulkukoirista, jossa paikallisilla ei ole enää valitettavasti varaa ruokkia eläimiään. Siitä huolimatta Kreikkaa kuuluu suomalaismatkailijoiden suosikkikohteisiin, ehkä seuraavalla Kreikan matkallanne voisitte auttaa koiria vaikkapa tarjoamalla koiranruokaa

      • 8765

        Varmasti Napolissa (kuten missä tahansa isossa kaupungissa) on alueita, mihin turistin ei kannata mennä. Ja ei, keskusta ei ole varsinaisesti kaunis, mutta mielestäni hauskalla tavalla sekopäinen. Amalfin rannikko ja sen edustan saaret ovat jopa UNESCOn mielestä maailman kauneimpien alueiden joukossa.


    • napolionpop

      Suomesta usea julkkis matkustaa Napolin saarille kuten Jorma Uotinen ja J.Parviainen. Taiteilijat osaavat arvostaa Napolin saarten kauneutta!

    • Raivotautia1

      Taas Napolissa ollut kulkukoirahyökkäyksiä turisteja vastaan. On saattanut olla kyse yksittäisestä raivotautisesta koirasta tai sitten laumasta.

      • 7865

        Taas unohdit laittaa minkäänlaista linkkiä keksimääsi uutiseen.


    • Anonyymi

      Kyllä Napolin kulkukoirissa tavataan vesikauhua. Niiden jäljiltä on siellä lukuisia ihmistartuntojakin ollut. Siellähän jolkottelee niitä irrallaan olevia rakkeja kaikkialla.
      Vesikauhu on kammottava sairaus, josta ei vielä kukaan ole hengissä selvinnyt.

      Ja muutenkin Napoli on paikka, jonne ei koskaan pidä kenenkään yksin mennä. Päivälläkin voi tulla ryöstetyksi keskellä kaupunkia - saatikka sitten, jos illalla uskaltautuu ulos.

      • En myöskään pitänyt kaupungista mutta syynä ei ollut kulkukoirat tai rikolliset. Mua ahdisti se liikenne, siinä ei ole mitään järkeä. Suojateillä tai liikennevaloilla ei ole mitään merkitystä tuolla. Pizza oli kuten kerrottu aivan loistavaa, siinä pohjassa on jokin erikoinen maku, mitä en ole missään muualla maistanut. Sama oli Vesuviuksen rinteillä kasvatetuista rypäleistä tehty punaviini, tykkäsin kovasti. Vesuvius ja Pompei paikkoina ehdottomasti nähtävä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      1991
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1898
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1485
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1194
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1153
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1128
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1119
    Aihe