Mitä Pattayan tytöt miettii...

TätäMietinUsein

...silloin kun ylipainoinen ja hygienialtaan puutteellinen hausuli työstää naama punaisena🎃

28

542

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TotuusOnKaru

      Ei ne mitään pysty miettimään.
      Vetävät kamalla ja viinalla itsensä niin koomaan, et eivät edes tiedosta tai tunne mitään 😥

      • AviotonmiesPeräSysmästä

        Housuissas sulla ONKOPOIKA Hausuli on ja lildo persiessäs.

        Terve onkopoika, olitko tänään töissä? HaH HaH.


    • ämmähankielämä

      No nyt tiedetään mitä sä mietit ku runkkaat.

    • Jyrkkäeimaksullisille

      Onkohan koskaan tutkittu, kuinka yleistä baarityttöjen keskuudessa on itsensä viiltely tai itsemurhat?
      Tilastot vois olla karua luettavaa.

      • seelasella

        Karua luettavaa on nykyään myös suomalaisten teinien itsensä viiltely ja huume kokeilut? Pattayan baarityttöjä vertaan Suomalaisiin teinityttöihin. 18-23v. Toisilla mela mekossa vähintään kerran päivässä. Toisella itsetunto ongelmia. Arvaa kummat on kumpia?


    • aatteleppaite

      Lapsiaan, kotiaan. perhettään, haaveitaan, syitä siihen miksi työtä tekevät... luulisin.
      Saattavat myös miettiä, miksi elämä on niin epäoikeudenmukaista? Toiset tekevät lomamatkoja joihin heillä itsellään ei ole koskaan varaa.
      Toisaalta joskus saattavat jopa nauttia hyviin hotelleihin päästessään.
      Saattavat miettiä myös, olisiko tästä ihmisestä, heidän auttajakseen?
      Toisaalta myös, miten eniten voisi hyötyä tästä asiakkaasta?

      Varmasti myös arkisempia asioita, kuten:
      Pääsisipä jo nukkumaan
      seuraavaa ruokaa
      siivousta
      pyykkiä
      jne

      Mielenkiintoista olisi oikeasti tietää, mitä aloittaja ajatteli, aloitusta tehdessään?

      Aloittaja ei pidä selvästikään Thaimaalaisista eikä Thaimaan matkaajista. Joku perversio kuitenkin hänet ajaa joka päivä, tälle palstalle muutaman muun sairaan kanssa, kirjoittamaan epäasiallisia kommentteja.

      Kerroppa meille se ihan oikea motiivisi? Tai ainakin selvitä asia itsellesi. Et vaikuta terveeltä

      • VastaAattelija

        Pidätkö sinä aattelija ja oletko koskaan aatellut seikkaa että Thaimaan matkailijoissa on nääs taas vakiintuneita, jotka määrävälein nääs taas vakiintuvat tyttösten kanssa, jotka aattelevat olisikohan tästä ihmisestä hänen auttajakseen, mutta tämä määrävälein nääs taas vakiintuva kuitenkin heivaa tämän tyttösen takaisin entiseen paskaan.

        Mitä aattelet ? Kerroppa meille, tai selvitä ainakin itsellesi.


    • Ohje

      Aloittajan kannattaisia hankkia elämä. Eihän se ole normaalia jos päivät menee tuollaisia ajatellessa.

    • AinaPattayalla

      Aika monella baaritytöllä on arpia renteissa.
      Ne arvet on vissiin tullu, kun ovat mopolla kaatuneet...tai näin ainakin luulen.

      • Viljasen.velmut

        Niin on Korson asemanseudun pimuillakin, kun niitä kesällä tarkkailee.


    • lerpanmatkat

      Se miettii että "katohan.. huahuan riisipussimies on tullut taas pummilla kaupunkiin.. rahaa sillä haisulilla ei tälläkään reissulla ole, niin työstäkööt rauhassa tuota roskapönttöä"

    • RajuRakastajaVimpelistä

      Ei ne tytöt pesää rahan takia jakele.
      Ne tietää et suomalainen diabetes äijä isolla varustuksella on mahtava sängyssä ja siksi mielellään antaisivat ilmaiseksi.
      Rahaa pyytävät ihan vaan tavan vuoksi, koska eivät kehtaa olla pyytämättä

      • aatteleppaite

        Juurikin näin. Hyvälle tuoksuva ja ammattitaitoinen suomi rakastelija on hyvässä maineessa Pattayalla.


      • TulisitkoMyösMeille
        aatteleppaite kirjoitti:

        Juurikin näin. Hyvälle tuoksuva ja ammattitaitoinen suomi rakastelija on hyvässä maineessa Pattayalla.

        Ammattitaitoinen suomi rakastelija ?


    • Pönäkkä_hämäläinen

      Olen iso mies mutta kiltti ja siisti. On vatsaa mutta on hartiaakin. Käyttäydyn hyvin ja olen leikkisä. Hauskaksikin sanottu. Olen myös turvallinen ja reilu. Tapana ollut että kaverini kanssa otamme Pattayalta tyttöset seuraksi mukaan retkille jotka saattaa kestää viikonkin. Kaverini on sporttinen, hoikka ja komea mies eikä mikään huonokäytöksinen hänkään.
      Mutta jostakin syystä ne minun tyttöni takertuvat aina minuun jo parin päivän jälkeen kuin olisvat ensimmäistä kertaa rakastuneet. Komeaan kaveriini tyttöset eivät taasen jostakin syystä takerru eikä rakastu. Minulle satelee sydänviestejä vielä vuosia tapaamisen jälkeen kaikilta tytteleiltä kun taas kaverilleni ei tule ensimmäistäkään viestiä keneltäkään.
      Tätä on yhdessäkin ihmetelty. Suomessa sama homma. Ensinäkemältä naiset eivät ole innoissaan kun en ole mikään komistus. Tilanne muuttuu heti kun on tutustuttu. Naisia piisaisi satoja jos haluaisin. Siltoja en ole polttanut kuin parin naisen kanssa. Joutuu olemaan tosissaan varovainen ettei innosta naisia liikaa. Jokusen jopa hullun stalkkaajan jälkeen sitä on tullut varovaiseksi ettei vaan anna ymmärtää mitään ylimääräistä eikä loukkaa ketään tahattomasti.

      Kyllä tällaisella iskävartalolla varustetulla töpselinenälläkin voi olla vientiä. Kai se on se jokin mikä naisiin kolisee. Olen joskus tapaillut todellisia kaunottariakin, mutta sama homma se on toisinkin päin. Ei se upea ulkonäkö auta jos nainen ei kolahda. Sänkyyn se saattaa kerran johtaa mutta sitten alkaa ahdistaa jos naisessa ei ole muuta kiinnostavaa kuin ulkonäkö. Särmää pitää olla minun naisella.

      • PönäkkäIsä

        Jep.
        Rapamahat on kuuminta hottia Pattayalla.
        Nuoret kauniit teinitytöt roikkuu koko ajan lahkeessa kiinni ja tyrkyttävät itseään meille.
        On hienoa olla palvottu herrasmies, jonka suosiosta kaikki kilpailee 😍


      • Toinenpullukka

        Joo,luin kanssa kesällä otsikon 'Äijämaha on kuuminta hottia nyt'...en kuitenkaan juttua,tais olla niitä kesätoimittajien väsäyksiä....


      • tanakkamies
        Toinenpullukka kirjoitti:

        Joo,luin kanssa kesällä otsikon 'Äijämaha on kuuminta hottia nyt'...en kuitenkaan juttua,tais olla niitä kesätoimittajien väsäyksiä....

        Karismaa voi olla pulleammallakin. Toinen todistettu juttu on sekin että ei monet naisetkaan ole tikissä ja heillä on ulkonäköpaineita. Hoikkakin nainen voi olla puoliksi läskiä. Siksi tavalliset naiset ovat rennompia iskävartaloisten rentojen miesten seurassa, kuin jonkun neuroottisen itsensä trimmaajan kanssa, joka ravintolassakin miettii kaloreita habaa pullistellen menua käännellessä. Nainen toteaa ettei hänen tarvitse hävetä epätäydellisyyttään ison miehen seurassa. Ainakin mitä itse olen haastatellut naisia asian suhteen, niin ylivoimaisesti suurin osa ei voi edes sietää hormonibodareita eikä finnit kuulu enää terveen aikuisen miehen naamaan ja olkapäihin.


      • HauskastiHeitit
        tanakkamies kirjoitti:

        Karismaa voi olla pulleammallakin. Toinen todistettu juttu on sekin että ei monet naisetkaan ole tikissä ja heillä on ulkonäköpaineita. Hoikkakin nainen voi olla puoliksi läskiä. Siksi tavalliset naiset ovat rennompia iskävartaloisten rentojen miesten seurassa, kuin jonkun neuroottisen itsensä trimmaajan kanssa, joka ravintolassakin miettii kaloreita habaa pullistellen menua käännellessä. Nainen toteaa ettei hänen tarvitse hävetä epätäydellisyyttään ison miehen seurassa. Ainakin mitä itse olen haastatellut naisia asian suhteen, niin ylivoimaisesti suurin osa ei voi edes sietää hormonibodareita eikä finnit kuulu enää terveen aikuisen miehen naamaan ja olkapäihin.

        Habaa pullistellen !

        Tunnetko nämä hormonibodari ex-nekkarit Vuodesta 2010 ja Prmn ?


      • Törnqkvist

        " Mutta jostakin syystä ne minun tyttöni takertuvat aina minuun jo parin päivän jälkeen kuin olisvat ensimmäistä kertaa rakastuneet. Komeaan kaveriini tyttöset eivät taasen jostakin syystä takerru eikä rakastu. Minulle satelee sydänviestejä vielä vuosia tapaamisen jälkeen kaikilta tytteleiltä kun taas kaverilleni ei tule ensimmäistäkään viestiä keneltäkään. "

        No nythän se on orhi liiggeellä? Mä vaan oon niin mugava, että jokainen tyttö soittelee mulle??? Että Haloo Haloo vaan?

        Ei ole sinulle sitten tyttöjen meisinki auennut???....

        "Mutta jostakin syystä ne minun tyttöni takertuvat aina minuun jo parin päivän jälkeen kuin olisvat ensimmäistä kertaa rakastuneet. Komeaan kaveriini tyttöset eivät taasen jostakin syystä takerru eikä rakastu"

        Piparin myyjät haistavat tollon, jolta on helppo imuroida fyrkkaa. Ne siikaa, että toi karju joka hikoilee ja puhisee, vaikkei edes liiku????? Ei takuulla ole kotomaassaan mikään pipari mangeetti? Panevat suomi numeron muistiin, (jonka pallero tietenkin mielellään jokaiselle sitä pyytävälle antaa) Onhan se läskikerhossa mukava jutella, että voi vidu taas toi muija soittaa ja lyllertää ulos puhumaan..... HELLO MAIDARLING MISS JUU TU MATS. JEE JEE . Siinä on vatsa aladoopi veljet ihmeissään kun päällikkö lösöllä on naisia.. Vaikka muille jakaa????
        Veljet haluavat kaikki lähteä kanssasi " ensivuonna"? Pattayalle kahdeksi viikoksi tekemään pornofilmiä puhelimensa videokameralla.

        Timmin ja komean kaverisi puolesta täytyy sanoa, että Kaverisi tietää pelin hengen, mutta nostelee sinun itsetuntoasi. Pattayalla on paljon tyttöjä, osa haluaa pitää vain hauskaa, jä lähtee komeen kaverisi mukaan, pelkästään seikkailemaan.

        A: tytöllä on komea " poikaystävä", hänen ei tarvitse pyöriä hikoilevan lihavan puutarhatontun kanssa.

        B: tyttö tietää, että hemmo saa naisen koska haluaa, ILMAISEKSI. Tyttö on tyytyväinen ja fiksu, kun komea mies ojentaa sille 500b viikon seikkailun jälkeen ( tottakai makselee tytön syömiset, majoitukset ja ruuan) tyttö pitää hauskaa vähän aikaa. Lyön lisäkivekseni vetoa, että yhteisillä reissuillanne se on pallero jolla on menny enemmän rahaa naisiin?....

        On ihan normaalia, että pullukka ostaa seksipalvelun ja pitää tytöstä NIINHYVÄÄHUOLTA, että sivullinen luulee tytön maksavan miehelle.


      • NääsTaasSinkku
        Törnqkvist kirjoitti:

        " Mutta jostakin syystä ne minun tyttöni takertuvat aina minuun jo parin päivän jälkeen kuin olisvat ensimmäistä kertaa rakastuneet. Komeaan kaveriini tyttöset eivät taasen jostakin syystä takerru eikä rakastu. Minulle satelee sydänviestejä vielä vuosia tapaamisen jälkeen kaikilta tytteleiltä kun taas kaverilleni ei tule ensimmäistäkään viestiä keneltäkään. "

        No nythän se on orhi liiggeellä? Mä vaan oon niin mugava, että jokainen tyttö soittelee mulle??? Että Haloo Haloo vaan?

        Ei ole sinulle sitten tyttöjen meisinki auennut???....

        "Mutta jostakin syystä ne minun tyttöni takertuvat aina minuun jo parin päivän jälkeen kuin olisvat ensimmäistä kertaa rakastuneet. Komeaan kaveriini tyttöset eivät taasen jostakin syystä takerru eikä rakastu"

        Piparin myyjät haistavat tollon, jolta on helppo imuroida fyrkkaa. Ne siikaa, että toi karju joka hikoilee ja puhisee, vaikkei edes liiku????? Ei takuulla ole kotomaassaan mikään pipari mangeetti? Panevat suomi numeron muistiin, (jonka pallero tietenkin mielellään jokaiselle sitä pyytävälle antaa) Onhan se läskikerhossa mukava jutella, että voi vidu taas toi muija soittaa ja lyllertää ulos puhumaan..... HELLO MAIDARLING MISS JUU TU MATS. JEE JEE . Siinä on vatsa aladoopi veljet ihmeissään kun päällikkö lösöllä on naisia.. Vaikka muille jakaa????
        Veljet haluavat kaikki lähteä kanssasi " ensivuonna"? Pattayalle kahdeksi viikoksi tekemään pornofilmiä puhelimensa videokameralla.

        Timmin ja komean kaverisi puolesta täytyy sanoa, että Kaverisi tietää pelin hengen, mutta nostelee sinun itsetuntoasi. Pattayalla on paljon tyttöjä, osa haluaa pitää vain hauskaa, jä lähtee komeen kaverisi mukaan, pelkästään seikkailemaan.

        A: tytöllä on komea " poikaystävä", hänen ei tarvitse pyöriä hikoilevan lihavan puutarhatontun kanssa.

        B: tyttö tietää, että hemmo saa naisen koska haluaa, ILMAISEKSI. Tyttö on tyytyväinen ja fiksu, kun komea mies ojentaa sille 500b viikon seikkailun jälkeen ( tottakai makselee tytön syömiset, majoitukset ja ruuan) tyttö pitää hauskaa vähän aikaa. Lyön lisäkivekseni vetoa, että yhteisillä reissuillanne se on pallero jolla on menny enemmän rahaa naisiin?....

        On ihan normaalia, että pullukka ostaa seksipalvelun ja pitää tytöstä NIINHYVÄÄHUOLTA, että sivullinen luulee tytön maksavan miehelle.

        Piparin myyjät nääs taas määrävälein vakiintuvat täsmäimuroimaan fyrkkaa.


      • lerpanseikkailut
        Törnqkvist kirjoitti:

        " Mutta jostakin syystä ne minun tyttöni takertuvat aina minuun jo parin päivän jälkeen kuin olisvat ensimmäistä kertaa rakastuneet. Komeaan kaveriini tyttöset eivät taasen jostakin syystä takerru eikä rakastu. Minulle satelee sydänviestejä vielä vuosia tapaamisen jälkeen kaikilta tytteleiltä kun taas kaverilleni ei tule ensimmäistäkään viestiä keneltäkään. "

        No nythän se on orhi liiggeellä? Mä vaan oon niin mugava, että jokainen tyttö soittelee mulle??? Että Haloo Haloo vaan?

        Ei ole sinulle sitten tyttöjen meisinki auennut???....

        "Mutta jostakin syystä ne minun tyttöni takertuvat aina minuun jo parin päivän jälkeen kuin olisvat ensimmäistä kertaa rakastuneet. Komeaan kaveriini tyttöset eivät taasen jostakin syystä takerru eikä rakastu"

        Piparin myyjät haistavat tollon, jolta on helppo imuroida fyrkkaa. Ne siikaa, että toi karju joka hikoilee ja puhisee, vaikkei edes liiku????? Ei takuulla ole kotomaassaan mikään pipari mangeetti? Panevat suomi numeron muistiin, (jonka pallero tietenkin mielellään jokaiselle sitä pyytävälle antaa) Onhan se läskikerhossa mukava jutella, että voi vidu taas toi muija soittaa ja lyllertää ulos puhumaan..... HELLO MAIDARLING MISS JUU TU MATS. JEE JEE . Siinä on vatsa aladoopi veljet ihmeissään kun päällikkö lösöllä on naisia.. Vaikka muille jakaa????
        Veljet haluavat kaikki lähteä kanssasi " ensivuonna"? Pattayalle kahdeksi viikoksi tekemään pornofilmiä puhelimensa videokameralla.

        Timmin ja komean kaverisi puolesta täytyy sanoa, että Kaverisi tietää pelin hengen, mutta nostelee sinun itsetuntoasi. Pattayalla on paljon tyttöjä, osa haluaa pitää vain hauskaa, jä lähtee komeen kaverisi mukaan, pelkästään seikkailemaan.

        A: tytöllä on komea " poikaystävä", hänen ei tarvitse pyöriä hikoilevan lihavan puutarhatontun kanssa.

        B: tyttö tietää, että hemmo saa naisen koska haluaa, ILMAISEKSI. Tyttö on tyytyväinen ja fiksu, kun komea mies ojentaa sille 500b viikon seikkailun jälkeen ( tottakai makselee tytön syömiset, majoitukset ja ruuan) tyttö pitää hauskaa vähän aikaa. Lyön lisäkivekseni vetoa, että yhteisillä reissuillanne se on pallero jolla on menny enemmän rahaa naisiin?....

        On ihan normaalia, että pullukka ostaa seksipalvelun ja pitää tytöstä NIINHYVÄÄHUOLTA, että sivullinen luulee tytön maksavan miehelle.

        Lipevä mies laadukkaasta yökerhosta se siellä heittää viiltävää arviopohjaista analyysiä tylsällä puukollaan ja painelee charmöörinsä voimin yökerhoon hakemaan ilmaisia naisia, joista osa vieläpä haluaa maksaa tälle Citymarketin tarkkailijalle tämän rakastajan taidoista.
        Niillä naisilla on niin pitkät jalat että A-tikkailla pääsee vasta polvitaipeeseen saakka.
        Koskas viimeksi olet löytänyt Jyväskylästä entisen Pattayan hoitosi jonka kanssa menitte sitten ravintolaan nauramaan hänen uudelle miehelleen?
        Olet palstan parhaimpia satusetiä.


    • Ajuri-68

      Ei ole noita ongelmia koska vaihdoin pimut ladyboyhin yli 10v sitte,perinteisen erehdyksen kautta,luullen kaunista ladyboyta nätiksi pimuksi.Sen verran päräyttävä kokemus ensihämmennyksen jäljeen,ettei paluuta enää ollu .Hotellihuoneeseen kun tullaan,niin lb.on jo kovana tai kohta pikku vemputuksen jälkeen nuoria ja kiimaisia kun ovat,eli tuskin on kovin vasten-
      mielistä on,yhden ainoan kerran lb.jäi veltoksi,olinko vastenmielinen vai johtuiko hormoonien syönnistä,en kyselly,ajelin menemään,no se tarina ei saanut jatkoa...

    • SUOMENPARASMIES

      Pattaylla käyn naisten takia.Eli saan olla rauhassa eikä kaikki yritä väkisin tunkea seuraaani niin kuin suomessa.
      Kaikki naiset jättäisivät välittömästi miehensä jos vaan saisivat minut.
      Ei ole kauhean kiva olla liian ihana.Naiset ovat aika törkeitäkin.
      ps. törngvist vaikka sinä joudutkin maksamaan ole onnellinen paljon parempi kuin vältellä rakkauden kipeitä naisia jotka eivät millään ymmärrä etteivät he ole valittuja.

    • SUOMENPARASMIES

      Lesbotkin muuttuvat heteroiksi jos vaan osuvat seuraani.

    • TätäMietinUsein

      Tyttö ei paljon kertonut ajatuksiaa, mutta laittoi pyykkipojan nenäänsä ennen aktia ja aktin jälkeen kävi oksentamassa. Olin näet unohtanut pyyhkiä perseeni ja housutkin olivat ruosteessa.

    • raharatkaisee

      RAHA ja vain ainoastaan RAHA. On mukavaa lukea ylistyspuheita pyyteetömistä naisista. RAHA RATAISEE. Jos et usko käperry omaan valheeseen.

      • parempikuinte

        Ei se aina ratkase.Tyttö yritti tarjota mulle 1000 bahtia, mutta en kai mä nyt noin pientä ole vaille enkä myöskään ole huora.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1888
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1839
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1828
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1610
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1148
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1138
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe