Aihe

aamusokeri

lällärireka

8,8 kun on yön syömättä. normaalisti syön yöllä 02-03 välillä. mitähän mahtaisi sokeri olla aamulla klo 9. en ole uskaltanut mitata. päivän syömättä, elikä noin 15 tuntia, niin sokeri 6,5. ylipainoinen, tabletti lääkitys.

4

86

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • MiikkaelR

   oletko varma että herralla on diabetes

  • Ex_vuorotyöläinen

   Olet todellakin lälläri kun et uskalla mitata sokereitasi. Ethän tiedä missä arvot liikkuu, arvailet vaan.

   Teetkö raskasta työtä yövuorossa kun pitää syödä tukevasti tuohon aikaan? Pitää ruokailla säännöllisesti ja jos pelkää lihoamista, pienentää annosmäärää kullakin ruokailukerralla. Kun saman ruokamäärän jakaa useammalle aterialle, laihtuukin samalla.

  • lällärireka

   yövuorossa ollaan, d2 ollut 3 vuotta. sokerirasitus 2 tunnin jälkeen 15. stressi mittauksia ei kannata tehdä sanoi lekuri. korkea se tietty olisi, mutta korkea olisi vaikka olisin yön syömättä. toki tiedän että iltapäivämittaus on itsensä pettämistä.

  • säädäkuntoon

   Lääkkeitä liikaa!!!!! vähennä vähän ja mittaa. Voi olla lääkkeen vahvuuskin liian suuri. Ylipaino merkitsee aina ylilääkitystä.

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   424
   4974
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   103
   1880