Tää loppui tähän

Et ollut unelmamieheni. Paljastuit inhokikseni. En voi sietää sinua. Luonteena
Ilmoita

En voi sietää sinua.
1 VASTAUS:
mene luostariin ja pysy siellä !!!!!!!!!!!!!!!!!
+Lisää kommentti
Ei sille voi mitään jos vaikutukset liitty jopa asuntoon ja työhön. Odotan että jotain kautta kuulen kaiken mahdollisen, sen mukaan voi sitten toimia. Niin kauan sitä on varmaan kuin lamaantunu eläin.
1 VASTAUS:
hehhehheh.. senkun siinä hölmönä odotat sitten koko elämäsi. Sinulle ei kerrota yhtään
mitään hemmetin uuvatti. Kaikki nämä sun kuvitellut vaikutukset on vain sun todella pahasti vaikuttuneessa päässäsi.
+Lisää kommentti
Niinpä, onneksi sentään jo vihdoin tajusit. Ihmettelinkin et miten noin ulkoisesti+ sisäisesti virheetön ja täydellinen ihminen niinkin kauan jaksoi tällaista rupikonnaa. Näkemiin.
Ilmoita
Surullista olla ruma sisäisesti ja ulkoisesti.
Ilmoita
Onneksi me ei olla tutustuttu ellei vaino ole sitä. Pitää saada selville. Siksi on helpompi laittaa vaikka tekstiviestiä. Odotan vaan mitä kaikkea selviää.
Ilmoita
Piristävää ;)
Ilmoita
Millä porukalla tai mitää pitää tehdä että saa toisesta kaivettua niin oksettavan luonteen esille. Vai voiko se olla joku ihan eri porukka. Vai luetko jotain kuuin avointa kirjaa se antaa hyvän mahdollisuuden ärsyttää jotain, noh mutta minähän se en sittten ole. Toisaalta joskus aikoja sitten onnistunut huonoin seurauksin.
Ilmoita
Joopajoo! Kertooko jotain meistä tai sinusta? Ihqun ja inhokin ero voi olla pieni? Onko manipuolintia taustalla? Ei ole helppoa > pthyi että?
Ilmoita
Taitaa olla taas " se aika kuukaudesta" . Ei se mitään. Kohta se alkaa taas uudestaan suurena ihastuksena.
Ilmoita
No missä vaiheessa huomion teit? Silloinkin kun leikki oli kuumimmillaan vai silloin kun piti niitä päätöksiä tehdä vai vasta nyt kun älyät ettei ystävyyteen ole mahkuja? En ole koskaan sinulle vannonut että olisin sulle se unelma. Mutta älä välitä samat tunteet ne täälläkin on. Varsinkin kun kerroit ettet jaksa/halua jne. Minäkin inhoan naista joka esittää. Aito sen pitää olla ja rehti. Sulla noita ei ole kuten hyvin tiedetään. Kertoisit itse sille kavereillesi etkä sitä paskaa minusta. Ei ethän koskaan ollut kertonut tai yhteydessä ollut kehenkään. Et niin ikävä vain kun ihmiset eivät osaa salata asioita kuten kuvittelet . No onhan teillä tytöillä iltamissa naurun aihetta. Nauti ihmeessä.
Ilmoita
Voitin eilen Eurojackpotissa.
Ilmoita
Kaikki vaikuttaa kaikkeen, jopa sinun käytös toista kohtaan? Ajatellaanko asioita tunteella vai järjellä, jälkimmäinen olisi parempi vaihtoehto silloin, kun käydään ylikierroksilla. Viha ja rakkaus ovat loppujen lopulta aika lähellä olevia asioita. Jos sinkoillaan puolelta toisella jatkuvasti, ei odotukset tulevasta voi olla kovin hyviä?
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Tää loppui tähän

Et ollut unelmamieheni. Paljastuit inhokikseni. En voi sietää sinua. Luonteena

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta