6.12 Suomen häpeän päivä!!!

turhatsodat

Suomen armeijassa aikoinaan tapettiin ne jotka eivät pystyneet lähtemään sotaan tappamaan toisia ihmisiä!!! Kaikista ihmisistä ei ole tappajiksi!!! Suomen sotien jälkeen tuli pelkästään jatkosodassa yli 15000 miestä jotka menettivät järkensä, kun eivät kestäneet sodan kauheuksia. Heidät jätettiin omaisten hoidettaviksi! Tämä omien kansalaisten tappaminen ja pakottaminen on järkyttävää!!!
Kaikenkukkuraksi Suomen päättäjät itse ryssivät asiansa niin huonoiksi, että sota tuli!

6.12 ei todellakaan ole mikään ylpeä itseinäisyyden päivä vaan häpeän päivä!!! Sodat pystytään estämään järjellä, jota suomen päättäjissä ei ole koskaan ollutkaan. Tätä "tuntematon sotilas" paskaa tuodaan ihmisten nähtäväksi joka vuosi ja uusin elokuvin ja todellisuudessa elokuvan pitäisi kertoa omien tappamisesta ja sodasta tulleista ihmisitä jotka menettivät järkensä ja se on totuus.

Tässä tämä sama kylmä maa olisi vaikka se olisi kenen tahansa valloittama ja hallitsema. Sama kylmä sää, samat rumat maisemat...ööö mitä tässä maassa oli siis puolustetttavaa?? ei mitään.

15

208

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pion96

      Itsenäisyyspäivä on vuodelta 1917. Talvi- ja jatkosodalla ei ole mitään merkitystä siihen päivään.

      Tosin 1917 sisällissotakin ve paljon ihmisiä. Varsinkin köyhiä punaisia jotka halusivat paremmat olot, mutta porvarit halusivat kurjistaa enemmän.

      Tulee nykyiset ajat mieleen.

    • VääräHäpeänSyy

      Olet oikeassa, että "itsenäisyyspäivä" on häpeän päivä, mutta täysin ERI syystä!

      Nimittäin Suomi ei ole enää itsenäinen ja vapaa valtio, vaan Euvostoliiton osavaltio. Koska suurin osa maamme asioista päättää Brysselin ei-suomalainen eliitti.

      Sankarivainajamme kääntyisivät haudoissaan, jos näkisivät, mihin heidän valtava uhrinsa on johtanut. Maanpetturi-eliittimme taluttaa dementoituneita sotaveteraaneja ja käyttävät hyväkseen heitä naamioidakseen petturuutensa.

    • Valtiovalta

      Kusetti omia kansalaisia. Moni sotaveteraani jäi ilman invalidikorvauksia kun valtiovalta veti lääkärin lausunnoissa kotiin päin ja jätti veteraanit kärsimään ilman asiallista hoitoa tai korvausta. Lisäksi näitä isänmaallisa aseenkätkijöitä jotka kätkivät aseita siltä varalta että Neuvostoliitto miehittäisi Suomen jahdattiin rikkollisina ja tuomittiin valtionvallan toimesta vaika Suomen parasta ajattelivat.
      Mitä opimme tästä suomen eliittistä se kusettaa takuu varmasti ja uhraa omia kansalaisia joko oman tai puolueen edun nimissä säälittä.
      Suomi on paska maa omille kansalaisille sehän näkyy jo nykypolitiikassa paljonko arvoa valtiovalta antaa omille kansalaisille .
      Suomalainen tavis kelpaa herrojen hölmöilyjen maksajaksi, työorjaksi ja tykinruoaksi kriisi tilanteesssa.
      T:Tavis

    • Ylikessu72

      Neuvostoliitto olisi hyökännyt 1939 Suomeen, vaikka olisi oltu miten hyviä kavereita. Stalin vaan katsoi tilanteen sopivaksi, kun oli Hitlerin kirjallisesti sovittu ja allekirjoitettu liittolainen sekä aseveli MR-sopimuksen ja Puolan valtauksen jälkeen. Vaikka olisi ollut mikä YYA-sopimus tahansa voimassa, niin sieltä olisi tultu. Stalin halusi Tornionjoelle sekä Ahvenanmaalle voidakseen painostaa Ruotsia. Tukholma olisi ollut Ahvenanmaalta ilma-aseen välittömän hyökkäysuhan alla ja Tornionjoelta oli lyhyt etäisyys Euroopan parhaille kaivosalueille. Eikä Ruotsilla ollut kummoistakaan armeijaa 1939. Talvisodassa Suomi pystyi pistämään kovan kovaa vastaan ja erityiseti joulukuun 1939 taistelut varmistivat Suomen sisämaan sekä koko Ruotsin välttymisen taistelukentäksi joutumiselta. NL:n hyökkäys ilman sodanjulistusta Suomeen oli häpeällinen, laajasti tuomittu sekä sotilaallisesti täysin epäonnistunut.

    • kippisvaa

      No jaa...arvoisat kanssaeläjäni! Pois paha mieli ja historiamme mustamaalaaminen.... ottakaa muutama neuvoa-antava, tai jopa koko pullo. Nyt eletään 2017 ja uudet haasteet odottavat.

      • Khrtbmn

        Hys, hys!

        Ei saa kaivella vanhoja rikoksia ensiin kun tekijät ovat vielä elossa. Vasta viimeisenkin kuoltua voimme puhua niistä avoimesti.


    • 8858757734

      Lakihan on niin kuin se luetaan. Samoin historia. Historia riippuu siitä minkävärinen hallitus kulloinkin on johdossa.

    • tajuutsä

      Rosvoilu on silee jaettu Euvostoliitossa , että ku kaikk on samassa verkostossa niin laineet lyö matalampana ,iskunvaimennusta siis on enemmän.

    • 1928

      Meikäläinen vältti juuri ja juuri sodan. V1928-ikäluokka ei joutunut asepalvelukseen, mutta kantoi harteillaan sodan raskaat seuraukset. Eivätkä nuo olleet millään lailla mukavia. Töitä tehtiin yötä päivää. Jotenkin niistä vain selvittiin. EU on sinänsä hyvä asia, mutta toki Suomalaisien tulisi aina pitää Suomalaisien puolta. Kaikkein tiukimmassakin paikassa. Pahaenteistä rakoilua olen havainnut tämän asian tiimoilla. Tämä ei ole hyvä asia meille Suomalaisille. Me olemme pieni kansa Euroopan rajamailla, ja ellemme itse puolusta omiamme, niin kuka sen mukama tekee?

    • SuomiOnTylyMaa

      Häpeästä puheen ollen!

      92-vuotias sotaveteraani järkyttyi Linnan juhlissa - vaimo ajettiin pois kahvitilaisuudesta: ”Hän vähän itkeskeli siinä”

      Kaksi veljestä päätti keväällä kirjoittaa Tasavallan presidentin kansliaan kirjeen, jossa he toivoivat isovanhemmilleen herra ja rouva Haapasalmelle kutsua Linnan juhliin. Nuorten miesten 92-vuotias isoisä on sotaveteraani, joka on palvellut niin talvisodassa kuin jatkosodassakin. Talvisodassa hän palveli 15-vuotiaana lähettinä. Hartaasti odotettu kutsu myös saapui. Se tuli Haapasalmen pariskunnalle täydellisenä yllätyksenä.

      Veteraanit ja lotat olivat tänäkin vuonna itsenäisyyspäivän vastaanoton kunniavieraita. Haapasalmien tytär Minna Kettunen, omaa sukuaan Haapasalmi, kertoo, että onnellinen 82-vuotias äiti oli käynyt kampaajalla, leninki oli viimeisen päälle ja pari haettiin kotoa taksilla. Veteraani-isä sattuu olemaan entinen taksikuski itsekin. Lisäksi parin oli tarkoitus juhlistaa etukäteen samalla 50-vuotishääpäiväänsä, joka on maaliskuussa.

      - Kaikki meni mallikkaasti kättelyyn asti. Me tietenkin kaikki katsoimme sitä televisiosta. Kun he hävisivät kuvasta, heidät ohjattiin veteraanien kahvitilaan. Kun he olivat istuutumassa, paikalle tuli henkilö, joka sanoi, että tilaisuus on vain veteraaneille. Hän kielsi äitiäni istumasta paikalleen.

      Tilanteesta hämmentynyt helsinkiläispariskunta selitti, että kyseessähän ovat mies ja vaimo. Kettunen kertoo, että kutsukortissakin oli molempien nimet. Selitys ei mennyt läpi.

      Virhettä ei korjattu

      Huoneessa oli Minna Kettusen mukaan vain pöytä seinää vasten ja vieraita ihmisiä. He olivat veteraanien avustajia ja saattajia. Iäkäs rouva ei saanut Kettusen mukaan vapaata istumapaikkaa, vaan joutui seisomaan. Kun istumapaikka vapautui, hän istui penkilleen kahvikuppi sylissään, kun pöytää ei ollut.

      - Hän oli niin järkyttynyt, että vähän itkeskelikin siinä. Se tuli niin shokkina, kun heidän piti saada yhdessä viettää iltaa, ja sitten hänet ohjattiin ihan syrjään.

      - Isäni oli ollut noin tunnin kahvitilaisuudessa ja tuli katsomaan äitini tilannetta. Äitini selitti istuneensa kylmässä tilassa tunnin verran. Sitten he päättivät yhteistuumin boolin maistamisen jälkeen ennen yhdeksää, että ei tässä ole mitään ideaa, kun emme saa olla yhdessä. He lähtivät ennen kuin presidenttipari kävi tervehtimässä veteraanihuoneessa.

      Kun pariskunta teki lähtöä, eräs henkilökunnan edustaja kysyi parilta, että eivätkö he viihdykään juhlissa.

      - Vanhempani vastasivat, että he eivät viihdy, kun he eivät saa istua yhdessä. Siihen tokaistiin, että kaikkea ei voi järjestää, mutta saittehan te kuitenkin nuoren miehen eskortiksi vessaan. Sitten he lähtivät pois.
      http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201712092200592406_u0.shtml

      • TylyäKohteluaLuvassa

        Johtunee varmaan siitä että eivät olleet presidentin tai kanslian itse kutsumia "oikeita silmäätekeviä", vaan omatoimisesti ehdotettuja tavallisia kansalaisia.
        Suomessa kun tuntuu nykyisin olevan näköjään erittäin tärkeää kenenkä suosittelemana olet tullut paikalle. Väärä henkilö tai väärä seurapiiri on synneistä pahin!

        Näin maa lipsuu jälleen enemmän kohti luokkayhteiskuntaan, jossa rikkaat ja silmäätekevät juhlivat kristallikruunujen alla ja tavallinen kansa saa katsella tätä television välityksellä ja nokkia samalla mikrossa lämmitettyjä eilisen tähteitä.


      • Persona-non-grata

        Tässä tapauksessa tehtiin harvinaisen selväksi kumpaan porukkaan kuuluvat.


      • niin-monesti-nähty

        Virkamieskoneisto tässä maassa ei ole koskaan ollut, eikä tule koskaan olemaan vastuussa mistään tekemisistään, joten miksipä edes yrittää olla asiallinen kansalaisille.

        SF -Sovier Finland tyly virastokulttuuri sen kuin vain jatkuu, vaikka Neuvostoliitto kaatui jo 25-vuotta sitten. Mutta jonkunhan se oli ilmeisesti jäätävä eläväksi ulkomuseoksi ja kantamaan Neukkulan valtikkaa. Suomi valitsi itsensä tähän tehtävään.


    • faktaa.peliin

      Suomen merialueen puolustus on arvioitu Euroopan toiseksi parhaaksi.

      • Eri-Laitos

        Ettei olisi kuitenkin kyseessä vain merialueiden rajavartiointi..?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1408
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1271
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1215
    4. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      28
      1157
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1155
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1053
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      33
      1048
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1043
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    Aihe