NORDEA ja verkkopankki = roskaa

NORDEA_on_roskaa

Tuossa eilen iltalla alotin ja vielä tänään koetin uudestaa maksaa laskuja NORDEAN verkkopankin kautta. Tuloksetta. Eikä tällainen tilanne ole ollkut ainutkertaista. Vaikuttaa siltä, ettei NALLE halua hiekkaa edes verkonkaan kautta pankin porstuaan.

Verrattuna muiden pankkien palveluihin NORDEAlla on täysin ala-arvoiset systeemit.

Heti maanantaina siirtyy meikäläisen kaikki varat, maksuliikenne ja muutkin pankkitoiminnat toiseen - lähimpään pankiin ja NORDEA ja NALLE SAA HAISTAA PITKÄN P***KAN.

15

379

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pankin_vaihto_edessä

      Niin on - samat kokemukset useammalta vuodelta.

    • ysywgwwygtw

      Pankkitoiminta on myllerryksessä, varsinkin vuodenvaihteen jälkeen. Just nyt ei kannata vaihtaa pankkiaan.

      • Raha.puhuu

        Mikä myllertää? Kerro lisää


    • ysywgwwygtw

      Etkö ole seurannut uutisia? Esim. Helsingin Sanomien pääkirjoitus 27.10.2017:

      https://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000005424330.html

      "Myrsky lähestyy pankkisektoria, ja nyt siitä saadaan vasta esimakua

      Rahan myynnin markkinajohtajat joutuvat kovaan kustannuskilpailuun uusien ja ketterien kilpailijoiden kanssa. Vanhat toimijat ovat vaarassa valua taustalle pyörittämään pienikatteista rahan osto- ja myyntiliikettä raskaalla kulurakenteella.

      TUOREIMMAN taantuman syvimmässä alhossa pankit pärjäsivät monessa maassa ihan hyvin. Euroopassa oli kriisipankkeja ja pankki­kriisin maita, mutta esimerkiksi Pohjois-Euroopassa pankit tekivät hyvää tulosta, kun muiden toimialojen yritykset vähensivät työ­voimaansa pysyäkseen pystyssä.

      Nyt kun taantuma hellittää ja yritykset alkavat taas tehdä parempaa tulosta, Euroopan pankit kertovat vuorostaan vähentävänsä väkeä. Pankeille kyse ei ole vain keinosta tehdä säästämällä parempaa voittoa. Ennen kaikkea kyse on siitä, että koko rahoitusala on suuressa murroksessa maksamisen muutoksen ja kilpailun vapautumisen vuoksi.

      Pääkonttoriaan Suomeen siirtävä suurpankki Nordea kertoi torstaina, että se voi ­vähentää jopa 6 000 työntekijää. Nordealla on noin 32 000 kokoaikaista työntekijää.

      Tammikuussa eläkkeelle siirtyvä OP-konsernin pääjohtaja Reijo Karhinen arvioi (HS 14.10.), että OP:stä katoaa tuhansia työtehtäviä. Aktia-pankki kertoi aiemmin, että neljäsosa pankin työtehtävistä poistuu. Suhdeluku on aika lailla sama kuin Nordealla. Jos OP leikkaisi tehtäviään samassa suhteessa, kolmisentuhatta työntekijää olisi vaarassa. Työtehtävä ei ole sama kuin työntekijä, sillä osa irtisanomisuhan alle joutuvista löytää uudenlaisia pankkitöitä.

      Kun pankkeja ei – diplomaattisesti sanottuna – suuresti rakasteta, vähennykset on helppo leimata rahapatruunoiden yritykseksi saada lisää voittoja työtekijöittensä kustannuksella. Nordea viittaakin haluunsa kasvattaa kilpailukykyään, mutta tärkeämpi syy päätöksiin on kuitenkin murros, johon perinteiset pankit ovat joutuneet.

      Euroopan unionissa rahoitusalan palveluita saa jo tarjota rajojen yli. Uusi maksupalveludirektiivi otetaan käyttöön Karhisen eläköitymiskuussa eli tammikuussa. Se pakottaa pankit avaamaan oman ja asiakkaansa välisen tilan kilpailijoille. Ripplet, Amazonet, TransferWiset ja Klarnat voivat tarjota uusia palveluita, jotka tukeutuvat pankkien infrastruktuuriin – esimerkiksi pankkitileihin ja maksutapahtumiin.

      Samalla koko maksamisen käsite muuttuu. Yhä useampia tuotteita ja palveluita voidaan tulevaisuudessa ostaa ilman erillistä maksamistapahtumaa. Asiakkaan valinta huomataan jossakin, ja raha vain siirtyy hänen tililtään.

      Pankeille tämä on valtava muutos. Rahan myynnin markkinajohtajat joutuvat ­kovaan kustannuskilpailuun uusien ja ketterien kilpailijoiden kanssa. Vanhat toimijat ovat vaarassa valua taustalle pyörittämään pienikatteista rahan osto- ja myyntiliikettä raskaalla kulurakenteella.

      Pankkien vastaiskulla on kaksi pääsuuntaa: automatisointi ja pako. Jälkimmäistä edustaa erityisesti OP, joka kehittää uusia liiketoimintoja, jotka enää vain hipaisevat perinteistä rahoitusalaa. Pienikatteisen rahoitusprosessin automatisointi on kaikkien pankkien vastaiskuvalikoimassa. Tämä johtaa väistämättä työtehtävien katoon.

      Niin kipeältä kuin se pankkien työntekijöistä voi tuntuakin, muutos tulee, halusi ­sitä tai ei. Valmistautumattomuus on huonoin vaihtoehto niin pankeille kuin työntekijöillekin.

      Varoittava verrokki löytyy 1980-luvun lopulta Suomesta. Silloin pankkipalatsien sikarihuoneissa seurattiin hajamielisesti rahamarkkinoiden vapautumista ja aprikoitiin, mahtaisikohan tuo koskettaa meitä tai meidän omistamaamme teollista valtapiiriä. Koskettihan se, kuten 1990-luvun alun laman muistavat tietävät. Erityisen paljon se kosketti sen vuoksi, ettei muutokseen valmistauduttu."

      • Nordea_on_roskapankki

        Mitä tuolla on tekemistä verkkomaksamisen kanssa tänä päivänä? Tyhjää löpinää. Kun kerta palvelu (24/7) om annettu käyttöön ja sovittu siitä asiakkaan kanssa - siitä tulee pitää kiinni. Tai edes kertoa etukäteen, että se lopetetaan. Systeemin toimimattomuudesta on sen verta kauan pankki ollut tietoinen, mutta koristelee tilannetta sekä mainostaa kaikenlaisilla uutuuksilla. Lopputulos on kuitenkin ollut se, että mitään kohennusta ei ole tapahtunut - systeemi tökkii ja pahasti.

        Lisäksi tämä NAMUNALLEN nappikauppa on lukinnut ovensa (auki vain pari tuntia päivässä) ja pitää varata aika asioinnille. Rahaa ei pankista pysty nostamaan tiskiltä.

        Vaikuttaa siltä, että koko nappikauppa on menossa konkurssiin - ja hyvä niin. Pysyypähän NAMUNALLEN porstuat vapaana hiekasta. Ainakaan meikäläinen sitä sinne ei enää tule kantaamaan.


      • ysywgwwygtw

        "Mitä tuolla on tekemistä verkkomaksamisen kanssa tänä päivänä? Tyhjää löpinää. "

        Tyhjä löpinä oli tarkoitettu Raha,puhuu-nimimerkille, vaikka visuaalisesti näytti, että olisin yrittänyt vastata alkuperäiseen viestiisi.

        Sinuna tyytyisin vain täällä Suomi24-palstalla purnaamiseen enkä vaihtaisi pankkiani juuri nyt, koska pankkipalvelut kehittyvät lähitulevaisuudessa voimakkaasti ja alalle tulee uusia toimijoita kilpailukykyisine hintoineen. Katsoisin nämä uudet hinnat ennen vaihtoa.


      • Toteutettu_pankin_vaihto

        Mitä höpiset? Miten purnaamista? Totesin vain tilanteen ja toiomin kuten kuka tahansa järkevä ihminen tekee. Sinulla näyttää olevan puut kateissa metsästä.


      • ysywgwwygtw

        Ihan uteliaisuudesta, mihin pankkiryhmään päädyit vaihtamaan? Pidin itse S-Pankkia pääasiallisena pankkinani n. 6 vuotta, enkä muista sinä aikana verkkopankin tökkineen kertaakaan. Vaihdoin eräästä muusta syystä johtuen kesällä OP:hen. Siinä on ollut parina kertana pieniä kirjautumisongelmia, mutta muuten on toiminut. Käyttöliittymältään OP:n mobiiliverkkopankki on mielestäni ylivoimaisesti näyttävin ja viimeistellyin suomalaisista verkkopankeista.


      • NORDEA_oli
        ysywgwwygtw kirjoitti:

        Ihan uteliaisuudesta, mihin pankkiryhmään päädyit vaihtamaan? Pidin itse S-Pankkia pääasiallisena pankkinani n. 6 vuotta, enkä muista sinä aikana verkkopankin tökkineen kertaakaan. Vaihdoin eräästä muusta syystä johtuen kesällä OP:hen. Siinä on ollut parina kertana pieniä kirjautumisongelmia, mutta muuten on toiminut. Käyttöliittymältään OP:n mobiiliverkkopankki on mielestäni ylivoimaisesti näyttävin ja viimeistellyin suomalaisista verkkopankeista.

        Kun yksi ei (NORDEA) toiminut ja oli takkuilut jo pitemmän aikaa siirsin asioinnin OP:n hoteisiin. Kävi muuten melko näppärästi. Hoitivat kaikki siirrot - eikä tarvinnut nikotella hetkeäkään enää NORDEAn kanssa. NORDEAsta kyllä soiteltiin kesken prosessin, mutta empä antanut periksi. Muutaan pävän perästä otin myös S-Pankin käyttöön. Ompahan toinenkin vaihtoehto olemassa, mikäli pankit lakkoilee jatai käteisautomaatit ei toimi.


    • Raha.puhuu

      Eipä taida tavalliselle tallojalle murrokset juurikaan tuntua. Korkoja ei ole enää maksettu ja laskut maksettu netissä. Valtio takaa vanhuudenturvasäästöt. Kiitos vastauksesta, ystävällisesti tehty

    • oon kans yrittäny päästä nordean verkkopankkiin mut ei pääse

    • vidunpangid

      Itse luovutin Nordean kanssa jo heti alussa kun heidän fiksu mobiiliappi ei toiminut. Sitten erehdyin vaihtamaan Oma Säästöpankkiin ja täydellinen fiasko senki. En tiedä enää minkä pankin asiakkaaksi tässä lähtisi...

      t. Pankin vaihtamiseen väsynyt yrittäjä

      • Pettyjä

        minua suututtaa,verkkopankki on kätevä käyttää ja haluan käyttää tunnuslukutaulukkoa,nyt Nordea pakottaa mobiilipankkiin,todella törkeää,miten siellä korjaat laskut tai muutat niitä,kirjasin kaikki laskut ennen 31.12,ja muutin mitä voin e-laskuiksi.Tämä on muutos huonompaan,yritin soittaa 54min jonotusaika,mahtavaa.


    • Shamaaniko

      On rohkaisevaa kuulla, että on saman mielisiä Nordean suhteen, minä vaan olen turhan kauan pähkäillyt tämän Nordean kanssa. Nyt kn ne muka otti käytöön tämän niin helpon ja hyvän Mobiilipankki asian niin sepä ei toimikkaan. Minulle pankki on tullut painajaiseksi, kun mikään ei toimi ja palvelu katkoksia on tämän tästä. Kirkkain silmin yksi Nordean virkailia telkassa sanoi, ettei pankki vastaa asiakkaitten talletuksista. No niin tälläinen lausunto antaa pankille tavallaan luan itse kaapata asiakkaittensa rahat. No minun kohdalta se johti tämä tilanne siihen, että tyhjensin tilini, mielestäni varmempaan talteen. En käyttäisi pankkeja ollenkaan, mutta kun on pakko, kun maksus ja velat ja laskut kulkevat pankkien kautta ja sekin maksaa.
      Nordeasta on tullut minulle tavallaan painajainen sen vekoilun tähden ja yritän päästä tietenin tästä painajaisesta eroon.

      • MeeToo.prööt

        MeeToo


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      189
      7616
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4392
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2155
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2079
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1899
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1716
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      38
      1712
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1649
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1623
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1438
    Aihe