Huijaako Matinkylän Huolto omistajiaan ?

Matinkylän Huollon Kokoomusjohto eli toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja
ovat keskustelleet espoon kaupungin kanssa Matinkylän huollon omistjayhtiöiden parkkipaikkojen tonttien myymisestä.
Ovatko sinisilmäiset ja helposti harhautettavat taloyhtiöiden hallitukset tyrineet velvollisuutensa täysin? Miten näin tyhmästi on voitu luottaa täysin irralliseen isännöinti ja huoltoyhtiöön?

Miksi omistajat eivät saa mitään hyötyä omistuksestaan?

Matinkylän huollolla on mielestäni todella tyhmät omistajat.
Katso Hesarin juttu aiheesta.

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005475064.html
Ilmoita


21 Vastausta

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.


Matinkylän Huolto omistaa nuo parkkipaikka kentät,eli omiaan myy,se vielä lienee sallittua.Asukkaiden parkkipaikat ovat noiden tonttien rasitteena,eli pitää järjestää korvaavat parkit jonnekkin ja jollakin hinnalla,mutta ei enää lähes ilmaiseksi eikä ikkunan alle niin kuin tähän asti.
Ilmoita
TJ Peltokorpi kyllä puhuu pyörryksiin kenet tahansa, kunhan oma bisnes ja arvovalta kasvaa. Kun puhutaan Matinkylän huollosta, puhutaan Peltokorvesta.
Isännöitsijä Peltokorpi tekee härskiä bisnestä muutenkin As. yhtiöiden asukkaitten kustannuksella. Saa kaikki älyttömyydet läpi mitä Espoon kaupunki vaan tarjoaa suinkin tai paremminkin antaa mahdollisuuden.
Samoin hän kuvittelee omistavansa isännöitsijänä kaikki yhtiöt, joita isännöi. Sanoisin, ettei yhtiöitten asiapaperit pidä edes paikkaansa, kuntotarkastusten kohdin tai valvonnan. Niissä on aukkoja joita hän peittää, sillä korjausremontit ja valvonta asiakirjat kulkevat hänen kauttaan, uudelleen muotoiltuna.
2 VASTAUSTA:
Näin tiedotteen, jossa kerrottiin ikävästä asiasta. Matinkylän huolto oli toteuttanut vaalivaikuttamisensa seuraavasti. Kun taloyhtiön hallituksesta oli eronnut jäsen, ja hallitus ei ollut enää päätösvaltainen muuten kuin hallituksen täydentämiseen, oli Matinkylän huolto lähettänyt osakkaille kokouskutsut ylimääräiseen yhtiökokoukseen tarkoituksella hallituksen ohjeiden vastaisesti. Matinkylän huolto oli laittanut esityslistalle koko uuden hallituksen valinnan. Korkeamman tahon asiantuntija oli kertonut taloyhtiön hallitukselle, että tässä tilanteessa pitää lain mukaan hallitusta täydentää. Hallitus oli jo antanut tämän mukaiset ohjeet isännöitsijälle ennakkoon. Matinkylän Huoltoa oli vielä pyydetty korjaamaan kokouskutsussa tarkoituksella tekemänsä virhe, muttei se suostunut. Toimitusjohtaja oli kuulemma ollut Matinkylän huollon toiminnan taustalla. Yhtiökokous oli sitten pidetty mutta keskeytetty, koska kokousta ei oltu koolle kutsuttu lain mukaisesti. Uuden kokoukskutsun laadinnassa ei Matinkylän huolto ollut taaskaan noudattanut hallituksen ohjeita.
Arvatkaa mitä Matinkylän Huolto teki uudessa ylimääräisessä yhtiökokouksessa? Mukana ollut kertoi, että Matinkylän Huolto oli kutsunut Mikko Peltokorven tutun selittämään osakkaille että isännöitsijä saa laatia kokouskutsun ja pelotteli osakkaita, jotenkin että asuntojen osakkeet lunastetaan ellei pidetä kokousta.

Hallitus oli antanut jo ennen kutsujen lähettämistä isännöitsijälle valmiin tekstin, mutta isännöitsijätoimisto oli muuttanut tekstin ilman lupaa ja Matinkylän Huolto lähetti kutsun jälleen hallitukselta salassa hallituksen nimissä väärentäen kutsujaksi hallituksen vaikka kutsu oli Matinkylän huollon.

Tilintarkastajakin oli kuulemma puuttunut Matinkylän Huollon toimintaan ja kertonut, että Matinkylän Huollon on noudatettava Suomen lakia. Myös lakitoimisto oli antanut ohjeet Matinkylän Huollolle tästä jo pari vuotta sitten. Silti Matinkylän Huolto ei halua toimia lain mukaan.

Valitkaa taloyhtiöiden hallituksesta lakia noudattava jäsen ja ehdottakaa häntä Matinkylän Huollon hallitukseen niin saadaan aikaan muutos ja lain mukaan toimiva isännöitsijätoimisto heidän avullaan.
+Lisää kommentti
Nimimerkki 159268 on varmaankin Matinkylän Huollon väkeä. Ei kukaan muuten tuollaista kirjoita sen jälkeen kun Helsingin Sanomat kirjoitti mitä Matinkylän Huolto ja Mikko Peltokorpi yrittävät tehdä.
Kaikki Matinkylän Huolto mukaan lukien tietävät, että rasite on viranomaisten määrittelemä ja dokumentoima tonttia rastittava asia.
Matinkylän Huolto ei saa toimia oman käden oikeudella vaikka haluaisikin.
Osaako joku kertoa miksi Matinkylän huolto ehdoin tahdoin yrittää tehdä hallaa alueen taloyhtiöille?
2 VASTAUSTA:
Meidän taloyhtiöiden, joilla ovat parkkipaikat jääneet vanhoista poliittisista syistä Matinkylän huollon ikeeseen, kannattaa nyt hoitaa asia niin, että kaikki nämä parkkipaikkatontit myydään taloyhtiöille. Menkööt meidän ja muiden taloyhtiöt mukaan Matinkylän Huollon yhtiökokoukseen ja hallitukseen tämä asian hoitamaan. Silloin ei asukkaiden tarvitse enää koskaan pelätä, että huoltoyhtiö vie parkkipaikat.
Parkkipaikkatontit kannattaa myydä taloyhtiöille nimelliseen vaikka yhden euron hintaan. Taloyhtiöt omistavat Matinkylän Huollon ja voivat päättää hinnan.
+Lisää kommentti
Miksi omistajille pitäisi mitään antaa, jos ne ovat niin tyhmiä, että eivät mitään vaadi. Matinkyläläinen on yksinkertainen ihminen, jota on hyvin kannattavaa vetää höplästä. Peltokorpi on viisas ja käyttää vaan tilaisuutta hyväkseen. Hyväuskoisia tomppeleita ovat taloyhtiöiden osakkaat. He omistajina rahoittavat koko veivaukset saamatta itse euroakaan. Varsinkin nämä isojen omistajayhtiöiden uskolliset puheenjohtajat ovat vastuussa veivauksista. Onkohan heille annettu jotain henkilökohtaista etua ?
Ilmoita
Matinkylän alueen katuauraukset ja hiekoitukset ollut tänä talvena täysin hunningolla.Ihmisiä kaatunut, katkaissut käsiään ym.vammoja.Matinkylän Huollon toimitusjohtaja päävastuussa tästä laiminlyönnistä ja ehdotan hänen erottamistaan tehtävästänsä välittömästi.
1 VASTAUS:
Kenen vika että lunta tulee liikaa? Osta hyvät talvijalkineet, esim. Sievin spike, joista saa piikit esiin nappia painamalla.
+Lisää kommentti
Pääsääntöisesti Espoon kaupunki hoitaa katualueiden lumityöt ja hiekoituksen. Huoltoyhtiö, kuten Matinkylän Huolto vastaa taloyhtiöiden alueella vastaavista töistä jos näin on sovittu. Aiemmalta vuodelta olen kuullut yhden vakavan tapaturman Matinkylän Huollon hoidettavalta alueelta, kun hiekoitus oli tullut jälkijunassa.

Vakavampi ongelma on Matinkylän Huollon asenne. Kuulin yhdestä taloyhtiöstä, jossa lumenpudottajilta rikkoutui ovikatoksia. Yhdestä katoksista meni kuulemma koko kattolevy ja runkopuut palasiksi. Kun Matinkylän Huollolta oli kysytty lumenpudottajan yhteystietoja antoivat he jonkun urakoitsijan yhteystiedot. Urakoitsija ei ollut vastannut yhteydenottoihin. Matinkylän Huollon tekniikka oli myös kieltäytynyt korjauksien hoitamisesta.

Ennen seuraavaa talvea oli hallitus joutunut järjestämään korjaukset käyntiin, koska ovikatokset olivat vieläkin rikki ja yksi niistä vieläkin tuhannen päreinä. Kuitenkin tilipapereista oli selvinnyt myöhemmin, että pudottaja ja laskuttaja olikin ollut Matinkylän Huolto! He olivat antaneet siis jonkun muun yhteystiedot, eivätkä olleet kertoneet olleensa pudotuksesta vastuussa, eivätkä olleet tehneet mitään aiheuttamiensa vahinkojen korjaamiseksi.

Väännön jälkeen taloyhtiö oli saanut Matinkylän Huolto suorittamaan korjaukset loppuun. Silloinkin, vajaa vuosi rikkoutumisten jälkeen siis seuraavana talvena oli kuulemma Mikko Peltokorpi selittänyt, ettei korjauksella ollut ollut kiire. Katoksethan olivat rikkoutuneet alunperin vaarallisista pudotetuista painavista lumi- ja jäämassoista ja seuraava talvi oli ollut tällöin jo pitkällä. Näin vähän välittää Matinkylän Huolto asukkaiden turvallisuudesta.

Vaikka taloyhtiö oli saanut lakimiehen avustuksella pitkän väännön jälkeen osan kuluistaan Matinkylän Huollolta, oli Matinkylän Huolto vielä yrittänyt kuulemma maksattaa joitain kuluja taloyhtiön hallituksen puheenjohtajalla henkilökohtaisesti. Niin, ja asiassa taloyhtiön puolia pitänyt isännöitsijä oli kuulemma erotettu.

Olen muualtakin kuullut että Matinkylän Huolto yrittää luistaa vastuistaan.

On hyvä että muutkin tietävät tällaisesta Matinkylän Huollon toiminnasta ja laittavat sanan kiertämään. Toivottavasti muutkin kertovat esimerkkejä kokemuksistaan, niin saamme jatkossa parempaa isännöintiä jonkun asiallisen isännöitsijätoimiston avulla.
Ilmoita
Todella pitkä trolli tähän aikaan illasta. Mene nukkumaan pääsi selväksi, aamulla elämä taas hymyilee.
2 VASTAUSTA:
Tämä Trollivalvoojurrissa-nimimerkin kommentti on taas Matinkylän Huollon yritys haitata keskustelua. Sen huomaa kuka vain tästä viestiketjusta.
Hyvin huomattu tämä trollaus. Toisaallakin keskusteluissa näyttää olevan sama tilanne.
+Lisää kommentti
Helsingin Sanomat kirjoitti, että Matinkylän Huolto on neuvotellut toimitalohankkeestaan asukkaiden tietämättä. Ei ollut varmaankaan sattumaa, että taloyhtiö, joka oli irtisanonut sopimukset Matinkylän Huollon kanssa vähän aiemmin joutui Matinkylän Huollon toimenpiteiden kohteeksi. Onneksi taloyhtiömme sai vihiä hankkeesta. Näyttää siltä, että muuten Matinkylän Huolto yrittää toimia salassa, mutta henkilöitä jotka ottavat epäkohtia esille se yrittää solvata esim. sosiaalisessa mediassa. Katsokaa nyt edellistäkin kommenttia.
Ilmoita
Matinkylän Huolto tekee tiivistä yhteistyötä Kak laki Oy:n kanssa.
Tiedättekö mikä tiivis perheside yhdistää näitä kahta yritystä?
https://www.kak-laki.fi
http://www.matinkylanhuolto.fi
Ilmoita
En suosittele taloyhtiöille Matinkylän Huoltoa Oy :tä hoitamaan isännöitsijän tehtäviä. Tehtävien hoito ei suju, jätetään hoitamatta isännöitsijän työtehtävät, jotka normaalisti kuuluvat isännötsijälle, Palkkaa on maksettava tekemättömästä työstä.
Ilmoita
Jossain Matinkylän Huolto ilmoitti haluavansa olla vahva toimija. Käytännössä se on näkynyt siinä, että haluavat päättää taloyhtiön asioista taloyhtiön hallituksen ja yhtiökokouksen sijaan. Asioita jotka ovat Matinkylän Huollon haluamia he ajavat liiankin kanssa välillä suureksi riesaksi asti. Taloyhtiön tai hallituksen tahtotila on jäänyt liian usein toisarvoiseksi.

Jos Matinkylän Huolto tuo yhtiökokoukseen Rakennuttamispäällikön tai jonkun muun ylimääräisen, on silloin heillä varmaan jokin Matinkylän Huollon oma asia ajettavaan. Näissä tilaisuuksissa pitää osakkaiden ymmärtää mistä tuulee.

Isännöitsijät noudattavat esimiehiltään saamaansa ohjeistusta. Se voi näkyä edellisen kommentoijan kokemuksissa.

Matinkylän Huollon kannattaisi keskittyä niihin toimintoihin, jotka pääsääntöisesti toimivat hyvin. Näitä ovat olleet lumen auraus ja kirjanpito. Muut tehtävät heidän kannattaisi jättää muille toimijoille.
Ilmoita
Kertokaa miksi joku hullu ostaa Matinkylän huollon osakkeita?
Palveluista ei saa mitään alennusta ja Matinkylän huolto ei ole koskan palauttanut euroakaan tai markkakaan rahaa omistajilleen. Mikä järki ?
Onko Matinkylän huollon hallitus täynnä vasemmisto päättäjiä ?
Ilmoita
Kokoomus, ei vasemmisto.
Ilmoita
Sanovat, että Matinkylän Huollon hallituksessa on toimitusjohtajan kavereita. Heidän poliittisesta suuntautuneisuudesta ei tietenkään ole tietoa. Miten pitäisi suhtautua siihen, että Matinkylän Huollon toimitusjohtaja on Espoon kaavoitukseen ja rakentamiseen liittyvässä politiikassa eri tavoin mukana ja samalla Matinkylän Huolto haluaisi kaavamuutoksia ja rakennusoikeutta itselleen? Tuleeko kenellekään mieleen, että politiikassa on tavoitteena oma etu?
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Huijaako Matinkylän Huolto omistajiaan ?

Matinkylän Huollon Kokoomusjohto eli toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja
ovat keskustelleet espoon kaupungin kanssa Matinkylän huollon omistjayhtiöiden parkkipaikkojen tonttien myymisestä.
Ovatko sinisilmäiset ja helposti harhautettavat taloyhtiöiden hallitukset tyrineet velvollisuutensa täysin? Miten näin tyhmästi on voitu luottaa täysin irralliseen isännöinti ja huoltoyhtiöön?

Miksi omistajat eivät saa mitään hyötyä omistuksestaan?

Matinkylän huollolla on mielestäni todella tyhmät omistajat.
Katso Hesarin juttu aiheesta.

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005475064.html

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta