YLE:n ryssänvihakampanja käy ylikierroksilla

kivipaasi

YLE:n uutistoimitus on päivästä päivään välittänyt CIA:n ja USA:n mediakorporaatioiden valeuutisointia siitä, kuinka Clintonin häviö oli Venäjän hakkeroinnin aikaansaannos, ja kuinka samaa hakkerointia ja valheuutiskamapanjaa jatketaan sekaantumalla kaikkiin Euroopan vaaleihin. Mikään venäläisten toimia koskeva väite, jonka läntiset tiedusteluorganisaatiot ovat tuottaneet, ei ole ollut liian paksu pyhää ryssänvihaa lietsovalle ja NATO-jäsenyyttä ajavalle YLE:n uutistoimitukselle.

Tänään mentiin jo lähelle pohjamutia. Uutisten pääaihe oli että Venäjä ei ole hakkeroinut Suomen presidentinvaaleja. Tämä ei ollut tietenkään varsinainen sanoma vaan se, että Venäjä on hakkeroinut USA:n vaaleja samoin kuin nettikeskusteluja Baltiassa ja muualla Siis sivulauseessa annettiin taas kerran ymmärtää, että kestämättömiin todisteisiin perustuvat propagandateemat ovat totisinta totta ja kaikkien suomalaisien pitää niihin uskoa.

Tänään YLE uutisten ”tieteellinen todistus# saatiin puolustusministeriön tutkijalta Veli-Pekka Kivimäeltä, joka esitti kirkkain otsin USA-NATO vetoisen Venäjän vastaisen sotapropagandan uusimpia väitteitä. Kaikki NATO:a vastustavat puheenvuorot nettikeskusteluissa ovat kuulemma peräisin Venäjältä ja jopa sen ohjelmoimista roboteista. Ilmeisesti 78 % Suomen kansastakin on nykyisin venäläisiä robotteja, koska he eivät kannata YLE:n ja puolustusministeriön tutkijain ryssänvihaa lietsomalla ajamaa NATO-jäsenyyttä.

9

93

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kassuuul

      Totuuksien kertominen ei ole ryssävihan lietsomista vaikka osuu kipeästi Putiniin ja Yksinäinen Venäjä puolueeseen.
      Venäläiset eivät ansaitse vihaa vaan sääliä, taaskin umpisurkean hallinnon vuoksi.

    • joo-ooo

      Suomessa ei saa ajatella omilla aivoillaan, pitää uskoa satuihin, jotka on suunnattu älyllisesti 12-vuotiaan tasolle jämähtäneisiin. Jokainen, jolla on vähänkin opintoja viestinnästä ja markkinoinnista, huomaa miten asenteisiimme yritetään vaikuttaa. Ei ulkopuolelta vaan oman valtamediamme toimesta.

    • RuotsinEtuTärkein

      YLE kuten muukin valtamediamme on kiihkoisan ruotsinmielinen,.Ruotsin etu ajaa jopa Suomen edun edelle! Valtaeliittimmekin on ruotsinmielistä, ei suomenmielistä.

      Valta- eli svekomediamme pelkää eniten, että suomalaiset huomaavat Venäjän olevan se suuri mahdollisuus Suomelle. Mitä se tietysti onkin.

      Kun Venäjää pelataan kauheaksi viholliseksi, niin Suomi joutuu nojaamaan Ruotsiin.

      Siksi svekoeliitti ja sen media tekee jatkuvasti Venäjän vastaista ja russofobista propagandaa.

      • kenmeitäauttaaoikeasti

        Ei ruotsalaisista homoista ole ollut mitään apua kun naapuri on hyökännyt. Ehkä joku satunnainen torvi saattanut olla jaloissa pyörimässä, mutta kunnon saksalaiset nationalistit sentään tuli aivan oikeasti avuksi ja lähdimme valloittamaan oikein eikä vain hätäpäissään motitettu. Ei meidän ruotsalaisia homoja tule mielistellä, vaan luottaa vanhaan liittolaiseen Saksaan sekä sitä kautta EU:n. Saksa on ollut meille aina hyvä maa.


    • opintiellä

      Suomalaiset ovat trollauksen mestareita, päihittävät kirkkaasti venäläiset. Mutta on meillä vielä paljon oppimista, olemme noviiseja trollauksessa usalaisten rinnalla.

    • MediaMoguli

      Muistamme Katynin valheet (lähtenyt juna ei koskaan saapunut mihinkään). Saman sylttytehtaan (tiedustelupalvelun) juonia Venäjällä punotaan edelleen. Suurin osa venäläisistä itse ymmärtää poistaa uutisista 'fsb-lisän'.

    • V.Ihulainen

      Oikea suomalaisuus on sitä, että saadaan Venäjä ja Ruotsi molemmat vihollislistalle. Kun listaa lisää, ystäviksi taitaa jäädä vain Venezuela ja Kanada.

    • heräätyys

      Suodaan nyt itänaapurillekin trollaus kun Suomessa olemme kautta aikojen sitä harjoittaneet, puhumattakaan muista länsimaista.
      Venäjän sisäpolitiikka näyttää kiinnostavan joitakin suomalaisia enemmän kuin omamme, mm. sote ja leikkaukset. Sehän sopii hallitukselle, ettei mielenkiintoa riitä Suomen sisäpolitiikkaan.

    • tarkkanäköinen

      Niin muuttuu mailma , eskoseni. Venäjä jota eräät tahot pitävät mailman takapajuisimpana maana, ohjaa ja päättää KAIKKIEN muiden maiden vaalien tulokset. Onko Suomen yleisradion toimitus täysin umpisokeaa. ruotsalaiset ovat valloittaneet ko. talon täydellisesti .Hyvää lännestä, Markkanen ei pelaa, markkanen pelaaa tänään markkanen ehkä pelaa , markkanen teki korin , markkanen teki neljä koria , markkanen tänään kokoonpanossa, mutta markkanen ei pelaa, markkanen pelaa sittenkin , Trump sanoi.....Trump teki...........Tappio Trumpille.................. NHL: ssä........... jne.............. Koskahan yle vaatii yleveron korotusta , koska LAADULLA ON HINTANSA lisäksi ruotsalaisuus TUPLAA HINNAN, mutta vastaavasti puolittaa laadun.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3075
    3. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3074
    4. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3070
    5. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3065
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe