Langennut enkeli

kaksiuhria

Wayne Rikhard Mcguire, jota epäiltiin Dian Fosseyn murhasta 1985, oli yksi langenneista enkeleistä mutta kenet hän murhasi aikoinaan ehkä ennen vedenpaisumusta?

9

109

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ehkäohiaiheen

      Liittyykö tämä jotenkin myös mormoonien kirjaan? Yhteistä mayaintiaanien ja mormoonien kanssa on se, että heidän mukaan intiaanit olisivat juutalaisten esi-isiä ja lähtöisin Israelin Kaldeasta. Myös tuo mayaintiaanien eepos Popol Vuh kertoo vedenpaisumuksesta. Muutenhan se on tarina siitä, että miten Saatana pääsi vaikuttamaan Raamatun tekstiin.

      Minulle oli yllätys, kun katsoin mayaintiaanien korkeakulttuuriselitystä wikipediasta, niin siellä sanottiin, että kun ensimmäiset espanjalaiset 1500-luvulla menivät Latinalaiseen Amerikkaan, niin siellä olikin jo selvät viitteet apostoli Tuomaksesta. Tuomaan evankeliumin mukaan ensimmäisiltä vuosisadoilta ajanlaskun alkua (löytyi autiomaasta läheltä Kairoa 1945) hän on Jeesuksen kaksoisveli. On väite, että hänellä olisi ollut jotakin tekemistä mayaintiaanien rakennusten rakentamisen kanssa.

      Mutta yllättävin yhteys mayojen ja Raamatun välillä mielestäni löytyy Johanneksen ilmestyksestä, jonka Jeesuksen sanotaan antaneen Johannekselle. Siellä sanotaan, että mitään ei tapahdu ennen kuin aika tulee täyteen - eli niiden 144.000 maasta ostetun lukumäärä, jotka laulavat samaa laulu ja soittavat samaa soitinta, jota muut eivät kuule (Johanneksen ilmestys, 14. luku).

      Mayojen kalenterin aika tuli täyteen 21.12.2012, eli 13. baktun, ja vastaavasti yksi baktun kestää 144.000 päivää. Ensimmäinen baktun on alkanut heidän mukaan 13. elokuuta vuonna 3114 eaa.

      Myös vedenpaisumus löytyy mayojen eepoksesta Popo Vuh, mutta Löytyykö tästä luvusta 144.000 yhteys mormooneihin?

      • kummallinenmaailma

        Mayaintiaanien eepoksessa seikkailee kaksospojat, jotka tulevat Linnunradan mustan aukon kautta pelastamaan maailman. Ja ihmeellinen sattuma on sekin, että miten Hitleriin liittyvä Thuleseura, joka taas liittyy vastaavasti Skull and Bones (luumiesten) järjestöön - päämaja on Yalen yliopistolla - liittyy mayaintiaaneihin.

        ”Globaalisti Pääkallo ja sääriluut-järjestö on osa ”Kuoleman veljeskunnan” verkostoa, johon Saksassa lukeutuu myös pahamaineinen Thule-seura, jonka jäljet puolestaan johtavat suoraan Adam Weishauptin Baijerin Illuminaatteihin. Adolf Hitler liittyi Thule-seuraan vuonna 1919, ja perehtyi sen oppeihin Dietrich Eckertin johdatuksella. Juuri Thule-seura valitsi Hitlerin johtamaan heitä kohti Uutta Maailmanjärjestystä, josta on tullut kaikkien muidenkin vapaamuurarijärjestöjen päätavoite.

        Uuden nimen saanut veli on nyt ritari ja häntä kehotetaan aina muistamaan, että nuo olennot Järjestyksen ulkopuolella ovat barbaareja, vandaaleja ja pakanoita. Luu, johon on kirjoitettu ritariveljen uusi nimi, heitetään luukasaan. Hänestä on tullut Luumies, ”Bonesmen.”

        Ollessaan senaattorina sanotaan luumies Prescott Bushin ryöstäneen toukokuussa 1918 legendaarisen intiaanipäällikkö Geronimon haudan vieden tämän pääkallon ja sääriluut Yalen yliopistossa sijaitsevaan Luumiesten ”paakallonpaikkaan” The Tomb heidän rituaalimenojaan varten. Heille se merkitsee ehkä jonkinlaista lisäarvoa, mutta varsinkin apashi-intiaaneille oli tämä järkyttävä pyhäinhäväistys. Onhan Geronimo Amerikan alistetulle alkuperäisväestölle tärkeä symboli peräänantamattomuudesta ja rohkeudesta.”

        Luumiesten järjestön tunnus on pääkallo ja ristissä olevat sääriluut, joiden alla on luku 322. En ole löytänyt mistään tietoa - jos kukaan ulkopuolinen nyt edes tietää - että mistä kyseinen luku tulee.

        Olen nähnyt tuon luvun ainoastaan liittyen mayaintiaanien pyramidin kylkeä kulkevaan käärmemäiseen varjoon, joka on näkyvissä 3 tunnin 22 minuutin ajan, josta kirjoitettiin vuonna 2012.

        Mitä tekemistä intiaaneilla (viitaten Yhdysvaltojen ex-presidentin varastaman intiaanipäällikön pääkalloon) on luumiesjärjestön kanssa?!


    • aloitusviestiin

      Mutta miksi otat esille Dian Fosseyn murhan - gorillatutkijan Ruandassa - josta tosiaan syytettiin hänen työkaveriaan McGuirea, vaikka yleisesti oletetaan, että Ruandassa korruption tukemat viranomaiset suojelivat todellisia syyllisiä - salametsästäjiä - ja murhan motiivi olisi liittynyt Fosseyn gorillojen suojeluun? McGuire ilmeisesti pakeni Yhdysvaltoihin?

      • kaksiuhria

        Langenneet enkelit eivät tarvitse motiivia teoilleen vaan heidän uhreikseen voivat joutua ketkä tahansa ja usein he käyttävät hyväkseen vallitsevia olosuhteita. Dian Fosseyn käsistä oli murhan jälkeen löydetty valkoihoisen miehen hiustuppoja eikä tuolla alueella liikkunut murhan aikaan muita valkoihoisia kuin Richard Mc Guire. Luulen että tiedän tuon Mc Guiren uhrin, jonka hän surmasi ennen vedenpaisumusta, mutta en laita sitä tänne ennen kuin olen varma siitä.


      • kiinnostaisitietää

        Mitä merkitystä on tietää ennen vedenpaisumusta tapahtunut - oletetusti silloin aikaisemmin eläneen - McGuiren tekemän murhan kohde?

        Jotta tuohon päästään, niin pitää olettaa, että on tapahtunut vedenpaisumus, olettaa tietävänsä, että McGuire eli aikaisemmin, olettaa tietävänsä, että hän myös murhasi ja olettaa tietävänsä murhan kohde, johon hän tämän murhan kohdisti, jolloin saamme hänestä, McGuiresta, - miksi muuten? - langenneen enkelin?!


      • yksiyhteen

        Jos on mielestäsi elävänä eläviä langenneita enkeleitä, niin onko myös - elävänä eläviä - ei-langenneita enkeleitä?


      • Mitähänmerkitystä

        Ennen vedenpaisumusta Mahalalelin pojan Jeredin päivinä taivaasta lankesi 198 enkeliä jotka tekivät tuolloin liittoja. valoja ja sopimuksia keskenään että he lisäisivät eksytystä, väkivaltaa, murhatekoja ym. kaikenlaista pahaa ihmislasten keskuudessa. Tuo 198 langennutta enkeliä oli tuolloin kolmasosa Jumalan sotaväestä.


    • Jeeeeeeee

      Dian Fossey pelasti vuorigorillat.

      • Jippiaijuu

        Mutta ei itseänsä pystynyt pelastamaaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5730
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3607
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      215
      1804
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1732
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1192
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1155
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      263
      910
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      867
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe