Kerro jos joskus

sinuntahtosimukaan

haluat/pystyt olemaan minun ystävä/kaveri koska niinkuin olen ennekin sanonut haluaisin sinut kuitenkin pitää elämässäni koska olet todella ihana ihminen.

53

2050

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eiystäväkallis

      En pysty sori. Tarviiko vielä perustella ? Minun ystävät ovat yleensä kaikkien kanssa tekemisissä ja tuttuja keskenään. Tälläistä erillistä ystävyyttä ei ole eikä tule kuten tiedät. No ilmoitan jos mieleni muuttuu. Mutta pelkkä muistaminen ei tunnu hyvältä. Koska noissa toivoitteluissa tulee tunne että onkin jotain muuta takana. Kun ilmoitat uudesta "ystävästä" voisi sitä sitten ehkä ystävyys tullakin. Mutta näytön tarvitsen. Katsos kun sanominen ei riitä kohdallasi.

    • ystäviäedelleen

      Ei pysty riittääkö tämä? Koska eihän tässä tätä meidän ystävyyttä ole muutoinkaan perusteltu eihän? Vai olenko unohtanut sinun syyt tähän? Söpöä kuinka jaksat olla niin "ystävä kaikesta huolimatta! Peukut sulle! Jos et olisi muistanut niin silloin vähintään olisin tajunnut.

    • eivaloatunnelissa

      Kenelle/ minne minä semmoisen kerron?

    • entahallanioletällainen

      Tottakai haluaisin olla ystäväsi, mutta en siihen ainakaan vielä kykene. Ystävyyden aika on sitten jos huomaan ettei nimesi näkeminen jossain tai yksin kotona sohvalla maatessani sen ääneen sanominen aiheuta minussa mitään tuntemuksia. Siihen asti se olisi minun puoleltani vain itsepetosta, josta aina nähtyämme maksaisin kovan hinnan.

      Ehkä siis molempien kannattaa tyytyä ajatukseen elämästä ilman toisiamme. Tunnen itseni ja tiedän, että tunteiden katoaminen ei kohdallani ole mitään pikahommaa.

      • kaikkeahyvääsulletoivon

        No kyllä mä tuonkin ymmärrän. Ei tämä helppoa ole itsellenikään :(


      • entahallanioletällainen
        kaikkeahyvääsulletoivon kirjoitti:

        No kyllä mä tuonkin ymmärrän. Ei tämä helppoa ole itsellenikään :(

        Et sinä ole hän.


    • svwvev

      Ei. se on näissä hommissa kaikki tai ei mitään. Jos lyöt kaverikorttia hertan päälle niin voitat pelin, mutta silloin kaverilta loppuu pelimerkit ja hän jättää pöydän.

    • Assjaboops

      Luet kuitenkin...pakko kurkkia
      T.Ystäväsi

      • Assjaboops

        Ai niin, mutta mähän en oo ihana ihminen, hups, unohin :/


    • eikäkaveriakaan

      En halua olla kenenkään ystävä. Olen niin omaehtoinen etten jaksa ruveta joustamaan missään asiassa.

    • sinunpillinmukaan

      Tottakai haluan olla ystäväsi, mutta sun elämäntapasi on arveluttava.

    • marsupilamiksikuuseen

      Hänen kanssaan se olisi vähän kaikki tai ei mitään -meininki tunnepuolella. En pystyisi pelkkään ystävyyteen, olisin varmaan mustasukkainenkin.

    • exystävä

      Lisäile uudestaan somessa kaveriksi, jos haluat olla ystäväni.

      • eityrkytystä

        Tuskin uskallan koska sinä aikoinaan katkaisit "kaveruuden"


    • Kaikkiollut

      Aika kaukana ystävästä / ystävyydestä. Säröjä tullut paljon ja liimattavaa voinee olla liikaa kaiken ehjäämiseen.
      Hänelle eräälle.

    • luuletliikojakin

      En pysty itse sinä kieltäydyit puhumasta lapsellisuuttasi. Olisit vastannut ja jutellut. Ymmärrän ettet uskaltanut kun et luota minun sanomiseen. Jos nyt joskus uskallat puhua niin voidaan ystävätkin mukana tulla. Kai käsität ettei ystävyys ole tällaista. En olisi uskonut kuinka lapsellinen olet. Kertonut olen sinusta ja ystävyydestämme. Uskoo sen täysin. Sinä se näytit kuinka lapsellinen voi olla. Kun kasvat aikuiseksi ja hyväksyt myös muut silloin ainoastaan tämä onnistuu. Maku meni täysin sinusta. No kun saat elämäsi kuntoon etköhän osaa tuota ystävyyttä esittää paremmin. Sinä tämän päätät. Niin kauan kun et suostu puhumaan sille et voi odottaa että minäkään uskon ystävyytesi tarkoituksiin.

    • Mikäsitten

      Sen ystävyyden joskus on katkaissut koska nyt kyselet sen perään ikäänkuin uudelleen? Jos sinä olet syypää katkeamiseen niin sinunhan silloin on tehtävä ja osoitettava että arvostat hänen ystävyyttään ja häntä eikä toisinpäin.

    • typeräkakkonen

      Ihan tiedoksi sulle etten hyväksy kaveruuttanne. Jos olisit minulle edes vastannut olisi voitu miettiä pystyykö se olemaan. Käy tajuat kerta minulle et suostu vastaamaan edes ei se pysty silloin myöskään siihen. Typeräkö olet? Lopeta sen kiusaaminen ja aikuistu joskus. Sen piti pyytää anteeksi sinulta ja niin tekikin. Et vain tiennyt sen soittavan niin että läsnä olin. Nyt kun oudosti käyttäytyy näen että kiusaat sitä. . Kieltää se kun kysyin. Minun Jan se uskottava mitä sinä touhuat ja varsinkin luulet olevasi ystävä sille ilman minua? Hyväksyisitkö itse ukollesi tuollaista kaveria? No et varmasti joten lopeta sen kiusaaminen ja ole aikuisen ihmisen tavalla. Hävettää puolestasi ja mieti meillä yhteisiä kavereita joten nyt lopeta jo se roikkuminen siinä.

    • Näintäällä

      Tulee huonot vibat jos ollaan tekemisissä, halusin kokonaan irti. Olen tullut sillä tavalla itsekkääksi, että haluan elämääni vain positiivisia, rakentavia ihmissuhteita.

    • Mitentyritystävyyden

      Aiemmin että pitää aloittaa uusi ystävyys.

    • Kaljuvaha

      Mistä aloittajalle tuli uusi alku mieleen ystävyydestä / kaveruudesta ? Eikö olisi helpompi vain soittaa tai kirjoittaa kirje juuri hänelle , eikö ole osoitetta no oliko yhteisiä tuttuja joilta voisit kysyä ? Tuli vaan mieleen ja onnea etsinnöille .

    • EräälleMiehelleTämä

      Se mikä alkoi kerran ensimmäisestä katseesta
      ei lopu eikä pääty koskaan.
      Mikään niin hyvä ei voi loppua.
      Se on sydämessä aina.

      Täällä vain jonkinlainen paha tulee aina ikäänkuin väliin.
      Siksi täällä entistä vähemmän.

      Mutta yllämainittu pysyy.

      • Höpöhöpöhöö

        Höpö höpö satutäti mikään ei syty pelkästä katseesta, kömmihän omas viereen joka sorkallas, kun mies tuo possua pöytään lapsille(si).


    • Mitäteitkun

      Sanot että jos hän joskus p y s t y y olemaan ystäväsi, kaikki ei ilmeisesti mennyt ihan putkeen.

    • Mitenkäs

      Ystävyyskatkos on päässyt syntymään sitten niin ihanan ihmisen kanssa?

    • ystävättunnetaan

      Pystyy olemaan ystäväsi? Älä hemmetti kysele tuollaisia eikö se juuri kerro sinusta paljonkin kun täällä kyselet toisen pystymisiä tai halua olla ystäväsi on takana muuta kuin ystävyys. Älä roiku toisessa jos et kykene asiaa kysymään suoraan ystävältäsi. Ai niin jos ystävä on valehdellut sulle jotain etkä pysty luottamaan sen sanomisieen ystävyydestä tai jostain muusta. Ärsyttäviä ystäviä löytyy jotka roikkuvat minussa. Pidän vähän yhteyttä ja puhun vain ja ainoastaan lyhyitä juttuja. Mutta ymmärrän että suoraan kysyen ei onnistu. Se miksi se ärsyttää minua on se että siihen liittyy muutakin. Eroon haluaisin siitäkin. Jätti se rauhaan kun Vastailen liian vähän ja annoin ymmärtää ettei aikaa nyt ole. Pakolla ei tule hyvää. Jos pakota toisen ystäväksi ei siitä hyödy. Jos sinulle ei kerro kaikkea rehellisesti silloin tiedät ettei se ystävyyttä ole milläänlailla vaan olet säälittävä ystävä joka yrittää "pakolla tupata mukaan. Näet sen jos itse jätät sen rauhaan täysin ottaa se yhteyttä kun kaipaa sinua jne. Älä roiku säälittävänä ystävänä jolle ei edes kerrota kaikkea. Toki voit tervehtiä kohteliaasti mutta älä viitsi aina roikkua toisessa kun selkeästi on antanut ymmärtää ettei kiinnosta asiasi. Ystävä on sellainen joka halutaan mukaan juttuihin mitä omassa elämässä on jne. Se myös muuten kerrotaan sille suoraan. Mutta jos välttelee huomiotta jättämistä tai pakotettuna joutuu "ymmärtämään" ei se kivalta tunnu.

    • Ystävyyseiriitä

      Miksi toivot minun olevan yhteydessä, sillä sinullahan pitäisi olla kaikki hyvin? Oletan, että kaikki mitä viimeisen reilu vuoden aikana sinulle on tapahtunut, on juuri se mitä olet toivonut? Ja arvaan, että ei varmasti jää siihen. Mihin minua oikein tarvitset? Olen jo tarpeeksi sanonut ja tarpeeksi rikki. Tietysti, onhan minusta tarpeen tullen ollut hyötyäkin. Sitäkö haluat?

      Olisiko mukavaa, että tulisin kutsuttaessa partiopoikana paikalle auttamaan, kuuntelemaan ja keskustelemaan silloin, kun se sinulle sopii? Olisiko sinusta hienoa tuntea hyvää oloa viettäessäsi aikaa kaverin/ystävän kanssa samalla tietäen, että toinen kärsii hiljaa sisällään? Nostaisiko se hiljainen kaipuuni itsetuntoasi? Kertoisit mitä kaikkea mielenkiintoista elämässäsi on menossa minun kärvistellessä vieressäsi? Kiitos ei. Valitsen kahdesta kivusta sen, josta on mahdollisuus ehkä toipua. Tämä ehkä tekee minusta vajavaisen, mutta tällainen olen. Itse en voisi toista kohdella ihmistä niin, että roikottaisin tätä kaverina varsinkin, jos välittäisin hänestä. Viimeksi, kun näimme, suorasanainen ”suksi kuuseen” olisi voinut auttaa ja kai ollut minua kohtaan armeliaampaa, mutta sitäkään ei tullut. Vaikka kuinka välitän, tunnen vetoa tai kaipaan, niin roikkumaan en ala, vaikka silloin tällöin tänne eksynkin tänne haaveilemaan. Sen kuitenkin sanon, että tuskin tällä tavalla olemme onnellisia tahoillamme. Kaveri/ystävä en vaan voi sinulle olla, koska oikeasti haluan niin paljon enemmän. Ota siis sinä yhteyttä, jos haluat enemmän, vaikka en siihen uskokaan, sillä silloinkin olisi epävarmaa miten tarina jatkuisi. Muuten en voi kuin toivottaa hyvää jatkoa elämääsi ja aurinkoa polullesi.

      • Jahyvääjoulua

        Sainoin että jos joskus pystyt. Ymmärrän kyllä täysin jos et. Sinullekin toivotan sitten kaikin puolin hyvää jatkoa ja anteeksi jos jotenkin loukkasin.

        Vaikkakaan tuskin nyt edes olet hän


      • ymmärrettävää

        Onko tässä kyse suhteen päättymisestä?


      • kolmepientäsana

        Olet saanut minut jo polvilleen. Oma vika.. Vuosiin en ole tuntenut tällaista.. En riittäisi kumminkaan.. Olisipa asiat menneet toisin.. Jotakin tässä sais tapahtua..


      • erikäsitysystävyydestä

        Ei ystävää roikoteta ja käytetä hyväksi, ei häntä kutsuta paikalle ihailemaan oman elämän erinomaisuutta. On todella sääli, ettei asioita selvitetä asianosaisten kesken. Jos jotakin on jäänyt kaihertamaan, ottakaa yhteyttä ja selvittäkää mitä selvitettävissä on, jotta voi löytää kaikkea hyvää elämäänsä ja jatkaa aurinkoisa polkuja eteenpäin.


      • jokuvaan2
        erikäsitysystävyydestä kirjoitti:

        Ei ystävää roikoteta ja käytetä hyväksi, ei häntä kutsuta paikalle ihailemaan oman elämän erinomaisuutta. On todella sääli, ettei asioita selvitetä asianosaisten kesken. Jos jotakin on jäänyt kaihertamaan, ottakaa yhteyttä ja selvittäkää mitä selvitettävissä on, jotta voi löytää kaikkea hyvää elämäänsä ja jatkaa aurinkoisa polkuja eteenpäin.

        (Ei ystävää roikoteta ja käytetä hyväksi, ei häntä kutsuta paikalle ihailemaan oman elämän erinomaisuutta. ) oli vähän outoa tekstiä....


      • adiostavaan

        Mitä te tuntemattomille kerrotte mihin pystytte ja mihin ette. Itelle tulee mieleen ettei ystävänä ole helppo olla, jos itsellä on tunteita ja toisella ei. Yleensähän kaveruutta ehdotellaan, kun toinen ei oo kiinnostunut mistään syvemmästä. Joku puhuu loukkauksista ym.eiköhän jokainen ite tiedä mitä on tehnyt, täällä tintemsttomien keskuudessa sellaset keskustelut on ihan yhtätyhjänkanssa. Anteeksipyynnöt, jättämiset, rakastamiset, kaveripyynnöt, haluamiset, ihan turhaa täällä, itse asiassa loukkaavaa. Onko toinen niin vähäpätöinen, että hänelle voi tykkäämisen kertoa palstalla, anteeksipyynnön esittää palstalla tai jättää palstalla.


      • EiKylläNäin

        Ei voi olettaa jos kaveruus tai ystävyys torjutaan, että syynä olisi toisen liialliset ja syvälliset tunteet ja ihmisen haluaminen vakavasti ja kumppaniksi. Kyllä se kertoo aivan päinvastaista toiselle. Se on "ystävyyseiriitä" tehtävä ottaa yhteyttä ja kertoa todellinen asianlaita ja todelliset tunteensa. Surullinen tilanne, oli sitten yksipuoliset mutta etenkin jos molemminpuoliset tunteet. Kirjoitus oli syyllistävä ja minä -keskeinen, että ehkä kannattaa vielä miettiä niiden tunteidensa aitouttta ja syvyyttä.


    • itsesinäMokasit

      Ystävyys mitä minä ymmärrän on vapaaehtoista ja puhdasta. Siinä ei saa olla mitään muita taustalla. Jos taas olet leikkinyt ystävän kanssa niin syytä itseäsi. Ei todellista ystävää "pakoteta alisteta tai kiusata kuten sinä. Tämän kun käsität niin voit lopettaa sen "ystävänä olon. Olen jättänyt sut huomiotta jo monta kertaa. Et vain ymmärrä vihjeitä. Montako kertaa olen sinulle "kommentoinut tai edes tykännyt? Kun älyät viimein tämän ja jätät rauhaan niin helpottaa sinuakin. En tule olemaan sun ystävä edes vaikka kuinka kuvittelet asioita. Minä tämän tuhosin ja myönnän. Kerron ehkä joskus sen totuuden kun saan rauhan. Sovitaan nyt niin otan yhteyttä sinuun kun se sopii mulle. Sopiiko näin? Se miksen pysty jääköön minun taakseni. Toki myönnän ne valheet joskus. Mut nyt en voi enkä kykene joten jätä jo viimein rauhaan. Tiedän sinun minua seuraavan ja varsinkin myös muita. Minua ei kiinnosta enään kerta leikkiin ryhdyit mutta sinun mokasi se oli ei minun.

      • siishääääh

        Ystävyys on tasapuolista ja kummankin ehdoilla menevää niinkuin suhdekin. Nää sun juttus on ihan himmeitä, ilmeisesti oot se ruusupelle trolli. Sähän ite sanelet ehtoja jollekin miten jonkun pitäis toimia.


    • Uneni

      Rakastan häntä ja olen mieluummin ystävä, kuin en sitäkään.

      • Sivuilija

        Oletko ap?


      • Uneni
        Sivuilija kirjoitti:

        Oletko ap?

        En. Sivuilija minäkin.


    • Aisaakeli

      Et voi sitä tietää kun et toista tunne. Kauniisti sanottu kuitenkin. Harva kuulee tuollaista koskaan

      • oppinutkipaljon

        Luotan omaan ihmistuntemukseeni, yhtä erehdystä lukuun ottamatta (ja silloin en ollut oma itseni muutenkaan)


    • EtTajuaMuaSitYhtään

      Turhaan itseäni satuttaisin. Siksi hyvästi on mulle parempi vaihtoehto. T. P(m)

      • Cicceli

        Terveisin p män vai tp män?


    • Aloitus ei ole minulta. Eikä minulle ole mitenkään välttämätöntä pitää elämässäni
      "Jäätikköapinaa" / T.P:ta. Emmehän ole olleet yhteydessä vuosikausiin. Haluan välini häneen selviksi, jotta nettikiusaaminen loppuu.

    • Kauttarantainkyseleehän

      Mulle ok jos ystäviä, kuuntelen mielelläni, enkä eikä hänkään ole mitenkään muutenkaan kumpikaan ollut mitään vaatimassa mitenkään, ylipäätään,
      Jos hän tulisi mihin vaan olisin mielissäni, tietenkään mitenkään syvemmin tuntematta varauksella, enkä sano että mitenkään tekemisissä pakko olisi olla jos parisuhteessa, mutta että kumminkin jotenkin hyvän päivän tuttuja edes jotenkin, sillä olemmehan me molemmat olemassa. Koskaan kuitenkaan mitenkään enempää arvuuttelematta mitenkä itse kukin näistä asioista ajattelee.

      • Sammanariseekuhär

        Onko konkretian alku FB. Näyttääkö se jotenkin sen, ettei ystävyyttä tarvi salata?


    • enhalua

      Emme tule olemaan ystäviä koskaan. Niin tämä vain menee. Se on ainoastaan joko tai.

      • Päälaelleenäävoimennä

        Miten tuo joko tai selviää jos ei ensin ystävällisesti keskustella?


    • Ollaystävänsä

      En minäkään halua. Haluan, että rakastaisi minua.

    • aitoriitta

      Voi olla, että meistä ei tule ystäviä. Syy siihen on se, että minä en kykene siihen, ei se, että sinä et kykene siihen. Niin nämä kaikki asiat lopulta osuvat minun omaan nilkkaani. Jotenkin minustakin tuntuu, että ystävyys sulaapois. Sen perusteet eivät pidä. Tuntuu, että tämä kaikki menee alta pois. Mitä tulee tilalle? Etäisyyttä, realistista etäisyyttä. Hyvä niin. Odotan sitä. Annan asioiden tapahtua päässäni.

    • aitoriitta

      Minä en ymmärrä sitä, että en osaa ottaa tätä tosissani. Se on varmasti häiriintynyttä minussa. Toivoisin voivani muuttaa sen jotenkin. Tiedän vain sen, että tässä sinä menet edeltä ja minä tulen perässä. Näet tämän tilanteen paremmin kuin minä. Ehdota sinä siis jotakin meidän suhdetta korjaavaa. Niin sen pitää mennä.

    • Siinäkaikki

      En. Kaveruus tms. vain sattuisi liikaa. Hyvät jatkot.

    • Ihanaihminen

      Pilasit kaikki täällä palstalla.
      Ihan itse.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1356
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1282
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1194
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1167
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe