Nuoruudenihastus

elettyelämä

Onko kenelläkään kokemusta siitä, että nuoruudenihastuksen näkeminen monen vuoden jälkeen on tuonut uudelleen ihastumisen tunteita esille? Millaista se on ollut? Ja ovatko uudet tunteet aitoja vai ovatko ne muistutus menneestä? Miltä se on tuntunut? Vaikka koskaan et hänen kanssaan ole nuoruudessa ollutkaan.
Toisaalta, haluaisitko tavata nuoruudenihastuksesi? Haluaisitko tietää, mitä hänelle kuuluu? Vai ajatteletko, että menneet ovat menneitä?

13

387

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • BootsAremadeForWalking

      Hmmm, kyllähän se voi edelleen kiinnostaa, kokeilemalla tietää, ovatko tunteet aitoja. Jos on joskus ihastunut, voi sama tapahtua uudestaan, sama ihminenhän se siinä on, jalostuneena, kantit pyöristyneinä.

    • ylianalysoimattaparas

      Tunteet aitoja? Jos tunnet niitä, niin ne on aitoja.

      • edyhi

        Tää oli hyvä miten voisi tuntea epäaitoja tunteita? Nykyaikana kun kaikkia psykologeja sun muita koulutetaan niin maailma on tullut sellaiseksi että etsitään jotain syvempiä totuuksia asioista jotka ovat yksinkertaisia.

        Fyysinen vammakin saattaa olla psykologin mielestä seurausta jostain mentaalisesta ongelmasta tietenkin tällainen ajattelu loukkaa ihmisiä mutta rahastahan loppujen lopuksi on kaikesta kyse. Oppikirjatkin ovat rahan vuoksi tehty ja olisi hyvä pitää se seikka mielessä.

        Useasti kuitenkin historia on todistanut että se mitä ennen on luultu totuudeksi osoittautuu lopulta vääräksi tiedoksi.


      • johtuutunnelukoista

        Itse asiassa monet fyysiset krempat ja kolotukset jopa vakavammat fyysiset sairaudet ovat henkistä alkuperää. Esimerkiksi suuri osa selkävaivoista on henkisiä.


      • efrbu

        Aivan eli jos työ on sellaista että lapioidaan joka päivä ja tehdään samaa liikettä vaikkapa selän kiertyessä vasemmalle niin työasennoissa ei ole ongelma vaan päässä on vikaa?

        Jotenkin tuntuu siltä ettei enää haluta ottaa vastuuta mistään esim. Aikoinaan kun lyijyllinen bensiini tuli käyttöön ihmiset sairastuivat ja todettiin sairastumisien johtuvan lyijystä.

        Nykyään tämänkaltaisissa ongelmissa puhuttaisiin mentaalisesta ongelmasta koska johtajilla on vastuullinen työ mutta ei haluta vastuuta ottaa otetaan vain korkea palkka. Olisihan se kallista jos työntekijä työstä sairastuisi eli vääristellään asioita ja päästään halvemmalla totuudesta osa totta osa valhetta niin ei koskaan voi tietää oikeaa totuutta.


      • edrt
        johtuutunnelukoista kirjoitti:

        Itse asiassa monet fyysiset krempat ja kolotukset jopa vakavammat fyysiset sairaudet ovat henkistä alkuperää. Esimerkiksi suuri osa selkävaivoista on henkisiä.

        Sellainenkin ajatus vielä että ihmiset laitetaan jo 7 vuoden iässä istumaan tuntikausiksi niin että vartalo on linkussa. Ihmisen vartaloa ei ole tarkoitettu olemaan sellaisessa asennossa. Asento on pakollinen 9 vuotta ja vain siksi koska halutaan aivopestä orjia tuottamaan rahaa valtiolle.


      • RohkeuttaVaan

        EKSYiTTE AIHEESTA,
        Toinen kysyi nuoruudenihastuksen kohtaamisesta, Aloittajalle jos tapaat hänet silloin tiedät mitä se sinun kohdalla tarkoittaa... sitä ei kukaan voi sinulle kertoa.
        Kirjaa ylös itselles mitä tunsit aikoinaan, mitä jäit kaipaamaan ja mitä odotat
        Mitkä asiat sinulle yleensäkin on tärkeitä, mitä toivot suhteesta ja mitä itse oot valmis tekeen ja panostamaan suhteen eteen jos sellainen aukeaa.
        Ja jos on mahdollista tapaa hänet luonnollisessa neutraalisti ympäristössä (silloin et aseta mitään ennakko tilanteita ja odotuksia tai paineita kummallekaan) ja puhu kysele mitä hänen elämään on kuulunut ja kerro omastakin, ja jos siellä on jotain yhteistä säveltä niin kuka tietää, voihan siitä syntyä jotain todellista, mut jos näyttää et elämän linjat menee erisuuntiin, niin silloin olet vapaampi tarttumaan niihin tilanteisiin ja ihmisiin jotka vastaa tätä päivää,
        Ja jos keskustelun myötä muutat jotain kirjaamista toiveita puoleen ja toiseen niin se selventää sinulle itselle mitä ja millaista suhdetta toivot ja onko se hän jonka haluat vierelle vai joku toinen


    • Kaisuliinukka

      No jos ajallisesti alkaa olla 15-20 vuotta kulunut, niin kyllä ne yleensä ovat menneitä nostalgisia havinoita. Tosin jos ei nykyisellään ollenkaan ole suhteessa, niin voishan sitä entistä ihastusta nähdessään ihan kokeilumielessä jotain suhteen tapaista yrittää viritelläkin. EIhän siinä menetä mitään.

    • TimppaTurusta

      Tapasin kesällä naisen jonka kanssa 17 vuotiaana rakastuttiin toisimme, koskaan en unohda sitä kesää jota vietimme juuri hankkimani tuutin eli Honda 750 selässä, varsinkin kauniit kesäyöt olivat jotain sellaista huumaa mitä ei koskaan saa enää kokea. Tuli eteen armeija ja jotain vain tapahtui, suhteemme päättyi, lieko poltettu liian tulisena loppuun. Tapasin tämän nuoruuden rakkaani sattumalta tuttavani luona ollessani työmatkalla Tukholmassa, hän oli 6kymppinen tavallinen nainen, neljän aikuisen lapsen ruotsalaistunut ja pyylevöitynyt nainen joka ei ollut se muistojeni ihana lumoava kaunotar jota olin joskus palvonut. Jotenkin tuntui että jokin illuusio särkyi ja jälkeenpäin mielessä on ollut että olisi ollut paljon parempi ettemme olisi tavanneet tuolla matkalla.

    • Vieläkösoitat

      Olimme ystäviä, jollaintasolla ehkä ihastuneita, mutta emme silloin tajunneet sitä. Vasta kun oli ns. myöhäistä huomasin asian.
      Luultavasti hänen tapaamisensa saisi mieleni kuohumaan vaikka viime näkemisestä on kulunut yli 15 vuotta. Taidan ikävöidä häntä, miestä,
      jonka kanssa yhteinen surullinen muisto.

    • Pelkäänpahinta

      Mikä se muisto on?

      • Vieläkösoitat

        Mistäpäin kyselet ?


    • AikaSyvältä

      Ei varmaan pelkkä ihastus sillä tavalla säily? Ei ainakaan minulla. Mutta yhtä ihmistä en koskaan voinut täysin unohtaa. Aina välillä mietin, mitä hänelle kuuluu ja miltä tuntuisi, jos nähtäisiin. Toivoin aina, että joskus näkisin, mutta sitä ei tapahtunut vuosiin. Kunnes sitten lopulta törmättiin ja juteltiin niitä näitä. Siinä hetkessä en kokenut mitään järisyttävää tunnetta. Luulin, ettei minulla ollut enää erityisiä tunteita häneen, mutta ystävällisen lämpimiä kyllä ja tuntui kuin ei olisi aikaa välissä mennytkään. Mutta sen kohtaamisen jälkeen hän on ollut jatkuvasti mielessäni. En vain saa häntä pysymään poissa sieltä. Yritän tai en yritä, siellä on ja pysyy. En oikein käsitä... Tämä on jo rasittavaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      20
      1283
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1163
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1161
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1147
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1144
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe