uusi ihmeellinen tv antenni

onkohan kellään kokemusta tästä antennista? Tuntuu aika utopistiselta.
https://hii-tech-news.com/articles/tvsurf/fi/feature2/index.html?voluumdata=deprecated&eda=deprecated&cep=rY0vkzf1UukfkyZe8IuKi-Y5ivdTahC9DYXGYhxyWIdk2mHO-GS_rOcHabhyN5npPTuqvaHfjhzqdHBCuhMGOJcWIoRYe9xs0W7yrL09N_teGsKK9UBKnCi7DrmkWv5agG50lbktskRkTEdwNP1MzwI17uN-2pSOhM72L5fKfQFfq9qmTw--R8uxDQFj_tyI7E8MmbBfc3ZDxEaIakNYP3LFoHda4S5Z81ZANWAng1ztIaYYUtU8RveW5LAuGBIF&s1=6413&s2=FI&s3=search&gclid=EAIaIQobChMIltDFgvyE2AIV1RXTCh21bgv-EAMYAyAAEgLtbPD_BwE
Ilmoita

"NASA:n insinööri", "roiskeläppä-design" = huuhaa!
1
Ilmoita
Ihan täyttä humpuukia, ei kaapeliyhtiöt mitään langattomia lähetyksiä lähetä.
2 VASTAUSTA:
Kaapeliverkoissa lähettävät jostakin valokaapelia pitkin. Sen enempää en tiiä tekniikasta
Kyllä "kaapeli"yhtiöiden verkoissa on paljonkin radiolinkkejä ja muutakin langatonta tekniikkaa signaalinsiirtoon käytössä. Sana "kaapeli" kaapeli-tv:n yhteydessä tarkoittaa oikeastaan vain sitä, että signaali tulee kiinteistöön kaapelia pitkin. Mutta kyllä kaapeliyhtiö oman verkkonsa sisällä käyttää paljonkin langatonta tekniikkaa ohjelmansiirtoketjuissaan.

Mutta yhtä kaikki se, että vaikka kaapeliyhtiö käyttääkin langatonta tekniikkaa verkossaan, ei mitenkään tarkoita sitä, että tällaisella pilipaliantennilla voisi kaapeliyhtiön signaaleita vastaanottaa. Täyttä huijausta siis koko paska.
+Lisää kommentti
Normaali paneeli-sisäantenni TV:lle. Herkkäuskoisia taas vedätetään. Ainakaan Suomessa (tuskin muuallakaan) on sellaista lakia, että maksu-TV:tä-kanavia pitää ajaa langattomasti salaamattomana.
1 VASTAUS:
Satelliittiantennilla näkyy enemmän kanavia. En oo vielä tutustunut
+Lisää kommentti
Kopsattu mitävittua palstalta?
Ilmoita
Toimiva ratkaisu - olen jo pitkään käyttänyt ja tuon lisäksi minulla on halvalla ostettu - kuinkas muuten, vaan onko ilmainen halpaa? - MaksataVerosiNaapurilla-tietokoneohjelma KELAGolden-kortilla. Kela jakaa tiskin alta kun tietää pyytää!
Ilmoita
Ei ollut ihan helppoa naputella tuo linkki selaimen osoiteriville, onko mitään helpompaa tapaa? Ja lisäksi koko juttu oli humpuukia.
4 VASTAUSTA:
Jos ehjä linkki, riittää linkin klikkaus hiirellä. Mutta tuota samaa TV:n sisäantennia myydään parilla kympillä tai alle netissä ilman huijausta.
Eli ei se ole hullu, joka pyytää, vaan se joka uskoo kaikenlaisen huijauksen.
https://www.tvsurfantenna.com/en/
Hyödyllistä luettavaa:
https://www.brightreviews.com/clear-tv-antenna-reviews
Itse katson omatekoisella antennilla mallin: https://www.google.fi/search?q=dipoli+antenni&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjJuPvF_IbYAhXMApoKHYcFAWUQ_AUICigB&biw=1181&bih=464#imgrc=ZYcdPjGWS4UDqM: mukaan. Taajuuden loydät digitan sivulta. Aallonpituus on 300/taajuus (megahertseinä) . Esim Kerimäen asemalle annetaan kolme taajuutta, valitse keskimmäinen 570 Mhz, saat dipolin pituudeksi puoli aalllonpituutta 26 cm. Antennin voi rakentaa kupari tai alumiinilangasta. Asetin sen räystään alle ja kiinnitin tukevasti. Matkaa asemalle on 30 km ja asema on järven takana.
mut ei oo roiskeläppä-designiä...
Android tabletissa riitti kun meni painamaan ruutua sormella linkin kohdalla. Linkin sai siitä sillälailla muistiin, näytti linkin ja tuli teksti "avaa linkki uuteen välilehteen" ( valitse tämä).
+Lisää kommentti
Toimiva peli. Minulla on parvekkeella tuo suunnattuna naapurin lautasantenniin ja näkyy vaikka mitä.
1 VASTAUS:
Näkyykö myös takana olevan talon katto vaiko jopa naapurin ikkunasta sisäänkin?
+Lisää kommentti
Kaikki antennit ovat ihmeellisiä.
Ilmoita
Samaa huu-haata Hobby Hallista, Tähän toivoisi Tukesin puuttua.
1 VASTAUS:
Hobby-Hallaa ostaa maailmalta epäkuranttia ylijäämävarastoja ja tekee kauniin kuvaston ja myy paskaa.
+Lisää kommentti
heh heh. jotku menee varmaan tuohon kusetukseen.
Ilmoita
Samaan sarjaan Handy heatteririn, hopeaveden ja Vitae Pro:n ja muita humpuuki- tuotteiden kanssa. Iki-liikkujaa varmaan seuraavaksi.
Ilmoita
Tilasin antennin 2kuukautta sitten ja maksoin. Mitään ei ole tullut.Täyttä huijausta,vai onko
joku saanut tilaamansa?
1 VASTAUS:
"onko joku saanut tilaamansa?"

Sinä olet saanut tilaamasi eli palstan aiheeseen liittymättömän keskustelun nostettua.
+Lisää kommentti
Mäkin tilasin ja myös sain. Kauppasivat vielä mukaan vahvistimenkin, joka maksoi myös 35e. Sillä näet nimittäin.
1 VASTAUS:
Tuliko antenni postin va i R-kiskan kautta? Olen. laittanut 2 sähköpostia, mutta vastausta ei
ole tullut
+Lisää kommentti
Se tuli postin kautta. Olivat lähettäneet Vaskion Saleen, vaikka postitoimistoni on Paimion R:llä. Ne tulee Belgiasta suom. maahantuojan kautta, joka on joku Landmark.
Hesassa.
Ilmoita