Sut foorumi lopettaa 1.1.2018

KissofJudas

Keskustelu siirtyy pärstäbookkiin ja vain jäsenille.

121

1088

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • elämäntapaintiaanit

      Andromeda ja dobermanni tuhosivat sutin foorumin ajamalla kaikki muut keskustelijat pois sieltä. Kepeät mullat sille.

    • fuforisti
    • Androfanni

      No keskustelu siirtyy jatkossa sitten muille palstoille. Aikansa kutakin. Keskustelu etenee entistä hauskempana varjon porukoiden joutuessa perääntymään valon sotureiden alkaessa uuteen operatiiviseen vaiheeseen ;-D

      • KissofJudas

        Näin se on.


    • Fuforismi

      foorumi onkin ollut puolikuolleena jo pitkään. Niitä Arthurin kk-keskustelukerhoja kaipaan, tuleeko niitä vielä?

    • KissofJudas

      Ei tuo Androsta ja Doberista johtunut. Painostus on tullut ulkopuolelta. On paljon asioita joista ette tiedä mitään.

      • elämäntapaintiaanit

        Jaa kielsivätkö miehet mustissa puvuissaan foorumin vaiko peräti reptiliaanit?


      • Keelan_väksijä

        Eivät ainakaan valkotakkiset.......


    • Kissofjudas

      Ei johtunut kummastakaan mutta pukujahan on monen värisiä.

    • fuforisti

      Ufotutkimuksen näkökulmasta tarkasteltuna oikein hyvä päätös. Ufotutkimuksen uskottavuuden kannalta olisi tietysti vieläkin parempi jos SUT ymmärtäisi lopettaa toimintansa.

    • schäfer

      Sepä sääli sillä varsinkin dobermannin kirjoitukset ovat olleet mukavan viihdyttäviä.

      • ationnagnalouP

        Dobben kirjoitukset ovat todellakin olleet hyvin viihdyttäviä.Tai ehkä paremminkin säälittävän viihdyttäviä.

        Hänhän uskoo mentalistien omaavan paranormaaleja kykyjä mutta todellisuudessa mentalistien temput ovat pelkkiä mielenkääntötemppuja.

        Hänhän uskoo myös joidenkin muiden taikurien,lähinnä illuusiotemppujen tekijöiden,myös omaavan paranormaaleja kykyjä.

        Näinhän asia ei ole koska yhdelläkään taikurilla ei ole,eikä koskaan ole ollutkaan,minkäänlaisia paranormaaleja kykyjä.

        Oman lukunsa muodostaa Dobben hehkutus Gurdjieffistä.

        Hänhän oli kreikkalais-armenialainen mystikko joka jo aikalaisten mielestä oli pelkkä huijari,jolla oli suuri ego ja jatkuva tarve itsensä ylistämiseen.


    • Maberdonni

      Tottahan se on,että dobermannin kirjoitukset,tai paremminkin kirjoitelmat,ovat olleet mukavan viihdyttäviä eikä niitä voi nauramatta lukea.Omanlaistaan viihdettä olivat myös kanavoinnit joita Andromeda tuuppasi tulemaan ainakin 10 vuoden ajan.

      • elämäntapaintiaanit

        Kyllä molempien kirjoittelusta hyvät naurut on saanut. Sääli vain ettei kenelläkään ollut halua tuon huumorin sekaan mennä keskustelemaan ufoista vähän vakavammin.


      • Ahdenlandro

        Todellakin niin,että molempien kirjoittelusta sai hyvät naurut.Mutta jos erehtyi vastaamaan tavalla mikä ei miellyttänyt,niin kumpikin tuli silmille.Sitä paitsi molemmilla oli sellainen paha tapa,että he halusivat aina sanoa sen viimeisen sanan oli se miten älytön tahansa.


    • sensiitäsaa

      Sai luultavasti HellaKiikku paskaa naamalleen niin paljon että menetti lopullisestikin hermonsa.

    • KissofJudas

      Skeptikot toistavat tuota samaa zaizzea vuodesta toiseen. Se on luettu jo moneen kertaan. He eivät pysty asialliseen keskusteluun.

      • hienoakuulla

        Jaa septikot toistavat jatkuvasti että "keskustelu siirtyy pärstäbookkiin ja vain jäsenille". En minä kyllä tuollaista ole huomannut.


    • Loppu.lähestyy

      SUT:n kohtalo on se mitä BB yritti vuosia, eli siitä tulee pääkaupunkiseudun kahvittelukerho. Kukahan tuo mode crystal muuten on kun tuntu ärsyyntyvän tiety tyyppisistä kirjoituksista.

    • Asiakeskustelija

      Eipä yllätä, harhaisten hörhöjen sekoilupalsta tuo on jo ollut pitkään. 90 % sisällöstä: kaksi kahjoa vaahtoaa keskenään kanavoinneista. 9 % on juttua lokin näköisistä auroista ja valo-olennoista, jotka eivät missään tapauksessa voi olla, noh, lokkeja. 1 % on edes osittain järkevää keskustelua: muutenkin hiljaisella foorumilla tämä ei riitä.

      Kepeät mullat

    • Rooe

      Tuollaiset kommentit mitä täällä esim. itsenäisyyspäivänä 6.11 tuonne David Icke Suomeen ketjuun ilmestyi niin on vaikea uskoa etteikö niillä olisi foorumin sulkemisen kanssa mitään tekemistä.
      Ilmeisesti osu ja uppos.

    • Onhan tuo foorumi jo pitkään ollut todella huonoa mainosta SUTille joten ymmärrän lopettamispäätöksen oikein hyvin. Toisaalta se on vuosia pitänyt tietyntyyppisen keskustelun poissa muilta foorumeilta ja on ikävää jos ne nyt vuorostaan saastuvat. Toivon, kyseinen kirjoittelu jatkossa siirtyy pysyvästi paranormaaliblogin foorumille niin kuin ainakin väliaikaisesti näyttää käyneen koska en itse kirjoittele siellä. Joku siellä kirjoitteleva saattaa toivoa jotain muuta.

    • KissofJudas

      Tuo on paskapuhetta että Andro ja Doper olisi kenenkään kirjoittamista pystynyt estämään. Siellä on paranormaaleille aiheille ollut oma palsta ja siellä ovat olleet aktiivisia. Muilla palstoilla on ollut hiljaisempaa koko ajan.

      • kysynpähänvain

        Mikä nimimerkki on viimeksi kirjoittanut kokonaista kuudelle eri aihealueelle juuri tällä hetkellä? Eipä silti vapaa foorumihan se on, mutta se tarkoittaa myös sitä että kirjoittajilla on vapaus äänestää jaloillaan ja niin on myös tapahtunut.


      • OikeaMeininkiNyt

        Kuka on väittänyt että olisivat estäneet? Se on eri asia että kukaan ei viitsi aloittaa mitään keskustelua mistään aiheesta kun välittömästi tärähtää täyslaidallinen illuminaattia, vapaamuuraria ja salaliittoa ja väliin valo-olentoa jos ehtii ja mahtuu. Juutalaisten syyllistämistä nyt ihan kaikesta unohtamatta.

        Yhden koneella häärii supo ja toisen koneella hilluvat illut tai vähintään CIA, nääs kun vehkeet tökkii. On meinaan niin pirun tärkeitä ja vallanpitäjien valtaa uhaavia juttuja nämä. Jos jättäisi ne epämääräisillä p o r n o- sivuilla vierailut vähemmälle niin ei saastu koneet eikä töki yhteydet...

        Ihan oikea ratkaisu SUT:ilta lakkauttaa tuollainen huonoa julkisuutta tuottava julkisivuna toimiva hullujenhuone.


      • InsiderOutsider
        OikeaMeininkiNyt kirjoitti:

        Kuka on väittänyt että olisivat estäneet? Se on eri asia että kukaan ei viitsi aloittaa mitään keskustelua mistään aiheesta kun välittömästi tärähtää täyslaidallinen illuminaattia, vapaamuuraria ja salaliittoa ja väliin valo-olentoa jos ehtii ja mahtuu. Juutalaisten syyllistämistä nyt ihan kaikesta unohtamatta.

        Yhden koneella häärii supo ja toisen koneella hilluvat illut tai vähintään CIA, nääs kun vehkeet tökkii. On meinaan niin pirun tärkeitä ja vallanpitäjien valtaa uhaavia juttuja nämä. Jos jättäisi ne epämääräisillä p o r n o- sivuilla vierailut vähemmälle niin ei saastu koneet eikä töki yhteydet...

        Ihan oikea ratkaisu SUT:ilta lakkauttaa tuollainen huonoa julkisuutta tuottava julkisivuna toimiva hullujenhuone.

        Lähtölaukaus foorumin alasajolle oli sen erään erityisen ansioituneen kanavanvartijan antisemitistiset kirjoitukset joista oli vaarana tulla oikeudellisia seuraamuksia yhdistykselle.


    • Kyllä ootte pöljää porukkaa. Kun muutama aktiivinen jaksaa kirjoittaa niin sekö on sitten muilta poies? Sitten urvellatte että kun on niin hiljaista foorumilla. Mikä estää kirjoittamasta. Trolleilta harvemmin näkee mitään järkevää tekstiä.

    • Eihän kaikilla ole facebook-tiliä eivätkä pelkästään jonkun tyhmän keskustelupalstan takia varmaan yksityisyydestään suostu tinkimäänkään sellaisen tilin muodossa.

      Varmaan UFO-keskustelu facebookissa jää sitten melko vaisuksi.

    • OnSeNiinVäyrin

      Kun tuo SUTin keskustelufoorumi suljetaan niin me jäämme paljosta tiedosta vaille.

      Eli emme voi enää tietää sitä,että milloin euro ja EU-hajoaa,milloin NATO hajoaa,miten suuri on USAn valtiovelka ja millaiset Illuminatin ja vapaamuurarien inhottavan ilkeät NWO-suunnitelmat jatkossa ovat.

      Tuossa edellä oli vain muutama esimerkki siitä,että mistä kaikesta tiedosta me tavikset jäämme vaille.

      • eimitäänvailla

        Olet näköjään jäänyt vaille kaikkea muutakin.
        Otan osaa.


    • Man.In.Black

      Mission accomplished.

      • OlenRobotti

        Hyvä että loppuu. On kuulunut juttuja että kustantaja lopettaa tämänkin palstan. Ja hyvä niin.


      • Oikeasuuntausvallallaan

        Suomi24 ei halua vajota valemedioiksi julistettujen joukkoon, tai pikemminkin yrittää rimpuilla sieltä ylös joten suursiivous tulee tännekin, ja paraufokummituspalstat tulevat siinä hommassa saamaan luutaa.


    • aliensaliens

      Suomen ufolaisten olisi aika kohdata kasvokkain ja jutella asioista jossain sopivan hämyisessä ravintellissa..

    • PeeBeePepe

      Se joka kokee Sutin turvallisuusuhkana ja taistelee sieltä pois potkittuna sitä vastaan , kannattaisi jutella asiasta lääkärisedälle. Kyseessä on silloin joko valehtelu tai vainoharhaisuus eli tutummin skitsofrenia. Eräs tunnettu skitsofreenikkohan täällä huutelee sutista hävyttömyyksiä aina tilaisuuden tullen. Ei mistään organisaatiota tai yhdistyksestä saada koskaan 100% täydellistä koska ihmiset niitä pyörittää ja mielipiteiden esittäminen on Suomessa vielä toistaiseksi jokseenkin vapaata tietyt rajoitukset huomioiden.

      • Bullasuti

        Ennemmin ehkäpä sinun kannattaisi keskustella tohtorisedän kanssa kuvitelmistasi poispotkituista taistelijoista.


    • Pämärähää

      Eäät Sutin keskustelufoorumin hämäräpäät ilmeisesti todellakin tunsivat olevansa turvallisuusuhka.

      Eräs paranormaaliin blogiin kirjoittava sutilainen kokee ilmeisesti sielläkin olevansa turvallisuusuhka.

      • khfkjhfsdkjhskf

        Siinä saa kokea itsensä tärkeäksi. Ja kaiken huippuhan on että nuo foorumin lakkauttamisen aiheuttanee höyrypäät eivät edes ole sutilaisia vaan ilmaiseksi yhdistyksen foorumilla roikkuneita vapaamatkustajia. Voisiko oikeassa elämässä kuvitella että matkustaa pummilla ja vielä huutelee hävyttömyyksiä kyydistä kuljettajan nimiin?


    • töttelström

      Minkä takia se mut lopettaa?

    • Tervemenoakuuntaakse

      Joo, sääli että aikoinaan ihan asiallinen ja mielenkiintoinen, UFO-ilmiötä tutkiskeleva foorumi on muuttunut täydeksi sekoiluksi, välillä vaanii CIA/KGB/FBI/MIB/SUPO/ILLUMINATI/TAPANI KANSA tai joku muu monista.
      Ja sitten hiukan kanavoidaan: kanavointipäälliköt Uranus ja Turanus välittävät kosmista viestivirtaa suoraan kauuuukaisen galaksin ylikeisari FZZPYPiltä että foliohatut vaan pärisee...

      Selkeästi muutama täysin arkiajattelusta vieraantunut (en viitsi nimimerkkejä tässä mainita) harhoissaan remeltävä on toistuvine sepustuksineen pilannut koko foorumin.

      Kaikki asiallinen keskustelu loistaa poissaolollaan koska kukaan täysjärkinen ei noita "hengentuotoksia" voi nauramatta lukea, saati osallistua.

      Kysyntää varmasti olisi hörhövapaalle UFO-foorumille, jossa ilmiötä käsitellään ilmiönä eikä kehitellä sekopäisiä teorioita; ilmiöstähän ei todistetusti ole muuta kuin näköhavaintoja!

      • KanavatKaakkoon

        Sama meininki se näkyy eräällä jatkuvan tuolla paranormaaliblogin puolella. Yhteydet pätkii ja jokin taho sen aiheuttaa ja vainoaa. On se vaativaa elämää, ufoilijan ja kanavointien levittäjän elämä, kokevat vallanpitäjät varmasti tuon niin suureksi uhkaksi että täytyy oikein vainota. Uhkanahan on varmaan jonkin erityisen hankalan kanavoinnin julki tuleminen.. Se olisikin varmaan ensimmäinen kerta kun kanavoinnissa olisi jotakin konkreettista pelkän ympäripyöreän pölinän sijaan.


    • kjdhkjfhlkjfhlf

      Tiedä nyt sitten parantuuko julkisivu yhtään jos näkyville jätetään havaintotietokannan kommentit joissa eräs helposti hiiltyvä "tutkimuspäällikkö" mölisee ja raivoaa ihmisille.

      Jotenkin tuttua tältäkin palstalta erään helposti hiiltyvän ufouskovaisen mölinöiden osalta...

      • joteneimikäänihme

        Kyse ilmiselvästi samasta mölisijästä. Sellaisilla on vaikeata hyväksyä totuuden paljastumista.


      • sylttytehdas
        joteneimikäänihme kirjoitti:

        Kyse ilmiselvästi samasta mölisijästä. Sellaisilla on vaikeata hyväksyä totuuden paljastumista.

        Jep, kun katsoo varsinkin "tutkimuspäällikön" uran alkuaikojen kommentointia, ei voi olla huomaamatta yhteneväisyyttä tämän palstanerään raivoajan kommenttien kanssa. Pienestäkin epäilystä pillastuminen sekä tunnusomaiset kielioppivirheet, mm. "on lentäneet".


    • hihjahoh

      Heh heh, yksi näistä "erityisen ansioituneista" vakihörhöistä oli haettu valkotakkisten toimesta "pitkään hoitoon".
      Andro ja Dobermanni haetaan seuraavaksi, uskokaa huvikseen. On saanut poikien sekoilusta nauttia jo vuosia, aina on saanut kuset huosuissa nauraa.
      Ihmeen kauan saivat näitä harhoja julistaakin ja tekivät naurettavaksi koko SUT:n.
      BB:n aikoina palstalla oli joskus ihan mielenkiintoistakin luettavaa.
      Noh, kuten Kryon ja Gurdjieff sanoisivat- eteenpäin..

      • Nuo täytyy olla herjalla kirjoitettuja. Jos jonkun todellisuudentaju oikeasti olisi noin vääristynyt, niin ei kai sellainen henkilö tässäkään maassa avohoidon asiakkaana olisi? Laitoksesta kai heikommin pystyy foorumeille kirjoittelemaan?


      • HalfDimeWit

        Tämän vuoksi SUT poistaa fooruminsa, se kun toimii yhdistyksen näyteikkunana, illuminaatti vainoaa Parapoikia:

        >>Huomio. En pääse kirjautumaan Paranormaaliblogi!öidyn, mitään vahvistuskoodia ei tule sähköpostiini. Kun valitan asiasta ylläpitäjälle, hän ei vastaa mitään.

        Olen kansalainen, jolta estetään Paranormaaliblogi, Facebook, Playkauppa sekä en saa koskaan poliisia kiinni kun olen tekemässä rikosilmoitusta mistä tahansa asiasta.

        Minulta on viety kansalaisoikeudet. Kuka tai ketkä ne vievät? Miettikäähän sitä. Mahdan olla tärkeä vihollinen valtaapitäville!!!!<<


        Johon toinen vastaa:

        >>Siellä serverillä on ilmeisesti jonkinlainen blokki joka estää sivustolle pääsyn vaikka kirjoitat url-osoitteen ihan oikein. Eilen sinne pääsin ilman hakukonetta, tänään ei enää onnistunut, täytyy käyttää jotakin hakukonetta ja sitten klikata hakutulosta, niin sivustolle pääsee, elleivät tuki kohta sitäkin sitten. Tästä näemme että olemme osuneet ihan oikeaan Dopen kanssa. Jos kirjoittelumme olisi laminaateille ihan yhdentekevää ei blokkeja tarvitsisi laitella sivustoille.
        Se koira älähtää johon kalikka kalahtaa!<<


        Kyllä meillä on siinä tärkeitä ja vallanpitäjille vaarallisia tyyppejä! Mahtaa Sipilällä jo puntti tutista...


      • harharharhar
        VCO kirjoitti:

        Nuo täytyy olla herjalla kirjoitettuja. Jos jonkun todellisuudentaju oikeasti olisi noin vääristynyt, niin ei kai sellainen henkilö tässäkään maassa avohoidon asiakkaana olisi? Laitoksesta kai heikommin pystyy foorumeille kirjoittelemaan?

        Ihan tosissaanhan nuo. Toisella käy kuulemma poliiisi ja suojelupoliisi ryskyttämässä ovea yöllä, mutta sitten ei saa poliisiin yhteyttä "kun olen tekemässä rikosilmoitusta mistä tahansa asiasta."

        Mistä tahansa asiasta? Jos noin on niin eivät varmaan yksinkertaisesti enää vastaa turhiin soittoihin.


      • VeikeätäSakkia
        harharharhar kirjoitti:

        Ihan tosissaanhan nuo. Toisella käy kuulemma poliiisi ja suojelupoliisi ryskyttämässä ovea yöllä, mutta sitten ei saa poliisiin yhteyttä "kun olen tekemässä rikosilmoitusta mistä tahansa asiasta."

        Mistä tahansa asiasta? Jos noin on niin eivät varmaan yksinkertaisesti enää vastaa turhiin soittoihin.

        Yhdessä välissä toinen näistä väitti keksineensä facebookin vai oliko peräti koko internetin ja siksi häntä vainottavan ettei totuus paljastuisi...

        Sillä "henkisemmällä" taas lensi Voyager koko galaksista ulos...

        Yhtäkaikki, molemmat luulottelevat sutifoorumin lakkauttamisen syyksi tietenkin jonkin "erään tahon painostuksen" ja ovat täysin kykenemättömiä näkemään että juuri tämänlaiset foorumille kirjoitellut harhat ovat se syy miksi foorumi lopetetaan, ja että he juuri ovat itse sen aiheuttaneet.


      • ultrapoppoot

        Jotenkin surkuhupaisa tilanne. Jo se että on yhdistys jonka jäsenet miltei poikkeuksetta uskovat ufoihinsa, ja osa jopa lentäviin lautasiin, on no... hassua. Mutta että nämä joutuvat vielä hätistelemään ympäriltään _todella_ pöpiä porukkaa.


    • K_anavoija

      Kyllä ne tosissaan taitavat olla.Kun toisen luona käy suojelupoliisi ja poliisi ryskyttelmässä ovea,niin toinen kertoi eräällä toisella foorumilla,että kun hän palasi perheensä kanssa jostain illanvietosta myöhään yöllä,niin taivaalla ollut sateliitti käänsi suuntaansa ja alkoi seurata hänen autoaan! Kauheeta eik's vaan!

      • mistänäitävielä

        Niin tosissaan varmaan kuin voi todellisuudentajun hämärryttyä olla.

        Sinänsä uskomaton kyky horista jonkin yhdistyksen foorumilla sellaisia salaliittojuttuja että yhdistystäkin hävettää niin että sulkee ja hävittää foorumin, ja vielä sen päälle ulkoistaa tämänkin syy, joka on tasan itsessä, jonkin ulkopuolisen salaliiton kontolle niin että se vielä vahvistaa omia salaliittokuvitelmia.

        Ilmeisesti tuossa tilassa sairaudentunto puuttuu kokonaan.

        Koko ajatusvääristymä kiteytyy hienosti erään erityisen ansioituneen toisella foorumilla lausumassa:

        "Ufotutkimus tavallisen kansan silmissä ja mielissä on varmasti ottanut takapakkia tuollaisten Randin lausuntojen takia."

        Siis tässä kanavakeijo ja vallanpitäjien salaliittojen kohde ulkoistaa taas syyn muualle. Omissa höpinöissä juutalaisista, salaliitoista, suposta ja cia:sta reptiileineen ja mielenhallintoineen vainoamassa suomalaisia ufoilojoita ei tietenkään ole mitään mikä voisi aiheuttaa ufotutkimukselle takapakkia "tavallisen kansan" silmissä...


    • Harmikunkatoavat

      Sääli että nuo kaikki tarinat katoavat foorumin myötä, ovathan ne osa suomalaista ufofolklorea. Tarinat armeijan kapiaisista naamioituneina moottoripyöräjengiläisiksi ja ajelemassa enduropyörillä ristiin rastiin metsässä etsimässä erästä vapaaenergiakehittelijää ja ufokokijaa joka kykkii puskassa piilossa, sekä ravintolassa toistuvasti ja tahallisesti vihjailevasti pöydästä ohi kulkevat ja vittumais-ilmeiset armeijan kapiaiset olivat hykerryttävän jännittävää lukemista.

      Ja oli eräällekin tullut ravintolassa oikein nuorehko nainenkin epäilyttävästi juttusille, mutta sai sen vielä viime tingassa häädetyksi vittuilemalla pois, mokomankin agentin!

      • häivysiitäagentti

        "Ja oli eräällekin tullut ravintolassa oikein nuorehko nainenkin epäilyttävästi juttusille, mutta sai sen vielä viime tingassa häädetyksi vittuilemalla pois, mokomankin agentin!"

        No ei tarvitse ihmetellä miksi ufojampat ja kontaktikallet ovat lähes poikkeuksetta aikamiespoikia...


    • Tervemenoakuuntaakse

      Niin, harmillista että aikoinaan asiallinen foorumi jonka lukemista ei tarvinnut hävetä, muuttui mielenterveysongelmaisten purkautumiskanavaksi...

      Olisivat perustaneet oman foorumin!

      Tiedän tuttavapiiristäni vuosien varrelta pari tapausta siitä kun mielenterveys pettää samoin kuin ed.mainituilla: raskainta se on lähimmäisille, kun aikaisemmin täysin normaalisti käyttäytynyt ryhtyy raivokkkaasti jankuttamaan jotain aivan jotain outoa päivästä päivään sulkeutuen omiin harhoihinsa! Ja tyrkyttäen suu vaahdossa joka tilanteessa kaikille vastaantulijoille samaa...koko ajan!

      Yhdelle aihe oli GNLD-verkostomarkkinointi: meinasi menettää koko tuttavapiirinsä n.vuoden vauhkoamisella; ei ollut mitään tilannetta jossa ei olisi tyrkyttänyt em.”uskontoa”, koska ”vain uskovat ovat oikessa, epäilijä=häviäjä!”
      (Normalisoitui sittemmin, toki hävittyään pari K€)

      Toinen taas oli vakuuttunut olevansa suuri viulisti (ei osannut oikeasti soittaa edes UkkoNooaa...), raivosi epäilijöille aamusta iltaan, soitteli öisin raivokkaita puheluja epäileville...”Maailman viulistiliitto” oli syyllinen kun autosta kumi tyhjä, jääkaapi rikki, tai kun naapuri ei suostu avaamaan oveaan....
      (Pakkohoidossa nykyään)

      Tämmösten kanssa keskustelukin on kuin shakin pelaamista pulun kanssa: se kaataa nappulat, paskantaa pöydälle ja kehuu kavereilleen voittaneensa.

      Sääli että asiallinen SUT-foorumi loppui näiden antennipäiden takia.

      • Vanhat herrat tuntuvat varsin aktiivisesti keskittyvän taasen SUT:n suhteen ufotutkimuksen, raporttien analysoinnin ja ilmiöiden arvioimisen sijaan joidenkin jäsenten sielunmaisemaan, joka ei ole teidän kanssanne samoilla linjoilla.

        Sivuutatte taitavasti kaiken hyvän. Hyvät ja rehdit tutkijat ja asiallisen tutkimuksen jätätte mainitsematta. Keskitytte vain valikoituihin epäkohtiin, joihin vielä laitatte lapinlisät päälle.

        Suomessa on jo ufo- ja muille skeptikoille ikioma ufotutkimus yhdistys varustettuna tieteellisellä metodilla. Sen nimi on Skepsis. Keskittykää siellä tekemään teille sopivaa ufotutkimusta, tai olkaa kokonaan tutkimatta, mikäli se aiheuttaa kiihtymystä tai pahaa mieltä.

        Kaikki eivät varmasti kuitenkaan halua tehdä ufotutkimusta sellaisessa ilmapiirissä ja foorumissa kuin Skepsis. Siksi on oltava vaihtoehtoja. Silloin tietäisitte mitä on raivo, jos Skepsiksen puhujan pöntössä oleva henkilö alkaisi pohtia Maan ulkopuolisia vierailijoita todennäköisempänä, kuin ns luonnollista alkuperää olevana.

        Vaikka en SUTin toiminnasta enkä historiasta tiedä oikein mitään, niin sanoisin että harrastatte retoriikassanne melkoista yleistämistä, halventamista ja paatoksestanne paistaa läpi ilmiselvä katkeruus. En tiedä teidän henkilökohtaisia syitänne siihen katkeruuteen, mutta ne perinteiset syyt tiedän.

        Ufoskeptikoiden näkökulmasta kun ufotutkimusta pitäisi tehdä siten, että oltaisiin tutkimatta ufoja. Sitä sanaakaan ei saisi sanoa. Koette pyhäinhäväistyksenä kaikenlaiset spekulaatiot Maan ulkopuolelta tulevista laitteista tai ilmiön lähteestä.

        Extraterrestriaalista alkuperää kirjallisesti tai suullisesti spekuloiva henkilö on mielestänne "saanut raivokohtauksen", koska on erimieltä kanssanne. Aika eriskummallinen määritelmä raivokohtaukselle? Kuunnelkaapas joskus vaikkapa eduskunnan täysistunnon sananvaihtoa, niin pääsette aika paljon lähemmäksi raivokohtauksen määritelmää. Sielläkin mennään useasti henkilöihin kohdistuviin asioihin ennemmin, kuin itse asiaan ja epärehellisyys on valloillaan samaan tyyliin kuin teilläkin.

        Vilkaisin ihan tähän keskusteluun liittyen SUT:n foorumia. Edelleenkin erinomaisesti rakennettu sivusto ja helppolukuinen. Löytyy nopeasti se mitä etsii. En näe mitään valittamisen aihetta itse foorumissa.

        Minua ei haittaa kenenkään tarinat. Oudoimmat, huonosti perustellut ja liki mahdottomasti todistettavat tarinat jätän joko lukematta tai noteeramatta. Suosittelen kaikille sitä samaa jatkuvan nillittämisen sijasta. Teen itse omat loppuarvioni alkuperäisistä havainnoista ja kertomuksista. SUT:n ilmoituskaavakkeessa on riittävä määrä kysymyksiä havainnoitsijalle, jotta kattavan kuvan kertomuksesta saa.

        En pysty kuitenkaan sanomaan kenenkään kokijan puheita roskaksi, koska en ole meedio.
        En myöskään pysty tekemään kenenkään havainnoitsijan tai tutkijan mielenterveydestä diagnoosia, koska en ole lääkäri.

        Te ufoskeptikot olette eräänlaisia helppoheikkejä. Epärehellisiä, huikentelevaisia, herkkänahkaisia ja ylimielisiä helppoheikkejä. Metodinne on paljon lähempänä terrorismia, kuin tutkimista tai tutkimuksien analysointia. Käytätte siihen terrorismiin ja häiriköintiin 99% siitä kaikesta vähäisestä energiastanne joka teiltä irtoaa. Häpeän ja empatian tuntemukset ovat teille myöskin tuntemattomia. Se 1% joka sieltä ulosannistanne joskus keskusteluun liittyy, on sellainen turhautunut letkautus sekin.

        Syytätte systemaattisesti kaikkia ufotutkimuksesta kiinnostuneita herkkäuskoisuudesta ja höpöttelette foliohatuista jne omahyväisesti hekotellen.

        Annas kun kerron mikä meitä objektiivisesti asiaan suhtautuvia taas teissä naurattaa?

        Se on se kun oli sitten tapaus kuin tapaus, ilmiö kuin ilmiö, todisteet ja todistajat ketä tai mitä tahansa, niin teillä iskee aina hirmuinen paniikki luoda salamannopeasti se luonnollinen selitys, oli se hätäisesti kyhäämänne luonnollinen selitys sitten kuinka hassu tahansa, tai täysin yhteensopimaton tapauksen ja tapahtumakuvauksen kanssa, niin se on sitten teidän ajatusmaailmanne mukaan kaikkien pakko heti samantien hyväksyä totuutena, ja sitten äkkiä kansiot kiinni, tutkimus seis, ja kerrotte helpotuksesta salaa huokaisten että "tapaus on ratkaistu" ja turvat kiinni.

        Siksi olette helppoheikkejä ja täysin ennalta-arvattavan kaavamaisia. Suoraan kuin sen amerikkalaisen velhonne opaskirjoista. Stailillanne ei ole sen enempää tekemistä tieteen kuin tutkimuksenkaan kanssa.

        Sen verran olen meedio, että tiedän mitä te tähän vastaatte.

        PS: En ole raivoissani. Istuskelen tässä ihan rennosti hymy naamalla ja popsin konvehteja.


      • HeiHeiHeikki
        HerraHellakoukku67 kirjoitti:

        Vanhat herrat tuntuvat varsin aktiivisesti keskittyvän taasen SUT:n suhteen ufotutkimuksen, raporttien analysoinnin ja ilmiöiden arvioimisen sijaan joidenkin jäsenten sielunmaisemaan, joka ei ole teidän kanssanne samoilla linjoilla.

        Sivuutatte taitavasti kaiken hyvän. Hyvät ja rehdit tutkijat ja asiallisen tutkimuksen jätätte mainitsematta. Keskitytte vain valikoituihin epäkohtiin, joihin vielä laitatte lapinlisät päälle.

        Suomessa on jo ufo- ja muille skeptikoille ikioma ufotutkimus yhdistys varustettuna tieteellisellä metodilla. Sen nimi on Skepsis. Keskittykää siellä tekemään teille sopivaa ufotutkimusta, tai olkaa kokonaan tutkimatta, mikäli se aiheuttaa kiihtymystä tai pahaa mieltä.

        Kaikki eivät varmasti kuitenkaan halua tehdä ufotutkimusta sellaisessa ilmapiirissä ja foorumissa kuin Skepsis. Siksi on oltava vaihtoehtoja. Silloin tietäisitte mitä on raivo, jos Skepsiksen puhujan pöntössä oleva henkilö alkaisi pohtia Maan ulkopuolisia vierailijoita todennäköisempänä, kuin ns luonnollista alkuperää olevana.

        Vaikka en SUTin toiminnasta enkä historiasta tiedä oikein mitään, niin sanoisin että harrastatte retoriikassanne melkoista yleistämistä, halventamista ja paatoksestanne paistaa läpi ilmiselvä katkeruus. En tiedä teidän henkilökohtaisia syitänne siihen katkeruuteen, mutta ne perinteiset syyt tiedän.

        Ufoskeptikoiden näkökulmasta kun ufotutkimusta pitäisi tehdä siten, että oltaisiin tutkimatta ufoja. Sitä sanaakaan ei saisi sanoa. Koette pyhäinhäväistyksenä kaikenlaiset spekulaatiot Maan ulkopuolelta tulevista laitteista tai ilmiön lähteestä.

        Extraterrestriaalista alkuperää kirjallisesti tai suullisesti spekuloiva henkilö on mielestänne "saanut raivokohtauksen", koska on erimieltä kanssanne. Aika eriskummallinen määritelmä raivokohtaukselle? Kuunnelkaapas joskus vaikkapa eduskunnan täysistunnon sananvaihtoa, niin pääsette aika paljon lähemmäksi raivokohtauksen määritelmää. Sielläkin mennään useasti henkilöihin kohdistuviin asioihin ennemmin, kuin itse asiaan ja epärehellisyys on valloillaan samaan tyyliin kuin teilläkin.

        Vilkaisin ihan tähän keskusteluun liittyen SUT:n foorumia. Edelleenkin erinomaisesti rakennettu sivusto ja helppolukuinen. Löytyy nopeasti se mitä etsii. En näe mitään valittamisen aihetta itse foorumissa.

        Minua ei haittaa kenenkään tarinat. Oudoimmat, huonosti perustellut ja liki mahdottomasti todistettavat tarinat jätän joko lukematta tai noteeramatta. Suosittelen kaikille sitä samaa jatkuvan nillittämisen sijasta. Teen itse omat loppuarvioni alkuperäisistä havainnoista ja kertomuksista. SUT:n ilmoituskaavakkeessa on riittävä määrä kysymyksiä havainnoitsijalle, jotta kattavan kuvan kertomuksesta saa.

        En pysty kuitenkaan sanomaan kenenkään kokijan puheita roskaksi, koska en ole meedio.
        En myöskään pysty tekemään kenenkään havainnoitsijan tai tutkijan mielenterveydestä diagnoosia, koska en ole lääkäri.

        Te ufoskeptikot olette eräänlaisia helppoheikkejä. Epärehellisiä, huikentelevaisia, herkkänahkaisia ja ylimielisiä helppoheikkejä. Metodinne on paljon lähempänä terrorismia, kuin tutkimista tai tutkimuksien analysointia. Käytätte siihen terrorismiin ja häiriköintiin 99% siitä kaikesta vähäisestä energiastanne joka teiltä irtoaa. Häpeän ja empatian tuntemukset ovat teille myöskin tuntemattomia. Se 1% joka sieltä ulosannistanne joskus keskusteluun liittyy, on sellainen turhautunut letkautus sekin.

        Syytätte systemaattisesti kaikkia ufotutkimuksesta kiinnostuneita herkkäuskoisuudesta ja höpöttelette foliohatuista jne omahyväisesti hekotellen.

        Annas kun kerron mikä meitä objektiivisesti asiaan suhtautuvia taas teissä naurattaa?

        Se on se kun oli sitten tapaus kuin tapaus, ilmiö kuin ilmiö, todisteet ja todistajat ketä tai mitä tahansa, niin teillä iskee aina hirmuinen paniikki luoda salamannopeasti se luonnollinen selitys, oli se hätäisesti kyhäämänne luonnollinen selitys sitten kuinka hassu tahansa, tai täysin yhteensopimaton tapauksen ja tapahtumakuvauksen kanssa, niin se on sitten teidän ajatusmaailmanne mukaan kaikkien pakko heti samantien hyväksyä totuutena, ja sitten äkkiä kansiot kiinni, tutkimus seis, ja kerrotte helpotuksesta salaa huokaisten että "tapaus on ratkaistu" ja turvat kiinni.

        Siksi olette helppoheikkejä ja täysin ennalta-arvattavan kaavamaisia. Suoraan kuin sen amerikkalaisen velhonne opaskirjoista. Stailillanne ei ole sen enempää tekemistä tieteen kuin tutkimuksenkaan kanssa.

        Sen verran olen meedio, että tiedän mitä te tähän vastaatte.

        PS: En ole raivoissani. Istuskelen tässä ihan rennosti hymy naamalla ja popsin konvehteja.

        Kysehän ei tässä ole SUT:n ufotutkimuksen arvostelusta, hömelö, vaan juuri päin vastoin. SUT:iin kuulumattomat hörhöt pilasivat foorumin ja nyt SUT hankkiutuu sekä heistä että hullunjutuilla täytetystä foorumista eroon.

        "Sivuutatte taitavasti kaiken hyvän. Hyvät ja rehdit tutkijat ja asiallisen tutkimuksen jätätte mainitsematta. Keskitytte vain valikoituihin epäkohtiin, joihin vielä laitatte lapinlisät päälle."

        Ne jotka ovat sivuuttaneet ufotutkimuksen ja korvanneet sen kanavoinneilla ja salaliittolöpinöillä, vieläpä maksamattomina jäseninä yhdistyksen sivuilla, ovat juurikin näitä paatunempia ufohörhöjä, joten miten ihmeessä saat väännettyä siitäkin pitkän litanian skeptikoista itkemistäsi? Onko SUT nyt täynnä skeptikoita kun nämä hörhöt helmoistaan hääti vai mikä on?

        "PS: En ole raivoissani. Istuskelen tässä ihan rennosti hymy naamalla ja popsin konvehteja."

        Luuletko että ketään kiinnostaa mielentilasi tai popsimisesi?


      • B.u.s.t.e.d
        HerraHellakoukku67 kirjoitti:

        Vanhat herrat tuntuvat varsin aktiivisesti keskittyvän taasen SUT:n suhteen ufotutkimuksen, raporttien analysoinnin ja ilmiöiden arvioimisen sijaan joidenkin jäsenten sielunmaisemaan, joka ei ole teidän kanssanne samoilla linjoilla.

        Sivuutatte taitavasti kaiken hyvän. Hyvät ja rehdit tutkijat ja asiallisen tutkimuksen jätätte mainitsematta. Keskitytte vain valikoituihin epäkohtiin, joihin vielä laitatte lapinlisät päälle.

        Suomessa on jo ufo- ja muille skeptikoille ikioma ufotutkimus yhdistys varustettuna tieteellisellä metodilla. Sen nimi on Skepsis. Keskittykää siellä tekemään teille sopivaa ufotutkimusta, tai olkaa kokonaan tutkimatta, mikäli se aiheuttaa kiihtymystä tai pahaa mieltä.

        Kaikki eivät varmasti kuitenkaan halua tehdä ufotutkimusta sellaisessa ilmapiirissä ja foorumissa kuin Skepsis. Siksi on oltava vaihtoehtoja. Silloin tietäisitte mitä on raivo, jos Skepsiksen puhujan pöntössä oleva henkilö alkaisi pohtia Maan ulkopuolisia vierailijoita todennäköisempänä, kuin ns luonnollista alkuperää olevana.

        Vaikka en SUTin toiminnasta enkä historiasta tiedä oikein mitään, niin sanoisin että harrastatte retoriikassanne melkoista yleistämistä, halventamista ja paatoksestanne paistaa läpi ilmiselvä katkeruus. En tiedä teidän henkilökohtaisia syitänne siihen katkeruuteen, mutta ne perinteiset syyt tiedän.

        Ufoskeptikoiden näkökulmasta kun ufotutkimusta pitäisi tehdä siten, että oltaisiin tutkimatta ufoja. Sitä sanaakaan ei saisi sanoa. Koette pyhäinhäväistyksenä kaikenlaiset spekulaatiot Maan ulkopuolelta tulevista laitteista tai ilmiön lähteestä.

        Extraterrestriaalista alkuperää kirjallisesti tai suullisesti spekuloiva henkilö on mielestänne "saanut raivokohtauksen", koska on erimieltä kanssanne. Aika eriskummallinen määritelmä raivokohtaukselle? Kuunnelkaapas joskus vaikkapa eduskunnan täysistunnon sananvaihtoa, niin pääsette aika paljon lähemmäksi raivokohtauksen määritelmää. Sielläkin mennään useasti henkilöihin kohdistuviin asioihin ennemmin, kuin itse asiaan ja epärehellisyys on valloillaan samaan tyyliin kuin teilläkin.

        Vilkaisin ihan tähän keskusteluun liittyen SUT:n foorumia. Edelleenkin erinomaisesti rakennettu sivusto ja helppolukuinen. Löytyy nopeasti se mitä etsii. En näe mitään valittamisen aihetta itse foorumissa.

        Minua ei haittaa kenenkään tarinat. Oudoimmat, huonosti perustellut ja liki mahdottomasti todistettavat tarinat jätän joko lukematta tai noteeramatta. Suosittelen kaikille sitä samaa jatkuvan nillittämisen sijasta. Teen itse omat loppuarvioni alkuperäisistä havainnoista ja kertomuksista. SUT:n ilmoituskaavakkeessa on riittävä määrä kysymyksiä havainnoitsijalle, jotta kattavan kuvan kertomuksesta saa.

        En pysty kuitenkaan sanomaan kenenkään kokijan puheita roskaksi, koska en ole meedio.
        En myöskään pysty tekemään kenenkään havainnoitsijan tai tutkijan mielenterveydestä diagnoosia, koska en ole lääkäri.

        Te ufoskeptikot olette eräänlaisia helppoheikkejä. Epärehellisiä, huikentelevaisia, herkkänahkaisia ja ylimielisiä helppoheikkejä. Metodinne on paljon lähempänä terrorismia, kuin tutkimista tai tutkimuksien analysointia. Käytätte siihen terrorismiin ja häiriköintiin 99% siitä kaikesta vähäisestä energiastanne joka teiltä irtoaa. Häpeän ja empatian tuntemukset ovat teille myöskin tuntemattomia. Se 1% joka sieltä ulosannistanne joskus keskusteluun liittyy, on sellainen turhautunut letkautus sekin.

        Syytätte systemaattisesti kaikkia ufotutkimuksesta kiinnostuneita herkkäuskoisuudesta ja höpöttelette foliohatuista jne omahyväisesti hekotellen.

        Annas kun kerron mikä meitä objektiivisesti asiaan suhtautuvia taas teissä naurattaa?

        Se on se kun oli sitten tapaus kuin tapaus, ilmiö kuin ilmiö, todisteet ja todistajat ketä tai mitä tahansa, niin teillä iskee aina hirmuinen paniikki luoda salamannopeasti se luonnollinen selitys, oli se hätäisesti kyhäämänne luonnollinen selitys sitten kuinka hassu tahansa, tai täysin yhteensopimaton tapauksen ja tapahtumakuvauksen kanssa, niin se on sitten teidän ajatusmaailmanne mukaan kaikkien pakko heti samantien hyväksyä totuutena, ja sitten äkkiä kansiot kiinni, tutkimus seis, ja kerrotte helpotuksesta salaa huokaisten että "tapaus on ratkaistu" ja turvat kiinni.

        Siksi olette helppoheikkejä ja täysin ennalta-arvattavan kaavamaisia. Suoraan kuin sen amerikkalaisen velhonne opaskirjoista. Stailillanne ei ole sen enempää tekemistä tieteen kuin tutkimuksenkaan kanssa.

        Sen verran olen meedio, että tiedän mitä te tähän vastaatte.

        PS: En ole raivoissani. Istuskelen tässä ihan rennosti hymy naamalla ja popsin konvehteja.

        Psst.... Kukaan ei maininnut raivoamisiasi nimeltä, joten kuinkas osasitkaan yhdistää havaintotietokannassa tapahtuneet raivoamiset tämän palstan raivoamisiisi?


      • Tervemenoakuuntaa
        HerraHellakoukku67 kirjoitti:

        Vanhat herrat tuntuvat varsin aktiivisesti keskittyvän taasen SUT:n suhteen ufotutkimuksen, raporttien analysoinnin ja ilmiöiden arvioimisen sijaan joidenkin jäsenten sielunmaisemaan, joka ei ole teidän kanssanne samoilla linjoilla.

        Sivuutatte taitavasti kaiken hyvän. Hyvät ja rehdit tutkijat ja asiallisen tutkimuksen jätätte mainitsematta. Keskitytte vain valikoituihin epäkohtiin, joihin vielä laitatte lapinlisät päälle.

        Suomessa on jo ufo- ja muille skeptikoille ikioma ufotutkimus yhdistys varustettuna tieteellisellä metodilla. Sen nimi on Skepsis. Keskittykää siellä tekemään teille sopivaa ufotutkimusta, tai olkaa kokonaan tutkimatta, mikäli se aiheuttaa kiihtymystä tai pahaa mieltä.

        Kaikki eivät varmasti kuitenkaan halua tehdä ufotutkimusta sellaisessa ilmapiirissä ja foorumissa kuin Skepsis. Siksi on oltava vaihtoehtoja. Silloin tietäisitte mitä on raivo, jos Skepsiksen puhujan pöntössä oleva henkilö alkaisi pohtia Maan ulkopuolisia vierailijoita todennäköisempänä, kuin ns luonnollista alkuperää olevana.

        Vaikka en SUTin toiminnasta enkä historiasta tiedä oikein mitään, niin sanoisin että harrastatte retoriikassanne melkoista yleistämistä, halventamista ja paatoksestanne paistaa läpi ilmiselvä katkeruus. En tiedä teidän henkilökohtaisia syitänne siihen katkeruuteen, mutta ne perinteiset syyt tiedän.

        Ufoskeptikoiden näkökulmasta kun ufotutkimusta pitäisi tehdä siten, että oltaisiin tutkimatta ufoja. Sitä sanaakaan ei saisi sanoa. Koette pyhäinhäväistyksenä kaikenlaiset spekulaatiot Maan ulkopuolelta tulevista laitteista tai ilmiön lähteestä.

        Extraterrestriaalista alkuperää kirjallisesti tai suullisesti spekuloiva henkilö on mielestänne "saanut raivokohtauksen", koska on erimieltä kanssanne. Aika eriskummallinen määritelmä raivokohtaukselle? Kuunnelkaapas joskus vaikkapa eduskunnan täysistunnon sananvaihtoa, niin pääsette aika paljon lähemmäksi raivokohtauksen määritelmää. Sielläkin mennään useasti henkilöihin kohdistuviin asioihin ennemmin, kuin itse asiaan ja epärehellisyys on valloillaan samaan tyyliin kuin teilläkin.

        Vilkaisin ihan tähän keskusteluun liittyen SUT:n foorumia. Edelleenkin erinomaisesti rakennettu sivusto ja helppolukuinen. Löytyy nopeasti se mitä etsii. En näe mitään valittamisen aihetta itse foorumissa.

        Minua ei haittaa kenenkään tarinat. Oudoimmat, huonosti perustellut ja liki mahdottomasti todistettavat tarinat jätän joko lukematta tai noteeramatta. Suosittelen kaikille sitä samaa jatkuvan nillittämisen sijasta. Teen itse omat loppuarvioni alkuperäisistä havainnoista ja kertomuksista. SUT:n ilmoituskaavakkeessa on riittävä määrä kysymyksiä havainnoitsijalle, jotta kattavan kuvan kertomuksesta saa.

        En pysty kuitenkaan sanomaan kenenkään kokijan puheita roskaksi, koska en ole meedio.
        En myöskään pysty tekemään kenenkään havainnoitsijan tai tutkijan mielenterveydestä diagnoosia, koska en ole lääkäri.

        Te ufoskeptikot olette eräänlaisia helppoheikkejä. Epärehellisiä, huikentelevaisia, herkkänahkaisia ja ylimielisiä helppoheikkejä. Metodinne on paljon lähempänä terrorismia, kuin tutkimista tai tutkimuksien analysointia. Käytätte siihen terrorismiin ja häiriköintiin 99% siitä kaikesta vähäisestä energiastanne joka teiltä irtoaa. Häpeän ja empatian tuntemukset ovat teille myöskin tuntemattomia. Se 1% joka sieltä ulosannistanne joskus keskusteluun liittyy, on sellainen turhautunut letkautus sekin.

        Syytätte systemaattisesti kaikkia ufotutkimuksesta kiinnostuneita herkkäuskoisuudesta ja höpöttelette foliohatuista jne omahyväisesti hekotellen.

        Annas kun kerron mikä meitä objektiivisesti asiaan suhtautuvia taas teissä naurattaa?

        Se on se kun oli sitten tapaus kuin tapaus, ilmiö kuin ilmiö, todisteet ja todistajat ketä tai mitä tahansa, niin teillä iskee aina hirmuinen paniikki luoda salamannopeasti se luonnollinen selitys, oli se hätäisesti kyhäämänne luonnollinen selitys sitten kuinka hassu tahansa, tai täysin yhteensopimaton tapauksen ja tapahtumakuvauksen kanssa, niin se on sitten teidän ajatusmaailmanne mukaan kaikkien pakko heti samantien hyväksyä totuutena, ja sitten äkkiä kansiot kiinni, tutkimus seis, ja kerrotte helpotuksesta salaa huokaisten että "tapaus on ratkaistu" ja turvat kiinni.

        Siksi olette helppoheikkejä ja täysin ennalta-arvattavan kaavamaisia. Suoraan kuin sen amerikkalaisen velhonne opaskirjoista. Stailillanne ei ole sen enempää tekemistä tieteen kuin tutkimuksenkaan kanssa.

        Sen verran olen meedio, että tiedän mitä te tähän vastaatte.

        PS: En ole raivoissani. Istuskelen tässä ihan rennosti hymy naamalla ja popsin konvehteja.

        Juu, eli koska en ajattele asiasta kuten sinä niin olen luonnollisesti väärässä :)?
        Tyyppisesi persoonan kanssa en ryhdy väittelemään, totean vain että olen itse nähnyt kaksi kertaa edelläpuhutun tyyppisen ilmiön.
        Näitä on nähnyt ihan todistettavasti aika moni muukin.
        Mistä ilmiö johtuu? Se on asia johon ei järkevää vastausta ole vielä löytynyt.

        Joka tämän ilmiön selittää minulle kiskomatta sekaan uskontoa, ulkoavaruuden örkkejä, haltioita , FBI:tä, kanavointeja: tarjoan 100€ Karhu24laatikon puhtaana käteen/kurkottimeen!


      • hengitävälillämietimyös
        HerraHellakoukku67 kirjoitti:

        Vanhat herrat tuntuvat varsin aktiivisesti keskittyvän taasen SUT:n suhteen ufotutkimuksen, raporttien analysoinnin ja ilmiöiden arvioimisen sijaan joidenkin jäsenten sielunmaisemaan, joka ei ole teidän kanssanne samoilla linjoilla.

        Sivuutatte taitavasti kaiken hyvän. Hyvät ja rehdit tutkijat ja asiallisen tutkimuksen jätätte mainitsematta. Keskitytte vain valikoituihin epäkohtiin, joihin vielä laitatte lapinlisät päälle.

        Suomessa on jo ufo- ja muille skeptikoille ikioma ufotutkimus yhdistys varustettuna tieteellisellä metodilla. Sen nimi on Skepsis. Keskittykää siellä tekemään teille sopivaa ufotutkimusta, tai olkaa kokonaan tutkimatta, mikäli se aiheuttaa kiihtymystä tai pahaa mieltä.

        Kaikki eivät varmasti kuitenkaan halua tehdä ufotutkimusta sellaisessa ilmapiirissä ja foorumissa kuin Skepsis. Siksi on oltava vaihtoehtoja. Silloin tietäisitte mitä on raivo, jos Skepsiksen puhujan pöntössä oleva henkilö alkaisi pohtia Maan ulkopuolisia vierailijoita todennäköisempänä, kuin ns luonnollista alkuperää olevana.

        Vaikka en SUTin toiminnasta enkä historiasta tiedä oikein mitään, niin sanoisin että harrastatte retoriikassanne melkoista yleistämistä, halventamista ja paatoksestanne paistaa läpi ilmiselvä katkeruus. En tiedä teidän henkilökohtaisia syitänne siihen katkeruuteen, mutta ne perinteiset syyt tiedän.

        Ufoskeptikoiden näkökulmasta kun ufotutkimusta pitäisi tehdä siten, että oltaisiin tutkimatta ufoja. Sitä sanaakaan ei saisi sanoa. Koette pyhäinhäväistyksenä kaikenlaiset spekulaatiot Maan ulkopuolelta tulevista laitteista tai ilmiön lähteestä.

        Extraterrestriaalista alkuperää kirjallisesti tai suullisesti spekuloiva henkilö on mielestänne "saanut raivokohtauksen", koska on erimieltä kanssanne. Aika eriskummallinen määritelmä raivokohtaukselle? Kuunnelkaapas joskus vaikkapa eduskunnan täysistunnon sananvaihtoa, niin pääsette aika paljon lähemmäksi raivokohtauksen määritelmää. Sielläkin mennään useasti henkilöihin kohdistuviin asioihin ennemmin, kuin itse asiaan ja epärehellisyys on valloillaan samaan tyyliin kuin teilläkin.

        Vilkaisin ihan tähän keskusteluun liittyen SUT:n foorumia. Edelleenkin erinomaisesti rakennettu sivusto ja helppolukuinen. Löytyy nopeasti se mitä etsii. En näe mitään valittamisen aihetta itse foorumissa.

        Minua ei haittaa kenenkään tarinat. Oudoimmat, huonosti perustellut ja liki mahdottomasti todistettavat tarinat jätän joko lukematta tai noteeramatta. Suosittelen kaikille sitä samaa jatkuvan nillittämisen sijasta. Teen itse omat loppuarvioni alkuperäisistä havainnoista ja kertomuksista. SUT:n ilmoituskaavakkeessa on riittävä määrä kysymyksiä havainnoitsijalle, jotta kattavan kuvan kertomuksesta saa.

        En pysty kuitenkaan sanomaan kenenkään kokijan puheita roskaksi, koska en ole meedio.
        En myöskään pysty tekemään kenenkään havainnoitsijan tai tutkijan mielenterveydestä diagnoosia, koska en ole lääkäri.

        Te ufoskeptikot olette eräänlaisia helppoheikkejä. Epärehellisiä, huikentelevaisia, herkkänahkaisia ja ylimielisiä helppoheikkejä. Metodinne on paljon lähempänä terrorismia, kuin tutkimista tai tutkimuksien analysointia. Käytätte siihen terrorismiin ja häiriköintiin 99% siitä kaikesta vähäisestä energiastanne joka teiltä irtoaa. Häpeän ja empatian tuntemukset ovat teille myöskin tuntemattomia. Se 1% joka sieltä ulosannistanne joskus keskusteluun liittyy, on sellainen turhautunut letkautus sekin.

        Syytätte systemaattisesti kaikkia ufotutkimuksesta kiinnostuneita herkkäuskoisuudesta ja höpöttelette foliohatuista jne omahyväisesti hekotellen.

        Annas kun kerron mikä meitä objektiivisesti asiaan suhtautuvia taas teissä naurattaa?

        Se on se kun oli sitten tapaus kuin tapaus, ilmiö kuin ilmiö, todisteet ja todistajat ketä tai mitä tahansa, niin teillä iskee aina hirmuinen paniikki luoda salamannopeasti se luonnollinen selitys, oli se hätäisesti kyhäämänne luonnollinen selitys sitten kuinka hassu tahansa, tai täysin yhteensopimaton tapauksen ja tapahtumakuvauksen kanssa, niin se on sitten teidän ajatusmaailmanne mukaan kaikkien pakko heti samantien hyväksyä totuutena, ja sitten äkkiä kansiot kiinni, tutkimus seis, ja kerrotte helpotuksesta salaa huokaisten että "tapaus on ratkaistu" ja turvat kiinni.

        Siksi olette helppoheikkejä ja täysin ennalta-arvattavan kaavamaisia. Suoraan kuin sen amerikkalaisen velhonne opaskirjoista. Stailillanne ei ole sen enempää tekemistä tieteen kuin tutkimuksenkaan kanssa.

        Sen verran olen meedio, että tiedän mitä te tähän vastaatte.

        PS: En ole raivoissani. Istuskelen tässä ihan rennosti hymy naamalla ja popsin konvehteja.

        Nämä androt ja doopet sekä TSTS:t eivät kylläkään ole mitään jäseniä sutissa vaan sutin palstalla roikkuneita ja rasitteeksi maineelle ja tutkimukselle muodostuneita tyyppejä. En ymmärrä että miten saat skeptikot liitettyä asiaan, vai tarkoitatko että nämä edellämainitut ovat skeptikkoja peitehommissa...?

        Yhtä kaikki, ulko-ovea niille nyt näytettiin vaikka porstuassa vain pyörivätkin.


      • paratuholaiset

        Väistämättömän arvasi jo silloin kun foorumin yläbanneriin ilmestyi pysyvä tiedote siitä että foorumin keskustelijoiden (joita oli siinä vaiheessa enää n. kolme) mielipiteet eivät edusta SUT:in kantaa. Siitähän eräs erityisen ansioitunut loukkaantui ja hurjistui moittimaan SUT:ia sensuurista ja sananvapauden rajoittamisesta. Ja tosiaan edes olematta SUT:in jäsen.


      • Tarkistapa.käsite
        HerraHellakoukku67 kirjoitti:

        Vanhat herrat tuntuvat varsin aktiivisesti keskittyvän taasen SUT:n suhteen ufotutkimuksen, raporttien analysoinnin ja ilmiöiden arvioimisen sijaan joidenkin jäsenten sielunmaisemaan, joka ei ole teidän kanssanne samoilla linjoilla.

        Sivuutatte taitavasti kaiken hyvän. Hyvät ja rehdit tutkijat ja asiallisen tutkimuksen jätätte mainitsematta. Keskitytte vain valikoituihin epäkohtiin, joihin vielä laitatte lapinlisät päälle.

        Suomessa on jo ufo- ja muille skeptikoille ikioma ufotutkimus yhdistys varustettuna tieteellisellä metodilla. Sen nimi on Skepsis. Keskittykää siellä tekemään teille sopivaa ufotutkimusta, tai olkaa kokonaan tutkimatta, mikäli se aiheuttaa kiihtymystä tai pahaa mieltä.

        Kaikki eivät varmasti kuitenkaan halua tehdä ufotutkimusta sellaisessa ilmapiirissä ja foorumissa kuin Skepsis. Siksi on oltava vaihtoehtoja. Silloin tietäisitte mitä on raivo, jos Skepsiksen puhujan pöntössä oleva henkilö alkaisi pohtia Maan ulkopuolisia vierailijoita todennäköisempänä, kuin ns luonnollista alkuperää olevana.

        Vaikka en SUTin toiminnasta enkä historiasta tiedä oikein mitään, niin sanoisin että harrastatte retoriikassanne melkoista yleistämistä, halventamista ja paatoksestanne paistaa läpi ilmiselvä katkeruus. En tiedä teidän henkilökohtaisia syitänne siihen katkeruuteen, mutta ne perinteiset syyt tiedän.

        Ufoskeptikoiden näkökulmasta kun ufotutkimusta pitäisi tehdä siten, että oltaisiin tutkimatta ufoja. Sitä sanaakaan ei saisi sanoa. Koette pyhäinhäväistyksenä kaikenlaiset spekulaatiot Maan ulkopuolelta tulevista laitteista tai ilmiön lähteestä.

        Extraterrestriaalista alkuperää kirjallisesti tai suullisesti spekuloiva henkilö on mielestänne "saanut raivokohtauksen", koska on erimieltä kanssanne. Aika eriskummallinen määritelmä raivokohtaukselle? Kuunnelkaapas joskus vaikkapa eduskunnan täysistunnon sananvaihtoa, niin pääsette aika paljon lähemmäksi raivokohtauksen määritelmää. Sielläkin mennään useasti henkilöihin kohdistuviin asioihin ennemmin, kuin itse asiaan ja epärehellisyys on valloillaan samaan tyyliin kuin teilläkin.

        Vilkaisin ihan tähän keskusteluun liittyen SUT:n foorumia. Edelleenkin erinomaisesti rakennettu sivusto ja helppolukuinen. Löytyy nopeasti se mitä etsii. En näe mitään valittamisen aihetta itse foorumissa.

        Minua ei haittaa kenenkään tarinat. Oudoimmat, huonosti perustellut ja liki mahdottomasti todistettavat tarinat jätän joko lukematta tai noteeramatta. Suosittelen kaikille sitä samaa jatkuvan nillittämisen sijasta. Teen itse omat loppuarvioni alkuperäisistä havainnoista ja kertomuksista. SUT:n ilmoituskaavakkeessa on riittävä määrä kysymyksiä havainnoitsijalle, jotta kattavan kuvan kertomuksesta saa.

        En pysty kuitenkaan sanomaan kenenkään kokijan puheita roskaksi, koska en ole meedio.
        En myöskään pysty tekemään kenenkään havainnoitsijan tai tutkijan mielenterveydestä diagnoosia, koska en ole lääkäri.

        Te ufoskeptikot olette eräänlaisia helppoheikkejä. Epärehellisiä, huikentelevaisia, herkkänahkaisia ja ylimielisiä helppoheikkejä. Metodinne on paljon lähempänä terrorismia, kuin tutkimista tai tutkimuksien analysointia. Käytätte siihen terrorismiin ja häiriköintiin 99% siitä kaikesta vähäisestä energiastanne joka teiltä irtoaa. Häpeän ja empatian tuntemukset ovat teille myöskin tuntemattomia. Se 1% joka sieltä ulosannistanne joskus keskusteluun liittyy, on sellainen turhautunut letkautus sekin.

        Syytätte systemaattisesti kaikkia ufotutkimuksesta kiinnostuneita herkkäuskoisuudesta ja höpöttelette foliohatuista jne omahyväisesti hekotellen.

        Annas kun kerron mikä meitä objektiivisesti asiaan suhtautuvia taas teissä naurattaa?

        Se on se kun oli sitten tapaus kuin tapaus, ilmiö kuin ilmiö, todisteet ja todistajat ketä tai mitä tahansa, niin teillä iskee aina hirmuinen paniikki luoda salamannopeasti se luonnollinen selitys, oli se hätäisesti kyhäämänne luonnollinen selitys sitten kuinka hassu tahansa, tai täysin yhteensopimaton tapauksen ja tapahtumakuvauksen kanssa, niin se on sitten teidän ajatusmaailmanne mukaan kaikkien pakko heti samantien hyväksyä totuutena, ja sitten äkkiä kansiot kiinni, tutkimus seis, ja kerrotte helpotuksesta salaa huokaisten että "tapaus on ratkaistu" ja turvat kiinni.

        Siksi olette helppoheikkejä ja täysin ennalta-arvattavan kaavamaisia. Suoraan kuin sen amerikkalaisen velhonne opaskirjoista. Stailillanne ei ole sen enempää tekemistä tieteen kuin tutkimuksenkaan kanssa.

        Sen verran olen meedio, että tiedän mitä te tähän vastaatte.

        PS: En ole raivoissani. Istuskelen tässä ihan rennosti hymy naamalla ja popsin konvehteja.

        "Annas kun kerron mikä meitä objektiivisesti asiaan suhtautuvia taas teissä naurattaa? "

        "Meitä", heh. Enemmän tässä naurattaa se että tuollainen joka väittää alienien pyyhkivän lentoaluksillaan ilmakehässä, vaikka sellaisesta ei ole olemassa yhtäkään oikeaa todistetta, luulee suhtautuvansa asiaan objektiivisesti.


      • Äärivasuri

        Herra Hellakoukku saa edelleenkin ihan vapaasti popsia suklaakonvehteja,kiukutella ABC-ketjua ja S-Market-ketjua vastaan ja tapella myös tuulimyllyjä vastaan.


      • Pääriää

        Unohdit suviseurat.....


    • Androfanni

      Nyt Sutin foorumilla show. ILLUJAHTI. Hiihaa!

      • ILLUJAHTI

        Laitahan linkki että muutkin pääsee nauramaan!


      • Androfanni

      • kdhfbkjhfksj
        Androfanni kirjoitti:

        Olkaapa hyvät!
        https://www.suomenufotutkijat.fi/foorumi/viewtopic.php?f=10&t=5869&sid=abc98084c6481dcd44d85642df450b51

        Voi tziizuz. Tromssassa Haarppilaite jolle keskikokoinen ydinvoimala syöttää virtaa.. Näin ovat Rauni-Leena ja ihmevesikalevi kertoilleet... reptiilipoppoita marsista ja Buzz Aldrin on käynyt parissa tunnissa kuussa jenkkien omalla triangelialuksella.. etelänavalta löydetty 3 suurta alusta joiden halkaisija vaatimattomat 30 mailia kullakin.. vapaamuurareita ja seksuaalisia kultteja..

        Tuo foorumi satuineen kannattaisi jäädyttää nyt tuohon tilaan ja säilyttää jälkipolville varoittavana esimerkkinä siitä minkälaista poppoota ufotutkimuksen ympärille alta aikayksikön pörähtää kuin lauma kärpäsiä. Toisaalta, jos ympärillä pyörii sontakärpäsiä niin silloin kannattaa miettiä että itsekö haisee ja mille...


    • AndroMan

      Täytyy myöntää että tuon Sutin parivaljakon illu-ja muu jahti sekä tajunnan ulkopuolelta olevat hömppäjutut ja teoriat saivat tärisemään naurusta.

      Samoin esmes. muutkin höpinät joita Rauni ja The K olivat kertoneet,ja joita kyseinen parivaljakko papukaijamaisesti toisti.

      • UfoilijanArkea

        Noista tarinoista saisi kyllä veikeän seikkailuromaanin aikaiseksi. Sankarimme väistelee taivaalla seuraavia satelliitteja, agentteja, armeijan irvisteleviä kapiaisia ja vihollisen lähettämiä naispuolisia seireenejä jotka viimeksimainitut tämä urho hätistelee vittuilemalla ympäriltään pois.


      • lkjhgfdxiuy

        SUT:in ympärillä pörräävien ufoilijoiden naivius on kyllä suorastaan hellyttävän liikuttavaa.

        "Katselin tuossa foorumin tilastoja sen minkä yksittäinen lukija voi tehdä. SUTin hallitus ei tunnu ymmärtävän tämän palstan suosiota lainkaan. He sanovat käyttöä vähäiseksi, vaikka tämän palstan lukijamäärät hakkaavat aika monta muuta suosituksi miellettyä foorumia."

        Eiköhän asiassa ole kyse juurikin siitä että käyttäjiä on vähän, hölisemässä hulluja juttujaan, ja yleisöä paljon koska foorumista on tullut yleinen vitsi ja sen myötä koko yhdistyksestä on vaarana tulla yleinen vitsi.

        Jos joku linkkaa foorumin villejä tarinoita vaikkapa Vauva-foorumille joka on suomen luetuimpia, ja/tai asia lähtee kiertämään naamakirjassa vitsinä, niin mitähän tapahtuu SUT:in maineelle...


      • Ufosalaliittolärpänpää

        Kyllä tuo paranormaaliblogin foorumikin tarjoaa melkoista seikkailukirjallisuutta tylsään arkeen, linkkaahan siellä eräs "Maurilappi" erään Arto Laurin videohörhelöinteihin jatkuvalla syötöllä. Itse asiassa "Maurilappi" on Arto itse joka puhuu itsestään kolmannessa persoonassa ja kehuu itse itseään...

        Ei se ytinvoimasalaliiton vastustajan elämä varmasti tylsää ole, jokainen uusi päivä näyttää tarjoavan agenttiseikkailun jolle jopa television sarjojen juonenkäänteet häviävät. Artsi tekee puroonsa ropellivoimalan joka on niin suuri uhka vallanpitäjille että agentit käyvät sen rikkomassa. Diplomaattiautot kiilailevat liikenteessä murha-aikeissa. Auton huollossa poistetaan ohjauspyörään asennettu pommi... Oikeasti kyse oli Nissanin takaisinkutsusta jossa korvattiin viallinen airbag uudella, ja miksi ihmeessä kukaan salaliittolainen poistaisi pommin jonka olisi kai tarkoitus räjähdellä, ja jos Nissanin merkkihuolto ei kuulu salaliittoon, niin miksi pommista ja sen havainneesta ja poistaneesta mekaanikosta emme ole kuulleet yhtään mitään mediassa? Ai niin, salaliitto tietenkin ja mekaanikko perheineen on jo eliminoitu...


    • MärätLapaset

      ny hyvä sauma jollekkin perustaa esim ufo24 sivusto keskusteluineen :D varma hitti

    • Tervemenoakuuntaa

      Ja tämä samainen Arto Lauri löytyy myös youtubesta: ”tiedottaa” siellä muunmuassa ”chemtraileista”, eli lentoneiden jättövanoista jotka itse asiassa ovatkin myrkkyä, jota mm.illuminati näin sumuttaa päällemme ilmasta käsin!
      Mielestäni aika heikkoa myrkkyä koska lentokoneet ovat jättäneet näkyviä jättövanoja jo ensimmäisistä riittävän korkealle päässeistä koneista (1920-luv.) lähtien...
      Toivottavasti A.L ei tätä palstaa löydä, bannattu käsittääkseni lähes joka foorumilla (vika on aina muissa), esiintyy usein eri nimillä paljastuen kuitenkin aina suoltaessaa sivukaupalla ”näkemyksiään” eri aiheista, on ikäänkuin tuplaturbomega-versio SUT forumin Uranuksesta ja Turanuksesta ja ketä Kanavointihenkilökuntaa siellä olikaan...

      • Mistänäitäriittää

        Niin no, puhumattakaan siitä minkälaiset säiliöt lentokoneisiin vaatisi se että ne kykenisivät sumuttamaan jotakin kemikaalia kymmeniä tuhansia kilometrejä joita parhaimmillaan lentävät ja koko ajan vanaa peräänsä jättävät, kun jopa polttoaineen määräkin on tarkkaan laskettu ja jopa matkustajien käsimatkatavaratkin on kilomäärinä huomioitu... Mutta ei nyt anneta tosiasioiden häiritä hyviä fantasioita.

        Paras teoria on tietenkin homokaasu, josta parhaimpana todisteena eräät ufoilijat ovat pitäneet omia tuntemuksiaan homokaasuvanoja nähtyään...

        LOL


    • Tervemenoakuuntaa

      Siis jättövanaahan (siis tiivistyvää vesihöyryä) koneet ovat jättäneet aina riittävän korkealla lentäessään, jo mäntämoottorien aikakaudella 20-luvulta lähtien.
      Jokohan silloinkin kylähullut hyppivät seinille höyryvanan nähdessään?

      • Google tietää kertoa, että todennäköinen alkulähde näille foliokuuppien jättövanahörhötyksille on vuonna 1996 julkaistu tutkimus otsikolla Weather as a Force Multiplier: Owning the Weather in 2025 ja osittain myös 1991 haettu patentti "Stratospheric Welsbach Seeding for reduction of global warming" joiden pohjalta sitten syntyi William Thomasin 1999 kirjoittama artikkeli Contrails: Poison From the Sky. Vuosituhannen vaihteen tienoilla minäkin muistan näihin hörhötyksiin ensimmäistä kertaa törmänneeni. Jos jollain on parempaa tietoa tämän foliohattuharhan syntyhistoriasta, niin areena on vapaa.


      • Rooe
        VCO kirjoitti:

        Google tietää kertoa, että todennäköinen alkulähde näille foliokuuppien jättövanahörhötyksille on vuonna 1996 julkaistu tutkimus otsikolla Weather as a Force Multiplier: Owning the Weather in 2025 ja osittain myös 1991 haettu patentti "Stratospheric Welsbach Seeding for reduction of global warming" joiden pohjalta sitten syntyi William Thomasin 1999 kirjoittama artikkeli Contrails: Poison From the Sky. Vuosituhannen vaihteen tienoilla minäkin muistan näihin hörhötyksiin ensimmäistä kertaa törmänneeni. Jos jollain on parempaa tietoa tämän foliohattuharhan syntyhistoriasta, niin areena on vapaa.

        Älkääs nyt, jospa asiassa onkin perää.
        Joku on vaan huomannut että foliohattujen tarve on niin suuri että on parempi peittää Alumiinilla koko alue.

        Ylisuurilla Alumiini määrillä maaperässä näin erään puutarhurin asiaa selittävän. sanoi että koneesta sitä pitää kylvää, muuten ei määrät selity.


      • LoveAssholeParade
        VCO kirjoitti:

        Google tietää kertoa, että todennäköinen alkulähde näille foliokuuppien jättövanahörhötyksille on vuonna 1996 julkaistu tutkimus otsikolla Weather as a Force Multiplier: Owning the Weather in 2025 ja osittain myös 1991 haettu patentti "Stratospheric Welsbach Seeding for reduction of global warming" joiden pohjalta sitten syntyi William Thomasin 1999 kirjoittama artikkeli Contrails: Poison From the Sky. Vuosituhannen vaihteen tienoilla minäkin muistan näihin hörhötyksiin ensimmäistä kertaa törmänneeni. Jos jollain on parempaa tietoa tämän foliohattuharhan syntyhistoriasta, niin areena on vapaa.

        "Jo" toisen maailmansodan ajoilta on olemassa tuhoton (heh heh) määrä kuvamateriaalia liittoutuneiden pommikonemuodostelmien synnyttämistä "kemikaalivanoista".

        Ilmeisesti heillä oli sen lisäksi, että terroripommittivat ja massamurhasivat siviiliväestöä, tarve myös levitellä kemikaalivanoja ja homokaasuja vielä viimeistelläkseen Saksan tuhon...

        Tosin se näyttää kyllä osittain onnistuneenkin...


    • Tervemenoakuuntaa

      Ennen nettiä ”kyläoriginellien” melskaamista kuunteli kai varsin pienet porukat kerrallaan, tehden keskenään omat johtopäätöksensä juttujen järkevyydestä...
      Aika äkkiä leimattiin älyttömyyksien mölisijät omaan kastiinsa.
      Netissä taas nimettömänä ei ole ympäristön paineita, veikeimmätkin vainoharhat voi levittää tuhansien nähtäville ja eiköhän sieltä muutama samanmielinen (vaikkapa vain 1/5000), löydy ja näin he keskenään sitten taistelevat meitä ulkopuolisia (tietämättömiä) vastaan...

    • Heheeeeee

      Varaktorin elämästä poistuu yksi vihan kohde. Mitä tilalle vai onko hivuttauduttava facebook:iin, yrittihan tyyppi nuolekskella vähän aikaa uutta PJ:aa Vai onko paranormaali blogi seuraava vihan kohde.

      • Sitä on varaktofiili päässyt taas avohoitoon kun tänne kirjoitellaan? SUTin sivut ovat ihan kauttaaltaan täynnä pelkkää sontaa joten kyllä kirjoittelun aiheita riittää vaikka sieltä se suurin häpeäpilkku poistetaankin. Mitä paranormaaliblogiin tulee, niin se on jo niin alle kaiken arvostelun, että olisi tämän foorumin väärinkäyttöä kirjoittaa siitä jotain.


    • Murjami

      Kuten arvata saattoi niin joku jolla on Varaktoritrauma,tuli murjaisemaan jotain älytöntä.

    • olemmeuhkajatärkeitä

      No nyt mennään lujaa ja vauhti vain kiihtyy. Nyt näiden, joiden mielestä omissa jutuissa ei ole ollut mitään vikaa niin että SUT hankkiutuisi heistä eroon pyörimästä liepeillään, houreiden mukaan jo CIA on soluttanut kätyreitään SUT:in hallitukseen...

      http://www.fufora.fi/foorumi/viewtopic.php?p=54411&sid=408a10897e01bd476f32babb729210a3#p54411

      Ja nämä samat jeesustelevat ja ihmettelevät miksi yhdistys haluaa heistä eroon.

      Ilmeisesti se sairaudentunnottomuus estää näkemästä sen että juuri ja vain nimen omaan tuollaiset houreet ja kuvitelmat omasta tärkeydestä ovat se syy miksi jopa ufotutkimusyhdistys HALUAA hankkiutua foorumilleen pesiytyneistä suuruuskuvitelmissaan rypevistä HÖRHÖISTÄ eroon, pois, lopullisesti, jopa sillä hinnalla että koko foorumi hävitetään.

      Kiitos nimen omaan juurikin teille ufotutkimusfoorumin alasajosta, älyvapaat ja harhaiset hörhöt!

      • salaliitonliitto

        Kaksi sankariamme ovat mitä ilmeisimmin niin omissa sfääreissään että eivät osaa tai halua nähdä sitä tosiasiaa että juuri tuollaiset vainoharhaiset jutut ovat sitä jonka kanssa kukaan joka haluaa olla vakavasti otettava, ei halua olla yhtään missään tekemisissä tai yhdistettävissä sellaiseen. Oli sitten kyse kansallismielisistä, EU:n vastustajista tai vaikka ufotutkijoista.

        Höpisevät "myyristä" mutta ovat itse juuri sellaisia joita joku, jos haluaisi uskoa salaliittoihin, voisi pitää juuri niinä jotka joku voisi olla soluttanut "myyriksi" viemään uskottavuutta asioilta ja kannattajilta.

        Hmm, tässähän sitä vasta onkin oivallinen salaliittoteorian aihe, andro ja doope ovat CIA:n soluttautujia joiden tarkoituksena on omilla älyttömillä jutuillaan tehdä naurunalaisia kaikista kansallismielisistä, EU:n vastustajista ja ufotutkimuskesta kiinnostuneista!

        Tai hetkinen, hehän tekevät juuri niin...


      • Mistänäitäriittää
        salaliitonliitto kirjoitti:

        Kaksi sankariamme ovat mitä ilmeisimmin niin omissa sfääreissään että eivät osaa tai halua nähdä sitä tosiasiaa että juuri tuollaiset vainoharhaiset jutut ovat sitä jonka kanssa kukaan joka haluaa olla vakavasti otettava, ei halua olla yhtään missään tekemisissä tai yhdistettävissä sellaiseen. Oli sitten kyse kansallismielisistä, EU:n vastustajista tai vaikka ufotutkijoista.

        Höpisevät "myyristä" mutta ovat itse juuri sellaisia joita joku, jos haluaisi uskoa salaliittoihin, voisi pitää juuri niinä jotka joku voisi olla soluttanut "myyriksi" viemään uskottavuutta asioilta ja kannattajilta.

        Hmm, tässähän sitä vasta onkin oivallinen salaliittoteorian aihe, andro ja doope ovat CIA:n soluttautujia joiden tarkoituksena on omilla älyttömillä jutuillaan tehdä naurunalaisia kaikista kansallismielisistä, EU:n vastustajista ja ufotutkimuskesta kiinnostuneista!

        Tai hetkinen, hehän tekevät juuri niin...

        En edes uskonut että meillä suomessa noin kipeitä/tyhmiä ihmisiä liikkuu vapaalla jalalla. Nämähän oikein itse allekirjoittavat ne syyt miksi sutifoorumi suljetaan.

        Joo v.ttu, CIA:han se varmaan soluttautuu johonkin suomalaiseen ufokerhoon ahdistellakseen sen kautta kerhon sivuilla ilmaiseksi notkuvaa kahta paravajakkia, koska kautta koko tunnetun maailmanhistorian paravajakithan ovat muodostaneet mitä suurimman uhan vallanpitäjille, aina kylähulluista ja juna-asemilla lällättäjistä lähtien...


      • salaliitonliitonliitto
        salaliitonliitto kirjoitti:

        Kaksi sankariamme ovat mitä ilmeisimmin niin omissa sfääreissään että eivät osaa tai halua nähdä sitä tosiasiaa että juuri tuollaiset vainoharhaiset jutut ovat sitä jonka kanssa kukaan joka haluaa olla vakavasti otettava, ei halua olla yhtään missään tekemisissä tai yhdistettävissä sellaiseen. Oli sitten kyse kansallismielisistä, EU:n vastustajista tai vaikka ufotutkijoista.

        Höpisevät "myyristä" mutta ovat itse juuri sellaisia joita joku, jos haluaisi uskoa salaliittoihin, voisi pitää juuri niinä jotka joku voisi olla soluttanut "myyriksi" viemään uskottavuutta asioilta ja kannattajilta.

        Hmm, tässähän sitä vasta onkin oivallinen salaliittoteorian aihe, andro ja doope ovat CIA:n soluttautujia joiden tarkoituksena on omilla älyttömillä jutuillaan tehdä naurunalaisia kaikista kansallismielisistä, EU:n vastustajista ja ufotutkimuskesta kiinnostuneista!

        Tai hetkinen, hehän tekevät juuri niin...

        "Hmm, tässähän sitä vasta onkin oivallinen salaliittoteorian aihe, andro ja doope ovat CIA:n soluttautujia joiden tarkoituksena on omilla älyttömillä jutuillaan tehdä naurunalaisia kaikista kansallismielisistä, EU:n vastustajista ja ufotutkimuskesta kiinnostuneista!"

        Kaikkein paras salaliitto jonkun uskottavuuden viemiseksi olisikin palkata kaksi tai yksi tuollaista hoopoa takertumaan johonkin yhdistyksen, puolueeseen tai järjestöön puhumaan näitten kautta ja suulla. Tai "hoopoa" jos kysessä on vain rooli.

        Hups, tulikohan nyt vahingossa tehtyä sellainen paljastus että täytyy ryhtyä varomaan CIA:ta...? Täytyykin jatkossa tarkistaa Jopon etupyörän kiinnitys entistäkin huolellisemmin...

        :D :D :D


      • voihyvääpäivää

        Mikähän näitä kahta sankaria sitten estää perustamasta omaa foorumiansa, jossa voisi pölistä ihan mitä haluaa kenenkään estelemättä? Sen sijaan että itkevät monon kuva persiissä toisten kustantamilla foorumeilla.

        Ai niin joo, CIA ja SUPO tietysti....


        >>Minulta itseltäni se on estetty nyt sitten, koska en pääse paranormaaliblogiin. En yhtään ihmettelisi sitäkään, että pääsyy tämän foorumin sulkemiseen olen MINÄ!
        Minua kun ei kaivata minnekään kirjoittelemaan suuria juttujani. Minä tiedän liikaa.<<

        https://www.suomenufotutkijat.fi/foorumi/viewtopic.php?p=54413&sid=4035b6d166dc86c4b3ba5909c6da86e9#p54413


        Jännä ilmiö että kaveri on kyllä tavallaan jyvällä sulkemisen syystä, mutta asia taas vääristyy omassa mielessään niin että "tietää liikaa". Oikeastihan syy on se että eivät suuret jutut, joita kirjoittaja tietää itsekin juttelevansa, suuta halkaise mutta sen yhdistyksen maineen jonka sivuilla noita suuria juttuja suoltaa, ne kyllä voivat halkaista ja halkaisevatkin.

        Tuskin kukaan missään yhdistyksessä haluaa assosioitua johonkin salaliittofoliohattujamppaan joka piileskelee puskissa ihan tavallisia moottoripyöräilijöitä ja muljauttelee silmiään.


      • tietävätliikaajoo
        voihyvääpäivää kirjoitti:

        Mikähän näitä kahta sankaria sitten estää perustamasta omaa foorumiansa, jossa voisi pölistä ihan mitä haluaa kenenkään estelemättä? Sen sijaan että itkevät monon kuva persiissä toisten kustantamilla foorumeilla.

        Ai niin joo, CIA ja SUPO tietysti....


        >>Minulta itseltäni se on estetty nyt sitten, koska en pääse paranormaaliblogiin. En yhtään ihmettelisi sitäkään, että pääsyy tämän foorumin sulkemiseen olen MINÄ!
        Minua kun ei kaivata minnekään kirjoittelemaan suuria juttujani. Minä tiedän liikaa.<<

        https://www.suomenufotutkijat.fi/foorumi/viewtopic.php?p=54413&sid=4035b6d166dc86c4b3ba5909c6da86e9#p54413


        Jännä ilmiö että kaveri on kyllä tavallaan jyvällä sulkemisen syystä, mutta asia taas vääristyy omassa mielessään niin että "tietää liikaa". Oikeastihan syy on se että eivät suuret jutut, joita kirjoittaja tietää itsekin juttelevansa, suuta halkaise mutta sen yhdistyksen maineen jonka sivuilla noita suuria juttuja suoltaa, ne kyllä voivat halkaista ja halkaisevatkin.

        Tuskin kukaan missään yhdistyksessä haluaa assosioitua johonkin salaliittofoliohattujamppaan joka piileskelee puskissa ihan tavallisia moottoripyöräilijöitä ja muljauttelee silmiään.

        Tuohan lainattu marttyyri on jo kolmas ehdokas andron ja doopen ohella. Ironista että nythän siellä on jo oikein kilpailua siitä kuka on se niin tärkeä tyyppi jonka vuoksi foorumi lopetetaan. Aika veitikoita.


      • jännääonelämä

        Melkoisia vekkuleita tosiaan. Nämä kun niin kovasti mainostavat kaikenmaailman tiedustelupalvelujen vainoavan heitä, niin eikö ole tullut sellainen pikku seikka mieleen että jos joku taho todella haluaisi hankkiutua eroon heistä niin miksi se taho hoitaisi hommansa niin huonosti että nämä vainotut ovat alati kertomassa vainotuksi joutumisestaan ja nimeävät jopa tahoja jotka kuulemma vainoavat?

        Sitten tietenkin voisi ymmärtää jos kyseessä on joku Bulgarian tiedustelupalvelu eivätkä resurssit riitä muuhun kuin tiettyjen todella tärkeiden suomiufoilijoiden pääsyn estoon paranormaaliblogiin ja pienimuotoiseen SUT:in hallituksen voiteluun... Ei näytä olevan sateenvarjoihin enää varoja...


      • Vainooja

        Andro,Doope ja Toope,kolme vainottua marttyyria.Missähän he seuraavaksi joutuvat vainon kohteeksi?


      • fufous
        Vainooja kirjoitti:

        Andro,Doope ja Toope,kolme vainottua marttyyria.Missähän he seuraavaksi joutuvat vainon kohteeksi?

        Miksi sanotaan sitä kun ufostelijat ajelevat autolla vimmatusti pakoon kuviteltua vainoajaansa?

        - illuralliksi.


      • ÖÖ7jaKuolemanKurvit
        jännääonelämä kirjoitti:

        Melkoisia vekkuleita tosiaan. Nämä kun niin kovasti mainostavat kaikenmaailman tiedustelupalvelujen vainoavan heitä, niin eikö ole tullut sellainen pikku seikka mieleen että jos joku taho todella haluaisi hankkiutua eroon heistä niin miksi se taho hoitaisi hommansa niin huonosti että nämä vainotut ovat alati kertomassa vainotuksi joutumisestaan ja nimeävät jopa tahoja jotka kuulemma vainoavat?

        Sitten tietenkin voisi ymmärtää jos kyseessä on joku Bulgarian tiedustelupalvelu eivätkä resurssit riitä muuhun kuin tiettyjen todella tärkeiden suomiufoilijoiden pääsyn estoon paranormaaliblogiin ja pienimuotoiseen SUT:in hallituksen voiteluun... Ei näytä olevan sateenvarjoihin enää varoja...

        Tätä on tullut jo pitkään ihmeteltyä, oikeastaan tasan yhtä kauan kuin eräät ovat kertoneet heitä vainoavista agenteista: Kuinka ihmeen tehotonta, mitä lie B-... tai peräti Ö- sarjan agentteja näitten ufojamppojen perään on laitettu, kun eivät tunnu saavan mitään aikaiseksi? Jo se että kohteet ovat kertoilemassa asiasta, kertoo että mikään kovin ykkösprioriteetti tämä ufoasia ei tiedustelupalveluille ole.

        :D


      • Androfanni

        Täytyy olla agentti juttua muuten tulee liian tylsä show. Laminaateille ei anneta periksi!


      • MIB.NWOsta
        Androfanni kirjoitti:

        Täytyy olla agentti juttua muuten tulee liian tylsä show. Laminaateille ei anneta periksi!

        Huutonaurua XD


    • ulospoiskauas

      Tervemenoa vaan, onpahan yksi humpuukisivusto vähemmän!
      CHEERS !!!

    • alienien_esiinmarssi

      Seuraavat super suuret UFFO bileet on Amarillossa uutenavuotena!!! Kaikki mukaan!!! Tähteläiset kunnioittavat tilaisuutta läsnäolollaan. Kuoharit poksahtavat H-hetkellä tähteläisille ja Suomelle (salainen Suomi-Alien teema).

      • korvaavakokemus

        Kunnon ufopippaloillahan on käytännössä sama efekti kuin vanhalla kunnon ufosieppauksella: Muisti on mennyt, vaatteet riekaleina, olo on huono ja suusta pukkaa ektoplasmaa, sekä p*rse on hellänä.


    • SininenSalaviisas

      Moni kunnon ufopippalo päätyy siten,että näköpiiriin ilmestyy sinivalkoinen ufo siniset valot vilkkuen ja pari sinistä humanoidia kaappaa ufopippaloihin osallistuneita mukaansa.

      • ViekkausOy

        Pitää paikkansa, ja nykyään noissa ufoissa on myös keltaista kyljissä. Niissä matkustavat humanoidit ovat myös hämmästyttävän tarkasti yleisen humanoidistereotypian mukaisia olemukseltaan, varsin usein kaljupäisiä ja ainakin kesäisin niillä on suuret mustat, hyönteismäiset silmät.

        Sieppauksen yhteydessä voidaan, etenkin uhri emäalukseen kuljetettuna, tehdä perinteinen anaaliluotaus, jota yleensä edeltää kysymys; "Kerro suosiolla mihin olet kätkenyt huumeesi?".


    • Androfanni
      • hörhöbioottia

        Osoittaa hyvin kuinka pihalla kanavaosaston ufoääliöt ovat todellisuudesta. Sirius on kaksoistähti jolla ei ole havaittu planeettoja ja jonka säteilyn laatu ei salli elämää tähden vaikutuspiirissä, joten siellä ei asustele mitään olioita, ei isopäitä eikä adoniksia.

        Eipä ihme että SUT hankkiutuu eroon ympärilleen takertuneista kanavakeijoista.


    • Ursalainen

      Kanavaosaston ufoääliöt ovat todellakin hyvin kaukana todellisuudesta mm.Siriuksen suhteen.

      Vanhana tähtitieteen harrastajana tiedän sen,että Sirius on pohjoisella tähtitaivaalla sijaitsevan Ison koiran (Canis major)-tähdistön päätähti ja kirkkain maahan näkyvä tähti.

      Sen valovoima on yli 23 kertaa suurempi kuin oman aurinkomme valovoima.Sen seuralainen,Sirius B,löydettiin vuonna 1862,ja se on ensimmäinen löydetty valkoinen kääpiötähti.

      Tähtipari Sirius A/B todellakin sijaitsee Ison koiran tähdistössä josta ei ole löydetty yhtään eksoplaneettaakaan.

      Huvittavia ovat myös kanavoinnit Arcturuslaiselta ryhmältä.

      Niin että mistä syystä?

      No siitä syystä,että Arcturus on pohjoisella tähtitaivaalla sijaitsevan Karhunvartijan (Bootes)-tähdistön päätähti.Se on punainen ylijättiläinen ja sen valovoima on noin 112 kertaa suurempi kuin oman aurinkomme.

      Myöskään Karhuvartijan (Bootes)-tähdistöstä ei ole löydetty yhtään eksoplaneettaa eli hankala sieltäkin on viestejä lähetellä.

    • onjonähty

      Heittäkää ainakin se yksi herkkähipiäinen korvavalopelle huitsinnevadaan ja laittakaa BB puikkoihin niin saatais edes vähän järkeä hihhulisaivartelijoitten sijaan.

      • lässytilää

        Täsmälleen samaa mieltä olen ollut jo vimoset 30 vuotta.
        Pian menee hermo!


    • Androfanni

      Kiitos ehdotuksesta! Ufo24 foorumin perustamista harkitaan. Show must go on. Hiihaa!!!

    • Pendroadia

      Eräs Anrdo,Doope ja Toope kolmikon edustaja hehkuttaa samaa perätöntä juttua kuin paranormaalilla foorumillakin eli Facebookia hallinnoi USAn puolustusmininisteriö ja valvoo see ii aa ja än äs aa (eli CIA ja NSA).

      Googlasin hakusanalla Tapani Koivula ja kas kummaa,Tapani Koivula on Facebookissa.

      Sitten googlasin hakusanalla Kalevi Riikonen ja kas kummmaa,myös Kalevi Riikonen (eräälle tosin joko The Kalevi tai The K) on Facebookissa.

      Googlasin myös hakusanalla Teemu Vehkala ja kas kummaa,myös Teemu Vehkala on Facebookissa.

      Koska nämäkin,omalla tavallaan pienissä piireissä joillekin tutuiksi tulleet henkilöt ovat Facebookissa,niin silloin Facebook on juuri sitä mitä sen sanotaankin olevan eli mainosrahoitteinen yhteisöpalvelu.

      • lankaajapurkkeja

        Jos jopa Vehkala uskaltaa olla Facebookissa ja tämä dynaaminen tehokolmikko ei, niin eiköhän jälkimmäisille olisi turvallisin kommunikointiväline ihan perinteinen jugurttipurkkipuhelin. Siinä sentään vielä näkisikin että roikkuuko see ii aa tai än ääs aa langalla...


      • Vanhan kaartin ufopapisto ymmärtää, että seurakunta on siirtynyt naamakirjaan ja sen näköjään ymmärtää myös nuorempi ufopapisto sutin hallituksessa. Seurakunnalle jos haetaan kasvua, niin sosiaalinen media antaa siihen mahdollisuuksia.


      • Oletko.jo
        VCO kirjoitti:

        Vanhan kaartin ufopapisto ymmärtää, että seurakunta on siirtynyt naamakirjaan ja sen näköjään ymmärtää myös nuorempi ufopapisto sutin hallituksessa. Seurakunnalle jos haetaan kasvua, niin sosiaalinen media antaa siihen mahdollisuuksia.

        Onko tolppa-apina siellä. Jos et ole, nyt pitää liittyä mutta omalla nimelleä, ei keskityllä multinicillä koska taustat tarkistetaan. Muuten et pääse vakoilemaan tuota elämäsi kiviriippaa. Voithan tietenkin laittaa jonkun perskärpäsesi asialle.


      • Oletko.jo kirjoitti:

        Onko tolppa-apina siellä. Jos et ole, nyt pitää liittyä mutta omalla nimelleä, ei keskityllä multinicillä koska taustat tarkistetaan. Muuten et pääse vakoilemaan tuota elämäsi kiviriippaa. Voithan tietenkin laittaa jonkun perskärpäsesi asialle.

        Ei minulla ole tarvetta liittyä SUTin tapaiseen uskonnolliseen yhdyskuntaan. Minua kiinnostaa ufoilmiö ja ufotutkimus joihin tuolla kyseisellä yhdistyksellä ei ole mitään annettavaa.


      • ByäääH
        VCO kirjoitti:

        Ei minulla ole tarvetta liittyä SUTin tapaiseen uskonnolliseen yhdyskuntaan. Minua kiinnostaa ufoilmiö ja ufotutkimus joihin tuolla kyseisellä yhdistyksellä ei ole mitään annettavaa.

        " Minua kiinnostaa ufoilmiö ja ufotutkimus"
        Perusta se sun "kaverisi" kanssa oma sivusto niin saat varmasti monta "tosi ystävää".
        Taitaa vain olla aika yksinäistä tuolla menttaliteetilla joka sinulla on edelleenkin.


      • ByäääH kirjoitti:

        " Minua kiinnostaa ufoilmiö ja ufotutkimus"
        Perusta se sun "kaverisi" kanssa oma sivusto niin saat varmasti monta "tosi ystävää".
        Taitaa vain olla aika yksinäistä tuolla menttaliteetilla joka sinulla on edelleenkin.

        Ei minulla ole tarvetta perustaa uskonnollista yhdyskuntaa.


      • Voi.voi.voiiiii
        VCO kirjoitti:

        Ei minulla ole tarvetta perustaa uskonnollista yhdyskuntaa.

        No miksi helvetissä veuhkaat ufojen ja ufosivustojen parissa, omituinen selitys. Kerro nyt ihmeessä mikä on se voima joka pitää sinut näillä sivuilla. Olet kirjautunut viime vuonna SUT:n foorumille vaikka ufo eivät kiinnosta, käsittämätöntä logiikkaa. Tosin luulen ettei sinua edes hyväksytä edes suljettuun ryhmään, olet niin pahasti vittuillut SUT:n nykyistä vetovastuussa olevaa porukka kohtaan että oksat pois. Tuo sinun BHT sivusto käsittääkseni on myös ufo painotteinen, joten en ymmärrä miksi viihdyt yhtenä vetäjänä siellä. En voisi kuvitella että menisin vaikka skepsiksen sivustolle koska siellä ufot lytätään heti lennosta, tosin onhan siellä myös entinen SUT:n PJ. Joku diagnosoimaton mielen kommervenkki se täytyy olla. En nyt ihan sairautena sitä pitäisi, joku luonne häiriö.


      • Voi.voi.voiiiii kirjoitti:

        No miksi helvetissä veuhkaat ufojen ja ufosivustojen parissa, omituinen selitys. Kerro nyt ihmeessä mikä on se voima joka pitää sinut näillä sivuilla. Olet kirjautunut viime vuonna SUT:n foorumille vaikka ufo eivät kiinnosta, käsittämätöntä logiikkaa. Tosin luulen ettei sinua edes hyväksytä edes suljettuun ryhmään, olet niin pahasti vittuillut SUT:n nykyistä vetovastuussa olevaa porukka kohtaan että oksat pois. Tuo sinun BHT sivusto käsittääkseni on myös ufo painotteinen, joten en ymmärrä miksi viihdyt yhtenä vetäjänä siellä. En voisi kuvitella että menisin vaikka skepsiksen sivustolle koska siellä ufot lytätään heti lennosta, tosin onhan siellä myös entinen SUT:n PJ. Joku diagnosoimaton mielen kommervenkki se täytyy olla. En nyt ihan sairautena sitä pitäisi, joku luonne häiriö.

        Sinun kannattaisi hankkia itsellesi lukutaito ennen kuin tulet tänne kommentoimaan, niin et tekisi itsestäsi läheskään niin naurettavaa.


    • ohohoohhohohhoo

      Kertoo vain siitä, että toimintanne on marginaalista ja sitäkin skitsofreenisempaa. Ai niin, haista perse.

    • M_Urjaani

      Katos vaan,eräs Murjamikin on taas traumojensa vallassa.

    • K_Urjaani

      Tottahan tuo on eli yhdistelmä Varaktori/VCO saa eräät traumojensa valtaan.Mutta sellaista se on kun sivistystasokin on kiertokoulun luokkaa.

    • Onko.vaihtoehtoja

      Poistin SUT:n kirjanmerkeistä, olihan se siellä vuosia ja jossa tuli poikettua. Nyt sivu näyttää todella kuolleelta. Mihin voi ufotapaukset ilmoittaa koska tuonne nyt ei ainakaan voi koska ovat suljetussa pärstäkirjassa.

      • ettäsellaistatutkimusta

        Onhan siellä havaintotietokanta johon havainnot ilmoitetaan, eihän se foorumi ollut ennenkään ensisijainen kanava (heh heh kanava...) jonne havainnot ilmoitettiin. Havaintotietokantaan ilmoittaessa tosin voi varautua jo valmiiksi siihen että havaintoa ei pahemmin tutkita vaan "tutkimuspäällikkö" julistaa sen tunnistamattomaksi lentäväksi esineeksi niin että saadaan mahdollisimman paljon mustaa valkoiselle "muukalaisista" joihin uskoo.


    • HerraEdmundoAnacleto

      HUOMAUTUS HUOMAUTUS, jos haluat olla jäsen valaistuneissa täällä on oikea henkilö, joka ottaa yhteyttä valaistuneiden jäseneksi, jotta rikas tunnettu ja voimakas täällä on illuminati grand mestarin yhteyshenkilö, mikä on puhelinnumero 2348159768201, voit myös lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen [email protected], jos haluat liittyä valaisimiin

      Herra Edmundo Anacleto

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1721
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1327
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1323
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe