Poliisittuomiolle

Enemmänharkintaa

Kaksi poliisia on tuomittu pahoinpitelystä, MTV tekstitv pahoinpidelty oli näyttänyt keskaria

58

393

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaurisjamäki1

      Kirjoitin tästä aikaisemmin päivällä asiallisella kielellä. Viesti on nyt poistunut. Painotin tekstissäni kahta kohtaa, jotka käsittääkseni sisältyvä jo poliisilakiinkin.
      Saa nähdä kauanko tämä ketju saa olla auki, mutta juttu tai linkki juttuun olisi hyvä olla mukana, jotta lukijat tietävät mistä on kyse. Juttu ollut isona uutisena monissakin medioissa. Joten sikälikin kumma juttu jos tästä ei saa kirjoittaa. Onko tapana, että uutisista, joissa poliisi toiminut väärin tai näyttäytyy muuten negatiivisessa valossa poistetaan?!? Kaikki tekevät virheitä, ja niistä pitäisi oppia. Toisaalta yhden virhe ei ole kaikkien virhe, mutta onhan se nyt h..lveton tärkeää, että poliisit eivät provosoidu jos joku pultsari tai muu kadunmies jotain puolihuolimatonta sanoo, tai vähän kättään nostaa ... Ja jos niin silloin on mopo karannut ja menossa jo siellä, jossa sitä ei enää tavoittaa voi ...

      • olkaa_kriittisiä

        Olen pannut saman merkille, että julkaisukynnys on ilmeisesti tavallista korkeampi kun arvostelee poliisia. Eräs sanomalehti ei julkaissut keskustelupalstallaan kirjoitustani, jossa ihmettelin suomalaisten suurta ja lähes sokeaa poliisin arvostusta.


    • Hyväontaas

      Käräjäoikeus oli hylännyt syytteet vaikka pahoinpidellyn lonkka oli mennyt sijoiltaan jos lonkka menee sijoiltaan on uhria potkittu ja kovaa ei kuitenkaan törkeä pahoinpitely????

    • selittäisi-asiaa

      Olikohan steroideilla osuutta tapahtumiin?

    • videoltanäkyy

      Ei uhria oltu potkittu, hesarin videolla näkyy kuinka toinen menee jalan päälle, jalka painuu virheasentoon ja reisiluu irtoaa lonkkanivelen kupista tuossa asennossa. Sitten sen jälkeen uhria oli pidetty lonkka sijoiltaan 11 tuntia kopissa ilman hoitoa. Lonkkaluksaatio on yleensäkin todella kivulias tila.

    • AadolfGotler

      Uskon että tapauksella on myös positiiviset seuraukset, uhri muistaa jotain kun seuraavan kerran käyttäytyy ylimielisesti ja näyttelee keskaria ihmisille.

      • paljonpositiivista

        Kusipäiset poliisitkin varmaan muistavat jonkin aikaa, miksi tilit on miinuksella. Sekin lienee positiivinen asia. Voipi myös samalla tavoin töitään hoitelevat muutkin idiootit poliisit muistaa tämän varoittavana esimerkkinä. Ehkä kunniasta ei kannata maksaa noin isoja summia. Toivottavasti menee vielä viratkin ja se vasta positiivista olisikin.


      • nuoletaikuole

        Noin saa siis mielestäsi toimia? Kun kytät, vartijat tai ketkä tahansa käyttäytyy epäasiallisesti toisia kohtaan, mitä tekevätkin hyvin usein, niin voi siis opettaa toimimaan oikein aiheuttamalla vakavan ruumiinvamman. Samoin tietysti voi tehdä sinulle.


    • Oipoii

      Sympatiat on kyllällä poliisin eikä räkänokan puolella.

      • KartonkiJare

        "Sympatiat on poliisin puolella". Oipoii arvostaa ihmisiä jotka pahoinpitelevät toisia eivätkä hanki apua sitä tarvitseville. Kylläpä tää meidän Oipoi on fiksu ihminen. Kohta se varmaan vetää herneet nenään ja menee kadulle pahoinpitelemään ihmisiä jotka astuu sen varjon päälle (sehän kaiketi Oipoin mielestä riittää syyksi).


      • Virkakätyri

        Juu kaksikko on nostettava ylikomisaarioiksi ja kunniamerkit. Jalan repimis video opetuskäyttöön poliisikouluun.


    • Pikku-Arvi

      Videolla näkyy selvästi kun apina ryhtyi öykkäröimään, poliisit ottivat orakinelssonin tuplana ja öykkäri talttui.

      • Mesinsiitä

        Oikeasti poliisilla ei olisi edes ollut oikeutta puhutella edes miestä vaikka oli näyttänyt keskisormea. Itse en olisi edes mennyt putkaan ja jos olisivat yrittäneet viedä niin olisin tehnyt kiinni epäiltynä virkavirheestä ja laittomasta uhkauksesta.


      • Sisinmeetä
        Mesinsiitä kirjoitti:

        Oikeasti poliisilla ei olisi edes ollut oikeutta puhutella edes miestä vaikka oli näyttänyt keskisormea. Itse en olisi edes mennyt putkaan ja jos olisivat yrittäneet viedä niin olisin tehnyt kiinni epäiltynä virkavirheestä ja laittomasta uhkauksesta.

        Jaa, taas sinä. Ja miksi poliisilla ei olisi ollut oikeutta puhutella miestä? Voisitko edes tämän yhden kerran laittaa jonkin normiviittauksen väitteisiisi?

        Olisipa ollut hupaisaa nähdä, kun sinä olisi yrittänyt vastustella putkaan vientiä. Riehumaan tämäkin idiootti rupesi, mutta hopeaa silti oli vain tarjolla.


      • Kostokgb
        Sisinmeetä kirjoitti:

        Jaa, taas sinä. Ja miksi poliisilla ei olisi ollut oikeutta puhutella miestä? Voisitko edes tämän yhden kerran laittaa jonkin normiviittauksen väitteisiisi?

        Olisipa ollut hupaisaa nähdä, kun sinä olisi yrittänyt vastustella putkaan vientiä. Riehumaan tämäkin idiootti rupesi, mutta hopeaa silti oli vain tarjolla.

        Ei riitä, että näyttää sormea. Itse olisin käskyttänyt poliisit pois.


      • GoldNow
        Sisinmeetä kirjoitti:

        Jaa, taas sinä. Ja miksi poliisilla ei olisi ollut oikeutta puhutella miestä? Voisitko edes tämän yhden kerran laittaa jonkin normiviittauksen väitteisiisi?

        Olisipa ollut hupaisaa nähdä, kun sinä olisi yrittänyt vastustella putkaan vientiä. Riehumaan tämäkin idiootti rupesi, mutta hopeaa silti oli vain tarjolla.

        Kyllä se hopea nyt kullaksi muuttui


    • Eikauvaa

      Kuopion poliisilaitoksella tämänkaltainen toiminta on valitettavan yleistä, usein asiat jätetään tutkimatta, kun syytteessä on poliisi,saa nähdä miten kauan kansa tätä sietää, poliisi johto itkee kun käytös poliisia vastaan on muuttunut entistä väkivaltaisemmaksi, ehkä olis peiliin katsomisen paikka ,ennen kuin on liian myöhäistä

      • pielavesj

        Kuopiossa on näiden Poliisit-sarjan otosten perusteella tosi kahelia porukkaa. Ei ihme, jos
        pinna palaa joskus.


    • peaceplease

      Outoja kommentteja, jos "Sympatiat" on jollain väkivallantekojen puolella. Jos poliisi saa rankaisematta tehdä turhaa väkivaltaa, niin kohta on joka nurkalla tappelu, kun nuoriso ottaa mallia poliisista. Kaikki varmaan muistaa, mitä poliisilaki sanoo poliisin väkivallankäytöstä?!?Melkoinen poliisivaltion on tänne tulossa, jos otetaankin se malli, että poliisin pitääkin provosoitua joka osoittelusta kuin "tanen snägärijonossa". Silloin (jos se malliksi otetaan) niin se on yleinen käytäntö, eikä sellaisessa mallissa ole mitään mieltä ...

      • pyhäpoliisi

        Poliisinpalvonta on fundamettalistinen uskonto, jossa poliisia palvotaan jumalana. Ja tällä palstalla poliisinpalvojia riittää. Poliisinpalvontaa pidetään myös vakavana persoonallisuushäiriönä.

        Onneksi laki oli sentään oikealla puolella tässä tapauksessa.


    • waciohäjrjkkoe

      Provosoituminen sormimerkistä on merkki ettei sovi ammattiin. Henkinen kestokyky pitää poliisilla olla kunnossa, ei nelivuotiaan tasolla.

    • PYYKKIONKESKEN

      POLIISI ON YHTEISKUNNAN SUURIN RIKOLLISJENGI. VALTIOVALTA ON VARUSTANUT POLIISIN PALVELEMAAN YHTEISKUNTAA,SEN KANSALAISIA MUTTA VÄLILLÄ KANSALAINEN PALVELEEKIN POLIISIA VÄKIVALLAANTEON VÄLIKAPPALEENA JA JOUTUU YKSITTÄISTEN LUONNEVIKAISTEN POLIISIEN VÄKIVALLAN KOHTEEKSI JA KOEKANIINIKSI. ETUKÄTEINEN LAKI MONINE SÄÄNNÖKSINEEN KANSLAISEN TURVAKSI EI TOTEUDU JA JÄLKIKÄTEINEN OIKEUSSUOJA ON MELKO HARVINAISTA. TÄSSÄ TAPAUKSESSA SE ON TOIMINUT KANKEASTI JA LUONNEVIKAISET OVAT SAANEET JATKAA VIRASSAAN. EHDOTTOMASTI PITÄISI EROTTAA TÄMÄNKALTAISET TYYPIT POIS POLIISISTA JA JULISTAA MAAN PALVELUKSEEN KELPAATTOMIKSI JA MYÖS ASE LUVAT PITÄISI PERUUTTAA JA KOHDELLA MUUTENKIN LAINVOIMAISEN PÄÄTÖKSEN JÄLKEEN YLEISILLÄ EHDOILLA JA MIELUUMIN RUKKASET KÄDESSÄ EIKÄ SILKKIHANSIKKAIN.

      • Mantelitumake.rön

        Pyykkikone toimii...


    • mähkyrät

      lueskelin jostakin lehdestä ko. uutisen. siinä joku poliisipäällikkö otti kantaa asiaan. ei halunnut huomata, että poliisin ennalta estävä lailisuusvalvonta on pettänyt perusteellisesti ainakin tässä tosi törkeässä jutussa. Poliisi ei ole puolueeton eikä oikea kollegio käsittelemään jutun jatkoa poliisien virassapysymisestä. Poliisin esimiehet ovat laiminlyönnillään osoittaneet olevansa ns. jäävejä tekemään mitään ratkaisuja hallintoasian esittelyssä tai tähän liittyvissä lisätutkimuksissa. Ainoa oikea kollegio olisi kansantuomioistuin tai jonkunlainen kollegio johon voisi kuulua lakimiehiä ja muita esteettömiä oikeustoimikelpoisia henkilöitä, muita kuin poliiseja. Kun poliisi tutkii poliisia ollaan aina "hakoteillä". vanha sanonta ei korppi korpin silmää noki pitää tässä hyvin paikkansa. Poliisin porukoissa " ketju on katkeamaton ja ketju on niin vahva kuin sen heikoin lenkki", kaveri tutkii kaveria , on nykyaikana aivan uskomaton syteemi kun parempiakin vaihtoehtoja olisi jos haluttaisiin pyrkiä objektiiviseen ja puolueettomaan lopputulokseen, mutta järjestelmä on vailla etukäteistä laillisuusvalvontaa, eikä jälkikäteinenkään valvonta tuota tuloksia, vain ja ainoastaan jos joku vammautuu tai kuolee, sitten mukamasten tutkitaan ja maton alle lakaistaan mitä pystytään, kun tärkeintä on pitää oma pesä puhtaana, ja valvonnan, sen halutaan toimvan lumevalvontana ja pelaavan poliisin pussiin.

    • idiamin

      Helsingissä Malmin poliisissakin on yksi tämmöinen samanlainen, täysin soveltumaton poliisin virkaan , ylikonstaapeli vielä olevinaan. Nämä. vaan syö sitä mainetta mikä ennen Suomen poliisilla on ollut.

    • JAKKEMOTTTAAJA

      Noi kaksi kyttää olisi tippunut sekunisa, tulkaa paskalakit kokeilemaan minua kaataan..nokat turpoaa

      • wqwqww

        Eivät poliisit ryhdy konnien kanssa painimaan. Sitä varten on karhuryhmä, joka voittaa kovimmankin konnan.


    • RandomWalker

      Katsoin äsken videon ja kyllä on paha ylilyönti sattunut poliiseille, joten syytteet ovat täysin perusteltuja sekä lisäksi tulee vakavasti miettiä työssä jaksamista.

      Kiinnioton peruste ja perustelu kiinniotetulle täysin naurettava. Olisi pitänyt puhumalla yrittää hoitaa tilanne kuntoon, tämähän on normaalia poliisityötä.
      Putkatiloissa poliisit provosoitui tosi helposti ja voimatoimet oli ylimitoitetut vastarintaan ja kiinniotetun kokoon nähden ottaen huomioon lisäksi poliisien miesylivoiman. Mahtoiko poliisi astua maahan viedessä hetkeksi jalan päälle jolloin lonkka pääsi vääntymään. Kävelystä olisi helposti pitänyt havaita jalkaan tullut merkittävä vamma. "Veltoilla" asiakkailla on yleensä molemmat jalat velttoja, ja kyllä pitää erottaa onko velttoilua ja teatteria vai vammaa/sairautta.
      Tässäkin olisi pitänyt puhumalla hoitaa ensin ja jos sitten tarvetta, yrittää suorittaa ensin normaali raudoitus ennen maahanvientiä.

      Esimiesten ja kyseisten poliisien osalta asia pitää käydä huolella läpi mukaan lukien perusteellinen soveltuvuuden uudelleen arviointi persoonallisuuden osalta. Tämä siis juridisen prosessin lisäksi.

    • Kyttienylimelisyys

      Maksoi noille sioille 26000e. Olen vahingoniloinen se kun Narsistista kyttää vituttaa .tollaiset pellet lappuliisoiksi.

    • mitäv

      kyllä on törkeitä tekoja , filminpätkä ei valehtele, molemmat poliisit pois virantoimituksesta ja kiven sisään odottamaan lainvoimaisuutta. tuon kaltaiset tyypit heti uos etteivät voi jatkaa samanlaisia tekoja, esimiesten olisi korkea aika herätä todellisuuteen näiden tyyppien kohdalla ja tehdä hallintopäätös virasta vapauttamiseksi

    • rähjät

      MV lehti 17.12.2017 kertoo näiden poliisien tuomiolauselman ja nimet julkisuuteen meidän kaikkien tietoon. se on hyvä ettei jää pimentoon konnien henkilöllisyys

    • Räikköskä

      Järkyttävää

    • Poikapoliisi

      Mistä näkee näiden raivopäiden kuvat. Lärvit someen on opetuksena muille raivopäille.

      • käräjäoikeus.oikeassa

        Poliisien taholta aivan oikeaa toimintaa. Provosoitunut mies laitettiin putkaan niin kuin pitääkin. Toimenpiteen käräjäoikeus hyväksyi hylkäämällä syytteet. Hovin jäsenten mielestä mies olisi pitänyt houkutella putkaan tikkukaramellilla ja työntää höyhentyynyillä.
        Kiinniotto torilla tapahtui laillisesti, sillä PoliisiL:n 2. luvun 10 §:n perusteella poliisilla on oikeus ottaa kiinni henkilö, jonka on syytä epäillä aiheuttavan häiriötä, tai valitöntä vaaraa yleiselle järjstykselle ja turvallisuudelle.


      • Kommarinoppia

        Kytälle haiset


      • RandomWalker
        käräjäoikeus.oikeassa kirjoitti:

        Poliisien taholta aivan oikeaa toimintaa. Provosoitunut mies laitettiin putkaan niin kuin pitääkin. Toimenpiteen käräjäoikeus hyväksyi hylkäämällä syytteet. Hovin jäsenten mielestä mies olisi pitänyt houkutella putkaan tikkukaramellilla ja työntää höyhentyynyillä.
        Kiinniotto torilla tapahtui laillisesti, sillä PoliisiL:n 2. luvun 10 §:n perusteella poliisilla on oikeus ottaa kiinni henkilö, jonka on syytä epäillä aiheuttavan häiriötä, tai valitöntä vaaraa yleiselle järjstykselle ja turvallisuudelle.

        Riippuu myt vähän millaista se provosointi on. Jos pilkulleen noudatetaan kyseisen lain kohtaa, täyttyisi putkat pikavauhtia. Minulla ei ole tietoa alkutilanteesta mikä johti kiinniottoon, joten ei siitä sen enempää.
        Kiinniotto sinänsä ei nyt ole se suurin ongelma vaan tapa ja voimankäyttö miten se on tehty. Lisäksi jalan loukkaantuminen on erittäin selvästi havaittavissa, mutta siitä vähät välitettiin. Poliisit nyt ottaneet vissiin vähän mallia amerikkalaisista virkaveljistään. Voi kyse olla myös jonkinlaisesta kyynistymisestä tai työuupumuksesta, mutta ei siltikään oikeuta toimimaan tuolla tavalla.


      • elsalvador1
        käräjäoikeus.oikeassa kirjoitti:

        Poliisien taholta aivan oikeaa toimintaa. Provosoitunut mies laitettiin putkaan niin kuin pitääkin. Toimenpiteen käräjäoikeus hyväksyi hylkäämällä syytteet. Hovin jäsenten mielestä mies olisi pitänyt houkutella putkaan tikkukaramellilla ja työntää höyhentyynyillä.
        Kiinniotto torilla tapahtui laillisesti, sillä PoliisiL:n 2. luvun 10 §:n perusteella poliisilla on oikeus ottaa kiinni henkilö, jonka on syytä epäillä aiheuttavan häiriötä, tai valitöntä vaaraa yleiselle järjstykselle ja turvallisuudelle.

        "Kiinniotto torilla tapahtui laillisesti, sillä PoliisiL:n 2. luvun 10 §:n perusteella poliisilla on oikeus ottaa kiinni henkilö, jonka on syytä epäillä aiheuttavan häiriötä, tai valitöntä vaaraa yleiselle järjstykselle ja turvallisuudelle. "

        Tuskin millään muotoa tuo pykälä täyttyi. Siitä on olleet mieltä vaan nämä kaksi (turhaan) provosoitunutta, kaikki muu puhuu vastaan. Jos täyttyisi, niin jokaisen kaksi kaljaa ottaneen pitäisi joka perjantai ilta rahdata samalla lailla putkaan, sillä määreet täyttyvät jos siitä ihan helposti, jos pykälän perusteet olisivat noinkin keveät ...


    • beethooven

      Eivät sentään kuolleet putkaan kuin enenen vanhaan Kekkosen diktatuurin aikaan niin kovin useasti kävi.

    • oppiaikä

      törkeä rikos ihmisyyttä vastaan. poliisit käyttivät selvästi väkivaltaa, kyse ei ollut voimakeinoista, vaan törkeästä virka-aseman väärinkäytöstä ja pahoinpitelystä. ehdottomasti monoa persuuksiin molemmille poliiseille. olisi parasta preventiivistä laillisuusvalvontaa ja opiksi ja ojennuseksi muille samaa harrastaville.

    • tönki

      Tuo oli ihan selvä tapaus kun sen katsoi MV lehden kuvasarjasta. Selvää pahoinpitelyä, aivan uskomatonta toimintaa. On hyvä jos tulevaisuudessa tulee kamerat joka paikkaan myös poliisin vaatetukseen. Silloin näyttö on lähes 100% jos jälkikäteen halutaan jotakin tomia tarkastella. Poliisihan on patologinen valahtelija ja valahtelee ja poliisin kaverit samoin ja näin on tähän asti aina saatu pelastuksia aikaiseksi ja kansa on kärsinyt vääryyttä

      • elsalvador1

        Toki poliisi suojelee omiaan, ei tosin ole ainutkertainen ammatti, jossa näin tapahtuu. Jossain määrin se on luonnollista, mutta poliisin ammattikuva on nyt sellainen, että se ei juurikaan ylilyöntejä kaipaa, silloinhan jokainen on yhtä vaarassa, jos syyt ovat vain "epämääräisiä".
        Olisi varmaan erinomainen idea, että olisi joku "lautakunta", joka tutkisi poliisien virkarikoksia, irrallaan poliisista itsestään, jotta kotiinvetoa ammattikunnan sisällä ei tässä tapahtuisi.
        Olihan muuten aikanaan juttua esim.siitäkin, että peltikameroista poistettiin joillakin paikkakunnille tämän samaisen ammattikunnan itsensä jäsenten ajamat ylinopeudet. Joten aika pikkuasioista nämä usein lähtee kun lähtee. Sikäli valvonta olisi tarpeen, jos poliisit "valvovat järjestystä", niin ketään ei ole valvomassa poliisien järjestystä, ja poliisikin on (kuulemma) vain ihminen, joten mitään fyysistä tai psyykkistä estoa poliisien toiminen tarkalle valvonnalle ei näinollen pitäisi olla ...


      • Nobelaner1

        Herää kysymys pitäisikö myös kansalaisilla olla omissa vaatteissaan kamerat virkavallan suuntaan.


      • Nobelaner1
        Nobelaner1 kirjoitti:

        Herää kysymys pitäisikö myös kansalaisilla olla omissa vaatteissaan kamerat virkavallan suuntaan.

        Ja mielellään niin että asiat tallentuu viranomaisten ulottumattomiin.


      • Gäddasta
        elsalvador1 kirjoitti:

        Toki poliisi suojelee omiaan, ei tosin ole ainutkertainen ammatti, jossa näin tapahtuu. Jossain määrin se on luonnollista, mutta poliisin ammattikuva on nyt sellainen, että se ei juurikaan ylilyöntejä kaipaa, silloinhan jokainen on yhtä vaarassa, jos syyt ovat vain "epämääräisiä".
        Olisi varmaan erinomainen idea, että olisi joku "lautakunta", joka tutkisi poliisien virkarikoksia, irrallaan poliisista itsestään, jotta kotiinvetoa ammattikunnan sisällä ei tässä tapahtuisi.
        Olihan muuten aikanaan juttua esim.siitäkin, että peltikameroista poistettiin joillakin paikkakunnille tämän samaisen ammattikunnan itsensä jäsenten ajamat ylinopeudet. Joten aika pikkuasioista nämä usein lähtee kun lähtee. Sikäli valvonta olisi tarpeen, jos poliisit "valvovat järjestystä", niin ketään ei ole valvomassa poliisien järjestystä, ja poliisikin on (kuulemma) vain ihminen, joten mitään fyysistä tai psyykkistä estoa poliisien toiminen tarkalle valvonnalle ei näinollen pitäisi olla ...

        Elsalvador kirjoittaa täyttä soopaa. Eivät poliisit ole suinkaan mikään yhtenäinen ja samanmielimen ammattikunta. Erilaisia mielipiteitä, poliittisia suuntia ja kuppikuntia on pilvin pimein. Siellä toisen kuolema on toisen leipä, kateus on huipussaan, puukkoa lyödään kaverin selkään ja vielä käännetään haavassa.
        Poliisit ovat Suomen toiseksi herkkähipiäisin ammattikunta toimittajien jälkeen. Poliisit kyttäävät toisiaan ja kaikkein ahkerammin he kantelevat toisistaan.


      • ImperialStormTrooper
        Nobelaner1 kirjoitti:

        Ja mielellään niin että asiat tallentuu viranomaisten ulottumattomiin.

        Äläkä nyt unohda mainita sitä, että kuvatun materiaalin tulee olla kansalaisen muokattavissa itselleen edulliseksi.


      • 12345654321
        elsalvador1 kirjoitti:

        Toki poliisi suojelee omiaan, ei tosin ole ainutkertainen ammatti, jossa näin tapahtuu. Jossain määrin se on luonnollista, mutta poliisin ammattikuva on nyt sellainen, että se ei juurikaan ylilyöntejä kaipaa, silloinhan jokainen on yhtä vaarassa, jos syyt ovat vain "epämääräisiä".
        Olisi varmaan erinomainen idea, että olisi joku "lautakunta", joka tutkisi poliisien virkarikoksia, irrallaan poliisista itsestään, jotta kotiinvetoa ammattikunnan sisällä ei tässä tapahtuisi.
        Olihan muuten aikanaan juttua esim.siitäkin, että peltikameroista poistettiin joillakin paikkakunnille tämän samaisen ammattikunnan itsensä jäsenten ajamat ylinopeudet. Joten aika pikkuasioista nämä usein lähtee kun lähtee. Sikäli valvonta olisi tarpeen, jos poliisit "valvovat järjestystä", niin ketään ei ole valvomassa poliisien järjestystä, ja poliisikin on (kuulemma) vain ihminen, joten mitään fyysistä tai psyykkistä estoa poliisien toiminen tarkalle valvonnalle ei näinollen pitäisi olla ...

        Pikkuasiastahan se lipesi liikkeelle myös Aarniokäräjät, tahrasta nojatuolissa. Mutta dna-näytöllä nykyään löydetään vaiettuja siskoja ja veljiä ja näppärimmät keksivät myös omien tarkoitusperien saavuttamiseen dna-näyttöjä.


    • aateli

      tuosta peltikameroiden ylinopeuksien sakkojen mitätöinnistä kirjoitti eräs sanomalehti, että tapauksia oli Oulun poliisin keskuudessa. Lehti leike on vieläkin tallessa ja se uutisoitiin 24.9.15. Oulun poliisit olivat mitätöineet kollegoidensa ja tuttujen ylinopeussakkoja. tapaukset koskivat tilanteita joissa ylinopeutta ajaneet ovat jääneet kiinni peltipoliisivalvonnassa. Poliisit olivat jälkikäteen lieventäneet ylinopeudet sakosta huomauttamiseksi eli mitätöineet sakkoja. Ryhmänjohtaja ja vararyhmänjohtajaa tutkittiin virkaaseman väärinkäyttämisestä jne.. poliisipomo Seppo Kolehmainen piti tuolloin asiaa vakavana. Poliisit olivat aina vain kiistäneet tekonsa vaikka olivat jääneet kiinni ns. rysänpäältä. Että kyllä systeemi osaa ja piiri pieni pyörii ja jatkossa virkarikokset todettiin muutaman päiväsakon arvoiseksi ja myöhemin palkittiin valtion virkaansiomitalilla.

    • Nobelaner1
      • Nobelaner1

        Sitten on myöskin ollut näitä lievempiä tapauksia jossa on käyty kyyläämässä rekistereistä juttuja jotka ei omiin tehtäviin liity...


    • Nobelaner1

      Käräjäoikeus olisi tukenut poliisiväkivaltaa ja ollut välittämättä koko ylilyönnistä... Ei korppi korpin silmää noki. Hienoa sivistynyt suomi.

    • Shamuel_Kohen

      Poliisin väkivaltainen toiminta vähentää luottamusta poliisia kohtaan, vaikka käräjäoikeus päästi pälkähästä. Luottamuspulalla on seurauksia.

    • orang

      porukkaan on päässyt luiskahtamaan luonnevikaisia, alikehittyneen alueen agresiivisä yksilöitä, nepotismin perillisiä, isällä ja isoisällä oli poliisihommissa jo aikanaan pussi housut jalassa kesää- talvea ja matala otsa oli perua jo kauempaa. Näitä luonnevikaisia ruokitaan sitten oman käden kautta kaiken maailman anabolisilla ja lihaksia kasvattavilla steroideilla, voimakkaimat ovat kait syöneet vanhat radio - ja stereolaitteetansa ja muistaneet ajaa karvoituksen matalan otsan päältä, kun ovat itsekkin huomanneet ettei tyhjä kattoa kaipaa. Näistä prototyypeistä pitäisi tai olisi jo pitänyt kehitellä näitä kuvaava poliisi ohjelma kaiken kansan nähtäväksi esim. poliisitv ohjelmiin.

    • Nobelaner1
    • psykokytät

      Nyt ne psykokytät valittaa korkeimpaan oikeuteen, toivottavasti häviävät, tulee oikein kallis lasku ja erotetaan virastaan ellei ole vielä erotettu. Vankilaanhan nuo väkivaltarikolliset pitäisi laittaa.

    • evp.007

      kävin läpi kolmenkymmenenvuoden ajalta eduskunna oikeusasiamiehen vuosikertomukset, samoin oikeuskanlerin viraston vuosikertomukset. Teemana oli tutkia faktaa poliisin tekemistä tai tekemättäjättämisistä. Juttuja olisi löytyyt kaikkineen helposti kottikärryllinen kaikkine asiapapereineen, esitutkintapöytäkirjoineen. Täytyy ihmetellä näitä valvovia viranomaisia. Nimittäin vuosista toisiin samat rikosnimikkeet ja tekoset jotka ovat virkarikoksia toistuvat ja aina vain sama virasto toteaa ja huomauttelee vastaisen varalle. On melko hampaaton systeemi kun poliisia ja sen tekemisiä arvioidaan ja tutkitaan. On aivan selvää, että poliisitoimi ja sen päälliköt ja yksittäiset toimenhaltijat ja virkamiehet nauttivat SUOJELUA. Sen järjestää verovaroin ylläpidettävä valvontamekanismi ison joukon kera tähän tehtävään valjastettuja virkamiehiä. Etukäteinen laillisuusvalvonta ei toimi, eikä kansalaisella oli jälkikäteistä oikeussuojaa tätä virkamiesjoukoa vastaan.

    • rosm

      lähea joka päivä lehdistö paljastaa poliisien tekemiä rikoksia ja väärinkäytöksiä. Poliitytinn johto, ministerit ym. valvontavastuulliset lakaisevat maton alle mitä ehtivät ja usein kuultu laudahdus on "tämä tai nämä ovat yksittäistapauksia"

    • poliisitonhyvä

      Ketä nää poliisit ovat, jotka on tuomittu pahoinpitelystä. Missä kaupungissa tai paikkakunnalla. Itse olen pärjännyt polisien kanssa puhelemalla eikä äkkäilemällä tai nenäkäästi isottelemalla.

    • ei_tuu_mittään

      Kaiken lisäksi on vireillä reservipoliisihanke . Lyhyellä pikakoulutuksella tehtäisiin poliiseja jotain suurta tapahtumaa varten.
      Monet uhoajat näkevät siinä tilaisuutensa panna toimeksi kurin ja järjestyksen hyväksi.
      Toivottavasti demarit, vasurit ja vihreät torppaavat koko hankkeen, joka on kyllä muutenkin vastatuulessa.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3963
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2328
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2046
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      94
      1713
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1401
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1311
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1252
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe