Kun maassa ei saa oikeutta

väärilletuomareille

Jos Korkein Oikeus on epäonnistunut oikeuden jakamisessa (Anneli Auerin tapauksessa) antamalla vääryyteen taipuvaisten virkamiesten johtaa itseään harhaan, niin voiko tuollainen oikeuslaitos jatkossa toimia oikein vai onko se saastunut itse siältäpäin?

32

143

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sukulaisuussuhteet

      Jalasjärvellä 1950 syntynyt kihlakunnansyyttäjänä toiminut Jarmo Valkama oli edellisessä elämässään noin 2050 eKr luvatussa maassa (uudella mantereella) elänyt Kibin poika Korihor jonka toimesta Jaredilaiset joutuivat tuolloin orjuuteen (Eter 7:3-5) eli hän oli sukulaissuhteessa Oomerin poika Jaredille ”isoisää” vastaava. Valtionsyyttäjä Jorma Äijälä, joka toimi 2000-luvun alussa Suomessa, oli edellisessä elämässään noin 2000 eKr. luvatussa maassa (uudella mantereella) Oomerin (Eeti S.) poika Jared (Eterin kirja 8:1) joka perusti ensimmäisen salaisen liiton luvattuun maahan ja joka oli päävastuussa yrittäessään saada Akiisin, Kinmonrin pojan surmaamaan Oomer (Eterin kirja 8:1-18) ja jonka Jaredin, Akiis, Kimnorin poika surmasi myöhemmin.

      • Lisäystäedelliseen

        Akiis, Kimnorin poika (Eter 8:10) syntyi myöhemmin nimellä Matti Heinonen jolla oli lakifirma Mynämäellä 1980-2000 luvulla.


      • Pieni_liekki

        Olivatpa suomalalaiset nimimerkin Sukulaissuhteet mukaan aikoinaan harvinaisen hyvin edustettuina luvatussa maassa. Oliko kirjoittaja itse se henkilö, joka oli omassa edellisessä elämässään Robin Hood?


      • Justjetsulleen
        Pieni_liekki kirjoitti:

        Olivatpa suomalalaiset nimimerkin Sukulaissuhteet mukaan aikoinaan harvinaisen hyvin edustettuina luvatussa maassa. Oliko kirjoittaja itse se henkilö, joka oli omassa edellisessä elämässään Robin Hood?

        Olipa hyvinkin.


      • Maariaapukkaa
        Justjetsulleen kirjoitti:

        Olipa hyvinkin.

        Ja Anneli oli tietysti Neitsyt Maria


      • kohtalokertoo

        Miksi ei itse Jeesuksen naispuolinen inkarnaatio - hänethän hakattiin ristille muiden puolesta? En näe mitään yhteyttä Mariaan kyllä.


      • anonymiteettisuoja

        Mutta kenen/keiden synnit hän pelasti?


    • heikuuraparta

      Me suomalaiset olemme joutuneet maksamaan jo aivan liikaa pedofiilin ja mahdollisen murhaajan oikeudenkäynneistä. Ei latiakaan enäätuollaiselle, hyi stna.

      • Tässäsinullepedoilua

        Paula Pajula oli edellisessä elämässään Jaredin tytär jonka toimesta Oomerin poika Jared alkoi perustaa luvatun maan ensimmäistä salaista liittoa. (Eter 8:8). Syyttäjä Heli Haapalehdon äiti eli aikaisemmassa elämässään ennen vedenpaisumusta langenneen enkelin vaimona jotka vaimot (8 kpl) Jumala muutti seireeneiksi heidän joutuessaaan asumaan eräälle syrjäiselle saarella. Nuo seireenit surmasivat tuolloin 2 merimiestä jotka ajautuivat heidän saarelleen. Yksi noista merimiehistä syntyi meidän aikana 1940-1950 luvulla Somerolla, Suomessa nimellä Erkki Nerg. Anneli Auerin seksuaalirikostutkinnan tutkinnanjohtaja Erik Salonsaari eli edellisessä elämässään noin 2000 eKr. Oomerin poikana. Hän oli jompikumpi Oomerin poika Esrom tai Koriantumr.Turun käräjäoikeuden Laamanni Simo Simola, joka eli 2000-luvun alussa Suomen Turussa, oli edellisessä elämässään 2000 eKr. luvatussa maassa Paula Pajulan serkku. Simo Simola kuului tuolloin Akiisin perustamaan murhamiesten liittoon. Nina Porkka oli edellisessä elämässään laamanni Simo Simolan tytär. Nina Porkka kuului tuolloin Akiisin perustamaan murhamiesten liittoon. Ari (Anneli Auerin veli) ja Minna Auer elivät myös noin 2000 eKr. kuuluen tuolloin Akiisin, Kimnorin pojan salaiseen liittoon.  Akiis, Kimnorin poika (Eter 8:10) syntyi myöhemmin nimellä Matti Heinonen jolla oli lakifirma Mynämäellä 1980-2000 luvulla. Anneli Auerin kolmanneksi nuorin lapsi Aleksi eli edellisessä elämässään laamanilaisena samoin kuin kaksi nuorintakin Anneli Auerin lapsista eli edellisessä elämässään laamanilaisina. Minna Joki-Erkkilä (s. 1963) eli edellisessä elämässään noin 2000 eKr. Oomerin pojan Jaredin tyttärenä, joka antoi Jaredin viekoitella itsensä viekkaiden sanojen avulla puolelleen ja jonka tuloksena Oomer menetti kuninkuutensa ja joutui vankeuteen puoleksi elinajakseen (Eter 8:2-3).


      • Pieni_liekki

        Ihan mielenkiintoisia teorioita sinulla, vaikka täällä ei kukaan muu taida ymmärtää noista salaliittoteorioistasi tuon taivaallista. Saahan ne omat päivänsä tietysti kulumaan vaikka tuolla esittämälläsi tavalla. Mikä sinua motivoi muiden hämärryttämiseen?


      • hämmästyttäväotanta

        Nyt olen kyllä kanssasi samaa mieltä - mielenkiintoista tarinaa, ei siinä mitään, mutta - aika mieletöntä, että suomalaiset ovat edellisessä elämässään - ja just kaikki Ulvilan murhajuttuun liittyvät - eläneet mormoonikirjan henkilöinä tuhansia vuosia sitten Yhdysvalloissa. Tällaiselle suomalaisten jättimenestykselle mormoonikirjan suhteen on pakko olla jokin looginen selitys. Miksi juuri suomalaiset ja miksi kaikki Ulvilaan liittyvät?


      • Vainkaksipuolta

        Kenen puolella te oikein taistelette, Luciferin ja Kainin puolella vai? Ei ole kuin kaksi puolta, jokainen joutuu valitsemaan jomman kumman puolen.


      • helvetillinensota

        Niin, jos ajattelemme pakanauskonnon mukaan, josta kirjoitin tuohon toiseen ketjuun - tuo maailmanjakaminen tulee sieltä. Viimeksi nyt kun Rooman vallanaika yhdisti mithralaisuuden ja kristinuskon ja poimi ensimmäisestä nuo okkultiset riitit jälkimmäiseen.

        Pyydän saada huomauttaa, että tähän asti kyllä Lucifer on Raamatun mukaankin ollut ihan samassa taivaassa kuin Jumalakin - lienee helvetti nyt sitten vailla ylipäällikköä?! Miten muuten Ilmestyskirjan mukaan taivaassa voisi syttyä sota Lusiferin ja arkkienkeli Mikaelin joukkojen välillä, ja Saatana heitettäisiin taivaasta maanpäälle? Saman tahon mukaan Saatana on jopa Jumalan kasvojen edessä!

        No, sota taivaassa on jo syttynyt - se on mystiikan ja okkultisen mystiikan eroamisesta johtuva sota. Kristinusko ja helvetti kuuluuvat tuohon okkultiseen mystiikkaan riittiensä ja palvontojen vuoksi, eli Lusiferin puolelle, mutta Mikaelin väitetään voittavan - siis suoran ja välittömän kokemisen, mystiikan.


    • Kylläsaa

      Oikeus toimi aivan oikein tuomitessaan yksimielisesti riittavillä todisteilla lapsiaan kohtaan tehdyissä rikoksissa.. Murhakeississä tuomittiin käräjäoikeudessa kaksi kertaa murhasta, vimppa kerralla hovissa Hagar Nordström esitti erittäin hyvät perustelut, mutta jäi paitsioon toisten tuomareiden epäröidessä.

      • hutilointia

        Hagar Nordström otti KKO:n evästykset tosissaan . KKO palautti jutun alikoikeuksiin saatesanoilla. KKO:ssa oli tietämys miten asiat meni ja mikä osuus oli LSH:lla murhaan.
        Silti kaikki alioikeuksien tuomarit ohittivat, hutiloivat ja menivät siitä mistä aita on matalin.
        Vain Hagar N paneutui juttuun tosissaan .


      • 12345654321
        hutilointia kirjoitti:

        Hagar Nordström otti KKO:n evästykset tosissaan . KKO palautti jutun alikoikeuksiin saatesanoilla. KKO:ssa oli tietämys miten asiat meni ja mikä osuus oli LSH:lla murhaan.
        Silti kaikki alioikeuksien tuomarit ohittivat, hutiloivat ja menivät siitä mistä aita on matalin.
        Vain Hagar N paneutui juttuun tosissaan .

        No, Hagar-tyttönen paneutui tarkastelemaan keissiä syyttäjän viitoittamalta radalta.
        Tuomarin tehtävä on hahmottaa kokonaisuus. Se olisi syyttäjänkin opeteltava vähitellen. Ei kelpaa itsepuolustukseksi että jääviyttä en ajatellut ollenkaan, kuten eräs tunnettu syyttäjä äskettäin loihe lausumahan...


      • femakkohovinarrit

        Näin se menee, KO ja käräjäoikeus tekevät paljon fiksumpia päätöksiä, mutta hovinarreilla joku ihme tarve muuttaa käräjäoikeuden tuomioita ja useimmiten väärään suuntaan, yksi sentään oli järkevä heissäkin.


      • Mantelitumake.rön
        femakkohovinarrit kirjoitti:

        Näin se menee, KO ja käräjäoikeus tekevät paljon fiksumpia päätöksiä, mutta hovinarreilla joku ihme tarve muuttaa käräjäoikeuden tuomioita ja useimmiten väärään suuntaan, yksi sentään oli järkevä heissäkin.

        Mahtaako mennä noin...


    • Suosin.harkintaa

      Jos alottajan(?) tai nimimerkin vainkaksipuolta logiikkaa seuraisi, olisi valittavana vain Kainin ja Luciferin puoli tai Nordströmin puoli.
      Todellisuudessa, tässä moninaisuudessa missä elämme, on hyvin vahvoilla Liljenfeltin ja Korhosen harkitsevaisempikin vaihtoehto.

    • salattuakaikki

      KKO:ssa on ollut käsiteltävänä valtakunnansyyttäjä Nissisen esteellisyysasia, ja mainitaan, että Nissinen käsittely oli KKO:ssa ensimmäisenä tuomioistuinasteena hänen korkean asemansa vuoksi.

      Vaikka te ette ole ymmärtäneet, ettekä suostuneet havaitsemaan, niin myös Ulvilan todellinen murhatapaus käsiteltiin samalla tavalla ensimmäisenä asteena KKO:ssa Anneli Auerin vetäessä sirkusvankkureita uudemman käräjäkäsittelyn merkeissä, Myös kattilan kansia paukuteltiin niin raivoisasti, että kenellekään - paitsi niille, jotka siis seurasivat itse prosessin etenemistä, jossa paperit toimitettiin myös valtakunnansyyttäjän virastoon - tullut mieleen kääntää katsettaan KKO:een. Ja todellisuudessahan se on ollutkin hyvin, hyvin salaista.

      Itse kyllä mietin ja olen miettinyt, että kuka tuo asianajajansa välityksellä kesällä 2011 tunnustanut oli, kun hän oli näinkin korkeassa virka-asemassa, ja jonka todistekäsittely hoidettiin Anneli Auerin syyttömyystodistelulla hänen ottaessa roolin, että homma tuli hoidettua.

      Hovioikeus oli ensimmäinen aste, jossa identifiointiiaineisto koottiin ja salattiin meiltä ja toimitettiin hovin kautta KKO:lle, ja ilmoitettiin, että syyttäjä KKO:een tulee valtakunnansyyttäjän virastosta.

      https://www.savonsanomat.fi/kotimaa/Näin-korkein-oikeus-perusteli-harvinaista-tuomiota-Matti-Nissiselle/1085812?pwbi=baff791e6ca097748c8482ac0fde5ed2

      Sitä en tiedä, että mikä kuvio tämä Nissinen todellisuudessa oli, koska hän juuri kävi valtakuntineen Hollannissa, enkä osaa kuvitella, että paikkana olisi ollut mikään muu kuin kansainvälinen rikostuomioistuin, jossa Mika Taurukin oli/on todistajana.

      • muistiinylöshop

        Nissinen siis tuomittiin kenraali veljensä Suomen puolustusvoimien palveluksessa olevan Vesa Nissisen palvulejun käyttämisestä - vähän kuin Trevoc-kuvio Aarniolla. Laitan ylös tekstin, joka oli kirjoitettu rik.oik.prof., emeritus Virolaisen blogin kommenttiosuuteen:

        "Puolustusvoimien tutkimuslaitoksen johtajana heinäkuun alusta alkaen toiminut eversti Vesa Nissinen haluaa tuoda äärimmäisen vankan johtamisosaamisensa laitoksen käyttöön"

        Näin siis eversti Nissinen noin vuosi sitten Ylöjärven uutisissa.

        Paluu reservistä (eläkkkeeltä?) puolustusvoimien virkaan on myös mielenkiintoinen hyppy?!

        Vuonna 2009 Nissinen jäi reserviin reiluksi viideksi vuodeksi. Hän teki johtamisvalmennustyötä suomalaisissa yrityksissä ja oli puolitoista vuotta Saudi-Arabiassa lentokonevalmistaja Airbusin projektissa muutosjohtajana.
        Kun kenraali Jarmo Lindberg aloitti puolustusvoimain komentajana, hän otti Vesa Nissisen työhaastattelun kautta erityisavustajakseen. Nissinen palasi siis puolustusvoimien palvelukseen vuoden 2014 syyskuussa."

        Airbus omisti ison osan Patriaa, mutta Suomi lunasti omansa takaisin muistaakseni joulukuussa 2014-2015, summaa ei kerrottu, ja muutamaa kuukautta myöhemmin ilmoitettiin Airbusin joutuneenkorruptiorikostutkintaan.

        Ei kai tämä nyt ole samaa asiaa kuin mitä nyt puhutaan HS:n vuotojutussa - ex-sisäministeri Räsänenkin kauhisteli, että jopa ihmisten henki voi olla vaarassa tuollaisesta vuodosta. Miten niin?! Jotakin maassiivista vaikuttaisi olevan tapahtumassa.


      • hullusirpataas
        muistiinylöshop kirjoitti:

        Nissinen siis tuomittiin kenraali veljensä Suomen puolustusvoimien palveluksessa olevan Vesa Nissisen palvulejun käyttämisestä - vähän kuin Trevoc-kuvio Aarniolla. Laitan ylös tekstin, joka oli kirjoitettu rik.oik.prof., emeritus Virolaisen blogin kommenttiosuuteen:

        "Puolustusvoimien tutkimuslaitoksen johtajana heinäkuun alusta alkaen toiminut eversti Vesa Nissinen haluaa tuoda äärimmäisen vankan johtamisosaamisensa laitoksen käyttöön"

        Näin siis eversti Nissinen noin vuosi sitten Ylöjärven uutisissa.

        Paluu reservistä (eläkkkeeltä?) puolustusvoimien virkaan on myös mielenkiintoinen hyppy?!

        Vuonna 2009 Nissinen jäi reserviin reiluksi viideksi vuodeksi. Hän teki johtamisvalmennustyötä suomalaisissa yrityksissä ja oli puolitoista vuotta Saudi-Arabiassa lentokonevalmistaja Airbusin projektissa muutosjohtajana.
        Kun kenraali Jarmo Lindberg aloitti puolustusvoimain komentajana, hän otti Vesa Nissisen työhaastattelun kautta erityisavustajakseen. Nissinen palasi siis puolustusvoimien palvelukseen vuoden 2014 syyskuussa."

        Airbus omisti ison osan Patriaa, mutta Suomi lunasti omansa takaisin muistaakseni joulukuussa 2014-2015, summaa ei kerrottu, ja muutamaa kuukautta myöhemmin ilmoitettiin Airbusin joutuneenkorruptiorikostutkintaan.

        Ei kai tämä nyt ole samaa asiaa kuin mitä nyt puhutaan HS:n vuotojutussa - ex-sisäministeri Räsänenkin kauhisteli, että jopa ihmisten henki voi olla vaarassa tuollaisesta vuodosta. Miten niin?! Jotakin maassiivista vaikuttaisi olevan tapahtumassa.

        Menehän hullusirpa lataamoon välillä, rustaat taas ketjut täyteen tänne kuulumattomia höpöjuttujasi.


      • Mikä.sitten.kuuluu
        hullusirpataas kirjoitti:

        Menehän hullusirpa lataamoon välillä, rustaat taas ketjut täyteen tänne kuulumattomia höpöjuttujasi.

        Nissisjuttuko mielestäsi ketjuun kuulumaton?


      • hullusirpataas
        Mikä.sitten.kuuluu kirjoitti:

        Nissisjuttuko mielestäsi ketjuun kuulumaton?

        No aiotko hullusirpa murhata Nissisen vai miten henkirikospalstalle kuuluu?


      • rajat.järkkyvät
        hullusirpataas kirjoitti:

        No aiotko hullusirpa murhata Nissisen vai miten henkirikospalstalle kuuluu?

        Sattuipa tämä eräs Nissinen ottamaan kantaa erääseen henkirikosjuttuun, suoraan TV:ssä koko kansalle ja perustelikin suurinpiirtein että noinhan lehdissäkin kirjoitetaan. Se tapahtui eräässä A-studiokeskustelussa hovioikeuden vapauttavan tuomion jälkeen. Sikäli ehkä kuuluu henkirikospalstallekin.


    • mitätiedustelutietoaon

      Nyt tämä HS:n vuotojuttu - HS-juttukin kuuluu ketjuun ja presidentinvaalit ja ylipäätään Suomen tilanne, koska jo syyttäjä Valkama sanoi Ulvilan tapauksesta, että sillä on vaikutusta koko Suomen kannalta. Ulvilan tapauksen käsittelyhän alkoi samaan aikaan, kun uutisoitiin Suomen maanpetosrikostutkinta syksyllä 2010.

      Merkillistä siinä oli se, että maanpetosrikostutkintaa voi tehdä Suomessa vain, jos on voimassa poikkeustila. Muuten puhutaan sitten valtiorikostutkinnasta eikä maanpetoksesta.

      Nyt tämän HS-vuodon yhteydessä tuli taas esille, että pitää tutkia, että onko kyseessä maanpetosrikos (puolustusvaliokunnan pj Kanerva). Eli poikkeustila poikkeustilahallituksineen jatkuu edelleenkin, eikä tilanne ole selvinnyt.

      Vuonna 2011 keväällä tuli esille, että Suomen puolustusvoimat oli eri puolella kuin poliitikot, ja niinpä sieltä armeijapuolelta ilmoitettiin, etteivät he ota käskyjä vastaan poliitikoilta. Ja vastauksena he jäivät pitkäksi ajaksi ilman palkkojaan - oli kevät 2011. Eli jonkinlaista sisällissotatilannetta tämä kuvaa.

      Nyt HS kertoo olleensa yhteydessä puolustusvoimiin ennen vuotoartikkelin julkaisua, kun alustava juttu julkaistiin, niin ensimmäisenä tiedotti presidentti Niinistö, että on aloitettu rikostutkinta. Nyt tiedetään hänen soittaneen myös puolustusvoimien komentajalle, mutta todellisuudessa tästä hänen lauseestaan selviää, että vasta tehtyään rikostutkintapyynnön poliisille:

      "–Puhuimme hyvin tarkkaan komentajan kanssa, että siitä (vuotamisesta) on jätetty rikosilmoitus, Niinistö sanoo.

      Presidentti totesi julkisuuteen antamassaan tiedotteessa, että ”korkeimman turvaluokituksen saaneiden asiakirjojen sisällön paljastuminen on turvallisuutemme kannalta kriittistä ja voi aiheuttaa vakavia vaurioita”.

      https://www.aamulehti.fi/uutiset/presidentti-sauli-niinisto-aamulehdelle-soitin-tietovuodosta-heti-lauantaina-puolustusvoimien-komentajalle-puhuimme-hyvin-tarkkaan-200620576/

      Olkoon tekstissä mitä tahansa, niin aikamuoto on justiin sellainen, että soittaessaan armeijan komentajalle, hän ilmoittaa, että siitä ON JÄTETTY rikosilmoitus, ei niin, että tullaan jättämään.

      Eli mitä Sauli Niinistöä koskevaa tuo vuotojuttu nyt pitää sisällään? Eihän tästä nyt voi mihinkään muuhun käsitykseen tulla kuin, että jokin uhkaa hänen vaalikampanjaansa?!

      • sisällissotatilannetta

        Ja pitää nyt muistaa, että myös puolustusvoimat/puolustusministeriön virkamiehiltä haluttiin siirtää poliitikoille turvallisuuskomitea, koska sieltä annettiin lausunto presidentinvaaleista, joihin saattaa liittyä jopa salamurhia.

        ”25.11.2017

        Nykyisen valtiollisen turvallisuuskomitean ei pitäisi saada muodostaa Suomen virallisia kantoja turvallisuusasioissa, vaatii kansanedustaja Ilkka Kanerva. Hän on edelleen sitä mieltä, että Suomeen pitäisi perustaa erillinen turvallisuusneuvosto. Se muodostuisi eri alojen ministereistä ja tasavallan presidentistä. Samalla komitealta vietäisiin koko sen nykyinen rooli. Häntä häiritsee, että turvallisuuskoordinointi on virkamiesten käsissä. Hän pitää komiteaa kummajaisena.

        Kanerva viittaa syksyllä nousseeseen kohuun turvallisuuskomitean mietinnöstä liittyen tuleviin presidentinvaaleihin. Laatimassaan analyysissä komitea väläytti, että Suomen presidentinvaaleissa voidaan nähdä ulkopuolisten toimijoiden vaikutusyrityksiä. Varsinainen äläkkä nousi siitä, että komitea piti äärimmäisenä uhkana jopa poliittisia salamurhia.”

        http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/kanerva-turvallisuuskomitean-rooli-poistettava/777313/

        16.12.2017 sitten paukahti tieto, että puolustusvoimien salaisia asiakirjoja aiotaan vuotaa julkisuuteen, ja jo saman päivän aikana presidentti Niinistö ilmoitti asiasta aloitetun rikostutkinnan ennen poliisia, ja puolustusvoimista ilmoitettiin ollun yhteydessä HS:iin ennen artikkelin julkaisua. Seuraava tieto oli, että Herlin oli yrittänyt yhteyttä Sauli Niinistöön, ja nyt viimeinen, että presidentti Niinistö oli ilmoittanut Puolustusvoimien komentajalle heti tuoreeltaan, että asiasta on aloitettu rikostutkinta.

        Kyllähän tässä nyt selvästi Suomen puolustusvoimat ja presidentti Niinistö nokittelevat keskenään - ja aloitus löytyy jo Kanervan kommentista, että miten Suomen turvallisuuden arviointi pitää olla poliitikkojen käsissä, eikä Suomen puolustusvoimien.

        Ketähän ja mitähän ne tarkoittavat tuossa mietinnössä olleilla salamurhilla?!


      • sattumasataa

        Onko nyt muka vain sattumaa tuo valtakunnansyyttäjä Nissisen osuminen juuri tähän kohtaan, kun sekin juttu niin metkasti liittyy tuohon Suomen puolustusvoimiin?! Turvallisuuskomitean ja HS:n vuotojutulla on ilman muuta yhteys.


      • jossaataisiintietoa

        Trevocista on aika vaatimaton wikisivu ymmärrettävistä syistä, mutta tuo salainen tutkintakokonaisuushan oli varsin laajan yhteistyön lopputulosta, josta Seurassa kirjoitettiin miten Suomesta tuli huippumaa rikollisten seurannassa - Mystinen Trevoc. Siinä kerrottiin olleen yhteistyötä useiden tutkimuslaitosten kanssa - syytä olettaa, että myös tuon puolustusvoimien tutkimuskeskuksten. Eli tässä kohdin saattaa risteillä nyt myös Aarnion tie.

        ”Trevoc Oy on suomalainen turvallisuusalan yhtiö. Se on erikoistunut viranomaisten tekemään tekniseen kuunteluun, katseluun ja seurantaan. Yritys on ollut julkisuudessa sen epäillyistä yhteyksistä rikoskokonaisuuteen, johon liittyvät Helsingin huumepoliisin päällikkö Jari Aarnio ja rikollisjärjestö United Brotherhoodin johtaja.[4]

        Trevocin tuotteita ovat seurantalähettimet ja tekniseen seurantaan suunnitellut valvomojärjestelmät, sekä tosiaikaiseen laillisuusvalvontaan liittyvät mekanismit.

        Trevoc on vuodesta 2008 tutkinut ja kehittänyt yhdessä ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen kanssa salaisten pakkokeinojen käytön valvontaa (miten valvoa valvojia). Sen perustajajäsenet ovat julkaisseet aiheesta konferenssipapereita.[5][6][7]”

        Eli Trevoc vakoili Iso Veljeä. Muistamme talven 2008-2009 ajankohtana, jolloin alkoi enemmänkin tipahtelemaan jengiä kehästä. Alkaisikohan kohta olla totuuden aika, että mitä Suomessa oikein on tapahtunut ja tapahtuu?


      • käsittelystä

        Yhteistä näissä tapauksissa on se, että syyttömyyttä todistamalla - Ulvilan tapaus ja Aarnio - aineistoa viedään oikeuslaitoksen puolelle, joka instanssina on irti valtiosysteemistä.

        Tosin vain Suomessa ja Liettuassa on järjestelmä, jossa oikeuslaitos ei normaalitapauksessa johda rikostutkintaa, joten normaalisti oikeuteen on Suomessa ja Liettuassa päätynyt aineistoa ainoastaan ja vain poliisin haluamalla tavalla.

        Olen ihmetellyt, kun kaikkeen löytyy EU direktiivi ja yhteinen lainsäädäntö, niin miten kummassa ei tähän?!


      • ihanohimennenvaan

        Mitä v.... ei kai Hakkarainen sekoilut kännissä sotkemassa tavisten järjenjuoksua, kun IL:n politiikkaosiossakin tänään vaatimattomat 24 Hakkaraisen kännisekoilujuttua. Kattokaahan mihin kiinnitätte huomionne...


      • hullusirpataas

        Aiotko hullusirpa murhata Hakkaraisenkin vai miksi täällä höpiset?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1358
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1240
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1165
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1115
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      13
      1068
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      31
      1027
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1023
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1012
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1001
    Aihe