Tervaskankaalle lisää kauppaneliöitä

HeikkiE

Ympäristössä tyhjiä liiketiloja jo nyt, eikä Veturikaan täynnä taida olla koko ajan. Kouvolan keskustassakaan ei taida enää kauheasti olla liikkeitä jotka tuonne muuttaisi, autiota kun alkaa tuollakin olla. Onkohan noiden uusien liiketilojen suunnitellussa mitään järkeä?

15

82

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dgj

      Taitaa olla aika kaukana noiden toteutuminen, kunhan vähän mainostivat ennakkomyyntiä Kouvolan sanomissa. Noita taidettu markkinoida jo muutama vuosi.

    • autiokouvola.com

      manskin loskakuja autioituu entisestään kun ne joilla vielä on rahaa käyvät ostoksilla Tervaskankaalla Kuusankoskella.
      Ei tainnut kiinan kivekset auttaa ihmiskatoon, olisiko siis ensi kesänä käännettävä taas kivekset toiselle kantille tai uusittava kokonaan???, -mihin ne "vanhat" kivet meni? Kenen hyvävelikähmijän mökille?

      • TuuppaKuusaalle

        Veturi tyhjenee kovaa vauhtia kun sinne muuttaneet yritykset ajautu konkurssiin yksi toisensa jälkeen. Veturi on saanut nurin jopa isoja ketjuja mm. Mustapörssi, Tiimari, Seppälä, Anttila jne. Nyt se on kaatamassa jo H&M ketjua. Kaikki mitkä Veturiin muuttaa ajautuu vaikeuksiin. Jopa MacDonalds joutui lähtemään kun ei asiakkaita riittänyt.


      • Hyvä kysymys..


    • Yksinkertaista

      Pikku-Kouvolan keskustassa Hansa-keskuksen liiketiloista on vuokrattu 1/3. Sama on tilanne Manskin-kauppakeskuksen liiketilojen suhteen. Kouvolakadun varressa on runsaasti tyhjiä liikehuoneistoja. Uudistettu Valtari on saanut lähes kaikki liiketilansa vuokrattua. Entinen Anttilan kiinteistö on tyhjänä lähes kokonaan.

      Uudessa Kouvolassa kaupalliset palvelut ovat keskittyneet entisten Kouvolan ja Kuusankosken sauma-alueelle. Mielenkiintoista on, että kodinkoneitten myynti tapahtuu suurelta osin entisen Kuusankosken rajojen sisäpuolella lukuunottamatta Prisman kodinkonemyyntiä. Vanhan Kouvolan keskustassa ei ole ensimmäistäkään kodinkonemyymälää.

      Kuusankosken kaupunki laittoi Veturin kauppakeskushankkeen liikkeelle ja kauppakeskus olisi toteutunut ilman kuntaliitostakin. Pikku-Kouvolan asukkaiden on turha puhua siitä, miksi K-ryhmän kauppakeskus ei sijoittunut vanhan Kouvolan alueelle.

      • YksikertaistaNiin

        Pikku-Kouvolan asukkaiden kannattaa lopettaa Kuusankoskella sijaitsevien kauppojen käyttö. Muuten ei saada kauppoja Kouvolaan. Tilatkaa vaikka netistä ennemmin kuin viette rahanne Kuusankoskelaisille!


      • Nettitilaaja
        YksikertaistaNiin kirjoitti:

        Pikku-Kouvolan asukkaiden kannattaa lopettaa Kuusankoskella sijaitsevien kauppojen käyttö. Muuten ei saada kauppoja Kouvolaan. Tilatkaa vaikka netistä ennemmin kuin viette rahanne Kuusankoskelaisille!

        Ruoka on ainoa mitä tulee noista kivijalkaliikkeistä ostettua, käytännössä kaikki muu tulee tilattua netistä ja yleensä vielä ulkomailta. Jotain lenkkareita saatan käydä urheilukaupassa sovittamassa, tilaan sitten kuitenkin netistä halvemmalla.


      • Mogadishu

        Mogadishun miehet kauppaavat Kouvolakadulla hieman pilaantunutta mutta oikein teurastettua vuohen lihaa. Käykää pikku-Kouvolan hienostorouvat ostamassa oikein teurastettua lihaa somalimiehiltä. Juha Huhtala suosittelee monikulttuurisuutta myös ruokahankinnoissa.


    • OLENKOTYHMÄ

      Eikös siihen veturin eteen voisi rakentaa kuivalle, kovalle maalle sairaalan?

      • Eikutehdäänsuolle

        Vanhan citymarketin tontti olisi ollut täydellinen sairaalalle, tuossa olisi ollut valmiiksi valtava parkkipaikkakin. Ja hyvät kulkuyhteydet joka suuntaan.


      • MihinSuolle

        Sairaalaa ei rakenneta minnekään koska kuusaalaiset kyläpoliitikot estivät Ratamokeskuksen rakentamisen. Heille oli tärkeämpää kinata sairaalan paikasta kuin sen menettäminen. Nyt joutuu kuusaalaiset hoitajat käymään Kotkassa töissä. Siitä voi kiittää kyläpoliitikkoja.


      • Eikutehdäänsuolle
        MihinSuolle kirjoitti:

        Sairaalaa ei rakenneta minnekään koska kuusaalaiset kyläpoliitikot estivät Ratamokeskuksen rakentamisen. Heille oli tärkeämpää kinata sairaalan paikasta kuin sen menettäminen. Nyt joutuu kuusaalaiset hoitajat käymään Kotkassa töissä. Siitä voi kiittää kyläpoliitikkoja.

        No olisihan Larikka ja kumppanitkin voineet vähän luovia ja etsiä hyvää kompromissia sairaalan paikasta, mutta vitut pakko oli saada sairaala suolle. Jotta yhtä hyvin voi ne Sari Sairaanhoitajat noitakin pässejä tilanteesta kiittää.


    • Adolf113

      Kouvolaan muutti monikulttuurikeskus niin alkoi kantasuomalaiset muuttaa Kuusankoskelle. Tämän jälkeen muuttivat palvelut perässä. Pakolaisethan itse kutsuvat Kouvolan kävelykatua Mogadishu avenueksi koska siellä ei moni valkoihoinen enää kulje.
      Voisitte rakentaa sinne Kouvolaan muutaman moskeijan ja halal-lihakaupan niin uudet asukkaat tuntisivat olonsa tervetulleeksi. Kouvolan ja Kuusankosken välille voisi rakentaa muurin jottei kouvolalaiset pääse turmelemaan Kuusankoskea.

    • Anonyymi

      Ei ole mitään kuulunut tästäkään projektista, eli tuskinpa rakennellaan mitään lisää. Ja miksi rakennettaisi kun tyhjiä tiloja on kaupunki täynnä ja veturistakin niitä löytyy.

    • Anonyymi

      Ongelma lienee se että Veturissa on vaan siivouskomeita vapaana. Sama keskustassa, Manskin alakerrassa sentään vähä isompaa tilaa mutta ei sinne kukaan muuta kun ei ole asiakkaitakaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1858
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1798
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      117
      1761
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1567
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1118
    10. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1102
    Aihe