Miksi Hämeenlinnassa kaikki aina menee perseelleen

johtajienjohtajienjohtaj

Löytyykö tuohon kysymykseen selkeää vastausta vaan onko meillä yksinkertaisesti vaan vuodesta toiseen niin onnettomat päättäjät hallinnossa, että onnistumiset suorastaan karttavat Hämeenlinnaa. Epäonnistuneita hankkeita ja projekteja kyllä riittää kohta jo ihan kirjaksi asti.

45

287

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rokkikukkoko

      Ei yksinkertaisesti järki riitä. Kapasiteetti on rajallinen ajatella järkevästi. Ilon kautta suu virneessä rokataan taas.

      • hhhoookkk000

        Taitaa olla juuri noin ja kun moniin johtajatehtäviin ja jopa työtä tekeviin osiin on palkattu paljon hyviä tuttuja niin lopputulokset ovat juurikin tuota mitä aloittajakin kyselee. Yhtään parempaa ei taida olla tulevaisuudessakaan luvassa ja päivä jolloin Hämeenlinna julistetaan valtion hallinnon taholta kriisikunnaksi vain lähenee.


    • VaalikarjanVika

      Minun mielestäni tämä rappiokunta on saanut sen minkä on tilannut!
      Vika ei ole päättäjissä vaan vika on meidän, *vaalikarjan* jotka itse demokraattisin kuntavaalein olemme itse äänestäneet itsellemme nämä onnettomat kuntapoliitikot aivan ylimmästä johtajasta edeten alaspäin!

      Sekin, että viime kuntavaaleissa valittiin liki ihan samat naamat kuntahallintoon kertoo siitä ettei mitään opittu edellisen hallintokauden hulluudesta vaan äänestettiin samat pellet takaisin päättäjiksemme!
      Eikö olekkin outoa?

      Me asukkaat, kuntalaiset,*vaalikarja* siis valitamme ja vaikeroimme kuorossa täällä tätä menoa ja pieleen menneitä hankkeita sekä hallintorappiota mutta se on peiliin katsomisen paikka, oma syy kun äänestitte väärin, itse en äänestänyt väärin mutta valtaosa juuri Teistä muista kuntalaisista äänesti, siinä se totuudellinen virhe on tehty!

    • hieno-onnistuminen

      Avaaja ehti jo vastata itselleen 3 kertaa ja varmasti hyvälle tuntuu. Todellakin suuri onnistunut projekti oli Kari Pers Ilkkalan heitto pois riitelemästä politiikasta ja samantien SCC käräjille ja SCC tuomiolle.

      • Olihieno-onnistuminen

        Ehti se KokDem-Politrukkikin sieltä jo ripeästi KokDem-tuhohallintoaan puolustelemaan ja varmasti hyvälle tuntuu. Todellakin suuri onnistunut projekti oli *Rokkikukko-Perssilmä*-Kiirunan heitto pois riitelemästä politiikasta ja samantien SCC käräjille ja SCC tuomiolle.

        Tämän päivän lehdessä oli jo muuten uusi oikeudenkäyntikierre alkamassa kadonneiden rahojen takia!


    • kunedesjoskus

      Niin onhan se helppoa ideoida kaikkea kun omista rahoista ei ole kyse ja kun todetaan että taas meni ihan perseelleen niin otetaan sitten vaan virheistä opiksi ja avoimin mielin eteen päin hymyn kautta. Ja jos alkaa maa jalkojen alla liikaa polttelemaan niin muutto vaan muualle ja sitten huutelua sieltä käsin!

    • Rosina-

      Kaupunki on kaunis ja ennen olin ylpeä siitä, että olen kotoisin niin hienosta kaupungista. Nykymeno ja järjettömät hankkeet toinen toisensa jälkeen ovat aiheuttaneet sen, että hämeenlinnalaisuus miltei nolottaa.
      Katson nykymenoa vain kesämökkiläisen silmin, mutta tuntuu että vallan kahvassa on samat henkilöt vuodesta toiseen, riippumatta siitä kuinka surkeita päätöksiä tekevät. Luulisi että kansa jättäisi äänestämästä samoja tolloja toistamiseen, mutta ei..Tuntuu että päättäjät ovat sokeutuneet omille huonoille päätöksilleen ja luultavasti taputtelevat toisiaan kilpaa selkään kaikista niistä "loistavista" ideoista ja projekteista mitä kaupungissa on viime vuosina tehty. Tuttavani Kittilästä juuri kommentoi viitaten Hesarin taannoiseen juttuun Hämeenlinnasta, että , "on lohduttavaa huomata, että Kittilä ei ole ainoa kunta, josta riittää hupia kansalle". Rahan tuhlaus ja hukkaaminen kaupungissa todellakin osataan. Onnistuneet projektit onkin sitten aika vähissä. Mieleen hiipii väkisinkin, että onko päättäjät voideltu niin hyvin, että se pistää tekemään täysin maalaisjärjen vastaisia päätöksiä, josta sitten hyötyvät taas muut tahot? Meinaan vaan että ei kai kukaan nyt niin tyhmä voi olla??

    • muutTekeeHuonojaAsioita

      Kyllä se on persujen ja kaikkien muiden puolueiden syy, kuin kok-dem.
      Kaikki onnistuisi jos kok-dem saisi päättää.

    • Olihieno-onnistuminen

      Ehti se Perzuikki-Politrukkikin sieltä jo ripeästi Perziikki-tuhohallintoaan puolustelemaan ja varmasti hyvälle tuntuu. Todellakin suuri onnistunut projekti oli *Rokkikukko-Perssilmä*-Pilkkalan heitto pois riitelemästä politiikasta ja samantien SCC käräjille ja SCC tuomiolle.

      Tämän päivän lehdessä oli jo muuten uusi oikeudenkäyntikierre alkamassa kadonneiden rahojen takia!

    • Mitänäävetääpäähänsä

      Katsokaahan asemanranta, uusi kaupunginosa videoo(havainne-haavekuvia) Kyllä nää on pönttöjä,esittävät että ympäristö täynnä upeita kerrostaloja, puutarha-alueita...
      Ei ihme että menee kaikki pieleen kun valehdellaan ja luodaa petollisia mielikuvia.

      • perus-persuHML

        Katselin kanssa viideon ja olin eilen paikalla asemanrantaa katsomassa. Ei siellä kerrostaloja ole vaan isoja kuoppia ja kauhea sotku. Muka puutarha. Törkeää valehtelua koko juttu,


      • Mielikuvamarkkinointi

        Sellaisia tehdään joka paikassa, miksi tuokaan siitä poikkeaisi.
        Mutta täytyyhän perzukin sotkea oma pesä aina.


      • VittuOletViisas

        Juu persut sotkee yms.
        Et viittis kertoo, miksi kokdemujen hankkeet menee aina persiilleen?
        Persut ovat olleet koko ajan vähemmistössä, eikös päätökset tehdään enemmistön mukaan?
        Valitukset korkeintaan hidastaa prosessia.


      • myydänladaFerrari

        Tehdään missä? Miten toi liittyy persuihin? Ootko aivan pimee, siis oot. Täynnä kauniita alueita, upeita pihoja ympäristö...mitä ei edes ole kaavoitettu, suunniteltu.
        Epäilen vahvasti ettet onneton trolli maksa pätkääkään veroja, olet aivan idiootti kommentontoillasi. Mitään et ehdota vaan haukut jotain tahoja, liiraako vähän liikaa päässäsi.

        Kerrohan kuinka tämä huijaus yritetään myydä tulevaisuudessa ja syytätkö muita kun ei onnistu-kusetus?


    • kamppailu.laji.hml

      > eikös päätökset tehdään enemmistön mukaan?

      Hämeenlinnassa kansan kassasta rikas enemmistö kamppailee tiukasti köyhän vähemmistön ideoita ja omillaan toimeentuloa ja tekemistä vastaan.

    • PerS-myös

      Kävin asemalla eikä siellä ole väitettyjä kertostaloja ja muuta vaan hirveää sekasotkus. Nää KPKdemit valehtelee.

      • törkeää-valhett

        Kävin paikalla asemalle ei ole puutarhaa.


      • petoss

        Totta pelkää paskaa Petos


    • rgrt56

      Hämeenlinnaa riivanneet iisakki kiemunki, sari rautio ja tapio vekka ovat syösseet kaupungin talouden ja KAIKKI hankkeet järjestelmälliseti tuhoon.

      • IhmejengiäNoiKokDemut

        Totta, ja sama kokdemiporukka taas vauhdissa kirjastohankkeineen, saatais edes yksi koulu kuntoon noillakin rahoilla!


      • Ygdgftrddf

        Persut ihmettelemme kun yhtään koulua ei ole korjattua ei markkaa pistetty lasten Hyväksi.


    • HULLUHULLUHML

      Tuomelan ad/hd kouluhan (eipä tarvi paikoillaan istua, vaan voi juosta vanhempien tavalla kokouksesta kokoukseen) rempattiin kuulemma kaupungin voittoisilla SCC bisneksillä. Kun paljon touhuaa, ehkä osuu oikeaan.

      • Sankarimme

        Kokdem valhetta. Ei ole koulua korjattu ja ei edes ole tarkoitus ei muitakaan kouluu. Hallinnon valhettelu tulee saada loppumaan. Kari tuomittiin väärin SCC casessa vaikka pelasti koko kaupunkin.


      • KokDem-rötöstelijät
        Sankarimme kirjoitti:

        Kokdem valhetta. Ei ole koulua korjattu ja ei edes ole tarkoitus ei muitakaan kouluu. Hallinnon valhettelu tulee saada loppumaan. Kari tuomittiin väärin SCC casessa vaikka pelasti koko kaupunkin.

        Juuri näin, kaupungin ainoa selkärankainen poliitikko joka katsoo kuntalaisten etua ja jolla on järki päässä, ikävää näin kuntalaisten puolelta katsoen että häntä näin kaltoin kohdeltiin.


      • Heheeeehh

        Katsoo SCC käräjillä SCC etuaan ja sai jo yhden SCC tuomion.


    • persiilleen

      Hämeenlinnassa kaikki menee perseelleen kun ollaan valittu nämä mitään osaamattomat valtuutetut. Toiseksi nämä kunnan virkamiehet ovat olleet liian kauan virassaan. Seitsemän vuotta on yläraja että sama ukko tai akka voi olla virassa, sen jälkeen ei ole mitään annettavaa, toisilla ei edes näinä seitsemänä vuotena. Esimerkiksi tämä kaupunginjohtaja joka tuli pohjoisesta nauttimaan kovaa palkkaa, mitähän nämä valtuutetut silloin ajattelivat kun valitsivat tämän hiirulaisen. Tämän valinnan jälkeenhän kaupungin talous on mennyt persiilleen.

      • kunpysyisivätkinHMLssa

        Minusta kaupunginjohtaja on onnistunut vallan mainiosti. On kuulemma saanut pudotettua tasoitusta golfista ihan kivasti joten onnistuttu on. Samoin kakkosjohtaja Juha on tehnyt virassaoloaikanaan todella hyviä kauppoja ja päivystyskin tietsikan ääressä odotellen SCC-rahoja on ollut pyyteetöntä. Lisäksi vielä Sarit, Iisakki ja Mervi ovat osaamisessaan ihan valtakunnallisestikin ajateltuna aivan ykkösketjua. Kyllä Hämeenlinnalle on mystisesti siunaantunut aivan loistava hallinto, heitä kannattaa arvostaa ja hieman kohteliaasti kumartaakin kun vastaan tulevat.


    • kunonnistuiseesjoskus

      Hämeenlinnalainen poliitikko/hallinnon henkilö. Ihmisiä jotka eivät välttämättä ole koskaan tehneet mitään tuottavaa, luoneet yhtään työpaikkaa tai edes onnistuneet missään. Tässä varmaan yksi vastaus aloittajan kysymykseen.

      • SuuriTeko

        Tuotettiin Ilkkala SCC käräjille.


      • Suuri-SuurempiTeko
        SuuriTeko kirjoitti:

        Tuotettiin Ilkkala SCC käräjille.

        Kiemunki tuotettiin nokittavaksi jo aiemmin ja kohta tuotetaan uusintakierrokselle!
        Kai sen muistit vai etkö halunnut tuota sanoa?.....vai ekkö halunnut muitten muistavan!


    • Teatteriin.kyllästynyt

      PÄÄTTÄJISTÄ SE TÄYSIN JOHTUU, SOS/KOK JA HPK KONKLAAVI KOITTAA RESSUKAT SALAA TEHDÄ PÄÄTÖKSIÄ, JOTKA MENEVÄT AINA KARILLE, HYVÄ/ HUONO ESIMERKKI SALAILUSTA OLI TUO TEKMEN TJ: N VALINTATEATTERI, SAMOIN KUN MYLLÄRIN PUNAINEN JÄSENKIRJA RIITTI SOPIVAKSI JA PÄTEVÄKSI. ÄRSYTTÄÄ, KUN RAUTIO HUUTAA SUU VAAHDOSSA AVOIMMUUDESTA , JA KUINKA KOKOUKSISSA MENEE HIENOSTI. TOTUUS ON IHAN TOINEN...

      • sccscc

        Kari meni käräjille.


      • sccscc
        sccscc kirjoitti:

        Kari meni käräjille.

        -Ja pääsi poiskin, pieni., vain kuvannollinen sakko mutta hän onkin oikea Patriootti ja kaikkien kaupunkilaisten sankari ja vapaustaistelija!


    • tehdään.eikä.valiteta

      No lähdetään vaikuttamaan. Ei ole helppoa alkuun, jos Hämeenlinnassa on kovin vahvat hyvä veli-verkostot ja totuttu jakamaan sulle-mulle -systeemillä. Ei täällä juuri ole asiantuntijoita kuultu, kun nyt vaikka myytiin Hämeen Sähkö Wattenfallille, annettiin viedä meiltä seminaari ja junat hurahtaa hiljentämättä ohi. Ja hölmöilty Sunny Car Centerin kanssa niin että hevosetkin nauraa. Virheitä on tehty, mutta ei jatketa sitä! Nyt on aika pitää kiinni toiseksi suurimman työnantajan eli keskussairaalan itsenäisyydestä ja laajasta toimintakyvystä, estää liian raskas rakentaminen tyyliin Pasila ja innovoida uutta. Kyllä meistä on, toimeen vain!

    • PeukutRanteelle

      Hämeenlinnan kaupunginhallituksessa on vain yksi jäsen joka tajusi sairaalakupletin juonen. Muut ovat täysin moraalittomia ja älyvapaita tolloja. Tämä viisas ja selkärankainen oli Ranne. On äänestyttänyt Harvialantien hanketta vastaan joka käänteessä ja uhmannut sairaanhoitopiirin johtajaa, joka on muuten psykiatri taustaltaan. Ranteen ulostulo elikkä poikkeuslupahakemuksen virhe pakotti sairaanhoitopiirin johdon pakittamaan ja nöyrtymään. Kova jätkä tuo Ranne. En kyllä ymmärrä miten rouva jaksaa noiden sekopäiden joukossa. Peukut Lululle!

      • Estotontakehua

        Päivää pulu.


    • Maansaostaneet

      Nythän ei menny onneks täysin persiilleen. Kiemunkit ei nääs ehtiny ostaa tonttia poskettomaan ylihintaan ja jättää siihen lojuun.

      • SCCscccc

        Pers Pilkkala heränny posess


    • Puoli.miltsiä

      Ranne ehti torppaamaan Kierongin ja Vekkulin sairaan sairaalahankkeen ennen miljoonakuluja. Suunnitteluun ja kaiken maailman kokousteluun on palanut tähän mennessä 500 000€

      • Heheheeeee

        Torpattiin Pers Pilkkala SCC casesta käräjille ja syylliseksi. Onnistuu


    • kuutamourakointia

      Varmaan puuhastelussa mukana olleilla on nyt naamat ihan norsun vtuilla kun erittäin hyvä ja osallistujille rahakas HV-projekti ei ottanutkaan tuulta purjeisiin. Ja kirjastonkin 10 miljoonan euron kuvitteellinen remontti on nyt tarkasti kaupunkilaisilla suurennuslasin alla.

    • UrakoillaJoKiire

      Koittakaa siirtää seuraavaksi vaikka paloasema?

    • KaverilleKans2

      On ainakin yksi osa jolla on onnistuttu. SitraSartsa saa palkkion jokaisesta kokouksesta johon se saapuu myöhästyneenä. Onhan sillä tietoa, jota voi jakaa ja antaa ainakin ilon kautta. Myöhemmin toteaa isotuhon kanssa , otettava opiksi.

    • ainasuurennuslasinalla

      Onneksi näin Jouluna Hämeenlinnan Hallinto ei kai voi oikein enää mitään mokailla kun ovat ilmeisesti hyvin ansaitulla joululomalla. Vuodenvaihteen jälkeen alkaa olla taas vaarallista kaupungin veronmaksajien kannalta, koska hallintokööri ilmeisesti raahautuu taas jollakin konstilla kustannuspaikoilleen.

    • muidensyy

      Aloittaja vois kattoa peiliin. Sieltä löytyy syy persiille menoon.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1505
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1102
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    7. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe