Avain Asumisoikeus Oy?

anonyymiasukas

Sain asuntotarjouksen Avain Asumisoikeus Oy:n asunnosta Helsingistä. Kun googlettelin tuolla firman nimellä, tuli nopeasti esiin pari foorumia, joissa oikein uraakalla haukuttiin tuota yhtiötä täydelliseksi kuppausyritykseksi jossa asukkaita rahastetaan, huolto ei pelaa, vastikkeet nousee kamalaa vauhtia yms yms.

Tuo kilpahaukunta oli niin kiivasta, että alkoi ihan epäilyttään. Mahtaako olla kyseessä jonkun yksittäisen talon asukkaat, vai onko koko yhtiö niin läpeneeäs ryssitty että kukaan asukas ei ole tyytyväinen? Onko täällä ketään, joka asuisi Avain Asumisoikeus Oy:n jossain asunnossa Helsingissä (tai muu PKS)?

Lukaisin noita kirjoituksia läpi, ja ilmeisesti yhtiöllä on 2-3 asuntokohdetta joissa on tarvetta laajemmalle remontille. Aiempi tapaus on ollut vuonna 2012-2013 ja nyt uudempi tänä vuonna. Jos auskkaat pistetään laajan remontin johdosta muualle asumaan, se ymmärrettävästi saa v-käyrät koholleen. Kaipaisin nyt ihan objektiivisia kokemuksia ennen kuin vastaan asuntotarjoukseen mitään. Löytyykö sellaisia?

11

2255

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • Hyvä_Aso_sekin_on

        Mutta hei, tuo edellä kerrottu ja netissä löytyvä trollaus on ns. aso-mummon laaja-alaista panettelua kaikki tyynni! Samaa tuo onneton itsekäs ja narsistinen noita harjoittaa tällä foorumilla, kuten kaikki ajattelevat ihmiset vouvat todeta aika helposti!
        Tuo känkkäränkkä katkera vanhus on niin elämäänsä ja kaikkeen olemassa olevaan tyytymätön että saa kaikki muutkin asiat ja siten myös erilaiset asumisen muodot näyttämään aivan toivottomalta!


      • Neliövuokrien vertailu kertoo kaiken. Kyse on todellakin vuokrasta eikä mistään vastikkeesta.


    • avaimella

      Avaimen asunnossa asuttu nyt puolitoista vuotta. Ei kauheasti valittamista, huoltokin pelannut ok. Tähänkin taloon tulossa iso remppa joskus, mutta kylpyhuone onkin alkuperäinen niin kuluminen näkyy. Vuokravastike ei ehkä halvin, mutta ainakin tällä alueella isolle asunnolle hyvin kilpailukykyinen

    • Tipsumami

      Olen asunut Avaimen aso-asunnossa 15 vuotta ja muuten olen ollut tyytyväinen, mutta vuokra tosiaankin on noussut koko ajan. Nyt olenkin tosi onnellinen, kun saan muuttaa Hason uuteen aso-asuntoon keväällä 2019 ja vuokrakin on n. 350 € halvempi kuin tässä. Tähän nykyiseen on lisäksi tulossa iso remontti 2019-2020, jolloin joutuu muuttamaan pois n. 6 viikon ajaksi, niin säästyn tältäkin rumbalta.

    • Asuntovaillamutteityhmä

      Avaimen keskivuokra Helsingissä huitelee 14e/m2 tuntumassa ja vapaarahoitteinen hieman alle 16e/m2. Avaimen pitäisi toimi omakustannusperiaatteella ilman voittoa. Mitä luulette, onko puhtaat jauhot pussissa?

      • bghtyu

        Ei ole puhtaat jauhot pussissa. Kallis asumisoikeus avaimen asunnossa.


    • Proletaariko

      Avain ja Asokodit ovat kaksi kaikkein kalleinta asumisoikeusyhtiötä. Varsinkin Helsingissä näiden vastikkeet ovat ihan pilvissä. Kummatkin yhtiöt keräävät vastikkeissa varoja lähipiireilleen ja yhteistyökumppaneilleen. Oikeuttakin on käyty tyytymättömien asukkaiden kanssa ja se jos jokin kertoo mistä oikein on kyse. Jos ei noihin oo ihan pakko muuttaa, niin älkää muuttako!

      • Ihanokmeininki

        Vaikka toki on hintava, mutta olen ollut tyytyväinen.Varmaan on huonojakin kokemuksia ihmisillä on.Mutta en tietysti asu Helsingissä vaan Tuusulassa..


    • enhaluaongelmiin

      Sain kanssa tarjouksen ja asunnossa betoniseinästäkin oli paloja tippunut parvekkeelta. Asunnot ovat huonossa kunnossa, ainakin vanhemmat. Kysyin tietoja asunnosta ja en saanut vastauksia joten en mennyt katsomaankaan. Kyllä vastike on niin iso että minä ainakin olen asunnot unohtanut.

    • Anonyymi

      Vastailen vanhaan ketjuun, jos joku etsii kokemus tietoa AVAIN asunnoista.

      En suosittele kokemuksen rintaäänellä kenellekkään tätä yhtiötä. Vuokrat korkeat, ovat joskus saaneet huomautuksen ylihinnoittelusta.
      Palvelu muuttaa luonnettaan siinä vaiheessa kun haluat vaihtaa asuntoa pois heiltä. Missään eivät jousta, kaikessa yritetään rahastaa kohtuuttomasti.

      Hasoa suosittelen!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2131
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1938
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1888
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1488
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe