Kokemuksia Storm Group:ista?

Työnhakijako

Elikkäs kyseinen pulju hakee face-to-face-myyjiä kaupungissani, ja tuli lähetettyä hakemus sisään. Työnhakijana niitä hakemuksia tulee tietysti pommiteltua aika liuta sinne sun tänne, joten en firmaan sen enempää tutustunut.

Tänään ne sitten soitti ja varattiin aika haastatteluun. Sen verran tele- ja f2f-markkinoinnissa olen kyynistynyt etten ihan suoraan usko että firmassa tulee sitä rahaa niinkuin sanotaan, mutta netistä ei suomeksi tai englanniksi tuntunut löytyvän tästä firmasta mitään ihmisten jakamia kokemuksia. Ajattelin kysellä täältä josko joku osaisi kommentoida firman luvatun palkkatason paikkaansapitävyyttä.

12

1763

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Harkitsen

      Itsekin tässä harkitsen kyseiseen paikkaan hakemista. Onko sun hakuprosessi edennyt? Onko todellinen palkkataso yms. selvinnyt?

    • myyntiammattilainen

      Voisin myös olla kiinnostunut tuosta työstä, mutta onko jollain tietoa toimiiko yritys Helsingissä tai pk seudulla? Vielä jos on yhteystietoa kun netissä ei näyttäisi olevan hakuja alueelle... kiitos :)

      • RasmusP

        Ottavat kenet vain töihin ja vievät kuulemma jopa myyjien provikoita omiin taskuihinsa. Ystäväni oli töissä tuolla vielä kun toimivat Helsingissä. Helsinki suljettiin ilmeisesti koska eivät olleet toimineet lakipykälien puitteissa ihan joka asiassa. Storm Groupin ständimyyjät ovat myyneet ainakin Nordic Green Energyn sähkösopimuksia, mikä itsessään herättää epäilyksiä. Kyseinen pöytälaatikkofirma myy kyseenalaisia sopimuksia, ja on vaihtanut nimensä veropetosskandaalin jälkeen noin kymmenen vuotta sitten. Ruotsinkielisiltä foorumeilta voi lukea vastaavia tarinoita Storm Groupista. Itse jättäisin väliin. Mene toki kuuntelemaan haastatteluun millaisella tarinalla he koittavat saada sinua mukaan huijauksiinsa.


    • Nina871

      Millaista palkkaa maksavat?Onks takuupalkkaa?

    • EntinenStormgroupilainen

      Huijaus firma, en suosittele hakemaan.

    • OttaaPannuun

      Tässä tuore kokemus työnhakijalta kyseisestä puljusta:

      Aluksi kaikki meni ihan ok. Laitoin hakemuksen ja parin päivän päästä sovittiin työhaastattelu. Haastattelija vaikutti asialliselta, kuten myös firmakin. Haastattelu meni hyvin, juttua riitti jne. Sitten saman viikon aikana soittivat ja sanoivat, että mut oli valittu perehdytyspäivälle eli toisin sanoen olin saanut työpaikan. Onnittelivat jopa!

      Perehdytyspäivän piti olla keskiviikkona, ja laittoivat tiistaina viestin, että se on peruttu "sairastumisen" takia. Ei siinä mitään jos joku sairastuu, mutta nyt myöhemmin tajusin, että taisi puhua tämä sama haastattelija pelkkää potaskaa. Viestissä myös sanottiin, että perehdytyspäivää oon siirretty viikolla eteenpäin, ja kysyivät haluanko osallistua, vastasin tietenkin että kyllä haluan.

      Päivää ennen tätä seuraavan viikon "perehdytyspäivää" laittoivat SÄHKÖPOSTILLA viestin, että alku-syksyn myyjien paikat on täytetty. Kiittivät minua haastattelusta ja hyvää syksyä jne. Toisin sanoen harhaanjohtivat minua pari viikkoa. Olin täksi aikaa myös keskeyttänyt työnhakuni ja kieltäytynyt yhdestä paikasta, koska luulin, että tässä olisi varma työpaikka. Olen aika varma, että sähköposti valittiin soittamisen tai tekstiviestin sijaan sitä varten, että en olisi kerennyt sitä näkemään ja sitten idioottina mennyt pyörimään sinne toimistolle? Ilmeisesti ihan vain kiusanteon yritys. En suosittele stormia kenellekkään omaan kokemukseeni vedoten. Itse boikotoin tästä lähtien kokonaan, kyseisellä firmalla tai ainakaan tällä senior managerilla ei ole selkärankaa soittaa ja kertoa suoraan tuleeko valituksi vai ei vaan pitää päivää ennen jollain sähköpostilla kertoa, että lällislää pääsit, mutta et päässytkään hyvää syksyn jatkoa vaan... Ja kyllä, yritin soittaa perään. Laitoin myös tekstiviestin.

      Vastausta ei kuulunut ja tuskin tulee koskaan kuulumaan. Enpä enää haluaisikaan kyseiseen firmaan töihin, kun kohtelee työnhakijoitaan näin huonosti. Tuskin työntekijöitä tai asiakasyrityksiään yhtään sen paremmin.

      • Huhhuhh

        @OttaaPannuun Kohtalontovereita näköjään löytyy, jos oman kokemukseni kertoisin kyseisestä firmasta olisi se täsmälleen ja päivälleen samanlainen kuin sinulla. Mitäköhän firma hyötyy tälläisistä työnhakijoiden riiputtamisista?


      • StormGroup_rekrytointi

        Hei,

        Suuret pahoittelut, että kommunikaatiomme petti näin pahasti teidän kohdallanne. Tämä ei vastaa Storm Groupin asettamaa rekrytointistandardia ja olen käsitellyt asian kyseisen managerin kanssa. Otamme nämä palautteet vakavasti ja kehittämme toimintaamme, jottei vastaavaa tapahtuisi uudestaan.

        Kuulisin mielelläni mikäli haluatte antaa lisää palautetta suoraan yrityksellemme. Koska yhteystietojen antaminen on sääntöjen vastaista, pyydän teitä olemaan yhteydessä yrityksemme nettisivujen kautta.

        Ystävällisin terveisin,
        Lyra Li
        Storm Group -rekrytointi


    • Murrr

      Jos asia on vielä kiintoisa jollekkin, niin valaisen omat kokemukseni kyseisestä firmasta kun olin kesällä 2017.

      Alku meni kivasti, haastattelu sujui hyvin ja firma antoi hyvän kuvan itsestään kuten odotettua on. Hakijoita olikin toisinaan vain 2, joka alkuun vaikutti hieman erityiseltä etteikö sinne enempää halunnut mutta mikäpä tuossa kun pienessä ryhmässä on mukavampi työskennellä.

      Pari viikkoa töissä, totean että tämä ei ole minun hommaa jo ensteksi siksi etten osaa myydä yhtään ja toiseksi se että firma itsessään ei pidä lupauksiaan saatika työntekijöitään kovinkaan tyytyväisinä (mitä kuulin parilta muulta, hieman pitkäaikaisemmilta hemmoilta).

      Kuukauden jaksoin katsoa tätä, kunnes päätettiin irtisanoutua parin muun kanssa. Pää oikein kiehui siitä, että en irtisanoutunut aikasemmin. No mutta, joka päivä tuntu yhtä helv***** lähteä töihin tietäen mitä sielä on vastassa.

      Pomo, tai manageri miksikä tätä ikinä kutsua voi oli mukava, jos luet tämän niin kiitos että sain edes kokea tämän mutta firmassa on paljon huonoa ja varsinkin jos myyntihomma ei oo sun juttu, niin en suosittele että edes palkkaatte sitten vaikka ilmoitinkin tästä teille jo haastattelussa (etten ole kovinkaan hyvä myyjätyyppi)!

      • StormGroup_rekrytointi

        Hei,

        Tosi ikävä kuulla, että kokemuksesi Storm Groupilla ei vastannut odotuksiasi. Toimintamme Suomessa on kehittynyt paljon viime vuodesta, mutta kehitettävää on vielä ja otamme kaikki palautteet vakavasti.

        Myyntityö ei todellakaan sovi kaikille ja pyrimme antamaan jokaiselle hakijalle mahdollisimman paljon tietoa myyntikonsultin työnkuvasta hakuvaiheessa: haastattelussa ja orientaatiopäivällä. Tarjoamme ns. matalan kynnyksen töitä, johon ei vaadita aiempaa kaupan alan kokemusta tai koulutusta, sillä uskomme asenteen olevan ratkaisevampi tekijä. Työntekijöiltä on tullut positiivisia palautteita juuri siitä, että he ovat saaneet yrityksemme kautta paljon käytännön kokemusta sekä kehittäneet mm. myyntitaitojaan.

        Haluaisin mielelläni kuulla sinusta mikäli haluat antaa tarkempaa tietoa kokemuksestasi Storm Groupilla. Koska yhteystietojen antaminen on foorumin sääntöjen vastaista, pyydän sinua ystävällisesti olemaan yhteydessä yrityksemme nettisivujen kautta.

        Ystävällisin terveisin,
        Lyra Li
        Storm Group -rekrytointi


    • Eistormia

      En suosittele,palkkojen kanssa ongelmia ja kukaa ei suomen päädyssä ota muka vastuuta kun alat selvittelee niitä,pitää soittaa tanskaa koska sieltä tulevat palkkakuitit jotka kiertävät suomalaisen yrityksen kautta,suomen päädyssä heiluttelevat vaan käsiään ja sanovat soita tanskaa,jos et osaa hyvin englantii niin se on aika turhauttavaa,tanskan päädyssä leikkivät etteivät tienneet tai väittävät jotain muuta...jos oot ollu alle puolen vuoden töis ja katot loppukuittia niin puuttuu kertyneet kesälomarahat ja luvatut boonukset jne. ja sit eivät vastaa enää viesteihin eikä puhelimee...ja sit viel painostetaa sut tekee ylitöitä joista eivät maksa koska "pitää päästä tavoitteisii"ei taida olla ees työntekijöille työterveyspalveluu joka pitäs kyl olla...

    • Exstorm

      En suosittele,paljon hämärii juttuja,ja tosiaa tekevät niin etteivät enää vastaa ku kyselet ja managerit luistavat vastuusta

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      7937
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      177
      1755
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1114
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1113
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      62
      1031
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      193
      945
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      823
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe