Hyviä aisuriaiheisia novelleja

trumpister

Olisiko suositella hyvin kirjoitettuja aisuriteemalla olevia seksinovelleja? Yleensä tällaiset novellit alkavat tyyliin "olemme vaimoni kanssa 40:nen pariskunta ja olemme haaveilleet jo pitkään kolmannesta pyörästä........". Omasta mielestäni nämä ovat kuitenkin poikkeuksetta tylsiä ja itseäni kiinnostaakin enemmän tarinat missä nainen tekee miehestä aisurin tämän tahtomatta tai ainakin tämän epäröidessä asiaa suuresti. Niitäkin tarinoita on mutta yleensä näitä vaivaa aivan täysin överiksi menevä alistaminen.

Tässä pari esimerkkiä minkä tyylisiä haeskelen:

http://www.herkku.net/tarinat/tekstit/tarina11858.html

Tässä tarinassa on hyvää, se miten vaimo ottaa ohjat käsiinsä miehen ihmetellessä missä mennään. Rakastajan kanssa vietettyjä hetkiä ei kuvata suoraan vaan vain vaimon kertomana. Tarinassa on puutteensa. Se etenee liian nopeasti, joissakin kohdissa olisi voinut keskittyä kuvailemaan asioita pidempään ja tarkemmin ja kertoa enemmän miehen päässä pyörivistä tuntemuksista ja ajatuksista. Esim. kohta jossa mies joutuu valitsemaan vaimolleen vaatteet menee ohi liian nopeasti. Lisäksi joissain kohdissa menee liioittelun puolelle. Mutta kaiken kaikkiaan perusteet on hyvät ja taitava kirjoittaja jalostaisi tuosta todella hyvän pidemmän tarinan.

http://www.herkku.net/tarinat/tekstit/tarina12796.html

Ihan hyvä tarina, vaikka alkaakin "yhteisestä sopimuksesta" -kaavalla. Mies on aluksi hommassa mukana mutta alkaa sittemmin epäröidä. Kuten edellisessäkin esimerkissä, tässä poikakaveri joutuu seurailemaan melko avuttomana tilannetta sivusta ja kestämään häpeää siitä, että muut saavat tietää (taksikuski) että tyttöystävä nai toista miestä.

Ihan oikeista kirjoista tällaisessa vastentahtoisessa aisuriudessa on hyvä esimerkki Reluctant Cuckold ja sen jatko-osa Cuckstorm Horizon.
https://www.amazon.com/Reluctant-Cuckold-David-McManus-ebook/dp/B006M4A7Z6
https://www.amazon.com/Cuck-Storm-Horizon-David-McManus-ebook/dp/B00NN7MGTU/

7

6602

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rtyfge

      Aisuritarinat kuten kuvailut olisi..

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Firmaamme saapui saksalainen liikekumppani, jolle näytettiin myös Itä-Suomen tuotantolaitosta. Vaimoni oli ollut au pairina Saksassa ja hänet otettiin mukaan tulkiksi. Retki kesti pari päivää, ja minut kutsuttiin sen perään pomon juttusille. Hän halusi varoittaa, kertoa ennen kuin muut kertoisivat. Konttorin naiset ovat kuulemma käärmeissään. No mitä, kysyin. Katsos, pomo sanoi, sanoi paikankin, joku -hovi, ja siellä oli saunottu. Hän oli nähnyt, että vaimoni oli siellä saunoessa pessyt tämän saksalaismiehen tukan, ja he olivat päätyneet samaan huoneeseen yöksi. Se tuli aamulla ilmi, ja tämä meidän kirjanpitäjärouva nosti siitä maitonsa. Tämä pitää nyt rauhoittaa, painaa villaisella, pomo jatkoi. Enkä minä varsinkaan saa tähän enempää sekaantua. Tapahtui mitä tapahtui, saattoihan olla että pidettiin vain kädestä kiinni. - Niin minä sitä kuuntelin, nyökkäilin, polvet meinasivat pettää. - Sehän on tuottavaa kulutusta, pomo tiivisti. Ja niin lopulta kävi, että firma sai kuin saikin mojovan tilauksen.

    • Anonyymi

      Miksei tällaisia upeita aikuismakuisia aisankannatusnovelleja tosiaan löydä nykypäivänä enää mistään?! Nuo vanhat hyvät kuten Vanhan A:n mahtava novelli luettu jo monta kertaa. Miksei saksalaiselleen rouvansa menettänyt kirjoittaisi pidemmälti meidän kaikkien iloksi?

      • Anonyymi

        Lue Aku ankkaa hönö


    • Anonyymi

      Aisurinovelleja on erittäin vaikea kirjoittaa niin että niistä tulisi lukijaa kiihottavia.

      Normaalisti novelli on kuvaus siitä miltä "lukijasta" tuntuu ja miten seksi kulkee ja lopuksi tulee orgasmi, mutta aisuri taas kertoo siitä mitä muut tekevät ja miten elämä kuljettaa, mutta se kerrotaan ilman kertojaa!

      Se ei oikein toimi että puoliso joka on kolmannen kanssa kertoo siitä kuinka kiihottavaa on vieraan kanssa, koska siinä putoaa aisuri pois ja lukija saattaa ymmärtää hyvin nopeasti että kyse on vain ihan tavallisesta petostarinasta, mikä taas ei ole aisuriutta vaikka siihen kuuluisikin petosleikki. Sitä ei pelasta se että mainitaan kuinka puoliso huomaa aisurin ikkunan takana katselemassa!

      Tuo ei sinällään ole se rajoittava tekijä, vaan se että siitä tulee joko alistustarina jossa aisuria alistetaan, inhotaan tms, tai sitten siitä tulee äärimmäisen tylsä kuvailu siitä kuinka muut harrastavat seksiä ja lopuksi orgasmi ja kaikki elivät elämänsä onnellisina loppuun asti sen pituinen se.

      Aisurius on yksi seksin lajeista joissa mielellä on tärkeä osa. Siksi sen ytimen löytäminen ja siinä pysyminen, ilman että se menee pelkän seksin kuvailuksi tai kliseiden latelemiseksi on hyvin vaikeaa. Aisurille ei ole tärkeintä se että vieraan miehen penis on isompi kuin hänen omansa! Tuo on ulkopuolisten kuvitelma siitä mitä aisurius muka on. Aisuriuden ydin on siinä että aisuri rakastaa puolisoaan niin paljon että haluaa nähdä hänen olevan onnellinen ja nauttivan elämästään. Siihen sekoittuu se kuinka aisuri haluaa nähdä puolisonsa nauttivan seksistä vieraan kanssa. Puolison tulee myös itse haluta nauttia seksistä vieraan kanssa. Tuo aiheuttaa dilemman, jossa leikitään sillä ajatuksella että missä kulkee se raja että nautinto ja onni ja halu alkaa keikahtamaan vieraan puolelle, pois aisurilta! Kun puoliso ihastuu tai rakastuu vieraaseen, aisuria kiihottaa. Mutta, se ei saa päättyä siihen että puoliso ottaa ja lähtee, koska sitten tarina muuttuu pelkäksi petokseksi ja epäonneksi. Aisuritarinan tärkein osa on se tasapaino jossa kaikilla, niin aisurilla kuin puolisolla kuin myös vieraalla on hyvä olla!

      Miten kertoa esimerkiksi se kuinka aisuria kiihottaa se kuinka puoliso sanaakaan sanomatta pitää häntä vähemmän miehenä vaikka todellisuudessa aisuri on enemmän mies kuin se kolmas pyörä? Siihen ei pysty laittamaan sellaisia kliseisiä, loppuun kulutettuja lauseita kuten, "miehellä oli isompi kuin minulla". Tuollainen kliseiden levittäminen tappaa lukijalta samantien mielenkiinnon koska se kertoo siitä lukijalle ettei kirjoittaja ymmärrä aisuriuden ydintä!

      Toinen tärkeä pointti on se kuinka aisuriudessa pariskunnan kemia on rakkautta, eikä aisurin alistamista, itseinhoa tai vihaa. Sen täytyy tulla ilmi tekstistä että kyse on leikistä, mutta sitä ei saa myöskään alleviivata leikiksi vaan sen täytyy olla kuin näytelmää johon näyttelijät samaistuvat niin että se alistamisaspekti voisi olla totta. Sen täytyy olla yhtä totta kuin silloin kun katsomme sotaelokuvaa ja ajattelemme että tuollaista on sodassa, vaikka oikeasti näyttelijät vain makaavat kanervikossa ja silmien takana on kameramies kameran kanssa, vieressä on ohjaaja ja heidän takanaan on joukko ihmisiä jotka ovat valmiina mikrofonien, ja muiden laitteiden kanssa, kunnes kohtaus on purkitettu.

      Kolmas tärkeä pointti on se että jutussa täytyy olla hyvä, realistinen juonikulku. Pelkkä pariskunnan päätös hankkia kolmaspyörä ei riitä.

      Olen joskus vuosia sitten kirjoittanut seksinovellin johon ajattelin laittaa vaihteen vuoksi aisuriusaspektin. Siitä ei tullut mitään. Kun mies seisoo syysiltana saunan ikkunan takana ja kuulee saunasta vaimeita yhdynnän ääniä ja tietää että vaimo on siellä toisen miehen kanssa, se ei vaan toiminut. Kikkeli seisoi, kengät oli märkinä, oli pimeää jne. On äärimmäisen hankalaa kun juonenkuljetus toimii siihen asti että pitäisi tulla novellin huippukohta ja huippukohta onkin se ettei mies pimeässä näe edes sitä mihin spermat lentää. Tuo ei ole aisuriuden huippukohta, sillä aisuriuden huippu ei ole saada orgasmi johon yleensä lukija samaistuisi ja saisi orgasminsa. Millä tavalla saada lukija kiihottumaan ja laukeamaan? Siinä on se tärkein kysymys.

      En saanut sitä toimimaan ja niin valmis novelli jäi ikuisesti pöytälaatikkoon. Muutenkin tuo suomalainen sauna, ja siellä harrastettu seksi on sen verran kliseistä että ihan hyvä että se pysyy piilossa.

    • Anonyymi

      Aisurinovelleja on hyvin vaikea kirjoittaa, tuolla ylempänä todettiin, ja voin vahvistaa. Yritetty on, mutta kliseistä tuli, ja kliseistä se on usein elävässä elämässäkin. Ennen naimisiin menoamme, kun jo jokseenkin vakavasti seurustelimme, vaimo, tai siis kuvankaunis tyttöystäväni, johon olin korviani myöten rakastunut, oli kesän töissä Saksassa, koki siellä romanssin ja kertoi sen avoimesti. Vaikea sanoa kiehuinko enemmän mustasukkaisuuden syöverissä vai jonkin oudon kiihkon hurmiossa. Kun olimme menneet naimisiin, oikein kirkkohäin, otin asian puheeksi. Mitä jos kokeilisimme uudestaan. Pitkä kertomus tulisi, ja niitä on jo pari pari joutunut roskakoriin. Lopputuleman voin kumminkin kertoa. Olimme nuoripari, ilmeisen hyvännäköisiä, ilkosillamme sängyllä, kuten vieraamme, noin kymmentä vuotta vanhempi, rotevatekoinen, kokemusta omaava, sinänsä miellyttävä, valoisa herrasmies. Vaimo lepäsi keskellämme selällään, levitti reitensä. Olimme sanoneet vieraalle, että vaimo haluaisi kokea aikuisen miehen. Ja totta se olikin, semmoisessa huumassa elimme, ennen vakiintumista, niin kuin sanoimme. Vieras katsoo vaimoa silmiin, hivuttaa kättään pillulle. Vaimo katsoo rävähtämättä miestä, ja minulla seisoo kuin viimeistä päivää. Oli vapauttavaa, poikamaisen riemukasta olla siinä paljain kyrvin , toista miestä ujostelematta. Ja katsoa vailla häpeää toisen vankkoja käsivarsia, paljaita reisiä, seisovaa kalua. Vieraskin vilkaisee, silmät vilkkuvat. Kohta naisin, ne sanovat. Kunhan ensin katselen kaunista vaimoasi, hieroskelen pillun märäksi ja turvoksiin, valmiiksi pistettäväksi vartaaseen. Ja niin se pistetään, kahvaa myöten. Miehen ruskeat karvat sekoittuvat vaimon kiharaiseen tummaan pehkoon.

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      212
      34481
    2. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      256
      22064
    3. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      440
      11155
    4. Onko tekijän nimi tiedossa?

      Joko tiedetään?
      Valkeakoski
      84
      7591
    5. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      27
      6675
    6. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      54
      5073
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      196
      4107
    8. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      46
      1756
    9. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      35
      1693
    10. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      43
      1627
    Aihe