Prismassa hyllyt kuin Venäjällä

Tuleeko noille joulu yllätyksenä vai mikä on kun ei osata tuotteita tilailla tarpeeksi ja laittaa niitä hyllyihin. Tänään jo iltaseiskan jälkeen oli hiton moni tuote loppunut, esim. joulun laatikkoruokien laarit aivan tyhjänä, sama linja jatkui maitohyllyllä. No täytyy käydä uusi kauppakierros huomenna, mutta ei Prismaan.

13

440

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • niilopukki

      Kannattaa hakea joulueväät keskustan liikkeistä. Hyvä olla ajoissa liikkeellä välttää useimmiten ruuhkat ja saa mitä tarvitsee. Laatikoita löytyi ainakin tänään keskustan uudesta kaupasta. Kinkkuja oli sylissä aika monella kassajonossa, joten niitäkin tuntui olevan. Itse ostan kaikki jouluruoat jo huomenna.

    • KaikkeaRiittää

      Kuka on niin uusavuton että ostaa laatikkoruokia jouluksi valmiina kaupasta? Olisi hirveä joulu jos niiden varassa joutuisi olemaan mutta jokainenhan tekee tavallaan ja saattaahan olla muutamia ettei paremmasta edes tiedä.

      Kaupoista Prismaa myöten kyllä kaikkia saa mutta ehkä iltaa myöten saattaa jossain sellaisissa mistä on kova menekki hyllyt tyhjetä. Yleensähän sekin nykyään on merkki siitä että kauppa käy kun hyllyt alkaa tyhjenee eikä ehditä täyttää, toki voi tietysit suuren menekin vuoksi loppuakin. Tuota ongelmaa tuskin tulee kauppaan jota nimimerkki "niilopukki" tarkoittaa, tosin kuulin että kuusaan keskustassa menekin vuoksi jostain oli puutetta hyllyiltä mutta kauppiaat kyllä saa homman hoitoon.

    • Köyhäkauppa

      Nyt on sitten juomahyllyt tyhjänä...…..

      • OletKöyhäAsiakas

        Jep. Se on semmosta. Mitä sitte? Maailmassa tapahtuu asioita eikä kaikki mene aina niin kuin vässykät haluaa. Joskus pitkäaikaiken kuivuus saa vedenkin loppumaan kaivosta myös Suomessa, mutta siitä et voi syyttää S-ryhmää. Kerroppa miten kauppojen olisi pitänyt varautua kuuman sään aiheuttamaan kysyntähuippuun! Jos osaat ennustaa säitä paremmin kuin kaupat ja juomatehtaat, niin osta ennakkoon itse omaan varastoosi.


      • onseässäniinihanakauppa

        mikä ässän mannekiini olet.


    • kotkanmalliin

      Kesät ja loma-ajat Kouvolassa viettävänä on minunkin nyt pakko todeta tähän.
      Kyllä Kouvolan Prisman taso on parissa vuodessa laskenut todella paljon ja tämä tason lasku ei koske vain tuotte valikoimia, vaan se näkyy ja sen kokee myös palvelussa.
      Paikalliset ovat kertoneet, että nämä uudet toimintamallit on tulleet kylkiäisinä Kotkan Prismasta, josta myös uudet päälliköt on tänne Kouvolaan siirtyneet.
      Onneksi tuo Lidl petraa koko ajan niin tarjonnan, kuin valikoimienkin osalta ja hintakorivertailussahan Lidl on ollut edullisin jo viimeiset parivuotta.

      • NoÄläMenePrismaa

        Kerroppa tarkemmin miten Prisman valikoima on heikentynyt.

        Lidl on ollut aina halvempi eikä vain viimeiset pari vuotta.

        Lidlin valikoima ei tule koskaan yltämään isojen kauppojen tasolle eikä Lild sitä yritä saavuttaakaan. Prisma on edelleen paras isoista kaupoista, eikä sitä voi verrata Lidliin.


      • prismafani

        Yllätys sinänsä kun duopoli jyrää Suomessa. S-ryhmä ja kesko halpuuttavamalla ja myyvällä tuotteet tappiolla tappavat tarvittaessa kilpailijat. Parhailla paikoille heidän kauppansa.

        Lidlistä saa laadukkaita tuotteita mitä ei saa muualta suomessa, eikä vain elintarvikkeita. Lidl ei pääse parhaille paikoille pystyttämään kauppaa, koska tontti usein keskon tai s-ryhmän omistama tai jompikumpi ei halua lidliä naapuriin.


    • Tyhjänsaapyytämäti

      Katsoin Prisman nettikaupasta erästä tuotetta. Webin mukaan hyllyssä. Kävelin osastoa ympäri, ja päätin sitten kysyä myyjältä. (kyseessä on 5cmx5cm paketti, joten sitä ei välttis ihan heti silmä huomaa).

      Myyjä räpläsi pöytänsä takan jotakin. Katsoi minua kysymykseni jälkeen kuin tyhmää ja sanoi "en mä ainakaan ole sellaisia täällä nähnyt" Vastasin, että "nettikaupassa luki, että löytyy hyllystä Kouvolan Prismasta" Myyjä vastaa: "jaa-a" ja jatkaa räpläämistään.

      Tilasin Veikon koneen nettikaupasta.

    • syrjäkyläläin

      Miksihän Sokos ostanut liiketilaa Veturista. K-market siellä on mutta en ole mitään yleisöryntäystä siellä nähnyt. Ehkä katekaan ole kovin hyvä.
      Prismassa hyvää on paikoitushalli. En sieltä koskaan syrjäkylälle ruokatarvikkeita osta. Totuus on se että -konserni kasvaa ja kasvaa...

      • Sokos ostanut liiketilaa Veturista??? Nyt en oikein usko.


    • Siis eihän myyjät nykyään tilaa yhtään mitään vaan kaikki tilaukset on automatisoitu eli tilausjärjestelmä tilaa itsekseen.

    • onmitäononon

      Vaattet siellä no, on mitä on, ei niinkuin ennen.
      vähän muukin tuote halpaketjua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      96
      1852
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1377
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1228
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1157
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      63
      1112
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      976
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      974
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      72
      959
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      793
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      768
    Aihe