Aihe

Hammaslääkäri tienaa paremmin

artturikäpy

Verrataanpa yleislääkäriä ja hammaslääkäriä, molemmat alansa peruskoulutettuja. Kyllä hammaslääkäri tienaa enemmän. Lehdissä näkyy, että noin 90 tonnia vuodessa hammaslääkäri saa eikä ole erikoistunut. 6 vuoden opinnoilla huippupalkka.

4

83

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kuusenkäpynen
  • tilastotiedesivuaineena

   Täällä on erehdytty. Virallisten tilastojen mukaan vuokralääkäri ansaitsee helposti 20000 euroa kuukaudessa. Vaatimukseksi riittää se, että on työpaikalla. Ylilääkärit eivät paljon työn laatua valvo.

   • lähdettäkaipaava

    Mikä virallinen tilasto?


  • rahallaeisaalaatua

   Kainuusta voit kysellä tarkemmin vuokralääkäreiden palkkioista. Opettele myös käyttämään hakukokone googlea.
   Lääkärit tietävät, että heitä on vähän. Täten vuokralääkärit voivat käyttäytyä tökerön huolimattomasti. Kansanedustajia on vaadittu kouluttamaan lisää lääkäreitä ja tiukentamaan lääkäreihin kohdistuvaa lainsäädäntöä. Mutta kun kansanedustajajästipäät eivät välitä mitään. Sosionomi, ministerirehukin sanoi televisiossa, että antaa lääkärien hoitaa asiat siten, miten he itse haluavat.
   Korkeapalkkaiset päätoimittajat eivät korkeista palkoista paljon huutele. Tiedot saa yleensä vain tiskin alta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   207
   16380
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   335
   5861