Tontin läpi kulkemisen kieltäminen?

Jambppa

Olen ostanut tontin ja en ole rakentanut sinne vielä mitään, voinko kieltää läpi kulkemisen tontin lävitse? En puuttuisi muuten toistaiseksi asiaan, mutta olen nauhalla merkinnyt rajatolpasta toiseen rajatolppaan ja joku sankari repinyt rajatolpat nauhoineen päivineen.

11

1397

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jestapax

      no jaa, toki tonttisi on sinun, eikä yleinen tie. Tuskimpa haluat, siinä vaiheessa kun siinä talo on, että ihmiset vaeltavat pihassasi. Joten iske läpikulku kielletty kyltit nyt ekaksi.

    • Äläkiellä

      Rakentamattomalle tontille ei saa pystyttää läpikulkukielto kylttiä. Yleiset järjestyssäännöt kieltävät sen. Voit saada sakon jos ominpäin pystytät kyltin.

      • kärsi_ja_kierrä

        Kyllä tonttinsa saa aidata vaikka 2m korkealla verkkoaidalla.


    • siinäseki

      Voit kieltää. Ongelma vain kusipäät jotka omaa vartioivat kuin hyeenat.

    • vanhakuano

      Yksityisalue, läpikulku kielletty.. jne, TOTTAKAI voit kulkemisen kieltää.

    • NickNailer

      Riippu monesta tekijästä. Ensinnäkin pitää tietää, onko tontilla tierasitteita. Jos on, kieltäminen on tehotonta. Seuraava asia on se, onko tontti rakentamaton, jos on, kieltäminen on tehotonta. Jokamiehen oikeudella tontillasi saa kävellä muttei ajaa autolla (ellei ole tierasitusta). Kylttejä voi toki pystytellä, jos siltä tuntuu.

      Aitaaminen taas riippuu kunnan rakennusjärjestyksestä. Kaupungeissa tuppaa olemaan aidan suhteen rajoituksia, joita noudatetaan vaihtelevasti. Yleensä aidan korkeus on määritelty rakennusjärjestyksessä. Tyypillisesti aita saa olla maks. 1,6 metriä korkea pois lukien pensasaita. Korkein näkemäni "pensasaita" oli parikymmentä metriä korkea.

      Halvin aita on muovinen "rakennustyömaan aita". Iloisen värisenä se tuppaa herättämään naapureissa "tunnetiloja".

    • kurakoura

      Ilimankos NICK ääliöi taas.. olisihan siinä hyvänen aika tie, eikä siihen olisi silloin talon paikkaa paalutettu.. mene sinä nyt oikeesti vittuun täältä, kun et mistään mitään ymmärrä.

      • NickNailer

        Harjoittele lukemista ja kertaa alkuperäinen teksti 30 kertaan. Sen jälkeen katsot peiliin ja toteat sen, minkä me muut olemme jo havainneet.

        Koska meillä muilla on "kyvyistäsi" varsin selkeä näkemys, olen pakotettu avustamaan seuraavalla: etsi alkuperäisestä kohteesta sana "talon", "paikka" ja "paalutettu".

        On luonnollisesti täysin ylivoimaista vaatia, että ymmärtäisit rasitteen käsitteen (tai juuri mitään muutakaan, kun ei edes tuo luetun ymmärtäminen onnistu), joten sitä en edes yritä selittää.


    • benitohabaneero

      suksi ääliö vittuun pätemästä. sinä kyrpäjooseppi et ymmärrä rakentamisesta, tai yleensä yhtään mistään mitään, arvon NICK älykääpiö.

    • Selfff

      Ei kannata hermostua, joskus lapset touhuaa tommosia lippusiimojen repimisiä, mutta niin kaun kuin et mitään tontilla tee niin joku saattaa retkeillä vanhasta tottumuksesta, kuten minä aikanaan pikku poikana, mutta kun alkoi ilmaantua talonpohjaa ja muuta lopetin oikomisen ja matka piteni varmasn viisikymmentä metriä. Toki aina mahdollusta että kyseessä joku laajennetun jokamiesoikeuden noudattaja joka ei ymmärrä että hyviin tapoihin ei kuulu kulkea toisen pihan läpi eikä poimia naapurin pihalta marjoja ja sieniä., sitten voi tulla ongelmia , mutta silloinkaan ei pidä itse hermostua vaan antaa viranomaisten hermostua puolestasi.

    • perästroikaa

      Laita kyltti:

      Kaivostoiminta-alue. Alueella liikkuminen ehdottomasti kielletty. Ahtium Oy.

      .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      136
      3792
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      116
      1480
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1350
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1289
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1184
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1101
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1068
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      59
      1051
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1046
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      56
      977
    Aihe