Aihe

Mika Järvinen

Äänitaattumikalle

Mika on Sysmälle korvaamaton kuntapolitiikko. Hän on meidän kaikkien sysmäläisten etuja vankkumattomasti puolustava henkilö ja ihminen, joka toimii ilman oman edun tavoittelua meidän kaikkien hyväksi. Totta kai jokainen politiikko on tavallaan vallanhaluinen ja nauttii asemastaan, ja tämä Mikalle ansaitusti suotakoon. Muihin sysmäläisiin kuntapäättäjiin verrattuna Mikalla on ylivoimainen tietotaito asioista ja niiden seurauksista ja mitä tulee lukuihin, tilastoihin ja kaikkeen faktatietoon kaikista kunnista Suomessa. Ja ihan oma lukunsa on hänen verkostoituminen valtakunnan ylimpiin päättäjiin.

Mikan elämä on kunnan edun (siis meidän sysmäläisten kaduntallaajien) ajamista 24/7/365, joten hän käyttää kaiken tarmonsa yhteisen hyvämme eteen ja hoitaa siinä sivussa yhtä Sysmän menestyneinpiä ja vanhimpia yrityksiä. Siis sivussa, koska Sysmä ja sen etu on se YKKÖSASIA.

Mitä hän saa siitä palkakseen? Kokouspalkkiot, jotka eivät varmasti ole missään oikeassa suhteessa hänen asian eteen tekemiensä työtuntien kanssa. Entäs se menetetty aika oman yrityksen eteen? Ja sitten aivan mielettömän määrän paskan heittoa omasta elämästään.

Sanonpa vaan, hyi vittu, sikamaista. Kuntapolitiikka on likaista peliä. Tiedän, että tähän kirjoitukseen tulee paljon paskakommentteja, ja mitä enemmän niitä tulee, sitä iloisempi olen, koska ne vain vahvistavat tietämystäni siitä, että olin taas oikeassa. Olen äänestänyt Mikaa kaikissa vaaleissa, jossa hän on ollut mukana, ja näin tulen tekemään niin pitkään, kuin hän on ehdokkaana.

Jos tällä palstalla olisi ominaisuus jättää kirjoitus, joka julkaistaisiin vasta määrätyn ajan kuluttua, niin kirjoittaisin siihen viestiin näin: Arvasin heti, että kirjoitukseni kommenteissa tulee esiintymään seuraavia sanoja. Perseennuolija, Marketta, pyrkyri, kaveri, nousukas, pelle, mielistelijä, yrittäjä, kokoomuslainen, sysmän valuutta, itsekeskeinen, keskikalja, Matkabaari, hörhö, hakeudu hoitoon, otitko pillerit, paljonko Mika maksoi, oletko yrittänyt itsemurhaa, myyn heti mökkini Sysmässä, Hartolassa on parempaa, juntti, sossu, päiväraha, hakeudu hoitoon, luuletko tietäväsi kaiken, kähmintä, lurjuksenomainen liero, kepu pettää aina, lehmänkauppa, aina löytyy apua ongelmiin, psykiatri, lainanhoito, lääkärit auttaa, hullu, isoveli systeemi, oma pussi ensin, voitontavoittelu, oma etu, avioliitto, takatukka, päiväraha, hakeudu hoitoon, meinasin ostaa mökin, muutan pois, vaihdan heti puoluetta, en enää äänestä, pettäjä, äidin ikäinen, ...

30

1163

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • markkinointikikka1

   moi mika, näkee suaki täällä

  • Plmoiujbvtrew

   Olipa avaus. Mistäpä tulikin mielees kirjoittaa noin turha juttu

   • säälittäää

    Voi sinua Mika,ja luulet olevasi politiikko,hoida yritystäsi ja jätä kaikki muu .


  • Kirkkomaatontäynnäkorvaa

   Tunnet kaverin tosi hyvin, kuin omat taskusi!

   • nuoretmaksaa

    Pitäskö laittaa patsas Olan viereen kun on niin hyvä mies ja puolustaa meitä ja suojelee kaikelta pahalta.Kyllä hän on ajanut juonittelullaan joo joo miestensä kanssa Sysmän pahaan liemeen jota tulevat aikuiset maksaa pitkään.


  • JulesFlash

   Minäkin olen äänestänyt itseäni

  • linjabiili

   Kyllähän Mikan kannatais keskittyä autohommiinsa,näyttää kalusto vetävän viimeisiään.eipä noilla kehtaa Tallinnanlaivoille ajella nykyään.

   • nuurrmmiinneenn

    Taitaa aloittaja olla sairaahoitaja ankarassa rapulassa kirjoitellut,parasta äänestää Mikaa tai tulee työttömyys.


   • kesällävain

    Taitaa Mika HakkaraisenTepin tuntea,no onhan Tepi päättäjä ylinmällä tasolla.


  • Äänitaattumikalle

   Juuri näin arvelinkin keskustelun menevän, mutta Mika kyllä kestää tämän!

  • Veepeekooo

   Tuskin Mika näitä lukee. Jos lukisi niin olis jo aiemmin tajunnu mitä kuntalaiset siitä ajattelee ja vetäytynyt sivuun. No ei kyllä Nurminenkaa oo tajunnu

  • SuostuvaKustaa

   Aivan loistavan sarkasmintajun omaava on tämän aloituksen kirjoittanut henkilö.

  • tilulilulilulilu

   Eeva-Kaisa on kirjoittanut joulun pyhinä tämän Mikalle.

  • M-O-T

   Sitä ei kovin järjen jättiläinen tarvitse olla kyetäksen muita solvaamaan.

  • Sekaisinsikana

   Kommentoijien sivistystaso on ymmärtetty, menee baaripellejen piikkiin. Ei rahaa itsellä, tulot tulee sossusta ja ymmärrys asioista hankitaan keppanan voimalla. Hienoa pojat, kyllä se siitä lähtee, aamun ekalla pääsee jo puolille päiville, siten vaan kaverilta lainaamaan lisää. Sysmän sivistyneistö on taas asialla. Kävitkö linnan juhlissa, tuliko kutsu edes Hartolaan? Linnahotelliin, siis. Sielläkin on muuten pukukoodi, ei PUK-koodi, jota joudut kysymään vähän väliä, kun pillerit sotkee nämä jutut ja koodit...

   • pätevääväkeä

    Rauhoitu nurminen ja käy maate,saat sinä toimessasi olla vaalikauden loppuun.


   • kiitossta

    vittu sä oot hieno hessu kun jaksat kertoa meille joka viestin lähettäjän!


  • vanhus

   Mika on MIES paikallaan. Tarpellinen henkilö valtuustoon. Sysmässä ei ole helppoa olla kuntapäättäjänä. Yksi Sysmä tällä hetkellä unohduksissa!

  • Ahistaakovasti

   En voi enempää nauraa. Olen siis keskustelun avaaja ja onnistuin ennusteessani tasan sata varmasti oikeaan. Täällä on vain pelkkiä pellejä kaikki, minä mukaan lukien. Kiva olla saman tasoisten seurassa, eli kehitysvammaisten. Tässä vaan laitospaikkaa odottelen.

  • Jeesussentäänhä

   Vajaa vuosi kirjoitukseni jälkeen voin todeta olleeni tasan oikeassa, vain pellet vastasivat ja lähes kaikki käyttivät ennalta määrittelimiäni termejä. Hyvin menee, keppanabaareissa tiedetään ja osataan kaikki. Seuraavaksi teidän kannattaa jakaa viisauttanne valtiontalouden hoitoon. Sipilä (siis p-ministeri) odottaa soittoanne, mutta muistakaa, hän ei vastaa soittoihin, jotka tulevat prepaid-liitymistä.

  • Dsep

   Järvinen tosiaan osaa kuntatalouden numerot ulkomuistista. Puuttuu enää, että myös ymmärtäisi. Ainakin yksi ministeri tuntee ja muistaa Mikan hyvin. Syrjäyttihän Mika vallanhimoisena ministerin apen hallituksen puheenjohtajan paikalta.

  • Ensinnäkin; vastustan kategorisesti Järvistä koska VASTUSTAN KOKOOMUSLAISTA MAASEUDUN ANKEUTTAMISTA - en ymmärrä miten Sysmäläiset ovat päästäneet Kokoomuslaiset MAASEUDULLA valtaan? Tämä on yhtä typerää käyttäytymistä JOS puolet Helsinkiläisistä äänestäisi KEPUa.

   Sysmässä Kokoomus yksityistää ja yrittää jopa panna kouluja kiinni suoraan city-Kokoomuslaisten kansallisen pelikirjan mukaisesti . He haluavat ajaa maaseudun alas ja pakottaa maalaiset muuttamaan kaupunkiensa slummeihin.

   Kun kuntaliitosten aika tulee joskus ikääntymisen takia vääjäämättä eteen niin Järvinen on ensimmäisenä panemassa Sysmää Hartolan kanssa yhteen, niin että Sysmästä tulee osa Hartolaa. Lapsiperheiden houkuttelu ja yritysten/työpaikkojen luominen Sysmään ei kuulu Järvisen/Kitkiöjoen strategiaan. He haluavat luoda Sysmästä seniorien kylän, koska silloin koulut ja lastentarhat voi panna kiinni ja niidenkin pyörittämiseen käytetyt rahat voi lahjoittaa konsulteille ja muille kavereille.

   Sysmän kunnallispolitiikka ja kunnanviraston toiminta on Kittilän jälkeen Suomen omituisinta, ja erittäin todennäköisesti myös laitonta. Erityistilintarkastus Järvisen ja kunnanjohtajan touhuihin olisi paikallaan.

   Koko sirkusta pyörittää kahdestaan Mika Järvinen ja hänen vaimonsa kunnanjohtaja Kitkiöjoki sekä heille lojaali tonttu-lauma, joista osan he ovat palkanneet kunnanvirastoon lorvimaan krapulassa. En ole huomannut mitään positiivista tai järkevää heidän toiminnassaan - he toimivat pääsääntöisesti kuntalaisten edun vastaisesti sekä erittäin salamyhkäisesti. Miksi kaikki salamyhkäisyys?

   Kunnanvirastosta ja kunnanhallituksesta tulee jatkuvasti kaikenlaisia KONSULTTIEN kanssa toteutettuja pilipali ja ufo projekteja, joilla ei ole mitään tekemistä Sysmäläisten hyvinvoinnin edistämisen tai peruspalvelujen parantamisen kanssa - kyseessä on jonkunlaiset harhautusoperaatiot, joilla yritetään siirtää huomio pois kaikkein tärkeimmistä asioista.

   Järvisen ja Kitkiöjoen "yksinvaltakausi" on ollut sarja täydellisiä epäonnistumisia, sähläyksiä ja kusetuksia.

   Uusi minikokoinen SOTE-keskus on 5 miljoonan hökkeli (oikea hinta rakentaa 1700 m2 hökkeli pitäisi olla max. 2,5 miljoonaa euroa) - jota operoi kermat kuoriva Attendo, kuten myös vanhustentaloa.

   Kun Attendon terveyskeskustoiminta puolen yrityskauppa toteutuu Terveystalon kanssa niin sitten alkaa "rytistä". Koska syy miksi Attendo on myymässä terveyskeskustoimintaansa on se että se on tappiollista toimintaa. Sysmän kunnanjohto astui paskaan allekirjoittaessaan Attendon kanssa alihinnoitellun sopimuksen - näinhän yksityinen sektori valloittaa markkinat, myymällä aluksi palveluitaan tappiolla alihintaa ja myöhemmin alkaen korottamaan hintoja sekä karsimaan laatua.

   Terveystalo tulee neuvottelemaan sopimukset Sysmän kanssa uusiksi eli nostamaan hintoja TAI ankeuttamaan tarjotun palvelun laatua (entisestään). Terveyskeskusessa ei mahdu edes kaksi ihmistä kävelemään rinnakkain käytävällä - niin ahdas ja pieni se on.

   Järvinen ja Kitkiöjoki pihalle - molemmat on väärissä hommissa!

  • Kivaamullaon

   Hyvää loppuelämää sulle, taitaa vaan olla aika ankeaa, kun noin negatiivinen olet. Jos ja kun kaikki noin pahasti ahdistaa, niin olet kyllä ammattiavun tarpeessa. Valitettavasti vain tilanne näyttää niin pahalta, että tässä vaiheesssa apu on jo myöhässä. Harmi, kun eläkepäivistä olisi ollut kiva nauttia.

  • Tyrmistynyt

   Miksi emme pääse antamaan ääntämme eduskuntavaaleissa kuntamme pelastajalle, joka voisi nyt käyttää ylivertaisia ominaisuuksiaan Suomenkin pelastamiseksi?

  • kuntalainen

   Persaukinenpaskanjauhaja on muuten ihan oikeassa näin on justiin sysmän tilanne uskokaa pois vielläkö tähän sakkiin lisätään juri nieminen niin valmista tulee EDESSÄ ON SUURI JYTKY saatte nähdä näin tulee käymään katsotaan sitten kuka se "paskaa jauhoi " ha ha !!!

   • Burana8mm

    Mika on ihan hyvin hommiaan hoitanut. Minä kuitenkin äänestän persuja isänmaallisuuden nimissä ja suomalaisten turvallisuuden ja lastemme turvallisuuden nimissä. Lähitulevaisuus tuo turvattomuutta syrjäkylillekkin jos sinne levitetään islamia väärin perustein maahan saapuvien pakolais statuksen turvin. Sitä en suvaitse että lapsiamme raiskataan ja naisemme alistetaan väkivaltaisen seksin orjiksi vieraan uskonnon, tai minkä muun tahon toimesta. Pian alkaa eläköityvät ihmiset muuttaa kotiseudulleen takaisin pilvin pimein ja nekin joilla ei ole maaseudulla kiinnekohtaa lähtevät kaupungeista jotka ovat muuttumassa turvattomiksi taistelukentiksi ja ryöstelyareenoiksi. Syynä hallitsematon maahanmuuttopolitiikka ja epäonnistunut olematon rajojenvalvonta. Islamin eri klaanit alkavat taistella täällä keskenään ja ryöstelijät ja kristittyjen vihaajat islamistit tekevät väkivaltarikoksia omilleen ja kantaväestölle. Miksi niitä pitää sääliä kun ovat tulleet maahamme rötöstelemään ja jopa tappamaan??? Tuo väkivaltainen aines vääristää kokonaan hyvän työperäisen maahanmuuton oikeellisuuden ja aiheuttaa sen että kaikkia ulkomaalisia tietyn kulttuurin näköisiä pidetään rikollisina ja vaarallisina hyödyttöminä elukan tasoisina eläjinä. Se on väärin.


   • Anonyymi

    Kyllä niitä naisia pitää saada alistaa ja pahoinpidellä ihan kotimaisin nyrkein, saatana sentään.


  • kuntalainen

   Mitähän siitäkin tulee jos tämä sysmän aisapari viellä jatkaa herätkää äänestäjät sysmän alasajo jatkuu käy niinkuin hartolalle kaikki lopuu ilola ei ketään eikä mitään pelasta tyhjä paikka tulee olemaan saatte nähdä !

  • Anonyymi

   Taas järviselle lisää luottamus tehtäviä saa nähdä kauanko poika jaksaa ennen kuin bragaa lopullisesti odotellaan miten käy !

  • Anonyymi

   Kyllä täällä sysmässä pärjättäisiin ilman järvistäkin pärjättiin ennenkin kukaan ei ole korvaamaton !

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   198
   11686
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   177
   2710
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   143
   2077