YLE-politrukit pilasi juhlavuoden

FinisFinland

Suomen rähmälläänoloa Brysselin ja Washingtonin suuntaan kuvaa parhaiten että itsenäisyyden juhlavuoden päätteeksi oikeisto-YLE on päästänyt lieasta valtakunnan rökäleen, J.Tervon halventamaan maan suurinta poikaa Urho Kaleva Kekkosta. J.Tervosta, lappalaisesta heinäkengästä, on CIA-Erkon imperiumin kasvattamana tullut nyky-Suomen roskamedian sikamessias ja rahaylimystön hovinarri. Mutta kuinka reagoi nyky-yleisö? - onko jo kasvanut kriittinen perisuomalainen mediayleisö joka ei ole enää usko vihapuhetta valtamedian taholta vaan seuraa valtakunnan ja maailmanpolitiikkaa omia aivoja käyttäen.

Kekkosen taitava ja uhrautuva politiikka Suomen menestyksen puolesta tuotti hyvinvointi-Suomen nimen omaan puolueettomuuden korostuksella kun muut Euroopan pikkumaat sortuivat kylmän sodan välikappaleiksi ja alistettiin jommankumman puolen sotilaiden astinlaudoiksi ja taloudelliseen orjuuteen.
Suurelta osalta lahjakkaan sanankäyttäjän Urkin ansiota on että suomen kieli on ainoiden Euroopan mantereen alkuperäiskielten joukossa säilyttänyt suuressa määrin omaleimaisuutensa ja kansallisen iskuvoimansa.

J.Tervon olemus edustaa kaikkea sitä mitä kolonialisti isännät toivovat sorrettavan pikkumaan julkkis-myötäjuoksijoilta. Eli nähdä oman maan historia ja sen tekijät vain ja ainoastaan vieraan suurvallan näkökulmasta ja työkaluna.

6

89

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huomioita

      Kekkos-sarjan ensimmäinen osa oli asiallinen, mutta toisen osan lopussa tyyli muuttui, kun haastatellut tutkijat jätettiin syrjään. Tervo alkoi kommentoida jälkiviisaasti. Kekkonen oli siis Neuvostoliiton asettama nukkehallitsija?

      Mauttomuuden huippu oli se, kun Tervo julisti: "Venäjä vaikutti Yhdysvaltojen vaaleihin". Tällä useasti toistetulla väitteellä mentiin aihepiirin ulkopuolelle ja upottiin propagandan suohon. Ohjelmasarjalla ilmeisesti yritetään vaikuttaa tämänhetkisiin päätöksiin. Niin tai näin, pelkurimaisesta Venäjä-pelottelusta hyötyy enintään itänaapurimme.

      • MuistiPelaa

        Totuus kirpaisee.


      • PaineidenPurkaus

        Tervo pumppasi vain vuosisadan medialoat kansan silmille kertaheitolla. Kekkosen vastustajien mielikuvitus on ollut loppumaton läpi historian. Selvästikin UKK on vielä nykyisinkin uskonnollinen ja legendaarinen kohde jota pelätään ja vihataan vastustajien ja vanhan vallan kannattajien piirissä.


    • SvekoimaamiTervo

      Imaami Tervo myi itsensä totaalisesti, kun alkoi haukkumaan suomalaisia rasisteiksi, kun me julkesimme vastustaa mamutulvaa. Jari tiesi hyvin mitä teki ja sai palkkioksi suomalaisvastaiselta valtamedialta asiantuntija-statuksen ja suuren julkisuuden.

      Tervo oikein kihersi ilosta, kun "vitsaili" olevansa suomalainen kiintiöedustaja suomenruotsalaisten esiintyjien Uutisvuoto-ohjelmassa!? Eli osasi Jari nuolaista myös svekoeliittiämme!

    • RauhanPuolesta

      Jari Tervo ja Sofi Oksanen ovat Suomen äärioikeistolaisimmat intellektuellit. He ovat täysin rinnoin naapurivihan ja sodan valmsitelun asialla. Seuraava suursota, johon tällaiset "älyköt" pyrkivät, muuttuu asejärjestelmien mielettömyyden vuoksi ydisnsodaksi, jossa yksikään suomalainen ei tule jäämään henkiin. Kiitos tästäkin Jari ja Sofi!

      • huuto-naurua

        Intellektuaalit ?! Iltasanomien virkaheitto lokajournalisti ja russofobinen naistenlehtijulkkis - nämä ei valmistele kuin Suomen naurunalaiseksi tekemistä omien kompleksiensa paljastamisella.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      20
      1690
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1329
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      64
      1224
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1132
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1075
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1045
    8. Paske perse pillu

      Kulli seksi hiv
      Ikävä
      6
      1023
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1009
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      5
      1009
    Aihe