Vapaa-ajattelupalstan moderointioikeudet

pitäisi poistaa vapareilta, koska he poistattavat kommentteja, joissa ei ole mitään poistettavaa. Heidän oma trollinsa sen sijaan nostattelee täysin keinotekoisilla kommenteilla aloituksia päivästä ja vuodesta toiseen. Miksi te ette tee tälle asialle mitään?
Ilmoita

Miksiköhän vapaa-ajattelupalstalla ei saa kertoa sitä, että he käyttävät ihan yleisiä m a r k k i n o i n t i- ja ihmistenhallinnan menetelmiä? Mikään tekoäly tätä ei poista, se on selvää.
Ilmoita
Siellä palstalla on yksi häirikkö joka postaa samoja kommentteja eri ketjuihin. Paljon myös linkkejä. Tyyppi on vapaa-ajattelija ja lisäksi nostaa tyhjänpäiväisillä kommenteilla vanhoja ketjujaan. Joskus vain sana tai kaksi niissä. Ylläpito voisi bannata sen tyypin.
1 VASTAUS:
Voi miten herttaisen naiivia. Ydinvoima - palstalla yksi ja sama kirjoittaja lähettelee rekisteröidyllä nimimerkillään päivittäin samoja jo useaan kertaan poistettuja viestejä uudelleen ja uudelleen. Sen lähettämiä viestejä poistetaan viikkotasolla varmaan luokkaa viisikymmentä ja vuodessa parituhatta. Viimeisen kymmenen vuoden aikana se on siis lähettänyt yli kymmenentuhatta poistoon päätynyttä viestiä.

Nimimerkkiä ei bännätä vaan se saa jatkaa edelleen. Palstan floodaaminen tuo Suomi24:lle sivujen latauskertoja ja siten mainostuloja. Omistajaa kiinnostaa tasan raha, ei keskustelun laadukkuus. Kun Allérista on kysymys niin se ei kai ketään yllätä.
+Lisää kommentti
Vapaa-ajattelupastan ei pitäisi olla pelkästään vapaa-ajattelijoiden mainostus- ja markkinointipalsta, josta he voivat suruttaa poistattaa kaiken omasta mielestään kiusallisen.
Ilmoita
Vapaa-ajttelupalstan kirjoittajalla Luk.huom on selvästi moderointioikeudet Vapaa-ajattelu-palstalla. Hän poistaa viestejä mielipiteen perusteella, kuten tapahtui tässä aloituksessa:

https://keskustelu.suomi24.fi/t/15428695/tehosensuuria-vaparien-fb-ryhmassa

jossa kirjoitin, että onhan se jo nimen perusteella selvää, että ajattelu on vapaata mutta turpa kiinni. Tässä ei oikeasti ole mitään poistettavaa, foorumi lilluu asiatonta kirjoittelua, joten on selvää että vaparipalstalla on moderaattori, ehkä kaksikin ja heidän periaatteisiinsa kuuluu viestien poisto nimimerkin perusteella ja jos nyt vaan eivät pidä kommentin sisällöstä.
Odotan että ylläpito puuttuu nimimerkin perusteella tapahtuvaan syrjivään poistopolitiikkaan, varsinkin nyt kun rekisteröintipakko on tulossa.
Ilmoita
Lisäksti tuo samainen kirjoittelija on ilmeisesti sama, joka toistuvasti nostattelee aloituksia epämäärisillä lyhyillä postauksilla, mitä on erittäin vaikea pitää keskusteluna.
Tässä muutama esimerkki

Lukija.huom
8.10.2018 16:46

Vilkasta keskustelua mylös Skepsiksen fb-ryhmässä.

Luk.huom
9.10.2018 23:14

Nyt vapaa-ajattelijain fb-ryhmässä.

Tällaisia lyhyitä kirjoituksia joilla kirjoittaja nostaa aloituksia on pilvin pimein. Ovatko nuo oikeasti keskustelua ja asiallista?
Ilmoita
Vapaa-ajattelupalstan moderointi on edelleen vinoutunutta. Toistuvilla asiattomilla poistoilla koetetaan vain estää sanomasta mitään. Ylläpito voisi nyt hiukan kiinnittää huomiota kokonaisuuteen, eikä automaattisesti hyväksyä kirjoitusteni poistoa. Vai onko niin, että muilla on oikeus kirjoittaa ajatuksia, minulla ei?
1 VASTAUS:
Moi! Suomi24-palstoilla ei tällä hetkellä toimi palstakohtaisia moderaattoreita, vaan moderointi tapahtuu sivuston virallisten moderaattoreiden toimesta. He valvovat sivustoa muun muassa Ilmianna-painikkeen kautta tehtyjen ilmoitusten perusteella.

Samoin käytössämme oleva tekoäly tekee myös poistoja ja se poistaa viestejä monista eri syistä. Toisinaan virheellisiä poistoja tulee, ja siksi ihmisen tekemä tarkistus onkin joskus paikallaan. Voit lähettää palautelomakkeella esimerkkejä viesteistä, jotka on mielestäsi poistettu väärin perustein. Jos sinun ei ole mahdollista lähettää linkkiä, lähetä tiedot siitä, millä tunnuksella tai nimimerkillä kirjoitit viestit. Näin ne voidaan mahdollisesti palauttaa.

Terveisin,
Emma
Suomi24-tiimi
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Vapaa-ajattelupalstan moderointioikeudet

pitäisi poistaa vapareilta, koska he poistattavat kommentteja, joissa ei ole mitään poistettavaa. Heidän oma trollinsa sen sijaan nostattelee täysin keinotekoisilla kommenteilla aloituksia päivästä ja vuodesta toiseen. Miksi te ette tee tälle asialle mitään?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta