HIenoa Teatteri !

Nautiskelija1111111

25

680

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rtwqretwqr

      Joo on se järkyttävää verorahojen haaskausta, pitää yllä noin kallista systeemiä ja vielä kun esityksetkin on surkeita , olen ollut ja olen edelleen sitä mieltä , että tollaisen teatterin tekemiseen olisi riittänyt TIRILÄN työväentalo.

    • HOMO-MIKÄ-HOMO

      SAIPAN VIIMEISIN KOTIOTTELU VETI 4074 MAKSANUTTA KATSOJAA .

      KUNKA TANSSIJA TIMO SOKURAN " TEATTERI " ?

      20 ?

    • dfafaf

      Olisiko ollut niinkään paljon, mutta ei hätää kyllä kuntalaiset maksaa teatteri PUUHASTELUN.

    • kjftj

      kyllä ei paljon päättäjät ajatelleet, kun riesaksemme tollaisen teatterihomman laittoivaat.

    • rgwergwer

      Lehdessä muuten oli miten tollot saivat, vähän lisää hintaa valaistukselle tohon suuruuden hulluun teatteriin, ehkä silläkin rahalla olisi saatu vähän paremmin hoidettua vaikka katujen talvikunnossapitoa.

      Mutta välikö tolla aattelee teatteriväki, kyllä veronmaksaja maksaa.

      • Anonyymi

        Rakkaat lapoeeneantalaiset, numetää tearrerinne Larin Parase-teatteriksi, esittäkää siellä näitä vanhoja suuthenkillitä näytelminä, kuten esimerkiksi nimihenkilö. Ottakaa uusi suunta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rakkaat lapoeeneantalaiset, numetää tearrerinne Larin Parase-teatteriksi, esittäkää siellä näitä vanhoja suuthenkillitä näytelminä, kuten esimerkiksi nimihenkilö. Ottakaa uusi suunta.

        En kyllä ihan ymmärtänyt,mutta uusi nimi lienee paikallaan vaikka" veronmaksajan painajainen" esitys listalla komedia/draama, kuinka kusetimme taas kerran veronmaksajaa
        ja saimme tälläisen teatterin.


    • Anonyymi

      Mitäs teatterille kuuluu 2020? Joko on sali täynnä ja veronmaksajien kuppaus kääntynyt kannattavan liiketoiminnan puolelle? Vai vieläkö herrat juo siellä skumppaa ja tappiot miljoonaluokkaa?

      • Anonyymi

        Sehän tässä hauskaa on kun se ei tule koskaan kannattamaan, saati että pyörisi edes omillaan ja meidän päättäjät kyllä tietää sen, mutta kenelläkään ei näytä olevan kanttia tunnustaa sitä julkisesti.


    • Anonyymi

      Mieluummin tuohon kuin jääkiekkoon joka vetelee viimeisiään Suomessa.

    • Anonyymi

      Kotoa käsin voi katsoa teatteriesityksiä, ihan ilmatteeks. Näyttelijät tutut ja turvalliset, ei yllätyksiä, vaikka käsikirjoitus vaihtuisi.

    • Anonyymi

      teatteri voisi olla sellainen että sillä olisi tuotto-vaatimus. Teatterin pitäsi tuoda tuloa kaupungille.
      Selleinen teatteri.

      Ja tällainen liikaa maksava ja järjettömillä vuokrasopimuksilla toteutettu kallis menoerä-teatteri tulisi nopeasti ajaa alas.
      Mutta, onko tehty ns. iäisyys-vuokranmaksu-korotus sopimus?
      Eikö enää päästä eroon liian kalliista vuokratiloista? Kuka otta vastuun menoista ?

      Vaikutta että jotenkin harrastelu pohjalta täällä tulisi tehdä teatteria. Alhaisin kuluin, kuntouttavaa puuha-toimintaa. aikuisille.

      • Anonyymi

        Harraste-pohja olisi hyvä. Ja edullinen.
        Kuluttajia kun ei riitä oikein maksamaan lystiä tuollaiseen suureelliseen laitosteatteriin.
        Ja yleensä mielipiteitä ohjaava poliittinen teatteri ei kiinnosta isoa osaa kansaa.
        Eikä muu eri ryhmien keimailu, homoilu, lepsoilu tai muu kielletty piilo-kiva jaksa juuri kiinnostaa tavallista veronmaksajaa.. se vaan on niin last season juttua...
        Että niihin tuhmiin hommiin joku gay baari kaupunkiin, tai lepso luola. Niin asian osaajat voisi kokoontua siellä. Ja synnyttäisi itse kaupunkiin vaikka homoilu humppa vestivaalin, joka olisi hot, ja kuumaa ja hikistä... ja siellä transutkin viihtýisi ja olisi niin kivaa... Noin esimerkkinä elävästä kulttuurista ja osaamisesta......Ei tarviisi kalliita vuokrakeinottelu laitos tiloja itsensä toteuttamiseen.
        Nämä nooiin kuin yleisinä ajatusmalleina luovaan kulttuuri- ja teatteritoimintaan.


      • Anonyymi

        Ja kumma kyllä harraste pohjalta tulee vielä sellaisia esityksiä, mtä viitsii katsellakkin toisin kun kaupunginteatterista on aikojen saatossa tullut.


    • Anonyymi

      Mitäs mieltä tämä persujen kulttuurieliitti on muista taiteen muodoista? Musiikki? Tanssi? Elokuva?

      • Anonyymi

        Noin Kansan ihmisten arki huomioista tiedoksi, ja juuri noille tärkeille ylimielisille ja henkisesti ummella oleville kaadereille ja kulttuurijohtopieruille, siis selvänä toimintamallina ja selvityksenä ja neuvona kulttuuri toimien jatkokehitykseen,
        - että noin tässä nykyisessä aidossa vallitsevassa pakko kulttuuri marxismin hengessä pitäisi ehdottomasti olla sitä samaa ja uudelleen sitä samaa, esim. aamusta iltaan samaa, anarkistista kumous paatosta ja viihdettä,
        esim. yhteisöllisesti töhritään seinät, uudelleen ja uudelleen, sitten hengataan, ja soitto viikkoja afrikkalaista jeke jeke musiikkia, tai höpö räppiä, ja sitten myös sopivasti korkeakulttuurina, vaikka kaija saariahon sekaasta melumeteli äänimusiikia aikuisille , ja sitten tilattaisiin verovaroin vaikka jorma uotinen pyllistelemään lpr kokeelliselle balettiviikoille. Näin ne passiiviset tirkistely seuranta korkeä kultt. elämykset lisääntyisivät.
        Eniten kyllä tässä yht.kunt.. tilanteessa tarvitaan vapauttavaa vaihtoehto anarkistien tai bi eri, moni sexuaalinen hurmos kesäjuhlaa, esim. henkeä nostattava telttakokousviikot, Siel olisi sarja kuumia tapahtumia ja tuoksuisi aidolle . siellä voisi kulttuurisesti osallistua ja hengata ja stalkata, näplätä puhelinta ja vetää kuka ketäkin ja aivan sovussa. Olisi monipuolinen kulttuurin kattauss ja avoin yhteisöllinen hikiperstuntuma, näin valmiudet ja henknen ilmapiiri kehittyisi.
        Ja jos saataisiin maksavia asiakkaita vaikka esim. voimautumislepsotuskesäpäiville, vaikka just niitä stadin kovia mimmejä, niin siinä tulisi tuloa maakuntaan, kun kovat vannoutuneet tytöt kokisi, tuntisi, keimailisi ja hiplaisi sillai kultuuritehokkaasti ja siin ohessa tartteis kahvia ja huikopalaa,, näin kaikki olisi tyytyväisiä kehitykseen.. Kulttuuri kun on monipuolista niin tarvitaan muutakin, kuin laitostunutta kallista teatteria ja passiivisia tirkisteleviä katsojia maksamaan laitostunut show.
        Tiivistelmänä, -että enemmän suorittavaa humppa toimintaa eri aloille, nykyisten lamauttavien pasiivisäilykkeiden sijaan.


      • Anonyymi

        Tiedä persuista, mutta pitäisi kepulaisenkin jo ymmärtää, että ei tälläistä teatterisekoilua minkään kaupungin talous kestä pidemmän päälle ja näivettäähän se muuta kultuuritoimintaa,
        joka ymmärtääksi toimii kohtuu kustannustehokkaasti tässä kaupungissa.


    • Anonyymi

      se olisi toi moderni homohumppa se lpr suurin tapahtuma. itseohjautuva, yjteisöllinen, halpa ja huoleton, ja siin lisänä joku homosauna ja lebsobakkanaali, niin valtavat massat aikaansa seuraavia etelä suomen rikkaita hyvinvoivia turhautuneita lihavia ja laihoja kuumia trendikkäitä homostelijoita hieroisi itseään toisiinsa. juhlatunnelma olisi juuri sopivan hikinen ja eroottinen, pervoanarkistinen, ja sitten jos joku vihreä trendi terroristikin saataisiin niihin eroottisiin vääräuskoisten lopunajan bakkanaaleihin tekemään ilotulitus. niin siin olisi sitä munaa, niin kuin hki modernit lepsotytöt reteesti sanoo.
      näin saataisiin hki seudun ja suurten kasvukeskusten kulutuskyky rahaa tännekin massa-työttömyyden runtelemaan landeen.

    • Anonyymi

      Tyhjään teatteriin on syydetty miljoonia, mutta lasten leikkipaikoista ei pidetä huolta (esim. Hovinpelto) ja luisteluratoja ei ole varaa tehdä kaikille kouluille talvella. Vanhustenhoidon resurssit ovat todella niukat ja kaupunki myy koko ajan omaisuuttaan. Kunnallisvero on tätä menoa 25% hujakoilla parin vuoden päästä ja lapset sekä vanhukset asuu pahvilaatikoissa Marian aukion ympäristössä.

      • Anonyymi

        Tästä on nyt sotaveteraanit unohtuneet kokonaan, niin ja tuberkuloosia sairastavien merimiesten omaiset.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tästä on nyt sotaveteraanit unohtuneet kokonaan, niin ja tuberkuloosia sairastavien merimiesten omaiset.

        Homokylpylöitä tai -saunoja on ollut jo likimain tuhansia vuosia, mutta virkavalta kiinnostui niistä vasta 1900-luvulla, ja tämän johdosta niiden olemassaolo nousi myös laajempaan tietoisuuteen.


      • Anonyymi

        Korona toi pelkkää säästöä veronmaksajille teatterin osalta Lappeenrannassa, kun ei tarvinnut muutenkin tyhjille katsomoille esityksiä pitää.

        Ehdotus, etsitään halvempi paikka tälle puuhastelulle ja pidetään auki maks:4 kk vuodessa jos se sitten ei kuppaisi veronmaksajaa kohtuuttomasti, niinkun nyt tekee.


    • Anonyymi

      Kyllä kanattaa panostaa maksaviin asiakkaisiin. esim. Lesbot ovat korkeammin koulutettuja kuin heteronaiset. Esimerkiksi eräässä tutkimuksessa aineistoon kuuluvista lesboista 54 prosentilla oli kandidaatin- tai maisterintutkinto, kun taas aineistoon kuuluvista heteronaisista 22,5 prosentilla.

    • Anonyymi

      Mikäs on tilanne 2021? Jääkö jo jotain viivan päälle?

      • Anonyymi

        Ei tule koskaan jäämään ainakaan PLUS merkkistä, no korona rajotukset ei paljon haittaa, ei siellä yleisöä ennen kornaankaan ollut niin paljon ettei olisi riittäviä turvavälejä ollut.

        Surkea homma koko teatteri kaiken kaikkiaan veromaksajien näkökulmasta, no tuskin uusi valtuustokaan tohon mitään järkeä saa.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3036
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3034
    Aihe