Ragnimalmen

Surumielinen

Hei, miten ensivuosi alkaa? Paraneeko yhtään vai jatkuuko talouden alamäki ja muutenkin matalalento elämässä. Kiitos sinulle, jos katsot.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ragnimalmen

      Hei,
      yritin oikein tosissani , mutten kahdesta lauseesta saanut nyt valitettavastu mitään tikistettyä irti tai esiin. Yritin piristaa oikein kuin sitruunasta . mutta ei onnistunut.
      Yritetäänkö yhdessä uudelleen? Tämä on välillä tällaista tämä nettivastailu, joskus paljon joskus sitten ei saa kiinni mitään.

    • Surumielinen

      Hei, tässä hieman lisää informaatiota. Taloustilanteeni on ollut jo vuosia huono ja sen mukana myös muut elämän osalueet ovat menneet alaspäin, eli enkä juuri enää tapaa ketään. Olen kotona paljon, koska ei ole varaa käydä missään. Muutama vuosi sitten koin rankan pettymyksen ihmissuhteessa. Olisko tästä apua?

    • Ragnimalmen

      Oli apua,
      eli tässä nyt tulee tällaista :

      Tuossa menneisyydessä tapahtuneessa suhteessa on tapahtunut asioita ,mitkä ovat jollain tasolla järkyttäneet Sinua ja omaa minäkuvaasi (käsitystä itsestäsi) syvästi ja olet ottanut sen siinä määrin raskaasti , että olet
      antanut tämän ihmissuhdekokemuksen määritellä itseäsi ihmisenä jatkossa.
      Olet antanut sille kohtuuttoman suuren painoarvon ja merkityksen mitä se ei ansaitse, ainoastaan elämänkokemuksena olisi syytä jatkossa tarkastella sitä ja antaa kasvaa sammalta kokemustesi joukossa, syystä että olet tämän kokemuksen kautta jotenkin suotta peilannut itseäsi ja valintojasi .
      Tämä on sitten osaltaan heijastunut Sinun sitä seuraaviin ihmissuhde yritelmiin,
      samoin kuin siihen että olet ollut aika ankara ja kriittinen itsäsi kohtaan
      unohtaen sen, että ihminen ei voi kaikkiin asioihin vaikuttaa vaikka kuinka toivoisi vaan tulee olla itselleen lempeä ja hyväksyä elämän käänteet ja yllätyksellisyys mihin ei voi vaikuttaa vaikka olisi maailman kaunein, rikkain ja suosituin.
      Olet myös hyvin kriittinen omia puutteitasi kohtaan. Esim työttömiä on satojatuhansia jo ja se ei kerro ihmisestä yhtään mitään , ainoastaan sen että hänelle ei ole tällä hetkellä riittänyt töitä., mikä sekin tulee korjautumaan puolen vuoden sisällä ilmeisesti jotain osa-aikaista mistä poikii lisää aika hyvin.
      Kun ei ole rahaa käytettäväksi kuin perusjuttuihin, niin todella moni jämähtää kotiin ja kuten sinäkin ja vietät siellä aikaa. Mikäs siinä, mutta huono juttu on se, että sosiaaliset taidot ruostuvat ja hautoo samoja vanhoja asioita päänsä sisällä, kun on yksin ajatustensa kanssa niin itsesääli saa helposti valtaa ja sitten tietysti itkettää.Haluankin kovasti sinua lohduttaa tässä näin että ole turvallisella mielellä kyllä asiat järjestyy kun alat arvostaa itseäsi ja pitämään nyt hyvää huolta itsestäsi ja hitot muista vanhoista jutuista älä anna niiden enää painaa mieltäsi ja viedä fiiliksiäsi.
      Yksinäisyydestä ja sen loppumisesta tulkitsisin näin että jokin rakas eläinystävä (kissa,koira, hevonen) tulee ensin ja sen jälkeen ihmisystävä joka on sinulle yhtälailla merkityksellinen.
      Painotan tätä, että Sinussa on runsaasti kipinää ja säihkettä jäljellä ja käytettäväksi vielä vuosikymmeniä eli lopeta itkeskely, suorista selkäsi ja palauta se tuttu pilke silmäkulmaasi olet hyvässä ja erittäin kiinostavassa iässä nyt.

      Toivottavasti sait tuosta jotain "irti" sillä netti on "haastava" ympäristö ihmisille kirjoittaa ja kommuniokoida.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3387
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      153
      2035
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      197
      1678
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      131
      1583
    5. 80
      1135
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1094
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      266
      996
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      122
      926
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      909
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      855
    Aihe