Aihe

Kilpailija

kgbfklgfkk

Veijolle on saatu kilpailija joka viljelee viestejä joissa haukkuu diabeteslääkkeitä myrkyksi.

9

71

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • hpv27

   Juu ja mainostaa valmisruuissa olevan paljon hiilihydraattia.

   Itselle ei kyllä tule mieleen yhtään valmisruokaa jossa olisi enemmän hiilihydraattia kuin vastaavassa kotitekoisessa. Sen sijaan monessa valmisruuassa on paljon suolaa ja rasvaa.

   Kaikilla lääkkeillä on sivuvaikutuksensa mutta jos on diabetes niin niiden käyttämättä jättämisellä on vaan aika tuhoisat seuraukset. Ennen insuliinia kun diabeetikoita hoidettiin mm. karppauksella niin ykköstyypin diabeetikoiden elinikä jäi noin vuoteen sairauden toteamisen jälkeen ja kakkosilla muutamaan. Vielä 1960-luvullakin diabeetikoiden elinikä oli huomattavan lyhyt mutta nyt uusilla lääkkeillä diabeetikoiden elinikä on pidentynyt paljon.

   • tiedot_julki_viimeinkin

    Et ilmeisesti tiedä, että suurin osa diabeetikoista on d2:ia ja ja lääkitys aloitetaan, kun verensokeri on vähänkään ihannearvojen yläpuolella - mutta yhä normaalin rajoissa. Varovaistakaan hiilareitten vähentämistä ei suositella.

    Mistä olet saanut nuo tilastotiedot diabeetikkojen eliniästä? Olen kysellyt niitä monesta paikasta, mutta en ole saanut. Myöskään D2-lääkkeiden vaikutuksesta potilaiden elinikään tai lisäsairauksiin ei ole saatavilla tietoja. Paitsi tietysti markkinoinnissa käytettäviä ympäripyöreitä hokemia. Kuten sinunkin mainitsemasi.

    Herran tähden, jos sinulla on tiedossasi jonkinlaisia tieteelliseen tutkimukseen perustuvia tilastoja, tuo ne julki!! Mikä tahansa lehti on varmasti valmis maksamaan huomattavia summia tiedoista, joita ne eivät ole yrityksistään huolimatta saaneet. Lääkäreistä puhumattakaan - heillähän on lääketehtaitten mainosmateriaali ainoa tiedonlähde.


   • hpv27

    Valitettavasti vastaukseni poistettiin vaikka se oli täysin asiallinen. Kakkostyypin diabeteksessä lääkitys kyllä aloitetaan vasta kun verensokeri on huomattattavasti suurempi kuin 'ihannearvo'. Hiilihydraattien vähennystä ei käytetä missään diabeteksen hoitoon koska siitä on huonot kokemukset diabeteksen hoitoon ajalta ennen lääkkeitä. Sen sijaan diabeetikoille suositellaan painon laskua ja liikuntaa. Painoa voi toki laskea karppaamalla eikä siinä ole mitään väärää jollei se johda tolkuttomaan kovan rasvan ja punaisen lihan käyttöön ja syö paljon kasviksia, hedelmiä ja täysjyväviljaa.


  • veijo8736763

   hpv27

   Sinä sitä vaan jaksat satuilla ja käännellä asioita omaksi lohduksesi.

   Varokaa hyvät ystävät hpv:tä!

  • veijo98132

   Fy fan, turha edes yrittää. Minä tiedän, muut jokeltelee.

  • kaikkea-höpistään

   Taikauskoja ne sellaiset väitteet.

  • enminäsöisi

   Jos vaikka ovatkin. Eiväthän ne kuulu normaaliin ruokavalioon.

   • kuhlikhgkj

    Siis mitä et söisi? Lääkkeitäkö?


   • veijon.viesti.poistettu
    kuhlikhgkj kirjoitti:

    Siis mitä et söisi? Lääkkeitäkö?

    Sotkee keskustelua ylläpidon poistot. Tai miten sen ottaa, edellä oleva olisi pitänyt kiinnittää vastauksena kirjoitukseen, ei kirjoittaa erikseen, niin olisi hävinnyt myös irralliseksi (luetaan järjettömäksi) jäänyt vastaus..


  Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   424
   4976
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   103
   1887