KSH-VALVONTA

Jaahuska

mikä tämä ksh valvonta firma oikein on?? Eivät hyväksy laillista maksutapaa eli käteistä yrityksessään. Tätä jäin kovasti ihmettelemään kyseisestä yrityksestä. mistä on kyse?
Miksi raha ei kelpaa???? Itse en käytä periaatteestakaan kortteja vaan käteistä ja olisin asioinut kyseessä olevassa liikkeessä.

15

1115

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oravannahatkimenijo

      Tervetuloa 2000 luvulle;)

    • NolojaJuttuja

      Ihmettelen itsekkin tätä firmaa. Mitä nämä kuvittelevat olevansa. Liikkeen ovella tyly lappu että käteismaksuista luovuttu. Ompa "hyvää" asiakaspalvelua. Kierrän toki jatkossa kauempaa tämän liikkeen.

      • Onsevaikeetaa

        V... N idiootit nyt tosiaan eletään 2000.luvulla ja tosiaan kaikki firmat ei pidä käteiskassoja joten silloin maksetaan kortilla. Ei kaikissa busseissakaan enää makseta käteisellä vaan kortilla tai netissä.


    • MuurameIstTheBest

      Kyllä suomessa vaan maksetaan käteisellä ja yllättävän useat eivät periaatteestakaan käytä kortteja. saa liike päättää halutessaan varmasti noinkin. ymmärrän aloittajan turhautumista jos ei käytä kortteja tai omista sellaista.
      Helsingissä toimi eräs kahvila joka otti vastaan pelkästään korttiostoksia . Joutuivat palamaan takaisin käteismaksujen hyväksymiseen kun asiakkailta puuttui monelta pankkikortti. Tämä siis Helsingissä. Mikä tilanne maaseudulla?

    • Muuramehaisee

      Hölmö yrittäjä jos ei käteistä kelpuuta!

      Miettikääpäs ” tervetuloa 2000” luvulle pösilöt että mites maksatte mitään esim. Poikkeustilanteessa missä sähköt tai nettiyhteys on poikki!?
      Käteinen on välttämätön ja monen mielestä ainoa oikea maksutapa.
      Joka käteistä ei kelpuuta on idiootti.

    • AnonymiteettiKunniaan

      Komppaan edellistä. Hyvin kirjoitettu.
      Osoittaa aikamoista ylimielisyyttä kyseiseltä firmalta laittaa tuollainen tarra ovensa eteen. Tulee mieleen että kaikki asiakkaat eivät todellakaan ole tervetulleita. On jokaisen oma asia millä valuutalla maksaa. Eikös käteinen ole aivan laillinen maksuväline? Ei edes juppien Helsingissä ole vastaavaa käytäntöä. Ei ne kaikki kävele pankkikortti taskussa . Osa ihmisistä on kiinnostunut yksityisyydestään aivan periaattellisista syistä.

      Omalla kohdalla tein päätökseen käteiseen siirtymisestä kun ymmärsin mitä tiedonkeruuta meistä tehdään. On kokonaan toinen asia suostuuko tähän "big dataan".

      • jbtt

        Käteisen käyttö vähenee vuosi vuodelta, Päivittäistavarakaupoissa enää n.13% asiakkaista käyttää käteistä. Hmm...mikäs isompi puoti se oli kun äskettäin ilmoitti että uudessa kaupassa ei käytetä maksamiseen muuta kuin muovia,tms.


    • Anonyymi

      Niin. ... mikäs se puoti on jossa ei käy käteinen. Juuri kun istuin Helsingin keskustan eräässä kahvilassa tein varta vasten "tilastoa" käteisen käytöstä. 50-asiakkaan otannasta 32 maksoi käteisellä. Etenkin pienissä ostoksissa käteinen lyö laudalta kortti maksamisen.
      Työskellessäni taksissa toivoin aina että maksu tulee käteisellä, sillä sen vastaanottaminen oli poikkeuksetta nopeampaa. Käytössämme oli tuolloin Ruotsalainen I zettle, jossa tuli olla yhteys mobiililaitteen ja I zettlen välillä. No arvatkaa toimiko tuo yhteys? No ei. Joskus singnaali onnistui kun kävelin autosta ulos.
      Kyllä tuollaiset yritykset jotka ilmoittavat yksipuolisesti luopuvansa laillisen maksutavan vastaanottamiseta soisi kaatuvan. Ei se digiloikka ja ihmisten kyttääminen nyt aivan vielä onnistu.

    • muututaanmukana

      Tarviikos nuo maksupäätteet sitä signaalia??
      Joissakin lentokoneissa tuolla keski-euroopan taivaalla suosittelevat maksamaan kortilla.
      Ostin mukin kahvia ja tarjosin seteliä ja korttia niin kortin lentoemäntä otti.Meni kylläkin lainan puolelta ettei nuo kulut taida myyjälle olla enää niin hirveitä että korttimaksu kannattaa.

      Maailma kuitenkin muuttuu ja yhtenä näyttää olevan tuo maksuliikenne.Lapissa jo testaavat miten robotit osaavat ajaa autoja.Miehittämättömiä helikoptereita käytetään jo monessa ammatissa että onhan noita uudistuksia tulossa.
      Aika tosin näyttää missä mennään taaksepäin ja missä eteenpäin.

    • edullisinvaihtoehto

      Vaan kun se korttien käyttö on yrittäjälle helpompaa, ei tarvitse kuskata rahoja pankkiin ja jos käyttämänsä pankin konttoria ole paikkakunnalla niin joutuu viemään kauemmas missä on .....eikä tarvitse pelätä varkaitakaan kun ei ole rahoja yrityksen tiloissa.....

    • AsiaTäysin

      Kyse on jostain muusta kuin helppoudesta. Kyse on viimekädessä asikasystävällisyydestä. - ei kortteihin ketään pitäisi painostaa

    • Anonyymi

      Tämä keskustelu oikein hyvä! Tuo KSH-Valvonta Oy:n ovessa ollut lappu ei edes koskenut KSH-valvonta Oy:tä, vaan samasta ovesta mentiin siihen letkufirmaan ja ne ei hyväksynyt käteistä!

    • Anonyymi

      Mikä se letkufirman nimi on ? Kyllä käteisen tulee kelvata kaupoissa ja erikoisliikkeissä. Claes Olsson koitti täällä etelässä jättää käteisen pois kahdesta liikkeestä. Nyt nuo (Hakaniemen ja Otaniemen ) liikkeet ollaan lakkauttamassa.

      Kyllä se vain on niin että käteistä käytetään yhä. Joku mainitsi että 13% käyttää enää käteistä suomessa. Ei pidä paikkaansa. Yhä 20% käyttää suomessa. Eu;n alueella käteistä käytetään noin 78% päivittäistavaroista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1555
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1384
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1331
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1285
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1248
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1166
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1106
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1106
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1072
    Aihe