Hulluutta 100

Turpooja

Kyllä nyt täytyy todeta pudasjärven puolesta että asiat menee hulluksi. Mitä me pudasjärveläiset teemme jäähallilla ja monitoimi talolla??? Kysyn vaan eiköhän tämä kaupunki ole jo muutenki velassa hulppeiden hirsi rakennusten takia, siis onko järkeä hankkeissa EI todella rahat voisi käyttää muuhun tarpeelliseen esim. Huomioikaa vanhukset, rahallisesti köyhät, asunnottomat siinä jo onkin paljon pohtimista. Tämä hallien hanke on muutamien isien tarve omia lapsia ajatellen käyttäkää nyt päättäjät järkeä ja älkää sortuko moiseen paskaan!

30

1584

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Tarpooja

   No jo on, jos pitää kysyä mitä teemme jäähallilla. Mitä jäähallilla yleensä tehdään?

   Kysymys on siitä annetaanko pitäjän kuihtua pikkuhiljaa viimeinen sammuttaa valot tilanteeseen vai kehitetäänkö kunnan vetovoimaa nuoriso- ja lapsiystävällisenä paikkakuntana. Nyt on jo nähtävissä pikkuhiljaa muuttoliikkeen kääntymistä sisään päin. Jatketaan pudiksen kehittämistä eikä näivetetä monen lähiseudun pikkukylän tapaan. Jos saataisiin väkiluku kasvamaan muutenkin kuin mamuja ottamalla.

   Vanhuksista pitää huolehtia, mutta joka ikistä irtoavaa euroa ei voi siihenkään sijoittaa, ei saa pitää nuorisohankkeita kilpailevana toimintana vanhushuollon kanssa.

  • kuntatuhlaarahansa

   Ei se jäähalli kyllä täällä nuorisoa pidättele. Ei sen takia tänne jäädä asumaan. Eikä monitoimitalokaan. Se on suuntaus pois pikkupaikkakunnilta ja siinä ei pitemmän päälle jäähallit auta. Eikä kunnan henkilöstölle rakentamat miljoonahuvilat syötteellä. Mikä sitten auttaa nuoria pysymään täällä? Suuremmassa mittakaavassa ei mikään. Ainahn se joku jää ja joka asuu ja perustaa perheen mutta verotulot turvaavaa tarvittavaa väkimäärää tänne ei saada jäämään.

   • Tarpooja

    No ei varmasti jos noin negatiivinen elämänasenne alkaisi leviämään laajemmalle. ”Mitä se hyvejää” niinkö?


   • olenmyösrealistinen
    Tarpooja kirjoitti:

    No ei varmasti jos noin negatiivinen elämänasenne alkaisi leviämään laajemmalle. ”Mitä se hyvejää” niinkö?

    Tämä kuulostaa realismilta, ei negavismilta. Väki lähtee isompiin kaupnkeihin ja se on suuntaus kaikialla.


  • erakkoeukko

   hyvä irma

  • Irmaminnäi

   Kyllä se on vaan uskottava tulevaan ja järjestettävä palveluja ja rakennettava uutta,jos aikoo kaupunkia yllä pitää ja kehittää.ei väki muuten pysy kaupunnisssa eikä työtä riitä.

  • Semmoista

   Kylläse hyvä että tänne rakennetaan ja kehitetään.pitäähän nuoriinkin satsata ja jos jäähalli ja monitoimitalo tulis ni tietäähänse jonku uuden työpaikan tänne.

  • Siltainsinööri

   Kylä on siistiytynyt huomattavasti viime vuosina ja tulee vielä siistiytymään kun loputkin vanhat haisevat rötisköt puretaan. Kunhan niiden tilalle vielä rakennettaisiin jotakin järkevää kylän vireyttä lisäävää toimintaa niin on meillä toivoa pärjätä. Jäähalli on ensimmäisenä tarpeellisten toimintojen listalla.

   • nuapurissaanähtynnä

    Kylä on sitte siistein kun kaik väki on muuttanna poes ja luonto vallannut koko ankien kyläluveen.
    Eikä tarvinna oottaakaan monta vuosi/kymmentä kun se on tapahtunna.
    Suattahan te tapella tutkainta vastaan mutta turha on työ.
    Teillähi tulloo kunta olemaan eläkeläisten ja syrjäyneijen
    lepokoti josta ei rahhoo tuu.
    Niinno..tarviihen nehhii jiähallia ja monitoemintahallija ja kuulema niitä uusia huviloita syöteelä.


   • Siltainsinööri
    nuapurissaanähtynnä kirjoitti:

    Kylä on sitte siistein kun kaik väki on muuttanna poes ja luonto vallannut koko ankien kyläluveen.
    Eikä tarvinna oottaakaan monta vuosi/kymmentä kun se on tapahtunna.
    Suattahan te tapella tutkainta vastaan mutta turha on työ.
    Teillähi tulloo kunta olemaan eläkeläisten ja syrjäyneijen
    lepokoti josta ei rahhoo tuu.
    Niinno..tarviihen nehhii jiähallia ja monitoemintahallija ja kuulema niitä uusia huviloita syöteelä.

    No, kaikilla ei ole onneksi tapana pudottaa housuja ja nostaa käsiä yrittämättä.


  • syksyinensaarni

   kustat lesee aina niskaan

   • Änkyräpaavo

    Pudasjärvihän on miltei maaliman napa. Lähteepä mihin suuntaan tahansa niin aina olot paranee.


   • Siltainsinööri

    No en kyllä noinkaan sanoisi. Puolanka, Taivalkoski, Posio ja Ranua on naapureina.


   • pyörijä
    Siltainsinööri kirjoitti:

    No en kyllä noinkaan sanoisi. Puolanka, Taivalkoski, Posio ja Ranua on naapureina.

    Putasjärvihän On maailiman napa ja keskellä maapallova.


   • Änkyräpaavo
    Siltainsinööri kirjoitti:

    No en kyllä noinkaan sanoisi. Puolanka, Taivalkoski, Posio ja Ranua on naapureina.

    Niin ja Oulu. Vai lasketaanko sitä?


  • Tonttuilu

   Tehkää jotain joka sopisi kaiken ikäisille eikä vain muutaman perheen nuorille ja nämäkin päättäjät ovat kyseisten nuorien vanhempia. Oma napa,oma tapa,!

  • Eimonitoimihalli

   Kyllä pitäisi todellakin tänne saada jotain sellaista, joka sopii kaikille, palvelee kaikkia asukkaita. Vaikkapa kauppakeskus. Siitä olisi iloa ja hyötyä kaikille.
   Monitoimihalli on vain tietylle ryhmälle ihmisiä

   • Siltainsinööri

    Kauppakeskus? Eikö kaupat riitä kylällä? Mistä asiakkaat? Minulle siitä ei olisi ainakaan mitään iloa, eikä hyötyä. Kauppakeskukset on kauhistus!


  • juusovainaa

   Mitä tarvitaan Pudasjärvelle ??
   Vanhuspaikkoja ja sairaalapaikkoja lisää!!
   Hautuumaata lisää!
   Limja-autovuoroja pois täältä päin lisää!

   • camelleather

    Koraanikoulu, ei muuta. Valitulta tieltä ei ole lupaa poiketa.


  • Kovarassi

   Joo ei tänne mitää kauppakeskusta tarvi.k ja s riittää.no vaate ja kenkä valikoima surkee..ja lapsille varsinki..eikä leluja ja pelejä ole..mutta ymmärtää kun oulu lähellä ja netti tavaraa pullollaan ja ostajia ei täällä paljoa.
   Mutta jotain harrastushommaa vois kehittää.eise monitoimihalli mikää paha olis.semmonen jota helppo muuttaa vuodenaikojen mukaan sopivaksi yms

  • eitarvivai

   Ai ei tarvi liikekeskusta. Kyllä meitä on täällä sellaisiakin, joiden mielestä se olisi hyvä. Siellä voisi olla myös yksityislääkäreidän vastaanottojakin.
   Monitoimi- ja urheiluhallit ovat vaan murto-osalle Pudislaisia.

  • Timperi100

   Eiköhän täällä oo halleja tarpeeksi. Kylä on täynnä maahan muuttajia josko pittäis alakaa luistin myyjäksi ku eikait niillä tullessa vissiin luistimia ollu eihän täällä kohta muita oo. Hyvö sannoo että kasvava kylä ku kaupassa käy niin mahat on pystyssä tummilla naisilla sieltä tulloo uusia luistelioita. Laittakaa hallin yhteyteen urheilu kauppa on niitä ostajia kohta. Rahan tuhlausta ja velkaa siitä ollaan hirsi rakennuksien kanssa kuuluisia Pudasjärveläisiä.

  • iltavouti

   Mikä mättää onhan meillä kaikkea, alushoususillaan pullistelevia paikkakuntalaisia tienvarsitauluissa, KULTTUURIA. Ulkomaalaisporukka ihmetteli kesällä että onko ne jotain katoamisilmoituksia eli etsintäkuulutuksia. Olivat etsineet Iijokea kun kyltti oli tienposkessa mutta jokea ei, piti valistaa että kuntapäättäjät haluaa tammeta joen ja se on sen takia peittetty näkyvistä jotta kuntalaiset sen unohtaisivat, ENERGIAA. Mitä vielä, kysyn vaan ?

  • JJ95

   Pudasjärvelle tarvittaisiin uusi kuntosali. Perustelen tämän sillä, että kävijämäärät ovat lisääntyneet viimevuosina, kun kuntoilusta on tullut trendi nuorten ja nuorten aikuisten keskuudessa. Lisäksi Pudasjärven urheiluseurat tarvitsevat parempia tiloja kuin puikkarilla on tarjota. Entäpä sitten kuntoutuspotilaat ja lihaskunnostaan huolehtivat vanhukset, kyllähän hekin kuntosalia tarvitsevat.

   Pudasjärven vetovoimaisuus kasvaisi huomattavasti uuden ja paremman kuntosalitilan myötä, monet nuoret ja nuoret aikuiset ahdistuvat siitä kun kaupungilla ei ole tarjota heille mahdollisuutta lihashuoltoon ja oman terveyden ja hyvinvoinnin kohottamiseen.

  • eihulluutta

   Pudasjärven kannattaa pysyä valitsemallaan tiellä; muslimipakolaiset tuskin tarvitsevat jäähallia mutta monitoimitalo, jossa toiminta huomioi "ainoan oikean uskonnon" eli islamin , olisi tosi tarpeen.

  • NjetRabota

   Terve!
   tulee ehtotus, mitä tarvitaan putasjärvelle ja minkä käyttäjät ei loppusi koskaan, niinkauan, kun on yksikin monisoluinen asukki putasjärvellä. Tai etes yksisoluinen.

   Kun kurenalan koulu on purettu, niin ajetaan tontille valtaisa maakasa - vuori suorastaan.. ja maat voi ottaa esim. tulevasta tekoaltaasta, jota ei tokikaan ole kuopattu.

   Siinä järjestettään joka lauantai TVVV - huiputtaja-kymppi-kilipailut, joka on koko nimeltään :
   TyhjänValittajienVuorenVallotus - huiputtaja-kymppi-kilipailu.

   Säännöt:
   Tyhjänvalittajien runsaslukuinen joukkio kerääntyy vuoren juurelle kehämuodostelmaan.

   Tasaväkisyyden nimissä pienempikokoiset ja liikuntarajoitteiset, taikka muutoin puutteellisen nousukyvyn omaavat menevät tietenkin etulinjaan.

   Heidän jälkeensä ympyrämuodostelmaan asettuvat normaalin tai lähes normaalin etenemiskyvyn omaavat heimolaiset, jotenka ympyrämuodostelmia tulee sangen lukuisia peräjälkeen, kuten tikkataulussa on renkuloita.

   (Lauantai määräytyy kisapäiväksi, koska menneen arkiviikon valituksen aiheet ovat saaneet jo muhia ja muokkautua aivosolussa esivalitukseksi ja tulevan viikon mahdollisia valituksen kohteita voi jo ruveta pohjustamaan kanssakilpailijoille ja ennenkaikkea kisatapahtumaa herkeämättä seuraamaan tulleelle yleisölle.)

   Loppu onkin selvää lampaan lihaa:
   Taiteilija määkäisee, rääkyy, taikka muutoin ääntelee kovaäänisesti, joka toimii lähtölaukauksena.

   Seuraavaksi joukkio ryntää kohti vuorenhuippua valtaisan kannustuksen saattelemana.

   Noin tunnin kuluttua ensimmäisenä vuoren huipulle saapuvalle Valittajalle ojennetaan megahvooni, jolla hän saa hengityksen tasaannuttua aloittaa valittamisen ja sääntöihin onkin kirjattu, että kaikkien on kuunneltava valitukset loppuun, ennenkuin voidaan poistua alueelta latautumaan seuraavan viikon kisarupeamaa varten.

   Viiden vuoden välein on sitten se valittajaseminaari.

   Onnea tuleviin kisoihin ja koitoksiin.......

   • perässähiihtäjä

    Hyvä ehtotus.... ja voittajalle annetaan kaupungin tontti, minisukset, kavelykeppi, rollaattori, kynä ja kumi ja lapuan tarroja.


   • Urponålle

    No ehkä, jos sen voi tehdä liimatuista kalikoista eli pudasjärveläisittäin hirrestä ja sen täytyy olla maailman suurin hirsivuori!


   • TyötäRahhooRuokaa

    Sähkön siirtohinnat nousevat
    Putaan uusi järvivoimala laskee sähkön hinnan.
    Sierilä, Kollaja pelastavat työpaikat ja ruokapöydän.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   13
   1937
  2. Mikä tekee kaivatustasi

   haluttavan?
   Ikävä
   106
   1701
  3. Naisten pitäisi lähestyä miehiä enemmän.

   Milloin viimeksi lähestyit miestä ja pyysit kahville tai treffeille?
   Sinkut
   115
   1187
  4. Olit kiinnostunut mutta

   varovaisesti. Elämä koetellut sua mies? 😔
   Ikävä
   76
   964
  5. Jos Harris saa naiset liikkeelle,niin kenties.....

   Myöskin Nikki Haleyn tukijat lupasivat Harrikselle tukensa.Harris vain 2-3% jäljessä vaikka ei ole edes viellä ehdokas.
   Maailman menoa
   132
   898
  6. Luulin olevani ainoa... Mutta jättääkö muutkin tosiaan lääkärikäynnit sivuun?

   Lueskelin netistä uutisia ja iltalehdessä oli juttua, että ihmiset eivät hakeudu hoitoihin. Luulin olevani ainoa, joka t
   Maailman menoa
   86
   835
  7. No oletko miten paljon miettinyt

   Sitä että mentäiskö me naimisiin? Mieheltä
   Ikävä
   66
   721
  8. Mies jos ottaisit yhteyttä

   Minuun.. kysyisit vaikka että mitä kuuluu? Eihän se paha ois..
   Ikävä
   47
   673
  9. On oltava hyvin varovaisia siinä, miten käytämme sanaa ikuisuus

   Aloitetaan tarkastelemalla sanaa ”ikuinen” tai ”loputon” Raamatussa. G. Campbell Morgan on yksi historian tunnetuimmista
   Hindulaisuus
   228
   653
  10. Olet hyvin

   rakastettava ja kaipaan sinua.
   Ikävä
   34
   642
  Aihe