Isot vauvat= miehet

MiestenHelppoElämä

Miehet ne jaksaa sitten jatkuvasti kiukutella samasta aiheesta vuosi tolkulla. Kun ei saa tavata lapsiaan, kun exä estää, isän oikeudet on heikot, isä sitä ja äiti tätä, HERÄTKÄÄ HALOOOO MIESPOLOT!! Istukaa alas ja mittikää mistä se johtuu että ette näe lapsianne? Se johtuu siitä että ette halua, jos haluaisitte niin aivan varmasti saisitte olla lastenne kanssa. Se on itsestänne kiinni, ei exä ole velvollinen jatkuvasti kinuta ja soittaa että koska haet lapset ja hoidat heitä, se kuuluu sulle mies! Exällä on tarpeeksi hommia käydä töissä hoitaa koti ja lapset, pestä pyykkiä, siivota, käydä kaupassa, tehdä ruokaa, hoitaa lapset ja heidän asiat.. kun te miehet vaan loisitte sohvalla!!! Miten kehtaatte morkata ex vaimoa joka raataa lapsienne eteen yötä päivää??? Helppo se on sieltä sohvalta huudella ja odottaa että lasten äiti sopii, tuo ja hakee, pesee likapyykit ja lapset on terveitä ja ruokittu!!!! Mitä tekee mies?? Pelaa tietsikkaa, käy kaljalla, nukkuu, katsoo tv:tä ja kuluttaa rahansa vain itseensä ja haukkuu exän ja lapset!!!! Kyllä se vika on ihan sussa mies, tunnusta tosiasia ja muuta asennetta. KAIKKI VIKA EI OLE ÄIDIN VAAN SINUN VIKA MIES!!! (On hyviä isiä jotka toimii erinomaisesti lasten eteen ja auttaa exää kaikessa) mutta on miehiä jotka valittaa eikä tee asialle itse mitään. Nyt taisi tuntea semmoinen mies piston sisimmässään, aivan, nyt on korkea aika tehdä asialle jotain ja toimia IHAN ITSE!

5

109

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oletitsevauva

      Höh , höh olet katkera, kun sut jätettiin ja sitte vieroitit kiukussasi muksut isästään.
      Meillä ja monilla vuoroviikot käytössä ja me hoidetaan muksut siinä kun äitikin ,mutta exää ei tarvi auttaa missään, koska siellä on mies hoitamassa ne avut.

      • Asiatasioina

        Mitä nää katkera syytökset aina on joltain uusperheen äitipuolelta?
        Eikö todellakaan ole ymmärrystä että joskus se asia vaan on juuri noin kuin aloittaja kirjoittaa ja äiti on vielä se joka sen vetelehtijän on jättänyt eikä ole elämäntilanteestaan katkera.

        Niin isät jotka eivät lapsiaan näe kuin heidän uudet puolisonsakin voisivat jättää jo sen katkera-mantran ja huomata että se joka osoittaa pärjäävänsä ja menevän elämässään eteenpäin lastensa kanssa yksin tai uudessa parisuhteessa on se joka ne lapset kasvattaa ilman sen poissaolevan isän apua. Se on vaativampaa kuin vain itsestään huolehtiminen mutta antaa paljon. Ei siitä kukaan katkeroidu.

        Tällainen ihminen ei siis ole katkera entiselle puolisolleen tai hänen uudelle vaimolleen vaan huomauttaa oikeasta asiasta. Siitä että mies ei osallistu lasten kasvatukseen eikä näytä kiinnostustaan lapsiaan kohtaan. Miksi? Lasten takia.

        Kumpaan se ettei isää näy eikä kuulu, kolahtaa enemmän siihen entiseen vaimoon jolla ei entisen miehen elämä kiinnosta tippaakaan vai niihin lapsiin jotka odottavat isältään aikaa ja yhteydenpitoa?
        On varmaan vaikea arvata. Jospa nyt jollakin lamppu syttyi siellä pään päällä.

        Ei kannata pitää omaa elämäänsä niin tavoiteltavana että kuvittelisi entisen haluavan siihen palata tai olevan katkera.

        Se että toista kutsuu katkeraksi on vain oman tärkeytensä ja omistamisen korostamista joka ei perustu sen toisen tunteisiin tai todellisuuteen vaan oman asemansa pönkittämiseen ja siihen että itsellä ei tarvitse katsoa peiliin miten asioita hoitelee.

        Toki itsestään epävarmat ja vastuuta välttelevät ihmiset haluavat usein leimata muita eikä heille mitään voi. Jopa minimielatusmaksuista haukutaan katkeraksi jotka ovat lapsen eikä äidin oikeus. Mutta jokainen tekee itse valinnat suhteessa omiin lapsiinsakin ja elää sitten valintojensa kanssa.


    • Hhhhjjhhklläiti

      Aamen! Itse ajattelen aivan samoin! Nytkin jäi lapset ilman isänsä näkemistä, kun ei suostunut tulee tapaa lapsiaan joulun alla. Viddujee, sehän oli aikuismainen veto. Kyllähän sitä suvun ja ystäväpiirin "pahiksena" onkin kivaa, kun se puu mitä haukkua on täysin väärä. Mut sama se, lopetankin nyt sen ikuisen ruinaamisen tapaamisista. Saa nyt jäädä 'isän' tehtäväksi. Ps. Te joilla hommat sujuu niin hatun nosto!

    • pölok

      Ymmärrätkö että tilanteita on varmasti paljon erilaisia?

      Oma puolisoni on isä, joka on tuskaisen kovasti käräjiä myöten taistellut, että saisi tavata lastaan enemmän. Meidän perheessä on myös muita lapsia, jotka kaivaavat sisarustaan. Elämme turvallista ja hyvää perhe-elämää. Puolisoni on todella hyvä isä, jonka elämä on täysin hallinnassa. Ei ole ongelmia alkoholin kanssa, huolehtii elatuksen hyvin, viettää aikaa lasten kanssa jne...

      Mutta lapsen äiti on tehnyt kaikki temput, että kukaan muu kuin hän, ei saisi olla lapselle tärkeä, tai lapsen elämässä juurikaan. Äitinä hän on on lapselleen ahdistava, ja käyttää hallintaansa henkistä väkivaltaa. Hän keksii puolisostani (ja meistä muistakin) haukkuja lapselleen, vaikka niissä ei ole mitään totuusperää. Lapselle tämä on ollut henkisesti raskasta.

      Apua on haettu, mutta sitä ei ole saatavilla. Meidän on osaltaan täytynyt hyväksyä nykyinen tilanne. Pelottaa se, mitä jälkiä äidin toiminta henkisesti jättää lapsen. Lukemamme mukaan lapsi on suuressa vaarassa sairastua henkisesti tämän tyyppisessä tilanteessa. :

      Se on kuitenkin varmaa, että lapsen aikuistuessa kerromme hänelle kaiken. Jospa hän siinä vaiheessa pääsee paremmin irti äitinsä henkisestä pahoinpitelystä, vaikka terapian avustuksella.

    • Välähtikö

      No tunnistatko tässä äidissä jotain samaa mitä on täällä kirjoitettu joistain isistä ja äitipuolista? Niistähän oli puhe eikä huolehtivista ja välittävistä iseistä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      296
      3058
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      217
      1930
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1582
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1370
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      79
      1251
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      266
      1188
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1052
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1041
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      981
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      144
      847
    Aihe