Dingo 2018

nuotiocomebackkk

Bändin kokoonpano vaihtuu TAAS. Onko kenelläkään tietoa että mikä sai Nuotion ja Quupan jättämään bändin. Quuppakin oli jo noussut suosituimmaksi Dingon jäseneksi kesän keikoilla.
Nyt tullaan taas siihen samaan ongelmaan. Mistä saadaan kunnon kanttori bändiin? Lähteekö Lapintie vielä mukaan, hänellä oli se oikea soundi kesän 2016 keikoilla.

Nuotio oli koko ajan sillä mielellä että uutta musiikkia tehdään, miksi tässä näin kävi?

70

1393

Vastaukset

 • Peten lähtöön veikkaan, että oli kuitenkin liian monta rautaa tulessa kun Porissakin soittelee ahkeraan Big band-orkesterissa ja usko osaltaan vaikutti tuohon veikkaan. Joskus asiasta hänen kanssaan puhuin ja ei ole este soittaa Dingossa, mutta hän ilmeisesti halusi kuitenkin syvntyä enemmän hengelliseen puoleen, soittaa myös hengellisempää. Quupalla taas veikkasin näitä pitkään jatkuneita rannevaivoja. Taitaa sekin olla tosin vanha vaiva jo 80-luvulta. Tosiaan kyllä hän keikat soitti kunnialla läpi ja yleisössä soitosta nautittiin, mutta kyllä hän taas toisaalta hyvin tuskallisesti irvisteli useilla keikoilla soittojen lomassa ja välillä täytyi jääpusseihin turvata, että sai keikat soitettua läpi. Riidoillakin on varmasti spekuloitu, mutta en itse usko sellaisiin. Kyllähän sen lavalta aisti, että kemiat on kohdallaan ja soitto maistuu taas.

  • Juuri näin!


  • Juu, Juttelin Nipan kanssa ja sitä vitutti kun nää luumut oli jotenkin takertunut vanhoihin biiseihin kun ite olis halunnut skulata uutta, Lontoo Deluxea ja näitä


 • Ilmeisesti kaksi jäsentä ovat todenneet, ettei lopulta mikään ole muuttunut. Samat jännitteeet pinnan alla, ja jos ei vain kemiat enää natsaa niin ne eivät natsaa. Lisäksi dingon paluu on lopulta varmastikin ollut jonkinlainen pettymys, vaikka kesän keikat vielä nosteessa menivätkin. Konsettisalikiertua oli osittain epäonnistunut eivätkä liput oikein tahtoneet mennä kaupaksi. Kansa on kuullut Dingon vanhat biisit jo niin edestä ja takaa, että uutta musaa olisi pitänyt olla. Ja hiljaista sillä rintamalla on ollut. Neumannin biisikynä taitta lopullisesti olla kuivunut, eivätkä muut "dingot" ole kykeneväisiä dingomaisien biisien tekoon? Harmi toki jos näin on. Ehkä olisi jo lopullisesti aika pistää kansi Dingon päälle, sille kyllä omaiset (kansa) nyt tämän jutun ovat nähneet niin monta kertaa. Kaikkea hyvää Dingon jäsenille kuitenkin tästä eteenpäin. Hienon fiban olette suomalaisille jättäneet, kiitos siitä.

  • Tähän tosin täytyy vastata, että Eput on hyvä esimerkki pidemmän linjan suomalaisista. Eipä hekään ole tehneet uutta musiikkia kymmeneen vuoteen ja keikoilla kuullaan niitä samoja vanhoja tosin tuttuja, turvallisia ja hyväksi havaittuja kappaleita. Toisena vaihtoehtona olisi Dingollekin miettinyt samaa. Eli jos ei tule heti uusia biisejä niin olisivat vaikka Eppujen tavoin tehneet niin, että muutama festarikeikka kesällä ja mahdollisesti pienempi rundi syksyllä klubeissa. Klassikoitahan hekin ovat tehneet ja hyvin toimivat livenä. Jossain muodossa on ilmeisesti aikomus jatkaa, mutta ei enää voi aidosta Dingosta puhua vaikka näillä näkymin nämä kolme tyyppiä bändissä jatkavatkin.


 • Nyt sitten Eve toiseen kitaraan . . .

 • Virolaisen kokoopanon hajottaminen oli huono juttu. Dingo oli kesällä 2016 niin kovassa livekunnossa kuin se voi olla. Kalajoellakin Dingo sai paremmin porukan mukaan kuin 10 vuotta samalla kokoonpanolla kiertänyt Popeda. Rein T Rebane on maailmanluokan kitaristi ja hyvä biisintekijä. Dingo biisejäkin oli kuulemma jo valmiina mutta sitten tuli tää reunion. Neumanilla oli kai niin kova kaipuu päästä isoille festareille että reunion oli ainoa vaihtoehto. No hyvinhän viime kesä meni mutta jatkuvuutta kai haettiin.

  Nyt on sitten oikeasti jo saatava uutta musaa eetteriin. Muuten on homma taputeltu. Hyvä kuitenkin että Pepe jäi bändiin, mies osaa studiohommat.

  • Ja Jonttu on todella hyvä kitaristi!


  • Toivottavasti Petri Lapintie ja Vallo Vildak palavat takaisin


 • Jonttu on kanssa ihan ok. Tilanne vain ei ole kovinkaan hyvä. Nuotion soundia kaipailtiin 15 vuotta ja yhden kesän siitä vain sai nauttia.

  Mikähän Nuotion ja Seittosen lähdön perimmäinen syy mahtaa olla? Olisi luullut että olisivat Tahkolla vielä soittaneet viimeisen keikan yhdessä jos mitään riitaa ei ole taustalla.

  Toki jos nyt jääneillä on todellakin motivaatio tapissa niin voi tästä hyviäkin asioita seurata.

  • Luultavasti olisi pitänyt sitoutua taas n. vuodeksi eteenpäin Dingoon, ja siviilityöt tai -elämä eivät anna periksi. Ehkä otetaan uutta ukkoa rinkiin mukaan, julkaistaan uutta musiikkia ja aletaan soittaa :)


 • Silleen köyhä comeback, ettei mitään uutta saatu aikaan. Vuoden 93/94 comebackikin tuotti monta uutta biisiä. Vanhat biisit ovat kokenee inflaatiota kun niitä on soitettu vuosikaudet eri kokoonpanoilla

 • No vielä on toivoa. Uutta musiikkia on luvassa. Ja jäiväthän eturivin pojat bändiin. Rmpalia ja kiipparistia ei edes keikoilla juuri näe.
  Toivottavasti Lapintie tai Välimäki lähtevät taas mukaan. Ovat nimittäin ainoita miehiä Nuotion ohella jotka osaavat soittaa noi biisit. Se Hölli oli pohjanoteeraus.

  • Remu on pestattu rumpuihin. Koskettimissa vuorottelevat Olli Ahvenlahti ja Seppo Hovi.


  • Ruisrock 2018: Seppo Hovin 11 sormen synamatto nostaa Dingon, tuon vanhan sotaratsun, jälleen äitien ja tyttärien suosikiksi.


  • Nuotio sanoi jo Comebackin alussa haastattelussa että katsotaan kesän keikat miten menee, luulen että syynä voi olla myös ne peruuntuneet konserttisali keikat. Quuppaa en ihmettele kun tietää että kädet ei ole kunnossa vaikka todella hyvin soitti kaikki keikat. Toivottavasti saavat hyvät soittajat bändiin lisäksi ja sitten ei muuta kun uutta musaa ja baarikeikkoja!

   Siitä Höllistä en oikein myöskään välittänyt, vanhoista jäsenistä Robert Engstrand oli suosikki ja Petri Lapintie ja rumpaleista Yössä tällä hetkellä soittava Ari Toikka.


  • Kuulin sellaista, että nipa olis syönyt Nuotion nachot jollain keikalla? voiko olla totta, onhan se läski mutta joku roti kuitenkin


  • H1mmler kirjoitti:

   Remu on pestattu rumpuihin. Koskettimissa vuorottelevat Olli Ahvenlahti ja Seppo Hovi.

   Remu ihan ok rumpali, ei tää kuitenkaan mitään ganesrokkia ole, joten vanhakin mies skulaa nää varmaan helposti. Seppo Hovi on varmaan pelkkä vitsi? Ahvenlahti lienee keväällä kiireinen Saara aallon kanssa.


 • Jari Tervo on Dingon uusi manageri, varmaa tietoa sillä näin Neumannin näköisen jätkän kapakassa ja se kertoi.

 • Nipa joutui potkimaan ruipelot bändistä ettei keskivartalolihavuutensa korostuisi, ihan järkeenkäypä päätös. Koskettimiin onkin nyt tulossa Ari Taskinen, rumpuihin Kaasu.

 • Ohhoh, nyt on villi huhu. Jussi Hakulinen on neuvotellut pestistä dingoon. Välit Olliin ovat kuulema koko lailla lopullisesti poikki. Toteutumiseen en usko itsekään.

  Olisiko Liivit Boys -porukassa pystyviä kavereita tähän karavaaniin? Ei Dingoon mitään teknisiä virtuooseja tarvita, tunnetta ja paloa sitäkin enemmän.

 • Hakulinen ois kova. Nimittäin sitten ois biisinikkari ja tautalaulaja aika kovaa tasoa:)

 • Toivottavasti tässä ei käy kuin v. 2002 jolloin Pete ja Quuppa ilmoittivat alkuvuodesta lähteneensä bändistä, mutta Neumannin mukaan bändi oli vain tauolla. Todellinen riitä syntyi vasta loppuvuonna, jolloin mm. Jonttu suuttui kun Nipa ja Eve heitti keikan Tallinnassa Dingon nimellä ja vanhoilla mainoskuvilla. Toivotaan että Facebookin tiedote ei ole vain Nipan mielipide vaan että myös Jonttu ja Pepe olisivat varmasti jatkamassa Dingona. Vakuuttavampaa olisi ollut jos näiden kaikkien herrojen nimet olisi ollut tekstin alla.

  • Uskon että kaikki kolme ovat mukana!


  • Oliko Eve tosiaan jo Tallinnassa mukana, silloin kun oli Kuorikoski ja kumppanit? Tämä meni itselläni ohi aikoinaan.
   Luulin tosiaan Nipan kasanneen silloin Kuorikosken ja kumppanit omaksi taustabändikseen. Ja paheksuin sitä. 2004 seisoinkin jo eturivissä Dingoa huutaen kun näin Even olevan mukana ☺


  • ErnstVettori kirjoitti:

   Oliko Eve tosiaan jo Tallinnassa mukana, silloin kun oli Kuorikoski ja kumppanit? Tämä meni itselläni ohi aikoinaan.
   Luulin tosiaan Nipan kasanneen silloin Kuorikosken ja kumppanit omaksi taustabändikseen. Ja paheksuin sitä. 2004 seisoinkin jo eturivissä Dingoa huutaen kun näin Even olevan mukana ☺

   Oli Eve mukana. Toivottavasti ainakin biisintekijän roolissa myös 2018. Aavikon tähti oli hyvä ralli.


 • Jännä että historia näin toistaa itseään. Meininki vielä ainakin Jyväskylän keikalla oli hyvä ja rento. Olin varma sen keikan jälkeen että bändi jatkaa tässä kokoonpanossa vielä vuosia. Olin väärässä:(
  Quupallakin oli uusi kioski, ei senkään perusteella olis uskonut että mies on lopettamassa Dingo uraa.

  • Jyväskylä oli loistava keikka samoin Pori ei olisi uskonut että Pori jäi tämän kokoonpanon viimeiseksi. Harmillista, mutta kuitenkin ymmärrettävää. Onneksi Dingo silti jatkaa.


 • Lieneeko Dingolla manageria? Konserttisalikiertue oli erittäin tyhmä idea: vanha fani ei todellakaan halua istua kuivin suin, Dingon olisi kannattanut vaan kiertää maan keikkapaikat eikä muutamaa festaria. Sitäpaitsi nykyään raha tulee keikoista, ei levymyynnistä. Eihän kukaan enää osta edes CD -levyjä.

  Hakulinen Dingoon olisi hieno idea, voisi tulla uusia biisejäkin. Ja onhan Jussi & Neumann esiintyneetkin yhdessä, ei niin kauan sitten.

  • Kenen idea oli oli Jussin ja Nipan vetää Porissa ?
   Tuosta ny kuiteskaan mitään tulis. Nipa ku päässy jaloilleen, niin sekopää Jussi tulis sotkee tilanteen.


 • Joo, olikohan livenationin typerä idea toi konserttisalikiertue? Ensin ois täytynyt laittaa uutta musiikkia ulos ja sitten olisi täytynyt kiertää joka ainoa lato tässä maassa. Samat rokkimestat missä kiertää YÖ, Popeda ja kumppanit.
  Dingo tai sen taustajoukot osaavat aina sössiä asiansa. Hyvin alkanut comeback meni perseelleen kuin mummo jäätiköllä.
  Epäilen vahvasti että ovatko Jonttu ja Pepe edes mukana jatkossa? Mitään uutisia ei ole bändin tulevaisuudesta annettu tuon facebook päivityksen jälkeen.

  • Kyllä Pepe ainakin tuolla Sveitsissäkin on Neumannin kanssa keikalla niin ovat kyllä mukana koska ei ole muuta ilmoitettu ainakaan. Eiköhän ne tulevat suunnitelmat julkaista sitten kun on esim. uutta musiikkia tai keikkoja tulossa. Toivottavasti tässä keväällä olisi keikkoja!
   Olisi kyllä ollut hyvä ne klubikeikat konserttisalien sijaan.

   Hakulinen lauloi dingon kanssa vain yhden biisin sillä keikalla.


 • No hyvä kuulla. Nyt kannattaisi nopeasti jatkaa bändin toimintaa.
  Sahat soimaan ja kunnon klubiotteella kiertue Hangosta aina Utsjoki-kevolle.

 • Tiedotteen "myöskin Quuppa on päättänyt lähteä omalle valitsemalleen tielleen" voisi viitata siihen, että kun Pete on ilmoittanut ettei jatka Dingossa, niin Q on päättänyt että jos kaikki ei ole mukana ei hänkään ole. Kovasti olen ollut skeptinen onkohan Pepe ja Jonttukaan mukana, mutta 11.1.2018 Dingon instagram-kuvassa uutta biisiä on tekemässä Neumannin lisäksi myös Pepe, joten eiköhän tästä 3/5 Dingosta vielä kuulla. Päivän positiivinen uutiskuva.

 • Hieno homma, jess:) Olin turhaan skeptinen. Loistava homma että pojat on studiossa. Pepe Laaksonen on aika taikuri noiden studiovermeiden kanssa joten sieltä voi tulla hyvin soundaavaa musiikkia.
  Onko kellään mutua ketä tulee bändiin Peten ja Quun tilalle?

 • Dingon instagramissa oli "tarinassa" kuvan kera kysymys keitä he ovat. Kuvassa näkyy kahdet käsivarret. Olisko uudet rumpali ja urkuri. Eli nyt on varmaan valinnat tehty ja treenit menossa. Keikkajulkaisuja odotellessa. Monet festarit on ohjelmistonsa julkaisseet mutta Dingoa ei listoilla näy...

 • varmasti on uudet soittajat, odotellaan kun julkistavat nimet. Voihan sekin olla mahdollista että ei ole ns. isoja festari keikkoja vaan esim. kesäravintolat, tanssilavat ja pienemmät festarit... jne...

 • Täysin hatusta ajateltuna, niin nehän vosi olla Jontun Sammontakojat bändin miehiä(?)

 • Huomenna visiin julkaistaan jotain infoa bändin jatko suunnitelmista. Saa nähdä et onko Dingo ensi kesänä festareilla, viime kesänä bändi oli monessa paikassa sitä parasta antia.

 • Uutta musaa on jo tehtynnä. Tulee komiaa taustalaulua Leenalta.

 • Uusi kokoonpano näyttää hyvältä, ja varmasti myös kuulostaa. toivottavasti keikkoja tulee enemmän kesäksi. keikalle on mentävä!

 • Kesänkeikkoja odotellessa. hyvältä näyttää ja varmasti kuulostaa.

 • Rumpali on ainakin niin rock nyt että voi tulla hapekkaita keikkoja. Piesala on kanssa hevimimmi joten luvassa lienee kovaa settiä. Kyllä Dingo tällä kokoonpanolla voi olla kova bändi. Jos vielä saisivat uutta musiikkia kasaan niin hyvä homma.

 • Kyllä, kesällä Rovaniemelle tsekkaamaan uusi kokoonpano. Toivottavasti keikkoja tulee myös etelä-Suomeen kesäksi

 • Jossain luki että tekevät valikoidusti keikkoja. On kyllä hienoa nähdä taas keikkoja. Saska on rumpalina kuitenkin aivan eri tasolla kuin Quuppa vaikka Quu hoitikin tonttinssa hienosti viime kesänä. Quupalta puuttui kuitenkin rutiini kun hän ei vuosiin ollut soitellut ennen comebackia.

  Uutta musiikkiakin on nyt kaiketi luvassa, siltä odotan nyt kovaa rockia, taustalla on sen tason hardrock osaamista nyt että on jännä nähdä näkyykö se ja miten livena ja levyllä.

  Suurin huolenaihe tällä hetkellä on se että miksi Dingo ei tulevana kesänä näytä kelpaavaan ainakaan näillä näkymin ns. isojen festareiden rosteriin. Viime kesänä bändi kuitenkin naulasi joka festarilla missä kävin TOP 3 ketjuun. Olisi ikävää jos isot keikkajärjestäjät ovat sillä mielellä liikenteessä että alkuperäinen famous five lavalle tai muutoin ei ovi aukea. No toivottavasti olen väärässä. Loppupeleissä kaikki on kiinni bändistä itsestään, ne keikat millä soittavat pitää vetää 120% lasissa ja siihen kova täsmähitti kylkeen niin jo taas suosion haitariovet saadaan notkumaan.
  Dingo on varmasti ainoa Suomalainen bändi joka on menneisyytensä vanki niin hyvässä kuin pahassa.
  Toivon nyt kovasti onnea orkesterille, Dingoa tarvitaan edelleen, Dingon hienot laulut livenä kesäilloissa eri festareilla ja lavoilla ovat sitä parasta masennuslääkettä olleet ainakin minulle jo vuosikymmenten ajan.

 • Dingo niminen bändi on kiertänyt ja keikkaillut liki "koko ajan" Neumannin johdolla pitkin ja poikin. Milloin on ollut Eveä ja milloin toinen toistaan ammattimaisempia soittajia.

  Tuo likimain alkuperäisen, mutta ainakin sen kuuluisimman ja "oikeamman" Dingon comeback oli - se - juttu.

 • Muutama vuosi sitten sanoin Neumannille Hietsun kirpparilla. Vaikka aikoinaan pidinkin Dingon musiikkia lähinnä lällärikamana itse silloisena 1970-luvun aitona Hurriganes jäbänä.
  Tänään nostan mielelläni eräitä heidän nuoruusaikojen biisejään ilman muuta suomalaiseen klassikko-sarjaan malliin Hector ja kumppanit. Neumann kiitti syvästi ja kertoi osan vanhoista hiteistään olevan alkujaan sävelletty hänen vielä ollessaan nuorena seilaamassa maailman merillä. Netissä luki sitten että hän on saanut uusia vanhoja ystäviä musiikilleen. Se jos mikä piti kyllä paikkansa sangen hyvin ja edelleenkin.. Tsemppiä Neumann ja Dingo kokonaisuudessaan myös.

 • Ei kai ketään nyt voi kiinnostaa joku Dingon kokoonpano. Bändi nyt on niin surkee että pahaa tekee. Laulajan ääni on kun peuraa tapettais.

 • Nipan ääni kuulostanut keikoilla todella hyvältä. Jostain taisin myös lukea että keikkoja on kesällä valikoidusti. Olihan se selvää viime kesänä oli aito dingo eli isot festarit nyt on 3 alkuperäistä ja 2 uutta silti toivoisin bändille paljon hyviä keikkoja festareilla ja baarikeikoillakin!

 • Lapintie kelpaa duo-keikoille, muttei Dingoon? Ok.

  "Keikkoja on kesällä valikoidusti", eli keikkoja ei saatu myytyä lähellekään samaan hintaan kuin viime kesänä? Tähän voisi vielä tulla muutos hyvällä sinkkubiisillä.

  Joko sieltä on ihan tykkiä materiaalia tulossa tai sitten tässä ei taaskaan ole mitään järkeä.

 • Vähän heikolta näyttää Dingon keikat kesällä, loppukesällä muutama keikka. Viime kesä oli hiukan toisenlainen mutta olihan se aito Dingo, kyllä se vaan vaikuttaa noihin keikkoihinkin luultavasti.

 • Joo... Ei se comeback sitten ilmeisesti pitkälle jaksanut.

  Konserttisalikiertue oli huono idea. Kesäkeikat olisi pitänyt valmistella vielä paremmin (Neumann & laulu, ilman artistikitaraa), ja niiden jälkeen suoraan studioon.

  Nyt jotain teippi-pohjaisia paikaajia bändiin, ja kohta siinä on taas enää Neumann ja liuta palkkaluutijoita? Ennemmin eläkkeelle...

 • ei pysty neumann tekemään mitään biisejä ennen kuin näkee taas ns muusansa. ei ole nähnyt nyt naista vuosiin ja siksi hiljaista biisirintamalla. neumann on tehnyt kaikki hittinsä juurikin tästä naisesta.

  törkeä äijä. kyllä porilaiset asian tietää mutta vaikenee.

  todellisuudessa neumann ei ole mikään hittinikkari vaan toisen ihmisen elämän ottanut lauluihinsa. hävetköön jos osaa.

 • No niin minäkin olen tehnyt. Biisit tulee omasta ja toisten kokemista asioista. Dingo on edelleen hyvä bändi. Soitettiin yhdellä festarilla muutama artisti ennen Dingoa ja jäätiin katsomaan keikkaa ja voi sanoa että hyvin ne veti edelleen. Kokoonpano nyt hivenen muuttui mutta ei ainakaan huonompaan suuntaan. Maailmanluokan muusikkoja on tilalle saatu. Aika entinen ei koskaan enään palaa mutta bändinä Dingo on paikkansa ansainnut myös armon vuonna 2018.

 • Tähän mennessä tullut nähtyä keikka Iskelmäkesässä Rovaniemellä ja kyllä tämäkin kokoonpano hyvin toimii vaikka kahta tyyppiä ikävöimään on jäänytkin ja keikoilla käyn jatkossakin. Se vaan, että kyllähän kosketinsaundi muuttui aika radikaalisti Peten lähdettyä. Enempi konemaista nyt kun Leena on bändissä.

  Tyyppejä tapasi keikan jälkeen ja Pepeä jututin ja sanoi, että ei Quupan ja Peten lähtöön mitään dramatiikkaa liittynyt eivätkä bändistä lähteneet huonoilla fiiliksillä. Väleissä ovat keskenään, mutta isompi yhteydenpito ollut kuitenkin vähäisempää heidän lopetettua. Pete halusi keskittyä tekemään hengellistä musiikkia ja Quupalla taas ne käsivaivat. Siitä Pepe mainitsikin, että kädet ei kovin hyvässä kunnossa hänellä enää ole eivätkä ranteet kestä pitkäaikaisempaa soittamista.

 • Leena on hyvä kosketinsoittaja. On harmi että Pete ei testamentannut viime kesän kioskia Leenalle. Leenan soittokamat ovat melkoisen vaatimattomat eikä niillä saa luotua sitä originaalia soundia edes taikuri copperfield. Tosin Leenan kamppeet kulkee henkilöauton takapenkillä niin ymmärrän hyvin ratkaisun. Dingolla ei lienee isompaa crewta tällä hetkellä keikoilla. Bändillä ei taida myöskään olla omaa keikkabussia vaan nämä keikat heitellään omilla autoilla ja PA aina tilaajan puolesta. Dingo ei ole ns. iso nimi tällä hetkellä joka painaisi tien päällä lailla Popedan. Siitä väkisinkin kärsii myös livesoundi. Kun kalusto on vajavaista versus isot bändit niin siihen nähden ihan hyvää työtä Dingo taustajoukkoineen tekee livenä. Uutta musiikkia odotan ja sinne sellaisia koukkuja jotka nostavat bändiä lähemmäs kärkeä.

 • Ylivieskan keikalla ainakin oli syntikkasoundi kohdallaan. Jos en väärin nähnyt niin Roland oli Leenan näpeissä eli kalusto on taas kunnossa. Dingo on livenä tällä hetkellä ihan pirun kova rokkiryhmä. Nipa ikävä kyllä vain veti bändin nimeä lokaan muutama vuosi sitten kun teki Dingo nimellä huonoja keikkoja Hesalaisten hipstereiden kanssa, nyt on täysi työ bändillä että saa järjestäjät taas uskomaan että keikat hoidetaan ammattitaidolla. Hyvältähän tämä nyt kuulostaa eli suunta on oikea. Toivottavasti kokoonpanomuutoksia ei nyt tulisi niin bändillä olisi mahdollisuus nousta ensi kesänä vaikka Suomipopfestareiden päälavalle.

  • Ei kai soundi ole kiinni kosketinsoittimen nimestä.


 • Kyllähän vanhan Rolandin soundi on ainutlaatuinen.

 • Kyllähän se merkkikin vaikuttaa. Jos vaikka miettii ruotsin DIngon Gyllene tiderin Farfisa urkujen vaihtamista johonkin toiseen merkkiin.

 • Digiaikana voi ohjelmoida minkä tahansa soundin melkein mihin hyvänsä näpelöitävään laitteeseen.

  • mitä ite kans ylivieskassa bändiä kuunteli niin kyllä hyvin oli soittohanskassa. rumpalista ei ainakaan jää kiinni, soittaa tosi hyvin. ainut just kosketinpuoleen kun vähän saadaan lisäpotkua, niin avot. mut riittää tälläkin näytöllä pitkälle.


  • Johtuisiko siitä että Dingoa myy yksinoikeudella joku keikkamyyjä ja Neumannin muita kokoonpanoja joku toinen. Jos tämä oli sen toisen keikkamyyjän sopima keikka ja silloin sitä ei voi myydä Dingona. En tiedä, mutta vain arvailen.


 • Tulevalle kesällekin Dingolla jo pari festarikeikkaa tiedossa.

 • Julkaistujen keikkojen lisäksi ovat ainakin juhannuksena Eppu Normaalin kanssa power parkissa. Tuliskohan Martti Syrjä pitkästä aikaa autiotalon aikaan lavalle. Joskus kasarilla muistan niin tapahtuneen:)
  Kova on kasarikaksikko power parkissa, siitä ei pääse mihinkään.

 • Ovatko mielistänne DingoPertti ja V-M- Loiri olleet nuorina, 20-30 v vähän samannäköisiä. Vertailin joitain kuvia vain.

 • Hyvinkin paljon. Mielestäni Neumann ja Vesku levyttivät jonkun joululaulunkin aikanaan yhdessä. Onnea vaan Nipalle kuuskymppisten johdosta. Miehen ura hakee kyllä vertaistaan,. Isot hitit mies teki nuorena ja myöhemmin on silloin tällöin osunut hakku pienempään kultasuoneen josta on pulpunnut kelpo radiohitti.

  Kuitenkin on musiikilla pystynyt itsensä elättämään eikä ole juurikaan taukoja pitänyt live-esiintymisistä. Rutiiniahan miehellä on vaikka muille jakaa vaikka lauluääni sinänsä on erikoinen, no ainakin se on tunnistettava.

  Dingo on iso osa Suomalaista kevyen popmusiikin historiaa. Juicen sanoin "Dingo on muuttanut eniten Suomalaista pop/rock musiikkia, niin hyvässä kuin pahassakin."

  Dingo sai aikaan sen että rock ja iskelmä sulautuivat yhteen suuren yleisön silmissä ja korvissa. Ei ilman Dingoa olisi tänä päivänä kaiken maailman iskelmäfestareita joissa lavalla ovat niin Kutri-Helunat kuin Apulannat sulassa sovussa.

  Nipa alkaa olla viimeisiä kunnon kasaristaroja Martin ja Paten ohella jotka ovat vielä kehissä. Koita Nipa jaksaa jatkaa vielä ainakin 10 vuotta. Kiitos hienoista lauluista ja vielä kerran paljon onnea.

 • Uuttaa Neumann musiikkia julkaistu Merlin ja Minä spotifyssä. Tunnistaa kyllä herran soolotuotannoksi nopeasti. Ei pöllömpi biisi.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  164
  6713
 2. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  173
  3216
 3. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  68
  2027
 4. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  151
  1342
 5. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  31
  567