Thainainen ja lapsi suomeen

Naimisiinko

Pitääkö olla naimisissa jos haluaa saada thainaisen sekä hänen lapsensa suomeen pariksi kuukaudeksi?

19

3317

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ööövai-eletäänkö

      Voit kutsua kenet tahansa vieraaksi Suomeen, ei tässä sentään missään Neuvostoliitossa eletä.

    • Tarkennusta

      Tiedän,että voin naisen kutsua, mutta entä lapsen?

      • Tarkennus

        Passit molemmille.
        Kutsukäytännön siis tiedät, niin molempien nimi kutsuusi.
        Molemmat lähetystöön anomaan tiedossasi olevin asiakirjoin lupaa matkustaa suomeen.
        Kerro mikä epäselvää?


    • Toivoparasta

      Kutsua aina voi, mutta eri asia, suhtautuuko lähetystö myönteisesti asiaan lainkaan.

      • avioliittoko

        Nainen on ollut Suomessa mutta nyt lapsi olisi tarkoitus ottaa mukaan. Miksi ei suhtauduttaisi myönteisesti? Pitääkö olla naimisissa? Kuka tietää miten kannattaa toimia?


      • lapsisuomessa

        Lue huolellisesti Migrin sivuilta ohjeet ja toimi niiden mukaisesti, niin lapsi saa viisumin. Ole huolellinen kutsukirjeen kirjoittamisessa.


    • kokemustakinon

      naimisissa olo varmistaa pääsyn, muutoin perustuu sattumaan ja auringon asentoon

    • MarkkuI

      Olen tehnyt tämän tempun, mamma ja lapsi sai viisumin.Olin asunut Thaimaassa heidän kanssaan.

    • Bualoij

      Viisumi on aina harkintaa. Onko nainen ollut Suomessa vaikka sinun kutsumana vai marjanpoimijana? Missä olette tavanneet,Oletteko asuneet yhdessä? Myös sosioekonominen asemasi voi vaikuttaa päätökseen. Voipi olla vaikeaa jossei yhteistä historiaa ole. Muutama viikko voi irrota helpommin.

    • Soi.16

      Ennen Schengeniä moinen viisumi oli työn ja tuskan takana, mutta tuon sopimuksen solmimisen jälkeen monet suomalaiset alkoivat hakea Schengen-viisumin Ruotsin Thaimaan lähetystöstä, josta se irtosi helposti thaimaalaiselle, jolloin Suomikin otti "lusikan kauniiseen käteen" ja harmonisoi käytäntöjä. Sittemmin Bangkokin Suomen lähetystö on henkilövaihdosten ansiosta tullut miellyttäväksi paikaksi asioida ja varsinkin sen suomalainen henkilökunta on ollut ammattitaitoista ja ystävällistä. Kunpa Thaimaan Helsingin lähetystön naiset olisivat samanlaisia, mutta se on varmaan turha toivo.

      • tainukkuvat

        Samat "tor-pedot" siellä istuu yhä


    • asiallinenturistit

      Lue nämä ohjeet ja toimi niiden mukaa, niin kaikki on hyvin.

      Viisumihakemukseen tarviset
      1. Viisumihakemuslomake täytettynä ja allekirjoitettuna
      2. Yksi valokuva

      Liitä hakemukseen värillinen passivalokuva, josta olet tunnistettavissa, katso poliisin valokuvaohje.
      3. Passi

      Passin tulee olla voimassa vähintään kolme (3) kuukautta suunnitellun matkan jälkeen ja sen on oltava myönnetty viimeisten kymmenen (10) vuoden aikana.
      4. Matkavakuutus

      Matkavakuutuksen on oltava voimassa haetun viisumin ajan ja sen tulee kattaa koko Schengen-alue. Vakuutuksen korvaussumman tulee olla vähintään 30 000 euroa ja vakuutuksen tulee kattaa äkillisestä sairastumisesta ja tapaturmista aiheutuneet kustannukset (myös potilaan kotiinkuljetus) sekä kotiuttamiskustannukset kuolemantapauksen sattuessa.
      5. Asiakirjaliitteet

      Liitteet vaihtelevat maakohtaisesti, tarkista edustustosta, mitä liitteitä tarvitset. Edustusto voi pyytää hakemuksen liitteeksi erilaisia asiakirjoja, joilla osoitetaan suunnitellun oleskelun tarkoitus, edellytykset ja kesto. Tällaisia asiakirjoja voivat olla esimerkiksi matkaliput, vahvistettu hotellivaraus, yksityinen kutsukirje ja virallinen kutsu.

      Kutsu on vapaamuotoinen asiakirja, josta tulee käydä esille kutsuvan yrityksen tai yksityisen henkilön yhteystiedot sekä kutsuttavan tiedot, kuten nimi, syntymäaika, osoite, passin numero, matkan tarkoitus ja kesto.

      Jos kyseessä on yksityiskutsu, kutsuun on hyvä merkitä, mikä on kutsujan ja kutsuttavan välinen suhde, esimerkiksi ystävä, puoliso, sukulainen. Kutsu ei kuitenkaan ole viisumin myöntämisen tae. Kutsujan varallisuutta ei oteta huomioon, kun arvioidaan hakijan taloudellista tilannetta kotimaassa (poikkeuksena esim. työmatka, jolloin hakija ei itse kustanna matkansa kuluja).

      Hakijalta voidaan pyytää myös muita selvityksiä, kuten matkareittiin, kulkuneuvoihin ja paluumatkaan, toimeentuloon sekä varallisuuteen ja työpaikkaan liittyviä asiakirjoja.

      Matkaan liittyvien kustannusten kattamiseksi hakijalla on oltava riittävästi varoja suhteessa oleskelun kestoon ja tarkoitukseen sekä elinkustannuksiin matkakohteessa. Suomessa tämä määrä on 30 euroa matkapäivää kohden.
      6. Alaikäiseltä lapselta vanhempien suostumus

      Alaikäiseltä lapselta vaaditaan vanhempien suostumus matkaan, jos lapsi matkustaa ilman vanhempiaan.
      7. Haastattelu

      Edustusto voi myös pyytää hakijan henkilökohtaiseen haastatteluun selvittämään matkan tarkoitusta.

    • dnatesti

      Ei kannata yrittää tuoda thaimaalaista naista länsimaihin. Jo muutenkin ylimielisestä thai naisesta tulee ylimielisempi. Jossakin vaiheessa nainen alkaa kehua kuinka haluttava nainen hän on miestenkeskuudessa täällä länsimaassa ja vaikka olisikin jo lapsia entuudesta. Reppanat eivät ymmärrä miksi näin on. Jos teet virheen että menet kertomaan miksi thaimaalaisia puhutellaan ja katsotaan täällä länsimaassa näin niin kulttuurisodan olet aloittanut. Jos vielä jatkat thaimaalaisten ns. Mustamaalaamista thaimaalaisen mielestä niin välirikko tulee. Kehut vain naiselle länsimaalaisten tapoja ja yllytä miten haluttava nainen on täällä miestenkeskuudessa. Voi olla että jossakin vaiheessa syntyy lisää lapsukaisia.

      • DnaLaiffii

        Ei kannata yrittää tuoda thaimaalaista naista länsimaihin, muista kannattavuuslaskelma.

        Jo muutenkin ylimielisestä thai naisesta tulee ylimielisempi, muista ne on ylimielisiä, et sinä.

        Pattayaboissi tahtoo pariutua ylimielisen kanssa koska pedissä on silloin kaksi tai jopa monta ylimielistä, on siis kotoisasti ylimielinen olotila.

        Jossakin vaiheessa nainen alkaa kehua kuinka haluttava nainen hän on miesten keskuudessa täällä länsimaassa ja vaikka olisikin jo lapsia entuudesta, ovat kehuvaa sorttia, et sinä, koska olet ratakiree seksiobjekti ja haluttava naisten keskuudessa.

        Bayaboissit eivät ymmärrä miksi näin on.

        Jos teet virheen että menet kertomaan miksi thaimaalaisia puhutellaan ja katsotaan täällä länsimaassa näin niin kulttuurisodan olet aloittanut, muista puhu vain seläntakana ja matkailupalstalla, muulloin hymyile kuin ratakiree pankkineiti.

        Jos vielä jatkat thaimaalaisten ns. Mustamaalaamista thaimaalaisen mielestä niin välirikko tulee, mustamaalaa vain suomalaisia koska jotainhan täytyy mustamaalata.

        Kehut vain naiselle länsimaalaisten tapoja ja yllytä miten haluttava nainen on täällä miestenkeskuudessa, siis älä ole omaitsesi vaan esiinny parempana kuinolet.

        Voi olla että jossakin vaiheessa syntyy lisää lapsukaisia jos ihan oikeasti pääset pukille sen sijaan että pidät itseäsimailman parhaana rakastajana ja tulevana miljonäärinä matkailupalstalla.


    • niinnäinmeininki

      Lähtökohta on se ettei thaimaalaiset halua elää Thaimaan ulkopuolella. Jos näin kuitenkin on niin thaimaalaisella on isoja ongelmia perheensä kanssa. Yleisin syy välirikkoon perheenkanssa on että naiaella on avioton lapsi. Tässä
      tapauksessa koko thaimaalainen suku on hylännyt naisen suuren häpeän takia eikä thaimaalaist miehet pidä naista enään arvossaan. Nainen ei välitä enään itsestään ja kaikki on hälläväliä. Nainen lähtee länsimaahan länsimaalaisen miehen kanssa ja tekee mitä itseään huvittaa siis huvittaa. Yleensä suku thaimaassa vaatii että kaikki mahdollinen raha lähetetään thaimaahan. Keskusteluyhteys säilyy sukuun

      • MeininkiLaiffii

        Lähtökohta on se ettei thaimaalaiset halua elää Thaimaan ulkopuolella, kuten aviomiehen vaimo aviomiehen lähtökohdan ollessa, ettähaluaa elää Thaimaan sisäpuolella.

        Jos näin kuitenkin on että Thaimaalainen haluaa elää Thaimaan ulkopuolella, niin Thaimaalaisella on isoja ongelmia perheensä kanssa.

        Yleisin syy välirikkoon perheenkanssa on että naisella on avioton lapsi.

        Tässä tapauksessa koko thaimaalainen suku on hylännyt naisen suuren häpeän takia eikä thaimaalaist miehet pidä naista enään arvossaan.

        Nainen ei välitä enään itsestään ja kaikki on hälläväliä.
        Nainen lähtee länsimaahan länsimaalaisen miehen kanssa ja tekee mitä itseään huvittaa siis huvittaa.
        Yleensä suku Thaimaassa vaatii että kaikki mahdollinen raha lähetetään Thaimaahan. Keskusteluyhteys säilyy sukuun.

        No mitä opimme tästä ?

        Thaimaalaiset naiset tekee mitä huvittaa, siis huvittaa lähettää kaikki mahdollinen raha perheelle, joka hylännyt hänet, että keskusteluyhteys säilyy sukuun.

        On se ihmeellistä porukkaa nuo Thailadyt ja kuitenkin Pattayaboissit kuolaa niiden perään Junttilassa 50 viikkoa päästäkseen maistiaisille 2 viikkoa.


    • mitäsitten

      Jos oot päättänyt tuoda naisen Suomeen niin yritä ainakin vättää yhteyksiä jo täällä suomessa eläviin thaimaalaisiin. Muuten aukeaa ovet pyssycat dols maailmaan ja nainen alkaa viettää aikaansa muualla kuin kotona jostakin syystä. Puhelimeenkin tulee näppäinlukko päälle ja messengerissä mieskaverit ylistävät ystävänrakkautta ja hyviä illanistujaisia. Jos näin käy että yhdysside syntyy niin tästä ei kuitenkaan tarvitse välittää koska tämä on suomen thaiyhteisön tuomaa tapakulttuuria.

      • MitäSittenLaiffia

        Jos oot päättänyt tuoda naisen Suomeen niin yritä ainakin vättää yhteyksiä jo täällä suomessa eläviin thaimaalaisiin, mutta muista omalta osaltasi myös Thaimaahan mennessäsi, että vältä yhteyksiä Suomalaisiin itsekin.

        Muuten aukeaa ovet PattayaBoys seksiobjektimaailmaan ja nainen alkaa viettää aikaansa muualla kuin kotona jostakin syystä.

        Puhelimeenkin tulee näppäinlukko päälle ja messengerissä mieskaverit ylistävät ystävänrakkautta ja hyviä illanistujaisia ja sinä vastaavasti etsit uutta tinderistä taas.

        Jos näin käy että yhdysside syntyy niin tästä ei kuitenkaan tarvitse välittää koska tämä on suomen Thaiyhteisön tuomaa tapakulttuuria, heidän tietämättä että sinäolet Suomalainen perusjuntti katkera ja kateellinen kaikelle, myös sille että et voi pitää vaimoasi kuin koiraa remmissä vaan hänelläkin on yksityisyys ja oma elämä.


    • PippelisPuppelisPattis

      No se on Puppe tässä pitkästä aikaa pemahdin paikalle täältä landelta ja luin noi Maijukan laiffitietämykset tuosta ylhäältä ja lähdin takaisin landelle, kun en mä täällä joka päivä viitti laiffii kiusata, kerta viikkoon riittää niin kyllä se sillä vieterillä aina viikon lerpattaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3108
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1265
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1251
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1056
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1010
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      956
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      52
      947
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      914
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      826
    Aihe