Disapear Zachary

kuin_pieru_saharaan

Friillä kausi 8 osa 12, 8 vuotias poika katosi kotoaan melkein äidin silmien alta.
Tuloksettomista suuretsinnöistä huolimatta poikaa ei löytynyt eikä tutkimus linjoja jäänyt paljon. surmasiko äiti pojan jossain uni-valvetilassa vai, asunnossa oli joku kolmas tai tämä Zachary on hajonnut sänkyynsä atomeiksi.

7

114

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pöö91918384

      Just katon kans...

    • kuin_pieru_saharaan

      Mielipiteitä sopii vaikka sarjasta muuten vain laittaa tähän kun nuo Yhdysvaltojen katoamistapaukset ei juuri meitä täällä Suomessa liikuta. Otsikkokin meni tuohtuneessa mielentilassa väärin kun pisti keljuttamaan esitetyn osan eräänlainen hölmöys kun kahdeksan vuotias poika katoaa kotonaan jo sänkyynsä ja siis disappeared : han on sarjan nimi ja saa välillä silmät hölmön pyöreäksi sekä suuta auki.

    • narkkarihuora

      Ihan oli hereillä ja tietoisesti murhasi pojan tai sitten myi jollekin, mikä paljon epätodennäköisempää. Kuvista näki ettei poika halunnut olla äitinsä lähellä, mutta muiden sukulaisten kanssa oli iloinen. Käyttiköhän poikaa hyväkseen, poika laittoi vastaan tai uhkasi kertoa muille tai vaatiko tietää isästään. Äidillä muka rahapulaa, mutta ei kertonut pojan isälle että olisi maksanut elatusmaksuja tai ottanut pojan itselleen. Oliko ilmoittamansa edes pojan isä, voi olla kuka tahansa.

      Kuka muka lähtisi viemään yöllä pelkästään roskia autolla ja miski muka ei laittanut ovea lukkoon. Oli ajanut monta kertaa edestakaisin, hävitti ruumiin ja todisteita, uimaan meni hävittääkseen todisteet, ehkäpä ruudinjäljet, veripisarat tai mitä tahansa. Ei normaali äiti valvo öitä, käytti ilmeisesti huumeita, hankki seuraa tai asiakkaita netissä. Yhtä sopimaton äidiksi kuin loimaalaisen myrkytykseen kuolleen pojan narkkariäiti.

    • salareitti-teoria

      Yksi teoria tapahtumista. Käsittääkseni kyseessä oli joku rivitalon tapainen asunto. Tiedä Suomesta mutta maailmalla jossain on tullut ilmi asuntojen välillä salaisen reitti löytyminen mistä asuntoon juuri muuttanut ollut ei ole tiennyt yhtään mitään. Yksi tämän kaltainen tapaus oli saanut julkisuutta netissä muutamia kuukausia sitten kun asunnossa asunut pariskunta epäili jotain ja asensivat webkameran väli rakenteisiin ja kas yö aikaan toisesta huoneistosta tuli tirkistelijä pariskunnan makuuhuoneen läheisyyteen.

      Tämän Zachary jutussa oli napattu kiinni nuoria poikia hyväksikäyttävän mies joka osoitti soluttautuneelle poliisille tätä taloa mutta antoi Zacharyn vaatetuksesta tuntomerkkejä väärin sekä osoitti väärää asuntoa. Olisiko kyseessä ollut joku ruoria poika etsivien kontaktihenkilö joka luovutti tälle poikien metsästäjälle tämän Zacharyn napattuaan tämän ensin salaisen reitin kautta omaan huoneistoonsa mitä sitten tämä 40 kymmeneksi vuodeksi vankeuteen tuomittu mies lastenhyväksikäytöstä kävi Zacharyn hakemassa.

      Salainen reitti mahdolistaisi yllättävän katoamisen sekä huolellisen valmistelun.

    • youtubesta

      todennäköisesti äiti oli narkki, koska meni uimaan vaatteet pällä uima-altaaseen, ihmisen lämpötila nousee huumeidn käytön seurauksena. Katoamisajankohta voi siis olla mikä tahansa koska huumemmummoon tuskin on luottamista. mutta joku pedohan tämän tunnusti ja sittemmin perui tunnustuksensa vaikka valheenpaljastimessa jäi kiinni.

    • äitisyyllinen

      Taas femakot yrittää syyttää muita vaikka äiti selvästi syyllinen, jos isä olisi toiminut samoin, samat femakot pitäisi automaattisesti syyllisenä. Poliisitkin tietää äidin syylliseksi, mutta eivät tainneet tehdä edes valheenpaljastustestiä, TV-dokumentin perusteella ei ole syytä epäillä ketään muuta. Samoin ulkomaisilla keskustelupalstoilla pidetään äitiä syyllisenä, vain muutamat femakot puolustelee. Aika uskomatonta että oma sukupuoli merkitsee femakoille niin paljon että puolustellaan jopa murhaajia ja lasten raiskaajia kuten auerskaa. Tuoltakaan ei löytynyt mistään vierasta DNA:ta, ei kuulunut ääniä, ei mitään todistetta ulkopuolisesta.

    • tv-uusinta

      Tänään on Friillä uusinta 18.05 aikoihin. Sittä vaan katsomaan uudestaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2072
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1624
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1481
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      23
      1462
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1387
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1321
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe