Niinistö koko kansan presidentti

työtönolen

Vaalit, presidentin sellaiset ovat ovella. Kansa on tutkiskellut sopivaa ehdokasta ja se löytyikin helposti. Sauli Niinistön esimerkki on johdattanut kansan työttömistä virkamiehiin vankoiksi tukijoiksi Saulille.
Koko kansan presidentti on koko kansan presidentti, sellaisena koen Saulin. Onnea seuraavalle kuusivuotis kaudelle.

Toivoo työtön Pohjois-Karjalasta

277

2566

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kirkonkies

      Ei se varallisuus liity mitenkään presidentinvaaleihin, eikä presidentillä ole edes puolueen jäsenkirjaa. Saulia voi äänestää laidasta laitaan.

      • mistäuusipressa

        Kun Sauli Niinistö on ollut kokoomuksen puheenjohtaja, niin hänen mielipiteensä on edelleen kokoomuslainen mielipide. Jäsenkirjan palauttaminen oli teatteria, jolla yritetään suomalaisia petkuttaa.
        Saulia voi todella äänestää laidasta laitaan, mutta ei se silti tarkoita, että hän saisi äänen kaikilta suomalaisilta äänestäjiltä.


      • 775

        huh toinen kierros Paavo ja Laura


      • Niinistönnäyttö

        Niinistö paras ja ylivoimainen, ei tule toista!


      • Tarmok
        Niinistönnäyttö kirjoitti:

        Niinistö paras ja ylivoimainen, ei tule toista!

        Niinhän teille on uskoteltu! Sale on niinku ilmais ämpäri,moni ottaa sen tietämättä mihin tarvii. Äänestetään vaan ku ennenki on äänestetty eikä tiedetä syytä!


      • tositarina420

        Luuletteko, että kun kerrotte täällä ketä äänestätte, muutkin äänestävät samoin? Jokainen päättää itse ketä äänestää, eli ihan turhaan vaahtoat täällä.


      • finnish.not.for.SALE

        sauli ei tykkää kansanäänestyksistä, emuunkin mentiin ilman kansanäänestystä. eu ökyt vain päätti.. tuskin tarvitsevat kansanäänestystä nato kysymyksessäkään.. joten ei jatkoon.


      • hä_hä

        Minkä kansan?


      • hö-hö
        hä_hä kirjoitti:

        Minkä kansan?

        soome känsän.


      • valheellalyhetjäljet
        mistäuusipressa kirjoitti:

        Kun Sauli Niinistö on ollut kokoomuksen puheenjohtaja, niin hänen mielipiteensä on edelleen kokoomuslainen mielipide. Jäsenkirjan palauttaminen oli teatteria, jolla yritetään suomalaisia petkuttaa.
        Saulia voi todella äänestää laidasta laitaan, mutta ei se silti tarkoita, että hän saisi äänen kaikilta suomalaisilta äänestäjiltä.

        Tämä median lemmikki ei ole koko kansan pressa. Ken uskoo siihen on tosi sinisilmäinen. Aktiivimallin hyväksyntä ja ruoka avun miljoona euron poiston hyväksyntä kertoo paljon.
        On vain rikkaiden pressa , ei köyhien pressa. Kokoomuslainen pressa ei ole koko kansan pressa.
        On nähty ja kuultu. Miksi valehdella?.


      • ÄÄNESTÄMÄÄN....PAAVOA

        PAAVO PRESIDENTIKSI.
        PAAVO on paras ehdokkaista.
        PAAVO ajaa suomalaisten asiaa.

        Väyrynen ei kannata Natoa.
        - Väyrynen ei kannata eutanasiaa.
        - Väyrynen kannattaa markkaa ja mielellään ulos EU:sta.
        - Väyrynen ei kannata sukupuolineutraalia avioliittoja ja homojuttuja.
        - Väyrysellä on ikäisensä vaimo, hieman vanhempi.
        - Väyrynen ei pidä hyvänä holtitonta maahanmuuttopolitiikkaa.
        - Väyrysen asialistalla on myöskin köyhät ja pienituloiset.
        - Väyrysen koulutodistus lukiossa 9,29
        http://www.iltalehti.fi/uutiset/201112070194743_uu.shtml)

        - Niinistö meni viimeksi presidentiksi valittua Nato-kokoukseen, siis kannattaa Natoa, vaikka yrittääkin siitä hissukseen puhua kalastaen ei Nato-mielisten ääniä.
        - Niinistö kannattaa eutanasiaa eli armomurhaa.
        - Niinistö suosii matuja ja haluaa, että heitä pitää voida piilotella asunnoissa.
        - Niinistöllä jotain 30 vuotta nuorempi vaimoa.
        - Niinistön koulutodistuksen arvosana lukiossa 6,5.
        - Niinistö haluaa aktiivimallia työttömille eli sitä, että vaikkapa 500 euroa kuussa saavalta työttömältä leikataan tukea, jos ei saa työtä.

        Ja kuka muuten haluaa ja pitää oikeana sopeuttamisrahaa ja sopeuttamiseläkettä kansanedustajille? Kukapa ei haluaisi työstä pois jouduttuaan paremmalla varmalle rahalle, ettei tarvitsisi työttömyystuelle joutua, mitä voidaan myös mielin määrin leikata?

        Väyrynen pyrkii nimenomaan kampittamaan Niinistön. Mutta mitä tekee lehdistö? Miksi ottaa kummallisia otsakkeita, jossa yrittää ikään kuin mollata Väyrystä? Miksei sitten koskaan Niinistöä? Vastasihan Niinistö leipäjuusto vai juustoleipä -kysymykseen jotenkin, niin että riippuu kumpi päällä. Toimittaja hämmentyi ikään ja vastasi, milloin Niinistö on sitä syönyt. Tuosta siis olettaa, että toimittaja tajusi, ettei Niinistö tiennyt, mikä on leipäjuusto.

        PAAVO PRESIDENTIKSI 👍


      • eiNIINISTÖÄ
        Niinistönnäyttö kirjoitti:

        Niinistö paras ja ylivoimainen, ei tule toista!

        Miksi ihmeessä äänestätte Niinistöä, joka haluaa että Suomi liittyy Natoon ja maksaa Naton jäsenmaksuja 6000 000 000 euroa, jotta se voi ostaa aseita ja tappaa lisää islaminuskoisia ihmisiä niiden kotimaassa?
        Vihaan sitä että Nato tukee USAn sotimista tappamalla siviilejä Irakissa, Afganistanissa ym.
        Ihmiset joutuvat sieltä pakenemaan ja tunkevat tänne,
        Koko pakolaisongelma on USAn sotimisen syytä, ja NATONKIN.
        Ei Niinistöä


    • ainutoikeapressa

      Sauli on oikeasti koko kansan presidentti ja sillä siisti.

      • älääänestä

        No ei todellakaan ole. Koko kokoomuksen presidentti kyllä.


      • Sote-saulilobbari

        "Vaikka kaikkiaan noin 400 lahjoittajan joukossa on ns. tavallisiakin kansalaisia - sitä koko kansaa - merkittävää vaalirahoitusta Niinistölle antaneiden lista näyttää edustavalta kokoelmalta vuorineuvoksia, lehtien jokasyksyisiltä verojuorupalstoilta tuttuja monimiljonäärejä, hyvin tienaavia yritysjohtajia ja varakkaita pankkiireja.

        Myös sote-uudistuksen kokoomuslaisesta valinnanvapaudesta lisäeuroja kärkkyvät yksityiset sosiaali- ja terveysalan yritykset ovat edustettuina rahoituslistalla niin yksityisiltä kuin yhtiöiltä tulleina suurina rahasummina.

        Yrityspuolen lahjoituksissa on silmiinpistävää, miten moni sijoitusalan yhtiö - joiden perustehtävä on tehdä rikkaista vielä rikkaampia - on päättänyt lähteä tukemaan Niinistöä.

        Ja sitten listalta löytyy sellaisiakin, jotka saattavat varmasti tuntua Niinistön kampanjatiimistäkin hieman kiusallisilta. Esimerkiksi 10 000 euroa antanut puutarvikeyhtiö Versowoodin teollisuusneuvos Keijo Kopra, joka on parhaillaan syytettynä törkeästä veropetoksesta. Saman summan on lahjoittanut kiinteistösijoitusyhtiö Auratum, jonka turkulainen pääomistaja Rauno Puolimatka jäi suuressa tietovuodossa kiinni veronkiertokeidas Panamaan perustetusta yhtiöstä."

        ...vaikuttaa enemmän lahjonnalta,miksi ottaa edes rahaa veronkierto yhtiöiltä... ilmankos ei niitä laiteta kuriin.


    • korvalaput

      Sauli on paras ja hänen haastajansa ovat amatöörejä. Sauli huolehtii opiskelijoista, työttömistä, virkamiehistä sotilaista jne. Silloin hän on koko kansan presidentti, olkaamme ylpeitä hänestä.

      • notmypresident

        Emme muuten ole. Ei ole koko kansan presidentti. Ajaa rikkaiden etuja. Lue ketjua niin näet miksi. Voit tietysti myös yrittää ajatella omilla aivoillasi.


      • kusetuskos

        Siis miksi yritysjohtaja tienaa oli lama tai ei?



        Ja tämä Kokkila joka tienaa verorahoilla ja joka kas, rahotti Niinistön pressan...

        Törkeää tuhlausta
        26.1.2011 09:39
        3
        Eduskuntatalon yhteyteen rakennetaan noin 300 miljoonan euron tunneli. Noin 70 miljoonaa tulee maksamaan Eduskunnan alle sijoitettava tunnelitila eduskunnan eduskunnan jätteitä varten.
        Mistä tuo jäte syntyy? Eduskunnan ruokalasta, jossa kansanedustajat syövät. Eduskunnan papereista, joita monistetaan jokaiselle kansanedustajalle suuria pinoja - koska eivät osaa käyttää kannettavia tietokoneita Eduskunnan verkossa?

        Hetkinen, laman aikana, veronmaksajien rahaa sijoitetaan 300 miljoonaa euroa tunneliin, jota ei itse asiassa tarvita.

        Kuka siis tunnelia tarvitsee?

        - Veronmaksajatko, jotka tunnelin maksavat? Eivät tarvitse, eikä veronmaksajilta ole kysytty haluavatko maksaa tunnelin.

        - Kansanedustajat ja iso avustajiensa määrä, jotka eivät ole siirtyneet "paperittomaan toimistoon". Halvempaa olisi hankki kansanedustajille ja avustajajoukoilleen kannettavat tietokoneet ja kouluttaa nämä tietokoneiden käytössä kuin mitä rakentaa 20 miljoonalla eurolla jäteluolasto tunneliin.

        Kuka tunnelia tarvitsee?

        SRV-rakennusyhtiö, joka tunnelin rakentaa? Tunnelin rakennusyhtiön pomo on Ilpo Kokkila, joka on eduskunnan puheenjohtaja Sauli Niinistön vaalirahoittaja. Siinäpä oiva rakennuskohde... jonka budjetti kasvaa, kasvaa, kasvaa... ennenkuin tunneli on valmis. Ja veronmaksajat maksavat varmasti. Tunnelin rakentaminen ei tuota tappiota.
        Velkaa on ulkomailta otettava 300 miljoonaa lisää tunnelin rakentamiseen. 70 miljoonan jäteluolaston rakentaminen on kohtuutonta lama-aikana, kun veronmaksajat saavat tinkiä jokapäiväisestä ruuastaan ja lääkemenoistaan, asumisestaan eli perustarpeista. Porvari on porvari.


      • KUMMITYTTÖ

        Porvari on porvari vaikka voissa paistettaisiin?? Ei ukko tajua mitä on elää pienillä tuloilla?? JOtenka en hyväksy NIINISTÖÄ, Joka välittää vain mamuista ja että niillä on lihaa hampaiden väliin?? JA lisäksi ne saavat ILMAISET LÄÄKKEET , KUULES MITÄ NE ON TEHNEET SUOMEN HYVÄKSI, MENEPPÄ ITSEESI JA MIETI MITEN OMA MAA KÄRSII???


    • tavallinentyöläinen

      Niinistö ei ole koko kansan pressa. Mikä aktiivi mallin allekirjoittaminen oli ja köyhien miljoonan suuruinen ruoka avun allekirjoittaminen??????. Ei ainakaan päänsilitystä vaan kokomuslaista sorron hyväksymistä. Avatkaa nyt silmät ja miettikää tarkaan. Köyhät puuttuuvat koko kansa pressan listalta. Minne taskuun mahtaa noikin rahat mennä???.

      • tuulenviemänäkin

        Mietipä sitä joutessas ja ilmota kun selviää.


      • selkishän.se

        selvis!.... isoje kokoomus herrojen per,,sikoihin.


    • Kyl.kansa.tietää

      Niinistö on toisena kun kysytty kaikkien parasta presidenttiä suomen itsenöisyyden aikana suomalaisilta.
      Ykkösenä Kekkonen, kolmantena Koivisto.
      Hyvä Suomi ja Sale!

      • tatoiine

        Petteri.petteri...


      • kusumuskos

        Aivan ja missä kysely tehtiin? Plus laitas Niinistön saavutukset politiikkona ihan omin sanoin.


      • jääihmettelemään
        kusumuskos kirjoitti:

        Aivan ja missä kysely tehtiin? Plus laitas Niinistön saavutukset politiikkona ihan omin sanoin.

        Niinistön epäonnistumista ei tietenkään saa kertoa.

        Niinistö arvovalta tai polittinen osaaminen ei ole riittänuyt sillä meillä ei vieläkään oleIrakin kanssa pakolaisten palautussopimusta, että voitaisiin paluttaamyös vastaan hankoittelevatkin.

        Portugalin kanssa ei saatu verosopimusta, vaikka aikaa on ollut vuosi tolkulla. Pääjohtat ja ökyrikkaa saavat edelleen kiertää jättieläkeveronsa, Taas Suomi menetti miljoonia. Niinistö ei saa asioita kuntoon edes EU maiden.
        Mitä muuta onkaan?


    • mimmima

      Sauli on vielä paras kaikista, rehellinen, päättäväinen koko kansan presidentti. Kiitos.

      • eipäjatkoon

        Rehellinen presidentti puuttuu oikeuskanslerin nimitykseen? Jopa niin että maa on pitkään ilman oikeuskansleria tuon vuoksi. Aktiivimalliin presidentti ei katsonut voivansa puuttua kun ei muka ollut oikeuksia. Eli puuttuu sisäpolitiikkaan vain silloin kun sattuu ajamaan omien eturyhmiensä etuja. Onpa sinulla outo käsitys rehellisyydestä...


      • Loppusekosaleilulle

        "Vaikka kaikkiaan noin 400 lahjoittajan joukossa on ns. tavallisiakin kansalaisia - sitä koko kansaa - merkittävää vaalirahoitusta Niinistölle antaneiden lista näyttää edustavalta kokoelmalta vuorineuvoksia, lehtien jokasyksyisiltä verojuorupalstoilta tuttuja monimiljonäärejä, hyvin tienaavia yritysjohtajia ja varakkaita pankkiireja.

        Myös sote-uudistuksen kokoomuslaisesta valinnanvapaudesta lisäeuroja kärkkyvät yksityiset sosiaali- ja terveysalan yritykset ovat edustettuina rahoituslistalla niin yksityisiltä kuin yhtiöiltä tulleina suurina rahasummina.

        Yrityspuolen lahjoituksissa on silmiinpistävää, miten moni sijoitusalan yhtiö - joiden perustehtävä on tehdä rikkaista vielä rikkaampia - on päättänyt lähteä tukemaan Niinistöä.

        Ja sitten listalta löytyy sellaisiakin, jotka saattavat varmasti tuntua Niinistön kampanjatiimistäkin hieman kiusallisilta. Esimerkiksi 10 000 euroa antanut puutarvikeyhtiö Versowoodin teollisuusneuvos Keijo Kopra, joka on parhaillaan syytettynä törkeästä veropetoksesta. Saman summan on lahjoittanut kiinteistösijoitusyhtiö Auratum, jonka turkulainen pääomistaja Rauno Puolimatka jäi suuressa tietovuodossa kiinni veronkiertokeidas Panamaan perustetusta yhtiöstä."


        Miksi nämä tukevat Sauli Niinistöä, talousrikolliset, ökyherrat... ??

        Kansalle lisää veroja, maksuja, velvotteita, työttömille rasitteita ja pakkopaitaa, mutta veronkierto saa jatkua miljardiyritystuet, sote-firmat.. tätä on Kokoomuksen Niinistön touhu. Ei saa jatkua, muuten olemme konkurssissa.


      • Paavolle.ääneni

        Äänestämme Saarijärven Sisukasta Paavoa, emme enää halua NatoNiinistöä


      • päättäväinenkösale

        hahaha..sauli päättäväinen, .ei edes osaa päättää nato kantaansa.


    • onkoniitä

      Työtön kokoomuslainen?

    • Potrapetteri

      Noniin. petteri.
      Olet pystynyt poistamaan pisteen nimimerkkien välistä. Evoluutiotako?

    • kohtaon

      Sauli on presidentti, joka haluaa Suomelle ja kansalaisille parasta. Itse liikutuin kun sauli liikuttui linnan juhlissa, olikohan se 2016. Vetraanin laulaessa "kohta poissa on veljet". Sauli huolehtii viimeistä piirua myöten kansalaisistaan. Kiitos Sauli.

      • pierutulee

        Harvinaisen tyhmä trolli. Näitä on joka paikka täynnä. Niinistön 1,5 milj eurosta riittää jaettavaa tämmösillekkin.


      • mistäuusipressa

        Humaltuneet ihmiset liikuttuvat ihan mistä tahansa.


      • Veteraanin.poika.res.tkm

        Sauli Niinistö on veteraanien häpäisijä. Paraskin kyyn eleiden vääntäjä.


    • NäinOnTuleva

      Me TYÖTTÖMÄT tehdään Suomessa Ameriikan Trumpit ja äänestämme Paavo Väyrysen pressaksi.

    • mimmikasa

      Sauli on presidenteistä parhain tähän epävakaaseen aikaan. Tietoa on tämänhetkisiin kriiseihin. Onnea sale uudelle kuusivuotis kaudelle.

      • sukulaisiako

        Mutta onpas mulle ihka uusi tieto tuo että Sauli ja ex-vaimonsa ovat olleet kastamassa Jenny-vauvaa , siis ovat Jenny-vaimon kummeja kirkonkirjojen mukaan. Sauli siis nai oman kummilapsensa? Mikäpäs siinä, eivät kai silti ole verisukulaisia. Ehkäpä ex-vaimo ja Jennyn äiti läheisiä sukulaisia? Ainakin kummankin juuret lähtöisin Karjalan kannakselta, ovat Uuskirkkolaisia sieltä.. Tietääkö joku tarkemmin? Kyllähän presidentin ja vaimonsa sukupuun pitää olla julkista tietoa.


    • haapamisa

      Sauli jatkoon reilulla ääniosuudella jo ensimmäisellä kierroksella.

    • tuloerot

      Kokoomuslainen pressa ei ole työläisen pressa. Turha väittää muuta. On sini silmäistä kansaa jos äänestää kokoomuslaista pressaa. Hallituksessa on kokoomus ja työläistä kurittaa sen minkä kerkii. Rikkaat saavat vain kaiken aikaa vero helpotuksia .Heille sopii hyvin jos on taas kokoomuslainen pressa. Hyvinvointi lähtee kun saadaan rikkaita puoltava kokoomus pois mukaan lukien kokoomuslainen pressa.

      • valitaan-oikein

        Presidentti ei puutu kansan verotukseen, se on sisäpoliittinen juttu ja eduskunta päättää noista asioista. On ollut demaripresidentti, en ole nähnyt, että mikään tavallisen "mattimeikäläisen" asia olisi tullut hullua hurskaammaksi. Taisi vain seurustella Venäjän presidentin ja varapresidentin kanssa, sai jopa kissankin lahjaksi.
        Enkä juuri Koivistonkaan aikana huomannut, että sillä olisi juuri ollut mitään merkitystä tavallisen kansalaisen olotilaan.
        Lipponenkin oli sitä mieltä, että eihän nuo eläkkeitten alennukset köyhiä koske, vaikka indeksejä tiputeltiin mukamas väliaikaisesti. Suvi-Anni Siimes, entinen vasemmistolainen kynsin hampain taistelee indeksien nostamista vastaan, vaikka pieneläkeläiset jo nälkää näkevät.

        Taitaa sittenkin Sauli Niinistö olla tähän asti olleista presidenteistä paras. Palkkaansakkaan ei korottanut, halusi jäävän kansallekin joitakin.

        Tulipahan sanottua vähän sitä sun tätä, mutta Niinistöstä tehdään presidentti, hän ei ole ahne, sen olen huomannut monta kertaa. Pitää myös valtion kukkaronnyöreistä kiinni niissä puitteissa kuin pystyy.


      • kusetuskos
        valitaan-oikein kirjoitti:

        Presidentti ei puutu kansan verotukseen, se on sisäpoliittinen juttu ja eduskunta päättää noista asioista. On ollut demaripresidentti, en ole nähnyt, että mikään tavallisen "mattimeikäläisen" asia olisi tullut hullua hurskaammaksi. Taisi vain seurustella Venäjän presidentin ja varapresidentin kanssa, sai jopa kissankin lahjaksi.
        Enkä juuri Koivistonkaan aikana huomannut, että sillä olisi juuri ollut mitään merkitystä tavallisen kansalaisen olotilaan.
        Lipponenkin oli sitä mieltä, että eihän nuo eläkkeitten alennukset köyhiä koske, vaikka indeksejä tiputeltiin mukamas väliaikaisesti. Suvi-Anni Siimes, entinen vasemmistolainen kynsin hampain taistelee indeksien nostamista vastaan, vaikka pieneläkeläiset jo nälkää näkevät.

        Taitaa sittenkin Sauli Niinistö olla tähän asti olleista presidenteistä paras. Palkkaansakkaan ei korottanut, halusi jäävän kansallekin joitakin.

        Tulipahan sanottua vähän sitä sun tätä, mutta Niinistöstä tehdään presidentti, hän ei ole ahne, sen olen huomannut monta kertaa. Pitää myös valtion kukkaronnyöreistä kiinni niissä puitteissa kuin pystyy.

        Näkökulma:
        ”Koko kansan Niinistön” tukijat: rikkaita vuorineuvoksia, monimiljonäärejä, sote-firmoja, Panama- veroparatiisisijoittaja ja talousrikoksista syytetty

        Torstai 28.12.2017 klo 20.42

        Sauli Niinistön vaalirahailmoitus paljastaa, millainen pienen piirin talouseliitti tukee Niinistöä ”koko kansan presidentiksi”, kirjoittaa politiikan toimittaja Tommi Parkkonen.
        Plus kuka tarvitsi 300 miljoonan jätetunnelia eduskunnan alle ja kas samainen Saulihan se...


    • ilmankirjaa

      Olen itse työtön ja Saulia äänestän. Sauli on enemmän vähäosaisten puolella, onhan hän esimerkillään kohoittanut suurituloisia talkoisiin luopumalla osasta palkkiostaan. Saulilla ei ole edes jäsenkirjaa niin ei hän edusta mitään puoluettakaan.

      • eisentään

        Yksikään työtön ei äänestä Saulia tuon aktiivimallin vuoksi. Joten olet joko umpityhmä, tai trolli. Luultavasti kokkaritrolli, koska tuskin työttömissä yhtään noin tyhmää edes on.


      • paavo-kärsivien-puolella

      • Järjen.ääni
        eisentään kirjoitti:

        Yksikään työtön ei äänestä Saulia tuon aktiivimallin vuoksi. Joten olet joko umpityhmä, tai trolli. Luultavasti kokkaritrolli, koska tuskin työttömissä yhtään noin tyhmää edes on.

        Kyllä te olette rajoittuneita. Luulette että presidentti voi kaikkeen vaikuttaa? Voi hyvää päivää sentään!
        Meidän piiristä löytyy pitkäaikaistyöttömiä ja pieneläkeläisiä ja tavallisia työntekijöitä.
        Meidän valinta on Sauli ja on ollut kaiken aikaa.


      • EiKiitoso

      • kusetuskos
        Järjen.ääni kirjoitti:

        Kyllä te olette rajoittuneita. Luulette että presidentti voi kaikkeen vaikuttaa? Voi hyvää päivää sentään!
        Meidän piiristä löytyy pitkäaikaistyöttömiä ja pieneläkeläisiä ja tavallisia työntekijöitä.
        Meidän valinta on Sauli ja on ollut kaiken aikaa.

        Aivan mihin pressa voi vaikuttaa? Kissanristiäisissä, nyt herää kysmys miksi pitää elättää vero euroilla vuodessa paljonko menee tähän virkaan jolla ei ole virkaa?


    • Ei.Sauli.huijarille

      Valehteleva valepresidentti Sauli Niinistö on isänmaanpetturi.

    • totuuskirpaisee

      Kokoomustrollit eivät vakuuta, ei kokoomus voi olla koko kansan edustaja, vain aivopestyjen ja ökyrikkaiden

    • notmypresident

      Voi herranjumala. Ottakaa nyt ihmeessä selvää asioista. Äänestäkää rauhassa ketä haluatte mutta sentään oikein perustein.

      Sauli ei todellakaan ole koko kansan presidentti. Junaili oikeuskanslerin virkaan hallitusta komppaavan miehen. Tämän vuoksi hallitus pääsi tekemään näitä sairaita perustuslain vastaisia päätöksiään.

      Googlatkaa: Niinistö, oikeuskansleri. Lukekaa ja päätelkää itse.

      Sauli on selvä kokoomuslainen, ja sitä politiikkaa edustaa ja ajaa. Aikoinaan politiikkaan tullessaan ajoi jopa kirjastoja maksullisiksi. Luuletteko ettei nuo arvot ole siellä edelleenkin päällimmäisenä.

      Edellisiin vaaleihin liittyvä vaalirahakusetus:
      https://www.suomenuutiset.fi/sauli-niiniston-vaalirahoituksesta-rajuja-vaitteita/

      Nyt tukijoukoista löytyy jopa talousrikollisia:
      http://www.iltalehti.fi/politiikka/201712282200631131_pi.shtml

      Miten tyhmää suomen kansa voikaan olla??? Aina menee halpaan.

      Siinä teille rehellistä koko kansan presidenttiä tosiaan.

      LUKEKAA ITSE JA MIETTIKÄÄ!!!

      Jos vielä äänestät Saulia, niin äänestä siis edes oikein perustein. Rehellistä koko kansan presidenttiä et silloin ainakaan äänestä.

    • isänmaammaamme

      Katkerat ihmiset täällä meuhaavat Saulia vastaan, Sauli omalla esimerkillään laittaa talouttamme kuntoon ja näin haluaisi laajemmankin tahon tähän liittyvän. Ulkopolitiikassa Sauli on vertaansavailla oleva presidentti, hän on viisaasti jättänyt varaumia idän uhkaa vastaan. Saulia on turha ohjailla toisten valtioiden päämiesten, Sauli ei taivu.
      Sauli on kansan, koko kansan presidentti.
      Onnea Saulille uudelle kuusivuotis kaudelle.

      • nytotminist

        Karpelan presidentti


      • eisuomuja

        Nimimerkille isänmaamme. En voi kun sanoa, että höpönlöpön. Ottaisit suomut silmiltä ensin ja kerro vasta sitten. Minunkin silmiltäni on suomut tippuneet, viimeisen vajaan kuuden vuoden kuluessa.
        Käyn entistä valveutuneempana äänestyskoppiin, eikä numero jonka piirrän ole Saulille otollinen, taatusti.


      • Puolueeton

        Ymmärrän hyvin ja äänestän itsekin Saulia. Mitä olen kuullut kulkeissani ihmiset luottavat eniten Niinistöön ja äänestävät häntä riippumatta siitä mitä puoluetta ovat aiemmin äänestäneet.
        Presidenttivaali on henkilövaali.


      • moraalikatos

        Hyvä mies mutta suuri pettymys kun ei esim, puolusta sairaita,vanhuksia yms. ihmisiä pipilän näitä sortaessa , MORAALISTA johtajaa kaivattaisiin , olisi aika puuttua peliin eikä vaieta, siksi hyvin pettynyt olen eikä ääntä tipu.


      • Perusteluja
        moraalikatos kirjoitti:

        Hyvä mies mutta suuri pettymys kun ei esim, puolusta sairaita,vanhuksia yms. ihmisiä pipilän näitä sortaessa , MORAALISTA johtajaa kaivattaisiin , olisi aika puuttua peliin eikä vaieta, siksi hyvin pettynyt olen eikä ääntä tipu.

        Höpöhöpö. Ei presidentti voi näkyä normaaliarjessa suuna
        päänä kommentoimassa ihmisten erilaisia kohtaloita. Kuvitelkaa mitä tapahtuisi jos presidentti alkais viikottain ilmoittaan median välityksellä, että nyt pitäis saada se ja se asia kuntoon ja taas on tullut tietooni tapaus joss jne....
        Pressa olis kuin jokin " sentraalisantra" ennen vanhaan joka kauhistui kun tapahtu sitätätä...

        Realismia kehiin ja miettikää oikeasti mikä kuuluu pressan tehtäviin.
        Presidentti ei ole ihmeidentekijä ja hänen valtansa on vähäinen verrattuna vaikka Koiviston aikaan.
        Meillä on ollut hyvä presidentti kuusi vuotta ja ei ole syytä lähteä tuntemattomaan ja hötkyilemään kenenkään populistien ja hörhöjen mukaan. Saulin takana pysytään. Vahvasti.


      • ei-natoniinistölle
        Perusteluja kirjoitti:

        Höpöhöpö. Ei presidentti voi näkyä normaaliarjessa suuna
        päänä kommentoimassa ihmisten erilaisia kohtaloita. Kuvitelkaa mitä tapahtuisi jos presidentti alkais viikottain ilmoittaan median välityksellä, että nyt pitäis saada se ja se asia kuntoon ja taas on tullut tietooni tapaus joss jne....
        Pressa olis kuin jokin " sentraalisantra" ennen vanhaan joka kauhistui kun tapahtu sitätätä...

        Realismia kehiin ja miettikää oikeasti mikä kuuluu pressan tehtäviin.
        Presidentti ei ole ihmeidentekijä ja hänen valtansa on vähäinen verrattuna vaikka Koiviston aikaan.
        Meillä on ollut hyvä presidentti kuusi vuotta ja ei ole syytä lähteä tuntemattomaan ja hötkyilemään kenenkään populistien ja hörhöjen mukaan. Saulin takana pysytään. Vahvasti.

        Meillä ollut kyvytön presidentti jo 6 vuotta, Olen kyllästynyt Natoliittolaiseen ja sakalaismyötäilijä Niinistöön.
        Nyt on Sisukkaan Suomen ja Paavon aika


    • miksada
      • notmypresident

        Voi kuule. Saulilla on veroparatiiseissa rahaa yllin kyllin, joten tuollainen kansan nuolemistemppu on vain pikkujuttu hänelle. Saulin rahoissa ei tuo palkkiontiputus tunnu missään. Se on pelkkä mainoskikka. Ja sinä olet todiste siitä että ihmiset menee tuohon halpaan. Sinä menit.

        Ajattele! Mieti! Kyseenalaista!

        Ihmisen on vaikea myöntää olleensa väärässä. Idoleista ei haluta uskoa pahaa. Mutta mieti ja ajattele. Lue, etsi tietoa.


      • Pisteet

        Saulille pisteet. Sauli ei ole rahan perään ja se on näkynyt koko ajan, jo kansanedustajana ollessaan. Hyvä Sale!


      • kansanmiesss
        Pisteet kirjoitti:

        Saulille pisteet. Sauli ei ole rahan perään ja se on näkynyt koko ajan, jo kansanedustajana ollessaan. Hyvä Sale!

        Entä kansa?

        450000 työtöntä ja hänen oma puolueensa kyykyttää työttömiä
        Vanhukset eivät tule toimeen eläkkeellä.
        Liian monet joutuu tekemään pätkätyötä, eikä voi suunnitella elämäänsä.
        Syntyvyys on alle 1800-luvun pulajan.
        Monet korkeimmat virkamiehet ovat joko vankilassa tai syytettynä
        eriarvoisuus on perustuslakia tulkivaan mielivaltaisesti, minkä poliittiseksi uhriksi Halla-aho joutui
        Sananvapaus on kuralla.
        Maatalous on kuralla, täällä maatilat lopettaa, mutta samaan aikaan Saksassa rakennetaa sikaloita.
        Yrittäminen on tehty EU Suomessa kannattamattomaksi.
        Oikeuslaitos ei toimi, tuomiot mielivaltaisia tai/ja mitättömän pieniä.
        Media on ostettavissa, meitä ohjaillaan aivopesulla!
        Maailman paras toimiva terveyvenhoitosysteemi hinta/laatu, myydään kahdelle ulkomaalaisille yhtiöille.
        Valtionvelka huipussaan, kasvanut n. 30 miljardia Sauli Niinistön aikana.
        Olemme Niinistön EU-sairauden myötä menettämässä kaiken itsenäsyytensä Liittovaltion myötä!
        Kansan turvallisuu uhattuna massa maahanmuuton seurauksena, raiskaukset, puukkotukset....
        Sitä ei ymmärrä, että mummot tai työttömätkin äänestää itselleen lisää onglmia.


        Minulla on perustaleluni, miksi kannatan Laura Huhtasaarta.


    • jalaspaavo

      Näin sivusta seuranneena Sauli on tämän hetken presidentti, paras sellainen. Muiden ehdokkaiden jos näitä nyt ehdokkaiksi voi edes sanoa, oman edun tavoittelu on päällimäisenä, esim Väyrynen jalasmökkeineen. Sauli on koko kansan presidentti mitä suuremmissa määrin.

      Wkipedia:
      Jalasmökkikohu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
      Vuoden 1982 suurin poliittinen selkkaus oli niin sanottu jalasmökkijupakka. Väyrynen asui, ja oli asunut keskeytyksettä jo toistakymmentä vuotta perheineen Helsingissä, mutta oli siitä huolimatta ilmoittanut vakituiseksi asuinpaikakseen Keminmaan Lapissa. Tämä oikeutti hänet nostamaan eduskunnan päivärahaa. Kävi kuitenkin ilmi, että Keminmaan-asunto oli muutaman neliömetrin kokoinen siirrettävä jalasmökki ja vastaavasti Helsingin asunto 173 neliömetrin huoneisto Helsingin Kruununhaassa. Tuolloin kansanedustajat saivat päivärahansa eduskunnan ja vaalipiirin välisestä etäisyydestä ja kahden asunnon ylläpidosta.[62] Väyrynen pystyi näin toimimalla nostamaan verottomia lisätuloja noin 4 100 markkaa kuukaudessa.[63] Aiempi oikeuskansleri Risto Leskinen, eduskunnan virkamiehet ja kansliatoimikunta katsoivat menettelyn lailliseksi. Vastaavasti uusi oikeuskansleri Kai Korte puuttui asiaan ja lopulta Korkein hallinto-oikeus tulkitsi Väyrysen vakituiseksi asuinpaikaksi Helsingin.[64]

      • Paavo-oikeassa

        Väyrynen on ehdottomasti paras ehdokas. Huvittaa nuo jalasmökki jutut. Väyrynen ei millään tavalla rikkonut lakia, nosti ihan samoja laillisia korvauksia joita kaikki muutkin kauempaa olevat kansanedustajat, Korvaukset riippuivat oman vaalipiirin ja eduskunnan välisestä etäisyydestä, joten tietenkin lappilainen sai niitä enemmän kuin espoolainen. Lappilaisen tai itäsuomalaisen kansanedustajan on pakko hankkia kakkosasunto pääkaupungista, muuten päivätyötä Helsingissä ei voi tehdä. Jonkinlainen nukkumapaikka tarvitaan tietysti myös omassa vaalipiirissä, jotta voi huolehtia omasta vaalipiiristä. Paavo eo tehnyt mitään väärää, noudatti lakia. Myöhemmin lakia muutettiin.


    • äänestännaista

      Rehellisiä ehdokkaita löytyy. Kokoomusta ei äänestetä ikinä koskaan missään tapauksessa.

    • eikok

      kok ko ko ko kana

    • mimminmiasa

      Kun me nukumme, Sauli valvoo. Ulkopolitiikan mestari Sauli Niinistö.

      • jujuumimmit

        me nukumme sauli baarissa


    • einiet

      Viimeksi äänestin Niinistöä presidentiksi, koska vastaehdokasta en olisi voinut äänestää missään tapauksessa. Nyt äänestän Laura Huhtasaarta, koska haluan rehellisen ja oikeat arvot omaavan presidentin.
      Olisin toistamiseen äänestänyt Niinistöä, mutta on ilmennyt asioita, joita en mitenkään voi hyväksyä presidentiltä, joten en missään tapauksessa voi äänestää häntä enää.

    • Hyvälaura

      Laura on koko kansan tuleva presidentti, rehellinen, isänmaallinen, suomalaisten arvojen vaalija, edustava, kielitaitoinen kaunis suomi-neito..

      • Suomitakaisin

        Kyllä haluaisin nähdä kaikki ne suvakkien/valemedian toimittajien ilmeet kun äänestystulokset julkaistaan !! Kyllä sitten suvakkia v...taa!!

        Saas nährä ketä suvakki syyttää "väärinmennyttä" presidentin äänestystä ?

        Kuinka paljon tuhoa antifantit saavat aikaan, kun kansa äänesti väärin? Aika näyttää..


      • DianaPalmer
        Suomitakaisin kirjoitti:

        Kyllä haluaisin nähdä kaikki ne suvakkien/valemedian toimittajien ilmeet kun äänestystulokset julkaistaan !! Kyllä sitten suvakkia v...taa!!

        Saas nährä ketä suvakki syyttää "väärinmennyttä" presidentin äänestystä ?

        Kuinka paljon tuhoa antifantit saavat aikaan, kun kansa äänesti väärin? Aika näyttää..

        Kukas sitten ottaa vajakkien ilmeistä valokuvan kun Sauli voittaa ensimmäisellä kierroksella ja "laura" jää alle viiteen prosenttiin?

        Millä isämmaalliset rehelliset vajakit selittävät itselleen, että Suomen kansasta 95 % ei välittänyt nähdä "lauraa" presidentin tehtävässä? Katsos kun ylivoimainen enemmistö Suomen kansasta on isänmaallisia suvakkeja...


    • RahapressaSale

      ÄÄni Pate Väyryselle tai Laura Huhtasaarelle on isänmaallinen teko ja kaikki äänet mitkä on pois unilukkari Niinistöltä on suomen kansalle eduksi.Siis tavalliselle Suomalaiselle joka ei kuulu rikkaimpaan 10 prosenttiin.

      • jaPaavoa

        Tavallinen suomalainen äänestää Lauraa


    • kikkina

      Minä äänestä Sauli Niinistöä. Perusteluna on Saulin tavoitteena kuin myös koko Suomen pitämistä itsenäisenä. Sauli on rehellinen ja määrätietoinen tehtävässään. Venäjämieliset Väyrynen ja Huhtasaari veljeilevät veli venäläisen kanssa ja se on uhka Suomelle.
      Sauli läpi ekalla kierroksella valtavalla äänivyöryllä, josta Suomen kansa kiittää.

      • Kmoonon

        Miksi huhtasaari veljeilisi ryssän kanssa ?? Juurihan se uhkasi erota Ottawan sopimuksesta ja miinoittaa koko venäjän rajan ? Haloo!! Se on kyllä joku muu joka veljeilee ryssän kanssa!!


    • kummileimasin

      Niinistöä olisin äänestänyt ,mutta nyt ei voi antaa tukea sellaiselle miehelle, joka on nmennyt hyväksymään työttömien aktiivimallin lakiesityksen ja näin koko touhut. Sääli.

      Nyt jääpi sitten kokonaan äänestämäti kun ei ole muita varteenotettavia vaihtoehtoja.

      • Demokratiaa

        Toivottavasti vaalitenttijät kysyvät kaikilta ehdokkailta olisivatko allekirjoittaneet? Valehtelevat jos yksikään väittää ettei olis
        allekirjoittanut. Siin vaiheessa kun lakialoite menee presidentin pöydälle se on käynyt monta seulaa läpi. Eli toimittu demokratian mukaisesti.
        On äärimmäisen harvinaista ettei presidentti allekirjoita demokraattisesti laadittua lakia.


    • olenjoo

      Olen Kelan päivärahalla ja teen satunnaisia pätkätöitä. Presidentti allekirjoittaa vain lakeja, jotka eduskunta säätää. Presidentin pää tehtävä on ulkopolitiikka ja ymmärrän niin, että kansan itsenäisyys on paljon tärkeämpää kuin aktiivimalli.
      Sauli Niinistölle ääni meidän perheeltä, koska hän on puolueeton ja huippu hyvä.

      • NUMEROT-7-5

        on hyvä mut joku on aina parempi


      • Paras.valitaa

        Samaa mieltä. Parempaa ei ole.


    • Peräkontistakajahtaa

      Niinistö sekaantui peräkonttineuvotteluihin Sippilän kanssa,Ohi demokratian salaiset siniset hillotolpalle kokkareiden ja Sipijussin puudeleiksi,2% 5 ministeriä
      JEP JEP

    • kastalanaa

      Sauli on koko kansan presidentti etelästä pohjoiseen. Hän pitää Suomen itsenäisenä toisin kuin pari muuta. Kiitos Sauli ja onnea seuraavalle kuusivuotis kaudelle.

      t: perussuomalainen

    • kallekehvelilii

      Sauli on paras ehdokas ja rehellisin. Hän mm. laski omaa palkkiotaan esimerkkinä talkoisiin. Ääniä ropisee Saulille.

    • sinukki

      Jos haluutte mennä sotaliittoon natoon ja lähettää poikanne ulkomaille sotimaan konflitkin niin sattuessa ja tuleehan se.., maksella huimia jäsenmaksuja tai syventää euroopan uniota mm. eulainen yhteinen valtionvarain ministeri.. näitä sale ja macron franskalainen ajavat. Siitä vaan sinisilmä tyhmeliinit.

    • Tsekkajaihmettele
    • ääniontärkeä

      Sauli menee sivistyneiden äänillä läpi jo ekalla kierroksella. Sivistyneistöä Suomessa on noin 65%.

      • paavon-aika-nyt

        Meidän koko perhe (vanhemmat ja kaikki lapset), on ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneita stadilaisia ja olemme siis sivistyneistöä.
        Me äänestämme tällä kertaa VÄYRYSTÄ, jolla kaikkein korkein koulutus presidentin virkaan. Hän on valtiotieteen tohtori. Ei niinkuin Haavisto, jolla ei minkäänlaista korkeakoulututkintoa. Tai ei niinkuin Niinistö, jolla vain alemman kanditason tutkinto. , tai ei edes niinkuin Vanhanen, Huhtasaari tai Haatainen, joilla sentään ylemmän maisteritason tutkinto.
        PAAVO ON VALTIOTIETEEN TOHTORI, niinkuin myös oli Kekkonen, Paasikivi, Koivisto.
        Paavo on siis sivistynein ja pätevin ja kokenein tähän presidentin hommaan. Niinistön jahkailu on jo nähty, joutaa jo pois. Tarvitsemme uutta voimaa ja oikeaa johtajuutta.


    • kiittääkansa

      Suomalaiset osaa ajatella ja ajattelun kautta löytyy ehdokas,Sauli Niinistö. On muuten Sauli mahtava presidentti ja kansa kiittää.

    • vakaavanhaväinämöinen

      Kaikkien ammattiryhmien, eläkeläisten, työttömien, vähäosaisten, vuorineuvosten, siis kaikkien presidentti. Kokokansan presidentti Sauli Niinistö numero 8.

    • minäitsevaan

      Ei minun presidenttini tämä EKPP:n kunniapuheenjohtaja. Kiero kuin korkkiruuvi.

    • pauper

      Porvari Sauli on aktiivimallin kannataja, työttömien kyykyttäjää ei kannata äänestää. Vai mitä aloittaja?

      • Valinta.tehty

        Me näemme toisin. Sauli jatkoon ja reilusti. Vaikka meissä on työttömiä ja eläkeläisiä eli tavallista kansaa koemme että Sauli on paras valita jatkoon.
        Kun kannatus on n70% luokkaa niin tyhmempikin tajuaa että kaikki ei ole Kokoomuksen kannattajia. Äänestämme hyvällä omallatunnolla rauhan ja vakauden nimissä.


      • kusetuskos
        Valinta.tehty kirjoitti:

        Me näemme toisin. Sauli jatkoon ja reilusti. Vaikka meissä on työttömiä ja eläkeläisiä eli tavallista kansaa koemme että Sauli on paras valita jatkoon.
        Kun kannatus on n70% luokkaa niin tyhmempikin tajuaa että kaikki ei ole Kokoomuksen kannattajia. Äänestämme hyvällä omallatunnolla rauhan ja vakauden nimissä.

        Aivan ja kun vielä kokoomus ja kannatusluvut? Herää yksi pieni kysymys?
        Siis miksi yritysjohtaja tienaa oli lama tai ei?



        Ja tämä Kokkila joka tienaa verorahoilla ja joka kas, rahotti Niinistön pressan...

        Törkeää tuhlausta
        26.1.2011 09:39
        3
        Eduskuntatalon yhteyteen rakennetaan noin 300 miljoonan euron tunneli. Noin 70 miljoonaa tulee maksamaan Eduskunnan alle sijoitettava tunnelitila eduskunnan eduskunnan jätteitä varten.
        Mistä tuo jäte syntyy? Eduskunnan ruokalasta, jossa kansanedustajat syövät. Eduskunnan papereista, joita monistetaan jokaiselle kansanedustajalle suuria pinoja - koska eivät osaa käyttää kannettavia tietokoneita Eduskunnan verkossa?

        Hetkinen, laman aikana, veronmaksajien rahaa sijoitetaan 300 miljoonaa euroa tunneliin, jota ei itse asiassa tarvita.

        Kuka siis tunnelia tarvitsee?

        - Veronmaksajatko, jotka tunnelin maksavat? Eivät tarvitse, eikä veronmaksajilta ole kysytty haluavatko maksaa tunnelin.

        - Kansanedustajat ja iso avustajiensa määrä, jotka eivät ole siirtyneet "paperittomaan toimistoon". Halvempaa olisi hankki kansanedustajille ja avustajajoukoilleen kannettavat tietokoneet ja kouluttaa nämä tietokoneiden käytössä kuin mitä rakentaa 20 miljoonalla eurolla jäteluolasto tunneliin.

        Kuka tunnelia tarvitsee?

        SRV-rakennusyhtiö, joka tunnelin rakentaa? Tunnelin rakennusyhtiön pomo on Ilpo Kokkila, joka on eduskunnan puheenjohtaja Sauli Niinistön vaalirahoittaja. Siinäpä oiva rakennuskohde... jonka budjetti kasvaa, kasvaa, kasvaa... ennenkuin tunneli on valmis. Ja veronmaksajat maksavat varmasti. Tunnelin rakentaminen ei tuota tappiota.
        Velkaa on ulkomailta otettava 300 miljoonaa lisää tunnelin rakentamiseen. 70 miljoonan jäteluolaston rakentaminen on kohtuutonta lama-aikana, kun veronmaksajat saavat tinkiä jokapäiväisestä ruuastaan ja lääkemenoistaan, asumisestaan eli perustarpeista.
        Plus kuka tekee nämä kannatusluvut? Eero Lehti kokoomus, eipä ihme et kusessa ollaan aivan fantastiseti.


    • sauliylivoimainen

      Sauli Niinistö yritti puhemies kaudellaan puuttua sopeutumiseläkkeisiin, mutta edustajat pistivät vastaan. Jälleen todiste kokokansan presidenttiydestä.

      "Sopeutumiseläkkeistä on kohistu siis vuosikausia, ja ainoa liike järjestelmän valuvikojen korjaamiseksi tehtiin eduskunnassa Sauli Niinistön puhemieskaudella 2010.

      Kansanedustajat kiittivät Niinistöä aloitteellisuudesta sopeutumiseläkkeiden leikkaamisesta – ja eduskunnan kulukuurista – sillä, että protestoivat puhemiesvaalissa ja Niinistö sai vain 89 ääntä."

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005519469.html

    • outoa.outoa

      Luin juuri netistä että Jenni Haukio on oikeasti Marja-Leena Niinistön ja Sauli Niinistön kummityttö. Liekö totta? Ja että pieni Jenni oli useinkin hoidossa Niinistöillä...
      Joten Niinistön puheet että tapasivat ensikerran vasta aikuisena on puppua......

      • samapa.tuo

        Lieköhän totta vai valetta nuo vanhat nettijutut että Jenni Haukio oikeasti Saulin ja ex-vaimonsa Marja-Leenan kummityttö? Useinhan äiti valitsee lapsen kummiksi oman sisarensa, lähisukulaisensa tai ystävänsä... vaikka samapa tuo, ei taida nuo asiat kuulua meille.


    • demokratiavaje

      On kuvottavaa kun niinistön vaalikamppanjaa rahoitetaan verovaroilla. Perustelu; Yritystukia lisätty ja verohelpotuksia miljardeilla, kukaan ei voi väittää etteikö näin olisi, lisäksi ylen tasavero ja yle mainostaa niinistöä ja haukkuu kaikkia muita ehdokkaita

    • pettynyyt

      muuten hyvä mutta ei aja heikompi osaisten asioita , osaa kansasta saa näemmä vetää kölin ali mielinmäärin , onko puuttunu lastensuojeluun kovalla kädellä , en ole itse kuullut, viimevuotiset murheotsikot muistan kyllä , riittäisihän näitä .... voisi kohdella kaikkia tasapuolisemmin , voisivat elää hetken työmarkkinatuella niin näkisivät mihin se piisaa , kaikki kallistuu vaikka eu:n piti tuoda halvan leivän pöytään.

    • kaarinjohanhihas

      Pätkätyöläinen olen ja Saulia äänestän. Ehdokkaista rehellisin, fiksuin ja kansaansa rakastava.

    • Jaaeityhjääpoissa

      Niinistö yrittää nuoleskella kaikkia ja ei ole mistään asiasta mitään mieltä.
      Esim.pakolaispolitiikka,eu ja Suomen puolustus.
      Niinistö ei ole koko kansan presidentti",eikä "työväen presidentti",kuten hän kuusi vuotta sitten valheellisesti väitti.
      Niinistön vaalibudjetti on yli 1,5miljoonaa€,joista suurin osa yrityksiltä ja rikkailta.
      Myös tänään Sauli näytti mikä on miehiään,kun puolusti hallituksen työttömien aktiivimallia.

    • kirsikkahasqw

      Olen työtön tällä hetkellä, mutta Sauli Niinistö on hoitanut esimerkillisen hyvin työnsä, osallistumalla itse taloustalkoisiin. Itse laitoin 200 euroa Saulin kassaan, sillä itsenäisyys on minulle tärkeä. Sauli on vaan niin loistava ja hän sanoo, että on Suomella töissä.

      • kokkelikakkelis

        Aivan jopa työtön?
        ija-Riitta Korhola avautuu Helsingin Sanomissa, ettei asetu eduskuntavaaleissa ehdolle, koska hänellä ei ole siihen omien sanojensa mukaan taloudellisesti varaa. Näin puhuu siis nainen, joka nostaa 8 500 euroa kuukaudessa europarlamentista niin sanottua siirtymäkorvausta, Marin kirjoitti blogissaan lauantaina.

        Marin ihmetteli Korholan kommenttia, jona mukaan ”tavalliselle ihmiselle (vaaleihin) osallistumisesta on tullut vaikeaa”.

        – Onko kukaan kertonut Korholalle, ettei tavallinen ihminen saa 8 500 euroa kuukaudessa tekemättä mitään, eikä valtaosa tavallisista ihmisistä voi edes haaveilla tällaisesta kuukausiansiosta, vaikka tekisi koko ikänsä töitä, Marin kirjoitti.

        Korhola korostaa, että siirtymäkorvaus on käytännössä ansiosidonnainen irtisanomissuoja.

        –Siirtymäkorvaus on fakta. Minä en sitä keksinyt. Se tulee EU:sta minulle Suomeen, jonne maksan siitä verot. En tiennyt siitä etukäteen mutta se oli helpotus: verojen jälkeen saan sen avulla maksettua vaalivelkani, edes tuhatta euroa ei jää yli. Mutta olen kiitollinen, Korhola kirjoittaa.


    • Sven-Dufva

      Niinistö on kuin Laiskianen Madagaskarilta :)

    • KILJUNPOLTTO

      Väyrysen vaalikassa on kertynyt perusteettomIsta verottomIsta korvauksIsta.

      Jalasmökkikohu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
      Vuoden 1982 suurin poliittinen selkkaus oli niin sanottu jalasmökkijupakka. Väyrynen asui, ja oli asunut keskeytyksettä jo toistakymmentä vuotta perheineen Helsingissä, mutta oli siitä huolimatta ilmoittanut vakituiseksi asuinpaikakseen Keminmaan Lapissa. Tämä oikeutti hänet nostamaan eduskunnan päivärahaa. Kävi kuitenkin ilmi, että Keminmaan-asunto oli muutaman neliömetrin kokoinen siirrettävä jalasmökki ja vastaavasti Helsingin asunto 173 neliömetrin huoneisto Helsingin Kruununhaassa. Tuolloin kansanedustajat saivat päivärahansa eduskunnan ja vaalipiirin välisestä etäisyydestä ja kahden asunnon ylläpidosta.[62] Väyrynen pystyi näin toimimalla nostamaan verottomia lisätuloja noin 4 100 markkaa kuukaudessa.[63] Aiempi oikeuskansleri Risto Leskinen, eduskunnan virkamiehet ja kansliatoimikunta katsoivat menettelyn lailliseksi. Vastaavasti uusi oikeuskansleri Kai Korte puuttui asiaan ja lopulta Korkein hallinto-oikeus tulkitsi Väyrysen vakituiseksi asuinpaikaksi Helsingin.[64]

      • päivärahat.OK

        Eli jalasmökkijupakassa Väyrynen menetteli aivan laillisesti. Päivärahat maksettiin laillisesti korvauksena oman vaailipiirin ja Helsingin etäisyyden mukaan, korvauksena pitkistä matkoista ja kahden asunnon ylläpidosta. Mitä väliä sillä on, minkäkokoinen toinen asumus on? Kunhan sinne sänky mahtuu ja siellä voi yöpyä lukuisilla puhujamatkoilla omien äänestäjien luokse. Samoja päivärahoja nosteli muidenkin puolueiden kansanedustajat, jotka eivät olleet helsinkiläisiä. Paavolla tietysti matkaa ja siten myös päivärahaa oli eniten, hänhän on kaukaisesta Lapista. Paavo noudatti siis aivan oikein silloista lakia. Myöhemmin lakia muutettiin.
        Demaritoimittajat ovat aina pahimpien koulukiusaajien tapaan tehneet kaikkensa ja etsineet tikulla asioita joista lahjakasta Väyrystä voisi pilkata. Demarikansanedustajatkin nostelivat samoja päivärahoja, mutta heitä ei tietenkään lehdissä pilkattu. Tosin he eivät olleet kotoisin kaukaisesta Lapista, joten heidän korvaukset olivat Väyrysen saamia laillisia rahoja pienemmät.


    • Jopa mieheni äänestää Niinistöä, vaikka on ajatuksiltaan hyvinkin vasemmalla.

    • kiistaajalas

      Niinistö saa meidänkin perheen äänet nuoresta vaariin.

      T: Perussuomalainen

      • äänestän_paavoa

        Paavo saa meidän perheen ja koko suvunkin äänet, nuoresta vaariin. Ei tulis mieleenkään äänestää Natokannattaja Niinistöä. En halua lähettää lapsiani taistelemaan Naton joukoissa kaukomaille, enkä halua Naton palkkasotureita ,kaukoohjuksia tai hävittäjälentokoneita tänne Suomen kamaralle harjoittelemaan sotiaan, en halua Naton asetukikohtia tänne.
        En halua että Suomen itäraja on Naton ja Venäjän välinen raja, jossa asevarustelu kiihtyy rajan molemmin puolin . Myuistammehan miten saksalaiset polttivat Lapin ja Rovaniemen? Saksalaisille Suomi on todellakin autiota asumatonta hylkysyrjää, jonka voi surutta polttaa.
        Saksalaismielisen Niinistön Nato-politiikkaa olis kiva kannattaa jos asuisimme vaikkapa Saksassa tai Belgiassa, eli kaukana Venäjän rajasta. Mutta täällä ison Venäjän naapurissa ainoa oikea vaihtoehtomme on puolueettomuus ja selkkausten ulkopuolella pysyminen.
        Sotaa ennakoivat jännitteet ovat pakolaiskriisin myötä Euroopassa kasvaneet.
        Äänestäkäämme siis Paavoa.


    • valepusaka
    • kansakans

      Ääni Paavolle

    • eivätpaljonkäsitä

      Voi hyvää päivää miten hullua sakkia täällä suomessa asuu,yksi pohjois-karjalasta työttömänä ei tajua yhtään mitään mitä suolti aloituksessa.

      Toinen jermu kirjoittaa näin..... "Sauli huolehtii opiskelijoista, työttömistä, virkamiehistä sotilaista jne. Silloin hän on koko kansan presidentti, olkaamme ylpeitä hänestä. "

      Siis missä maassa te asutte? jos kyseessä on suomi niminen maa, niin nuo lauselmat eivät pidä yksikään paikkaansa.

      Vielä pöljänä väittää olevan koko kansan presidentti,no mitenkä se on koko kansan presidentti kun se ei ole minunkaan kohdalla sellainen,miten se on sitten koko kansan presidentti?

      Täyttä tuubaa koko homma,yksinkertaiset nuorehkot sällit alle 50v ei kovinkaan moni edes tajua tilannettaa,ja että työtön pohjois-karjalasta,ei ole tuolla sällillä kaikki palikat kohillaan.

    • Hävettääkö_Kok

      Niinistö on niin kaukana koko kansan presidentistä kuin olla ja voi. Typerä, nenäkäs ja pikkusieluinen lakimies Salosta. Ajaa vain omaa asiaansa ja on pääomapiirien ja EU:n juoksupoika.

    • härkiksi.menee

      Niinistö ei ole koko kansan presitentti. Niinistö kuuluu porukka joka nyt maksaa Lindströmille kaikista hänen toimistaan jonka tarkoitus romuttaa työntekijöiden kaikki oikeudet.

    • vannehas

      Niinistö on koko kansan presidentti, siis kaikkien sosialiluokkien. Erityisen painokkaasti hän on osallistunut talkoisiin valtion kuntoon saattamiseksi. Hän on näyttänyt esimerkkiä pudottamalla omaa palkkiotaan.
      Sauli on koko suomen, meidän kansalaisten kaikkien yhteinen presidentti.

    • demokrativaje

      Tiedoksi vaan ettei Lindström romuta eikä päätä mitään vaan kokkeput pakottaa siihen, ei ole valinnan varaa ja niinistö kuuluu juuri tähän sakkiin ja tarttuu asioihin jotka eivät hänelle edes kuulu, ottakaa huomioon äänestäessänne

    • kaikkiniinsuhteellista

      vannehas

      ...Hän on näyttänyt esimerkkiä pudottamalla omaa palkkiotaan...


      Ei mitään merkitystä, toisaalta ensin nostettiin Halosen jälkeen roimasti ja senjälkeen laskettii, mutta jäi vielä huomattavasti voiton puolelle, että se siitä

    • onnoon
    • Joppasjotakkii

      Niinistön tv-mainokset todella ala-arvoisia.
      Mitään asiaa niissä ei ole,vain tyhjänpäiväistä änkyttämistä.

    • Jaaeityhjääpoissa

      Paavo Väyrynen Tampereella vaalikiertueella,porukkaa oli hieman enemmän,kuin Itä-Suomen takapajulassa.

    • vainonhän

      Sauli on ehdokkaista rehellisin, jämptein, isänmaallisin, kokenein, tasapuolisin, ystävällisin, osaavin,,,,, tällainen on koko kansan presidentti.

      • olisehän

        kokoomuksen press


    • tietäkää

      Ikäväkseni olen pettynyt Niinistön moniin tekemiin ratkaisuihin. Niinistö ei todellakaan ole koko kansan presidentti, vaikka asioita seuraamattomat ihmiset niin luulevatkin. Niinistö on osoittautunut samaksi kovanlinjan ihmiseksi, josta hän tuli tunnetuksi ollessaan valtionvarainministerinä. Olen ihmeissäni, että useat vaatimatonta elämää viettävät, jopa köyhät ihmiset pitävät Niinistöä vieläkin heille sopivana presidenttinä, vaikka hän on voimakkaasti asettunut Sipilän linjan kannattajaksi.
      Arvojohtajana Presidentin olisi pitänyt olla huolissaan maamme voimakkaasta kahtiajakautumisesta köyhiin ja yhä entistä rikkaimpiin. Kahtiajakautunut maa on hyvin haavoittuvainen, eikä ole kaukana sisäisen rauhan menettäminen. Niinistö on ilmaissut mielipiteitä, jotka ovat olleet demokratian vastaisia. Niinistön ylipäällikkyyden aikaan on sotilaallinen harjoittelu ollut ylimitoitettu voimakkaasti. Meidän pitäisi varustaa kaikki voimamme ja tahdonilmaisumme rauhanrakentamiseen, ei kouhkaamaan sotakoneilla.
      Hyvin varakkaat ihmiset ovat lähteneet tukemaan ehdokastaan Niinistöä presidentiksi, että heille otollinen arvomaailma saisi jatkua. Työtätekevät ja köyhät eivät hyödy siitä arvomaailmasta mitään, vaan ovat jatkossakin luovuttavana osapuolena, ei saavana.

    • Bluffaaja

      Oikea Perussuomalainen ei äänestä Niinistöä.
      Oikea työläinen ei äänestä Niinistöä.

    • Joppasjotakkii

      Se joka puhuu Niinistöstä koko kansan presidenttinä valehtelee.
      Niinistö on hyväosaisten-ja hyvätuloisten presidentti.
      Jos tienaat alle 20000€/kk älä äänestä Saulia.

    • kaikkeasitähänon

      Minä ansaitsen bruttona 2280 euroa ja äänestän Sauli Niinistöä. Miksikö? siksi, koska hän on muista ehdolla olevista ehdokkaista osaavin, rehellisin ja luotettavin. Presidentti on ulkopolitiikan mestari ja Sauli on juuri sitä, ulkopolitiikan ja turvallisuuden mestari.

    • Peersidentiksi

      Pekka Haavisto on paras, osti juuri uuden talonkin joka on suurempi kuin Mäntyniemi!

    • kasadasa

      Sauli on turvallisuuden tae Suomelle. Eikä myönteile venäjään. Onnea Sauli uudelle kaudelle.

      • Jombevaari

        Miksi sitten näyttää niin puusta pudonneelta ja vähän säikähtäneeltä? Ihan niinku minustakin joku sano.


      • Kuurupiiloako

        Peresidenttihän johtaa ulkopolitiikkaamme. Onko ollut oikeaa politiikkaa, heikentää naapuruussuhteita, keskinäistä luottamusta ja lisätä puolustuskykyä sekä hyväksyä vieraan vallan sotajoukkoja maaperällemme.
        Paavo Väyrynen on painottanut, että paras Suomen turvallisuuden tae on pysyä suurvaltaristiriitojen ulkopuolella, huolehtia hyvistä ja luottamuksellista naapuruussuhteista sekä huolehtia vahvasta omasta puolustuksestamme, sillä näin toivottavasti vältämme Suomea joutumasta taistelutantereeksi.
        Nykytilanteen korjaamiseksi, äänestän älykästä, oikean asenteen omaavaa ammattipolitiikkoa Paavo Väyrystä Pressakksi.


    • basdasa

      Me äänestämme älykkäimmän ja rehellisimmän presidentin koko kansan presidentiksi. Saulilla on jo nyt koko kansan mandaatti ja 28.1.2018 hänet valitaan uudelleen.

      • jaLAURA

        VALITAAN PAVO


    • Joppasjotakkii

      Joku sanoi,että Niinistö ei mielistele Venäjää,täyttä paskaa.
      Niinistö ei uskalla ottaa mitään arkoja aiheita esiin,myötäiee vain kuin idiootti.

    • Jaaeityhjääpoissa

      Niinistö on pankkiirien ja isokenkäisten juoksupoika,jolla ei ole omia mielipiteitä
      Raha määrää,mitä Sauli sanoo.
      Tiivolat,Ehnroothit,Wahlroosit ja muut rahoittavat hänen kampanjaansa ja tyhmät pienituloiset jopa viitsivät häntä äänestää,hävetkää.

    • Mikäliehdolla

      Kuten Lindström, tuo politiikan leikkaava mustahevonen.

    • Enimensays

      Kosto elää, sanos Jemenin Pasi.

      • 77777777

        Paavolle tulee paljon ääniä Turusta. Sauli eläkkeelle.


    • Mestarileipurioon

      Kehä kolmosen ulkopuolella Pate tulee olemaan Kingi, kuten on Pate ja Popedakin.Ei vetoa tshadin jengiin mutta 80 prosenttiin kehä kolmosen ulkopuolella vetoaa.
      Kaasua Pate ja pullat pystyyn pullat pystyyn beibi nyt leiwotaan Sauli rusinaksi

    • kasatasa

      Näin työttömänä ja Saulia rahallisestikin tukien (200 euroa) on väharvoinen tuki siihen nähden, kuinka hyvin hän on tehtävänsä hoitanut. Esimerkillä luovutti osan palkkiostaan, joten on reilu mies. Saulille ropisee ääniä yli 64 % ääniosuuden verran.

    • Takinkääntäjäminä

      Minäkin ajattelin aluksi automaattisesti äänestää Niinistöä, mutta vaalikoneen mukaan olemmekin aikalailla eri linjoilla, joten muutin mieleni.

    • ei.riitä

      Paavoa äänestän, en enää Haaviston Pekkaa. Aiemmin äänestin siksi, koska vihreä aate oli muogissa ja homojen oikeuksien puolustaminen oli muodissa.
      Nyt on arvot muuttuneet. Homoilla ja muilla vähemmistökulttuureilla on jo oikeuksia niinkuin muillakin, ja vierauden kulttuurien edustajiakin on Suomessa aika tavalla. Equadorilaisen kampaajapoikapariskunnan sijaan haluan presidenttipariksi kunnollisen suomalaisen pariskunnan jolla pitkä avioliitto ja paljon lapsia ja lapsenlapsiakin. Lapset ja nuoret ja niistä huolehtiminen on kansakuntamme säilymisen kannalta ehdottoman tärkeää.

      En halua äänestää NatoNiinistöä. En halua tuhansia saksalaisia palkkasotureita muuttamaan tänne, Suomen luontoon melskaamaan hävittäjineen ja ohjustukikohtineen. Venäjähän tietenkin myös kalisuttelisi aseitaan rajalla, jos Nato tulisi tänne.

      En myöskään usko että Huhtasaarella olisi taitoa johtaa Suomea sotatilanteessa tai edes kriisitilanteessa. Hän on aivan liian kokematon ulkopolitiikan ja turvallisuuspolitiikan saralla.
      Vaikka perussuomalainen mielellään äänestääkin Huhtasaarta periaatteessa, on tosiasiat myönnettävä. Opettajan pätevyys ei valtion johtajaksi riitä, jos kilpailijalla on valtiotieteen tohtorin pätevyys.

      Haluan itsenäisen ja puolueettoman Suomen. Haluan presidentiksi sisukkaan suomalaisen perikuvan, lappalaisen käppyrämännyn joka ei pakkasta ja tuiskua pelkää. Paavo Väyrysen.

    • misakala
    • jklll

      Millä tavoin on koko kansan presidentti ????? Perustele.

    • kiskonkasko

      Saulin prersidenttiys palvelee koko kansaa. Sauli on esimerkillinen koko kansan presidentti.

      • ei.niinistölle

        -esimerkillinen maanisä, joka menee naimisiin kummilapsensa kanssa? Jonka kanssa eka kerran kun kummilapsi alaikäinen 17 vuotias? ajatus ei kiva minusta.
        http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2017/07/sauli-niinisto-on-naimisissa.html

        -esimerkillinen maanisä, joka kansalta salaa sopi että Nato voi käyttää meidän maaperää sotatantereenaan, käyttää Lappia ja Suomen maaperää omiin hyökkäystarkoituksiinsa,
        uhkailemaan Kuolan niemimaata jonka satamat, kaivokset ym Venäjälle tärkeitä taloudellisesti?
        Suomen itäreja ei saa olla kahden sotilasmahdin rajalinja, se olisi meille tuhoisaa.

        -esimerkillinen maanisä, joka vaalikoneen mukaan sanoo että on vain hyvä että Suomessa suuret tuloerot ja rikkaat rikastuvat ja köyhät köyhtyvät kyykkyyn?


    • onniomistaa

      Onnea Saulille uudelle kuusivuotiskaudelle. Tarvitsemme sinua ja äänestämmä suurella äänivyöryllä jatkokaudelle.

      T: Suomen kansa

    • NiinTeenMinäkin

      Toivottavasti Niinistö mokaa ja kunnolla Ylen vaalitentissä. Silloin kaikki näkevät kuningas-Saulin ylimielisyyden. Näennäisen vaatimaton esiintyminen on helppoa jos gallupit näyttävät 70 % kannatusta. Vaan se voi ollakin vielä vaalipäivänä pienempi. Toinen kierros tarvitaan joten äänestäkää muita ehdokkaita kuin Niinistöä.

    • Aatelkaa

      Niinistön haastattelusta kävi hyvin ilmi se, että jatkossakin tehtäisiin juuri niin kuin rosvot määräilee, eli kun eu:sta aletaan taas jakaa satoja tuhansia pakolaisia jäsenmaihin, niin Suomi on taas kuuliaisena avosylin vastaanottamassa kenet vaan. Katainen jo aikoinaan ilmaisi, että ainakin 1,8 miljoonaa tarvitaan Suomeen. Tästä seuraisi hyötyä turvapaikkabisnekselle, mutta hintana tavallisille ihmisille olisi elintason ja turvallisuuden roima lasku. Vuosien kuluessa joutuisimme kilpailemaan meille vieraan kulttuurin kanssa omassa maassamme. Kantikset alkaisivat muuttaa pois, aivan kuten tällä hetkellä esim Saksasta ja Belgiasta on alkanut muuttoliike mm Unkariin. Ainoat järkevät vaihtoehdot ovat Laura tai Paavo.

      • eikiitosenään

        Olet oikeassa ja tuon vuoksi en äänestä Niinistöä.


      • Tuo kilpailu on jo saatettu hyvään vauhtiin median myötämielisellä uutisoinnilla kuinka islamistit eivät ymmärrä maan ja sen kansalaisten tapoja. Ihan niitä pitää häämästellä ja ihmetellä, kun eivät huuda ja möykkää suureen ääneen julkisilla paikoilla tai mokomat katsovat ihan pahasti.
        On kotoutus jäänyt kokonaan tekemättä, kun ei näille ole kerrottu, että maassa elellään maan tavalla ei tulijoiden pillin mukaan, vaikka kaikestahan on nähty, että kotouttaminen koskeekin vain maan alkuperäsiväestöä.
        Hege Storhaugin kirja; Islam yhdestoista vitsaus, antaa erittäin selkeän tilannekuvan tämän päivän euroopasta ja siihen tuntuu maan eliitillä olevan kova hinku, hinnasta välittämättä.
        Kansa hajoitetaan sisältä päin ja nämä naamakirjaan itsensä kahlinneet eivät sitä näe, puhumattakaan, että ymmärtäisivät.


    • kilpasaa

      Saulin tietämys ulkopolitiikasta on vertaansa vailla, hänen sanomansa kansalisille oli rauhaisa. Sauli menestyi tosi hienosti tentissä. Peli on selvä, jopa yli 70% ääniosuuden Sauli saa.

    • boisata

      Tentti oli napakka ja puhuja on älykäs, järki leikkaa kuin partaveitsi. Ilo, että saamme omistaa presidentin, jolla on asiat hallussa.

    • KANSANKOKO

      Niinistön kampanja ollut läpimurto, yleisöä ollut niin ettei sisään mahdu. YLIVOIMAINEN MEIDÄN KOKO KANSAN PRESIDENTTI.

    • kalevalankansa

      Sauli on omalla tasollaan ja sen jälkeen piitkä matka seuraavaan Sauli on paras ja ylivoimaisin.

    • huomioitavaasia

      Niinistö on kokoomuslainen lähtökohdiltaan.kokoomus edeutaa elinkeinoelämää ja tuolta pohjalta jos asiaa peilataan on kaikkea muuta kuin työväen asialla. On meinaan juuri neuvottelupöydissä vastapuoli tuo työnantajapuoli.

      Jos unohdetaan poliittiset lähtökohdat,mikä on kyllä hieman itsepetosta, kun puhutaan politiikasta .

      Ihmisellä on kuitenkin jokatavalla oma arvomaailmansa eri asioiden suhteen. Tuo arvomaailma miltäpohjalta Presidentti toimii on melko oleellista,sillä Presidentin valta oikeudet ovat kaventuneet siinä määrin,että hänen poliittinen valtansa on nykyisellään olematon. Presidentistä on tullut lähinnä mielipide johtaja. Oikeastaan kongreettisin valta on vankein armahdus oikeus nykyisellään.

      Niinpä kun Presidentin poliittinen valta perustuu suureltaosin vaikuttamiseen, jossa hänen arvomaailmansa arvot valtakunnan merkkihenkilönä korostuvat, korostuu myös tuon merkitys.

      Presidenttimme asema alkaa tänäpäivänä olemaan lähellä Ruotsin monarkisen parlamentaari järjestelmän kuningasparin asemaa poliittisella saralla. Vielä kun valtaoikeuksia kavennettaisiin voitaisiin poistaa Presidentin vika ja siirtyä puhtaaseen demokrattiseen parlamettarismiin , jossa pääministeri johtaa parlamettia. Tosin tuo vaatisi ja jo nykyisellääkin olemassa oleva poliittinen asetelma vaatisi perutuslaillisen tuomioistuimen valvomaan vallan käyttyöä, Presidentin oikeuksien kavennuttua nykyiselleen.

      Arvopohjalta suuremaksi osaksi toimivalta Presidentiltä kylläkin edellytetään, että koko kansa voi tuntea hänet omakseen ja jotta arvomaailmallaan hän voisi kohdata ja edustaa tasapainoisesti koko kansaa. Tuo on juuri lähtökohtaisesti yksi niistä asioista ,johon vaalien alla tulee myöskin kiinnittää riittävää huomiota.

    • lostajaa

      Sauli Niinistön kansanliike on hieno ele ja vastaan tulo koko kansan presidentiksi. Puolueen jäsenkirjaa ei presidentillä ole ja Sauli on vaan koko kansan presidentti. On hienoa olla suomalainen kun presidentti tukee kansaa laidasta laitaan.

    • läimäyttäjä

      Niinistö on liian vanha koko kansan kyykyttäjä esittäen koko kansan presidenttiä. Tähän haksahtaa moni aktivointimallin piirissä oleva tajuamattaan. Noh, sitä saa mitä tilaa.

    • ripuliatulloo

      Hyvä provo tämä aloitus työtön pohjois- Karjalasta Niinistön äänestäjä!
      Porvareilla kaikki konstit käytössä äänten saamisessa!

    • mikämättäämeitä

      Valehteleeko tahallaan vai alkaako kekkosentauti vaivata jo kun ei muista mitä on sanonut, näitä oli liikaa kun pyritään presidentiksi, ei se ihan pellen virka kuitenkaan ole

    • kanslerikiuaslasa

      Saulin olemus on rauhoittava tekijä, joka lisää luottamusta. Kun me nukumme Sauli valvoo.

    • siistiäon

      Sauli on kaikenlisäksi:

      1) Suomella töissä
      2) Työväen presidentti

      • Kyllähän eliitti luokittelee itsensä hätätilanteessa vaikka työväeksi.


    • oisaariemu

      Sauli on hoitanut laaja-alaisesti työnsä esimerkillisenä presidenttinä. Saulin päätehtävänä on ollut kansalaisten turvallisuus ja se on tärkeintä.

    • Hohhoijakkaa

      Ei demetoitunut Sauli muista olevansa istuva presidentti. Hän luulee olevansa Kokoomuksen puheenjohtaja. Vanhainkotiin pappa höpöttämään omiaan.

    • Maanpuolesta

      Äänestäkää Laura Huhtasaarta numero 5

    • Parempitulevaisuus

      Vaihtoehtoina Laura tai Paavo, jos haluaa Suomen, eikä globalisti-eliitin, parasta. Poliittinen jargon ja "korrektius" saa riittää, asioista pitää puhua suoraan ja rehellisesti, ja Suomella oltava omaa selkärankaa, eikä pokkuroida ja toteuteta asioita ulkopuolisten mieliksi.

    • parempitulevaisuus

      Voi kiesus näitä venäjäpelkoon blokkiutuneita, vaikuttaa maaniselta. Saksa tulee olemaan pahin uhka, jollei sitten eu hajoa. Yli puolet saksalaisista ei halua enää itsevaltias Merkeliä, silti roikkuu siellä vieläkin ! Itsenäinen Suomi on paras turvamme, äänet Lauralle ja Paavolle !

    • hyvälaura

      Kertoo kyllä paljon äänestäjästä, jos äänestyspäätökseen vaikuttaa joku vauva- tai koirauutinen. Kannattaisi mieluummin vähän tutkailla esim verkkouutisia, kuten Kansalainen. Valtamedia ei ole ainoa media, eikä todellakaan ainoa totuudellinen media.

      • Onhan ne kuvat varmasti siellä naamakirjassa nii..in söpöjä ja kuvia katsellessa ei tarvitse aivosoluja rasittaa, varsinkaan kun niitä ei ole.


    • miimasaana

      Sauli on ylivoimainen kansanvallan edustaja, Onnea Saulille jatkokaudelle.

    • jennitärja
    • säälittävää

      Saulin vanha puoliso on ilmeisesti nykyisen puolison täti, ja Sauli puolisonsa kanssa merkattu kymmmiksi. Tämä tosiasia häpeällistä ilmeisestikin koska sensuroidaan tältä palstalta välittömästi,. Vallanpitäjiä suojellaan ja luurankoja ei saa kaapista nostaa esiin.

      • eiolisiuskonut

        Siis suomen kansa hyväksyy tämän,ja ovat kenties itse valmiita samaan,noin 70 vuotiaana polkemaan kummilastaan jota tulos on kummilapsen lapsi.

        On melko löyhä moraali suomalaisilla kokoomuksilaisilla.


    • silläsiisti

      Koko kansan presidentti äänesti puolisonsa kanssa jo tänään. Synnytyksen varalta, otaksun.

    • PaskanPuhujiaKaikki

      Suomalaisista varsinkin etelän idiootoista on tullut niin tyhmiä äänestäjiä että eivät todellakaan ansaitse enää mitään muuta kuin diktatuurin tai sotilasjuntan!
      Naurettavaa että jotku taviksetkin lyövät itselleen nauloja arkkuunsa äänestämällä oikeiston ehdokkaita, aivan kuin kuuluisivat sen jälkeen itse johonkin eliittiin ;D
      Kyllähän oikeistopuolueet ovat nyt rapauttaneet tavallisten kansalaisten varsinkin eläkeläisten, työttömien ja opiskelijoiden mutta myös työntekijöiden elintasoa ja hyvinvointia niin paljon että heidän puolueensa edustamat ehdokkaat eivät ansaitse enää yhtään ääntä. (esim. Kokoomus ja kesKUSTA)

    • simppelis

      Koko kansan presidentti Sale sai täältäkin 2 ääntä.

    • mammima

      Sauli täältä kolme ääntä vaimo, mä ja mummi.

    • sshkansa

      Mieheni kanssa kävimme äänestämässä aamulla ja Sauli koko kansan presidentti sai äänemme. Toista kierrosta ei tarvita.

    • suomenparassale

      Sauli on perustellusti vakain, älykkäin ja kokenein jatkamaan Suomen tasavallan presidenttinä. Tämän vuoksi äänestämme häntä suurella ääniosuudella.

      • Hetkinen, missä tuo Salen älykkys on todennettavissa?
        Kaikki mahdollnen salattu, gradua myöten.
        On tämä kansa tosi tyhmäksi koulutettu, ei o le pisaa hukkaan heitetty.


    • kanelimarja

      Kävimme tänään äänestämässä Saulia. Mies on työtön ja minä pätkätöissä, joten raha ei ratkaise hyvää valitessa.

    • jasrta

      Täällä myös kaksi ääntä Saulille, aivan mahtavan hyvä presidentti.

      T: Demari

    • ei.niinistöä

      täältä äänet Paavolle. Ei missään taauksessa NatoNiinistölle joka salaa myy isänmaansa saksalaisten taistelutantereeksi. Suomen pitää pysyä puolueettomana, sotilasliittojen ja suurvaltapolitiikan ulkopuollella. Niinistö ei kykene sellaiseen johtajuuteen, eihän se osaa edes muodostaa mielipidettä

    • saaollaparas

      Hei. Kävimme äänestämässä neljän äänen verran koko kansan presidentti Niinistöä. Ainut oikea presidentti Suomella vuosiin.

    • kaisaalmasaina

      Me menemme huomenna samoin, Tehdään Saulista ISOÄÄNINEN presidentti.

      • jotainrajaataas

        Montako kertaa tämä trolli meinaa äänestää? Ei kai tämä ole Pohjois-Korea, vaikka vihapuhepoliisin perusteella niinkin voisi päätellä?


    • heiheiheisuomivoitonvei

      Samoin täällä, tytön perhe tuli eilen kylään ja huomenna Sauli saa meidän seurueen neljä ääntä. Saulia kannattavat täällä niin paljon, että taitaa läpi mennä jo palstan äänillä.

    • kokoKANSA

      .5.

    • Huhteeettrollit

      Tervetuloa Sauli lisää työttömyyttä , Sauli mainosti edellisissä vaaleissa työväen presidentiksi.

      Kukaan ei. Valehtele. Ja lupaukset on WC. Paperia.


      Tervetuloa työttömien jonoon. Meidän pitänee herrojen juhlat maksaa.

    • paavoonparas

      Ei ole minun presidenttini!
      Tyhjänpaskanjaappaaja joka ei itsekään ymmärrä mitä puhuu.
      Tarjoaa kasvavalle köyhyydelle lääkkeeksi kummitoimintaa jonka
      varat valuvat Harkimon taskuun.
      Jonka mielestä nyt vaalien alla Natoon ei pidä mennä ilman kansan tukea
      vaikka on itse koko uransa ajanut meitä sinne kuten käärmettä pyssyyn.
      Isäntämaasopimukset ja sotaharjoitukset jenkien kanssa!
      Hävittäjäkaupat jenkkien kanssa jossa lompakko annetaan myyjälle joka
      voi ottaa sieltä aina kun rahantarvetta ilmenee.
      "Työmiehen resitentti"

    • kokkareiden.eu.ja.edut

      sale lienee samaa leiriä. suhari eu käteisen kanssa, joka sai junkkerilta suojatyö paikan ja suuuuuuren palkan , tarvittaessa pitelee ja ravistelee hoipertelevan juoppo junkkerin "katkarapua" parlamentin vessassa.

    • ioioiokj

      Saulin ote presidenttiyteen on ollut todella antoisaa ja hänhän on SUOMELLA TÖISSÄ. Kiitos Sauli ja onnea uudelle kuusivuotis kaudelle.

    • jiousad

      Sauli varmasti ekalla läpi. Muiden taso on vaan niin heikkoo.

    • lauralle.menee

      meidän laulukerhon jäsenet tykkäävät laulaa isänmaallisia lauluja, ja äänet menevät lauralle.

    • vislkja

      Saulille menee mieheni ja mun ääni tänään.

    • kisumida

      Uskon, että Niinistö saa reilut 60 % ääniosuuden. Hyvä jätkä.

    • liisamerikala

      Saulille rapsahti taas kolme ääntä ukon kanssa ja naapuri mukana. Saulille onnea.

    • Hei.haloo

      Katselkaa hyvät ihmiset vaalitenttejä. Niinstöllä ei oikein enää ajatus toimi ja pitkään joutuu pohtimaan mielipidettään ja sen ulostulokin pätkii jo pahasti.

    • amaliajaasata

      Saulille täältäkin äänet. kokokansan pressa työttömistä ja vähäosaisista huolta pitävä. Meilläkin ukko on työtön ja minä käyn pätkätöissä. Itsenäisyyden puolustajana Sauli yliveto.

    • väärinjalostetturakki

      Niinistö ei saa edes sitä piskiänsä kuriin, joka juoksenteli mäntyniemessä kurittomasti ympäriinsä ja halusi syödä ja/tai nylkyttää lahjajoulukinkkua pili pystyssä. Ei kiinnosta nähdä tällaista näytelmää jatkossa, mutta paljon näköjään löytyy hölmölästä populaa tätä tilaamassa. Ääneni meni paremmalle ehdokkaalle.

    • kirstisylvimariajohannes

      Saulista on kasvanyt meille suomalaisille maanisä ohjeineen ja tekoineen, Mikä tärkeintä kaikki ryhmät ovat asettuneet hänen tukijoikseen. Pienestä määrästä vastaan hangoittelijoista voidaan nimetä heitä poliittisiksi häiriköiksi. Numero 8 lappuun, onhan hän maanisä.

    • kjdfldögd

      Missään nimessä äänemme ei mene Saulille tai Haavistolle. Ei kiitos mamuilla ja ei kiitos Eun liittovaltiolle. Ei kiitos eriarvoistumiselle. Laurelle lähtee äänemme.

    • hyytävät

      Sauli sai meiltäkin pari ääntä. On se niin komee pari ja Sale niin charmikas.

    • katsonka

      Maanisä tänään kolmosella. Sauli Niinistö läpi ekalla kierroksella. Hän on vaan niin vakuuttava.

      • kansankusettajasaletti

        narsisti ja psykopaatti osaa vakuuttaa.


    • saulikokokansaaon

      Koko kansan presidentti huippu vedossa:

      MTV:n vaaliasiantuntija Kimmo Grönlund toteaa, että energiatasot olivat paneelissa korkealla ja presidentti Sauli Niinistö hyvässä vedossa.-Niinistö pystyi vastaamaan haasteisiin ja haastoi muitakin.

      Grönlund kommentoi, että Niinistö pystyy itsevarmuudellaan ja kokemuksellaan jyräämään muut ehdokkaat.

    • onneavaanonnea

      Niinistön esiintyminen oli vakuuttava ja tietämys ylitse muiden.

    • tuieu

      Niinistö on taitava populisti.

    • saleelas

      Naapurin pariskunnan kanssa kävimme antamassa 4 ääntä Saulille. Kauppareissulla koska kylälle matkaa 15 km ja pakkasta yhteiskuljetus pelas. Nyt odottelemaan sitä lapsen syntymää.

    • vihtorida

      Salelta tuli meidän ääniä 2 kpl. ja se on sama kuin rahaa pankkiin laittas. Korkojen kanssa takaisin...

    • Herätyskaikki

      Eu tasolta on jo puhuttu, että tulee olemaan tasan kaksi vaihtoehtoa: liittovaltion osaksi tai ulos koko eu:sta. Kaatunee mahdottomuuteensa sensuuri-toimintoineen koko eliittikoneisto, mutta jos ei kaadu, se on Suomen menoa, jos nykylinja pääsee jatkumaan. Siis äänet täältä ehdottomasti Lauralle.

    • kaikkiakansaa

      Koko kansan presidentti Sauli Niinistö on vakaa, yhteistyökykyinen, älykäs ja hän pitää suomalaisista huolta, jopa persuista.

      Onnea Sauli uudelle kuusivuotis kaudelle.

      T: Suomen kansa

      • SALE.PITÄÄ.HUOLTA

        LÄHINNÄ LÄHIPIIRIN LÄSKEISTÄ LOMPAKOISTA.


    • gasaja

      Saulille tuli taas kolme ääntä. Sauli ekalla läpi ja siihen ennusteet ei paljoa vaikuta.

      • Kenellä täällä on kolme ääntä. Jos tilanne on tämä ei ihme, että maata ajetaan lopullisesti kartalta?


    • porhotrules

      Sale Seniilistö - koko kansan kusettaja

    • hiihtokida

      Saulin etumatka pitää, sama ennuste kussut ennenkin Iltalehden "tilaamana" metsään. Saulin kannatus huitelee 60 % tietämissä.

    • TIIÄNTÄMÄNKIN

      Eilinen "ennuste" oli pohjat. Tilattua matskua, jonka pitäisi käsitellä kaikkia galluppeja ja tulos oli tuo. Niinistön kannatus on yli 60 % PISTE.

    • hassah

      Kansalaisvelvollisuus suorittettu ja ääni meni pikkupresidentin iskälle Saulille.

    • ÄäniMuualle

      Niinistön mielipide suurmoskeijasta on, että saa rakentaa, jos rahoitus tulee muualta. Hiukan toivoisin perehtyvän paremmin sen vaikutuksiin. Siksi en Niinistöä äänestä. Ei ole vaivautunut syventymään aiheeseen.

    • biisiasa

      Sauli sai äänemme perheemme 3 kpl.

    • juiseka

      Persujen puoluetuki Hurstin ruokakeräykseen...

    • Kiukkupussipois

      Kiukkupussi Niinistö otti yhteen Haaviston kanssa vaalikeskustelussa. Ei noin hermoherkkää miestä saisi päästää presidentiksi.
      Niinistö ulos!

    • paavo___

      Niinistö ehdottomasti ulos ja Paavo tilalle.

    • kusetukos

      Niinistö on vain pakosta ehdokkaana kuten mtv3 sanoi etupiirien takia mukana? Eli Niinistö lomalle.

    • hiusaka

      Saulin pätevyys presidenttinä on ylivertainen ja hänen huolenpitonsa kansaa kohtaan on esimerkillinen. Äänestämme Suomen tasavallan presidentiksi Sauli Niinistön jo ensimmäisellä kierroksella jatkokaudelle.

      T: Suomen kansa

      • Mikäpätevyys

    • on.on.on

      Niinistön vanha vaimo ja nykyinen vaimo keskenään sukulaisia, Karjalan kannakselta suku, Uusikirkko-kylältä. Taitaa vanhan vaimon mummo ja uuden vaimon äidin mummo olla sama henkilö.
      Sauli ja entisen vaimonsa ovat uuden vaimon kummeja.

    • ÄänetUskottavuudelle

      Julkinen media on valtaeliitin talutusnuorassa, joten seuratkaa ehdokkaiden älykkyyttä, pätevyyttä, historiassa tehtyjä päätöksiä ja todellista poliittista vaikuttamista:
      Esim:
      - kuka oli ajamassa Suomea kansan enemmistön tahdon vastaisesti Suomea yhteisvaluuttaan ja
      torppasi kansanäänestyksen.
      - kuka on hyväksynyt puolustusministeri Haglundin mielenosoituksellisen
      ministerivierailuperuutuksen
      - kuka on hyväksynyt isäntämaasopimuksen ja vieraat sotajoukot Suomen maaperälle.
      - jne.
      Onko nämä edistänyt hyvinvointiamme, demokratiaa, naapuriemme luottamusta ja turvallisuuttamme.
      Paavo Väyrynen on rehellinen liian varteenotettava, älykäs ja kokenut koko kansan vaihtoehto, joten onhan häntä kaikin tavoin yritettävä vähätellä.

    • Faktoja.odotetaan

      Onko Niinistö vaimonsa kummisetä?
      Minne kadonneet Niinistön opintotiedot?

      Pitääkö suomimedian tiedot paikkaansa?

      • Niinistöllä tuntuu päivitäin löytyvän asioita jotka on salailtu.


    • kiiantapperas

      Sauli on Suomella töissä, mutta Sauli on leikannut omaa palkkaansa. Siinä esimerkkiä virkamiehille ja muille hyvätuloisille. Saulin huolenpito kaikista kansamme osasta herkistää. Upea koko kansan presidentti Sauli Väinämö Niinistö.

    • suomenkansavoittaaaina

      Sauli Väinämö Niinistö valitaan suurella ääniosuudella 28.1.2018 uudelle kuusivuotiskaudelle. Kiitos.

      T; Suomen kansa

    • göäfafgl

      Sauli on meidän työttömienkin presidentti ja oikeasti kokokansan presidentti. Kiitos siitä.

    • tosiasioita

      "Onko nämä edistänyt hyvinvointiamme, demokratiaa, naapuriemme luottamusta ja turvallisuuttamme."

      Kiitos kysymästä. Suomessa tosiaan on demokratia, toisin kuin vaikkapa naapurimaassamme Venäjällä.
      Suomen ja Venäjän keskinäiset välit ovat Suomen puolelta hyvät. Venäjän osalta taas on pientä kitkaa toisinaan, mutta maan epädemokraattisuuden tietäen se ei toisaalta ole mitenkään yllätyksellistä.

      "Paavo Väyrynen on rehellinen liian varteenotettava, älykäs ja kokenut koko kansan vaihtoehto, joten onhan häntä kaikin tavoin yritettävä vähätellä."

      Valitettavasti ehdokas Väyrynen ei ole kovinkaan rehellinen, vaikka kokenut onkin. Paavo Väyrystä arvioidaan samalla tavalla kuin muitakin poliitikkoja, tekojensa ja puheidensa yhtäläisyyden perusteella, eikä mitään vähättelyä harjoiteta.

      Uusimman kyselyn mukaan Paavo Väyrynen saisi n. 6 % annettavista äänistä, eikä se tällä kertaa riitä, Sauli Niinistön kannatuksen ollessa saman gallupin mukaan 63%, eli kymmenkertainen.

      https://yle.fi/uutiset/3-10039433

    • liisakuuyasa

      Sauli on koko kansan presidenti yli puoluerajojen.

    • hiihtokilpailut

      Äänestimme ennakkoon ainutta ja oikeaa presidenttiä Saulia. Hän on vaan tietävin, osaavin, kansaa tasapuolisesti kohteleva, sellainen on kokokansan presidentti Sauli.

    • Tavja oli koko kansan presidentti, se ei vain koskaan selvinnyt, minkä kansan.
      Niinistö väitti olevansa työväen presidentti, eliitti siis on se työväki, muu kansa lienee rupusakkia joka on islamisoitava mitä pikimmin ja väkisin.

    • POF

      Onneksi Niinistö saa 6 vuoden jatkokauden.
      Eipähän ainakaan Pekka of Finland pääsepresidentiksi vielä.

    • fiksuin

      Koko kansan presidentti Sauli, on ykkönen ja PISTE

    • miisipiisi

      Saulilta hyvä tentti ja asiapohjainen. Muiden yritys horjuttaa Niinistöä on höyhensarjalaisten tasoa. Koko kansan presidentti valitaan lähes 60 % ääniosuudella heti ekalla kierreoksella.

    • ehdottomastipaavo

      Niinistön suosio on hiipunut,6 vuotta oli tarpeeksi kansalle,on aika vaihtaa parempi ja oikeuden mukainen prsedentti joka ei allekirjoittele työttömiä kosvevia kiristyksiä,

      Paavo Väyrynen lukenein ja kokenein poliitikko jolla on sydän vähävaraisia kohtaan,sekä nuoria ja mielenterveyden puolesta hän on kantanut vastuuta omalta osaltaan vaimonsa kanssa.

      Paavo toimii nuorten kanssa ja mielenterveyskuntoutujien hyväksi.

    • mmnnaa

      Niinistö koko kansan presidentti voittaa vaalin jo ensimmäisellä kierroksella. Onnea Sauli.

      T: Suomen kansa

    • vihatekoja

      Hallitus Sipilän johdolla leikkasi pienituloisilta toimeentulosta ja se jos mikä on vihateko köyhintä kansanosaa kohtaan. Aktiivimalli on jälleen osoitus vihateosta kaikista heikoimpia kohtaan. Koska Sauli Niinistö siunasi ko. lain, on hänkin tehnyt vihateon puolustuskyvyttömiä ihmisiä kohtaan. On häpeällistä, että valtaan päässeet harjoittavat systemaattisesti vihaa omaa kansaansa kohtaan, jos tietävät että he eivät voi mitenkään puolustautua.
      Koska hallitus lisäsi jo ennestään hyvin varakkaille lisää tuloa, vaikuttaa, että hallitus näin osoitti rasismia köhintä kansaa kohtaan.

    • Kuka.haluaa.mitäkin

      Niinistö on porvari ja sen mukaiset tavoitteet. Nuo tavoitteet ja toimet tulleet hyvin esiin Sipilän hallituksen aikana. Aho/Viinanen tätä jo yritti nyt presitenttikin tässä mukana.

    • mammamimmi

      Näin työttömänä Niinistön arvomaailma tukee kansamme yhtenäisyyttä. Niinistö on tasapuolinen kansamme yhdistäjä, sellainen on koko kansan presidentti.

    • iilopa

      Vaalipäivänä suurella joukolla äänestämään koko kansan presidenttiä Saulia.

    • kiistaton

      Valipäivän iltana klo 20.01 koko kansan presidentti Niinistö on valittu uudelle kuusivuotis kaudelle.

    • juusauli

      Itse kävin tulevaa presidenttiä äänestämässä jo ennakkoon. Sauli sai äänemme, eihän muita varteenotettavia ehdokkaita edes ole.

    • hiivatinhyvä

      Saulille löytyy luottoa ja erinomaisesti on työnsä tehnyt, turvallisuus edellä. Kiitos Sauli.

    • SAULINKUNNIAKSI

      HS-gallup 58 % ja Ylen 63. Molemmat otettu ennakkoäänestyksen ollessa vilkkaimmillaan. HS virhemarginaali 4,5 prosyks, koska otanta vain 500 kpl. Ylellä virhemarginaali 1,9%, joten SAULI VOITTAA ENSIMMÄISELLÄ KIERROKSELLA JA ENNAKKOÄÄNISSÄ NOIN 61 %. ONNEA SAULI.

    • uisdara

      Sauli pyyhkii pöytää toisilla ehdokkailla. Ylivoimainen kansan suosikki=koko kansan presidentti.

    • juusolapiosa

      Saulille ääniä pussiin ropisee ja ekalla läpi meidän oma koko kansan pressa. Onnea Saulille uudelle kuusivuotis kaudelle.

    • pippuriyrtti

      Katsoin Saulin ja muiden ehdokkaiden kampanjointia, niin tälläkin mittarilla peli on selvä. Kun Väyrysen, Huhtasaaren, Haataisen, Haaviston, Vanhasen ym. oli kymmeniä ihmisiä yhteensä, maan isällä, Saulilla oli satoja.
      Sauli voittaa huomenna ekalla ja se on Suomen ja suomalaisten voitto.

    • huusara

      Saulia äänestämään heti yhdeksältä. Onnea Sauli, yli 60 % äänistä saat ja meidän kolme ääntä.

    • uisrea

      Joo is-tv antoi samanlaista kuvaa, Pelkkä vaalikopeilla oleva tunnelma kertoo kaiken, peli selvä huomenna ennakkoäänillä.

    • gfd

      Sauli on pressoidta parhain. Huomenna peli on siinä. Sauli voittaa.... Huomenna se selvii... kiitos Sauli.

    • Turvallisuusensin

      Valepressat saa nyt väistyä, tilalle aito koko kansan Laura !

    • sipilästö

      Hyvä Väyrysen Paavo, äänestin seiskaa, äänestä sinäkin. Pannaan Suomi vihdoinkin nousuun.

    • hiisra

      Koko kansan presidentti Niinistö on sankari Suomen historiassa. Hänen vaatimaton, mutta päättäväinen asenteensa suomalaisuutta ja Suomea kohtaan on merkillepantavaa. Suomen itsenäisyys on vahvistunut, sillä Sauli sanoo vihamielisille valtioille viimeisen sanan. Onnea Sauli uudelle kuusivuotis kaudelle.

    • kokokansanpressa

      Saulille kävimme juuri äsken vaimon kanssa äänet antamassa. Oikea koko kansan presidentti hän on.

      • 54wssss

        Huh, huh. Olet täysin pudonnut kärryiltä! Suomi ja Eurooppa on muuttunut ja muuttuu yhä pahempaan suuntaan. Niinistö on ollut aivan liian saamaton turvaamaan meidän suomalaisten kotimaata ja lastemme tulevaisuutta, sillä länsiraja on yhä auki maanmuuttajien tulvia Suomeen. Menetämme kaiken, jos annamme sen noin vain pois, kuten Niinistö näyttää sallivan tapahtua. Hänen pitäisi jo nousta vastarintaan, kuten esimerkiksi Unkarin ja Itävallan päämiehet ovat tehneet. Niinistölle Suomen kansa ei selvästikään ole tärkeä asia.


    • muutoksenaikaatarvitaan

      Jonkun muun kuin Suomen kansan. Ei edes rajoja saanut pakolaisilta turvattua vaikka kaikki langat käsissään.Tuossa virassa vaaditaan ripeitä otteita kun niiden aika on. kekkonen sano aikanaan että porvarivalta tuhoaisi tämän maan. Nyt niillä on olkut se valta ja mikä on tulos? Kaselkaa koko Suomea älkää pelkästään Pääkaupunkiseutua. Hyvinkö on asiat? Pakolaisia vetelehtimäsdä,yleislakko ovella. Terveydenhuollon laatu mitataan rahalla ei kutsumuksella ja osaamisella. Koulut mätänee pystyyn säästöjö siellä säästöjä täällä. Maasta näkee millaiset sen johtajat on? Tekijämiehiä vai puhuvia päitä.

    • MIMMIMAA

      sAULILLE MENI MEIDÄN PERHEEN ÄÄNET JA EIKÖHÄN SE TARKOITA SAMALLA SITÄ, ETTÄ sAULI ON KOKO KANSAN PRESIDENTTI.

    • eiNIINISTÖÄ

      Sauli ajaa meitä salaa Natoon.
      Nato tappaa USAn liittolaisena siviilejä Irakissa, Afganistanissa ja muissa islaminuskoisissa köyhissä maissa.
      Ihmiset joutuvat pakenemaan ja tunkevat tänne.
      Koko pakolaisongelma on USAN, NATON ja pian meidänkin syytä, jos valitsemme Nato-Niinistön.
      Paavo paras, 7

    • Linnaan.vaan

      Niinistö on talousrikollinen, kärähti veronkierrosta Panama papereissa. Rikkoo myös Suomen lakeja, ei poista laittomia maahantunkeutujia, kolmas rikos on laittomien tunkeutujien piilottelun salliminen ! Vankilaanhan tällainen moninkertainen rikollinen on laitettava.

    • hihhsaas

      Sauli perheestämme kolme ääntä ja nyt vaalikahville.

    • poiasd

      Täällä kans äänet meilt Saulille. Koko kansan pressa hän on.

    • LH-5

      Se on nyt Laura-jytky.Laura presidentti seuraavat 6 vuotta.

    • EINiinistöä

      Miksi ihmeessä äänestätte Niinistöä, joka haluaa että Suomi liittyy Natoon ?
      Koko pakolaisongelma on USAn ja NATON syy., Ja pian meidänkin, jos Niinistö vie meidät Natoon. Vihaan sitä että Nato tukee USAn sotimista tappamalla siviilejä Irakissa, Afganistanissa ym.
      Ihmiset joutuvat sieltä pakenemaan ja tunkevat tänne,
      Ei Niinistöä

    • vaikkila

      Sauli on todella upeesti hoitanut tehtävänsä ja itsenäisyyden ajaminen hänelle on pyhää. Eri sosiaaliluokat ovat samanarvoisia, siksi hän on rakastettu koko kansan presidentti.

    • kansapäättää

      Saulista tulee JO tänään uusi pressa seuraavalle kaudelle. Onnea Sauli jatkokaudelle.

      T: Suomen yhtenäinen kansa

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6203
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3976
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      260
      2373
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1930
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1393
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1050
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      961
    Aihe