Mikä on totuus influenssarokotuksissa?

Siteeraan tämän viestin siksi, että lähipiirissäni on ollut henkilö, joka "kiltiksi tytöksi" opetettuna antoi esikoispojalleen kaikki rokotukset säännöllisesti, hän asui eräässä Lounais-Suomen kaupungissa miehineen ja lapsineen.
Tämä eka lapsi sai eräänlaisia autistisia piirteitä, hän ei ystävystynyt kavereihinsa enää ja tuli kiusatuksi.

Kun hänen toinen poikansa syntyi, hän ei ottanut vauvalle ensimmäistäkään rokotusta. Poika pärjäsi hyvin ja hänestä tuli hyvinmenestyvä ihminen.

Tiedän, ettei tämä tieteelliseen tutkimukseen riitä.

Nyt Aamulehdessä on otsikko:

TERVEYS
Rokotetut sairastuvat influenssaan hirmu tahtia: "Toivottiin että suoja olisi hyvä"

Ja tällainenkin viesti aiheen tiimoilta löytyi:
Jussi Ahde
4. tammikuuta 2017 ·
Mun perspektiivistä katsottuna vain pelko sekä sokea luotto valtaapitäviin ohjaa ihmisiä ottamaan influenssarokotteen kerta toisensa jälkeen vaikka tulokset ja seuraamukset niistä ovat olleet karmeat, aiheutaen lukuisille ihmisille pysyviä vaurioita sekä sairauksia kuten narkolepsia. Uskallan väittä että kukaan ei ole oikeasti selvittänyt itselleen syvällisesti mitä aineita rokote sisältää sekä mitä ne ihmiskehossa saavat aikaiseksi ja tämän jälkeen todennut noiden aineiden pistämisen kehoonsa olevan hyvä idea.

Käsittele pelkosi ja päästä niistä irti sekä opiskele asioita syvällisemmin niin sun ei tarvitse enää ikinä sairastuttaa kehoasi näillä kemikaalipommeilla jotka ovat romahduttaneet ihmiskunnan luonnollisen puolustusjärjestelmän, mikä on ollut niiden tarkoitus alusta alkaen. Kun katsoo ihmiskunnan terveyden tilaa, voi huoletta todeta että rokotteet todella toimii. Me olemme uskomattoman sairas kansa joka vetoaa rokotteiden toimivuuteen koska meille on "kiistattomasti" kerrottu niiden olleen syy joidenkin tautien sukupuutossa. Toki ne jotka ovat asiaa Iltalehteä ja Hesaria syvemmältä tutkineet, ovat ymmärtäneet että näin ei kuitenkaan välttämättä asia ole.

Pistä itseesi mitä myrkkyjä, jalometalleja ja kemikaaleja ikinä haluatkaan laittaa, mutta selvitä kuitenkin itselle tarkasti mitä rokote sisältää ennen kuin annat sen luotettavan valkotakkisen lääkärisi piikkiä itseesi pistää, koska hänkään ei luultavasti tarkalleen tiedä mitä se sisältää ja miten ne aineet kehossa toimivat. Kysy ensi kerralla lääkäriltäsi, koska sulla tulee olla oikeus kuulla tarkasti aineen sisältö ja vaikutus ennen kuin sitä kehoosi laitetaan.

Mun mielestä on hyvä myös pitää mielessä se tosiasia että rokotukset on yksi maailman rahakkaimpia bisneksiä sotateollisuuden ohella, ja molemmista rahat lopulta päätyvät samaan laariin. Tämän selvität itsellesi hyvinkin nopeasti tutkimalla asioita ilman valmista mielipidettä asiasta sekä seuraamalla rahaa. Jos luottamus noihin tahoihin on 100% niin jatka toki luottamista, mutta jos koet edes pientä epäillystä niitä ryhmiä kohtaan sotateollisuuden ja rokotteiden taustalla, niin tutki asia läpikohtaisesti ja luota omaan intuitioosi sekä älykkyyteesi. <3

PS. Jokaiselle koti-tutkijalle voisin antaa vinkin että selvitä itselle se tosiasia että 80-90 luvulla lääkejätti Bayerilla oli markkinoilla lääke joka lopulta vedettiin markkinoilta ja kiellettiin Yhdysvalloissa koska se sisälsi HIV:tä, mutta tuo lääke tämän jälkeen tietoisesti pistettiin levitykseen ainakin Ranskaan, Espanjaan sekä Japaniin koska lääkkeestä piti saada voitto. Tämä on kiistaton tosiasia, ei salaliittoteoria, kuten jokainen asiaa tutkiva nopeasti huomaa. Tämän jälkeen kysy itseltäsi luotatko vielä lääkejättien hyvyyteen ja läpinäkyvyyteen..

Edit. löysin vanhan uutispätkän tuosta Bayerin tapauksesta, olen nähnyt sen aiemminkin mutta se on poistettu netistä säännöllisesti.

https://www.youtube.com/watch?v=LVzNSubTD7w
_____________________________________________________________________________________________
Lainaus päättyi.

T
1
Ilmianna
Jaa

42 VastaustaRokottamaton lapsi on uhka itselleen ja muille.
Välttämättömät rokotukset ovat nimensä mukaisesti tärkeitä, parhaimmillaan ne pelastavat ihmishenkiä.
Joissain maissa jo nujerretuiksi luullut sairaudet tekevät paluun, kun taudinaiheuttajat kantautuvat rokottamattomien matkaajien mukana takaisin.
Tällöin rokottamaton lapsi joutuu hengenvaaraan. Hän altistaa samalla myös muut ympärillään.

On itsekästä ja vaarallista valita lapsensa puolesta rokottamatta jättäminen. Se on sama kuin kieltäisi verensiirron jonkin uskomuksen perusteella. Siinä vaarantaa oman lapsensa terveyden ja jopa hengen, samalla myös täysin viattomia sivullisia. Yhteiskunta maksaa noiden turhien vakavien tautien hoidon ja tautien jättämät jälkiseuraukset. On typerää tehdä päätelmä , että autismi johtuisi rokutuksista. Melkein kaikki ei-autistit on varmasti rootettu.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Juuri nämä asiat ovat olleet minunkin rokotusmyönteisyyteni perusteena.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Influenssarokotuksista voidaan olla monta mieltä, koska siinä torjutaan vain joitakin viruksia, joiden oletetaan olevan liikkeellä. Jos on arvattu väärin, on rokotus turha. Narkolepsia oli järkyttävä isku takavuosina. Sen yhden rokotuskierroksen jälkeen ei toiste samaa ole todettu.

Mutta lasten rokotussuojaa ei pidä laimentaa, vaikka joitakin ikäviä tapauksia on kuultu. Ilman rokotteita sairaustapauksia olisi paljon enemmän. Vaikeuksilta ei sataprosenttisesti voi välttyä, mutta monien vaikeitten sairauksien torjuminen on asia, josta ei voi tinkiä. Aikaisemmin lastentaudit olivat normaaleja sairauksia, jotka iskivät ennemmin tai myöhemmin. Ikäviltä jälkitaudeilta ei aina vältytty.
Omassa lapsuudessamme oli mm. tuhkarokko kaikilla lapsilla ennemmin tai myöhemmin. Siitä seurasi helposti jälkitautina korvatulehdus ja kuulon huononeminen. Nyt tauti on Suomesta kokonaan poissa.
Moni muukin sairaus on torjuttu rokotuksin, ja nyt ne ovat tulossa takaisin rokotuskammon takia. Autistismi on peikkona monessa perheessä. Epäonnistunut flunssarokotus takavuosina aiheutti pelon yleistymisen.

Sukulaislasta ei rokotettu aikanaan, ja nyt, kun hänellä itsellään on lapsia, on hän kauhistunut tilannetta. Entä jos perheeseen tulee jokin tartuntatauti ja hän sen aikuisena joutuu sairastamaan!
Mitä vanhempana ns. lastentaudit saa, sitä vaikeampia ne ovat. Omille lapsilleen hän on jokaisen rokotuksen ottanut, ja toivottavasti rokotuttanut itseänsäkin.

Saksassa on jo todettu, että rokottamattomien lapsien osuus on niin korkea, että epidemioita voi olla vaikeaa saada pysäytetyksi, jos sellainen iskee.
Toivottavasti Suomen korkea terveydenhuolto pitää puolensa ja äidit ymmärtävät huolehtia lastensa rokotussuojasta.
1
Ilmianna
Jaa
mainittu toka-poika sai rokotukset intti-vaiheensa alussa.
Silloinhan hän oli vahva nuorimies, ja kaikki sujui hyvin, ei mitään oireita.

Toisaalta, jokainen yksilö on erilainen, jollakin on esim. allergia, toisella ei.
Eli reagoinnit ovat aina yksilökohtaisia, perimä on jokaisella erilaine, vaikka olisi sisaruksistakin kyse.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
4 VASTAUSTA:
Oliko viestin kirjoittaja J.A. juuri se huumeitakin kokeillut?
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
Jussi Ahde tosiaankin taisi olla.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
Meinaatko sen piikin iskevän ihan perimään asti.???
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
Joku vain vahvistaa perimässä olevia asioita, joku vaimentaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Narkolepsia oli järkyttävä isku takavuosina.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Eikös se narkolepsia tullut monille siitä SIKAINFLUENSSAROKOTUKSESTA!!!! Ei tavallisista influenssarokotuksista mitään narkolepsiaa saa.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
Minun noin 50- vuotias sukulaiseni, terveydenhoitaja, sai valita joko työsuhteen purkamisen tai sikapiikin. Valitsi väärin eli sen piikin ja ruumis poltettiin alle 2 viikkoa rokottamisesta.
Toinen, tuttu ja suunnilleen samanikäinen terveydenhoitaja selvisi sairaalakäynnillä.
Minä, vielä vanhempi, kerroin sikapiikitystilanteessa tapauksista sekä muolle jonottajille että rokottajalle. kaikki otettiin se piikki. Muista en tiedä, mutta minulle ei tehnyt mitään: kuin olisi vettä rokotettu.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Eläkeukko70plus kirjoitti:
Minun noin 50- vuotias sukulaiseni, terveydenhoitaja, sai valita joko työsuhteen purkamisen tai sikapiikin. Valitsi väärin eli sen piikin ja ruumis poltettiin alle 2 viikkoa rokottamisesta.
Toinen, tuttu ja suunnilleen samanikäinen terveydenhoitaja selvisi sairaalakäynnillä.
Minä, vielä vanhempi, kerroin sikapiikitystilanteessa tapauksista sekä muolle jonottajille että rokottajalle. kaikki otettiin se piikki. Muista en tiedä, mutta minulle ei tehnyt mitään: kuin olisi vettä rokotettu.
Miksi niin nopeasti? Oliko kyseessä joku rikollinen teko joka oli salattava?
Millainen on työpaikka, jossa on vaihtoehtona rokotus tai irtisanominen?
Se ei voi olla perustuslain mukaista.
Kaikkea ei ole pakko uskoa, vaikka se on mustaa valkoisella ihan oikealla mielipidepalstalla.
Ja kirjoittajallekaan ei ollut käynyt kuinkaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Olemme vaimoni kanssa ottaneet vuosittaisen flunssapiikin ainakin alkaen 2001.
Yhtään influenssaa, eikä edes nuhakuumetta ei ole ollut liekö sitten piikkien ansiota tai ei.
Emme ole myöskään havainneet mitään sivuoireita.

Myös tänä syksynä otimme ko. rokotuksen ja johtuen sen antamasta epävarmasta suojasta, tilasin ainekset läheiselle lääkäriasemalle.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
9 VASTAUSTA:
tilasit? Uuden rokotuksenko?
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
Mikä-ainekset kirjoitti:
tilasit? Uuden rokotuksenko?
Kyllä! Saadussa on 3 vaikutusaluetta, maallikon ilmaisu.
Tilatussa on 4 vastaavaa eli käsittääkseni yksi lisää. Onko tarpeen vai ei? En vaivaa sillä itseäni. Ainakaan tippaiitan kertoman mukaan päällekkäisyydestä ei ole mitään haittaa.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
Mikä-ainekset kirjoitti:
tilasit? Uuden rokotuksenko?
Saahan kaikkea parasta tilattua kunhan maksaa maltaat. Hyvää saa rahalla huonoa halvalla tai ilmaiseksi tehotonta vanhaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Minua pistäneellä piikki-iitalla oli burgha tai hijabi. en tiedä nimeä, ja hyvä rusketus.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
sormissa ja kämmenissä, kasvot olivat pään lisäksi melkein peitossa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
flegmaatti kirjoitti:
Kyllä! Saadussa on 3 vaikutusaluetta, maallikon ilmaisu.
Tilatussa on 4 vastaavaa eli käsittääkseni yksi lisää. Onko tarpeen vai ei? En vaivaa sillä itseäni. Ainakaan tippaiitan kertoman mukaan päällekkäisyydestä ei ole mitään haittaa.
päällekkäisyydestä ei ole mitään haittaa? Lääkäriltä minä kysyisin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
"päällekkäisyydestä ei ole mitään haittaa."
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
Hei-voiko.luottaa.ettei kirjoitti:
päällekkäisyydestä ei ole mitään haittaa? Lääkäriltä minä kysyisin.
Minä luotan yksityisklinikan tuttuun hoitsuun enemmän kuin tk-lekuriin.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
glökipuska kirjoitti:
Saahan kaikkea parasta tilattua kunhan maksaa maltaat. Hyvää saa rahalla huonoa halvalla tai ilmaiseksi tehotonta vanhaa.
Otimme eilen vaimoni kanssa 4-tehopiikit.
Eivät maksaneet maltaita vaan 36€/hlö.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Mulle (68) iski flunssa, en oo käynyt piikillä, otan pienet konjamiinit, niin eihän se auta, mutta olo on mukavampaa.-
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Influenssapiikillä ei liene mitään vaikutusta nuhakuumeeseen =kkansa kielessä flunssaan.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Yleensä rokotukset sopivat ihmisille mitkä yleisesti annetaan, mutta ei 100% kaikille. Aloittaja on oikeassa monissa kohdin.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Vähemmän on niitä joille rokotus ei käy kuin niitä, joille se antaa suojan sairautta vastaan. Huono onni voi olla kenellä tahansa, mutta ei pidä juosta sutta pakoon, jos karhu tulee vastaan.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Huu-Haa-Eukot, joilla ei ole mitään tieteellistä tietoa korviensa välissä, juottavat lapsilleen jopa hopeavettä ja huhuilevat sitten miten erikoisen terveellistä tuo metallivesi on.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
hulluja riittää
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Sikaflunssa sukuaoleva oli lähellä kuolla tähän hyvin lähellä.

Hon ystäväni otti rokotteen ja oli sen jälkeen sairaala hoidossa viikon ja sanoi ei koskaan rokotetta.

Olen aina ottanut piikit ovat kai olleet hyviä.
1
Ilmianna
Jaa
vaikka otin rokotuksen kuukausi sitten
kurkku ja korvat kamalan kipeät ja lisäksi yskittää.
1
Ilmianna
Jaa
Tämän syksyn rokote ei ollut tarkoituksen mukainen. oli jollekin toiselle pöpölle tämä liikkeellä oleva on nyt sitten hurja ja pitkäkestoinen.'
Sain flunssarokotteen n,2 kk sitten ja nyt parhaillaan kauhea yskä, nuha, voimattomuus kuume ja oksentelu siis vuosituhannen tauti.
Nyt olen päättänyt kieltäytyä tulevista flunssapiikeistä auttoi ne tai ei!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Olisit vain ottanut Möllerin kalanmaksaöljyä hörpyn joka aamu niin et olisi pipi. Minä noin 1985 aloitin ottamaan ihan vain vitamiinin saannin takia ja siihen jäi jokatalviset flunssat, angiinat ym vilustumissairaudet. Eikä ole sen koommin tullut eikä tule! Ei haittaa vaikka vilustun tai varpaat kastuu, se tauti vain ei tule! Nyt olen ollut siis jo yli 30 vuotta ilman ensimmäistäkään ns vilustumissairautta ja silmien kuivumista.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Flunssaan eli tavalliseen nuhakuumeeseen ei rokotteita tarvita, vaan kausi-influenssaan.
Ei se nyt sairastamasi tauti ole rokotuksen syytä, vaan sinulla on joku muu taudinaiheuttaja kuin mitä vastaan se rokotus on . Tänä vuonna jonkin verran epäonnistuttiin tuossa täsmäsuojauksessa. Se ei ole kuitenkaan järkevä syy vastaisuudessa olla ottamatta influenssarokotuksia, sillä vanhuksilla jälkiseuraamukset voivat olla kohtalokkaita, esim. keuhkokuume.
Kommentoi
2
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Mutta siihenhän on pneumokokkirokotus. Tosin maksaa.
Kommentoi
2
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Tuntuu aika pahalta maallikon sanoa, että influenssa iski vaikka oli rokotus otettu. Nuhakuume ja influenssa ovat eri taudit, joten on käytävä tutkimuksissa, jos epäilee influenssaa.
Nuhakuume kestää kaksi viikkoa, jos lääkitsee, niin 14 päivää.
2
Ilmianna
Jaa
Lääkintöhallitus valitsi syksyn 2017 väärän rokotesuojan yleisön piikittämiseksi. Möhläys kyllä myönnettiin eli vikaviruksia vastaa tuli nyt mukasuoja.
1
Ilmianna
Jaa
Kaamea rokotusbuumi menossa. Mistä ne taudit nyt yhtäkkiä tänne tuli. Ihmiset ryntäilee piikille. On flunssat sairastettu kautta-aikain kotikonstein. Ainoa mikä nyt tuntuu vaaralliselta on nuo muualta tulleet. Syöneet antibiootteja lähtömaissaan ja läpikulkumaissaan kourakaupalla.
Kiukutelleet kun täällä ei saa apteekista vapaasti ostaa antibiootteja. Ovat ilmeisesti resistenttejä jo antibiooteille.
Maahanmuuttajat voi olla terveydellinen riski kanta-asukkaille ja päinvastoin.🙄
Kommentoi
2
Ilmianna
Jaa
4 VASTAUSTA:
Saahan ne! Ne saa ilmaiset lääkärinhoidot ja ilmaiset lääkkeet! Sinä ja minä saamme vain maksaa veroluonteisesti. Vieläpä korotetun maksun, vaikka Suomen Perustuslain mukaan olemme Lain edessä saman arvoisia ja se on vielä varmennettu samassa laissa niin, että jos joku laki toisin sanoo, niin se ei ole voimassa.
Paperi on paperi mutta käytäntö käytäntö, sanoi jo neuvostoliiton sananlaukaus.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Varma.Koskitar.SE kirjoitti:
Saahan ne! Ne saa ilmaiset lääkärinhoidot ja ilmaiset lääkkeet! Sinä ja minä saamme vain maksaa veroluonteisesti. Vieläpä korotetun maksun, vaikka Suomen Perustuslain mukaan olemme Lain edessä saman arvoisia ja se on vielä varmennettu samassa laissa niin, että jos joku laki toisin sanoo, niin se ei ole voimassa.
Paperi on paperi mutta käytäntö käytäntö, sanoi jo neuvostoliiton sananlaukaus.
Huhut kulkevat:
Mamut ovat pumpulissa ja kermaa juovat. Senhän me kaikki tiedämme.

Jos mamulla ei ole rahaa eikä työtä, mutta hän on turvapaikanhakija, on ehdottomasti huolehdittava, että hän ei levitä jotain meille tuntematonta tautia, hänet pitää rokottaa ja terveydentila tutkia. Millainen olisi yhteiskuntamme, jos täällä vaeltaisi ilman terveydenhoitoa yli 100 000 ihmistä tauteja levittäen ja sitä paitsi sairastuen rokotuksien puutteessa tauteihin, joita he saavat meiltä.
On se ihmeellistä, että kantasuomalaiset ihan vakavissaan kuvittelevat, että valtiovalta haluaa yhtäkkiä Suomeen tuhansia huollettavia, antaa heille ilmaiseksi elämän vuosikymmeniksi, jättää sen vuoksi suomalaiset ilman terveyspalveluita, köyhäinhoitoa, asumistukia, työtä ja leipäjonoja, vain sen takia, että haluavat hyysätä maahanmuuttajia.

Ymmärtääkö kukaan ihminen todellakaan mitä tämä syrjintä oikein tarkoittaa ja miksi. Ja mitä seurauksia tällä halveksimisella ja kadehtimisella on. Suomessa on jo paljon täällä syntyneitä, joiden juuret ovat kaukaisissa maissa, niin luuletteko todella, että tämä halveksiminen ja alistaminen tekee heistä kunnollisia suomalaisia veronmaksajia? Onhan nyt jo nähty, että teini-ikäiset nuoret pojat vaeltelevat pikkuporukoissa kaduillamme, koulu on jäänyt, työpaikkaa ei ole, yhteiskunta ei hyväksy. Tällaisia nuoria tulee yhä lisää, eikä se ole heidän vikansa.Kantaväestö syrji. Olemme kohta kuin Etelä-Afrikassa apartheidin aikaan. Työnantajat eivät ota vierasmaalaiselta kuulostavaa hakijaa työhön, on tutkinnot sitten miten hyvät tahansa. Se on piilorasismia, joka pian puhkeaa avoimeksi.

Jokainen, joka näkee tämän ja pelkää tulevaisuutta, joutuu saman halveksunnan kohteeksi ja haukutaan "suvakiksi", jolle ei taida olla muuta vastanimitystä kuin rasisti. Mutta sitähän ei syrjijät ja halveksijat suostu myöntämään, he kuvittelevat vain olevansa isänmaallisia.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
Aina.samaa kirjoitti:
Huhut kulkevat:
Mamut ovat pumpulissa ja kermaa juovat. Senhän me kaikki tiedämme.

Jos mamulla ei ole rahaa eikä työtä, mutta hän on turvapaikanhakija, on ehdottomasti huolehdittava, että hän ei levitä jotain meille tuntematonta tautia, hänet pitää rokottaa ja terveydentila tutkia. Millainen olisi yhteiskuntamme, jos täällä vaeltaisi ilman terveydenhoitoa yli 100 000 ihmistä tauteja levittäen ja sitä paitsi sairastuen rokotuksien puutteessa tauteihin, joita he saavat meiltä.
On se ihmeellistä, että kantasuomalaiset ihan vakavissaan kuvittelevat, että valtiovalta haluaa yhtäkkiä Suomeen tuhansia huollettavia, antaa heille ilmaiseksi elämän vuosikymmeniksi, jättää sen vuoksi suomalaiset ilman terveyspalveluita, köyhäinhoitoa, asumistukia, työtä ja leipäjonoja, vain sen takia, että haluavat hyysätä maahanmuuttajia.

Ymmärtääkö kukaan ihminen todellakaan mitä tämä syrjintä oikein tarkoittaa ja miksi. Ja mitä seurauksia tällä halveksimisella ja kadehtimisella on. Suomessa on jo paljon täällä syntyneitä, joiden juuret ovat kaukaisissa maissa, niin luuletteko todella, että tämä halveksiminen ja alistaminen tekee heistä kunnollisia suomalaisia veronmaksajia? Onhan nyt jo nähty, että teini-ikäiset nuoret pojat vaeltelevat pikkuporukoissa kaduillamme, koulu on jäänyt, työpaikkaa ei ole, yhteiskunta ei hyväksy. Tällaisia nuoria tulee yhä lisää, eikä se ole heidän vikansa.Kantaväestö syrji. Olemme kohta kuin Etelä-Afrikassa apartheidin aikaan. Työnantajat eivät ota vierasmaalaiselta kuulostavaa hakijaa työhön, on tutkinnot sitten miten hyvät tahansa. Se on piilorasismia, joka pian puhkeaa avoimeksi.

Jokainen, joka näkee tämän ja pelkää tulevaisuutta, joutuu saman halveksunnan kohteeksi ja haukutaan "suvakiksi", jolle ei taida olla muuta vastanimitystä kuin rasisti. Mutta sitähän ei syrjijät ja halveksijat suostu myöntämään, he kuvittelevat vain olevansa isänmaallisia.
SUURKIITOS erinomaisesta puheenvuorosta! Niin täyttä asiaa, etten ole yhtäkään niin kauaskantoista näkemystä pakolaisasiasta lukenut 9 vuoden aikana!

Siinäpä meillä on vastuumme!
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
Aina.samaa kirjoitti:
Huhut kulkevat:
Mamut ovat pumpulissa ja kermaa juovat. Senhän me kaikki tiedämme.

Jos mamulla ei ole rahaa eikä työtä, mutta hän on turvapaikanhakija, on ehdottomasti huolehdittava, että hän ei levitä jotain meille tuntematonta tautia, hänet pitää rokottaa ja terveydentila tutkia. Millainen olisi yhteiskuntamme, jos täällä vaeltaisi ilman terveydenhoitoa yli 100 000 ihmistä tauteja levittäen ja sitä paitsi sairastuen rokotuksien puutteessa tauteihin, joita he saavat meiltä.
On se ihmeellistä, että kantasuomalaiset ihan vakavissaan kuvittelevat, että valtiovalta haluaa yhtäkkiä Suomeen tuhansia huollettavia, antaa heille ilmaiseksi elämän vuosikymmeniksi, jättää sen vuoksi suomalaiset ilman terveyspalveluita, köyhäinhoitoa, asumistukia, työtä ja leipäjonoja, vain sen takia, että haluavat hyysätä maahanmuuttajia.

Ymmärtääkö kukaan ihminen todellakaan mitä tämä syrjintä oikein tarkoittaa ja miksi. Ja mitä seurauksia tällä halveksimisella ja kadehtimisella on. Suomessa on jo paljon täällä syntyneitä, joiden juuret ovat kaukaisissa maissa, niin luuletteko todella, että tämä halveksiminen ja alistaminen tekee heistä kunnollisia suomalaisia veronmaksajia? Onhan nyt jo nähty, että teini-ikäiset nuoret pojat vaeltelevat pikkuporukoissa kaduillamme, koulu on jäänyt, työpaikkaa ei ole, yhteiskunta ei hyväksy. Tällaisia nuoria tulee yhä lisää, eikä se ole heidän vikansa.Kantaväestö syrji. Olemme kohta kuin Etelä-Afrikassa apartheidin aikaan. Työnantajat eivät ota vierasmaalaiselta kuulostavaa hakijaa työhön, on tutkinnot sitten miten hyvät tahansa. Se on piilorasismia, joka pian puhkeaa avoimeksi.

Jokainen, joka näkee tämän ja pelkää tulevaisuutta, joutuu saman halveksunnan kohteeksi ja haukutaan "suvakiksi", jolle ei taida olla muuta vastanimitystä kuin rasisti. Mutta sitähän ei syrjijät ja halveksijat suostu myöntämään, he kuvittelevat vain olevansa isänmaallisia.
Onko mitään syytä olettaa, että meille olisi suotautunut sitä jalompaa, kotoutumishaluista ja -kykyistä matuainesta kun puolestaan se kelvottomampi porukka on jäänyt mellastamaan muualle Eurooppaan.
Maassamme pitkään ollut etninen vähemmistöryhmä ei ole kotoutunut muuten kuin tukijärjestelmiemme hyödyntämiseen ja syrjintään vetoamiseen tapauksissa joissa heiltä odotetaan likimain yleiseen normistoomme mukautumista.

Niitä taudinlevittäjiä ei olisi missään vaiheessa pitänyt laskea kontrollitta maahamme!

Riivatun kiire niillä tuntuu olevan.

Olen ollut kahdesti tilanteessa jossa odotan yksityisklinikalla vuoroani lääkärin vastaanotolle jonka laskutus silloin oli 78€.
Samassa tilassa oli muutama muukin suomalainen odottamassa lääkäri- ja labravuoroaan.
Sitten siihen pöllähti yli 10 päinen mölisevä matulauma joka ohjatusti ohitti kaikki muut.
Muutama vuosi myöhemmin sama tilanne toistui samalla klinikalla.
Kahden omistavaihdon jälkeen lekurin laskutus oli noussut 120€:oon.

Eipä tarvitse ihmetellä matujen ylimielistä käytöstä kun näin havainnollisesti heille opetetaan heidän ylivertaisuutensa suhteessa kantaväestöön.

Oli muutama muukin kokemus mutta tämä liittyy terveydenhuoltoon.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Tuo on hyvä esimerkki , miten matuilla tehdään bisnestä yksityisillä lääkäriasemilla. Itse olen kokenut tuon hammashoidossa, kun olin ienlaikkauksessa. Se maksoi minulle 400 e. Sielläkin oli isot joukot näitä nuoria terveitä hammastarkastuksissa, varmasti joka reiän alku hoidettiin viimesen päälle ja puleerattiin kuntoon jo turvapaikan hakijana. Asunto tulee heti, tuomarit ja tulkit rientää avuksi ja laskuttaa yhteiskuntaa. Raakaa bisnestä yhteiskunnan rahoilla, mukana vokeissa ja lääkärikeskuksissa monia poliitikkoja. Siinä se suvaitsevaisuus, rahantuloa merkitsee joka matu.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Mikä on totuus influenssarokotuksissa?

Siteeraan tämän viestin siksi, että lähipiirissäni on ollut henkilö, joka "kiltiksi tytöksi" opetettuna antoi esikoispojalleen kaikki rokotukset säännöllisesti, hän asui eräässä Lounais-Suomen kaupungissa miehineen ja lapsineen.
Tämä eka lapsi sai eräänlaisia autistisia piirteitä, hän ei ystävystynyt kavereihinsa enää ja tuli kiusatuksi.

Kun hänen toinen poikansa syntyi, hän ei ottanut vauvalle ensimmäistäkään rokotusta. Poika pärjäsi hyvin ja hänestä tuli hyvinmenestyvä ihminen.

Tiedän, ettei tämä tieteelliseen tutkimukseen riitä.

Nyt Aamulehdessä on otsikko:

TERVEYS
Rokotetut sairastuvat influenssaan hirmu tahtia: "Toivottiin että suoja olisi hyvä"

Ja tällainenkin viesti aiheen tiimoilta löytyi:
Jussi Ahde
4. tammikuuta 2017 ·
Mun perspektiivistä katsottuna vain pelko sekä sokea luotto valtaapitäviin ohjaa ihmisiä ottamaan influenssarokotteen kerta toisensa jälkeen vaikka tulokset ja seuraamukset niistä ovat olleet karmeat, aiheutaen lukuisille ihmisille pysyviä vaurioita sekä sairauksia kuten narkolepsia. Uskallan väittä että kukaan ei ole oikeasti selvittänyt itselleen syvällisesti mitä aineita rokote sisältää sekä mitä ne ihmiskehossa saavat aikaiseksi ja tämän jälkeen todennut noiden aineiden pistämisen kehoonsa olevan hyvä idea.

Käsittele pelkosi ja päästä niistä irti sekä opiskele asioita syvällisemmin niin sun ei tarvitse enää ikinä sairastuttaa kehoasi näillä kemikaalipommeilla jotka ovat romahduttaneet ihmiskunnan luonnollisen puolustusjärjestelmän, mikä on ollut niiden tarkoitus alusta alkaen. Kun katsoo ihmiskunnan terveyden tilaa, voi huoletta todeta että rokotteet todella toimii. Me olemme uskomattoman sairas kansa joka vetoaa rokotteiden toimivuuteen koska meille on "kiistattomasti" kerrottu niiden olleen syy joidenkin tautien sukupuutossa. Toki ne jotka ovat asiaa Iltalehteä ja Hesaria syvemmältä tutkineet, ovat ymmärtäneet että näin ei kuitenkaan välttämättä asia ole.

Pistä itseesi mitä myrkkyjä, jalometalleja ja kemikaaleja ikinä haluatkaan laittaa, mutta selvitä kuitenkin itselle tarkasti mitä rokote sisältää ennen kuin annat sen luotettavan valkotakkisen lääkärisi piikkiä itseesi pistää, koska hänkään ei luultavasti tarkalleen tiedä mitä se sisältää ja miten ne aineet kehossa toimivat. Kysy ensi kerralla lääkäriltäsi, koska sulla tulee olla oikeus kuulla tarkasti aineen sisältö ja vaikutus ennen kuin sitä kehoosi laitetaan.

Mun mielestä on hyvä myös pitää mielessä se tosiasia että rokotukset on yksi maailman rahakkaimpia bisneksiä sotateollisuuden ohella, ja molemmista rahat lopulta päätyvät samaan laariin. Tämän selvität itsellesi hyvinkin nopeasti tutkimalla asioita ilman valmista mielipidettä asiasta sekä seuraamalla rahaa. Jos luottamus noihin tahoihin on 100% niin jatka toki luottamista, mutta jos koet edes pientä epäillystä niitä ryhmiä kohtaan sotateollisuuden ja rokotteiden taustalla, niin tutki asia läpikohtaisesti ja luota omaan intuitioosi sekä älykkyyteesi. <3

PS. Jokaiselle koti-tutkijalle voisin antaa vinkin että selvitä itselle se tosiasia että 80-90 luvulla lääkejätti Bayerilla oli markkinoilla lääke joka lopulta vedettiin markkinoilta ja kiellettiin Yhdysvalloissa koska se sisälsi HIV:tä, mutta tuo lääke tämän jälkeen tietoisesti pistettiin levitykseen ainakin Ranskaan, Espanjaan sekä Japaniin koska lääkkeestä piti saada voitto. Tämä on kiistaton tosiasia, ei salaliittoteoria, kuten jokainen asiaa tutkiva nopeasti huomaa. Tämän jälkeen kysy itseltäsi luotatko vielä lääkejättien hyvyyteen ja läpinäkyvyyteen..

Edit. löysin vanhan uutispätkän tuosta Bayerin tapauksesta, olen nähnyt sen aiemminkin mutta se on poistettu netistä säännöllisesti.

https://www.youtube.com/watch?v=LVzNSubTD7w
_____________________________________________________________________________________________
Lainaus päättyi.

T

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta