Ilmastopalstalta poistuu automatiikalla aloituksia

viestejä.poistuu

Ilmastopalstalta poistuu joko väärin toimivan automaattimoderoinnin tai ilkivaltaisen poistatuksen vuoksi täysin asiallisia aloituksia, joissa ei ole yhtään ainoaa englanninkielen sanaa. Sama poistatus kohdistuu myös yksittäisiin keskustelujen viesteihin. Voisitteko tarkistaa tilanteen kun se on muutaman viime päivän aikana muuttunut aiempaa pahemmaksi. Näen lopun ajan merkit tämän palstan keskusteluissa mutta yritetään nyt kuitenkin jos joku ihminen vielä sattumoisin näitä seuraisi.

Viime yönä hävisi mm. tämä sisältö:
--
https://keskustelu.suomi24.fi/t/15134183/valtamerten-hapettomat-vyohykkeet-4-kertaistuneet

https://keskustelu.suomi24.fi/t/15134213/valtamerien-hapeton-alue-4-kertaistui-1950-2017

Kummassakaan viestissä ei ollut englanninkielistä sisältöä mutta oli suomenkielinen linkki Tekniikan maailman sivuille. Viestit tarkoituksellisesti nimenomaan eivät olleet samansisältöisiä eli kyse ei ollut saman viestin uudelleenlähettämisestä. Aloitukset hävisivät noin tunnin kuluessa niiden lähettämisestä.

Samalla hävisi myös aloitus, jossa oli tyhjänpäiväinen mutta palstan aiheeseen liittyvä lause ja otsikkona "Ilmastonmuutos". Viestissä ei ollut yhtään linkkiä eikä vieraskielistä sanaa. Sekin hävisi tunnin kuluessa lähettämisestään.

27

324

  Vastaukset

  • Ilmastopalstalta poistettu jälleen asiallisia aloituksia. Maininta aloitusten poistamisesta poistettu tästä keskustelusta.

  • Poistetun aloituksen linkki tässä hieman rikottuna eli lisätty välilyöntejä:

   keskustelu .suomi24.fi/t/15141884/lampo- feminisoi-uudet- merikilpikonnat-australiassa

   • Tänään poistatetun aloituksen linkki rikottunaeli lisätty välilyöntejä
    keskustelu.suomi24.fi/t /15144906/ eiko-pakkastalvia-enaa-tule


  • taas poistettu maininta ilmastopalstalta poistetusta aloituksesta... Palstanne kusee.

  • Maininta siitä että ilmastopalstalta on poistatettu asiallinen keskusteluketju on poistatettu tuosta yläpuolelta kahteen kertaan.

  • Ilmastopalstalta poistettiin taas täysin asiallinen ja palstan sääntöjen mukainen aloitus. Linkki rikottuna eli välityöntejä lisättynä on tämän näköinen:

   keskustelu.suomi24.fi/t/ 15151914/ kasvihuone ilmio-fysiikan-nakoku lmasta

   Tässä välisenä aikana ilmapstopalstan keskusteluista on poistatettu useita asiallisia viestejä.

  • Jälleen poistunut maininta poistatetusta keskustelusta.

   Seuraava palstalta poistatettu keskustelu hävisi noin 15 minuuttia sitten. Sen kerron alla olevassa viestissä, joka todennäköisesti poistatetaan.

   • Tämä keskustelu siis poistatettu noin 15 minuuttia sitten. Annoin siitä palautetta palautesivuston kautta:

    /t/15###153###334/hiili###dioksidi-lam###mittaa

    Linkki rikottu ### merkeillä. Ei ollut minun lähettämäni aloitus.


  • Ilmastomuutospalstan viestien poistatus jatkuu. Annoin tälläistä palautetta ylläpidolle, alla linkki rikottuna. Poistatettu viestini oli lähetetty tänään klo 05:22

   "Kuten jo aiemmin on esille otettu on ryhmässä "Ilmastonmuutos" käynnissä asiallisten viestien ilkivaltainen poistatus. Alla oleva kirjoittamani asiallinen viesti poistatettiin vaikka siinä ei ollut mitään sääntöjen vastaista eikä se ollut aiemman poistetun viestin kopio.

   keskustelu. suomi24.fi/t/15182151/ emme-nae-enaan-lapsia-lumelta #comment-92820729

   Pyydän että palauttaisitte viestin takaisin paikalleen keskusteluun ja jatkossa puuttuisitte viestien ilkivaltaiseen poistatukseen. "

  • Ilmastopalstalta on taas poistatettu asiallisia viestejä. Annoin palautetta ylläpidolle viestistäni, joka oli lähetetty tänään klo 05:22 ja sen jälkeen perusteetta poistatettu. Poistatuksen kohteena oli tällä kertaa keskustelu.suomi24.fi/t/15182151/emme-nae-enaan-lapsia-lumelta#comment-92820729

   Samasta keskustelusta on poistunut useita muitakin asiallisia viestejä. Kun poistojen suunta näyttää tässä olevan koko ajan sama eli yritetään estää tietyn tiedon tuominen julkisuuteen on mitä ilmeisimmin kyseessä tahallinen toiminta eikä automatiikan virhe.

   • Suomi24 foorumi tarjoilee taas 502 Gateway virhettä ja viestin lähetys ei ilmennyt. Siksi tuli tuplana...


  • Poistatusrumba ilmastopalstalla jatkuu edelleen. Voisiko ylläpito vihdoinkin puuttua ilkivaltaiseen poistattamisen tai korjata sen automattimoderointi robottinsa, joka näköjään kenen tahansa perusteettoman pyynnön vuoksi poistaa viestejä.

   Poistetut viestit ovat olleet suomenkielisiä eikä osassa niistä ole ollut edes linkkejä.

  • Lisää keskustelua samasta aiheesta.

   keskustelu.suomi24.fi/t/15183747/poistomyrsky-eli-haviavat-viestit-ja-keskustelut

  • Onko joku erityinen syy, että ei saisi mainita saman keskustelun edelleen jatkuvan ilmastopalstalla?

   keskustelu.suomi24.fi/t/15183747

   Voisiko ylläpito käydä lukemassa keskustelun ja reagoida siihen esimerkiksi KORJAAMALLA TILANTEEN?

  • Ilmastomuutospalstalla on edelleenkin joka viikonloppu sama tilanne eli iltaisin kaikki sinne tehdyt asiallisetkin aloitukset poistatetaan huijaamalla automatiikkaa eri ip-osoitteista lähetetyillä poistopyynnöillä.

   YIIäpitoa asia ei tunnu kiinnostavan missään määrin.

   Tämä palsta siis kyseessä: tiede-ja-teknologia/tiede/ilmastonmuutos

   • "asiallisetkin aloitukset poistatetaan huijaamalla automatiikkaa eri ip-osoitteista lähetetyillä poistopyynnöillä."

    Tuoko on häirikköjen keino saada poistettua mitä tahansa? Epäilen vahvasti toimiiko tämäkään, jolla edes todelliset törkyt saisi lähtemään. Tai sitten ip:itä on oltava todellakin tolkuttoman monia...


   • noinkohan kirjoitti:

    "asiallisetkin aloitukset poistatetaan huijaamalla automatiikkaa eri ip-osoitteista lähetetyillä poistopyynnöillä."

    Tuoko on häirikköjen keino saada poistettua mitä tahansa? Epäilen vahvasti toimiiko tämäkään, jolla edes todelliset törkyt saisi lähtemään. Tai sitten ip:itä on oltava todellakin tolkuttoman monia...

    Määrittele "tolkuttoman monta". Oman kokemukseni perusteella samansisältöisenä uudelleenlähetetty viesti poistuu palstalta yhden ainoan ilmiannon perusteella. En ole vielä itse selvittänyt mikä on poistorobotin kynnys ilmiantojen osalta mutta laitetaan sen testaus listalle. Jos joku sen tietää niin kertokoon...


   • listalle.kyselä kirjoitti:

    Määrittele "tolkuttoman monta". Oman kokemukseni perusteella samansisältöisenä uudelleenlähetetty viesti poistuu palstalta yhden ainoan ilmiannon perusteella. En ole vielä itse selvittänyt mikä on poistorobotin kynnys ilmiantojen osalta mutta laitetaan sen testaus listalle. Jos joku sen tietää niin kertokoon...

    "samansisältöisenä uudelleenlähetetty viesti poistuu palstalta yhden ainoan ilmiannon perusteella"

    Ei toimi läheskään kaikilla palstoilla. Ei vaikka toinen samanlainen viesti ois vielä olemassa siinä yläpuolella ja useemman kerran ilmotettu massapostista.. luulisi että täysin samanlaiset poistuisi automaattisesti ilmottamattakin, mutta ei, vain jos ne ovat "väärää" mieltä olevien viestejä. Rpobotin toiminnassa ei useinkaan tunnu olevan mitään säännönmukaista logiikkaa.

    Aikamoinen homma jos pitää yli 3:llakin ip:llä ilmottaa.


   • "poistatetaan huijaamalla automatiikkaa eri ip-osoitteista lähetetyillä poistopyynnöillä."

    Ei toimi edes törkyihin.


   • kokeiltuon kirjoitti:

    "poistatetaan huijaamalla automatiikkaa eri ip-osoitteista lähetetyillä poistopyynnöillä."

    Ei toimi edes törkyihin.

    Toimiiko jos törky on tuore? Ilmastopalstalta poistatuksen kohteeksi joutuneet viestit lähtevät yleensä noin tunnin parin kuluessa siitä kun ne on julkaistu.


  • Tuo automatiikka on perin kehno.

   Aina väliin yksi mielenterveyspotilas laittaa samaa spämmiä ja vieläpä rekisteröidyllä nimimerkillä. Automatiikka vaan ei hu8omaa mitään.

  • Tilanne ei ole korjaantunut vaan asiallisten viestien automaattinen poistatus jatkuu...

  • Viestien aiheeton poistaminen on turhauttavaa.

   Olisi varmaan helppo ohjelmoida poistorobotti siten, että rekisteröityjen kirjoittajien tekstejä ei hevin poistettaisi?

  • Tämä tilanne on edelleenkin päällä. Korjatkaa sen poistorobotin asetuksia!

   • Eiköhän se ole samanlainen älytön tilanne muillakin palstoilla ollut jo pitemmän aikaa, nimenomaan asiaviestit katoilee, älyttömyydet saa jäädä, siihenhän suomi24:n surkea maine perustuu.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   294
   11931
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   227
   7501