Kaapista ulos, Kouvola

18

541

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Huvittavaa seurata ketkä paikallisista poliitikoista tulee ulos kaapista ja lähtee marssimaan, kaipa tuo kuuluu ainakin paikallisen ministerin eli Lindströmin velvollisuuksiin?

    • aint_nou_houmou

      Nämä pridet ovat jo niin väsyneitä. Mitä jos yrittäisitte homot elää vain arjessa normaalisti?

    • Maailma.on.ihmeellinen

      Paikallinen lehti vielä repii noista juttuja ihan kun ei jo muutenkin Kouvolan maine kaikkine touhuineen ole kuuluisa nii vielä tämäkin. Jutussa vielä mainittiin henkilön nimi joka on Kouvolan valtuustossa, tosin parissa kokouksessa vasta ollut vaikka itse pitääkin jo itseään poliitikkona. Ja kuten jo moni arvaakin niin tietysti Vihreä.

      En tiedä oliko nuo Kouvolan Sanomien netin jutut jo paperilehdessä mutta jos huomenna aamulla on niin taas moni meinaa tukehtua aamukahviinsa kun heti aamusta tulee tätä Kouvolan huonompaa puolta esiin ja tavallaan pilaa jo heti aamusta lukijan päivän.

      Sen verran vielä, että eläköön miten haluaa mutta ei siitä tarvitse koko maailmalle jatkuvasti uutisoida kun suurin osa ihmistä ei tuosta pidä eikä hyväksy. Suurimalla osalla ihmisiä on kaikesta tuosta ihan sama mielipide mutta sitä ei taas hyväksytä sanottavaksi tai kirjoitettavksi joten minäkin jätän sen sanomatta kun kaikki normaalit sen muutenkin tietää.

      • juuri.näin

        Mutta sanoit kuitenkin kiertoilmaisujen kautta, propsit sille. Tuntuu varmasti fiksulta nyt.

        Ja lähde sille suurimmalle osalle ihmisistä olisi ihan kiva.


      • TaisiKirpaistaKunOsui

        Eikös tuo lähde muka ole selvillä kaikille, sehän on ihmiset. Ihan samat ihmiset jotka jättää mielipiteensä hienotunteisesti sanomatta vastaaville jotka on noissa kuvissa ja samoin näille Vihreille jotka ei kestä oikeita totuuksia. Pitää myös muistaa että tuo hienotunteuisuus koskee myös muita sairauksia, siis niitäkin joita ei ole parannettu mielikuvituksissa..


      • möhömahansepitykset

        hiljaa möhömaha.


    • SateenkaariKouvola

      Kohta päästään marssimaan ja juhlimaan...

      • Pilinvilauttaja

        Toivottavasti on lämmin keli, ajattelin riekkua munasillani kun kerrankin saa olla avoimesti mitä haluaa täällä ahdasmielisessä Kouvolassa.


    • tumpelo..87

      Olen mukana!!=) kouvolan kovin homo mies, eli minå tulen mukaan!!=) kyllä kulli taas maistuu nam nam!!

      • tumpelo...87

        lopeta hyvän sään aikana mamero!! tai nyrkki laulaa naamallas!!=) ime isäs säkkejä..me tosi miehet saamme aina mulligans kouvola...=)


    • Piilohomppeli

      Taidan vielä kurkistella kaapistani nämäpippalot, vaimon alusvaatteissa toki.

    • Valtuuston.taso.sairas

      Onhan tuo lehden uutinen vanha, mutta siinä mainittiiin Juha Huhtala. Eikös hän ole kaupunginvaltuuttettu. Tuskin enää tuollaisia kannattaa mutta historiaansa ei voi paeta. Maine kun menee niin se menee.

      Siis Kouvolan valtuustossa? Ja vielä ihmettellään Kouvolan valtuuston toimia ja päätöksiä? Enää ei puutu kun että valtuusto tekee tutustumismatkan Tukholman homobaareihin.

    • Tiedosta.kiitollinen

      Laitan tähän kun liittyy samaan porukkaan. On paikallisella pik-porukalla tietoa saako mistään Touko Aallon ja Aino Pennasen kuvilla varustettuja fanipaitoja. Ihan vaan kuvilla, ei tarvi olla mitään pepun taputtelua tai asennossa seisomista.

    • OldTominhengessä

      90hiirtämyös. Tarvitaan kevyesti lisää gay ylpeyttä Kouvolan katukuvaan. Voisko kaupunkiin perustaa muutaman alan mestan, että pääsis piireihin? Larikka hoi!

    • joo-o_

      näköjään päivän lehdessäkin on homppelimarssin "mainos" jossa kerrotaan reitti ja aikataulu tarkkaan. ihan uutinen siis. Sinne vissiin kaivataan lisää hoviväkeä heiluttelemaan sateenkaarilippuja näille kuninkaallisille homoille, muunsukupuolisille ynnä muille. Hyvät mahdollisuudet myös saada oma naama sunnuntain lehden kuvareportaasiin mikä tästä on tietenkin tulossa!

      • Että.Kouvolassakin.Huoh

        Nyt pitää olla hereillä ja hoitaa hommat. Päivällä sitten päikkärit ja sisällä kun tuo porukka liikkeellä. Mitä videoilta katsonut niin rummut pärisee ja melu valtava, mutta toivottovasti ei nyt. Katsotaan sitten lehden kuvista myöhemmin mitä porukkaa oli liikkeellä, toivottavasti ei ketään tuttuja.


    • Anonyymi

      Syksyllä taas marssitaan koko Kouvola homoksi.

      • Anonyymi

        Tulukee tänne Utin lento kentällekin, siihen ABCn viereen. Täällä meitä poikuleita vasta onkin, vaseliinit omasta takaa.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      133
      3497
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      110
      1379
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1310
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1209
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1114
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1071
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1019
    8. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1008
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1006
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      49
      899
    Aihe