Pimpsan emättimen syvyys?

Lämmittelytärkeää

Oma elin on 17m ja vaikka miten mittaa niin 17 on minimimitta. On erikokoisia dildoja myös käytössä.
Vaimoon ei mahdu kuin satunnaisesti koko kaluni,tekee kipeää ei mene kokonaan vaan tökää emättimeen kivuliaasti. Ok pimpsa on normi lyhyt ja on niitä lyhempiäkin olemassa. Sama juttu dildojen kanssa ,ei mahdu ja ovatkin pieniä semmoisia.
Toisinaan pidempi sessio ja koko kaluni menee pohjaan asti esim vaimo sylissä ja on joka milli sisällä mitä on ja tekeekin hyvää . Mutta viimein sain vaimon suostumaan kokeilemaan vierasta miestä yhden kerran ! Kolmen kimppa onnistui ylikaiken. Tapahtuma oli lomamatkalla hotellillamme.
Hyvin ruskettunut kohtelias apumies löytyi ystävällisen taksimiehen suosituksesta .
Taksimiehelle kerroin että pitäisi olla hyvin kookas kaluinen. Voi hyvä tavaton millainen elin keskikokoisella miehellä oli! Aivan kuin netin pornosivujen miehillä! Aivan ,kyllä näin voi tapahtua aivan oikeasti.

Vaimoa tuleva tapaaminen huoneessamme ymmärettävästi jännitti kuten minuakin. Vaimolla oli yllään vain ohut hyvin läpkuultava hellemekko,sen vuoksi että päästään nopeaan heti aiheeseen .Huoneen ovelta kuului koputus ja menin ovelle. Ovella oli siisti rento mies ja kutsuin hänet pikimmiten huoneistoomme.
Vaimo vilkuili minua ja miestä ,olin kehottanut halaamaan heti ovella että tuntuu välittömästi pääsevän vieras tunnelmaan.
Vieras myös halasi lämpimästi eikä kuten suomalaiset kaukaa vaan koko vartalollaan vaimoa vasten painellen . Pikaiset tervehtimiset ja sanoin miehelle että otetaan vain vaatteet pois. Vaimo hehkui ja katsoi kun paita meni tuolin selkänojalle ja viimein myös bokserit. Vaimo sanoi minulle hämmentynyt katse kasvoillaan että miten tuommoinen , ja samalla omalta riisumiseltä kurkkasin,voi jestas! Heilahtelipa miehellä semmmoinen lenkki että !
Samantien hyväilin vaimoa ohuenouhen läpikuultavan hameen läpi ja kutsuin vieraan seuraan. Puristelimme ja hyväilimme vaimoa ahnaasti ja miehen elin vain nytkähteli jo kaarelle . Olin kateellinen moiselle kalulle. Vaimo jo pitikin kumpaakin kalua käsissään. Ja epäili ettei voi kun sattuu niin helpolla. Suutelin vaimoa ja kehotin kontilleen sängynreunalle vain. Nostin hameen ylös ja välittömästi työnnyin vaimoon. Liukas oli ,aikani työntelin ja vieras hyväili vaimoa sivusta. Vetäydyin pois ja tarjosin vieraalle paikkaa. Vaimo varoitteli miestä että varovasti varovasti ja mies olikin rauhallinen ja alkoi pikku nytkytyksillä panna. Arvio mitta kalusta on 24cm! Oli niin hyvä verrata omaan 17 cm. Tuumin että ei mahdu ja vaimo toppuuttelee kuten minuakin usein. Mies käytteli puolta mittaa eikä yhtään enempää. Vaimo voihki eikä estellut ollenkaan. Vaihdettiin vuoroja jokusia kertoja. Meni selälleen vuoteelle vaimon ratsastaessa. Mies tuli myös selinviereen ja vaimo vaihtoi hevosta. Katselin takaa ja huomadin että kokoajan meni syvempään kalu! Viimein vaimo oli täysin pohjassa ! Oho. Pyysin välillä vaimoa sängynreunalle pyllistämään ja panimme kumpikin pohjaan asti. Kyllä se pikkuinenkin pillu ottaa kun lämpenee pitkääkin!

3

310

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eivoikunnauraa

      Painu jo peräkamari nysvä muualle satuilemaan

    • Kuulostaa hienolta. Miten jälkeenpäin oliko hyviä kokemuksia pelkästään vai myös huonoja? Utelias kyselee?

    • Perustietoutta

      Onkohan asikooulun apuluokan bioskan tunnit jääny väliin vai muutenko vain yleinen tylsyys vaivaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Merikarvian nuoriso

      taitaa olla persukasvatuksen tuotosta kun jopa kirkkoherralla palaa käämit näihin paskahousuihin :D
      Yleistä Satakunnasta
      19
      3384
    2. Pimahdan kohta ihan kunnolla

      Entä, jos otan sitten yhteyttä sinuun? 🫨🫥🥴
      Ikävä
      69
      3119
    3. Naiselle, rakkaalle!

      Pitäiskö nyt vähän jutella, on se sitten mitä tahansa. Mä oon sun puolella, hiljaisuutes aion rikkoa. Tulen vaikka karmi
      Tunteet
      41
      2567
    4. Antaisitko mies minulle jonkun vinkin

      Että tietäisin, että minun kannattaa uskoa vielä meihin. Nyt just heikko hetki ja usko meinaa loppua. Pelkään, että tila
      Ikävä
      88
      2468
    5. Toivottavasti vielä kohdataan mies

      Ja aloitetaan juttelu. Nyt olisin valmis.
      Ikävä
      151
      1973
    6. Aitolais-kirkkoherran rippileirille tyly loppu

      Merikarvian rippileiriä vetänyt kirkkoherra Tom Broberg ajautui törmäyskurssille rippileiriläisten kanssa ja ylempi taho
      Luterilaisuus
      91
      1544
    7. Morning has broken

      Simmut aukaistaan. Ja noustaan päivään valkeaan. Hyvää huomenta. 😊☀️🍳☕❤️
      Ikävä
      149
      1520
    8. Nainen, minkä kappaleen laittaisit nyt miehelle

      kuunneltavaksi tietäen, että hän ikävöi sinua ja kipuilee päästäkseen yhteyteen kanssasi. Jotain, joka kertoo...
      Ikävä
      133
      1518
    9. Tästä tiedämme että raamattu ON muutettu

      https://rivalnations.org/censored-bible/ Raamattusi on sensuroitu Raamattu, joka sinulla on kotonasi tai taskussasi, on
      Hindulaisuus
      550
      1475
    10. Jos et kaipaakaan minua täällä

      Niin miksi sinua ehkä häiritsee se, että minä kaipaan sinua? Miehelle.
      Ikävä
      18
      1264
    Aihe