Kasari baari

Biisoni

Meneeköhän konkurssiin koko hotelli? Hurjia juttuja entisestä johtajasta luin facebookista. Ei ole palvelu ennallaan. Paljon olen tykännyt kun Medusan tutut kasvot ovat olleet töissä. Kuulemma narikkahommatkin muuttuneet?

12

2577

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaikka.ei.kävis.ketään

      Ei taida konkka uhata muutaman kymppitonnin palkkasaatavista . Velaton kiinteistö ja pari hotellia Turengissa ja akaalla sekä tontteja hämeenlinnan seutuvilla kertynyt kymmenien yrittäjä vuosien aikana. Miljönääri jo kohta ysikymppinen omistaja ukko ja jälki kasvu samaa rataa,

    • bisnesover

      On siinä meillä tosi kummallinen, tämä hotellin kiinteistönomistaja ( ei siis kasari yrittäjä), kun kaikki ympäriltä häipyy!?

      Ajatelkaapa, miten loistopaikalla hotelli on ja mitkä mahdollisuudet olisi!
      Esim. entiset matkahuollon tilat, jossa tilat odottaa sisätiloissa bussia ja samasta tilasta lipunmyynti ja pakettien haku yms.
      Iso linja-auto kenttä, tuleville ja lähteville busseille!

      Remontti olisi pitänyt tehdä tietenkin jo aikapäiviä sitten, jos hotelli ja ravintola toimintaa olisi aikonut tasokkaana ja nykyaikaisena pitää. Se miksi remonttia ei vuosia sitten ole tehty, on todennäköisesti piheyttä ja kiinteistönomistajan huonoa sekä lyhytkatseista bisneksentekoa !

      On huono yhtälö, jos rahaa pitää yrittää ( vuokralla olevan yrittäjän, kohtuuttomilla vaatimuksilla ) tehdä, remonttia vaativassa kosteusvaurioisessa hotellissa!?

      Epäinhimillisyys, röyhkeys, suuruudenhulluus ja ahneus, kaikkia yhteistyökumppaneita kohtaan, ymmärrys hotelli-kiinteistön nykytilasta ja ylipäätään nykyajasta, on täysin minimoinut sen viimeisenkin euron saamisen, kiinteistönomistajalle!

      Mutta, sydämestäni toivon, että ahneus saa todella paskaisen lopun!

      P.S. Voimia Kasari-yrittäjälle!

    • Dontcha

      Ei oo kokonaisuutta osattu todellakaan ns. uudistaa. Ei siihen riitä,että hommataan uudet päiväpeitot ja uudet koneet keittiöön... Kyllä se koko rakennus pitäs uudistaa kokonaan, enkä kyllä ymmärrä tätä "kasari-teemaa". -Niin,mutta hei! Ei tarvi tehä remonttia eikä uudistaa sisustusta,mehän päästään halvalla jne :D Palvelua et ainakaan saa tiskiltä,vaan siellä palvellaan ne jotka on siihen tiskille tulleet sinun jälkeesi :D No ompahan mahdollisuus saada palvelua miellyttävämmältä henkilöltä. :o Kannattais myös vähän miettiä sitä musiikkipuolta uusiksi.. Ei mua ainakaan kiinnosta kuunnella sitä ysäriä, onko dj:tä kielletty soittamasta muuta.. Summasummarun,vien rahani jatkossa mieluummin muualle, jossa palvelu on kaikin puolin parempaa ja tätä päivää ym ym.

      • bisnesover

        Lisäisin vielä, että myötäelän täysin tämän Kasari-yrittäjän tuntemuksissa! Se, että lähtee jollain visiolla rav. yrittäjäksi, on jo hatunnoston arvoinen asia, saatika yrittää tehdä paikan toimivaksi, jossa kiinteistönomistaja kusee niskaan, olisi(Kasari-yritt.) mielestäni jo sen kirkkaimman yrittäjäpalkinnon ansainnut!!
        Se on juurikin niin, että ruosteen päälle ei voi maalia laittaa ja sitten kaupata sitä ruosteettomana, ellet ole TÄYSI ROISTO!

        P.S. Voimia Kasari-yrittäjälle!


    • Jeeh

      Facettaa näköjään immeisiä.En ole onneksi alkanut itse siihen.Enkä näe tarvetta.

    • Peukutsille

      Kasarissa aivan mahtava henkilökunta ja palvelu nykyään. Ihmisiä saisi vain käydä enemmän. Tottakai sitä pitäis uudistaa mutta se ei taida olla henkilökunnan vika. Toivottavasti riittää asiakkaita että oulaisissa pysyisi edes yksi Disco pystyssä.

      • Sulje

        Miksi valehtelet internetissä?


      • oluttatuoppikiitos

        Peukutsille taitaa olla kasarilla töissä!!! se taitaa pitkälti olla henkilökunnan vika jos ihmisiä ei käy enkä ihmettele yhtään!!! Tosi huonoa palvelua olen saanut kasarilla ihan vasta tuoppi palvelee hyvin joten siellä asioin


      • Peukutsille
        oluttatuoppikiitos kirjoitti:

        Peukutsille taitaa olla kasarilla töissä!!! se taitaa pitkälti olla henkilökunnan vika jos ihmisiä ei käy enkä ihmettele yhtään!!! Tosi huonoa palvelua olen saanut kasarilla ihan vasta tuoppi palvelee hyvin joten siellä asioin

        No en mä kuule tuommoista duunia tekis. Joten en oo siel töissä. Ikinä. Asiakkaana voin käydä.


    • MatkallaPyhäjoelle

      Kuka valehtelee ja missä ?
      Piha on autio ja tyhjä, mitä actionia siellä vielä on ?
      Kuka pyörittää ja toimintaa ?

    • hyi-hyi-miten-siivotonta

      Piha-alue on epäsiisti kuin toimintaa ei olisi ollut aikoihin, tuonne ei innosta mennä kurkkimaan sisälle jos sielläkin on yhtä siivotonta tai puhumattakaan yöpymisen suosittelua tuleville häävieraille.

    • Piedel

      Oulainen on vain perseestä. Se on syy kaikkeen. Elämäni pahin virhe oli ostaa sieltä talo. Sen myyminen kesti 3 vuotta. Meni halvalla mutta pääsin viimein eroon koko paskasta. En tiedä mitä te siellä ikänne asuneet kylästänne ajattelette ja oletteko koskaan muualla käyneetkään, mutta minulle Oulainen oli elämäni pohjakosketus ja todellinen luolamiesten persereikä. Kun tajusin että lapsellani ainoat tarjolla olevat harrastukset ovat mopon rassaaminen ja sillä ajaminen, moottorikelkan rassaaminen ja sillä ajaminen, traktorin rassaaminen ja sillä ajaminen, auton rassaaminen ja sillä ajaminen ja kaljan juonti halusin kiireesti pois. Olisihan siellä voinut liittyä lestaporukoihin mutta ei semmosta hommaa jaksa kukaan normaali.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6382
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4106
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      265
      2529
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1990
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1498
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      96
      1348
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1080
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1001
    Aihe